Paikallinen puhdistamon

Autonomiset viemäröinti yksityiskoteihin: miten tehdä

Kaukana ovat ne ajat, jolloin omakotitalon kaikki onnellisia "linnunpönttö" kadulla. Moderni mukava elintaso jopa maassa edellyttää normaalia wc ja ainakin suihku. Talo on usein enemmän kuin yksi kylpyhuone, ja jopa tinkiä monien kodinkoneet. Varmistaa vaadittu mukavuutta kuivatukseen omakotitalon tulisi tehdä oikein ja sen perusteella - valinta käsittelytapa jätettä.

Septinen ja paikalliset puhdistamon - Mitä eroa

Tänään, jotta itsenäinen viemäri omakotitaloissa kolmella tavalla:

 • Vesikourut tulevat septitankkia, jossa ajoittain pumpataan jätevettä kuorma. Yksinkertaisin versio, joka ei sisällä mitään käsittelyä ja puhdistusta. Varastokapasitanssilla - jäteveden kuoppaan (välttämättä suljettu) tai muoviastiassa.

Miten jätevesihuolto yksityisen talo tallennuskapasiteetti

Saostussäiliö jätevesien vaatii lisäpuhdistusta

Vesi voidaan poistaa sen jälkeen, kun VOC-kaivo

Tietämättään, monet kutsutaan, ja ne molemmat asennetaan sakokaivot, vaikka ne ovat erilaisia ​​ratkaisuja saatavilla tuotos jäteveden puhdistettua eriasteisesti. Vaikka Tapas, poppeli, YUNILOS Tverin kutsutaan myös sakokaivot, ne ovat itsenäisiä puhdistusta laitoksia. Oikeastaan ​​perinteiset septitankin - säiliö, termiittejä, Rostock, Myyrä ja monet muut.

Autonomiset asemat jalostettavaksi jätevesien (autonominen viemäri) kutsutaan usein wc kotona ilman pumppaus. On selvää, että ei ole tarvetta kutsua jäteveden kuorma-auto, mutta pumppaamaan mutaa vielä. Vain lietteen määrä - noin kymmenen kauhoja voidaan poistaa itsenäisesti uppoasentaa tai ulosteen pumppua.

Nähdä joitakin tapoja ratkaista - AU tai saostussäiliö - paras, meidän täytyy ensin ymmärtää, miten ne eroavat, ja sitten pitää erityistä tilannetta. Viemärijärjestelmän yksityiseen kotiin voidaan tehdä kunnolla ilman osallistumista asiantuntijoita - omin käsin, mutta se on selvää, että mitä sinun pitää tehdä. Katsotaan tutkia.

Sakokaivot - usean säiliön kammiot on yhdistetty toisiinsa ylivuotoputket. Kussakin kammiossa on puhdistusvaiheessa. Hänen perusta - käymisen ja hajoaminen anaerobiset bakteerit (voivat elää ilman happea), jotka sisältyvät jätteen. Mitä enemmän kamerat sakokaivot, sitä enemmän puhdistuksen vaiheissa, sitä enemmän puhdasta vettä saadaan lähdössä. Mutta enemmän kuin 50-60% ilman Lisäsuodatusta toimenpiteitä voidaan saada hyvin harvoin.

On laite vasten nousu ( "helma" alareunassa)

Sakokaivot valmistetaan muovista, lasikuidusta, betoni, hyvin harvoin - ruostumatonta terästä. Kamerat voidaan toteuttaa samaan koteloon tai se voi olla erillinen. Säästää rahaa, usein rakentaa sakokaivot omin käsin. Useammin - tehdä sakokaivojen tehty betonirenkaita, mutta rakennettu tiilestä tai teräsbetonista. Huomaa, että kapasiteettia on täysin tiivis. Joissa itse rakentamisen on erittäin tärkeää.

