Kattokruunut eteinen ja käytävä

Kattokruunu käytävällä: inlay tai toiminnallinen elementti

Oikein Hyväksytty eteinen kattokruunu näyttää täysin nykyaikainen markkinoilta löytyy valtava valikoima mitä erilaisimpia valaisimia, tämä voi olla normaali tai kattoon tyylikäs kattokruunut. Suunnittelu jokaisen lamppu on suunniteltu yksilöllisesti kullekin huone, siis kattokruunu, suunniteltu olohuoneessa, ei sovellu saliin. Salissa pidetään pienin huoneeseen, vaikka poikkeuksiakin on. Mutta se on usein epäsäännöllinen muoto on pysynyt samana jo vuosia. Tuntuisi valaista tässä huoneessa on hyvin yksinkertainen, mutta se ei ole niin, koska on olemassa monia esteitä.

Miten valita kattokruunu käytävällä: tyypit valaisimet

Useimmiten kattokruunu käytävillä ei allokoida erityistä armoa. On malleja neutraaleja suunnittelun, niitä ei bugles ja koristeita.

Suurissa tapauksissa käytävällä hankkia kattokruunut, joita ei svetoregulyatrov tai koruja.

Kattokruunut Eteisen voidaan jakaa kahteen ryhmään:

On toinen muunnelma valaisimen järjestelyn, kun se on sijoitettu lattialle ja kytketty pistorasiaan. Tällainen valaisin on käyttää lisäksi valonlähde, mutta ei ydin.

Kattokruunut käytävällä kattoon tai seinään

Ensimmäinen vaihtoehto on useimmiten käytetty, koska se on standardi ja sopii useimmille malleille.

Wall valot ovat erinomainen valinta omistajille matalat katot. Ne eivät vie tilaa kattoon ja auttavat visuaalisesti laajentaa tilaa huoneeseen. Suurennus ilmenee vain, jos nostat lampun itse oikein.

Kattokruunut eteinen: oikea tiedot

Lisäksi oikean yhdistelmän yhteisellä sisustus, kattokruunu olisi hallussaan useita piirteitä ja muut, jotka täytyy kiinnittää huomiota valittaessa.

Mitä pitäisi kiinnittää huomiota:

 • valaistus tilassa. Ostaessaan, sinun täytyy kysyä, mitä ominaisuuksia he ovat ja kuinka monet heistä ovat;
 • Virrankulutus. Tärkeä ominaisuus yleistä energiansäästöä. Jos haluat muutaman kattokruunut, kysy kumpi kuluttaa vähemmän energiaa;
 • Patruunoita voidaan käyttää. Patruunat voivat olla erilaisia ​​paitsi kooltaan vaan myös materiaalin valmistuksessa. Tämä voi olla Carbolite, keramiikka ja muut yhtä suosittuja aineita;
 • Sipulien määrän, joita voidaan käyttää. Uskotaan suurempi kattokruunut, sitä enemmän sipulit, se ei ole. Valitse määrä sipulit tarvitset perustuu koko salin. Mitä suurempi koko, sitä enemmän lamppuja täytyy luoda halutun valaistuksen.

Valitessaan kattokruunu käytävällä, harkitse valaistus ja virrankulutuksen tila

Muodossa eteinen yhtä tärkeää, joten esimerkiksi neliön huone on parhaiten kattokruunu keskellä ja muutamia muita laitteita sivuilla. Mitä tulee kapea ja pitkänomainen käytävien pitkä kattokruunu malli.

Wall kattokruunut eteinen ja käytävä

Moderni muotoilu käytävillä on yhä sijasta kattoseinämälle valot. Kun otetaan huomioon kaikki ominaisuudet huoneen seurauksena saat paitsi täydellinen sisustus, mutta myös mielenkiintoinen valon leikkiä. Jos on halu saavuttaa täysin harmoninen yhdistelmä, on parasta turvautua ammattiapua. Suunnitteluperiaatteiden että näet kuvassa, on aina voitava muuttaa jopa hämärässä huoneessa.

Par seinään valot ovat erittäin suosittuja roikkuu kattokruunut. Ne ovat edullisia ja on mielenkiintoinen näkymä.

