sängyt Photo

Sänky makuuhuoneessa (95 kuvat) - kriteerit valinnassa sängyn ja patjan

Valinta vuode makuuhuoneessa samalla tehtävän helppoa ja vaikeaa. Nykyaikaiset huonekaluteollisuus tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia ​​vuodevaihtoehtoja, värejä ja tyylejä. Jää vain valita suunnittelun pidät vuode makuuhuoneessa. Usein siellä täällä ovat peruskysymyksiä: mitä, miten ja miksi? Yritä ymmärtää tarkemmin näissä asioissa.

Valitsemalla vuode makuuhuoneessa, haluamme sen olevan paitsi kaunis ja muodikas, mutta myös lämmin ja mukava. Siksi kaunis vuode makuuhuoneessa pitäisi olla paitsi kauneuden sisustus, mutta myös hoitaa suoranaista tehtävää: tarjota mukavan. Ja ennen ostamista sängyn täytyy määrittää valintaperusteet:

koko. Sänky makuuhuoneessa voi olla yhden, kahden tai kolmen neljänneksen. Koko tulisi valita riippuen tarpeisiin. Jos se on kahden hengen huone, siellä on varmasti tarpeen parivuode. Jos se on lasten makuuhuoneessa tai makuuhuone teini, niin voit tehdä odinarkoy. Aikuiselle riittää mainiosti queen-vuode. kokoonpano. Moderni vuode makuuhuoneessa voi olla mikä tahansa muoto: neliö, suorakulmainen, pyöreä ja puolipyöreä. Valinta riippuu saatavuudesta tilaa makuuhuoneessa ja sen suunnitteluun.

Olemme katsoneet kaksi tärkein valintakriteeri. Jos ajatellaan tarkemmin, siinä voidaan tunnistaa ja lasten sängyt, jotka voidaan saranoida tai ilman laipat; ja sängyt laatikoilla alla, jossa voit tallentaa vuodevaatteet ja vuoteet pääty ja ilman sitä.

Meidän pitäisi myös harkita valinta patja sängylle makuuhuoneessa. Loppujen lopuksi voit rentoutua suuremmassa määrin riippuvainen oikein valittu patja kuin sängyllä itse. Mukavin loput on parempi valita ortopedinen patja keväällä tai jousi-tyyppinen demoni.

Vihje! Ortopedinen patja säädetään oikeaan asentoon kehon unen aikana, ja muistaa paino ja käyrät kehon. Siksi valittaessa patja sinun tarvitsee vain henkilö, joka nukkuu sitä. Joten valitset patja, joka sopii sinulle.

Rakenne koostuu korttelin joustinpatjojen jouset, jotka tarjoavat mukavan. Jouset eivät kuulu, ja kuorma ei lähetetä, mikä on erityisen hyvä parivuode.

Springless patjat suoritetaan perusteella polymeerimateriaalien. Äskettäin yhtiö on saamassa yhä enemmän suosiota.

Se on luultavasti kaikki tärkeimmät kysymykset, joihin on vastattava, ennen aikoo valita sängyn makuuhuoneessa. No, tarkemmin sanottuna valita yksi tai toinen patja auttaa myyjiä konsulttien kaupassa.

Suunnittelu parisänkyä: kuva

Mikä on ihanteellinen makuuhuone unelmiesi? Voit unelma tahansa tilaan ja sen sisustus, mutta varmasti keskeinen asema se kuuluu iso sänky. Parivuode - on paras vaihtoehto kalusteiden nukkumiseen.

Photo 1 - Sänky, peitetty kankaalla

 • Niiden suurin etu on se, että valitsemalla oikea sängyn runko, voit valita pehmeämpi tai useamman kovan patjan, jossa otetaan huomioon anatomista rakennetta elimistössä. Tämä vähentää rasitusta takana, anna täysin rentoutua unen aikana, unohtaa merkityksessä "nukkui kuin purkaus vaunut koko yön" uusiin päivä onnellinen ja hyvässä kunnossa.

Photo 2 - Tyylikäs bed klassiseen tyyliin Kuva 3 - sängyssä verhoiltu

 • Parivuode on universaali - yksi se ei ole paljon, sillä kaksi on juuri oikea, ja joskus se voi mennä nukkumaan ja koko lapsiperheille.

