hall Huonekalut

Moderni aula käytävällä: valintasääntöjen

Tee pieni eteinen mukavaa ja käytännöllistä, voit käyttää hyvin valittu muoto Tämä huone näyttää ahdas ja epämukava, ja samaan aikaan, voimme ymmärtää omistajat, koska he haluavat saada mahdollisimman suuren hyödyn käytävällä. Että sali on ensimmäinen asia, joka vetää silmät kaikille, jotka menee taloon, joten asunnon pitäisi harkita paitsi toiminnallinen tarkoitus huoneen, mutta myös esteettinen osa tilaa. Siksi monet herää kysymys, miten valita sali modernin kapealla käytävällä? Joitakin käytännön suosituksia avustamaan tulevia vaaleja, esitetään alla.

Eteisen ja käytävillä: temppuja suunnittelijat

Lisäksi säännöllisesti huonekaluja, kun teet kapea eteinen, on tärkeää ottaa huomioon muut osatekijät suunnitteluprojekti poistaa mahdollisuus mahdollisia virheitä. Eli melko kapealla käytävällä todella visuaalisesti alentaa kattopinta, joka ei tunnu olevan vuoristoalueella. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen järjestää ripustusrakenne ja on parempi olla vaaleaa, on hyvä vaihtoehto - alla tummaa puuta värit.

Eteiskalusteet on valittava siten, että se ei ole vain kauniisti täydentää sisätilojen, mutta se oli käytännöllinen ja toimiva

Käytävä olisi mukava, jotta voit järjestää:

Mutta osalta sukupuolen, on suositeltavaa visuaalisesti vetää hänet katosta Tumma lattia. Pystypinnoilla olisi pieni eteinen on kevyt ja hienoja värejä. Tämä auttaa laajentamaan visuaalista. Performing seinät, on tärkeää, ettei luoda tunnetta ääretön. Siksi on parempi olla käyttämättä vaaka- ja pystysuunnassa raitoja.

Paras ratkaisu - jakaa seinätilaa avulla:

Ala- ja yläosan seinämän voi olla eri värejä. Suosittelemme käyttämään kiiltävä, peili, metallipinta, ja tietenkin, älä unohda valaistus, sen pitäisi riittää.

Trendikäs aulassa saliin: kuva ja esimerkkejä

Prihozhki kapea käytävä on sijoitettava vain yhtä seinää pitkin. Leveys kuulokkeen pitäisi olla noin 50 cm. Tilan säästämiseksi kannattaa valita komerot, ottaen huomioon, että tällä grafiikalla vie jopa 10 cm: n sisällä-kaapin osastossa. Esimerkiksi, jos koko HF on 50 cm, mutta paikka laittaa vaatteita kenkiä ja muita asioita se vähenee, kun integroitu oven osaston järjestelmää. Ja toisaalta, valitsemalla ovi saranoitu salata paikkaan, kun ne avataan.

Tyypillisesti tapauksessa kapea käytävää tilauksessa, koska on mahdollista erikseen säätää jokaisen millimetrin sen tilaa.

Jos eteinen on pieni, niin se on parempi valita kompakti kaappi peilattu ovet

Jos vuokranantaja ei edusta näkemyksiä tulevaisuudesta tilojen, niin paras vaihtoehto olisi tehdä suunnitteluprojekti, asemointisuunnitelmassa tulevaisuuden tilojen huonekalut, määritellään tarvittavat ja halutut kohteet. Kapealla käytävällä on tärkeää löytää tasapaino toimivuus ja vähimmäismäärä tilaa huonekalujen sijoitus.

Tässä tapauksessa parempi antaa etusija:

 • Kompakti kaappi;
 • Sarake-kanisterit;
 • Avoin alue koukuilla ja hyllyt.

Jos tila sallii, voit sijoittaa useita suljettuja ja hyllylle. Alle avoin alue, jossa suuri koukku laittaa mukava homo, että se voidaan mukavasti pukea ja riisua kengät.

