paras mikroaaltouuni

Useimmat mikroaaltouunit 2017

Päivittäinen kiire jokapäiväistä ruoanlaittoon on hyvin vähän aikaa. Ja ilman kuuma et voi tehdä! Useiden vuosien ajan, välttämätön väline tahansa keittiössä on mikroaaltouuni. Edut ja vaarat mikroaaltouunit legendoja, mutta tosiasia on, että ilman niitä todella vaikea tehdä. Jos et ole ostanut tämän laitteita keittiöön, olemme valinneet teille parasta mikroaaltouunit ja sijoittui vuonna 2017.

Viimeisellä rivillä rating ratkaistaan ​​kaappiin uuni yritys Supra. Tämä edullinen, vaatimaton-toiminnalliset ominaisuudet mallin on hyvä sisäinen tilavuus - 21 litraa ja teho 700 wattia. on yhteensä 6 tehotiloista. Grilli, alempi grillaus ja konvektio, valitettavasti, ei ole säädetty. Kätevä tila sulatuksen voit sulattaa mitään tuotteita. hallinta - mekaaninen, suorittaa avulla pyörivä kytkin. On ajastin jopa 30 minuuttia.

Valmistaja takaa, että astiat eivät ole liian kuumia prosessissa ruoan lämmittämiseen.

 1. Erinomainen teho.
 2. Ei lisäominaisuuksia, riittävästi toiminnallisuutta.
 3. Tasaisen lämmityksen ruokia.
 4. Helppo käyttää.
 5. Ovi avautui hiljaa, varovasti.
 6. Voimakkaita ajastin ilmoittaa olevansa.
 7. Edullinen hinta: 3470 - 6127 s.
 1. No grilli.
 2. Harvat firmware.
 3. Pieni halkaisija pohjan.

Yhdeksäntenä linja esittelee mallin ominaisuuksien edelliseen. Sen tilavuus on 17 litraa 700 wattia. Kiertokytkimillä käytetään, kosketuspaneeli on poissa. Siellä sulatuskäytössä, mutta ilman grilli on tehtävä. Päätyttyä työn tiedottaa äänisignaali. Yleensä malli näyttää varsin tyylikäs, se ei vie paljon tilaa. Paino mikroaaltouuni - 10,5 kg. Rungon väri - hopea. Ostaa Brand merkitsee niille, jotka ovat tottuneet säästää, koska kustannukset vaihtelee 3671 s. - 4937 s.

 1. Käytännöllisyys, helppokäyttöisyys.
 2. Tiiviyttä.
 3. Ei kovaa melua alkulämmittelyn.
 4. Houkutteleva muotoilu, joka ei sisällä mitään turhaa.
 5. Laatusuhde.
 6. Hyvä suoritus.
 1. Käsittämätön opetusta.
 2. Heikko lämmintä ruokaa pienellä teholla.
 3. Tehonsäätö nopeasti epäonnistuu.

Arvostelu mikroaallot jatkaa mallin Gorenje MO17DW. Kammion tilavuus - 17 litraa Teho - 700 W, voidaan valita jokin viidestä tehotiloista. Toisin kuin aiemmat mallit, johto Tämä mikroaaltouuni uuni - elektroninen, neppari kytkimet ja kellon. Mukavuussyistä, on näyttö, ajastin aloittaa myöhemmin. Ruoka voidaan sulattaa. Saatavana myös automaattinen kypsennysohjelmien (8 valmista reseptejä). Tee reseptit osaksi ohjelmaa, valitettavasti se ei toimi. Lisäksi ei ole grilli ja kiertoilmauuni toiminto. Kustannukset tämän mallin piilee hintaluokassa 4066 s. 7520 p.

 1. Kompakti, tyylikäs muotoilu.
 2. Heatproof lasiovi.
 3. Informatiivinen näyttö.
 4. Tuntoon ohjaus.
 5. Pikaruokaa lämpenemistä.
 6. Saatavuus automaattiohjelmasta.
 7. "30 sekuntia" -painiketta ruoan lämmittämiseen.
 8. Huolellinen hoito ja hyvä toimivuus.
 1. Palaute asiakkailta tässä mikroaaltouunissa löysi aukon oven.
 2. Et voi säätää kypsennyksen aikana.
 3. Korkea äänenvoimakkuusnäppäimiä.
 4. Kuori sisempi emalipinnoitteella käytön aikana.

7. Hotpoint-Ariston MWHA 2422 MS

Considering paras microwave oven, not jotta mention brand Hotpoint-Ariston. Yksi malleista Tämän valmistajan on seitsemäs. Sisätilavuus kammion mikroaaltouunin on vaikuttava - jopa 25 litraa! Mikroaaltoteho on 750 wattia. Tämä malli on monipuoliset ominaisuudet verrattuna edellä kuvattuun mikro - esimerkiksi, on grilli toiminto 800W. Grillaus ja konvektion kuitenkin poissa. On sulatustilassa. Ohjauspaneelissa Painonäppäinkuori, Kaikki tarvittava tieto on näkyvissä. Sisäinen päällystyskammion valmistettu biokeraamisen emali. Hankintamenomalli 6 640-10 490 s.

 1. Hyvä teho.
 2. Korkean suorituskyvyn.
 3. On grilli.
 4. Hopea kotelo, joka sopii mihin tahansa sisustukseen.
 5. Kuumuutta kestävä emali.
 6. Kohtuullinen hinta, kun otetaan huomioon ilmoitetut ominaispiirteet.
 7. Käyttömukavuutta.
 8. Lapsilukko toiminto.
 1. Painikkeiden nimet Englanti.
 2. Paino yli 12 kg.
 3. Ääni käytön aikana.

