Kannatin TV

TV-vastaanottimen asennus seinälle

Uudet suurikokoiset perhe tv-laitteen täytyy miehittää arvoinen paikka talossa. Tämä auttaa valitsemaan oikean pidikkeen television seinälle. Se ei ole vain seistä CRT tai LCD-TV, mutta myös hyvä tapa käyttää äänenvoimakkuuden ja säästää tilaa huoneeseen.

Mikä on teline televisiolle

Tyypillinen Kannatin TV - yksinkertainen metallinen rakenne, joka on kiinnitetty seinään tai kattoon. Nykyiset mallit, kuten Samsung tai Phillips, joka on kiinnitetty kannattimeen kautta vahvaa terästä pultit, niin TV on ainakin vakaassa asennossa kuin tavallinen tasainen pinta hyllyjä tai jalustat. Kiinnike auttaa ripustaa TV seinälle niin, että se jakaa painoa useiden tuki reikiä seinään tai muuhun pintaan. vinkkejä:

 1. On olemassa useita erilaisia ​​kiinnikkeitä. Jokainen malli sopii tietyn merkin, ja erilaisia ​​tapoja toimia.
 2. osatekijöistä hintoja korotetaan riippuen:
  • Vaikeus mekanismi (jos rakenne ei ole kiinteä),
  • valmistaja, tuotemerkki (Leader, Holder, jne);
  • käytetty materiaali;
  • suurin sallittu kuormitus.
 3. Suuri teline ei ole järkeä ostaa, jos sinulla on vain pieni televisio, jonka lävistäjä. Ylimääräistä reikä seinään, jälleen, eivät koristavat seiniä.

Ennen ostamista kiinnike välttämättä määritä sijainti television sijainniksi huoneessa. Päätyyppiä TV kiinnikkeet seinälle erotetaan sen perusteella, mekanismi vuorovaikutusta kohteen ja kannatin järjestely:

Vaihtoehdot kattoasennuksia edellyttää parhaan pintakäsittelyyn sekä reiät. Tässä tapauksessa, paikkakunnalla kiinnittimet on parasta jättää kohtisuorassa toisiaan seinään tai kattoon nurkassa risteyksessä. Kattokiinnike sallii korjata TV huoneen keskellä, mutta se on harvoin käytetty asuintiloja. Joskus tämä vaihtoehto on edelleen käytössä. Valitse katto pohjana kannatin, jotta ei pilata valkoinen pinta perinteisen katto.

Puhutaan myös asennus tarkoitettuja standardeja VESA. Standardi VESA 400x400, esimerkiksi, kuvaa suorakaiteen muotoisen levyn. Se reikien välinen etäisyys 400 mm pystysuunnassa ja vaakasuunnassa. Kunkin sarjan lävistäjä TV-ruudun tai plasma tuumaa sopii tietyn koon VESA-standardin, joka tulisi ohjata ostaessaan kiinnike seinään tai kattoon.

Yksinkertaisin ratkaisu - kiinteä kiinnike, johon kuuluu asennusta television seinään, asentoa muuttamatta tai kaltevuuskulma rakenteen. Tämä tyyppi on sopiva tasainen LCD, LED-ja plasma laitteiden sijoitettu keskimääräinen korkeus katsojaa. Kiinteästi asennettava sisältää ainakin pultit ja reiät - tämä on yleensä halvin vaihtoehdoista kaupassa saatavilla.

Kiinnität television seinälle osio korkeampi tarkoittaa, että kone näytön tulisi kallistaa tarkastelun helpottamiseksi istuimista. Aste kaltevuus sopivalla teline on käyttäjän säädettävissä kuluessa määritetyn mitat mallin kehon ja materiaalin lujuutta. Näytön liikkuvuus lisääntyy, kun vahvistamisesta paikka liikkumaan poispäin seinästä muutama kymmeniä millimetrejä (verrattuna kiinteän versio), mutta sitten näyttöön vie enemmän tilaa.

