Strip säätiö käsillään askel askeleelta opas

Strip säätiö on yleisin ja se sopii lähes kaikkiin asuinrakennusten. Tässä näkymässä, perustukset sallitun Rakentaminen puutalot, kylpyjä ja autotallit. Täytä tämän tyyppinen säätiö vaatii tiettyjä taitoja ja kokemusta. Mutta jos perusteellisesti tutkia asiaa ja lähestymään valmis, on mahdollista tehdä laadukkaita nauha pohja, ja omin käsin. Toimivuutta nauhan perusta on paljon suurempi paaluttamisen tyyppi, joissa kustannukset ovat monta kertaa pienempi kuin perusta vankka rakenne, ja jos haluat luoda rakenne kellarissa käytetty, et voi epäröi jäädä valinnan mukaan nauhan pohjan rakennuksen.

1. Betoni merkki 200

2. Boards betonimuotteihin

3. Metallitangot 8-12 mm halkaisijaltaan.

4. Teräsvaijeri

Valmistus Tämän seoksen käsin on hyvin aikaa vievä prosessi, tämä olisi parempi määrätä toimituksen valmisbetonin. Jos päätät sekoittaa betoniin itse, niin kannattaa muistaa, että säätiö täynnä pieniä annoksia pidetään vähemmän luotettava kuin se on heterogeeninen. Sekoittamaan betonin itse käyttämällä sekoittimen. Betoni sekoitetaan sementtiä, hiekkaa ja soraa suhteissa 1: 2: 2,5.

Jos haluat saada kotiin oli pitkä vuosi, eivätkä ole vain sinä, vaan myös lapsenlapsia, älä laiminlyödä tarkkoja laskelmia ja laadullisen tutkimuksen työmaan. Olisi parempi, jos tehdä tarkkoja laskelmia ja geodeettiset tutkimus viittaat asiantuntijoille. Ne pystyvät tarkasti millainen maaperä omalla alueella, kuinka syvällä ovat pohjaveden ja syvyys jäädyttämistä kylmänä aikana. Tällaiset toimenpiteet ovat tarpeen, jos aiot rakentaa mökin. Rakentamiseen pientalojen, kylvyt, tai autotallin laskelmat voidaan suorittaa itsenäisesti, ja tämän käyttämällä alla olevassa taulukossa.

Merkitse viljelyala nauhan arvoisesti

Ensimmäinen vaihe on puhdistaa alue roskista. Niin pitkälle kuin mahdollista tasattu pintaosuuden. Merkitä perusta tulevaisuuden käyttää paksua lanka ja koukkuja. Määrittää, missä rakenne on ensimmäinen kulma ja asettaa tappi. Ensimmäisen tapin lanka vetämällä toisen ja kolmannen muodostaa kohtisuoraan. Toisen ja kolmannen kulma vedä lanka kolmanteen nurkkaan, perustaa tappi. Tarkista kulman käyttämällä neliö ja mittaa vinoviivaa. Jos kaikki tehtiin oikein, vinoviivat pitäisi olla sama. Samoin merkitä ylös sisäprofiilia emästä.

Kaivaa ojan jatkuvaan arvoisesti

Leikkuu on tarpeen aloittaa pieni kulma, on tarpeen estää korkeusero maanalainen rakenne, mikä edelleen auttaa välttämään epätasaista vajoaminen rakenteen käytön aikana. Syvyys ojan pitäisi olla 200 mm alempana kuin syvyys maaperän jäätymisen rakentamisen alalla.

Alareunassa valmiin kaivannon on täytettävä 15 cm: n kerros hiekkaa, kostuttamiseksi vedellä kastelukannu ja tiiviste erityinen työkalu (vibrotrambovschikom) tai manuaalisesti. Tehdä tämän, esimerkiksi, on hyvin sopii liittää pala puun kahvat sitä.

Parantaa vedeneristys ja hoito syrjäytyminen vettä betonin maahan, kaivannon suositellaan päällystää kattomateriaalina. Liittää kattotiiliä materiaalin ojan seinämät voi olla savi nauloja.