Selviämme erityispiirteet toiminnan sakokaivojen. Ne ovat:

 • Ulostulossa saostussäiliön jätevesi puhdistetaan 50-75%. Ilman lisäpuhdistusta upottaa ne maastossa, vesistöjä tai käytetään teknisiin tarkoituksiin (nurmikon kastelu, auton pesu, jne) on mahdotonta. Koska lähtö saostussäiliöstä jätevesi syötetään kenttä / kaivannon suodatusta suodatuksen kuoppiin.
 • Sen lisäksi ottaa sakokaivossa jäteveden turhaan tarvitaan. Hän ei haihdu, ne eivät tarvitse kansoittavat bakteereja. Ne sisältävät riittävän määrän jätettä, joka tulee säiliöön. Saostuskaivossa ne lisääntyvät aktiivisemmin, koska syntyy optimaalinen ympäristö heille.

Yksi varianttien sakokaivojen

Suurin haitta tämän menetelmän jätevedenpuhdistamon yksityiseltä talon - tarvitaan lisää puhdistusta. Tarvitaan enemmän rahaa lisälaitetta rakenteita, mutta ilman kunnollista sanitaatiota ei ole yksityinen kotiin. Dump osittain puhdistetut jätevedet maahan ei voi. He hyvin nopeasti veteen ja palaa takaisin ja lähialueiden kaivoja ja porausreikiä. Sinulle tämän iloa ja terveyttä ei tuo, vaan myös "kiitos" naapurit on siedettävä. Joten ymmärrämme doochischat viemäreihin jälkeen sakokaivo.

Huomaa, että parin septitankki, sinun pitäisi olla jälkikäsittelylaite. Riippuen maaperän se voi olla hyvin suodattamalla, suodattamalla ojaan tai kenttä (maanalainen tai bulk). Vain tässä tapauksessa puhdistus voidaan pitää täydellisenä. Minkälaista suodatinelementtien tehdä - se riippuu maaperän ja pohjaveden pinta. Menetelmästä valinta- ja sakokaivot itse lukea täältä.

Yksi tapa doochstki jäteveden jälkeen sakokaivot - suodatus box

Paikallinen hoito asemalle (tai UE VOC)

Asenna akku salaojitus normaalikäytössä voi saada melko puhdasta vettä. Kuten juominen tai niitä ei voida käyttää puutarhan kasteluun, sekä teknistä - se on vielä mahdollista. Pohjalta puhdistus - työ aerobiset bakteerit (elävä edellyttäen, että hapen saatavuudesta). Käsitelty jätteet muunnetaan yyli, laskeutua pohjalle erityiseen säiliöön, josta sitten tyhjennettiin. Taajuus pumppaus - 1-4 kertaa vuodessa, riippuen käytöstä.

Yleensä autonominen jätevedenpuhdistamo jäteveden - hyvä asia, mutta se on joitakin piirteitä toimintaa, joka välttämättä tarvitse tietää ennen päätöksentekoa siitä, mikä on parasta Omakotitalon jäteveden - saostussäiliö tai AU.

Noin niin etsiä itsenäisessä ohjelmassa viemäri yksityiskodissa. Tämä AU Tapas

AU pistorasia ovat vesi, puhdistettu 90-95%. Tällä koska se voidaan hävittää maahan, mutta tämä sinun täytyy olla laboratoriokokeita käsissä. Koska monet ihmiset haluavat silti käyttää välittäjänä laskeutumisen hyvin josta vettä on sitten käytetään teknisiin tarkoituksiin. Toinen suoritusmuoto - ohjata jäteveden suodattaa laitteisiin. Tämä tietenkin, rauhoittaa, mutta hätätilanteessa se säästää.

Jolloin puhdistetun jäteveden

Jäte käsitellään anaerobiset bakteerit (elävä vain ilman läsnä ollessa). Varmistamaan niiden ilma VOC jatkuvasti työtä ilmastimet. Lisäksi puhdistuksen aikana pumppauksen sisältö yhdestä osastosta toiseen tapahtuu rakennettu pumppuja. Joten ilman sähköä nämä yksiköt käyttökelvottoman.

