Materiaali ulkopuolella seinien

Miten eristää ulkoseinien - periaate laitteen ja valinta eristemateriaalin

Talven lähestyessä - hyvä tilaisuus pohtia lämpeneminen koteihin niille, jotka eivät ole vielä tehneet. Todellakin, lämpiminä kuukausina, emme tunne lämpöhäviö kylmässä.

Oikealla ja tehokas energian säästäminen on parempi miettiä suunnitteluvaiheessa. Mutta entä ne, jotka ovat talon tai talo on jo rakennettu tai asukkaiden kerrostalojen. Tietenkin lisäksi eristää seinät ulkopuolelta ja sisäpuolelta.

Työtä lämpeneminen seinät voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

Jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

Tässä artikkelissa me tarkastelemme miten eristää ulkoseinät ja tarkastelee materiaalien lämmöneristykseen valokuvia, kaavioita ja kaavioita.

Ulkonäkö eristys seurauksena määritelmän - tämä eristys ulkoseinän.

Edut lämmöneristys teknologian ulkoa:

 • vapaan pääsyn. Samaa mieltä, se on paljon helpompi suorittaa työn ulkopuolella rakennuksen kuin sisällä;
 • kykyä suorittaa työtä asuntola. Seinän eristys talon ulkopuolella ei riko järjestyksessä elämän (ei tarvitse siirtää huonekaluja, clearing seinään, ja sitten tuottamaan sisustus lähes kaikissa huoneissa);
 • säilyttäen hyödyllinen alue sisätilojen kerrostalon. Mitä paksumpi eriste, sitä enemmän lämpöä pysyy talossa. Mutta saman verran pienentää koko huoneen. Erityisen huolissaan sisällyttää alue huoneiston asukkaiden korkeita rakennuksia;
 • seinä suojaa kylmyydeltä. Seinän pinnan ollessa ulkoisen ympäristön ovat säännöllisesti kuumennetaan ja jäätyy. Muutaman kymmenen sykliä, jossa materiaali, josta seinä on rakennettu, muutoksia alkaa tapahtua.

  Aikataulu aste jäädyttämistä Tiiliseinä taukoja, halkeamia ja puu halkeamia betonilaatat. Tämä johtaa heikkenemiseen rakenteen lujuus ja lisäksi lämpöhäviöt.

  Asennus lämmittimen ulkopuolella talon välttää edellä seuraukset. Ulkoinen eristys seinissä, voit kompensoida kastepiste eristyksen.

  Mukaan palanen 23-02-2003 "lämpövalvonta rakentaminen" välinen lämpötilaero sisätilan ja ympäristön saisi ylittää arvoja taulukossa.

  Mutta kaikki nämä edut voidaan saavuttaa vain, jos oikea valinta eristemateriaalia, laatu sen asennuksen ja laskea oikein.

  Laskettaessa eristys on otettava huomioon:

  1. eristykset. Jokainen materiaali on omat ominaisuudet;
  2. tilan seinät voidaan lämpenemistä. Materiaali, josta se on tehty on merkittävä vaikutus. Rakennuksen rakenteen, halkeamia, ulokkeita, metallinen elementit myös merkittävästi vähentää kykyä seinän keräävät lämpöä;
  3. nimittäminen lämmittää huoneeseen. Onhan vaatimukset eristys, esimerkiksi erilaiset kylvyt ja autotalli. Vaikka lämmin talon, sinun täytyy ymmärtää, että sinun täytyy lämmittää makuuhuoneen yli käytävän.
  4. sijainti talon. Täällä roolia tuuli, ja sademäärien, alin lämpötila.

  Seinän eristys tehdä omin käsin, tai luottaa ammattilaisia?

  Todellisesta huomioon edellä komponenteista riippuu laadusta eristys. Kääntäen, jos jotain pidetään väärin, tai ehkä puute eristyksen talon tai kalleus sen liiallisen lämpenemisen.

  Siksi suorittaa laskelmat tarpeen kääntyä ammattilaisten. Valitessaan rakennusliike, kiinnittää huomiota ajan työnsä tehnyt esineitä, lisenssejä ja tarvittavat vastaukset parhaiten todistaa työn laatua. On kuitenkin olemassa erilaisia ​​töitä, joissa ei ole alan ammatillista yksinkertaisesti voi tehdä. Esimerkiksi seinien eristystä huoneiston ulkopuolella yksin on lähes mahdotonta. Ilman apua emme voi tehdä (otettava huomioon monimutkaisuus ja vaara toimivat korkealla ja köysi taitoja ei ole ollenkaan).

  Eristä ulkoseinät matalaa ja yksityiskoteihin voidaan hyvin omillaan. Kuten luotettava opas, työskenneltäessä kädet tulee leikata 23-02-2003 "Terminen rakennusten suojelu". Asiakirjassa vahvistetaan vaatimukset rakennusten suojelu.