Asenna muotti nauhat Foundation

Valmistukseen muotti käytetään apajille levyt, joista rakentaa paneelit, kiinnitys levyt toisiinsa baareja ja ruuvit, joten älä unohda, että kantaruuvit täytyy olla sisällä muotti, ja tikkuja ulkopuolella. Antamaan jäykkyyttä ja välttää muodonmuutoksia betonivaluun käytetään varmuuskopio ulkopuolisille.

Korkeus pohjan pitäisi olla vähintään 30 cm, tämä muotti on tarpeen rakentaa halutulle korkeudelle perustuksen yläpuolella. perusta täyttöaste merkitty sisäpuolelle muotti.

vahvistaminen kaivannon

Vahvistaminen on välttämätöntä lisätä vahvuus perusta. Tämän runko on valmistettu metallista, tangot, joiden halkaisija on 8-12 mm. Se on asetettu kehän ympärille perusta, niin että pohja vahvike sijaitsi korkeus 5-7 cm ojan pohjaan. Se on kiinnitetty poikittainen valssilanka jaolla 30-35 cm. Vastaavasti rakennettu keskimmäinen ja ylempi kehys. Kaikki tämä on kiinnitetty pystysuoraan valssilangan.

kaadetaan betoni

Asennuksen jälkeen muotti ja vahvistaminen siirretään kaivannon täyttö betoni. Valmistamiseksi betonin kanssa kädet sekoitetun sementin kanssa hieno joki hiekkaa suhteessa 1: 2. Tuloksena saatuun seokseen lisättiin vettä ja sekoitetaan, kunnes konsistenssi nestemäisen kerman. sepeli lisätään myöhemmin sama määrä kuin ja hiekkaa.

Konkreettista ratkaisua täytyy täyttää kerrokset enintään 20 cm. Jokainen kerros puhkaistiin varovaisesti raudoitustangoista välttämiseksi muodostumisen ilmakuplien pohjassa. Kun betoni on täytetty haluttuun merkkiin on tarpeen hyödyntää ulkosivua muotti, jotta voidaan paremmin sinetöidä perusta. Yläosan perustan on tasoitetaan lastalla tai lastalla.

Lisäksi säätiö olisi annettava levätä vähintään 3-4 viikkoa, ja vasta sitten voit alkaa rakentaa muureja.

Suojata perustuksen maasta vedestä on tarpeen kattamiseksi vedeneristys. Tehdä tämän, sotkee ​​hänen lämmitettiin-rakennus bitumi, ja on liimattu katteen materiaalia.

Rakenna kaistale säätiö omin käsin: vuoropohjainen tekniikka toimii

"Watchman Nicanor kahden vuoden kantoi kotiin varastettu rakennustyömaalla sementti laukut, ja kun se tulvii naapureita, ei heti mennä heitä vannomaan."

Tervetuloa teille, rakkaat blogi vierailijoille!

Vyö - on yleisin säätiön yksityisen rakentamisen. Talo, autotalli, sauna - kaikki alkaa hänen kanssaan. Hänen järjestely on suhteellisen edullista, ja mikä tärkeintä, ei vaadi erityisiä laitteita (huomatkaa, mikserin ei lasketa). Tämä tarkoittaa, että voit rakentaa oman.

Joten tänään aiheesta - nauhat säätiö käsillään askel askeleelta ohjeet rakentamiseen. Jossa sen rakentaminen alkaa? Oikea vastaus - ja tutkimus alueen maahan. Lisäksi tämä koskee kaikkia, vaikka aita, ainakin kolmikerroksinen talo kellarissa. Ja tässä - kaksi vaihtoehtoa.