Salissa voi tilata pukeutuja kompakti peili pinta. Ilman peili ei voi tehdä, on tärkeää arvioida kuvasi ennen ulos. Rinta on myös tapa, se on helppo säilyttää hyödyllisiä asioita laittaa laukkuun, sateenvarjo, avaimet. Tavara ei vie liikaa tilaa.

Mutta jos ei ole tarpeeksi tilaa lipasto, todella tehdä peili kaapin oven. Se on myös erittäin kätevä, lisäksi visuaalisesti laajentaa tilaa.

Huonekalut käytävällä: tuulikaapissa

Jos kapea käytävä, mutta se on pitkä, on mahdollista tilata laajennettu vaatekaappi, joka on mukava paikka sijoittaa, ei vain asioita, mutta myös kirjoja, lehtiä, aihioita. Tässä tapauksessa ei ole mitään rajaa mielikuvitus.

Täydellinen ratkaisu - peilien. On kaapit lasiovet tai valmiin kastike vaatesuunnittelua suuri peili edessä. Se on ihanteellinen ratkaisu kapealla käytävällä, sitä enemmän sellainen asia kuin peili, ei koskaan yli.

Pakolliset salin täytyy olla pieni kaappi kengille, käytännöllinen vaatekaappi ja kaunis naulakot

Tarjolla on huoneistoja, joissa käytävällä on niin pieni kooltaan, että se ei todellakaan ole mahdollista varustaa sen, ja saada täysi sali. Kuitenkin päätös on aina - ole tilattu tai ostaa valmiiksi asetettu tai joukko huonekaluja.

Tämä sarja koostuu kompakti:

 • Jalustat kenkiä;
 • Naulakot;
 • Alkuperäinen peili.

Ripustin voi olla koristeellinen hallituksen koukuilla. Seinällä yläpuolella hyllyt voidaan ripustaa. Sisätilojen pieni käytävä näyttää hyvältä taitettava ottomaanien tai jakkara. Ei kuitenkaan jokainen huonekalut showroom voit ostaa universaali aihe. Tällainen rakenne voidaan tehdä tilauksesta.

On erittäin tärkeää valita käytävän huonekalut, kiinnittää huomiota valaistukseen organisaatiota.

Yleensä eteinen huone ei ole varustettu ikkunoita, joten valo on lisättävä sisustus ja kodin sisustamiseen. On parempi valita kevyt huonekaluja, käytännön paikassa erillään Svetopribor tai lampetit peiliin.

Aseta hallissa: suunnittelija vinkkejä

Sisääntulo on kätevää, jos varustaa se oikein.

Kaunis kokovartalopeili käytävällä täydellisesti selviytymään tehtävänä on laajentaa tilaa huoneeseen

Suunnittelijat antaa hyödyllisiä vinkkejä:

 1. Visuaalisen laajennus tilaa, huonekaluja valmistaja on kevyt. Voit kokeilla epätavallinen väri- tai kirkkaita kuvia. Mutta tässä tapauksessa on tärkeää, ettei ylikuormittaa huoneeseen selvästi.
 2. Chic vaihtoehto pidetään valinta vaatekaappi peilattu ovet. Peili, välttämätön lisävaruste sisätilojen tahansa käytävällä.
 3. Huonekalut pitäisi olla monikäyttöinen, on tärkeää ajatella Every Little Thing. Pääaineet - yöpöytä, vaatekaappi, avohyllyt, pöh.
 4. Ei missään tapauksessa voi käyttää tarpeettomia osia ja ulkonevat osat sisustusta.

Tämän ei ole monimutkainen ja hyödyllisiä vinkkejä, voit luoda viihtyisä ja tilava käytävällä.

Pieni avoin aula on parempi järjestää pitkälle seinälle, koska ne vähentävät tilaa noin 50 cm. Jos haluat voimistaa suuri apu peili asennetaan oviin. Korkeutta kaapin olisi kattoon asti, sillä se ylläpitää yhtenäisyyttä ympäröivän tilan. Toinen etu on korkea huonekaluja - tilava parvi.

Pieni eteinen on edelleen mahdollista laittaa pieni pöytä, joka on suunniteltu tallentamaan eri pieniä asioita

Useimmat valmiit sarjaa on avohyllyt, jota voidaan soveltaa:

 • Säilytykseen pieniä asioita;
 • Mukautumaan tarvikkeet;
 • Koristeluun huoneeseen.

