Kuisti yksityiskodeissa

Koristella sisäänkäynti: eteinen on omakotitalon, kuvia ja ominaisuuksia eri malleja

Luoda luotettava kuisti omakotitalon, valokuvan esimerkkejä onnistuneista ratkaisuista ei riitä. On tarpeen ymmärtää ominaisuuksia eri malleja. On tarpeen selvittää, mitä materiaaleja on parempi ja jotka auttavat pidentävät valmiin rakenteen. Avulla tämä artikkeli ei ole vaikea löytää oikeat vastaukset näihin ja muihin käytännön kysymyksiin.

Puinen kuistilla katos

Miten luoda kuisti talon omin käsin: hankkeet, valokuvia, valmistelevat toimet

Jopa suunnittelu, kuvassa, ensi silmäyksellä näyttää yksinkertainen:

 • Kokonaispainosta kaikkien elementtien saatu merkittäviä. Välttämätön vankan pohjan kestävyyttä.
 • Se tarvitsee hyvän suojan puun paloja sateelta, lämpötilanvaihtelut, suora auringonvalo. Voit tehdä tämän, valitse erityistä kyllästys, pohjamaali, maali pinnoitteet.
 • Liittyminen visiirin päärakennukseen luotettaviksi. Tarvitsemme laskemaan tarkasti tuen huomioon ottaen tuulikuormat.

Tärkeää! Tutkiessani eri ehdotusten on tarpeen kiinnittää huomiota paitsi ulkonäköön. Olisi selvennettävä, kuinka monimutkainen tämä tai tuo suunnitelman toteuttamiseksi.

Vaiheessa Esiselvityksen pidetään valmiita ratkaisuja, tutustu mahdollisuus hakemuksen omasta kiinteistöjen.

avokuisti

Samantapaisia ​​malleja ilman katokset, sopii kuumassa ilmastossa. Kotimaan olosuhteet tarpeen rajoittaa tunkeutumista sisäänkäynnin sateen. Kun halla vesi muuttuu vaaralliseksi jäinen kuori.

Kuvia hankkeen suljetun kuistilla omakotitalon

Tämä järjestely antaa lisäsuojaa kylmältä ulkoilmaan. Tässä tapauksessa investointi enemmän, mutta parantaa eristysominaisuuksia asuntojen.

Kuistilla visiiri

Alla on esimerkkejä eri tyylejä.

Englanti talo

Sisäänkäynti talon: kuva moderni design kuisti polkupyörä Chalet Alpeilla, Sveitsissä Style High Tech

Seuraavat ominaisuuksista on merkitty, joita olisi tarkasteltava yhdessä teknisten parametrien rakennuksen.

Betonimuotit konkreettisia kaatamalla

Tästä materiaalista, johon on lisätty vahvike luoda kestävä kiinteä rakenteita eri muotoisia ja kokoisia. On ymmärrettävä, että massiivinen kuistilla asetettu vakaalta pohjalta. Kannattaa myös kiinnittää huomiota oikeaan telakointi seinän talon. On tarpeen estää kielteiset vaikutukset yhteisiä rakenteita routanousun kylmissä, kutistuminen, korkea pohjaveden.

puutyöt

Tällaiset materiaalit eivät ole vaikea käsitellä. Näiden luoda toimiva ja koriste-elementtejä, lattia ja portaat, kaide runko ja katos. Puu vahvuus on heikompi verrattuna muihin suoritusmuotoihin. Tämä on otettava huomioon laskettaessa kuormia. Se on hyvä suoja luonnonkatastrofeja vaikutteita.

Metalli Kuisti: kestävyys, luotettavuus, nopea asennus Takomotuotteita näyttää paremmalta, mutta kalliimpi

Valitessaan metalli kuisti asunnon on tarpeen suojata korroosiolta. Jälkeen vian havaitsemista, olisi nopeasti palauttamaan maalikerroksen kehittymisen estämiseksi tuhoisa prosessi.

Jos luot yhdistelmä useista materiaaleista, se on helpompi käyttää niiden myönteistä kuluttajien reaktio.

Kuisti metallista ja posliinista

Tässä suoritusmuodossa, suunnittelija on antanut seuraavat ominaisuudet osat:

 • Teräs kanavat - standardin metallurgisen yrityksiä. Ne ovat edullisia. Ne voidaan seulomiseen, hitsatut liitokset. On käynyt ilmi, tukevalle runko ilman ylimääräisiä kustannuksia.
 • Keramogranitnojj vaihe kestää kulutusta. Ne säilyy pitkään ulkonäkö ja toiminnallisuus jopa intensiivisen käytön. Tarvittaessa nämä yksityiskohdat eivät ole vaikea korvata.
 • Kallis muovaus käytetään vain valmistukseen kiskojen. Se on osa koristelu kuisti. Se luo vankan ulkonäkö.