Ensimmäinen (klassinen, mutta minkäänlaista riskiä) - velvoittaa geologinen tutkimus (virallinen nimi teoksen määrittelystä maaperäanalyysin) vastaavissa organisaatiossa. Tietenkin tarvitse maksaa työstään, kuten poraus kuoppaan, maaperän ontelo eri syvyyksissä ja tilalla hänen kemiallinen analyysi. Mutta, niin ymmärrätte, miten ja mitä huomioitava luotaessa.

Toinen (riskien) - tylsin. Tämä voidaan johtamalla palautuminen kaivoja. Ääritapauksessa - kysy naapurit, joilla jo on rakenne kestämään useita vuosia. Tämä on kuitenkin asia erikseen, en kuvata sitä.

Seuraavalla kerralla, valitse tyyppinen osa Foundation - upotettu tai melkozaglublenny. Valinta riippuu vastaanotetun kuorman. Kerron missä hyödyllisiä melkozaglublenny, kaikki muu on erityyppinen.

 • Puiset talot;
 • Hiilihapotettu, enintään kaksi kerrosta;
 • Runko (talon sandwich-paneelit);
 • Monoliths pysyvästi muotti;
 • Rakenteet kiveä;

"Syvyys tehdyn tämän säätiön ≈ 0,3 -. 0,7 m Se ei sovellu koteihin syvä kellarit ja heittoliina maaperän".

 • Raunioista betoni. Perusteella sementti-hiekka seos täydennettiin kivillä. Hänen laite liittyy tehdyn sora (hiekka) tyyny.
 • Brick. Taustalla olevat selkeät. Meidän on kuitenkin muistettava, tiili on hygroskooppinen ja vaatii vedeneristys, tai sen jälkeen pakkaset alkavat tuhoa.
 • Vahvistettu. Seosta, jossa sementin, hiekan ja soran vahvistettu metallitangoista tai mesh.
 • Block-laatoitettu. Lohkot ja laatat, on mahdollista, muuten, tuo b / a, jossa purkamisesta.

Melkozaglublennogo käyttää betonia tai raunioista betoni tyyppi. Suosituin, niistä ensimmäinen. Se on edullinen, kestävä ja mahdollistaa levittää monimutkaisia ​​kokoonpanoja. Hänelle sen.

Mutta ensin tärkeä asia - Maanalaisten verkkojen (vesi, jätevesi, jne). Ottaen huomioon tiedot syvyys maaperän jäädyttämisen omalla alueella, reittiverkosto. Ne sijoitetaan ennen perustustyöt. Ja jossa on suuri viestinnän todennäköisesti alapuolella tason melkozaglublennogo Foundation (ellet ole asuva Sotši).

Päävaiheet rakentamisen

 1. Clearing ja merkintä;
 2. Kaivannon ja tyyny;
 3. muotti;
 4. Yhdistävät osat;
 5. Täyttö ja huolto;

Sinun pitäisi ensin poistaa roskat ja kasvit (puut / pensaat). Sen jälkeen siirrymme markup. Työkalut ja materiaalit: Puiset tapit (tai ankkuri baareissa), köyden (siima), neliö, mittanauha. No, jos sinulla on hyvä taso tai laser taso - sinä olet kuningas.

 • Määrittää keskellä pystytetty rakenteita. Tietäen koko talon, Orient kehä alue ja altistaa tapit kulmissa;
 • Tarkastaa kaikki neljä kulmaa, keskittyen lävistäjät. Jos kaikki "Chiki-piki9raquo; - stick tukipylvään Vedä sitten;
 • Myös sisäinen markup lähtevät ulkopuolelta kokoa pohjan paksuus.
 • Jälkeen tarkka asettelu, valitse alin kohta. Se otetaan perustaksi syventämisen viite ojan estää korkeusero perusta. Selvästi lay out?

"Tasaa juoni leikkipuisto sisennetään kummallakin puolella 2-4 metriä enemmän kuin koko tulevaisuuden kehittämiseen."

kaivanto. välineet: Lapio (poimia) ja putkimaisen vesi "nivelir9raquo;.