  Materiaalit lämpöeristys seinien ulkopuolelta

  Tärkeimmät indikaattorit eristys ovat:

  • lämmönjohtokyky - kyky siirtää lämpöä eristys. Mitä alhaisempi pisteet, sitä enemmän lämpöä tallennetaan lämmennyt huoneen.
  • vastareaktioita - kyky eristeen vastustaa tuleen. Mitä suurempi pistemäärä, sitä varmempi on lämmöneristyksen rakennusten.
  • absorbability - kyky eristyksen imeä ja varastoida kosteutta. Mitä matalampi arvo tämän indeksin, sitä parempi. Syy on yksinkertainen, molekyylit kosteassa ympäristössä ovat lähempänä toisiaan kuin kaasun (ilma kerroksen villa). Puristettu molekyylit johtaa lämpöä paremmin. Ihanteellinen eristysmateriaali pitäisi olla nolla veden imeytymistä. Koska Kosteuden läsnäolo se vähentää lämpöä eristäviä ominaisuuksia ja lopulta tuhoaa materiaalia. On osoitettu, että kosteuden lisääntyminen on 1% eristys vähentäisi sen eristysominaisuudet 25%. Lisäksi rakennuksen eristettävä niin lämmitin altistuu sieni, jolla on negatiivinen vaikutus ilmakehän talossa.
  • hengittävyys - kyky tarjota lämmöneristys ilman liikkeen sisemmän tilan ja ympäristön;
  • Kemiallisen ja biologisen vakauden - kyky eristeen vastustaa kemikaalien vaikutuksesta ja elävistä organismeista, tässä järjestyksessä.

  Vertaileva ominaisuudet lämmöneristys näkökulmasta tiheys ja pienin sallittu kerros on esitetty taulukossa.

  Vertaileva ominaisuudet lämmöneristys materiaalien lämmönjohtavuus aseman palonkestävyyden ja hygroskooppisuus.

  Testaus palonkestävyyden indeksin yleisimpiä materiaaleja: vaahtoa, paisutettua polystyreeniä ja kivivillaa, näkyy video

  Ihanteellinen eristemateriaali olisi oltava sellainen parametrit.

  Tietenkin käytännössä saavuttaa sellainen on mahdotonta saavuttaa. Näin ollen, useimpia materiaaleja yhdistetään keskenään tai muiden aineiden kanssa. Terminen eristys saatu laminaatti on vastaavassa muodossa kakku. Tällainen järjestelmä mahdollistaa tasoitus hyveitä haittoja muusta materiaalista. Laite 'sloonoy9raquo; järjestelmä vaatii päällikön tietoa ja kokemusta.

  Seuraavassa taulukossa on esitetty, kuinka eristeen paksuuden tulisi olla, suorittaa seinän eristys ja yhdenmukaisen seinän eristys.

  Vertaa Taulukko eristys seinämän (paksuus-CAP)

  Tässä tekniikan pinoaminen kaikkien eri näkökannat.

  Kuten jo mainittiin, seinien eristystä paneelitalot ulkopuolella eroaa Julkisivujen omakotitaloalueella lisätyötä monimutkaisuutta ja vähemmän materiaalivalinnoissa. Koska tässä tapauksessa sitä voidaan käyttää vain jäykästä eristemateriaalista. Toisaalta, niiden hinta on paljon alhaisempi kuin kaikki muutkin, toisaalta - kustannukset työ on paljon suurempi.

  Suunniteltaessa eristys on otettava huomioon ja mitä materiaalia seinään. Joskus seinän materiaalista aiheutuu merkittäviä rajoituksia.

  Näin ollen, esimerkiksi, eristys ulkoseinien puutavaran on tehty vain luonnon hamppu materiaaleilla, huovutettu juutti tai sammal. Niiden käyttö mahdollistaa säilyttää luonnon kauneutta puusta ja vähentää lämpöhäviöitä kautta halkeamia.

  Mutta, eristys tiiliseinät ulkopuolella, voit tehdä melkein mitä tahansa materiaalia. Se ei aiheuta merkittävää rajoituksia materiaalin valinta eristävän silikaatti seinien ulkopuolella.

  Teknologia seinien ulkopuolella

  Nykyään markkinoilla on tarjolla erilaisia ​​materiaaleja lämmöneristyksen seinien ulkopuolelta. Niiden laaja valikoima voit valita yksi, joka sopii juuri sinun huoneeseen. Riippuen opetusta voidaan käyttää vaihtelee järjestelyn. Kuitenkin ymmärtää on lyhyt tärkein lähestymistapoja eristyksen talon ulkopuolella erilaisia ​​materiaaleja.

  Ulkoseinän eristys vaahto

  Ulkoseinän eristys vaahto

  Vaahto on suosituin materiaali lämpöeristys, sekä yksityiset että korkeita rakennuksia. Alhaisen lämmönjohtavuuden, keveys, saatavuus ja edullinen, on laajalti hyväksytty käyttäjien keskuudessa. Prosessin vaahto äänieristysseinämistä ulkopuolella suhteellisen yksinkertainen.

  • Kehyksetön asennus vaahto Siinä käytetään liiman kiinnittämiseksi levyn pinnalle. Arkit huolellisesti liittyneet yhteen. Kuitenkin, liitokset, jotka syntyvät kylmäsiltoja. Tämän välttämiseksi, se on parempi pinotaan kahteen kerrokseen. Perehlestyvayas toisiaan, ne ovat parempia säästää lämpöä. Arkki muovi vaarna on kiinteä ja sulkee polymeerisen mesh. Tällainen menetelmä on käytössä siinä tapauksessa, että kipsi on levittää vaahto.
  • Vaahto asennuskehyksen menetelmä - edellyttää pakollista asentamista rungon. On huomattava, että tätä menetelmää käytetään harvoin ja usein siinä tapauksessa, jos aiot lopettaa rakennuksen ulko sivuraide tai puutavaraa (vuori).