Tietenkin suunnittelu huone, ja voit tehdä itse, mutta voit selvittää ottamalla yhteyttä asiantuntija että oikein sijoitettu valaistus voi merkittävästi muuttaa lopullisen kuvan huoneen.

Kynttiläkruunut eteinen seinä voi olla valmistettu eri materiaaleista

Materiaaleina on parasta etsiä käytävällä:

 1. Crystal. Tämä materiaali antaa kirkkaampi valaistus;
 2. Uurrettu lasi. Kuten kide antaa kirkas valo;
 3. Matte muovi. Se auttaa varmistamaan eteinen pehmeä ja hiljainen kevyt;
 4. Tekstiilejä. Seinä kattokruunu tämäntyyppistä on samat ominaisuudet kuin edellisen materiaalin.

edullinen voidaan valita kunkin muodosti edellä mainittu aine, mutta korkea-laatu lamppu.

Kaunis kattokruunu sisätilojen salin: suhde valinnan ja lomakkeet

Useimmiten, eteinen, tämä on huone, jossa ei ole luonnonvaloa, joten pieni lamppu ei tietenkään riitä, jos et täytä koko katon koko huoneen.

Suuret kattokruunut ja lamput hallissa auttavat visuaalisesti laajentaa tilaa

Täydentää pieniä lamppuja laajentaa tilaa visuaalisesti, mutta ei täysin valaise huoneeseen.

Jos huoneisto on kapea käytävä olisi hyvä käyttää useita kattokruunut pieni koko. Jos käytävällä on suorakulmainen, voit asentaa tuulettimet, mutta painottaen suurten kattokruunut parempi olla tekemättä, ja pysyä lentokonemalleja.

Kaunis kattokruunut käytävällä (video)

Kuten näette, valita kattokruunu sali ei ole helppo tehtävä. Muovaamaan kattokruunut riippuu tietyt kriteerit. Jokainen yksityiskohta on syytä ottaa huomioon. Laske katon korkeus parametrit ja seinän pituus, tämä on mitä on tehtävä ennen ostoa, lisäksi, että on tarpeen määrittää niiden muoto ja koko sisustus huone. Tärkein asia, joka oli käytävällä kirkkaassa valossa, jotta voidaan arvioida niiden ulkonäköä ennen poistumista.

Kattokruunut käytävällä

Kattokruunut käytävällä voi lohduttaa pieniin tiloihin. Nämä valot ovat pienikokoisia ja monipuolisuutta jonka avulla ne voivat menestyksekkäästi tehdä pieni eteinen ja suuri veranta.

Useimmissa tapauksissa tavallinen käytävällä asunnon yritä valita vaatimattomampi malleja kattokruunut. Päätehtävä laite on tarjota mukava käyttää käytävällä. Tästä syystä sali olisi valittava pieniä ja toimivia malleja.

Hyvä kysyntä valolevykatot jotka on upotettu kattoon muodostaen alkuperäinen koostumus. LEDit tuskin herättää huomiota ja luoda hienostunut valaistus. Näyttää siltä, ​​että suunnittelu valot omasta.

Roikkuu kattokruunut klassisesta avulla antaa käytävällä käytävällä ylellinen. Ne voivat olla keskeinen elementti koostumuksesta kattoon, jossa on katto valaistus takana räystään. Valitsemalla nämä kattokruunut, huolehtia siitä, että katon korkeus ei ylitä 2,5-3 metriä. Jos käytävällä on matala katto, kaunis valaistus ja pitkä jousitus vain estää vapaata liikkuvuutta.

Valitse kirkas valo käytävällä, koska hämärässä luo synkän tunnelman ja estää vapaasti liikkua.

Valitessaan kattokruunu käytävällä, pitävät koko alueella, sen on katettava. Tämä indikaattori on suora vaikutus määrä diffuusorit ja niiden sijoittamisesta. Pohtia kysymystä vallan, mikä on summa kaikkien Lamppujen käytetään valaisimen. Pieni huone riittää 80-100 wattia tehoa, ja suurempaan käytävällä vaatii 120 wattia.

Huolimatta eri valaisimien, lamppujen jaetaan kahteen ryhmään:

Kattovalaisimena on jaettu kahteen ryhmään. On seinälle ja pinnanalainen. Käytävän on parempi valita pieni lamppu, jossa kupla on läsnä.