Asennus TV seinään yleiseurooppalaisen kallistus mekanismi on parhaiten mukautua TV-ruudun katosta tai muuta saavuttamattomissa paikka. Yhdistelmä kallistus ja kiertonivel toiminto tekee prosessista helpommin valita näytön asento, myös ahtaissa tiloissa. On syytä pitää mielessä, että yleinen vedettävä mekanismi on vaikuttava mitat. Eri asennot tasainen Samsung voi samassa tilassa yhteensä, kuinka monta veisi perinteinen kuvaputki samankokoisia kiinteässä muodossa.

Miten valita mount television seinälle

Valitut Seinäkiinnitys TV: tä VESA-standardin. Ennen kuin etsiä tuotteen, laskea tai katsoa käsikirja koko näytön lävistäjä. Välinen vastaavuus tämän arvon ja liitteen koon paneelin on esitetty seuraavassa kaaviossa:

 • pienet näytöt jopa 26 tuumaa - 100x100 mm;
 • 26-40 tuumaa - 200x200 mm;
 • 40-55 tuumaa - 400x400 mm;
 • valkokankaat yli 55 tuumaa - 600x400 mm.

Valitsemalla kiinnike Tarkista hinnat ja kuvia lähimyymälää, mutta älä unohda markkinapaikka verkossa. Pakki on halvempaa vaikka toimituksen, jos järjestys ei ole Moskovassa tai Pietarissa. Saada tavarat paremmin vähittäiskauppa myy plasmanäytöt, valvoo ja tarvikkeet niiden asennusta ja toimintaa.

Hinta standardin VESA 100x100 asennuskiinnikkeet vaihtelevat 190 1000 ruplaa. materiaalista riippuen ja sallitun kuorman. Suuri koko hinta kiinnikkeet asetetaan alueella 1200-4500 s. Kiinnittämään huomiota paitsi välisestä etäisyydestä pulttien, mutta suurin sallittu paino - mitä korkeampi se on, sitä luotettavampi suunnittelu kokonaisuutena. Lataa yli 70 kg: n hyvin hoidettu malli kiinteällä mekanismi.

Miten tehdä kiinnike television kädet

Kotitekoinen keskeytysmenettelyjä korvaa tehtaan tavara, jos sinulla on taitoja puusta tai metallista. Jotta kiinnike television seinälle kädet pitäisi olla erittäin kestävästä materiaalista, joka on käsillä. Voit koota yksinkertaisen kiinteä asennus plasman seinälle, jos asennus pyörivän mekanismin ei odoteta.

Helppo kiinnitys vaatii pari tuntia aikaa. Kaksi pitkää nauhat puun yhdessä yksinkertainen ja helppo lukitus: yksi asennettu takapaneelin TV, muut - seinään. Alareuna ensimmäisen hihnan ja ylemmän reunan toinen vähentääkseen kytkeytymään toisiinsa. Yhdiste on stabiili, koska laitteen paino, mutta tarvitaan kolmasosa nauhan, joka on sijoitettu haluttuun rasterikulmaa. Se on kiinnitetty seinään alla tärkein lukko ja sen tulisi olla hieman ohuempi tarjota rinne 2-3 astetta.

Miten valita kiinnike seinälle TV?

TV ostaminen - vastuullinen tehtävä. Mukava harrastus multimediatekniikkaan riippuu paitsi sen tekniset ominaisuudet, mutta myös paikan päällä. Säästää tilaa ja yrittää kirjoittaa alkuperäisen uuden kohteen olemassa olevaan sisustus, joilla käyttäjät voivat päättää kiinnittää sen pystysuoraan pintaan käyttämällä kiinnike seinälle TV. Tärkeintä tässä - valita oikea kiinnitys mukaisesti toiveesi ja ominaisuudet tekniikan.

Kannatin sallii korjata TV tahansa pystysuoraan pintaan (yleensä seinälle) sekä kattoon. Tällaisilla kiinnitys tekniikoita voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen, mikä säästää tilaa ja saavuttaa katseleminen on miellyttävää. Seinäkiinnike suoraan televisiossa käytetään useimmiten ratkaista ongelmia:

 1. Säästää tilaa huoneeseen.
 2. Turvallinen asennus - laitteet on suojattu iskuilta, kuoppia, lasten ulottumattomissa.
 3. Toiminnallinen asennus - silloin on mahdollista muuttaa kallistuskulma ja käännä tv.