Sisällä AU on myös jaettu kammioihin (tämä Tapas)

Jos sähkö on kytketty pois päältä, bakteerit voivat selviytyä ilman ilmaa ei enemmän kuin 4 tuntia, sitten ne kuolevat, virtaa enää käsitellä. Käynnistää järjestelmä vaatii sen kolonisaatiota uusia bakteereja, ja tuotto toimintatila on mahdollista vasta 2-3 viikkoa. Koko ajan jäteveden menee, on paras, osittain puhdistettua. Täällä ja hyödyllisiä hyvin selkenemis suodatusyksikkö. Hän on hieman parantaa tilannetta.

Kuten tilavuus autonomisten pieni jätevedenpuhdistamojen, ne tarvitsevat jatkuvaa ruokinta: bakteerit välttämätön normaalin toiminnan raaka-aineessa. Tämän vuoksi tällaista soveltuvat omakotitalojen oleskelun - tarvitsevat säännöllistä ottamista. Periaatteessa on mahdollista säilyttäminen jossain vaiheessa, mutta niiden menettely ei ole miellyttävä, ja aktivoi asetustila jälleen pitkä.

Bakteerit, jotka käsittelevät jätteen automaattisessa jätevedenpuhdistamoa, aktiivinen kemia on myös herkkä. Koska kammion tilavuus on pienempi nollataan pesuainetta tai desinfiointiaineella aine voi merkittävästi vahingoittaa kierrätysprosessissa. Ei vain voi vaikuttaa haitallisesti puhdistus- ja hoito antibiooteilla.

Station töiden jälkeen 3-6 kuukautta

VOC-yhdisteet ovat paljon pienempiä kuin sakokaivo. Ne lasketaan päivittäistä kulutusta vettä, mutta on viitteitä kuten volley nollattu. Tämä jätteen määrää on autonominen jätevesi Asennus voi kestää kerrallaan. Kun tämä arvo ylittyy käsittelemättömän jäteveden ylivuoto muihin kammioihin, joka vähentää merkittävästi puhdistuksen. Joten meidän täytyy tehdä, mitä terveys- ja -laitteiden työskentelee samaan aikaan tietyssä tilanteessa. Ja jos alas kylpy, kun mikään muu laite ei pitäisi työskennellä.

Yhteenveto: edut ja haitat

Itsenäinen jätevedenpuhdistamo on varmasti mukava, heidän jäteveden yksityiskoteihin myydään nopeasti - asennus kestää 10-12 tuntia. Pumppaus ylijäämälietteen tarvitaan useita kertoja vuodessa (1-4 kertaa voimakkuuden käytön, mutta voi olla enemmän tai vähemmän usein). Lietteen määrä pumpataan melko pieni (5-10 kauhat mallista riippuen) ja huolto voidaan suorittaa itsenäisesti, vaikka ei ole kaikkein miellyttävä menettelyä. Mutta osallistuvien asiantuntija käynti ei ole halpaa lainkaan.

Joten katsokaa sivustolla

Näissä puhdistamojen talon on haittoja - kalleus laitteiden riippuvuus sähkön saannin ja tarvetta seurata tilan laitteita.

Viemärijärjestelmän yksityiskoteihin: kumpi on parempi

Mitä viemäröinti sillä omakotitalon parempi - sakokaivojen tai AU - viittaamatta erityisiin olosuhteisiin on mahdotonta sanoa. Eri mailla, pohjaveden järjestely, vakautta virtalähde. Kaikki tämä vaikuttaa valintaan optimaalisia ratkaisuja. Tarkastellaan yleisin tilanne.

 • Usein sähkö on pois päältä. Jos ei ole varmuuskopio virtalähteen (akku, generaattori) käyttö yksittäisten jätevedenpuhdistamojen on riskialtista - voi bakteerit tapetaan, ja täyttää ne joka kerta - ei halpa ilo, ja käyttötavasta asemalle menee pitkä. Koska tässä tapauksessa - se on parempi laittaa septitankki.
 • Talo määräajoin asuinpaikka (maalaistalo tai mökki). Myös tässä tapauksessa on parempi laittaa sakokaivojen - se yleensä siirretään eri intensiteetti käytön, kun taas AU eivät pidä keskeytyksiä.