  Lisätietoja eristys Katso video

  Ulkoseinän eristys polystyreeni ja Penoplex suoritetaan periaatteessa samalla tavalla. Koska penoplex on kauppanimi suulakepuristettua polystyreeniä vaahtoa.

  Ulkoseinän eristys mineraalivilla

  Ulkoseinän eristys mineraalivilla

  Mineraalivillaa (matot) soveltuvat lämpöeristys seinien ulkopuolella omakotitalon. Käyttäen mineraalivilla (muu kuin materiaali, jonka lisääntynyt tiheys) vaatii pakolliset kehyksen kiinnitys. Lisäksi, mineraalivillaa, koska huokoinen rakenne imee kosteutta. Siksi villa asennus järjestelmään liittyy käytön suojakelmut. Lisäksi mineraalivilla sopii hyvin asennus ilmanvaihto julkisivujen.

  Video ohjeet mineraalivillaeristeiden seinät

  Ulkoseinän eristys vaahtomuovilla

  Seinän eristys ulkopuolella polyuretaanivaahto (PUF)

  Spray polyuretaanivaahto (PUF tai yksinkertaisesti "porolon9raquo) - uutuus alalla lämmöneristys. Tämän puhallettava materiaali (ryhmästä, kaasu-täynnä muovia) löytää nopeasti hänen seuraajia, koska nopea toiminta, erinomainen laatu eristys.

  Jopa korkeat kustannukset ja kyvyttömyys suorittaa työtä käsillään eivät ole este kasvun suosio tämän lämmitin.

  Mitä hyötyä polyuretaanin seinien? Koti - yksinkertaistaa käyttöä on sovellettu mitä tahansa emästä, ja omaa korkean eristysominaisuudet. Käyttämällä tätä materiaalia ei tarvitse valmistella piirustus, tarkista seinään vikoja. Eri ominaisuuksista seinät - ulkonevat osat, putket, ja nyt eivät estä. Sen jälkeen, kun materiaali on yksinkertaisesti ruiskutetaan (täytetty) seinään. Prosessi on hyvin kuvattu video

  Ulkoseinän eristys kipsi

  Ulkoseinän eristys kipsi

  Teknologian lämpöeristys seinät kipsi - erittäin tavanomainen käsite. Itse asiassa, niin sanottu "mokryy9raquo; eristys menetelmässä käytetään lämmittimen ensisijaisena eristekerroksen ja viimeistelyyn kipsi. Eli, vaikutuksen aikaansaamiseksi, on välttämätöntä suorittaa ulkoseinän eristys kipsi.

  Seinän eristys ulkopuolella sivuraide

  Seinän eristys ulkopuolella sivuraide

  Teknologia eristys sivuraide, ja käytetään märän menetelmän, ei myöskään koske itse lämpenemistä. Vinyyli sivuraide, ja erityisesti metalli sivuraide, ei voida katsoa, ​​että eristeet. Niitä käytetään myös ainoastaan ​​suojakuoren (viimeistely) materiaali viimeistelyyn. Seinän eristys ulkona sivuraide voidaan toteuttaa käyttäen vaahto tai mineraalivillaa. Materiaalit sijoitetaan kehykseen, joka on asennuksen pakollinen askel, kun kiinnitetään sivuraide.

  Seinän eristys voit säästää 10-25% lämmöstä. Mutta seinä - ei ole ainoa lämmönlähde. Talon lämpeneminen olisi tehokas sinun täytyy huolehtia eristeen paitsi seinät, mutta myös kellariin, katto, ullakko (ullakko), ikkunat ja ovet.

  Kommentit (1)

  Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

  Materiaalit lämmöneristys (lämpöeristys) seinien ulkopuolella

  Lämpöeristys ulkoseinien - yleisin tapa on luotettava eristys vanhojen talojen ja rakennusten tehty moderni teknologia. Laaja valikoima tuotteita voit tehdä oikea valinta yksittäisten rakennusten ja monen perheen betoni talossa. Tärkein asia valittaessa, tietää negatiiviset ja positiiviset ominaisuudet materiaalin ulompi eristävä seinät.

  Pidä lämpimänä voi olla sisällä ja kodin ulkopuolella, joten ennen työtä on välttämätöntä ymmärtää vastaus kysymykseen - miksi ulointa eristystä yleisin tapa.

  Edut ulomman eristyksen rakennuksen

  Etuja tämän menetelmän kohdistaa lämpöä säästöjä 5 tärkeimmät edut:

  1. Kun asennat seinäpaneelit taataan suojaa äkillisiä lämpötilan muutoksia eri vuodenaikoina. Siksi piiri suojaa asukkaita suurista pakkasta, mutta myös suojaa kuumuudelta kesällä. Jos työn laadulle esti muodostumista siltojen kylmä ja lämpöhäviöitä.
  2. Tällainen laite ei vaikuta sisämitat rakennuksen ja sen hyödyllisiä yleisellä alueella.
  3. Lämmitin on asennettu ulkopuolella, suojaa sisätilat homeen ja kosteuden.
  4. Suorituskyky teoksia ei vaadi suuria menoja aikaa ja rahaa. Mutta käyttäen eristeet, rakennuksessa on riittävä turvataso verrattuna päin rivejä rakennuksen tiili tai vaahtoa.
  5. Parantaa ulkonäköä seinään, se lisää tason äänen eristys.