Polymeeri visiiri yli kuisti: Kuvassa Materiaalin etuja

Käyttö polykarbonaatti on edullista useista syistä:

 • Pieni oma paino ei kuormita rakenne jopa suuria kokoja.
 • Joustavuus materiaali on käyttökelpoinen monimutkaisten muotoja.
 • Polymeeri ei syöpyä, suora auringonvalo, hometta ja sieniä.
 • Tämä visiiri ei tarvitse palauttaa, kyllästetty suojarakenteita, maalaus. Hän on pitkä aika säilyttää hyödyllisiä ominaisuuksia ilman lisäkustannuksia.

Kun käytetään muita materiaaleja projekti säätyy vastaavasti reunustavat.

Natural laatta painaa paljon, joten tarvitset suurempaan riippuvuuteen

Jos tilaa on riittävästi, on mahdollista purkaa lisäetuja.

Koristella sisäänkäynti ryhmät käyttävät kukkapenkkiin Yhdistetty kuisti yksityiskoteihin: kyltti, jossa alue virkistys Muotoilu yhdistettynä veranta

Betoni kuisti yksityiskoteihin: kuvat ja askel askeleelta ohjeet

Monia malleja sopiva vankka tehty hiekasta laastin ja sementtiä. Sen syvyys on suunniteltu vähintään saman tukitason talon. Jos päälle asennettu kevytrakenteinen puusta, lisävahvistusta rakenne ei ole välttämätön. Muuten - luoda runko metallivahvistus, joka kaadetaan betonia.

Seuraavassa on algoritmi rakennettavasta eteisen tällä perusteella:

Tietoa! Jättää maahan muotti hallitus voi toimia vaimennin yhteinen Mezhuyev perustukset päärakennuksen ja kuisti. Se voidaan tehdä erityisesti sopivasta materiaalista, kestävä ja pitkäikäinen (mineraalivilla, katemateriaalin).

Asennus kuistilla kätensä puusta, jossa on katos

Työskennellä tämän materiaalia käytetään seuraavassa toimintojen sarjan:

Käytä näitä ohjeita virheiden estämiseksi:

 • Suojaavaan kohtelun puuosat oli yhtenäinen pitäisi ennen asennusta.
 • Mitat tasojen on oltava fysiologisten parametrien käyttäjille. Tyypillisesti, katalyytti sisältää 34-46 cm: n (syvyys), ja 18-21 cm (korkeus).
 • Lievä kallistus vaakasuoran rakenteen osista puolelle talon kerääntymisen estämiseksi kosteutta.

Asennus metallia kuistin yksityiskodissa: valokuvat ja suositukset

Keskimääräinen koko ja rakenteen monimutkaisuus metallin luo pätevän hitsaaja vain muutaman tunnin. Jos ei ole tarkkaa aikataulua asetettu kovaa osaamista. Kokematon henkilö helpompi antaa tällaisen tehtävän toimeksisaajan. Jos on halu tehdä työtä itse, voit tilata tuotantoa yksittäisten osien, käyttää standardia kiinnitin yhteyden. Sen sijaan, että vankka perusta mahdollisti betonin pylväät, ruuvi paalut.

Valokuva kuisti omakotitalossa: luodaan metallista visiirin tukirakenteen

Lisää vinkkejä ja yleisiä johtopäätöksiä

Olisi otettava huomioon tutkittaessa eri vaihtoehtoja tulevaisuuden suunnittelun ei vain tärkeimmät tekniset ominaisuudet, mutta myös tärkeitä vivahteita.

värikäs kuisti

Tämä luku osoittaa, kuinka taitavasti valittu koristekuvio on tärkeä käytännön tehtäviä. Värillisten nauhojen näkyvät selvästi myös hämärässä. Iltahämärässä tikkailla nousee ei ole vaikeaa, koska vaiheet ovat selvästi erotettavissa.

Lisäksi näyttäviä ulkonäkö ja muita edullisia ominaisuuksia suurhankkeen pitäisi järkevästi arvioida omaa valmiuksia. Seosaineita hitsatut lohkot kokonaisuudessaan voi tilata osoitteesta erikoistuneet yritykset. Riippumaton käyttämään kehittyneitä laitteita on aiheuttaa lisäkuluja. Täydellistä suorituskykyä yksittäisiä työvaiheita edellyttää asianmukaista koulutusta.