On parempi valita omakotitalon jätevesien

Kuten näette, ei ole mitään yleispätevää ratkaisua. On paras tietyssä tilanteessa. Oikein valitut viemäröinti yksityiskoteihin - on puoli voittoa. Nyt meidän on päätettävä johdotus ja ilmanvaihto.

Paikallinen puhdistamon

Tähän mennessä ongelmaan paristojen virran ratkaista monin eri tavoin - asennus sakokaivot ja muita laitteita, jotka ovat välttämättömiä onnistuneen epäpuhtauksien poistamiseksi. Paikalliseen jäteveden puhdistamoon - uusi ratkaisu, joka on tullut saataville vasta äskettäin. Siinä kaikki, ja haluan kertoa teille enemmän.

Paikallinen jätevedenpuhdistamo - vaihtoehto sakokaivojen tai cesspool, joka on saanut laajaa jakelu nykyaikaisessa rakentamisessa, ja on laajasti edustettuna markkinoilla tänään jätevedenpuhdistamoon. Sitä käytetään puhdistusaineena tarkoittaa elvyttämiseen paikalliseen viemärijärjestelmään, jossa on mahdotonta yhdistää keskitettyyn viemäriverkoston.

Paikallinen jätevedenpuhdistamo - mitä objekteja voidaan soveltaa?

Asema tämän tyyppinen sopii kohteita, kuten:

 • Kerrostalot, kodit, mökkejä, huviloita.
 • Base matkailukeskukset, motellit, täysihoitolat lasten leiri.
 • Kaupallinen infrastruktuurien kaupungin ulkopuolella.
 • Huoltoasemilla ja muut tilat sijaitsevat lähellä rinteitä.

Paikallinen puhdistamo. edut

Paikallinen jätevedenpuhdistamo - moderni vaihtoehto perinteiselle puhdistusmenetelmiä, joissa sähkön laadun ja luotettavuuden. se voidaan jakaa seuraavat edut:

 • Nykyaikaisessa jätevedenpuhdistamot käyttää biologinen hoitomuoto - mukaan lukien teknologia nitrifikaatio ja denitrifikaatio.
 • Koska nykyaikainen polymeerisiä materiaaleja käytetään materiaalia laitteet kotelo - se varmistaa kestävyys, luotettavuus ja neutraalisuuden suhteessa valtaosa ulkoisia ärsykkeitä. Tämä materiaali ei lahoa, se ei turmele ajan ja säilyttävät laadun vuosikymmeniä.
 • Asema on laite, joka käyttää ilmastin, joka takaa aineiden poisto käsittelemättömän lannoitteena ja jatkokäsittelyyn luonnollinen, luonnollisella tavalla - esimerkiksi ilmastin voi palvella enemmän kuin 10 vuosi.
 • ilman ruiskutus järjestelmä tarjoaa erinomaisen voimalaitoksen käsittelemiseksi eri epäpuhtauksia.
 • Asemat eivät salli muodostumista lietteen, mikä tarkoittaa hyvin yksinkertainen ja luotettava käytössä.
 • Johtuen ominaisuuksista ja materiaalit ovat kompakteja asemia, mikä on erittäin tärkeää, jos sivusto on suhteellisen pieni.
 • Paikalliseen jäteveden puhdistamoon asennetaan nopea, helppo ja käyttövalmiina heti kun asennus on valmis. Näin voit säästää aikaa ja saada käsiinsä nykyisen viemärijärjestelmän mahdollisimman lyhyessä ajassa.
 • Nykyaikaiset asemat ovat erilaisia ​​energiatehokkaita - ne eivät vaadi epäpuhtauksien poistamiseksi, ja kuluttaa vähän virtaa.

Näiden yleisten etujen, asema voi olla muita vaihtoehtoja.