Läsnäolo sisällä kenkäkaapit avulla voidaan välttää turhia, kenkiä, kengät, ja niin edelleen. N.

Nykyisin usein pienissä käytävillä järjestää säteellä kaapit.

Se on epätavallinen ja omaperäinen sisätilojen sali näyttää Säde kaappi

Niillä on seuraavat edut:

 1. Alkuperäinen ja visuaalisesti houkutteleva design, jopa kaikkein suppeampana muodossa ympyrän sektorin, ja että se herättää huomiota. Tahansa esimerkkejä koriste taustalla epätavallinen muodon julkisivun näyttää kirkas, tyylikäs, muodikas.
 2. Mahdollisuuksia swing malleja vähemmän, mutta yhdistelmä kuperat ja koverat taittuu yhden tuotteen toteutetaan.
 3. Säde mahdollistaa ottaa käytävällä vyöhykkeellä monimutkainen, esimerkiksi, kapealla kulman kapeaan tilaan oven. Toisin kuin suorakulmainen kotelot, tällaista rajoitusta ei ole.
 4. Kaareva muoto tekee mahdolliseksi tehokkaasti käyttää tilaa käytävän, kapeissa alueilla syvyys-kojeisto säde on vähennetty, vapaa-kasvaa.
 5. Yhdessä kaappi voidaan yhdistää saranoitu ja liukuva ikkunaluukut.

Lupa myönnetään kaikille suorituskykyä, se voi olla huonekalut, sisäänrakennettu tai moduuleina.

Roikkuu sali käytävään ja Mezzanine moduulit

Niille ihmisille, jotka ovat paljon asioita ja pieni käytävä, täydellinen ratkaisu olisi käyttää mezzanine, joka voidaan asentaa kaappiin tai keskeytetään.

Jousitus Mezzanine on pieni kaappi ylimääräisiä hyllyillä jossa erilaisia ​​esineitä voidaan tallentaa. Mezzanine epäjärjestyksen ja sekaannuksen välttämiseksi.

Merkittävästi säästää tilaa käytävällä auttaa roikkuu kaapit ja hyllyt

Tämä muotoilu tehdään tilauksesta mukainen yksilöllinen koko huoneen. Suunnittelijat suosittelevat harkita tässä vaiheessa Korjausvaiheeseen. Meidän aikanamme aktiivisesti osti modulaarinen huonekaluja, jotka voidaan käyttää menestyksekkäästi viisikerroksinen kerrostalojen ja pieni käytävä. Valmis joukko moduuleja koostuu yksittäisistä elementeistä. Tämä luo tunteen minimalismin ja monipuoliset toiminnot.

 • Matala taulukot;
 • Compact peili;
 • Eri osastot kastike.

Modulaarinen huonekalut voidaan myydä lopputuotteena, tai voit tehdä kohteita tilauksesta. Miten ja mitä ostaa, omistaja päättää asunnon.

Täyttä sarjaa huonekalut salin - täydellinen ratkaisu nopeasti hankkia ja asentaa valmiiksi asetettu, johon sisältyy joukko kaikki mitä tarvitset mukavuutta ja toiminnallisuutta.

Nopea ja tyylikäs varustaa sali on mahdollista avulla pieni kaappi, kauniita taulukoita ja peilit

Pienin tarvittavat laitteet kalusteet eteiseen sisältää:

Tämä täysin valmis sarja, täydellinen paikka kotiin. Paketti sisustus on erittäin helppo valita käytävää yksittäisiä kokoja. Saat tilava käytävillä voi valita valmiita sarjaa huonekalut kulma kaapit, täydentää lipasto, ottomaanien ja ulosteesta.

Valmis pakki voi olla kannattavaa syke, ripustaa seinälle kuvia, valokuvakehykset ja paneelit.