Riippuvalaisimet asetettu etäisyys katosta. Tämän tyyppinen valaistus on seuraavia etuja:

 • helppo asennus;
 • voit tehdä säätöjä sijoittaminen korkeus;
 • huoltotoimet.

Kaikki nämä edut olisi sopivaa, jos asunnossa matalat katot. Jos se on vain hieman yli kaksi metriä, paras vaihtoehto olisi ostaa pintaan kattoon kattokruunut. Asennus Tässä tapauksessa on liitettävä lisäongelmia, koska se vie korjata kattoasennuslevy. Kuitenkin kattokruunu on tiiviisti vasten pintaa eikä oteta laajalla alueella.

Seinävalaisimet valmistettu materiaaleista, jotka menevät hyvin sisustus käytävällä. Tyypillisesti valmistajat tarjoavat malleja kattokruunut valmistettu seuraavista materiaaleista:

 • kristalli, joka antaa tilaa kirkkauden ja houkutteleva ja valon;
 • lasi, jossa on säännöllisesti ulokkeita ja syvennyksiä. Tällainen päätös on ylläpidosta vastaa selkeyden ja kevyt iridescence;
 • anti-heijastava muovi. Tämä materiaali takaa sametti ja kodikas valaistus tilan;
 • tekstiilit. Kattokruunut valmistettu kankaasta antaa tilaa miellyttävä ja lempeä valo.

Seinävalaisimet pidetään parempana vaihtoehtona käytävällä, jossa on matala katto. Lamppu, joka on asennettu seinälle, ei roiku katosta, estää perheenjäseniä. Hyvin valittu seinävaloja auttavat visuaalisesti laajentaa aluetta tiloista.

Kun valitset kattokruunu käytävällä, kannattaa muistaa pääsäännön: mitä pienempi alueen oman käytävällä, vaatimattomammat mallia kattokruunut olisi ostettu. Tämä ei tarkoita, että tilava käytävillä tarvitse asentaa valossa valtava koko. Muutama hyvin valittuja valaistus pariksi seinään kattokruunut sitä merkittävämpi alueet ovat kaikkein paras ratkaisu.

 • Jos sali on neliön muotoinen, etsiä pyöreitä tai neliön versioita. Asennus tulee suorittaa keskellä huonetta;
 • Suunnittelu suorakulmainen tila merkitsee sitä Lamppujen pitkänomainen muoto;
 • Jos kapea käytävä, valitse katto, jonka leveys on enintään kolmasosa leveydestä tiloista;
 • Pitkät eteinen voidaan koristeltu muutamalla valaisimia, jotka ovat läsnä plafondit neliön tai pyöreä muoto;
 • Kääntyvä enimmäismäärä baarissa tai haltija joustavan tyyppiä antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet kyseenalaistaa muutosta tahansa huoneessa sekä käytävällä laajalla alueella.

Näiden ohjeiden avulla valinnassa kattokruunut sopivin koko ja muoto, joka piilottaa kaikki epäkohdat huoneen. Standardi katto voidaan yhdistää seinään suoritusmuotoihin. Tämä yhdistelmä antaa sisätilojen harmonia, piilottaa pieniä puutteita tilanteen ja auttaa antamaan haluttu vaikutus.

Värin valinta on tärkeä rooli sisustus käytävällä. Valitessaan kattokruunu, huolehtia, että se näytti varjossa harmonisesti muun yksityiskohtaisia ​​tietoja tilanteesta. Avulla hyvin valittujen värimaailman voi korostaa tiettyjä osia tiloissa. Kun valitset valaistus on noudatettava sääntöä, joka on seuraava: väri, joka on tytäryhtiö tärkeimmistä sävy tulee vastata värillinen kattokruunut.

Jos pidät kirkkaita värejä kattokruunut, varaudu siihen, että tällainen lamppu tulee olemaan keskeinen osa sisustus käytävällä. Valitsemalla läpikuultava ja läpinäkyvä malli, pitää mielessä, että ne johtavat vain varjossa värejä. Virheiden välttämiseksi valitessaan värejä kattokruunu, pohtimaan asiaa etukäteen yhdistelmänä valitun sisustuksen.