Ole tietoinen tarpeesta huolellista valmistelua. Työpiirustuksia, laskut materiaalit, työkalut ja tarvikkeet - kaikki tämä on hyötyä järkevän suunnittelun tulevia toimia.

Kuisti talon omin käsin: hankkeet, valokuvia eri malleja

Ehkä se ei ole liioiteltua sanoa, että yksityiset kuisti maan talon pitäisi olla toimiva ja saadaan sopimaan rakennusulkovuoraustuotteen. Samalla tyylikäs ja omaperäinen kuisti on tunnusomaista talon. On olemassa useita eri vaihtoehtoja täytäntöönpanon loppuvaiheessa rakentaminen, riippuen valinnasta tärkein rakennusmateriaali ja budjetin puitteissa. Tässä tapauksessa se on turvallista sanoa, että ongelma on täysin ratkaistu tekemään vaikeita, kestäviä ja kauniita kuisti talon omin käsin: hankkeet, valokuvia ja kuvaukset kaikista työvaiheista voi helposti löytää Internetistä.

Puu ja betoni - yksi suosituimmista yhdistelmistä rakentamiseen kuistin

Perustyyppiä ja kuisti suunnittelu

Rakenteellisesti kuistilla yksityiskodissa, kuva, joka on esitetty paitsi tässä artikkelissa, on avoin alusta, yleensä portaikko, joka on suoraan talon edessä. Se voidaan toteuttaa eri muodoissa ja olla kanssa tai ilman katos, samoin kuin erilaisia ​​materiaaleja.

Tyylikäs puinen kuisti

Perinteisesti, rakenne, joka määrittää suunnittelu kuistilla omakotitalon (kuvat luovat visuaalisesti) voidaan jakaa kolmeen päätyyppiin: yksinkertainen, sisäänrakennettu tai adjoint:

 • yksinkertainen tyyppi kuisti on alue, jossa vaiheet ja katos yläpuolella. Kokoonpanon aikana eteisen vaikeimmista toiminta on kaatamalla perusta, joka tarvitaan jopa kevyt puinen rakenne;
 • sisäänrakennettu kuisti on suunniteltu yhdessä talon ja rakennettu capitally;

 • eteinen adjoint tyyppi ei eroa ulospäin sisäisestä, mutta voidaan helposti muuttaa ja uudelleen. Näin adjoint eteinen voidaan järjestää muuttuvat vain vähän tai virheenkorjaus yksinkertainen eteinen;

Tärkeää! Säätiö kuistin alla tarvitaan estämään muodonmuutoksen liittyvät vaiheet vuodenaikojen lämpötilan muutoksia.

Esimerkkinä järjestelystä kuistilla puumaja

Säätiö: yleinen vaiheessa kaikenlaisia ​​kuisti

Syvyys luodaan perusta kuistilla tulisi vastata syvyys perustusta talon. Muuten, koska maahan vajoaminen liittyy sen vuodenajan jäädytys ja sulatus, mahdollinen vääntyminen koko rakenteen kuistilla. Jos tuloksena maaperän siirtokuntarakentamistauon siellä siirtyy taloa kohti, niin se alkaa murentua perusta kuistilla aikoina niin massiivinen. Pienet korjaukset tässä tapauksessa ei voi tehdä: kaikki on redo uudelleen.

kellarissa kuisti käsillään kirjanmerkki

Koska jopa suljettu kuisti yksityiskoteihin (kuvia voidaan katsella erikoistuneet resurssit), vaikkakin täysin lasitettu, ei ole tarkoitus jäädä ei tule massiivinen huonekaluja ja jatkuva ihmisten läsnäoloa, voit käyttää yksinkertaista betonilaatta kaikkien vaiheiden perustana .

Mutta jos materiaali päättää miten kuistilla omakotitalossa (kuva tarvitaan toimia, joilla autetaan selviytymään työn) asettaa konkreettisia, tiilenpunainen tai valkoinen tai kivi - pohja on vahvistettava. Tämä muotoilu antaa suuremman kuorman pohja kuin puu.

Järjestelmässä luodaan perusta kuistilla

Laite on perusta eteisen alkaa merkintä suorakulmainen alue, joka vastaa koko: eteisen mitä tahansa muotoa tulisi sopia tämän suorakulmion. Kulmissa suorakulmion tukkia kasa, ja sitten merkityllä muodon kaivettiin kuoppaan. Syvyys kaivauksia ei saa olla pienempi kuin syvyys perustuksen pohjaan.