Käytävä - tärkeä osa tahansa huoneeseen, koska et voi kiertää sitä tai perheenjäseniä tai vieraita kotona. Sisustusesineiden Käytävän tyylillä suuntaan on sovittava yleiseen suunnitteluun talon, sekä olla mukava, käytännöllinen, kestävä ja toimiva. Valmiina käytäviin käytävillä esitteli tänään merkittävän määrän sisustamiseen vaihtoehtoja on valmistettu erilaisista materiaaleista, luotu eri tyylejä ja suuntiin ja on suunniteltu erilaisia ​​kuvamateriaalia tiloissa.

Valinta sali käytävään (video)

Omistajat tilava käytävillä voi valita kuulokkeita paljon kaappeja, mini-sohva ja erilaisia ​​lipastot ja hyllyt. Ne, jotka ovat vähemmän onnekkaita, ja koko sali ei erilaisia ​​kiinteitä kokoa, älä huoli, koska pieni eteinen, voit valita tyylikäs versiot kompakti vaatteita ja mukava kaapit.

Huonekalut käytävällä

Tyypillisesti käytävä on hyvin pieni alue huoneen, joka yhdistää eri huoneiden välillä. Useimmiten se ei ole vain pieni kooltaan, mutta myös varsin kapea. Siksi valita huonekaluja käytävällä voi olla hyvin vaikeaa, varsinkin ilman apua ammatillinen suunnittelijat!

Se ei ole outoa, käytävällä on useimmiten suuri kompastelu tekijä aikana valinta ja ostaa asuntoa. Jossain se on liian pitkä ja kapea, ja joissakin tapauksissa - hyvin pieni ja neliö. Kuitenkin kaikkien pitäisi tietää, että voit valita huonekaluja tahansa vaihtoehdon, koska tärkeintä - on vakavin lähestymistapa tähän kysymykseen.

Miten valita huonekalut käytävällä?

Poimia hyvä huonekaluja käytävällä, eli eteinen, sinun on ensin päätettävä, - mitä toimintoja on noudatettava tätä oletusta:

 • Jos käytävällä on tarpeen vain tallentaa kenkiä ja vaatteita, tässä tapauksessa, sinun pitäisi antaa Suositaan käytännölliset kalusteet. Esimerkiksi sopii kapea modulaarinen huonekalut käytävällä tai valmiina seiniin
 • Jos haluat varustaa käytävätilassa naisten kosmetiikkaa, suuret peilit ja muut tarvikkeet, kannattaa harkita tarvetta ostaa tilava rinnassa.

On hyvin vaikea valita kalusteita huonetta vanhassa Hruštšovin. On toivottavaa, että huonekalut käytävällä Hruštšovin oli kirkas väritys, ei sitä voida laajentaa tilaa visuaalisesti.

Esimerkiksi ihanteellinen vaihtoehto olisi hiekka, valkoinen ja beige sävyjä. On tarpeen antaa etusija sisäosat ilman turhia tarvikkeet ja koriste-elementtejä. Jos haluat koristella sali, se on parasta tehdä tämän kanssa kirkkaan taustakuva, epätavallinen maalauksia ja muut koristeet seinillä.

Jos tarvitset kalusteita kapealla käytävällä, se on parasta antaa Suositaan tavalliset Seinäripustimet eritasoista koukkuja. Tietenkin tässä huoneessa haaveilla tätä käytävää vain ole sen arvoinen. Kuitenkin tässä tapauksessa, voi auttaa kapea ja tilava laatikot, ja jos ne ovat jopa peili, toiminnallisuus käytävällä kasvaa useita kertoja!

Kun valitset huonekalut pitkä käytävä, ei pidä unohtaa, että esineet sijoitetaan toistensa eteen on yksinkertaisesti kielletty. Tämä visuaalisesti vähentää tilaa, ja käyttää huonekalut on melko epämiellyttävä.

Vaikein valitsemaan huonekalut pitkä ja kapea käytävä, jota joskus kutsutaan "tunneli-tyyppinen käytävällä." Tällaisessa tilanteessa on parasta suosia modulaarinen huonekaluja, kuten kuvassa. Se on varustettu kaiken tarvittavan:

 • narikka;
 • Kengille;
 • Erityinen osa tarvikkeille ja hattuja.