Ehkä paras mikroaaltouunia on "yksin" luokka (yksinkertaisin malli). Kompakti ja kevyt, jonka sisätilavuus on 20 litraa, on tarkoitus suorittaa kaikkein perustoiminnot: lämmitys ja sulatus. Teho - 800 wattia. Voit valita minkä tahansa 11 tehotasoja. Lisäksi valmistaja zavyaleno koko 8 automaattiset ohjelmat, että koska markkinahinta kodinkoneiden hyvin. Grilli ja konvektio tässä mikroaaltouunissa, ei tietenkään. Mutta käyttäjäystävällinen kosketuksella, tämä malli saattaa ylpeillä. On kirkas LED-näyttö. Kustannukset mikroaaltouunin Sharp R-2772RSL - 5 710-7790 s.

 1. Tyylikäs muotoilu.
 2. Suuri teho ja tilava sisäkammion.
 3. Laaja halkaisija emäs.
 4. Kosketa kytkin.
 5. Valinnainen viivästetty käynnistys.
 6. Pikalämmitysjärjestelmä ja laadukkaita ruokia.
 7. Uniform sulatus.
 8. Kohtuullinen hinta, edullinen.
 1. Erittäin kovaa melua käytön aikana.
 2. Ei grillitoiminto.
 3. Iso askel quick alkamisaika - 1 minuutti.

Top paras mikroaallot edelleen mallintaa hyvin tunnettu ja luotettava yritys Redmond. Tämä valmistaja on pitkään vakiinnuttanut asemansa markkinoilla keittiökoneet - tuotteitaan suosittu ja suuri kysyntä.

Mikroaaltouuni REDMOND RM-2502D on kaikki ominaisuudet mitä tarvitset ruoanlaittoon: on normaalia lämmitystä, grilli ja kiertoilmauuni.

Kammion tilavuus on 25 l, mikroaaltoteho - 1450 wattia. Grilli on myös korkea kapasiteetin 1100 wattia. Elektroninen ohjaus tyyppi. Sisäinen päällystyskammion valmistettu ruostumaton teräs, joka on erilainen kestävyys. Ovi avataan painamalla painiketta. Keskimääräiset kustannukset tämän mallin - 10 990 s.

 1. Kätevä ajastin.
 2. Monia hyödyllisiä toimintoja.
 3. Tehokas grilli.
 4. Verhous ruostumatonta terästä työkammion.
 5. Ohjauspainikkeiden poissa lasten ulottuvilta.
 6. konvektio-tilassa, joka mahdollistaa käytön mikroaaltouuni-uuni uuni.

me ei havaittu huomattavia puutteita, mutta verrattuna vastaaviin malleihin Redmond RM-2502D menettää takia kalleus: Onhan joutuvat maksamaan ylimääräistä itse brändi.

Jos päätät ostaa mikroaaltouuni, ja ei voi selvittää, mikä on paras, kiinnittää huomiota rakennettu mikroaaltouuni. Ne ovat mukavin ja käytännöllinen, ja sinun ei tarvitse huolehtia, mihin vasta ostettu laitteita. Kuitenkin kustannukset tällaisten laitteiden on huomattavasti korkeampi kuin kaappiin malleja.

Neljänneksi meidän ranking menee mikroaaltouuni-Uuni Bosch yhtiö maksaa 33 000 hieroa. jopa 55 989 s. Huomioon ominaisuudet, jotka ovat meille tärkeintä: äänenvoimakkuuden työkammion - 19 litran - 900 W, on viisi tehonsäätömoodien. Ohjaus Tyyppi - elektroninen, painike kosketus. On mukava näyttö. Tuotteet voidaan sulattaa, ja esillä oleva automaattinen sulatus. Vain 7 esiasennettuna ohjelmia, vaan tekemään automaattisia reseptit ohjelmamuistiin valitettavasti voi.

 1. Kosketusnäyttö valvontaa ja kirkas näyttö.
 2. Sopivat mitat, rauhallinen, tyylikäs muotoilu.
 3. Tukeva rakentaa laatua.
 4. Viisi hyvin säänneltyä tuotannon vaiheissa.
 5. Taloudellinen virrankulutus.
 6. Yksinkertainen elektroninen ohjaus.
 7. Reseptit auto kokki.
 1. Korkea hinta.
 2. Ei grilli ja kiertoilmauuni.

Etsimään vastausta kysymykseen, millainen mikroaaltouuni nykyaikainen yritys paremmin, kävelimme jo pitkään, ja on kaikkien tiedossa tuotemerkin Panasonic. Freestanding mikroaaltouunista yhtiö avaa kolme leima johtajia. Jos sitä verrataan vastaavia, ominaisuuksia on lähes mahdoton erottaa enemmistö uunien keskihinta segmentti. Tilavuus sisällä käsittelykammion on 23 litraa, päällysteen emali. Kapasiteetti on melko korkea - 950 W, Totta, ei grillissä tai konvektion.

Lisäksi vakiotilaa sulatus esiintyville tuotteille erikoistumisalanaan nopea sulatus, joka vapauttaa sekunnissa vain ostettu puolivalmisteiden.

Yleensä täysin automatisoidusti, lämpenee liian nopeasti. Kustannukset mikroaaltouunista 8590-11590 p. riippuen myymälässä.