Vinkki! Luoda perustan kuistin hyvin perusteellisesti, myös se ei ole suositeltavaa. Tässä tapauksessa voimalla vaihdettaessa perustus talon ja kuisti maanpinnan kutistuminen ja lämpötilan muutokset ovat pienempiä, mutta silti väistämätöntä tuhoa - ei sen jälkeen 2-3 kauden, 5-7.

Tyypillisesti betonilaattojen eteisen edellä perusrakenteen 30 cm

Suuri alue lieri yli kuisti (kuva antaa käsityksen tämä malli on parempi kuin sanallinen kuvaus), joka vaatii asennuksen pylväät, suorakulmion lisätä säätiö pit vielä 20-30 cm kummaltakin puolelta. Tässä tapauksessa tuki paalut visiirin ja voidaan maalinteossa, kun kuisti itsessään on tehty.

Tätä varten kohtia asentaa tulevaisuudessa tukea on tarpeen jättää pieni suorakaide (20x20 tai 30x30 cm) nekopanoy alueella. Tulevaisuudessa voit nopeasti porata kaivoja näillä alueilla, perustaa ja ajaa tukea, kaada betoni.

Rakentaa kuisti tehty betonista, kivestä ja puusta käsillään

Terasseille on erittäin toivottavaa, että se on kivinen maaperä voi tehdä ilman sitä. Laudoitus voivat käyttää melkein mitä tahansa - lauta jää jäljelle, kun päärakennus, ja jopa ohutta vaneria lastulevy. Vain muistaa, että paksua vaneria ja lastulevyä ovat hygroskooppisia ja turpoavat sateen vuoksi ja pohjaveden levittää, niin sen jälkeen asettamalla betonoimislevyt on poistettava.

Leikkuulaudat Havupuupelletit voidaan jättää. Havusahatavara on erittäin merkittävä positiivinen ominaisuus: täysin kyllästetty vedellä (ja siten myös syvä promorznuv), niistä tulee hyvin vahva, säilyttää elastisuus.

Laskemiseen oikein suunnittelu välttää käyristymisen ja muut muodonmuutokset

Vinkki! Joilla on voimakas muodonmuutos maaperän, esimerkiksi, jos talo on rakennettu rinteeseen, muotti levyt havupuusahatavara toimii vaimentimena.

kellarin vedeneristys kuisti pakollinen - sen laitteen tarpeeksi vystelit katemateriaalin kuopan ja sisäpinnan kotelon. Vahvistaminen voidaan annostella useita tiiliä, jotka on sijoitettu ristikon tai säleikkö on kiinnitetty vahvistaminen kappaletta.

Näin kaivanto täyttää tarvittava määrä kerroksia tiilet mesh ja jatka täyttää rakenteen betonilla. Niin että betonin paksuus ei ole mitätön, varmista huolellisesti tiivistämislaitteet lapio ratkaisu jokaisen täytön kerroksen.

Esimerkki kellarin vedeneristys kuisti

Vinkki! Sillä törmäys betoni on parempi käyttää elektrovibrouplotnitel, joita voi vuokrata.

Kuten betoni on jähmettynyt ja kuivuu noin viikon, sinun täytyy heti pinnan tasoittamiseksi pohjan ja peitä katemateriaali tai kalvo rakentamiseen kanssa päällekkäin reunoissa on vähintään 50 cm. Muuten, sateen sattuessa, ylimääräinen vesi pintakerroksessa betonin tekee sen hauraaksi tulevaisuudessa, ja sitten koko asia säätiö olisi merkityksetön.

Puinen kuisti kartanotunnelmasta

Kuisti talon omin käsin: hankkeet, kuvia erilaisten kuisti

Löytyy Internetistä tehty omin käsin hankkeiden, kuvia kuistin taloon auttaa määrittämään materiaalivalintoja rakentamiseen. Yleensä tapauksissa ne ovat perinteisiä:

Koska kerroksessa talossa on aina kohonnut tasolle kellarissa, välttämätön osa kuistin seisoo useita vaiheita

Puinen kuisti omakotitalon omin käsin

Kuvia puinen kuistia omakotitaloalueella omin käsin, puusta - Internetissä, ehkä eniten. Loppujen puu - perinteisin materiaalin ja kuistilla hänen kaikkein yksinkertainen valmistaa. Vain ottaa osaavissa käsissä, pyörösaha (tai yksi sakko hammas näki tarkkaan leikkaamiseen) ja rakennus monikulmio.