  Kuva 4 - Bed korkea pääty kuva 5 - Vuode alhainen pääty aktiivinen sisätila

 • Erilaisia ​​materiaaleja, värejä ja muotoja parisänkyä voi tyydyttää esteettiset vaatimukset ja antaa huonekalut koristeellinen funktio.

  Kuva 6 - pylvässänky ja taotut elementtejä Photo 7 - Yksinkertainen mutta tyylikäs bed

 • Mistä tahansa puolella näytät, tämä vaihtoehto on ihanteellinen. Mutta ihanne on myös ole vieras puutteet: kysymys on, käytetäänkö täysimittainen sänky mahdollista, jos neliön kuvamateriaalia on vaatimaton. Tilanne on tilanne riitaa, mutta monissa tapauksissa tämä kysymys voidaan vastata myöntävästi, koska on olemassa tietyntyyppisiä parivuode, varustettu mekanismeja muutoksen.

  Kuva 8 - Sänky huone moderniin tyyliin Kuva 9 - Suunnittelu sängyssä minimalistinen sisustus

  Parivuode: koko

  Ennen kuin valitset tämän määrän huonekalu, sinun täytyy päättää, kuinka paljon tilaa voidaan ja pitäisi miehittää parivuode. Mitat parisänkyä voi olla vakio ja ei-standardi. Eurooppalaiset standardit - leveys 180-200 cm 200-210 cm pitkä patjan, yleisin variantti - 180 x 200cm olla tietoisia siitä, että amerikkalaiset standardit ovat hieman erilaisia ​​ja ne ilmaistaan ​​muissa yksiköissä ..

  neuvosto: jos valitset madeinUSA sängyssä, ei liian laiska muuntaa tuumaa ja senttimetriä, ettet vahingossa tilata liian lyhyt tai liian kapea malli. Lisäksi käännös tuumaa ja senttimetriä saatu murtolukuja, joten mahdollisuus ostaa ja patja on valmistettu Yhdysvalloissa Euroopasta ei toimi (paitsi tehdä patja pyynnöstä). Niinpä amerikkalainen sängyn patja on toivottavaa ostaa amerikkalaisia.

  Photo 14 - Epätavallinen pääty

  Mitä tulee ei-standardi koot, voit vapauttaa mielikuvitus: mittatilaustyönä vuoteet voidaan valmistaa mistä tahansa suunnitelmasta. Jos fantasia ei riitä, vaan haluat jotain erityistä, se riittää käydä läpi luetteloita kuuluisa tavaramerkkejä: jokaisen itseään kunnioittavan kalustebrändi on sen kokoelma alkuperäisiä vaihtoehtoja vuodepaikkaa.

  Photo 15 - sänky laatikoilla

  neuvosto: ajatellut ostaa sängyn epätyypillisten koot, huomaa, että tämä edellyttää osto saman epätyypillisten lakanat ja peitteet parivuode.

  Photo 16 - tikattu bed

  Parivuode: Materiaalit

  Sekä tuottaa mitä tahansa huonekalujen valmistuksessa parivuode osallistui kolme päätyyppiä materiaaleista.

  • Puu luonnollisesti pidetään suotuisin terveyttä, stout ja jalo raaka huonekalujen valmistuksessa. Rikkaus luonnollinen malli ja väri tekee tästä monipuolinen materiaali koristeellinen näkökulmasta. Puu alistuva ja klassinen, ja maa ja moderni sisustus tyyliä. Paras vaihtoehto - se on sänky massiivipuuta, jota ei voida käsitellä tai peukaloitu lakalla tai on minimaalinen muotoilu rikkaasti veistetty;

  Photo 17 - Bed tikattu elementtejä

 • Tuotannossa vuodevaatteet yleisesti käytetty DSP. Ulkonäkö laatu levyt voi taitavasti matkia puu, ja linnoitus näiden huonekalujen voi olla huonompi puuta;

  Photo 18 - Bed tikattu eriä makuuhuoneessa tyyliin Provence

 • Rautasängyt, monet liittyvät Neuvostoliiton tyyliin malli varustettu nurjahdus silmäkoko sängyn jotka, jos riippumatossa. Mutta tänään, sängyn metallikalusteiden ovat täysin eri tyyppisiä ja ovat yhä suosittuja trendi. Niille on ominaista lujuus, käytännöllisyys ja estetiikka. Riippuen suunnittelu, metalli sänky voi tulla ornamentti tahansa makuuhuoneeseen.