 • Alkaa kaivaa pois pieni kulma;
 • Älä käytä lapio "silmämääräisesti". Vertaa horisontin ojan pohjan vedenkorkeus. Kokeile olla mahdollisimman suora;
 • Seinien on oltava pystysuunnassa suoraan, on tärkeää, että laatu täyttää;
 • Jos tulee kaivinkoneella, puhdistuksen jälkeen ja varmista yhdenmukaistaa seinät ja lattia;

tyyny. Se auttaa vakauttamaan kuorman ja lisää tasaisesti perusta.

välineet: Lapio paarit kotitekoinen "juntan" (lumber / puu kahvat) tai tärylevy, linjan tasolla. tarvikkeetHiekkaa, soraa ja vettä. Jos on karkea hiekka, sitten oli onnekas.

 • Hiekka tulee täyttää kerrokset (jokainen kerros, ≈ 2-3 cm), ja kostutetaan vedellä. On parempi, jos hiekkaa sekoitetaan sora lietettä schebonkoy, se antaa enemmän voimaa. . Suositeltava korkeus 10-30 cm Erittäin tehokas käyttö seulonta (hieno osa sepeli);
 • Ram ja tarkistaa jokaisen kerroksen. Paras tapa - siirtää sitä. Jos jälki jää - niin normaali tiheys;
 • Pidä silmällä horisonttia kannessa käyttäen rakentajan tasolla.

Minimikorkeus käytetään yleensä tasoitus maaperän pinnan. Optimaalinen korkeus voidaan laskea käyttäen yhtälöä: keskimääräinen korkeutta perusta on kolme arvoa leveys. Mielestäni täällä - juuri.

"Sillä nousemassa (mobiili) maaperän, hiekan pussit, ovat tehottomia. On parempi ruuvi paalut. "

Vedeneristys tyyny. Erittäin suositeltava. Se estää kosteuden imeytymistä hiekkaa betoniin. Voit tehdä tämän päälle tyynyn 10-15 cm päällekkäisten vahvistettuja vedeneristys elokuva. Jos on varaa ostaa Geotekstiili on entistä turvallisempaa.

välineet: Hammer, saha, höylä, ruuvimeisseli, taso, mittanauha. tarvikkeet: Särmätyt (paksuus vähintään 2 cm) säde, naulat (ruuvit), kulmat, lanka.

On valmis (purettuna Panelboard) muotti. Mutta me kuvitella, että et. Keittäminen perinteinen. Tietenkin on olemassa taitavia käsityöläisiä, jotka varaa rakentaa muotti pumpun alustaan ​​romun (liuskekivi kappaletta vanha rauta levyt, vaneri, OSB, jne.), Mutta me emme ole. Teemme, miten ...

 • Kulmat sijoitetaan tukea baarissa ja tarkista lävistäjä;
 • "Channels" kootaan lankut (käsitelty toisella puolella). Tämä puoli on suunnattu sisäänpäin;
 • Hajautuminen aluksella nauloilla tai ruuveilla on kierretty, ulkosivulla (helpommin purkaa betonin kovettumisen jälkeen);
 • Suositeltava korkeus muotin (tulevaisuudessa säätiö) ≈ 30-40 cm maanpinnan tasolla, mutta se on mahdollista ja - ei ole huonompi (korkea talo näyttää aina mukavaa). Älä anna kuilua;
 • Ulkosivulla tuet kiinnitetty (lisäyksin 70-90 cm) voittamiseksi rakenteen muodonmuutoksen paine liuosta. Kiinnitä erityistä huomiota tähän;
 • Sisällä muotti vetää köyttä enintään täyttö.

"Käyttämällä Plumb, tarkista pystysuora seinä. Heidän tarkkuus riippuu vakautta, ja siksi kestävyyttä perusta. Kaataa kulku oli sileä, ja voidaan välttää liuoksen, se on hyödyllistä naulata sisällä n / e kalvo. Sen kiinnittämiseksi, mukavat huonekalut stipler normaalia. "

Vahvistaminen - "luuranko", joka tullaan tehostamaan "konkreettisia elin." välineet: Pihdit, vasara, bulgariaksi. tarvikkeet: Steel Raudoitus (osa 10-12 mm), vastineeksi - polymeeri vahvistaminen sitova lanka tai muovista leikkeitä.