 1. Suuri teho.
 2. Laadullinen ja tasainen lämmitys.
 3. Sileä oven avaamisen.
 4. Kuumuutta kestävästä lasista.
 5. Käyttömukavuutta.
 6. Jotkut ääni ilmoittaa saatavuudesta.
 7. Kirkas LED-näyttö.
 8. Edulliseen hintaan.
 1. Kannessa nopeasti haketetaan ja naarmuuntuu.
 2. Älä sammuta kameraa valoa, vaikka ovi auki.
 3. Ei grillitoiminto.

Ranking parhaista rakennettu mikroaaltouunissa mukaan 2017 -mallin odotetaan Siemens. Matkatavarat varsin tilava - 20 L, mikroaaltouuni teho 800 wattia. On 7 sisäänrakennettu automaattinen ohjelmien (3 - ruoanlaittoon, 4 - automaattinen sulatus). johto elektroninen, avulla helposti kosketuksen painikkeet. Läsnä ollessa kirkas näyttö.

Mikroaaltouuni täysin automatisoitu, esimerkiksi haluttu ohjelma voidaan asettaa ja säätää omaa energiaa tietylle lautasen.

Lisäominaisuuksia sisältyy lukitustoiminto lapsia.

 1. Kaunis ja ergonominen muotoilu.
 2. Vähäisin kustannuksin upotettu malli: 16 100-20 190 r.
 3. Kirkkaat valot sisällä työtilasta.
 4. Kosketuksella.
 5. Mikroaaltouuni kätevä rakennettu ansiosta vakiomittoja.
 6. Vankkarakenteinen laadukkaita materiaaleja.
 7. Todistettu brändin.
 1. Sillä ilmoitettu hinta ja toiminnallisuus kameran koko on vähän pieni.
 2. Lyhyt virtajohto.
 3. Hidastaa kosketuspainikkeiden.
 4. Ohjauspaneeli on helppo likainen helposti näyttää lian ja tahrojen.
 5. Loud claps ovi.

Voittaja ehdokkaan "Paras mikroaaltouunit" - malli LG MS-2042DS. Tämä on yksi suosituimmista ja laajalti tunnettu ja mikroaaltouuni, joka on erittäin suosittu asiakkaiden kanssa jo pitkään. Hyväksyttävä sisäinen tilavuus on 20 litraa, keskimääräinen teho on 700 wattia (tehotaso voidaan valita). Grilli ja kiertoilmauuni ei ole säädetty, mutta on useita käteviä automaattisia ohjelmia. Sulattaa ruokaa liian ei ole ongelma: on 4 automaattisulatuksen tilaan.

Mallin kuuluu samaan luokkaan kuin mikroaaltouuni soolo, mutta sisältää kaikki perustoiminnot.

johto elektroninen, käyttämällä kosketusnäytön painikkeilla. Ohjauspaneelin on näyttö. mikroaaltouuni Kustannus - 5920-8683 s.

 1. Laadukasta lämmitys ja sulatus ruokaa.
 2. Kosketusnäytön ohjauspaneeli.
 3. Laajat käyttömahdollisuudet.
 4. Tyylikäs muotoilu.
 5. Kestävä työ: mallit tämän valmistajan ovat noin 10-vuotiaita!
 6. Tyylikäs viimeistely.
 7. Budget.
 1. Lyhyt virtajohto.
 2. Kova naksahduksen, kun ovi suljetaan.

Mitkä ovat mikro - vapaasti seisovia tai rakennettu - soveltuu parhaiten keittiöön? Se kaikki riippuu kerrosala, tyyli keittiökalusteet ja omaan makuun. Päättää julkisia tehtäviä suorittavien tärkeintä sinulle: yksinkertaisen alkulämmittelyn jääkaapista tai valmistaa erilaisia ​​ruokia erityisestä alkuperäisten reseptien? Perustoiminnot ovat lähes kaikki nykyaikaiset malli, vaan lisäominaisuuksia, yleensä maksamaan enemmän, mikä ei aina perusteltua. Toivomme, että suositukset auttaa valitsemaan tätä kätevä ja tänään on tullut lähes välttämätöntä tekniikkaa. Muita vivahteita kuvattu artikkelissa hyvä valinta kodin mikroaaltouuneja.

Miten valita hyvä mikroaaltouuni 30 vuotta?

Mikroaaltouuni - yksi nuorimmista edustajista kodinkoneiden keittiöön. Ikä ei edes pääse 70 vuotta. Patentin näiden tuotteiden valmistuksessa on saatu vuonna 1945 sen jälkeen, kun keksinnön suuri Percy Spencer.

Aluksi mikroaaltouunit olivat saatavilla vain suuret laitokset tai ravintoloissa, koska laitteen hinnasta oli kohtuuttomat. Lisäksi, isovanhemmat mikroaaltouuni paino oli noin 340 kilogrammaa.

Tietoja vaarallisuus mikrossa menee paljon huhuja.

Ensimmäisessä - haitallisen säteilyn käytön aikana. Kuitenkin moderni laitteet ovat täysin turvallisia ihmiselle, kehittämä erikoistekniikkaa ja ovat asianmukaisia ​​todistuksia, mikä kaikkien testattujen mikroaaltosäteilyä.

Periaate uunin perustuu sen turvalaite - nimittäin sovelletaan kunkin mallin erityisiä magneettisia ansoja ja turvaverkkoa, kun ovi tiiviisti suljettuna käytön aikana imee säteiltä.

voit viettää hieman testi riippumaton turvallisuuden arviointiin mikroaaltouunissa. Kun kaupassa, laittaa tuotteen matkapuhelin tiukasti sulje ovi ja soittaa puhelun gadget.