  Kaikki edut samanlaiset kullekin materiaalille, mutta jotkut niistä vaativat paksumpi tai rahallista hankinnassa ja asennuksessa eristekerrokset.

  Tyypit lämpöeristyksen ulomman suojan

  Nykyaikaisissa olosuhteissa, teollisuus kehittää ja valmistaa uusia aineita, joita käytetään suorittamaan lämpösuoja rakennuksen tai huoneiston. Kukin tuotanto vaativat erilaisia ​​työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla suojaavan päällysteen seiniin.

  Heillä on omat etunsa ja haittansa, aste kylmä sitkeys ja kestää kosteutta, kaikki nämä ominaisuudet, yleisimmät materiaalit suojelemiseksi seinät ovat:

  • vaahto levy;
  • mineraalivillaa;
  • polyuretaani;
  • polystyreeni;
  • Seinän eristys hoito neste.

  Nämä ovat perus kansi ulkopintojen rakennuksen, oikea valinta, se on parempi tietää niiden etuja ja haittoja yksityiskohtaisesti.

  Seinien kanssa vaahtomuovi

  Tämä on yksi yleisimpiä menetelmiä, hinnan ja laadun. Asentaa suojakerros ei vaadi erityisiä taitoja selviytyä työn noviisi. Laskettaessa materiaalin määrää riippuu kokonaispinta-ala seinään. Välttämättä näin määritettyjä vaaditun tiheys ja paksuus vaahtolevyn. Näistä arvoista riippuu optimaalisen suojan.

  Asennuksen käyttää erityistä sementti-liima seos, asentamiseksi luotettavuus on mahdollista käyttää erityisiä vaarna. Tämä on erittäin edullinen ja yksinkertainen tapa. Erittäin hyvin olosuhteissa, joissa lämpötila.

  Mineraalivilla ulkopintoihin

  Seinät on eristetty ulkopuolelta talojen avulla rainamateriaalin. Kun alhainen hinta on eristävät ominaisuudet hyvä suorituskyky. Teollisuus tuottaa useita erilaisia ​​eristys:

  • lasivillaa;
  • kuonavillaa, jätteistä arinauunit;
  • kivi kivet ovat perustana vapauttamista basalttivillaan.

  Se on edullisin materiaali lämpöeristys ulkoseinien. Tehdä paras kemiallisia ja käyttöominaisuudet, liedet hoidetaan erikoismateriaaleja. Hartsi kyllästys käytetään antamaan vettä hylkivä materiaali.

  Käsittely seinät polyuretaani liuos

  Tällä menetelmällä, pinnalla ulkoseinät suojakerros sputteroitujen materiaalia. Varten liuoksesta sekoittamalla laitteet ja poliozitsiona polyolin. Samanaikaisesti, vaahdotusaine tapahtuu hiilidioksidin avulla. Valmiin seoksen syötetään aseen asennus.

  Välineet syötetään paineen alaisena, suihkutetaan, sileä kerrostettu seinälle. Se ei vaadi liiman käsittelyn jälkeen levitetään kerros polyuretaanivaahtoa edellyttää asennuksen lasikuituverkkoa lujuuden ja sen yli esiintyy viimeistely pintamateriaaleja. Saavuttaa suuruuden suhteen ja kerroksen lämmöneristyskyky parempi vaihtoehto on käyttää ulkoinen eristys, jonka tiheys on 30 kg / m3.

  Pintakäsittely käyttäen polystyreeniä

  Yksi johtajista markkinoille seinien talon ulkopuolella. Edullinen, helppo käsitellä ja asentaa, erinomainen lämmöneristyskyky ominaisuudet polystyreeniä voit asentaa sen kaikkein asuntokohteita. Saatavana 2 tyyppiä:

  • Extrusive. Aine enemmän tiivis ja luja rakenne. Saatu murtumisesta erittäin viskoosisten materiaalien sulan läpi. Tällä tavalla, levyn, joka on muodostettu ekstruusiolinjat tyyppi.
  • Bespressovannogo. Merkintä PSB-S on polystyreeni bespresovanny itsestään sammuvia. Tunnusmerkki tämä materiaali on sen rakeinen rakenne. Koko rakeet vaihtelevat 5 mm. 15 mm. Kaksinumeroinen määrä seuraavaa merkintää tarkoittaa materiaalin tiheys. Se on tuotettu käyttämällä menetelmää, sintrauksen, kun se altistetaan korkeille lämpötiloille.

  Levyt ovat saatavilla erityisiä ura-vaakunat ja näytteitä. At - 250, 50 mm paksu levy on erinomaiset lämmön johtuminen määrä pääseinän rakennusmateriaalit.