Paikallinen puhdistamo. lisäominaisuudet

Riippuen objektin, asema voi koostua asiat:

 • Jäteveden pumppaamista varten kotitalous- ja kotimaan jätevesien.
 • Jäteveden pumput erän ruokinta.
 • Automaatiojärjestelmät puhdistusprosessi.
 • Varastosäiliöt käsitellyn veden (vettä voidaan käyttää teknisiin tarkoituksiin välittömästi puhdistuksen jälkeen).
 • Pumput syöttämiseksi puhdistettua vettä tekninen LVI.
 • Laite valvontaa ja vertaileva analyysi jäteveden koostumus.

Paikalliseen jäteveden puhdistamoon on edessä keskitetty viemäröinti valtava määrä etuja, kuten edellä on todettu - on kätevä, joustava ratkaisu, joka sopii paitsi alueilla, joilla ei ole kykyä muodostaa tällaisia ​​verkkoja, mutta niille, joille tilat tai suorituskyvyltään perinteisiä jäteveden tarpeeksi .

Voit aina auttaa asentamaan saastumisen ohjauslaitteet, laskettaessa sen suuruudesta, apua valinnassa ja neuvoja yksityiskohtia kaiken omasta tontilla. Valitse sopiva malli, tilata asennuksen - olemme valmiita auttamaan sinua kaikessa. Täältä löydät laadukasta palvelua, luotettavuus ja perusteellinen työote. Kattavin tieto, pisimmällä valikoima ja parhaat mahdollisuudet asiakkaillemme - se tarjoaa Ltd. "Rosplast ". Osoite meille - on avain optimaalisen liiketoiminnan ja nopea kehitys!

Se on paras päätös oman pohjan menestyksellistä liiketoimintaa ja tulevan kehityksen avain. Valitse tuotteitamme maa- ja käytössään nykyaikainen puhdistusjärjestelmä.

 • Yhtiöstä
 • yhteystiedot
 • Hinta Rosplast Sheet
 • nimikkeistön Rosplast
 • dokumentointi
  • Passi ja hallinta
  • asennus suositukset
  • varsinainen artikkeleita
  • Tuotehyväksynnät
  • Yritystiedot
  • vertailumateriaalit
  • sopimuksissa
 • galleria
 • Bill tavaroiden
 • palvelut
  • Asennus suunnittelu rakenteiden
  • Suunnittelu ulkona insinööriverkkojen
  • asennusvalvonta
  • Tuotetaan ei-standardi tuotteet muovista

Tekninen osasto: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi.

Myyntiimme: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi.

191119, St. Petersburg, Dostojevski Str. D.44, toimisto Rosplast

198216, St. Petersburg, Leninsky Prospect, 139, office 232

Suunnittelu ja valmistus muovituotteet

Ltd "Rosplast" © Pietarissa, 2013-2016

Arvosana autonominen viemäri yksityiskoteihin

Erilaisia ​​malleja ja malleja paikallisten puhdistamot, jopa kokenut ammattilainen voi stump. Ennen valintaa sakokaivojen, on tarpeen analysoida ole yksi tarkastelu yksityiskohtaisine. Esitelty luokitus autonominen viemäröinti kuvaavia ominaisuuksia kunkin vaihtoehdon auttaa määrittämään valinta. Päätös on otettava jotka tuntevat asian tai VOC ei selviydy tehtäviä.

Yleistä tietoa paristojen virran yksityiskodissa ↑

Viemärijärjestelmään käsittää mökki intrahouse ja ulko-osat. Ensin kerätä valuva vesi- laitteita, kun taas toinen vastaanottaa ne ja prosesseja tai tallentaa pumppausta.

Klassista autonominen viemäri maalaistalon - saostussäiliö ja Infiltrator (kuivatus)

Vaihtoehto asema voidaan välittömästi hävittää, koska se tulee nopeasti täyteen, kun suuri määrä jätevesien omakotitalon. Jatkuva haaste puhdistavien rikkomuksia talousarvioon kaikki perheen. Jätevesien jätevettä voidaan käsitellä paikan päällä, ja sitten tyhjentää ne maahan.