Koska verkko osoittautuu turvallisuuden mikroaaltouuni, dial - todisteet heikko puolustus, mutta siitä huolimatta sen läsnäoloa.

Miten valita mikroaaltouuniin?

Moderni mikroaaltouuni - ei ole vain kätevä ja aikaa säästävä tuote, vaan myös ihmisten terveyden suojelemiseksi. Tekemässä ruokia mikroaaltouunissa täydellä säilyttää kaikki edut vitamiinien ja ruokia. Mitä voidaan sanoa valmistettu ruoka tavallisella lautaselle.

käyttö Ominaisuudet

Ennen Valitse mikroaaltouuni, sinun täytyy päättää, mitä sitä käytetään. Jos se te vain lämmittää ruokaa, ei kannata ottaa kasata malli, se on melko edullinen uuni ruoan Lämmitystoiminnon. Tämä on edullisin ja sopivin vaihtoehto.

Basic "kesto" mikroaaltouunin, jotka ohjaavat asiakkaat ennen ostoa, - sulatus Ruoan ruokaa, mahdollisuus valmistaa elintarvikkeita, kuten höyryä, läsnäolo grilli.

Valitse mikroaaltouunia, joka sopii taloudelliset mahdollisuudet. Hintahaarukka optimaalisen nykyaikaiset laitteet, joilla on hyvä joukko ominaisuuksia alkaa 3500 ruplaa, ja voi nousta jopa 10 000 ja yli.

Kun olet valinnut välttämättömät toiminnot lukea tärkeimmät ominaisuudet eri malleja. Seuraavat luvut viittaavat niihin.

 • Tilavuus pääkammion. Tämä indikaattori olisi yksi ratkaiseva valinnassa, koska hän tekee selväksi, kuinka paljon ruokaa ja kuinka monta voi lämmetä kerrallaan. Päättävät tehdä helposti. Jos uuni on ostettu ruoan valmistukseen tai lämmittämiseen yhdelle henkilölle, määrä 12-14 litraa riittää. Kahdelle ostaa laite enemmän - tilavuus 17-20 litraa. On suuri perhe tai mikroaaltoja käyttämällä ensisijaisena laite, joka valmistaa ruokaa, etusija tulisi antaa tuotteita, joiden tilavuus on vähintään 30 litraa. Sitten tulee esiin ongelmia ruoanvalmistuksessa suurkontissa tai jopa koko siipikarjanruhoista.
 • teho. Se riippuu siitä, miten nopeasti suoraan, jossa uunin täyttää tarkoituksensa. Mitä suurempi voima, sitä nopeammin ruoka kypsennetään tai lämmitetään. Pienin teho on 450 wattia. Laadullisesti kallista mikroaaltouuni se saavuttaa 1680 wattia.
 • Materiaalia, jota on käytetty sisäpinnan. Että pinnoite vaikuttaa tuotteen käyttöiän ja puhtauden kameran. On olemassa kolmenlaisia ​​pinnoitteet:

emali. Se on lämmönkestävä ja kulutuskestävä pinnoite.

Maalieristetyllä helposti poistaa talletukset, toisaalta käytetään vain vähän aikaa.

Myös, emali on melko uskollinen äkillisiä lämpötilan muutoksia.

Mutta liian korkeassa lämpötilassa, jotta se tulee olemaan stressaavaa, joten mikroaaltouuni pinnoitusta sisälle isännät palvelevat enintään 7 vuotta.

Suurin haitta tällaisten kattavuus - kyky helposti pintaa, joka edelleen lyhentää laitteiden.

ruostumaton teräs. Steel - vahvin materiaali. Omistajan Tällaisen päällysteen ei pelkää lämpötilan muutoksia, hänen levoton liian korkeat lämpötilat, vaurio tai naarmuta uunin sisälle on yksinkertaisesti mahdotonta.

Kuitenkin jopa sellainen päällyste on haitta - erittäin nopea pilaantuminen ja vaikeudet hoidon. Rasvaroiskeet, poistaa karsta ei toimi yhtä helposti kuin kanssa emaloitu pinta. Siellä on melko hankala ennen uunin loistaa puhtautta;

Pinta biokeraamisen - esimerkki uusi muotoilu, täysin yhdistyvät ominaisuudet emali ja ruostumaton teräs. Naarmuuntumisenkestävyys, ylläpidon helppouden siirrettävyys, terävä lämpötilavaihtelut - nämä edut tekevät parhaat mikroaaltouuni ja pitkä tarjoilua.

Mukaan mikroaaltouuni ohjaus tyyppi on jaettu kahteen ryhmään.

 1. mekaaninen. Käytössä uunit tämäntyyppistä on kaksi kahvaa. Yhdellä valitsee tarvittavan käyttötehon, ja toinen vastaa aikaa.
 2. elektroninen. Tämäntyyppinen edellyttää push tai kosketa kytkin. Asiantuntijoiden mukaan painikekytkimiä ovat luotettavampia ja hyvälaatuisia, mutta moderni design anturielementtien, kyky helpommin hoitaa sitä kautta ostajat että syrjään tällaisia ​​malleja.

Kuten edellä mainittiin, on merkittävä rooli valitessaan tietyn mallin soittaa ydinjoukko toiminnallisuutta ominaisuuksia mikroaaltouuni.