Useimmat omistajat pieniä käytäviä ovat valmiita tekemään tämän huoneen visuaalisesti mukavampaa ja toimiva. Näissä kysymyksissä auttaa oikea valinta valaistus. Visuaalisesti suurentaa huonetilaa, valitse kirkkaat värit viimeistelyyn materiaaleja.

Nämä pinnat toimivat erinomaisena heijastin valon, joten suunnittelijat suosittelevat niiden hankinta pieneen käytävään. Voit "laajentaa" välinen etäisyys seinät, ne viittaavat valoa. Yritä ohjata valaistusta ylemmässä puoliskossa seinät ja niistä osista, joissa ne leikkaavat enimmäismäärän kanssa.

Moderni ulkoasu hyväksyy asentua useita kattokruunuja. Älä kuuntele neuvoja, että pienissä huoneissa voidaan asettaa vain muutama kalusteet. Tähän mennessä suunnittelijat tarjoavat järkevä lähestymistapaa asiaan valaistuksen ja luoda oikeat vaikutuksia sisustukseen.

Valon laatu ei vaikuta määrää valaisimia ja niiden sijainnit. Monet asiantuntijat ovat turvautuneet laaja hyväksyntä kasvua avaruudessa käyttämällä peilien kanssa heijastuneen valon. Tällaisessa "peili maailma" olisi mukava olla jokaisen henkilön, mutta samanlainen vaikutus syytä kiinnittää erityistä huomiota.

Monissa kodeissa on kapea käytävä, joka on viestintä huone. Kukin omaisuuden omistaja haluaa huoneen tuli kaunis ja toimiva. Lisäksi oikean valinnan huonekaluja, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valaistus.

Suunnittelijat suosittelevat seuraavia temppuja:

 • On mahdollista visuaalisesti leveyden lisäämiseksi käytävän pienentämällä pituutta. Vähentäminen tämä parametri on mahdollista erottaminen tilaa sisäänkäynti, tarkastuspiste siirtymävyöhykkeen;
 • Muut asiantuntijat haluavat korostaa muotoa huoneen ja muuttaa sen tunneliin. Tämä vaikutus voidaan saada aikaan asentamalla useita samanlaisia ​​valaisimia yhdelle seinälle.

Söit mielenkiintoinen vaihtoehto jako huoneen useisiin vyöhykkeisiin, vaikutus voidaan saada apua toimivaltaisen järjestely valaisimet:

 • Eristämään haluttu tieto alueen valot naulakot, hyllyt pienellä panoksella pino kenkiä;
 • Kanavaosa on myönnetty kattokruunu, jotka säteilevät pehmeä valo. Suora valaistus pitäisi olla seinät ja katto. Tämä vaihtoehto on hyvä, jos on matalat katot omassa käytävällä;
 • Siirtymäalueita olisi mahdollisimman litistetty. Jos siellä on jyrkkä muutos valaistus, se aiheuttaa epämukavuutta ja menetti avaruudessa. Voit turvautua asennus sisäovet transmissiivisen lasiosissa.

Koristelu sali avulla kattokruunut voi olla erityyppisiä. Jotkut ihmiset haluavat valoisa ja provosoiva valaistus, muut omistajat asuntoja ostetaan vaatimaton sisustus. Valaistus olisi valittava perusteella sisustus, jossa hän teki käytävällä. on päätös kunkin mallin, joka auttaa muuttamaan huoneen ja tehdä siitä harmoninen.

Jos olohuoneessa on sisustettu moderniin tyyliin, kiinnittää huomiota monimutkaisia ​​kattokruunut mallia. Tämä sisustus edellyttää täyden vapauden käytön ilmeikäs elementtejä. Suunnittelijat suosittelevat ostamaan kattokruunu erikoisen muotoisia ja sijoittaa ne epäsymmetrisesti.

Usein käytävillä asennettu kattokruunut klassisia malleja. Huolimatta siitä, että tämä muotoilu edellyttää standardointia ja tarkkuutta, sillä on monenlaisia ​​malleja. Näyttää hyvältä valot muoto antiikki valaisimet, kattokruunut. Monet suunnittelijat tarjoavat asiakkailleen katto, jotka jäljittelevät kynttilöitä, taskulamput ja kukkia.