Jokainen kiinnike on tunnettu siitä, että tiettyjä ominaisuuksia ja se voi koostua useista osista. Yksinkertaisin tyypit jäykästi kiinnittää television seinälle. Monimutkaisemmat toiminnot on liitetiedosto kallistaa ja kiertää sekä elektronisesti ohjattu.

Kiinteät - helpoin seinäteline TV. Hän lujasti kiinnittää multimedia työkalu seinälle. Kautta yksinkertainen rakenne, se on alhainen hinta, sitä voidaan käyttää minkäänlaista laitteita. Tärkeä etu on korkea luotettavuus, mikä johtuu vähintään useita komponentteja.Monimutkaisemmat on kalteva telineeseen. Sen rakenne, lukuun ottamatta kiinnityspisteet on horisontaalisesti sijoitettu markiisit, jotka mahdollistavat aseman säätämiseksi TV pystytasossa. Maksimi kallistuskulma on tyypillisesti 20 astetta. Hinta TV seinäteline on hieman suurempi kuin kiinteiden lajeja, mutta luotettavuudessa ne eivät mitenkään huonompi. Hankkia niitä, jos laitteet on asetettu suhteellisen korkea ja aikoo muuttaa katseluasennosta.

Kääntyvä pyörivät liitetiedoston tyyppi on yksi vaikeimmista ja liittyy tiettyjä vaatimuksia asennusta. Tällaiset elementit mahdollistavat aseman säätämiseksi näytön pystysuoraan (noin 20) ja vaakasuora (180) tason. Mutta niiden asennus on tarpeen väliin jää enemmän tilaa seinän ja television taakse seinään. Suurin haitta, joka on seinäteline televisioon kääntyvä, - korkea hinta.Kattotyyppeihin voidaan kutsua erikoinen kiinnittimet tekniikkaa. Niiden avulla voit säätää asentoon tahansa television, käyttää sitä 360 astetta, mutta voidaan käyttää vain tiloissa, joissa on suhteellisen korkeat katot.

Tärkeimmät ominaisuudet suluissa on "yhteensopiva lävistäjä". Se määrittää koko TV, joka on sopiva asentaa. Valmistajat kiinnikkeiden ilmoitettu tiedotteessa suurin ja pienin koko - kokoa television pitäisi olla näiden arvojen.Suurin sallittu kuormitus määritetään painon että kannatin on seinälle TV teline ilman muodonmuutosta. Tämä vaihtoehto on kaikkein tärkein - väärä noutaa, olet vaarassa rikkoa television. Tämä parametri ei saa olla pienempi kuin massa laitteistosi sekä 20-30% massaa varten.

On olemassa kolme päätyyppiä televisiot - LCD, plasma- ja CRT. Kunkin television on käytettävä hyväksyttyä käsivarteen.

Kiinnikkeet Plasma malleihin televisioiden ja seinäkannattimet LCD-televisiot lähes mahdoton. Ainoa poikkeus on suurin sallittu paino - Ensimmäisessä laji on paljon suurempi. Paitsi elementtejä "plazm9raquo; Se on valmistettu kestävästä materiaalista ja ne ovat yleensä kalliimpia kuin normaalisti.Huolimatta lähes täydellinen puuttuminen CRT televisiot, laitteet niiden korjaamisesta löytyy edelleen markkinoilla. Niiden tärkein ero on läsnä ulkoisen tankoa, jolla tytärlevyyn. Tämä muotoilu on tarpeen, koska kuvaputken.

Kaikki nykyaikaiset televisiot takana on erillinen hallituksen reiät kiinnitysraudan. Koko reikiä, niiden välinen etäisyys ja geometria esitetyn järjestelyn ja standardoitu määräysten VESA. Kaikki modernit seinäasennuskannakkeet TV täyttää VESA standardeja.