 • Leikattu pituus vahvistaminen noudattaen poikki ja pitkin perustan akselin kanssa ja jonka syvyys on täyttö- 40 cm ja enemmän pystysuorassa, jossa on "vaiheessa" 25-35 cm neliö solu;
 • Kiinnityselinten järjestetään neulonta (teräs) lanka, jossa on toisiinsa ja seiniin muotti;
 • Asettamalla venttiilin kaivantoon, tehdä se siten, että sen siirtymän ylemmän tason täytön, ja sivuseinät on vähintään 5 cm: n (eli venttiili on täysin avonainen);
 • Että kehys ei ole kosketuksissa ojan pohjaan, alaosan alle lujittavan hihnojen antaa tiilet tai lohkoja.

"Älä käytä kiinnittämiseen raudoituskori hitsauskone. Muissa paikoissa hitsausliitoksiin korroosio muodostuu nopeasti. Poikkeuksena on teräslaatu A500 C".

välineetBetoni, paarit, kauhat, lapiot, puinen vasara aallonpohjasta. tarvikkeet: Liuosta, jossa oli (PGS, PGS, sementti, vesi).

 • Oikein (laadullisesti) määrätä valmisbetonin säätiölle tehtaan (laskettu sylinteritilavuuden - määräsi oikea määrä "sekoittimet");
 • Älä unohda tuuletusaukkoja. Yksinkertainen ja nopea vaihtoehto: leikata hiomakone tavanomainen muovinen viemäriputki halkaisijaltaan 110 mm. Sama kuin putkien määrää tuuletusaukkoja.
 • Täyttö tapahtuu vähitellen. Kerros 15-20 cm puristetaan käsin tai peukaloinnin värähtelijä (se on mahdollista poistaa onteloita monoliittinen perusteella). Sitten kaadetaan uutta, ja niin aina merkittyyn tasoon köyden;
 • Valamisen jälkeen, pinnan dub sääntö (lastalla). Kasettimuotit helistin Mallet (Mallet) parhaan kutistuminen sekä etsivät kaikuva äänet (onteloita). Tällaisissa paikoissa tehdä reikiä (vahvistaminen) jääneen ilman poistamiseksi.

"Concrete liuos kaadettiin korkeus 1,5 m, altistuvat delaminoitumista. Sen vuoksi tällaisissa tapauksissa käyttää katuojaan. "

Harvat liuosta. Jos et ostaa valmiina - ilmoittautui. Merkki Sementti M 400, merkitse näin saatu betoni - M 100. Classic laskeminen suhde: 5/3/1, ts 5 kappaletta sora / hiekka 3 osaa / 1 osa sementtiä. Vesi suhteessa 0,5-0,6, kokonaispainosta. Käytä näitä ainesosia ilman jätettä. Betoni "pitää" puhdasta vettä, ja samoja komponentteja.

Kerron käytännöstä yleensä aina täyttää seuraavat: 5 osaa ASG (hiekka ja sora) tai PGS (hiekka ja sepeli) ja 1 osa sementtiä. Se on yksi viidestä. Vesi jolloin noin 1-1,5 osaa. Se riippuu kosteudesta käytetystä materiaalista ...

"Muista, että jos et ole onnistunut täysin täyttämään muotti voi olla" kylmäsiltoja". Pakkasympäristö sää, älä unohda lisätä pehmittimiä liuokseen, ja käyttää lämmitettyä vettä (ja päinvastoin kesällä - viileä) paras hoito. "

Asiantuntijat suosittelevat ripottele juuri kaadetaan pinta ympätään sementti (seulan läpi). Tämä mahdollistaa nopeamman saavat voimaa pintakerroksen ja suojaa halkeilua (ns - sementin betoni).