Luonnon materiaalit soveltuvat klassinen sisustus. Niiden avulla pintakäsittely tehdään käytävä, huonekaluja ja muita koriste-elementtejä. Huolellisen harkinnan sisätilojen voi edetä valinta kattokruunut. Esimerkiksi marmorilla näyttää täydellisesti lamppu mosaiikki katos.

Hi-tech - se muodikkain ratkaisu ystäville modernin muotoilun. Tällainen sisustus tyypillistä avointa tilaa, toimintaympäristönä. Ei sallittu kattokruunu kiharat ja kukka-aiheita.

Avulla tarkkaan mietitty peli valaistus, selkeä geometrisia muotoja ja nykyaikaisia ​​edullisia materiaaleja, voit luoda ainutlaatuinen sisustus käytävällä.

Ecostyle suosiota viime päivinä. Tällaisen sisätila täytyy valaistus, joka läpäisee huoneeseen. Olisi harkittava kukkia, palmuja, fitostenam. Laaja ikkuna-aukon ja hyvin valittu kattokruunu kattoon - avainkysymys ekostilya. Tämä muotoilu on suositeltavin malleja valaisimia, joissa yhdistyvät toiminnallisuus ja houkutteleva muoto.

Vintage ja retro elementtejä ominaisten antiikin sekä läsnäolo levysoittimet, himmeä peilit, takorauta kalusteet. Kattokruunu pitäisi olla sopusoinnussa yleinen tilanne käytävällä. Tällä hetkellä monet valmistajat tarjoavat "vuotiaiden" malleja kattoon kattokruunut, jotka mahtuvat retro sisustus.

Miten järjestää valaistus hallissa, katso seuraava video.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Valitsemalla kattokruunu käytävällä: 4 Very Important Vinkkejä

Oikeilla lamppujen käytävällä on tärkeä sisätila kotimarkkinoilla tarjoaa asiakkaalle monenlaisia ​​valaistus malleja: perinteisestä sävyt ja päättyen elegantti kattokruunut. Huomaa, että suunnittelussa jokaisen lampun alunperin suunniteltu tahansa huoneeseen, ja niin kattokruunu, suunniteltu olohuoneessa, se tuskin soveltuu omaan käytävällä.

Kattokruunu hallissa: miten valita

Pääsääntöisesti kattokruunut käytävillä ja käytävillä huonetta, ei eroa erityistä armoa. Useimmissa malleissa on huomaamattomasti valaistus neutraali muotoilu, ilman lasihelmiä ja muut koristeet.

Useimmissa tapauksissa, sali valitun lamppuja ilman himmentimet ja koristeet

Nämä lamput on jaettu kahteen päätyyppiin:

On olemassa toinen vaihtoehto, kun lamppu on erillinen yksikkö, joka sijaitsee kerroksessa ja pistoke pistorasiaan. Tällainen valaisin on asetettu ylimääräinen, pikemminkin kuin pääasiallisena valonlähteenä.

Ensimmäistä kaksi vaihtoehtoa, useimmat ihmiset haluavat kattoon vaihtoehto. Sitä pidetään vakiona ja sopii useimpiin sisätilat.

Wall mallissa on hyvä valinta käytävillä haltijoille matala katto. Se, että seinävaloja tapahdu ainoastaan ​​katossa, mutta voi myös visuaalisesti lisätä tilaa huoneeseen, jos valitset viisaasti lampun (kylmä tai lämmin valaistus).

Mitä etsiä valitessaan kattokruunu eteinen ja käytävä

Lisäksi suunnittelussa, jonka pitäisi mahdollisimman paljon sopusoinnussa muun sisustuksen oman huoneen, on vielä joitakin piirteitä, jotka olisi otettava huomioon valittaessa kattokruunu.