  Soveltaminen nesteen eristys

  Nämä modernit materiaalit, ovat pisimmällä eristys rakennuksen ulkopuolella. Käytetään sovelluksen metalliosien ja lämpöeristystä rakennusten vaahto lohko. Käytettäessä ulkopuolella talon, tämä keraaminen yhdyskomponentit aine muistuttaa soveltavaa akryylimaalia.

  Mutta tyhjyyttä sisältämä materiaali, näytellä eristyksen. Tämä varmistaa riittävä lämpöeristys rakennuksen ulkopuolella. Taso lämmönjohtavuus nesteen tiivistysaineiden vastaa lähes nolla tyhjiö lämmönsiirto. Menetelmä on hyvin yksinkertainen, ei edellytä osallistumista asiantuntijoita. Levitetään kaikille pinnoille seinien tahansa rakennusmateriaaleja. Voit tehdä tämän, sinun täytyy maalata seinät rakennuksen ulkopuolella manuaalinen tai hydraulinen Maalaustyökalut, täyttö kaikki kolot ja epätasaisilla pinnoilla.

  6 tunnin kuluttua pinta kuivuu täysin. Tämä muodostaa kiinteän päällysteen, joka on vastustuskykyinen mekaanisia vaurioita, eristekerros. alhainen lämmönjohtavuus tason avulla soveltaa ohut kerros materiaalia, vähentää lämmön menetys seinämien läpi. On erittäin korkeiden ja matalien lämpötilojen on parempi välineet, jotka kykenevät toimimaan lämpötilassa - 600, ja 2600. Tässä tapauksessa ei ainoastaan ​​suojaa seinää auringon säteily, mutta myös metalliosat.

  Toinen etu käyttää nestemäistä eristys seinä rakennuksen ulkopuolella on alhainen kosteuden imeytyminen on enintään 4 prosenttia sen painosta aineen kerros. Tämä menetelmä suojaa olisi parempi kannalta vedenpitäväksi ja seinäpintojen ja kondenssiveden muodostumista niitä notko.

  Tämän tyyppinen eriste estää huoneen homeen ja sienten, sekä suojaamaan sisätiloihin jäätymisen erittäin vahva halla ja lämpöä kesällä, kun korkea lämpötila.

  Lopuksi - muutaman päätelmät

  Jokainen materiaali käytetään eristyksen ulkoseinien on täytettävä ensisijainen tarkoitus. Ensinnäkin - lämmittää omakotitalon tai huoneiston kerrostalossa. Ja sitten eristää huoneen kosteudelta, luonnoksia, mutta tärkein asia pitää lämmön talon.

  Mikä eristys on parempi tai huonompi riippuu yksilöstä valmiuksia omistajien tilojen ja sen käyttöehdot. Yksi tärkeimmistä eduista ne kaikki - se on yksinkertainen sovellus pienin kustannuksin materiaaleja. Ainoastaan ​​polyuretaanivaahdon eristys vaatii erikoistyökaluja. Kaikissa muissa tapauksissa, suorittaa töitä vähimmäisvarantojärjestelmän väline.

  Kerran viikossa lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

  Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

  Miten valita paras eriste seinät talon ulkopuolelta

  Mukavin varten asuintiloissa ovat lämpötila-alueella 20-25 ° C ja kosteus 50-60%. Varmistamaan talossa mikroilmasto, sinun täytyy huolehtia seinien eristystä. Optimaalinen eristys seinissä talon ulkopuolelta valitaan mukaan Rakennemateriaalin ja on täytettävä tietyt vaatimukset.

  Haluatte miellyttävän ilman talossa, sinun täytyy huolehtia seinän eristys

  Tärkein peruste lämpöeristyksen materiaali - on sen lämmönjohtoluku. Mitä pienempi tämä arvo on, sitä parempi materiaali estää lämmön vuotaminen ympäristöön.

  Tosiasia! Seinän läpi kotelon menettää jopa 30% lämmöstä.

  On kaksi tapaa eristää rakennuksen - käyttää sisäisiä eristyksen tilojen tai tehdä eristystä seiniin talon ulkopuolella. Mikä eristys on parempi käyttää? Vastaus piilee siinä, lyhyen aikavälin - "kastepisteen."

  Eristys pihalla varmistaa oikea sijainti kastepiste

  Kastepisteen - arvo lämpötilan, jossa tiivistyminen tapahtuu. Kohta tämän kohdan voidaan sijoittaa sisäseinät, sisällä tai sen ulkopuolella. Sen koordinaatit riippuvat fysikaaliset ominaisuudet seinämän materiaalin kerrosten paksuutta sekä sisäinen ja ulkoinen lämpötila ja kosteus.

  Tärkeää! Asema kastepisteen tulee olemaan optimaalinen, jopa täysin ei-eristetty seinä, kuin se, joka on eristetty vain sisäpuolelta.

  Oikean sijainnin kastepisteen (ulkopuolella seinä) voidaan saada vain asennettaessa eristys ulkoseinät talon, ottaen huomioon ominaisuudet valitun materiaalin ja lämpöä laskenta paksuus.