  Photo 19 - tikattu pääty

 • Tässä erilaisia ​​materiaaleja ei pääty tähän: esimerkiksi, ei ole harvinaista, nahka vuodetta pehmeä izgolovemi verhoilu, kangas kankaat, jne. Lisäksi on olemassa edullinen sänky kumia, kuten kaksinkertainen puhallettava sänky Intexin, joka täydellisesti toimivat ylimääräisenä vuode tapauksessa saapumista.

  Photo 20 - Yksinkertainen ja tyylikäs puinen sänky

  Tarkasteltaessa laitteet, erityisesti koneiden ja ulkonäkö parivuode, silmät vain ajaa pois. Yritetään systematisoida ehdotettu kauppoja useiden kriteerien.

  Photo 21 - Kaksivärinen vuode musta ja valkoinen sisustus

  Enimmäkseen parisänkyä ovat saatavilla ilman verhoilu, vaan jotka on valmistettu ja täysin myagkiemodeli ja malli vain pehmustettu pääty. Viimeksi mainitun osalta on mahdollista valita tai ilman pääty häntä. Materiaali, koko, muoto, ja yleensä, kun läsnä on tämän osan riippuu koko rakenteen sängyn. Samaan aikaan, johtaja - yksi sen osaa, kaikkein silmäänpistävä, ja siksi asettaa tietty sävy.

  Riippuen saatavuudesta lisäpaikkoja tallennustilaa, voimme erottaa kolmenlaisia ​​sänkyä:

  • normaali parivuode;
  • parivuode nostolaite;
  • parivuode laatikoilla.

  Ensimmäinen tyyppi - sängyn jalat, jonka mukaan ei varastointi ei ole säädetty. Haluttaessa voit ostaa erillisen erityinen laatikot puusta tai lastulevy, tallentamiseen asioita. Esimerkiksi siten, on vuonna luetteloissa IKEA huonekalut.

  Photo 23 - Sänky valoisat sisätilat

  Parivuode nostomekanismin merkitsee sitä, että pedin pohjan lattiaan on suljettu, runko sälepohja patja ja nostetaan, ja koko sisätila on yleensä jaettu osio puoli, voidaan käytetty saattamista peitot, verhot, vuodevaatteet ja mitään vastaavaa.

  Photo 24 - Sängyt sängynpäädyt epätavallinen

  varovaisuusParivuode laatikoilla on nostolaite, mutta on varustettu suurella ulosvedettävä hyllyt, kuten lipasto. Nämä mallit yhdistyvät toiminnallisuus sängyn ja lisäsäilyttimen tai kaapit.

  Photo 25 - Bed pehmeät sivut

  Vuode-muuntaja kaksinkertainen

  Ottaen huomioon tarpeet nykyihmisen lisää toimintoja ja parantaa huonekalut tilan säästämiseksi, siellä oli sellainen asia kuin vuode-muuntaja. Parivuode jolla on kyky muutos voi olla useita erilaisia, esimerkiksi:

  • vuode-kaappi tallentaa nukkuja pystyasennossa; kun haluat nukkua - se on täysikokoinen vuode ortopedinen patja, kun tarvitset tilaa - vain suljetun kaapin ovet;

  Photo 26 - Bed taottu elementtejä

  • pyöreitä sängyt ovat usein kaksi tai neljä segmenttiä, liittyi erityisiä -vyöt; kun haluat nukkua, niin laittaa patjan päälle, kun haluat vapauttaa tilaa - piilottaa patja ja irrota kiinnitys;

   Photo 27 - Tyylikäs pääty

  • vedettävä parivuode voidaan piilottaa huonekalujen seinään tai korokkeella, ja jopa vaihtoehto korkeisiin tiloihin, keskeytettiin korkeudella.

   Photo 28 - Bed epätavallinen elementtejä

  Eikä siinä kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Esimerkiksi toinen ajatus ystäville Heights - paikallaan hengen parvisänky.

  Hinta riippuu koosta parivuode ja myydään täydellinen. Hinnat vaihtelevat 4000 150000 RUB RUB (tietenkin, se on melko tavanomaisesti - täydellisyyttä mitään rajaa). Halvempia vaihtoehtoja - se on vain sängyn runko, korkeammat hinnat voivat myös runko ja patja. Täyteen parivuode patja tarvitsee noin 15-20 tuhatta ruplaa.

  Lisää kommentti

  Valinta on todella valtava, kun otetaan huomioon se, että jokaisella on oma ainutlaatuinen maku, täytyy lähestyä luovempaa ja koristella sängyn erityisesti tätä tarkoitusta varten, voit kutsua suunnittelija.