Valitun valaisin olisi yhdistettävä sisätilan

Mitä etsiä valitessaan kattokruunu sisääntulo:

 1. valaistus tilat. Tutustu niiden lukumäärästä ja ominaisuuksista.
 2. Virrankulutus. Se on myös tärkeä tekniset ominaisuudet. Jos haluat muutaman kattokruunut, joka liittyy suuria sisätilojen eteisen, sitten ottaa se, joka kuluttaa vähiten sähköä.
 3. Käytetyt patruunat. Patruunat itse jaetaan paitsi halkaisijaltaan, vaan myös materiaalin valmistuksen: keraaminen malli karbolitovye ja muita vähemmän suosittuja.
 4. Määrä käytettyjen lamppujen. Vaikka uskotaan, että mitä suurempi kiilto, sitä enemmän sitä käytetään lamppuja, tämä ei aina tapahdu. Valitessaan kattokruunu pitäisi tulla ulos käytävän kokoja. Vastaavasti suuremman koon - entistä välttämättömämpää mukavan valaisimet.

Käytävä muoto on myös tärkeää. Kapeat mutta pitkä Space täydellisesti pitkänomainen malleja valaisimia, ja torilla - kattokruunu keskellä ja muutama lisävalot sivuilla tarvittaessa.

Moderni ajatus suunnittelussa sali huoneen ostaa seinän sijaan kattolamput. Kun otetaan huomioon kaikki ominaisuudet huoneen, jossa oikea lähestymistapa, voit saada paitsi ainutlaatuinen sisustus, mutta myös mielenkiintoinen valon leikkiä. Jos haluat maksimaalisen harmoniaa ja omaperäisyys, se on parempi, kun se tulee valaistuksen vuokrata palveluja ammatillinen suunnittelijat.

Erittäin suosittu sisätilojen sali roikkuvat kattokruunut

Kuitenkin omasta, voit saada hyvin mielenkiintoisia tuloksia. Esimerkiksi jakamalla salaisuuksia, suunnittelijat sanovat, että asettamalla seinävalaisimet eri korkeuksilla, voimme muuttaa radikaalisti lopullinen suunnittelu huone.

Jos seisot käytävällä peili, varmista, että seinä valot olivat vastakkaisilla puolilla peilin, ja näin varmistaa parhaan mahdollisen kattavuuden.

Materiaalit seinävaloja:

 1. Crystal. Valaisimet ja Crystal tarjota eloisat ja voimakas valaistus huoneessa.
 2. Uurrettu lasi. Kuten leikkaus lasi, valo kulkee läpi uurrettu lasi, on voimakkain.
 3. Matte muovi. Toisin kuin kaksi ensimmäistä mallia lamppujen valmistettu himmeä valo oman eteinen ei ole voimakas ja hiljainen kevyt.
 4. Tekstiilejä. Kuten muovien, lähtevä valo lamppu tekstiili pehmeä, lievä ja rauhallinen.

Kukin materiaali voi löytää edullinen, mutta laatu malli, joka on sinun makuusi ja sovi sisustus käytävällä.

Miten valita kalusteet muodosta ja koosta sali

Useimmiten käytävällä ei ole ikkunoita, ja siksi runsaasti luonnonvaloa. Siksi pienet lamput eivät aina sovi tähän huoneeseen, jos vain ei sotkua koko katon.

Useat pienet lamput auttavat tekemään salin valoisa ja tilava

Jos sinulla on pitkä, mutta kapea käytävä, paras vaihtoehto olisi asentaa kaksi tai kolme pienikokoisen kattokruunut. Jos eteinen on suorakaiteen muotoinen, kuten tavallinen huone, hyvä vaihtoehto olisi tuulettimet. Mutta asentaa suuria kattokruunut matala katto, jota esiintyy eniten käytävillä, se ei ole välttämätöntä, se on parempi valita suosittu nyt tasainen malli.

Valaistus käytävällä olisi tarpeeksi kirkas sinulle ennen lähtöä voi täysin arvostaa hänen ulkonäkönsä peilistä.

Oikea valinta kattokruunut käytävällä (video)

Kuten näette, valita kattokruunu käytävällä - ei niin yksinkertainen tehtävä, sillä se saattaa aluksi tuntua. On tarpeen ottaa huomioon katon korkeus, huoneen mitat, muoto, samoin kuin koko sisustus.

Muotoilu kattokruunu sisääntuloaulassa (valokuva sisätilaan)

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Leave a Comment

− 2 = 2