  Mitä parempi eristää seinään ulkopuolella

  Kukin erityyppisen eristystä seinämien talon ulkopuolelta on omat ominaisuudet ja hintaluokassa. Mutta niiden tärkeimmät erot ovat seuraavat:

  • Alhainen lämmönjohtavuus;
  • minimiarvo veden absorption ja vesihöyryn läpäisevyys;
  • kyky sopeutua sisäilman;
  • korkea äänen absorption;
  • ympäristöystävällisyyttä;
  • palo- ja paloturvallisuus;
  • kemiallinen kestävyys;

  Vertaileva taulukko lämmönjohtavuuden rakennusmateriaalien

  • resistenssi biologisten ja mekaaniset vaikutukset (homesienet, hyönteiset, jyrsijät);
  • lujuus ja kestävyys;
  • elastisuus ja ei kutistu;
  • keveys;
  • voidaan asentaa ilman saumoja, nivelet, onteloita;
  • kyky täyttää monimutkaisia ​​ja vaikeasti saavutettaville alueille;
  • asennus mukavuutta.

  On myös tärkeää ottaa huomioon se tapa, jolla kuluttaja haluaa kiinnittää ulkopuolelle eristyksen talon seiniin. Video, jossa mahdollisuus itsenäiseen työsuorituksen (ja muita oppaita) aikamme löytyy riittävästi.

  Optimaalinen eristys seinät valitaan rakenneaineen

  Veden imeytymistä ja vesihöyryn läpäisevyys on huomioitu varmistamiseksi mahdollisen suojan tilat vedestä ja ne valitaan ottaen huomioon erityispiirteet ilmaston ja riippuen asennustavasta. Lämmönjohtavuus käytetään laskea tarvittava paksuus eristysaineet.

  Seuraavan tyyppiset eristys käytetään useimmiten:

  • polystyreeni (polystyreeni);
  • XPS (Epps, penoplex);
  • polyuretaani;
  • mineraalivillaa;
  • Basalttieristeet;
  • Neste eristys.

  Vaahto - suosittu materiaali lämpöeristys seinämien talon ulkopuolelta

  Polystyreeni, (paisutettu polystyreeni) - yksi modernin polymeerieristeen seinät talojen ja käytetään sellaisenaan lähes kaikilla rakennusalalla: siviili- ja teolliseen.

  Ensinnäkin, tämä materiaali on alhainen lämmönjohtavuus kertoimet (+0,037-0,052 W / m * K, tiheydestä riippuen) ja veden imeytymistä, resistenssi biologisten ja kemiallisten hyökkäys, korkea ja ääntä eristävät ja vedenpitävä ominaisuuksia. Se kuuluu ryhmään ympäristöystävällisistä materiaaleista ja on riittävän kestävä: sen käyttöikä on yli 50 vuotta.

  Tosiasia! Vaahtokerroksen paksuus 50 mm konservoitumisasteen lämpöä vastaa seinälle puoli-tiili.

  Styrox - helppo asentaa ja on pieni paino

  Keskuudesta muita etuja voidaan erottaa joustavuus ja kevyt paino. Tämä auttaa vähentämään kustannuksia toimitus ja asennus, helppous työn kuormituksen vähentämiseksi seinillä, mikä puolestaan ​​vähentää tarvetta perustan vahvistaminen.

  Huonona puolena on sen palavuus polystyreeniä, mutta alhainen hinta tekee mahdolliseksi eristää kaikki vaahto seinämien talon ulkopuolella.

  Suulakepuristettua polystyreeniä (Epps, penoplex)

  Suulakepuristettua polystyreeniä (penoplex) - yksi uusimman sukupolven lämmöneristeitä. Se on valmistettu käyttäen grafiittia nanohiukkasten muodossa, joka lisää tuotteen kestävyyttä ja energiatehokkuutta.

  Seinän eristys Penoplex seurasi vuori sivuraide

  Lämmönjohtavuus eristys penoplex vaihtelee +0,029-+0,031 W / m * K Se kestää muottiin, kemikaalien, hyönteisten ja jyrsijöiden, ja on erinomainen äänen eriste.

  Tästä johtuen mahdollista käyttöä lämmitin Penoplex ulkopuolella: seinien puutalojen ja muiden rakennusten, ja sisällä: eristys päällekkäisyyksiä (varsinkin kun "lämmin" lattia), kellarit, parvekkeet ja portaat.

  Polyuretaani - muodossa vaahtomuovin kanssa solun-rakenne. Paino solujen täytetty ilmalla, on 90% koko tuotteen painosta. Tämän vuoksi, lämmönjohtavuus arvo polyuretaanivaahto on yksi alin - 0,023-0,041 W / m * K

  Neste polyuretaanivaahto muodostaa hermeettisen pinnoite, jolla on erinomainen höyryn ja vedenpitäväksi

  Polyuretaanivaahdon on korkea tarttuvuus kaikenlaisten pintojen: betoni, tiili, puu, metalli - koska mitä luo hermeettinen pinnoite takaavat erinomaisen vedenpitäväksi ja höyry.

  Saumaton levitystapa (kompressorilla ja letku) ja elastisuus polyuretaanivaahdon tekee välttämätön materiaali zaduvnoy eristys eristys ulkopuolella seinillä monimutkaisia ​​muotoja ja runko taloa. Eristys seinien ulkopuolella zaduvnym menetelmää voidaan soveltaa lämpötiloissa jopa 100 ° C, käyttöiän - jopa 30 vuosi.