  Enkä vieläkään en voi vielä tottua siihen, että väärennettyjen sänky voi olla tyylikäs, kaunis ja mukava. On ilmeistä, mutta se vaikuttaa Neuvostoliiton ohi. Minä tunnustan, mutta takorautasänky eivät vieläkään tunnista!

  Ja olen aina nähdä sänky oli pehmeä pääty ja nähdä itseni miehensä, lepää illalla sängyssä ja lukea kirjoja, aivan samoin kuin elokuvassa joitakin. Oikeasti en tiedä miten tämä tyynyn puhtaana.

  Vaimoni ja tilasin ammattimainen suunnittelija taottu parivuode, sillä se näytti meille, että tämä on paras vaihtoehto meille, paitsi hän näennäisesti vahva ja kestävä.

  Meillä on valtava sänky vaimonsa, jota hankittiin vuosi sitten, se veistetty tammen, pidämme sitä erittäin paljon me sitä mistään käy kauppaa, paitsi se ei ole kitisevä ja varsin kätevää.

  Entä pyöreä sänky samaa mieltä kirjoittajan kanssa ensimmäinen kommentti, jotenkin epämukavaksi nukkua tämän, mutta ehkä se on vain stereotypiat munimisen us vuosisatoja. Vuode Nostomekanismin tai sängyssä laatikoilla - aina kyllä, olen toiminnallisuuden! Mutta se on pelottavaa nostolaitteiston hajoaa - ongelmat ei kerätty.

  On parempi ostaa tuotteen, niin se ja komponentit ovat riittävän laadukkaita (se on noin nosto mekanismi). Hyvä nostolaite - erittäin luotettava asia.

  Haaveilen parivuode, koska nukkuessa sohvalla (in ns "room", jossa sänky ei ole tapahtunut). Täällä olisi oikea tapa sänky oli vaihtoehto-kaappiin tai ulosvedettävä sänky.

  Vaimoni ja olen rakentanut parivuode yöpöydät, vain ajatus olemme koonneet tämän sivuston, jossa kaikki on kuvattu yksityiskohtaisesti, tämän lisäksi olen löytänyt paljon hyödyllisiä asioita sivustolla.

  Henkilökohtaisesti mieheni ja minä syksyllä koristeita meidän makuuhuoneessa, ja joka tekisi siitä miellyttävän ja raikas ilme päätimme sisustaa sen boldahinom, ajatus siitä, että me podcherpnuli tällä sivustolla, pääasia, että kaikki on selkeä ja yksinkertainen.

  Mielenkiintoinen variantti "bed-kaapissa." Ihanteellinen pieniin asuntoja. Sänky ei tarvita päivä.

  Itse olen edelleen hyvin paljon väärennetty sänky. Vakaasti ja kauniisti koristella tahansa makuuhuoneeseen.

  Tärkeintä on, että kun oversleep aamulla mitä teet hyvin, ja tietysti miellyttävä väri tapetti ja katto riippuu tuulella alkuperäisen paras tietysti kaikki tämä huomioon.

  En todellakaan ole vastaan ​​"bed-kaappi," En vain ole samaa mieltä, että sänky ei tarvitse koko päivän. Haluamme kaikki kotitalouden elämä on nukkumaan-voimme ja haluavat syödä sängyssä.

  Tässä ovat kaikki vaihtoehdot voivat lisäksi pyöreä sänkyyn. Hänen ja paikka poimia kova ja psykologit eivät suosittele laittaa makuuhuoneessa. Tämä muunnos on huono vaikutus unen, ja siksi kaikki hyvinvointia kokonaisuutena.

  Ja minä itse olen vaikuttunut pyöreä sänky. Jo väsynyt näistä neliön ruumisarkut kanssa keskihajonta. Jokapäiväisessä elämässä meidän täytyy aina muuttaa radikaalisti sisustus. Ja terveydentilasta hän ei kerro, jos valitset ortopedinen patja.

  Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Sänkyjä, puisia (50 kuvaa): luotettava ylellisyyttä

  Tämä luonnollinen alue, voit luoda jopa kotiin, lisäämällä elementtejä kasviston suunnittelussa puinen sänky

  Sängyn valinnasta makuuhuoneeseen - prosessin tärkeä ja ratkaiseva, koska sänky on oltava paitsi näyttäviä ja tyylikäs, mutta myös mukava. Kuinka rauhallinen tulee unelma riippuu terveydentilasta ja elinvoimaa ihmisen. Ihanteellinen materiaali näiden huonekalujen pidetään puu - ympäristöystävällisiä ja turvallisia ihmisille.