Yhteensä on seitsemän standardeja, jotka säätelevät suurin sallittu paino saa ruutuun reikien sijainnit ja pultit. Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät alla olevasta taulukosta.Jotta voitaisiin valita oikea tyyppi liitteenä, sinun täytyy selvittää, mitkä standardit kuuluu tekniikkaa. Opi yksityiskohtaisia ​​tietoja laitteen rekisteröintitodistuksen joko teknisen käsikirjan. Ja muista, vain valitsemalla oikea kiinnike seinälle TV, voit varmistaa luotettavan kiinnitys laitteen seinälle.

Kannatin TV

Miten ripustaa television seinälle: tärkeimmistä säännöistä valinnassa suluissa TV

Kanssa leviämisen litteät televisiot suunnittelijat heti valittu yksi epätavallinen idea - korjata ne suoraan seinälle. Tämä asennustapa on monia etuja. Ensinnäkin se tekee tilaa, joka oli kerran otettu kaapit laitteita. Toiseksi seinään television kirkastuu sisustus koriste aksentti. Kolmanneksi on olemassa mahdollisuus valita mukavin asento katsella suosikki tv-ohjelmia. Ja neljänneksi, kiinnitys ei vaadi raskaita huoltotöitä, koska TV-asetus toteutetaan kautta yksi pienikokoinen teline. Kuitenkin ennen kuin valitset mount television seinälle, on tarpeen käsitellä yleisimmät vahvistamista. Niistä keskustellaan tänään julkaisemista "House of Dreams".

Kannatin TV seinälle

Miten ripustaa television seinälle

Miten saada TV seinälle

Yksinkertaisesti kiinnittää television seinälle olisi liian helppo tehtävä suunnittelijoille, jotka rakastavat virittää jokainen ideasta taideteos. Valinnalla kiinnitysmenetelmää, meillä on runsaasti muotoilun mahdollisuuksia avautuu. Esimerkiksi seinää, johon ripustaa television tulee usein aksentti, mikä tarkoittaa, että sen täytäntöönpano voi käyttää muita tekniikoita - leikkiä värien käyttö lisämateriaaleja, tekstuurit, koriste-esineitä, jne. Tällainen vaihtoehto näyttää harmoninen sisustus asuintilojen - olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

TV seinälle sisätilojen olohuoneen kuva

Liittämällä TV: tä seinään

Monet huonekalujen valmistajat ovat jo huolehtinut ratkaista ongelma - miten ripustaa television seinälle. Joissakin malleissa, modulaarinen huonekalut antaa tilaa majoittaa laitteita. Tämä vaihtoehto edellyttää, että televisio seinällä, mutta samalla se on osa koko rakenteen. TV seinälle täydellisenä modulaariset kalusteet näyttää enemmän harmonisesti sisätilat pienissä tiloissa.

TV seinälle sisustus

Sisäänrakennettu TV seinälle kuvat

Seinäteline TV

Toinen mielenkiintoinen tapa sijoittaa tv seinällä on järjestää hänelle erikseen kapealla tai kaari. Useimmiten ne on tehty kipsilevyn, jonka avulla voit luoda osa minkä tahansa muodon. TV kaari tai niche näyttää hyvin omaperäinen ja epätavallinen minkään kotona. On kuitenkin syytä huomata, että asettamalla televisioon että tulevaisuudessa sinun tulee olemaan hyvin vaikea asemoida sitä, jotta se olisi aluksi harkita sijainnin tavarat huoneesta.

Miten valita mount television

Asennat television kipsilevyjen kapealla kuvat

Myös roikkuu tv kannatin voi herättää ei seinälle, ja esimerkiksi telineeseen tai sisustuspaneelilla. Tällainen asennustapa on kätevä, että tarvittaessa laitteisto voi helposti järjestää uudelleen tai jopa kuljetetaan toiseen huoneeseen.