Järjestää puhtaat viemäriin maalaistalon voi keinoin:

 • cesspool;
 • anaerobiset saostussäiliö kanssa useita kameroita;
 • aerobinen puhdistamo.

Reikattu yksinkertainen ja halpa valmistaa, mutta ilman ongelmia hän selviytyy vain pieni määrä jätettä. Rakenteellisesti tämä kapasiteetti, sen sijaan, että pohja on varustettu kuivatus sora hiekka. Kun ruiskutetaan viemärikaivon orgaanisen jätteen käsitellään elävät maassa anaerobiset bakteerit, ja selkeytetty vesi on valunut maahan.

Tee likakaivo voi olla erilaisia ​​materiaaleja. Kiistaton johtaja alhaiset arvostelut - teräsbetoni rengas tehtaan suorituskykyä. Heidän tarvitsee vain tuoda paikalle ja yhdistää yhdeksi yhtenäiseksi rakenteeksi kaivoista.

Jopa helpompi asentaa muovia tai lasikuitua öljypohja. Tämä valmiita asetuksia, jotka voit yksinkertaisesti putoaa pohjalle kuoppaan kaivettu ja ripottele maahan.

Vihje! Likakaivo suositellaan esitetty vain sitä mökkiä, joka laskee niukasti. Yksityisen koti on parempi valita täysi saostussäiliö on enemmän valtaa ja syvemmän tasoisen puhdistumisen.

Sen lisäksi pienitehoisia treasury argumenttien vastaan ​​haravointi voit myös lisätä viemäri hajuja ja huonompaa terveysvaatimukset yksityiskoteihin. Täysin päästä eroon haju, kun kyseessä on likakaivo lähes mahdotonta. Ja ylivuoto kaikki raaka jäteveden irti heti näy kentällä, saastuttaa maan ja veden lähteistä ympäri.

Valintakriteerit puhdistamojen ↑

Valitessaan autonominen viemäri maalaistalon on ensin määriteltävä materiaaliin sen tuotannosta. Kaikkein käytännöllisin ja tie ovat muovia, betonia ja lasikuitu. Dolgovechenposledny paras vaihtoehto, mutta se on kalliimpaa, ja kaikki loput.

Halvin maksaa betonirakenteeseen. Kuitenkin lähes kaikki ranking johtaa muovista sakokaivot. Ne ovat kiistaton johtajia kannalta yhteenlaskettu suorituskyky ja hinta / laatu.

Saostuskaivo betonirenkaita - halpaa, mutta se perustettiin avustuksella erikoisvarusteita

Kaikki mallit sakokaivojen jaetaan kahteen ryhmään:

Vertaamaan niitä keskenään yksittäiseen sijoitusta autonominen viemäri talon on yksinkertaisesti väärä. Tämäntyyppiset sakokaivot vaihdella suuresti riippuen periaatteen työtä. Aerobit tarvitsevat jatkuvaa täydennystä hapen ja anaerobeja ei.

Aerobinen asetukset koskevat paikalliset esikäsittelylaitoksille biologinen puhdistus, joka mahdollistaa veden kierrätyksen jälkeen uudelleen kasteluun tai teknisten tarpeiden. Ja sen jälkeen anaerobisen käsittelyn ja voi vain lähettää tai vinfiltrator salaojitus Lopullisessa jälkikäsittelyä.

Apua! Asemat anaerobeilla ovat haihtuvia asetuksia, sillä kotoryhne verkkoliitäntä tarvitaan. Mutta aerobisiin elämä vaatii jatkuvaa hapen pumppaus, virtaus, joka on valmistettu käyttämällä ilmastin ja kompressorin.

Valinta sakokaivojen riippuu mallista:

 • ihmisten määrä talossa asuvat;
 • Säännöllinen käyttö jäteveden
 • maasto;
 • ominaisuudet maaperän ja pohjaveden tasoa.