  Puinen sänky - valinta niille, jotka tukevat ympäristöystävällinen ja turvallinen terveydelle esineet

  Sängyt puusta: hyvä luonnonmateriaalia

  Yhä, sisustuksessa näkyy kalusteet valmistettu luonnon materiaaleista, ja suunnittelijat itse kannattavat paluuta puuta kaiken sohvat kaapit. Vuoteet puusta perheen makuuhuoneeseen tai tarjotaan puusta - on valinta huolehtimaan itsestään ja heidän läheisilleen. Samanlaista huomiota, koska materiaalia?

  Vuode tummaa puuta on orgaanisesti yhdistetty valo sisätilan puolisävelaskeleen

  • Sänky puusta on turvallinen elin. Älä välitä, mitä aine kohdentaa tuntematon aine, nukkuessa sängyssä.

  Luonnollinen tekstuuri puu tekee sängyssä tyylikäs ja ainutlaatuinen

  • Nämä rookeries ovat pitkään enää ole tylsä ​​ja banaali tänään missään huonekaluliike on tarjolla kymmeniä muunnelmia puusänkyjä eri tyylejä ja suuntiin.

  Yhdistelmä lempeä maalit ja puu, joka on muodostettu vuode, luo tilan ilmakehässä keveys ja tuoreus

  Meriaiheinen suunnittelussa puinen sänky antaa tunteen nukkuvan Cote d'Azur

  Bed puun täydellisesti sopii mihin tahansa sisustus ja painotetaan esteettinen maun omistaja

  • Luonnollinen periaate puussa on rauhoittava vaikutus ihmisen psyykeen. Ja nukkua sängyssä on aina rauhallinen ja syvä.

  Saattamisella Loggia Suspended puinen sänky voi vain rentoutua, mutta myös nauttia luonnosta kuin säällä

  • Bed puusta - tämä on kaikkein kestävä ja luotettava huonekalu. Korkeat kustannukset näistä tuotteista on perusteltua pitkän käyttöiän.

  Vähintään osia ja paljon tilaa rentoutumiseen - etuna on puinen sänky

  • Sleeping puinen istuin - ei ole vain sänky. Useimmiten, henkilöstöään laatikot liinavaatteet, sisäänrakennettu palkintosijaa tai taulukoita valaisimiin.

  Tiukat suunnittelu puinen sänky on voittava suunnitteluratkaisua

  Puusänkyjä ole analogit: laadukasta materiaalia, luotettavuus ja rakenteen lujuus, turvallisuus tuotteet - kaikki tämä tekee kalusteiden arvoinen vaihtoehto makuuhuonetta sekä aikuisille ja teini huonetta.

  Ole vähäpätöinen tapa sisustaa sisustus - käyttää puisia sänkyyn "by-losatym" koristeena

  VINKKI! Älä oleta, että sänky puun tarvitse olla kallista: markkinoilla on tarjolla kuin eliitti versiot jono, ja edullinen malleja turistiluokan paikallisesta metsään.

  Bed puun neutraalein värein tarjoavat mukavan ja hyvän unen

  Tyypit ja ominaisuuksista sängyt puuta

  Puinen sänky makuuhuoneeseen - se on suuri mahdollisuus paitsi mukava, mutta myös tyylikäs bed täydellisen loman. Oikein valittu sänky tekevät satu. Lisäksi on mahdollista lisätä useita toiminnallisia pieniä asioita: laatikot vaatteita, nostolaite, tilaa säästävä, toiminnallinen yöpöydät tai hyllyt.

  Parivuode puun laatikot - käytännöllinen, luotettava, kätevä

  On olemassa useita erilaisia ​​puuvuoteet, tehdään eri tyylejä:

  • Classic puinen kalusto pidetään mallina ylellisyyttä ja vaurautta. Massiivinen, jolla on runsaasti veistetty elementtejä, muka takaisin ja luultavasti katos - tämä on todellinen parivuode puusta. Usein nämä mallit peitossa metallia, kiveä tai sametti, antaa heille enemmän hienostuneen ilmeen.