 • sulatus. Se liittyy käytön manuaalisesti tai automaattisesti. Avulla käsikirja sinun täytyy valita ajan ja sulatus nopeuden, automaattinen tila säätää tuotteiden määrässä.
 • lämpenee. Lisäksi se toteutetaan toisessa kahdesta tilasta. Kun Automaattiset tilassa Ohjauspaneelin valita nimi lautasen, joka lämpenee.
 • ruoanlaitto. Tämä toiminto on laiska. Voit käyttää sitä keittää lounas tai päivällinen, ilman ponnistuksia. Sinun tarvitsee vain ladata tuotteita mikroaaltouuni ja valitse nimi ruokia.

Perustietojen lisäksi, nykyaikainen mikroaaltouunit ovat useita muita kehittyneitä ominaisuuksia.

 • grilli. Sen avulla voit leipoa tai paista liha kunnes ne ovat kullanruskeita ja keitä vihanneksia.
 • leipä. Se on enemmän ominaista modernin malleja viimeaikaisesta kehityksestä. Sen läsnäolo ei salli leipoa jotain kiinteää, mutta pieniä pullia tai ostaa kotiin silti kevyt jauhoja jälkiruokia.
 • höyrylaiva. Sisäänrakennettu yksikössä erillisiin malleja uunien mahdollistaa valmistaa ateriat pari, perheen tarjoamalla terveellisiä aterioita.
 • "Höyry puhdistus". Sitä käytetään huippumalleja, mutta se on erittäin hyödyllistä niille, kotiäidit, jotka eivät pidä pestä mikroaaltouuni. Se on tarpeeksi, jotta tätä ominaisuutta ja mikroaaltouuni "pesee itseään."
 • "Hajujen poisto». Sen läsnäolo tekee mahdolliseksi olla odottamatta kunhan uunin tulee esiin jälkimmäisestä valmistetut ruoka-annokset tuotteita toisiinsa ilman pelkoa vieraita hajuja elintarvikkeissa.

Mitä tarvitaan ruokailuvälineet mikroaaltouuni?

Tärkeä näkökohta ostaessaan uunin pitäisi olla kysymys siitä, millaista ruokailuvälineet mikroaaltouuni tulisi käyttää. On ensinnäkin, posliini, keramiikka ja lasi.

Koska niiden toiminnallisuus laajenee merkittävästi.

TOP 5 paras mikroaaltouunit

Joten, ymmärtää sääntöjä valintaa optimaalisen mikroaaltouunissa, ostaa vain sopivimman mallin. Alla on luettelo suosituimmista mikroaaltouunit, joka laadittiin pohjalta asiakaspalautteen.

Tämä on suosituin mikroaaltouuni, myös kerännyt paljon myönteistä palautetta. Äänenvoimakkuutta laitteissa 20 litraa, mutta suurin teho ei ole kovin suuri - vain 700 wattia. On mikroaaltouuni digitaalinen näyttö ja kosketusherkkä valvontaa.

Mikroaaltouuni LG MS-2042DS

 • tiiviys;
 • tyylikäs muotoilu;
 • helpon käytön;
 • lapsilukko;
 • huollon helppous;
 • 4-tilassa ja sulatuksen tila avtogotovki 3;
 • Lisäksi on resepti lehden.
 • lyhyen viiran;
 • no kahva, joten oven likaantuu;
 • ovi pamahtaa äänekkäästi.

keskimääräiset kustannukset - 7100 ruplaa.

Tämä malli on tunnettu siitä, että ainoastaan ​​perustoiminnot nopeaa ruokien keittämistä ja lämpiminä. Kuitenkin, kun läsnä grilli ulottuu olennaisesti "valikoima" mikroaaltouunin. Arviot on, se on helppo ajaa, tilava ja mukava.

Mikroaaltouuni BBK 23MWG-923M / BX

 • kapasiteetti;
 • lapsilukko;
 • teho;
 • läsnäolo grilli;
 • helpottaa puhdistusta;
 • houkutteleva hinta.

keskimääräiset kustannukset - 6000 ruplaa.

Tämä mikroaaltouuni on erilainen lisätoimintoja: astiat keittää sitä Mikroaaltouunitoiminto, grilli ja kiertoilmauuni. Lisäksi se sisältää mahdollisuuden yhdistää niitä. Lisäksi on olemassa useita automaattisia ohjelmia, kuten keitto, uudelleenkuumennuksen ja sulatus.

Mikroaaltouuni Sharp R-8771LK

 • kapasiteetti;
 • lisäpäällysteliuos ruostumatonta terästä;
 • tyylikäs ulkonäkö;
 • käyttömukavuutta;
 • Yleissopimuksen mukaista järjestelmää;
 • Iso grilli;
 • automaattinen kypsennysohjelmien;
 • varata reseptejä.

keskimääräiset kustannukset - 19000 ruplaa.

Hyvin yksinkertainen ja luotettava mikro - tarpeeksi irtotavarana ja voimakas. Sisäpäällyste - biokeraameista, mikä parantaa laatua kypsennetty ruoka. Toiminnot ovat minimaaliset lämpenemistä ja sulatuksen, mutta uuni selviytyy niihin.

Mikroaaltouuni Samsung ME81KRW-1

 • biokeraamin pinnoite;
 • tyylikäs ulkonäkö;
 • lämmittää tasaisesti;
 • kapasiteetti;
 • helpon käytön;
 • edullisia.

keskimääräiset kustannukset - 6200 ruplaa.

Tärkein etu laitteen - halpuuden. Kevyt ja pienikokoinen uuni on alkuperäinen muotoilu, yksinkertainen toimenpide. Sen tärkein tehtävä - lämpenee ja sulatus - se selviytyy hyvin, jota varten hän on arvostettu säästäväinen kotirouvat.