Vaatekaappi - se on myös hyvä ratkaisu tämäntyyppiseen käytävällä. Sen suurin etu - se on iso kapasiteetti ja suuri määrä hyllyjä. Jos on vaikea määrittää valinnan kanssa, voit nähdä kuvia huonekalut käytävällä oikeassa tässä artikkelissa.

Jokainen omistaja haluaa huonekaluja saliin asunnossa oli paitsi erittäin toimiva, mutta myös tyylikäs. Nyt muodissa kapea vaatekaappi yksi ovi. Myös suuri kysyntä ovat pehmustetut uloste ja pieniä pöytiä kengät. Kalusteiden sopii täydellisesti lähes kaikki hallissa. Jos puhumme trendikkäitä värejä huonekaluja, nyt muodissa ovat tuoreita ja kirkkaita värejä: keltainen, vaaleanvihreä, valkoinen, hiekka ja muut.

Sisustukseen käytävällä: kuva ideoita ja uutuuksia kauden

Rakentaminen sali - mielenkiintoinen ja haastava tehtävä. Harvat omistajat asuntoja vanhoissa taloissa voi ylpeillä laajalla alueella. Joten meidän on painia: miten pienellä alueella sijoittaa kaikki tarvittavat, ja jopa tehdä se niin, että se näyttää tyylikkäältä. Loppujen lopuksi tämä tila luo ensivaikutelman siitä asunnon tai talon yleensä. Koska sali suunnittelu - vastuullinen tehtävä: kehittää sisustus voi hyvinkin sävyn suunnittelussa kaikki muut huoneet.

Yksi vaihtoehto aulan ulkoasua

Asianmukaisesti järjestää kapea käytävällä, lievästi sanottuna, vaikea. Making hieman, mutta valinta on edelleen olemassa. Ensimmäinen tapa - keksiä joitakin osapuolet voivat ottaa huonekaluja. On toivottavaa, että kun ovet sijaitsevat kaukana toisistaan. Tätä seinämää pitkin, eikä sen pitäisi laittaa huonekaluja.

Take huonekalun alla kapealla käytävällä pisin seinä - oikean päätöksen

Toinen vaihtoehto - käyttää telineeseen ja ripustin kaksi viereisiin seiniin - lyhyet ja pitkät. Myös hyvä vaihtoehto toiminnalliset ja esteettiset ehdot.

Kaksi vierekkäistä seinät kapea käytävällä voidaan myös käyttää tehokkaasti

Aseta huonekaluja pitkin kahden vastakkaisen seinän kapeassa huoneessa - täysin väärin: on liikkumavaraa niiden välillä, jatkuvasti törmäämättä nurkkiin. Toisen seinän ei näyttänyt tyhjä, se voidaan asentaa peili, ripustaa kapea hyllyt, johon sijoittaa koriste-elementtejä, tai joitakin pieniä asioita.

Vaihtoehdot huonekalujen sijoittamista kapealla käytävällä

On olemassa useita perinteisiä suunnittelun tekniikoita, joiden avulla voit visuaalisesti laajentaa rajoja, ja uusi kehitys alalla tallennusjärjestelmien voi auttaa pieni määrä laittaa kaiken mitä tarvitset.

Visuaalisesti huone näytti seinien tulisi olla kevyt, on toivottavaa - hieman kiilto. Esimerkiksi, on kuvioitu maali tai kipsi hieman lisäämällä helmi. Kiiltävä katto (low-luokan satiini sopii paremmin) - tämä on yleensä jännitteitä. Se heijastaa valoa, ja mitä tapahtuu huoneessa, joten se tilavampi. Talous versio kiiltävä vaikutus aikooko muovipaneelit.

Jos et pidä kiilto on täydellinen, voit tehdä ilman häntä, mutta kirkkaat värit on parempi olla luopua. Useammin valita värin lämpimät sävyt.

Seinät hieman kiilto antaa illuusion enemmän tilavuuden

Tärkeä rooli suunnittelussa soittaa käytävällä valoa. Sen pitäisi olla paljon: lähes aina käytävillä ilman ikkunoita. Harvinainen poikkeuksia löytyy tilava mökit, eikä silloinkaan aina. Koska käytävällä valaistus kiinnittää suurta huomiota. Ohjaamaan valo voi olla eri kohdista käytävän, ja viestintä kytkimillä.