Kiinnike ulkokäyttöön TV

TV laskuri teline ja hyllyt

Mitkä ovat suluissa TV

Riippuen suunnittelun piirteet suluissa televisiot ovat:

Kun käytetään kiinteää asennettu telineeseen TV seinään on sisennetty vähimmäiskoko. Kuitenkin tässä tapauksessa on mahdollista sijoittaa vain staattisia, eli et voi siirtää TV, muuttaa kulmaa tai rinteessä.

Liittämällä TV: tä seinään

Suunnittelu kaltevan varren pyörivän elimen on järjestetty, joka säätelee kaltevuuskulma TV. Tämä sivuseikka voit valita mukava asento television katselun välillä 10-25 astetta. Koska televisio on useimmiten asennettu silmien yläpuolella, se ei ole aina mukava katsella, kun makuulla. Siksi kalteva pidike on optimoitu koneissa on makuuhuone, olohuone tai lastenhuoneeseen. Kuitenkin tämän tyyppinen kiinnike ei säädetä elementin, jonka avulla voidaan muuttaa asentoa TV.

Miten valita seinätelineen televisioon

Sijainnin muuttaminen laitteiden kaikkien akselien mahdolliseksi kääntyvässä varressa TV. Sen rakenne on lisäksi varustettu liikkuvat elementit, jotka tarjoavat sekä vaaka- että pystysuunnassa kierto. Lisäksi jotkut mallit on varustettu kääntörunkosarja mnogokolennym liukuelementti, jonka avulla voit poistaa TV seinästä. Laajan liikkumisvapauden, kiinnike tämäntyyppisen sopii asettamalla TV nurkkaan tai huoneissa ei-standardi layout. Lisäksi tämä kiinnitysmenetelmä sopii televisiosi keittiössä, jossa he muuttavat usein paikka katsottuna.

Kääntörungossa TV

Kannatin TV seinälle

Kattoasennusteline television käytetään useimmiten julkisilla paikoilla. Tässä tapauksessa kiinnitys on asennettu suoraan kattoon, joka takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden. kiinnike rakenne mahdollistaa kaltevuuden muuttaminen näytön, ja asentoa myös säätää TV alueella 360 astetta.

TV suluissa katto

Kääntörungossa kattoon TV

Miten ripustaa television kattoon

Miten valita mount television

Valitessaan kiinnike ensiksi on suositeltavaa tulisi rajoittaa painoa, että se kestää, ja paljon tv. Nämä tiedot on ilmoitettava asiakirjoissa ja tuoteselosteesta TV. Lisäksi kiinnitetään huomiota siihen, onko teline on sopiva lävistäjä lävistäjä TV.

Useimmiten tuotteen kokoonpano sisältää kaikki tarvittavat kiinnitysosat. Kuitenkin tässä on otettava huomioon lisämateriaalia seinää, johon ripustaa television. Esimerkiksi näyttö, joka asennetaan betoni- tai seinään oltava riittävästi standardi tartuntojen, vaarnojen ja ruuvit. Mutta jotta kiinnittää television seinätelineen kipsin tarpeen mukaan niin laaja foorumi.

Määrittelyn osalta optimaalinen korkeus asennuksen television, niin tässä asiassa, paljon riippuu korkeudesta näkökentän. Ihannetapauksessa tv on ripustettava niin, että näytön keskellä oli silmien tasolle. Mitä korkeampi TV on mahdollista vain, jos et katso sitä usein, tai pitkittynyt istuu hänen päänsä ei todennäköisesti ole mukava.

Miten ripustaa television seinälle keittiössä

Kuinka asentaa television seinään

Vankka kiinnike TV

Kun nostat kannatin TV seinälle, huolehtia peittää johtoja ja kaapeleita. Useimmiten tätä varten järjestettiin pieni markkinarako kaapelikanavan. Kuitenkin, jos teet reikä seinään ei ole mahdollista, voit tehdä koriste laatikko päälle seinät kipsilevy.

TV seinälle - se on mukava, mukava ja moderni. Kunnolla Asenna se ja se on vain miellyttää tuoden miellyttäviä hetkiä katsellen suosikki elokuvia tai TV-ohjelmia.

Leave a Comment

88 − = 78