  Neste polyuretaania voidaan käyttää zaduvnogo välinen eristys rakennuksen seinän ja vuorauksen

  Ainoa haittapuoli materiaali on sen korkea hinta ja tarve käyttää kalliita laitteita asennettavaksi.

  Mineraalivilla (basaltti eristys, kivivilla, lasivilla)

  Mineraalivilla - tuotteen käsittely kuonan (rauta- ja terästeollisuuden jätteet) tai kiviä: basaltti, ja dolomiitti. Eri vahvuus, palamattomuus, kestävyys, ympäristöystävällisyys, joustavuus, korkea äänenabsorptio, asennuksen helppous ja alhaiset kustannukset. Lämmönjohtavuus tämä materiaali on välillä 0,034-0,037 W / m * K

  Mineraalivilla eri palonkestävyys, ympäristöystävällisyys, korkea imeytyminen ja edullisia

  Työskennellä mineraalivillaeristeiden käytetään muodossa basaltti levyjen tai rullien monenlaisia ​​kokoja. Mineraalivillaa käytetään eristeenä seinämien talon ulkopuolella. Mitat tuotettu laatat voivat olla:

  • 1000 x 600 x 50 mm;
  • 7000 x 1200 x 50 mm;
  • 9000 x 1200 x 50 mm;
  • 10000 x 1200 x 50 mm;
  • 10000 x 1200 x 100 mm.

  Styrox-lautaset voi olla telakointiväleihin helpon asennuksen

  Basalttieristeet käytetään rakennuksissa mihin tahansa tarkoitukseen, erityisesti - eristää maata, puutalot ja rakenteet puuta, tiiliä tai vaahtoa lohkoja. Tehdä työtä tämä materiaali on mahdollista lämpötilassa, joka vaihtelee välillä 220 ° C + -60ºS että yksilöllisesti kätevä asennettavaksi ulkoseinän. Eristys maassa, puinen Tiiliasuintalot tai vaahto estää, autotallien, varastojen ja muiden rakennusten - tämä on epätäydellinen luettelo mahdollisuuksista soveltamisen mineraalieristeiset.

  Mikä on paras eriste katoissa eri malleja. Tyypit eristys katto ja lattia. Mineraali- ja synteettiset eristys katon. Lämpöeristys mansardikatto.

  Edullisimmin mineraalivillaa tai basaltti levyjä asennettaessa eristys ulkoseinät talon alla sivuraide.

  Edullisimmin mineraalivillaa eristää talon ulkopuolelta, jonka jälkeen vuori sivuraide

  Myös suosittu sovellus mineraalivillasta (yhdessä polyuretaanivaahdosta) luomiseksi zaduvnogo eristys. Tässä menetelmässä, käyttäen kompressorin asennus materiaali puhalletaan välillä talon seinän ja julkisivun viimeistely, joka palvelee sekä muottitaulun.

  Neste eristemateriaalit voidaan kutsua uuden sukupolven lämmittimet. Ehkä niiden käyttö lämmön- ja metalliosat (putkien tai rakennustelineiden) ja eristys vaahto estää taloja. Ulkona seinillä, keraaminen monikomponenttinen aineet näyttävät akryylimaalia.

  Kuitenkin, ne eroavat maali vakuumizirovannyh tyhjätila (jopa 80%), minkä vuoksi lämmöneristeen hankkia ominaisuuksia.

  Neste lämmittimet ovat samanlaisia ​​akryylimaalia

  Mielenkiintoista! Nestemäisessä lämmittimet levy alhainen lämmön johtuminen kerroin (0,0011-0,0015 W / m * K). Vertailun - lämmönjohtavuus tyhjiö on 0.

  Kun neste johdonmukaisuus, nämä materiaalit eivät vaadi ammattitaitoa ja kehittyneemmät laitteet käytettäväksi mille tahansa pinnalle: betoni, tiili, metalli, puu. Niitä sovelletaan työkaluja maalata asioita: siveltimellä, tai telalla tasaisena aseet - ja täyttää kaikki tyhjät tilat ja halkeamia.

  Jälkeen 6 tunnin kuivaus muodostamaa kokonaisuutta, joka on erittäin vastustuskykyinen mekaanista rasitusta pinnoite.

  Vahvistamisesta arkkia vaahtoa tai styroksi suoritetaan erityisiä kiinnikkeitä kuten "sieni"

  Alhaisen lämmönjohtavuuden nesteen eristys talon seinät auttaa vähentämään lämmönhukkaa vaikka levitetään ohut kerros ulkopuolella. Ne suojaavat pinta ilmaston vaikutuksilta (käyttölämpötila-alue - -60 + 260 ° C), auringon säteily ja sade, ja metalli osa - korroosiolta.

  Mielenkiintoista! Veden imeytyminen, sillä nesteen lämmittimet 24 tuntia ei ylitä 0,4 paino-%.

  Päällystysnesteen eristys on yksi tehokkaimmista tavoista estää kondenssiveden muodostumista ja suojata teollisuus- tai asunnon ja jäätymisen, kehittää erilaisia ​​muotteja.