On toivottavaa tehdä yleisenä katto valo, ja joillakin alueilla. Esimerkiksi lähellä peili. Peilit yleensä - hyvä tapa visuaalisesti suurentaa tilaa, ja hyvin valaistu, ne ovat myös hyvin kauniita.

Esimerkki usean alueen valaistus käytävällä

Yksi trendi viime vuosien - viimeistely koriste kiviseinät. Lisäksi osa seinistä tekevät sujuvaa - tavallisesti värjätty ja vain osaa leikata kiveä. Kuva yllä näet useita menetelmiä, joilla pienikokoisten eteinen näyttää tilavampi. Ensimmäinen, huolellisesti suunniteltu valaistus järjestelmä tarjoaa riittävästi valoa, luo kodikkaan tunnelman. Toiseksi peilattu kaapin ovet, kuvaa tilannetta, työntää rajoja tiloissa. Kolmanneksi pystysuoran sarakkeen karkea kivi tekevät katon korkeampi kuin se todellisuudessa on. Tärkeä rooli on edelleen valinta huonekalut - kiiltävä pinta ja peili ei näytä "raskas" ei kuormatilaa. Rinnassa kapea leveys on valittu. Se ei häiritse liikettä, ja niiden toiminnot suoritetaan.

Huomaa myös, että lattia on harvoin tehty pienten pimeässä huoneessa suunnitteluun. Jos tämä on totta, kaikki muu - seinät, katot, kalusteet - on erittäin kirkas. Ne näyttävät hyvältä osissa tummempaa, mieluiten samaa väriä kuin lattiapinnoitteen.

Tumma lattia ahtaissa käytävillä tehdään harvoin, ja jos he tekevät, niin kaikki muu on kevyt

Kun väri ja koostumus seinät kaiken päätettiin, sali koristelu jatkaa: se oli puolestaan ​​valintaan huonekaluja. Paras vaihtoehto - velvoittaa tuotanto kaapin ja ripustimet käytävällä. Kalusteet tekee sen kokoa tilaa, luoda räätälöityjä sisältöä (naulakot, hyllyt, korit jne) asiakkaan vaatimukset. Mutta tämä ilo kannattaa hyvin. Entistä taloudellisin vaihtoehto - käyttää modulaarinen huonekalut. Koko "prihozhki" - modulaarinen huonekalut tietyn koon - yhä useampi menettää tätä uudentyyppistä laitteiden. Tehtaalla kehitetty kokoelma hyllyt, kaapit, kaapit, kaapit, hyllyt, kaapit, arkkujen, penkit. Ne kaikki ajaa samaa tyyliä ja väriä. Tällaisesta "suunnittelija" voidaan koota joka soveltuu parhaiten vaihtoehto.

Kaksi versiota "kokoonpano" kokoelma modulaarinen Eteisen

Yleensä et voi käyttää vain suljetuissa tallennusjärjestelmiä, mutta myös avoin. Kuitenkin vain, jos olet haluaa säilyttää täydellinen järjestys: onhan olla näköpiirissä. Mutta kuiva päällysvaatteet avautuu huonekaluja paremmin.

Joskus eteinen on niin kapea, että avoin ovi kaapin kokonaan estää sen. Sulje sitten - kaapissa liukuovet. Ne ovat paikkoja lähes. Mutta tässä tapauksessa se on parempi tehdä sisäinen kaapissa: yhtä suurella jalanjälki toiminnallisuus se on paljon suurempi.

Vaatekaappi voi miehittää koko seinän käytävällä tai vain osa siitä

Tämäntyyppinen huonekalut on edelleen hyvä, että hän voi viedä koko seinän, voidaan yhdistää telineeseen tai avata osan - lipasto, obuvnitsey, henkarit jne On kulmikas malleja - niiden avulla voit käyttää kahta vierekkäistä seinät, joiden kanssa kaappiin tai modulaarinen huonekaluja yleensä voi selvitä. Ne ovat hyviä lineaarisia prihozhek.