Mikroaaltouuni Midea MM720CMF

 • tyylikäs ulkonäkö;
 • emali pinnoite on helppo pestä;
 • tiiviys;
 • alhainen hinta.
 • peili pinta on nopeasti pilaantunut;
 • liukas ajastimen nuppia.

keskimääräiset kustannukset - 4400 ruplaa.

Jolla on tietyt mallissa, ei haittaa luetaan eri foorumeilla suodata ja sen toiminnasta. Hän käsitellyn kysymyksen siitä, miten valita hyvä laatu ja mikroaaltouuni, voit mennä kauppaan ostaa.

Hän toimi insinööri, korjaaja erilaisia ​​laitteita yli 15 vuotta. Tällä hetkellä olen konsultti suuren yrityksen tuotantoa kodinkoneiden ja atk-laitteet.

Miten valita kameran laadukkaita kuvia?

Millä perusteella valita moottorisahan todistaa?

Valitse akku auton sekä asiantuntijan

5 kommenttia artikkeliin "Miten valita hyvä mikroaaltouuni 30 vuotta? "

Mikroaaltouunini LG tuotemerkki maalattu sisällä on jo kaksitoista vuotta.

vastaus

 • Erinomainen artikkeli, kiitos!

  vastaus

 • Miksi maksaa 2-3 kertaa biokeraamisia pinnoite? Jos me hemmotellaan kiilteen 7 vuotta (vaikka meidän jo niin ja ei edes ajatella tehdä sitä), ei ole parempaa joka 7 vuotta muuttaa uuteen, 20-plus vuotias käyttää. Hänellä oli jo tuolloin moraalisesti vanhentunut.

  vastaus

 • Nyt tiedän, miten oikein valita.

  vastaus

 • Mieluummin yksinkertainen malli, jossa on minimaalinen joukko ominaisuuksia, koska tarvitsin mikroaaltouunissa lämmittäminen ja sulatusta.

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Adella.ru - on sivusto kaikille naisille. Ja nuoret äidit istuu asetuksella, ja nuoret tytöt vain kirjoittamalla aikuisikään, ja isoäidit jotka ovat nostamassa lastenlastensa, ja liikenainen ja kotiäiti - jokainen voi löytää meidän portaalin hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa.

  Käytettäessä tiedot sivustosta aktiivinen linkki ei tarvita!

  Paras mikroaaltouuni asiakkaiden arviot

  Suosio mikroaaltouunit aikaansaada suhteellisen pieni koko, käytettävyys ja toiminnallisuus. Jokainen merkittävä valmistaja kodinkoneiden valikoimassa tarjoaa valikoiman mikroaaltouunit, eri hinta, ominaisuudet, suunnittelu. Yritämme suositella paras ostajille mitään toiveita ja budjetti.

  Top valmistajat mikroaaltouunit

  Nuoret ja kilpailukyky kotimaisille valmistajille kodinkoneiden alemman hintaluokan. Huolimatta edulliseen hintaan, yhtiö pitää erittäin tärkeänä, että tuotteen laatu ja noudattamista nykyiset vaatimukset suorituskyvyn ja muotoilun.

  Valmistaja Etelä-Korea, joka on tuotantolaitoksia monissa maissa. Paitsi että ne lainata, mutta myös luoda uusia teknologioita, onnistuneesti käyttöön heidät tuotantoon. Mallit luotu uusinta tekniikkaa ei ole kaikille. Venäjän markkinoita hallitsevat mikroaaltouunin LG keskimääräinen ja alhainen hintaluokassa.

  Tämä tuotemerkki on tehty Kiinassa. Näin ollen tuotteen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin useimmat muut valmistajat. Soolo ja monimuotoinen alue mikroaalloille keskimääräisen laadun ja luotettavuuden. Kuitenkin, tuotteen kysyntä on vakaa.

  Vuonna 2018 se on tasan 100 vuotta sitten perustettiin kuuluisa japanilainen yritys, kaikki tuotteet, jotka ovat korkealaatuisia ja valmistettavuutta. Venäjän markkinoilla, Panasonic mikroaaltouuni miehittää kaikki hinta markkinaraon.

  Yritys valmistaa monenlaisia ​​kodin laitteiden eri tasoilla monimutkaisuus ja hintaluokassa. Laadunvarmistuksessa, yritys tarjoaa kolmen vuoden takuun mikroaaltouuneja.

  Saksalainen valmistaja luotettava, laadukas ja monikäyttöinen kodinkoneet. Hintaluokassa - keskiarvoa tai. Suuri osa myynnistä sisäänrakennettu malleissa.

  Vuonna 1974 oli yrityksen, jota usein kutsutaan japanilainen valmistaja kulutustavaroita. Tuotemerkin tuotettu ja digitaalinen kodinkoneet, ilmastointi ja puhelinliikenteen. Yhtiön tehtävänä on tehdä hyödyllisiä asioita yksinkertaisia, laadukkaita ja kohtuuhintaisia. Venäjällä, Supra mikroaaltouunit alemmilla hintaluokassa. Päätellen arvosteluja kuluttajien, laadusta mikroaaltouunit ovat selvästi yli keskiarvon.

  Seuraavat piirteet mallien käyttöiälle rankingissa:

  • suunnittelu;
  • käytön helppous;
  • mitat ja tilavuus;
  • helppous puhdistus sisäkammion;
  • voima, nopeus ruoanlaittoon;
  • tasaisen kuumennuksen;
  • läsnäolo lisätoimintoja (lapsilukko, Autoclear, höyrytys, ja muut avtopovar);
  • hintaluokkaan.