  Kulta, sametti, puu ... tällainen sänky klassiseen tyyliin lähettää 17-luvulla ja voit tuntea kuin oikea herrasmies

  • Sängyn tyyliin Provencen on valmistettu kevyestä puusta, kuten koivua tai tuhkaa. Tällaiseen tuotteeseen näyttävät enemmän puhdistetut, sen komplementti massiivinen laatikot ja vuotiaiden kalusteet - tyylikäs kahvat.

  Ranskalainen kylä oikeassa huoneessa voi luoda puinen sänky Provence tyyliin

  • Itä sängyssä puuta - tämä hieno esimerkki niukoiksi. Tällaiset mallit - erittäin alhainen, alhaisempi - tyylikäs. Lisäksi pyydetään kiinnittämään huomiota väri: mieluiten tummat rikas sävyt puun, kuten kirsikka tai wenge.

  Bed puuta, tehty itämaiseen tyyliin, huone luo pienen "kodin Aasiassa"

  VINKKI! Jotta sisustus sängyn aitous ja aito tunnelma, suunnittelijat tarjoavat asentaa lavalle, ja niin alhainen kuin mahdollista laittaa nukkumaan sitä.

  • Puinen sänky Art Nouveau - täydellinen yhdistelmä yksinkertaisuus ja toiminnallisuus. Käsitellyn puun lisäksi, tasoitetaan kulmat ja nivelet suoritetaan saumattomasti. Tällainen parivuode sopii täydellisesti minimalistinen, ja on moderni sisustus. Tiiviyttä ja kurinalaisuus - se on mikä erottaa nämä sängyt.

  Puinen sänky, teki joka modernistista tyyliä, sanotaan vaikka heidän isäntä henkilönä, joka selvästi tuntevia moderni tyyli

  Mitä olisi pidettävä prosessissa hyväksikäytön puinen sänky

  Huolellinen hoito ja asianmukaista hoitoa nukkujan puun takaa hänelle pitkä käyttöikä, joten on erittäin tärkeää noudattaa ohjeita ja sisältävät hänen sängyn täydelliset olosuhteet.

  • Huoneessa, jossa on puinen tuote, ei saisi olla liian kylmä, ja suurin kosteus - se on 50-70%.

  Amazing veistetty pääty muuttaa koko sisustus makuuhuoneeseen

  • Ilmastointilaitteet, lämmittimet ja jäähdyttimet pitäisi olla lähellä sänkyyn.

  Puinen vuode byltsami antaa tilaa vaikutus geometricity ja tulevaisuudennäkymät

  • Suorassa kosketuksessa veden kanssa voi olla haitallisia puinen sänky: puu rassohnetsya ja halkeama.

  Kaksinkertainen puinen sänky antaa omistajalle ihana loma ja tulee aina täyden tukensa palauttamista ja täydentäminen joukkojen

  Bed puusta, maalattu sinisellä kanssa rispaantunut reunat - valinta faneille Lounais Yhdysvaltain sisustus

  • Puinen sänky ei siedä aggressiivinen hyväksikäyttöä, niin että kaikki aktiiviset toimet kuin hyppääminen patja - aiheinen.

  Puusta tekstuuri parivuode, sekä kevyen puun sisätilojen haju tekee mukavin ja ympäristöystävällinen

  • Lika on poistettava ajoissa avulla tiettyjen tuotteiden hoidosta puun.

  Puusta parivuode antaa lämpöä ja luo mukavuutta kotona, samoin kuin koko päivän maksu luonteen energia

  • Jotta tarkastella houkutteleva puun pintaan, se on aika ajoin päällystetty vahalla tai erityinen yhdiste, joka suojaa ulkopuolisilta vaurioilta.

  Muotoilu puinen sänky houkuttelee silmän kanssa pehmeät linjat ja puute teräviä kulmia - kaunis ja viehättävästi

  Puinen sänky aikuiselle makuuhuonetta - loistava valinta. Laadukas ja ympäristöystävällisyys mahdollistavat pelottomasti valita kalusteet allergikoille ja juuri välitä heidän terveyttään. Monenlaisia ​​tyyppejä ja täydellinen tuotteiden voit valita täydellinen vaihtoehto mitään tyyliä: klassisesta moderniin.

  Tyylikäs muotoilu Double puinen sänky sopii sisätilojen parvi koteihin

  Ylellinen puinen sänky Afrikkalainen tyyliinsä omistaja tuntuu savannilla

 • Leave a Comment

  9 + 1 =