Jos tila sallii, voit tehdä kastike. Kaapista hän on enemmän syvyyttä - 1-1,2 m on pienin. Mutta et vain voi kuvitella kuinka paljon sisällyttää, ja miten sitä käytetään mukavasti.

Corner vaatekaappi käytävällä käyttää kaikki käytettävissä oleva tila

Meidän pitäisi myös puhua varastointipaikka kenkiä. Tätä varten on erityinen kenkä arkkua tai obuvnitsy. Niillä on eri muotoja, voidaan integroida eteiseen tai irrallaan. Hyllyjä niistä ovat:

 • Taitto. Obuvnitsy tällaiset hyllyt ovat yleensä kapeita ja tulla hyvä pieni eteinen.
 • Tavoittaa. Tämä huonekalut on syvällisemmin, koska mitä usein laitetaan neliön huonetta tai tapahtuu nurkkaan, usein - takana kaappi.

Tyypit hyllyt obuvnitsah

Tämä ei tapahdu vain siksi, päälle vapaasti seisova obuvnitsy usein istuin. Tämä on sekä kenkä kaappi ja penkki, joka on kätevä laittaa yhteen kengät.

On olemassa toinen vaihtoehto pyöriä ympäri hylly-obuvnitsa jaettu sektoreihin. Pienikokoinen ja kätevä ratkaisu.

Pyörivät obuvnitsa - uusia kohteita tallennusjärjestelmät

Jos käytät at-ainakin muutamia ajatuksia, sali sisustus on tyylikäs ja mukava.

Pieni eteinen: epätavallinen asettelu

Jos eteinen alue 4 neliömetriä. m, paljon huonekaluja se ei tuota, koska useimmat päin seinää kestää oven, he ainakin - kaksi tai kolme. Jolloin sali pieni alue - tämä on peräisin valtakunnan tason. Meidän on käytettävä kaikki käytettävissä seinä alue, koska se melko vähän. Niin paras tapa - määrätä huonekalujen tuotantoon. Koska laitteet on pieni kooltaan, suuri määrä se ei kääntää, mutta se voi käyttää jokainen sentti.

Esimerkki modulaarinen huonekalut käytävällä

Ensinnäkin, sinun täytyy löytää paikka sijoittaa ripustimet. Hyvä tarkastella huoneeseen, löytää mahdollisuuden laittaa kaappiin tai ripustin, ja sen alla - obuvnitsu istuin.

Liukuva vaatekaappi nurkassa - erinomainen tapa hyödyntää käytettävissä olevan tilan

Käytävä 4 neliömetriä. m - "omaisuus" pieni "Hruštšov" tyyppi asuntoja. Vapaa-alue - on harvinaisuus: edes yksi ihminen se ei tapahdu paljon, mutta perheestä ja sano mitään. Mutta joka tapauksessa, osa huonekaluista on erittäin riippuvainen asiakkaan tarpeita, mutta myös ulkoasun. On joitakin ohjeita, joita voit kuunnella tai ei.

 1. Käytettävä kaikkia mahdollisia korkeus. Jos kaappi, sitten kattoon, jos ripustin, niin yläpuolella on mahdollista tehdä hyllylle - avoin tai suljettu - voit valita. voidaan lisätä ei- kausiluonteista vaatteita, ja on mahdollista, esimerkiksi asentaa virroitintyyppiä vaatteita ylempi "kerrosta". Tämä on vaakasuora putki, joka johtuu siitä, että mekanismi voidaan laskea katosta.

Virroitintyyppiä vaatteita mahdollistaa tilan lattiasta kattoon

Tilan oven yläpuolella, voidaan myös käyttää

Rakentaminen sali omakotitalossa

Jos tilava aula - ongelma sijoittaa haluttuun huonekalut oikein. Vaikka paras valinta on edelleen kaapissa, mahdolliset vaihtelut sen koko ja sijainti. Kaikkein paras - nurkkaan. Sen avulla voit käyttää aluetta maksimiin, kaikki asiat ovat kunnossa ja käsillä.