  Perusteella rating meni asiakkaiden arviot elektroniikkalaitteelle myymälöissä.

  Niille, jotka käyttävät mikroaaltouuni lämmittää vain, ei ole mitään järkeä maksaa enemmän lisäominaisuuksia.

  Halvin mikroaaltouuni solo

  Hankintamenomalli SUPRA MWS-1814 vaihtelee eri myymälöissä 3250-4570 ruplaa.

  • alhainen hinta;
  • kompakti;
  • helppo puhdistaa pinnoituskammioon;
  • on funktio nopea sulatus;
  • 6 tehotasojen;
  • ruoka lämmitetään tasaisesti.
  • . Heikko, vain 700 W, mikä näkyy lämmityksen kurssia;
  • Ajastimen on epämääräinen - se on vaikea asettaa lyhyessä ajassa, esimerkiksi 20 sekuntia;
  • Uusi teknologia on vahva haju muovista, joka häviää kuusi kuukautta.

  Päätellen arvosteluja, malli SUPRA MWS-1814 ostaa työtä tai maan usein.

  Suosituin mikroaaltouuni solo

  Johtava useita myönteisiä arvioita ja luokitus on yksinkertainen malli LG MS-2042DS.

  • tyylikäs muotoilu;
  • kompakti koko;
  • intuitiivinen valvontaa;
  • laatu pinnoitusta;
  • miellyttävä käyttää painiketta;
  • 4 suoritusmuodossa sulatus ja 3 automaattinen kypsennystapa;
  • Sen mukana tulee hyvän kirjan reseptejä mikroaaltouunin;
  • lukittu poissa lasten ulottuvilta.
  • langallinen verkko pituus on vain 40 cm;
  • offline oven kahvasta, mikä johtaa nopeaan saastumisen ovilevyn;
  • kova ääni lähtee, kun uuni on suljettu.

  Palaute kuluttajilta, mikroaaltouuni LG MS-2042DS - ihana edullinen vaihtoehto laadun ja kauniita mikroaaltouuni ilman lisätoimintoja.

  Suosituin malli rakennettu soolo mikroaaltouuni

  Suosituin malli upottamisen - Samsung FW77SR-W.

  • Hinta (yksi edullinen sulautettujen mikroaaltouunit);
  • intuitiivinen valvontaa;
  • laatu kokoonpano;
  • ruoanlaittoon tila pari;
  • Voit asettaa ajastimen 99 minuuttia;
  • sulatustoiminto kanssa ylikuumenemissuoja;
  • Se integroitu helposti.
  • puutteen vuoksi kahvan oveen, ovi paneeli likaantuu;
  • vähimmäiskestoaika lämpenemisen tuotteiden - 30 sekuntia (liikaa pullia tai viipaletta leipää);
  • valmistaja osoittaa koko 3 cm pienempi kuin todellinen koko.

  Päätellen arvosteluja, rakennetun mallin Samsung FW77SR-W täydellisesti täyttää oikeaan käyttötarkoitukseen - lämmittää ja kypsentää ruoan yksinkertaisia ​​reseptejä.

  Nykyinen malleja mikroaaltouunit voi vain laadullisesti sulattaa ja lämmittää tuotteita, mutta myös kokki. Konvektio Tuotetta edustava puhaltaa kuumaa ilmaa kuljettaa enemmän tasaisen kuumennuksen. On mahdollista leipoa taikina tuotteita. Mikroaaltouunit kiertoilmauuni voidaan vaihtaa.

  Edullisimmat mikroaaltouuni konvektion

  Käytettävissä konvektion ominaisuus moninkertaistaa hintaa mikroaaltouuneja. Niistä saatavilla olevista malleista voidaan erottaa BBK 25MWC-980T / B-M: lle hintaan 7800 ruplaa.

  • laajat käyttömahdollisuudet;
  • mahdollisuus manuaalisesti haluttuun lämpötilaan;
  • Yhdistelmä konvektio, grilli ja mikroaaltouuni;
  • suuri valikoima reseptejä automaattisista;
  • 5 tehotasoilla suurin - 900 W.;
  • elektroninen kosketusnäyttö kytkin;
  • saranoitu ovi avataan kahvasta;
  • Voit asettaa ajastimen 95 minuuttia;
  • lasten suojelu;
  • Toimitetaan painekeittimeen mikroaaltouunissa.
  • dim lamppu yhdistettynä peilattu ovi eivät salli pohtia miten ruoanlaittoon;
  • suunnittelijat ovat tarjonneet pieni painikkeiden määrää, mikä monimutkaistaa keitto- valintaprosessia;
  • painikkeita painetaan tiukasti.

  Yhteenvetona, me julistamme: malli mikroaaltouuni BBK 25MWC-980T / B-M on erittäin laadukas ja monikäyttöinen laitteita, jotka täyttävät kaikki kyselyt keskivertokuluttajan.

  Suosituin mikroaaltouuni konvektion

  Suurin myyntimäärä mikroaaltouuneja kiertoilmauuni Venäjän markkinoiden osuus mallissa Panasonic NN-DS592M.