  Menetelmät seinien ulkopuolella talon

  Useimmat nykyaikaiset lämmittimet ovat monipuolisia ja voidaan asentaa talon ulkopuolella tahansa seinät: puu, puutavara, vaahto lohkot, tiilenpunainen tai valkoinen; samoin kuin erilaisia ​​ulkoa päättyy: stukilla vinyyli sivuraide, koriste tiili, kivi julkisivu paneelit. Tarkista kaikki ominaisuudet, voit valita sopivan tyyppinen eristys seiniin. Ulkopuolella puutavaran eristetään vastaavat rakennukset on valmistettu muista materiaaleista.

  Perustuen monimuotoisuutta nykyisten lämmöneristys, kunkin seinän yhdessä sen loppuun, paras vaihtoehto on valittu eristys asennus:

  1. Asennus eristys alle kipsi.
  2. Kolmikerroksinen ilman tuuletinta seinään.
  3. Tuuletettu julkisivu.

  Esimerkkejä äänieristysseinämistä, minkä jälkeen vuori tiilestä

  Asennus lämpöeristys kipsi

  Asennettaessa eristys kipsi, ulkoseinän talot useimmiten käytetään lämmöneristeenä polystyreeni, levyt eristys basaltti, mineraalivilla levyjen tai eristys penoplex.

  Eristys kiinnitetty talon seinät ulkopuolelta käyttäen liimalaastilla ja vahvistettu lasi kankaalla betoniteräsverkko. Erityinen kalusteet, kuten "sieni" suoritetaan lisäkiinnityksen levyinä tai vaahto levyjen basaltti eristys. Ulkopuolelle seinämien talon viimeistelyyn käytetään kipsiä (menetelmä "märkä julkisivu") tai pinnoitteet.

  eristys "märkä julkisivu"

  Kolmikerroksinen tuulettamattomissa seinämän

  Kolmikerroksinen tuulettamattomaan seinä muodostuu seinämien talon ulkopuolelta, eristys ja julkisivu viimeistely, säädettyihin ottaen kuilu ilmaa. Tätä menetelmää käytetään asennettaessa valmiin seinän talon ulkopuolella alle tiili. Lämmittimet erilaisia ​​käytetään tässä suoritusmuodossa, kuten eristeiden varten zaduvnogo asennusta.

  Tätä menetelmää käytetään eristävän eri rakenteiden tiili tai vaahdon konkreettisia sekä puu- tai puutavaraa.

  Ilmastoimattomissa julkisivu eristys zaduvnym

  Ulkoa viimeistely suoritetaan edessään laatat, koriste- tai rakennuksen tiiliä.

  Eristys, eristys tuuletettu julkisivu on koottu seuraavat kerrokset:

  • vedenpitäväksi;
  • eristys;
  • tuulilasi;
  • päällyksen viimeistely (seinäpaneelit, sivuraide, paneelit).

  Periaate järjestely tuuletettu julkisivu

  Asennus lämmittimen, joka koostuu tuuletettu julkisivu on edullisin suoritusmuoto, koska lämpöhäviöt on minimoitu, koska tuulilasiin. Myös vedenpitäväksi antaa lisää pinta kosteutta vastaan ​​seinät.

  Käyttämällä tuuletettu julkisivu mahdollista useimpien rakenteiden, materiaalien ja konfiguraatiot ulkoseinien ja lajikkeiden julkisivun viimeistely. Laajimmalle levinnyt tapa soveltaa tätä asennettaessa eristys seinissä talon ulkopuolelta alle sivuraiteelle. Myös tämä asennustapa on paras lämpöeristys ulkoseinissä puutalojen: mistä lokit tai baari.

  Eristetyt seinät voi takki materiaalia moneen makuun

  Riippumatta erilaisia ​​ja käytetty materiaali eriste, kukin mainituista asennustapoja pitäisi selvitä perustehtävistä - lämmittää huoneen, seinät, suojaa tuulelta ja luonnoksia ja lämmön säilyttämiseen.

  Kiistaton etu enemmistön materiaalien mainitaan artikkelissa on mahdollisuus tehdä niiden asennus eristeenä seinämien talon ulkopuolella. Kuvat ja videot, sekä muut ohjeet annetaan samanaikaisesti erittäin hyödyllinen.

  Eristys seinämien talon ulkopuolelta alla sivuraide: valitse materiaalin ja asennustapa

  Eristys seinämien talon sisätiloissa ja ominaisuuksia materiaalivalinnat

  Polystyreenieristystä seinien ulkopuolella omiin käsiinsä, video

  Asennus eristys seiniin sisällä talossa maassa

  Höyrysulun seiniin puutalojen: materiaalit ja laitteen ominaispiirteisiin

  Lämpeneminen puutalossa ulkoa: valinta materiaalin ja teknologian

  Oli kysymys lämpeneminen majatalosta. Ja se kysymys lämmitin. 13. toukokuuta kilven Eristä asunnon suojaa. Hyvää: lämmin, ei jyrsijät, hyvä äänieristys. Vielä vähän tutkimusta verkossa kuluttaa. Jälleen minulla on tapana suojaan. kokonaismarkkinat hinta-laatu eristys, ympäristöystävällinen valinta taipuvainen siihen lämmittimen

  Olen samaa mieltä Michael. Talo ei ole "hiki" ja lämmin. Ja työskennellä mukavasti shelterom- tosiasia!

Leave a Comment

91 − = 84