Lisäksi otetaan huomioon järjestelmän kustannuksista ja tarve palveluistaan ​​valmistelussa autonomisen viemäröinti luokitukset. Se on yksi asia, kun kootaan saostussäiliö ja unohtaa sitä vuoden. Keväällä siivosin sitä, valmistautuminen uuteen kauteen, eikä enää huolta. Melko drugoedelo, jos olet jatkuvasti seurata toimintaa jätevedenpuhdistamo.

TOP-3-haihtuva septinen ↑

Kaikkia pidetään edelleen käsittelylaitoksia muovista, joka takaa termi asumisen palveluja puoli vuosisataa. Oletusarvoisesti kaikki prosessit ylivuoto viemäriin siihen paikkaan painovoiman, mutta se on mahdollista, ja mahdollisuus asentamiseksi viemärin pumppaamiseksi käsiteltyä vettä.

"Tank" - korkean suorituskyvyn monipuolisuus ↑

Ensimmäinen sijalle anaerobisen autonomisten jäteveden - septitankki. Runko lujat muovista 10-17 mm paksu ja kylkiluut ota tätä asetusta, älä pelkää mitään kehittyvien talven ja kevään kuormat maasta. Tulvien ja korkea pohjavesi ja maaperän läähättää eivät pelkää "säiliöitä".

Scheme asennus septinen "Tank" kanssa Infiltrator

Jätevesien käsittely saostuskaivossa tehdään kahdessa vaiheessa:

 1. Laskeutumista ja selkeys.
 2. Hajoaminen orgaanisen aineksen avulla biosuodattimen.

Viemäriveden puhdistetaan Infiltrator. Voimakkaiden kaulan avulla asettamalla "Tank" missä tahansa syvyydessä, ja suunnittelu universaalimoduuli - sakokaivossa kerätä erittäin suuri määrä.

Valmistaja suosittelee puhdistaa autonominen viemäri kerran viidessä vuodessa. Mutta se on vain oikean toiminnan ja viiveettä. On parempi puhdistaa vuosittain keväällä, kun tulva kausi.

"Triton" - erilaisia ​​kokoonpanolla ↑

Pienikokoisin malli "Triton-Mini" on yksikamarinen saostussäiliö, joka on täydellinen kesä koteihin. Se helposti selviytyy jäteveden jopa 250 litraa. Tarvittaessa tehokkaampia aseman, on parempi ottaa "Triton-DE" tai "Triton N", jonka kapasiteetti on 600 litraa / päivä ja tilavuus 1800 ja 2000 litraa, vastaavasti.

Asennus itsenäisen viemäri "Triton-Mini"

Kestävä suljettu muovikotelo eliminoi sisäänpääsyn epäpuhtauksien maahan. Laaja valikoima mahdollistaa valita äänenvoimakkuuden asetusta 2-40 kuutiometriä. Hana veden puhdistuksen jälkeen suoritetaan tankista tai Infiltrator suodattamalla alalla.

"BIO-AQUA" - korkea puhdistamatta viisi kammioissa ↑

Vaiheittain jätevesien käsittelyn saostuskaivossa "Aqua Bio" tulee viisi erillistä astiat ovat samassa paketissa. Kolme ensimmäistä kammiota tapahtuu vähitellen kerrostamisen kiintoaine, kun taas kaksi viimeistä hajoaa orgaaniset anaerobeja elävät erityinen biozagruzke.

Ottaa useita kameroita huomattavasti tehostaa paristokulutuksella. Tämän seurauksena suodattimen laatikko piti puhdistetaan 97-99% vettä käytännössä mitään lietettä. Salaojitus ei ole tukkeutunut, puhdista se tarvitsee vähemmän.

Sarja sisältää malleja, joiden kapasiteetit vaihtelevat 600-1300 litraa / päivä. Voit aina valita paras vaihtoehto tietyn asunnon.