Jälkeen 3-4 tunnin (kun siirrä liuos) betonipeitteen blotattiin materiaali (burlap, kangas, lastut), ja ensimmäiset kolme päivää kuivalla säällä kastellaan 5 tunnin välein. Kun kastelu kuuluvat kosteussulku (p / e, kattohuopa, jne.). Tällaiset "vesi hoito" on erittäin hyödyllinen tulevaisuuden perusta.

Laudoitus poistetaan noin 7-10 päivää. Jättämän aukon muottitaulun otettu pois, peitetty hiekalla ja hyvä pässi. 28 päivän jälkeen, säätiö on valmis. Tämän ajanjakson koko prosessi.

Viimeisen sointu - vedeneristys. Tätä tarkoitusta varten, lämmitetty bitumi mastiksi, joka päällekkäisyys 15-20 cm on kiinnitetty katto materiaalia. Vaikka on olemassa enemmän nykyaikaisia ​​materiaaleja, kuten erityisiä bitumimastiksi. Erittäin kätevä ja käytännöllinen käyttää. No, nyt enemmän aikaa - sokea alue. Sinun, mutta asia halutaan.

Muuten, melkozaglublenny perusta on tarpeeksi hyvä kylpyamme. Kellari, pääsääntöisesti ei tarvita, ja kustannukset luku - aivan vilpitön. Totta, on tarpeen korjailla, mutta on mukava, makaa kylmä talvella kuuma hyllylle, muistaa - "Mitä minä olen tehnyt sen ja päättivät rakentaa sellaisen ihmeen!"

Toivottavasti teema esitettiin on saatavilla ja antaa ymmärtää, miten kaataa perusta. Tilata uutiskirjeen ja onnistuu! Rauha kotiisi, kuitenkin niin kaukana!

Lainaus viisauden: Jaksavat käydä, voi saavuttaa kaiken, mitä hän haluaa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ja vielä, "Ribbon"! Selvitämme optimaalinen laatu betonin nauhan pohjan

Sokea alue ympäri taloa: laitteellaan tyypit ja valmistustapaa

Laatta perustuksissa kylpy: sen rakenne, rakennus-, hyvät ja huonot puolet

Miten neuloa vahvistamista suoratoistettaessa kaistale perusta

Strip säätiö omin käsin: askel askeleelta opas

Oikein suunniteltu ja rakennettu perusta on avain pitkäaikaisia ​​ja turvallisen toiminnan rakennukset. On olemassa useita lajeja perusta, mutta suosituin kaikista on epäilemättä nauha. Sen tuotanto ei vaadi ylimääräisiä laitteita. Jokainen voi rakentaa nauhat perusta omin käsin: askel askeleelta ohjeet sen rakentaminen auttavat tässä asiassa.

Strip säätiö, tehty omin käsin

Edut ja haitat hihnan tyyppiä perusta

Se sai nimensä, koska se on eräänlainen teräsbetonia nauha upotettu maahan. Sisä- ja ulkoseinät rakenteen koko sen alemman tason, joka perustuu pintaan tämän kalvon. Mukaan tyypin tunkeutuminen maahan perustuksen nauha tyyppi on upotettu (1,45-1,65 m) ja hieno upotettu (vähemmän kuin 1,4 m). Ensimmäinen tyyppi on rakennettu suurten rakennusten ja kerrostalot, ja yksi matala rakenne. Rakenteen mukaan, se voi olla elementti- ja monoliittinen. Monoliittinen betoniin, laastiin kaadetaan pois, ja betonielementtien valmistettu yksittäisistä lohkoja.

Esimerkki järjestely nauhan pohjan puurunko talon

Seuraavia materiaaleja voidaan käyttää rakentamiseen monoliittinen perusta:

Että näiden materiaaleja voidaan aiemmin laskea laskin laskemiseksi betonin nauhan perustuksen tai manuaalisesti.