Jos haluat, voit tehdä erillisen ripustin - että "velvollisuus" vaatteita, jotka siistein aikaan vuotta näkymät sisäpihalle, ja sen alla - obuvnitsu kanssa istuin ja "velvollisuus" kengät.

Etsi "kastike" alue mahdollisimman lähelle ovea - oikean päätöksen

Nyt siitä mihin sijoittaa telineeseen tai kaappiin. Vastaus on yksinkertainen: mahdollisimman lähellä sisäänkäyntiä. Voidakseen poistaa välittömästi ulompi vaatteet ja kengät. Tällä alalla on tarpeen säätää lattiapäällystettä, joka on helppo puhdistaa, ja samalla ei murskata roskakoriin. Sijoitetaan yleensä suulla keraaminen laatta tai jotain, ja päälle - puhdistus matot.

Making sali yksityiskodissa voi olla mitään tyyliä, mutta on toivottavaa sovittaa tyyliin pääsuunnittelupal koko talon

Jos päätettiin "ei liioitella" teknisiä tiloja ja prihozhka saamaan pieniä suunnittelussa talon, mutta silti se menee portaikko, aseta kaikki tarvittavat tulee ongelmallista. Varsinkin jos perhe urheilu ja tarvitsevat jonnekin sijoittaa urheiluvälineitä - sukset, luistimet, rullaluistimet jne Jos annat tikkaat rakenne, järkevin vaihtoehto - järjestää hänelle eräänlainen vaatekaappi.

Joissakin kodeissa, tällä alueella käytetään varastointiin ajoneuvojen suurille ja pienille - lastenvaunut ja polkupyörät. Jos et vieläkään voi jättää polkupyöriä irtoa tai autotalli, sitten lastenvaunut siihen on yksinkertaisesti mahdotonta. Ja usein tämä "ajoneuvo" mukavin paikka se portaiden alla.

Portaiden alla voi laittaa pyörä tai lastenrattaat

Making sali eri tyylejä: kuva

Sisääntulo voi koristaa mitään tyyliä: klassinen, Provence, minimalismi tai hi-tech. Valinta on sinun. Jotta olisi hieman helpompi ymmärtää, mikä on sinulle oikea valinta tähän jaksoon valokuvia eri tyylejä käytävillä.

Runsaus peilien kääntyi pieneen käytävään tilava huone

Pitkä käytävä on jaettu valaistus vyöhykkeisiin ja Arch kipsilevy - niin se ei näytä niin tylsää ja yksitoikkoista

Chic sisustus korostavat älykkäästi suunniteltu valaistus, tapetit käytävällä matkivat koriste kipsi

Tummat huonekalut kapealla käytävällä kompensoi kirkas valaistus, mutta silti synkkä sisustus tekee vaikutuksen

Pitkä kaappi seinään - erinomainen vaihtoehto. Mutta että se "sovi" eikä paina massiivisuus, ovi on kevyt ja paremmin peili insertit. Vaikka kohokohta sisustus on erityinen ovi muotoilu - erinomainen suunnittelu kurssi

Hyvää omistajat tilava käytävillä ja käytävillä, jossa pienikin sohva mahtuu

Musta-valkoinen gamma - tiukka, mutta aina totta

Epätavallinen muoto kaapin, pehmeät sävyt beigen ja ruskean alue. Sisustuksessa eteinen on pehmeä ja hiljainen

Melko yksinkertainen ratkaisu - säilytykseen vaatteita

Leikkii valon ja värin - hyvä tapa tehdä välys sali epätavallinen

Kaikin käytettävissä neliösenttimetriä - järkevä ratkaisu

Minimalismi - se on totuttaa tilauksesta))

Peilit puurunko - mukava sisustus, epätavallinen rehu

Lempeä värit, poluvozdushnaya osio, antavat käsityksen käytävällä luonnonvaloa

Haittoja suunnittelu voi kääntyä aina mielenkiintoista muotoilu havaitsee

Tyylikäs, kaunis, toimiva - tämä on tunne tätä käytävää suunnitteluun. Koriste kipsi seinille käytävällä lisää käytännöllisyyttä vaarantamatta suunnittelua.

Leave a Comment

52 − = 50