Kolme parasta energiaa autonominen viemäröinti ↑

Aerobinen saostussäiliö on jatkuvasti kytketty verkkovirtaan, kompressori ja hydraulipumput sähköä toimiakseen sinun täytyy tunnistaa. Vain syöttämällä jatkuvasti aerobinen ilma absorboi orgaanista ainesta kaikella nopeudella. Juuri tämä itsenäinen jäteveden on täynnä syvää biologisen käsittelyn asemalle.

"BIODEKA" - minimalistinen muotoilu enimmäissuoritukseen ↑

Toiminta Saostussäiliön BIODEKA - painotettu jätevedenpuhdistamon lietteen, jossa he elävät aerobit. Yleensä asennus on klassinen aerobinen asemalla, mutta kehittäjät ovat onnistuneet kaikki työtiloissa ja kokoonpanot sijoitettiin pelkkä lieriö polyeteenistä vaahto. Tuloksena on kevyt, edullinen ja kestävä rakenne jopa 150 kg.

Sylinterimäisen rungon Saostussäiliön "BIODEKA"

Se toimii "BIODEKA" järjestelmää yhdessä jaksossa, joka päästä eroon tarpeettomasta ja kalliita kompressorin automaatiota. Tässä tapauksessa jakojäännös ilmastuslaitteen ja pumpun jatkuvasti mukana, mikä vähentää riskiä umpeen paineilmapumpun minimiin.

"TOPAS" - luotettavuus aerobinen teknologian ↑

Luotettavia septinen Topass alhainen virrankulutus puhdistaa jäteveden 99%. Tämä on klassinen järjestelmä, jossa on kaksi puhdistusjaksoja. Aluksi jäteveden massa putoaa ensisijaiseen kammioon, jossa kiinteä jäte suodatetaan. Sitten he tulevat säiliöihin anaerobisten mikrobien hajottaa kaikki orgaaninen materiaali niihin sisältyvät.

Muutos "Tapas", riippuen syvyydestä syöttöputken jäteveden kotien

Mallit eroavat paitsi suorituskykyä, mutta myös levinneisyys viemäriputki. Takaisinveto poiste septinen "TOPASin" valmistettu painovoiman tai pakottaa kuivatus pumppua käyttäen.

Vihje! Samanaikaisesti pakotettu tai vakavuuden kuivatus tilassa septinen Topas ei voi toimia. Tämä kysymys olisi määriteltävä etukäteen, ennen asennusta. Jälkeen jälkitäytön maaperän siirtää asemalta toiselle toimintatavan ongelmallista.

"YUNILOS" - paras vaihtoehto ankarissa Venäjän olosuhteet ↑

Toinen klassikko sakokaivot - YUNILOS asemalle. Kaksi puhdistus (mekaaninen ja biologinen-aktiivinen) takaavat korkean puhdistusta. Ensimmäinen, poiste mekaaniset epäpuhtaudet poistetaan, ja jäljelle jäänyt orgaaninen epäpuhtaudet kulutetaan aerobit.

Autonominen laite puhtaanapito "YUNILOS"

Suunnittelu mahdollistaa katkojen virtalähde. Järjestelmä on myös vastustuskykyinen jännite putoaa. Toinen ominaisuus - kyky manuaalisesti poistaa kertynyt liete. Monissa muissa sakokaivot se voidaan tehdä ainoastaan ​​avulla sisäänrakennettu pumppu.

LOS valinta maalaistalon ↑

Kun valitset suuremman septitankin saisi luottaa luokitukset itsenäisten vedenvalutusurien omakotitaloihin, mutta määriteltyihin käyttöehtoihin. Jokaiselle sivustolle, ja mökki puhdistamo tulee määrittää yksilöllisesti. Joissakin paikoissa on ongelmia sähköä, toisin korkea pohjavesi, ja kolmannessa viemäriverkkoon on lähes aina vapaa. Otettava huomioon kaikki vivahteet ja valitse optimaalisen asetuksen voi olla vain kokenut ammattilainen.

 • suosittu

Lämpö-, vesi- ja viemärijärjestelmä omin käsin

Leave a Comment

− 2 = 3