Esimerkki nauhat perusta hieno upotettu

Strip säätiö on useita etuja, jotka tekevät siitä nykyisen suosittu kaikkien muiden tyyppisiä emäksiä:

 • heikko herkkyys raskaita kuormia;
 • yksinkertainen rakenne ilman raskaan kaluston;
 • luotettava rakenne;
 • mahdollisuutta rakentaa vedoten epäyhtenäinen tiheys;
 • seinärakenne voi toimia samanaikaisesti seinät kellarissa talon.

Siellä hän ja haitat:

 • rakentamiseen tarvitaan paljon materiaalia;
 • velvollinen suorittamaan vesieristystöineen.

Rakentamiseen nauhan pohjan käytetään puisia muotti, vahvistaa terästä, betonia

Kaikille etunsa ja haittansa tämän tyyppinen pohja on yleistä, erityisesti yksityisellä rakentamisessa.

Vinkki! Jotta voidaan laskea tarvittava määrä liuosta, on jo pitkään ollut keksitty laskimet laskemiseksi betonin nauhan perusta. Ne yksinkertaisesti anna parametrit kaivannon saada kaikkea tietoa tarvittavien materiaalien määrää. Näillä palveluilla voidaan myös laskea kustannuksia perusta.

Strip säätiö omin käsin: askel askeleelta opas

Johtuen siitä, että rakentaminen ei ole välttämätöntä käyttää raskasta teknisiä laitteita, kuka tahansa voi rakentaa nauhat perusta omin käsin: askel askeleelta opas on työhön kuuluu useita erillisiä vaiheita.

Yksityiskohtaiset järjestelmä rakentamista nauhan perusta

Valmistelu ja merkintä paikka

Ennen siirtymistä rakentamisen perusta tarpeen tehdä layout alueella ja ulkoasu akselit. Suunnitelman viittaa kohdistuksen koko sivuston korkeus rakentamisen. Jos korkeusero huomattavan alueella, tämä seikka on otettava huomioon aikana kaivamaan ojan. Korkeampi alueilla täytyy kaivaa syvemmälle, mutta pienemmällä säätiö on enemmän.

Vaihe 1: Kohdista alustan rakenne ja sijoitus paikka

Osiointi akselia suoritetaan kolmio, jonka sivut ovat 3: 4: 5. Kulmat pitäisi saada suora, ja kaikki diagonaalit ovat samanarvoisia.

Tämä kaivamiseen vaadittuun syvyyteen pitkin akselit markup. Sen syvyys riippuu maa-aineksen tiheys, etäisyys maahan vettä, paino rakennuksen pystytetään. Korkeisiin rakennuksiin - on 1,5 m, ja yksityiskoteihin riittää 1 m, jos maa sallii. Jälkeen Ketjukaivukoneet sulkemisen, sen pohja on tehty tiivistymistä ja kuivatus kerros hiekkaa ja soraa. Tätä kutsutaan tyyny. Leveys ojan riippuu materiaaleista, jotka on tehty seinään. Omakotitaloissa tarpeeksi 60 cm.

Vaihe 2: Suunnittelu alue ja ojitusta

Luo muotti nauhat säätiö omin käsin

Kun kaivanto on valmis, alkaa rakentaa laudoituksen. Jotkut rakennusalan yritykset ovat heidän arsenaali joukkue uudelleenkäytettäviä muotti, joka on erittäin kätevä käyttää. Hänen kätensä muotti kaistale säätiö voi myös tehdä. Tämä edellyttää puu: baareja ja lautoja. Sen määrä olisi laskettava erikseen.

Vaihe 3: Kun kaivuu alkaa muotti rakentamisen

Kansi on muodoltaan puinen laatikko asennetaan koko kaivantoon. Koska ei kaadetaan vesipitoiseen liuokseen, se on säilytettävä tiiviys. Jos tätä ei voida saavuttaa vain avulla levyt, jotka voidaan verhoilla kattohuovalla muottiin. Rakentaminen on oltava riittävän jäykkä kestämään valetun betonin. Tässä muodossa seinä rainojen sidottu toisiinsa 2-3 metriä. Kuten näette, luoden muotti nauhat säätiö omin käsin ei ole niin vaikeaa.