  • Suuri kapasiteetti - 27 litraa;
  • Se näyttää tyylikäs ja moderni;
  • kätevä toiminto höyrypuhdistus - tehokkaasti pehmentää plakin seinille, jos käytät säännöllisesti;
  • touch lämmetessä ilman levysoitin, mikä lisää merkittävästi käytettävissä oleva ala kammion;
  • lämmitys toiminto ennalta määrättyyn lämpötilaan;
  • höyrykostutus suojaa tuotteita kuivumiselta, mutta ne eivät voi märkä;
  • Siellä poistoon tilassa;
  • ovi avautuu ja harvinaisen mukava - alas;
  • alempi ja ylempi grilli kvartsi;
  • mahdollisuudesta asentaa yhdistetyn tilat (mikroaaltouuni ja grilli, mikroaaltouuni ja konvektio, grilli ja konvektio);
  • lapsilukko.
  • kiinteät painot ja mitat - taipuu tähän malliin, tarkista onko paikka sille omassa keittiössä;
  • todella kuuma elin ulkopuolella;
  • huomattava hintojen, mutta tällaisia ​​laaja mahdollisuuksia mallin, tämä on helppo hyväksyä;
  • kun itsepuhdistuvat pitäisi haju polttaminen;
  • päällyste ruostumatonta terästä kammioon naarmuuntuu helposti;
  • ruostumaton metalli laatu jättää paljon toivomisen varaa - aikaa kannessa tähdellä näyttää korroosio;
  • Automaattisessa tilassa ohjelmassa ei esitetä korjauksen tuotteen painosta, sillä seurauksella, että ruoka voi kuivua tai edelleen raaka;
  • kotelon sormenjäljet, on pestä kangas;
  • huono paistettu polttamalla silikoni muodoissa.

  Pienille perheille monitoiminen malli mikroaaltouuni Panasonic NN-DS592M onnistuneesti korvaa uunin: kanansiipiä, pizza, ja jopa kakkuja kakku valmistettu ilman ongelmia.

  Ystäville ruoan kanssa punertava kuori, voimme suositella muutamia malleja grilli.

  Halvin mikroaaltouuni grillillä

  Huomaa malli Mystery MMW-2008G. Tällä yksikköhinnat kaupoissa alkavat 4000 ruplaa.

  • kohtuulliseen hintaan;
  • tyylikäs ja moderni muotoilu;
  • on funktio lapsilukon - lukituspainike;
  • kätevä kosketus valvonta;
  • kiva valinnaisia ​​ominaisuuksia: nopea alku, sulatuksen, myöhästyneen käynnistämisen ajastin lähtölaskenta 99 minuuttia;
  • 5 mikroaaltouuni tehotasojen;
  • 9 automaattinen ruokaohjeita;
  • saranoitu ovi avautuu käsitellä, joten kotelo likaantuu huomattavasti vähemmän.
  • epämiellyttävä jalat - sileällä pöydän pinta siirretään uunin kun ovi avataan;
  • suuret osat lämmittää epätasaisesti - astia kuumenee ylikuivattua ja reunoilla, puolivälissä pysyy kylmänä.

  Yhteenveto kommentit, malli Mystery MMW-2008G voidaan kuvata laadukkaita, viihtyisä ja toimiva budjetti vaihtoehto.

  Suosituin mikroaaltouuni grillillä

  Eniten positiivisia vastauksia keskuudessa mikroaaltouunit grillillä on malli Panasonic NN-GD371M.

  • hiljainen käytön aikana;
  • tyhjentää LED-valot,
  • yhtenäinen lämpeneminen astiat;
  • tiiviys;
  • moderni design;
  • erinomainen kvartsi grilli - punaposkinen karheaa lautasen tulee nopeasti, tuote ei ehdi kuivua;
  • sillä kiille vuorattu helppohoitoinen - rasva tarttuu vähän, se on helppo kuoria pois;
  • hyvä toiminto Sulatus - tuote sulaa tasaisesti ilman kuivausta ja osittainen ruoanlaittoon;
  • hyvä rakentaa ilman squeaks ja vastareaktio;
  • lyhytaikaisessa sähkökatko (enintään 5 sekuntia) ei nollata ajan asetukset.
  • pieni pituus lanka - vain 100 cm.;
  • sulatuksen aikana antaa signaalin kääntää ruokaa, mutta työ ei lopu;
  • ei pikakäynnistyshankkeita painiketta;
  • kovan äänen, kun suljet oven.

  Mikroaaltouuni Panasonic NN-GD371M on täydellinen yhdistelmä voimaa, tilavuus, koon, laadun ja hinnan.

  Suosituin upotettu mikroaaltouuni grillillä

  Arvostelu upotettu malleja grilli toiminto johtaa Siemensin HF25G5L2.

  • tyylikäs ja moderni muotoilu;
  • 10 automaattista ohjelmaa;
  • mahdollisuus päästä muistiin niiden reseptit;
  • Yhdistetyt tilat;
  • tehonsäätö invertteri, joka tarjoaa tasaisen lämmityksen tuotteet;
  • rakennettu ilman mitään ongelmia;
  • läpi lasiovi on kätevä tarkkailla aterioiden valmistukseen;
  • helppo puhdistaa.

  Päätellen arvosteluja, Siemens HF25G5L2 ilmenee vain paras käsi.

  Mikä on parempi valita mikroaaltouuniin

  1. pienellä budjetilla suositeltava merkki Kiinan Mystery, Japanin tuotemerkin Supra tai venäläisten tuotteiden IHC.

  2. Parempi laatu ovat mikroaallot keskialueen tuotemerkkejä Panasonic, LG.

  3. Valitsemalla paras, kiinnittää huomiota Siemensin malleja, ja Panasonic.

 • Leave a Comment

  5 + 2 =