Vaihe 4: Luo muotti nauhat säätiö omin käsin

Vinkki! Ja puutavaraa käytetään valmistuksessa muotin voidaan käyttää uudelleen, on tarpeen suunnitella niin, että purettaessa ei vahingoita aluksella.

Minkä arvosanan betonin nauhan pohjan käytetään

Ennen kuin aloitat täyttää monoliitti, sinun täytyy kysyä: Minkä arvosanan betonin nauhan perusta on optimaalinen. Tämä parametri riippuu monista tekijöistä:

 • paino koko rakenteen;
 • saatavuus lisäkuormia alustalle;
 • vahvike on sovellettu;
 • maaperän tyypistä;
 • ilmastolliset olosuhteet maastossa.

Vaihe 5: sementtilaastin nauhan pohjan avulla betoninsekoittajassa

Asentamiseen betoni tyynyjä perusturvaan säätiö riittää M100 brändi. Alle kevyt rakenne: paneelitalot, kylvyt ja kotitalouksien ulkorakennuksia sopivia M200. Rakentaminen puutalon tai rakennuspalikoita valon edellyttää tuotemerkin M250. Massiivinen rakenteiden ja rakennusten valmistelua laadukkaita konkreettisia tuotemerkki M350, joiden vahvuus on 327 kg / cm. Laadukkaampaa käytettävän betonin rakentamiseen geometrisesti monimutkaisia ​​rakenteita ja rakentamisessa alueilla, joilla ilmasto karua. Tietäen nämä ominaisuudet, jokainen itse voi määrittää: Minkä arvosanan betonin nauhan pohjan tarvitaan.

Pohjustaa vahvistaminen ja kaatamalla

Joilla on määritellyt tuotemerkin betonin, on välttämätöntä valmistella kaikkea tarpeen täyttää. Jotkut osti valmisbetonia erityisissä yrityksissä. Useimmat ihmiset valmistella oman ratkaisunsa. Tätä tarkoitusta varten, on toivottavaa, että sekoittimeen. Se sekoita kaikki ainekset. Niiden osuus riippuu siitä, mitä luokan betonin nauhan perustuksen valittiin.

Vaihe 6: vahvistaminen kaistale perusta

Alareunassa kaivannon ympärillä kehä pinota teräsrakenne, hitsattu kehikon tangot. Mitä enemmän näitä sauvoja käytetään ja miten ne ovat paksumpia, sitä voimakkaampi on perusta kaikille.

Valmis betoni kaadetaan kaivannon ja ylös muotti tason merkki ja tasoitetaan, niin että sen pinta on täysin tasainen ja tasainen.

Vaihe 7: Täytä valmistettua betonia kaivantoon jatkuvaan arvoisesti

Vinkki! Kaadettaessa perustan suuri määrä välttämätöntä käyttää erityistä täryttimet, joka syvennetty betonipilariin. Ne karkottaa ilmakuplia, jolloin monoliitti yhtenäisempi ja kestävämpi.

Vaihe 8: Anna vedeneristys kellarissa päällystemateriaaleihin

Jälkeen täydellinen valmius säätiön sinun täytyy varmistaa vedeneristys seiniin päällysteen materiaaleja. Oikein toteutettu säätiö antaa pitkän ja luotettavan toiminnan esineisiin.

Miten rakentaa paaluttamisen omin käsin: askel askeleelta ohjeet, video

Pier säätiö omin käsin: askel askeleelta opas

Puutalo omin käsin. Askel askeleelta ohjeiden rakennuksen vaiheiden

Otmostka omissa käsissä: askel askeleelta ohjeita ja vinkkejä rakentamiseen

Runko kylpy kätensä: rakentamista askel askeleelta opas

Kipsilevystä omin käsin, askel askeleelta opas

Leave a Comment

28 − 21 =