Ihanteellinen materiaali on lehtikuusi, jota seuraa kuusi ja muut havupuut: ne ovat kestäviä, helppo käsitellä jopa käsin. Jälkeen erityisiä impregnointimateriaali ovat huonompia hieman, esimerkiksi materiaalin tammen tai muuta lehtipuuta.

Kuisti puusta on helppo tehdä omia

Tärkeää! Työstöön Puun lehtipuuta se vaatii paitsi taitoa ja oikeat työkalut, mutta myös erityistä tietämystä. Laatu kuiva tammi esimerkiksi pystyä määrittämään vain kokenut puuseppä.

Pieni kuisti puusta

Ensin täytyy tehdä kosour (kosougor). Siitä lähtien leveyden kuistin puutalo (kuvia menestyksekkäimmistä hankkeista toimii todisteena) on alle 120 cm vain epäkäytännöllinen, se veisi vähintään kolme tällaista palkit. Optimaalinen etäisyys reisipalkkei- - noin puoli metriä perusteella Tästä voimme laskea, kuinka monta baareja tarvita.

Tämä lähestymistapa tarjoaa voimaa ja kestävyyttä tehty omin käsin kuistilla puutalon (valokuvat ja piirrokset lehdissä ja oppaita rakentamisesta todistaa sen), vaikka portaikko käytetään aktiivisesti, jossa on suuri paino kuorman.

Mielenkiintoista! Kosour - laakeri valokeilan sahattu hampaat, joka toimii ylimääräisenä sisätuet. Vaaka reunat hampaiden sijoitetaan vaiheita.

Yksityiskohtainen kaavio mittauksen pystytys puuportaita

Bowstring (ulkoinen kosougor tai kallistaa valot) tulisi olla 2-3 kertaa paksumpi kosoura. Molemmat merkkijono on yhdistetty päihin poikkipalkit. Niiden välissä on kiinnitetty palkkeihin tarvittava määrä jäykisteet.

Sahauksen aikana reunat neliö must portaita. Liukua koukkujen rinnakkain kosour jopa 5-7 mm tarjoaa hieman vajoamisen vaiheet yhdessä paikassa ja toinen turvotusta. Lämpötilan muutokset vain vahvistaa ero tasojen välillä portaita.

Rakentamisen aikana portaat on erittäin tärkeää laskea leveys kulutuspinnan

Leveys toimenpiteet, jotta käsiin kuistilla puu (tai ilman katos) lasketaan aikuisen jalka on varastossa, joka on 35-45 cm. Korkeus nousuputken (korkeusero vaiheiden) ei tehdä enemmän kuin 20 cm. Vaiheet on pariton määrä (toimittanut ylimääräisiä härnätä), ja jos enemmän kuin kolme vaihetta, sinun kannattaa ehdottomasti antaa kuisti kaide.

vaiheita ylitys voi tehdä, jos lasitettu kuisti ja portaat turvallisesti katettu sateelta ja lumelta. Jos tikkaat tulee ulos, ylitys tarvitaan pitämään vettä alin askelma skapyvala tasossa, sen sijaan käynnissä alas nousuputken aukkoon välillä.

Piirirakennetta portaat

Vinkki! Valmiin koottu portaikko säädetään huolellisesti siten, että vaiheet makaa tasossa hieman vinossa (noin 1-2 cm: n metriä kohden). Sitten vesi valuu itsensä vaiheet alas, ja ne eivät muodosta pakkasta.

Valmiin suunnittelu on asetettu valmis väkevöidyn alue, joka on perusta. Voimaa asennuksen sijasta perustuksen pinta, joka on liitettävä alapalkin jäykisteet, on mahdollista tämän palkit työntää pienen loveuksen, kunnes betoni ei ole täysin jäätynyt. Saamme erittäin vahva korostamaan portaita kuistilla.

Pystyt puinen kuisti vain hyvin kuivattua levyt

top-alusta Kansi on valmistettu samasta materiaalista kuin portaikko. On vain yksi vaatimus: se on suotavaa käyttää hallituksen mahdollisimman paljon käytettävissä leveys ja pituus, ja nivelet ovat kunnossa mahdollisimman tarkasti. Hyvä limitetyt levyt itse varmistaa mitään muodonmuutosta, vaikka ajan myötä puu alkaa halkeilla.

Riippuen koosta ja tikkaiden kanssa päättynyt kellarissa vaatii 3-7 päivää työskennellä järjestelyn vaiheet puutalo omin käsin. Projektit valokuva ohjeita ja opastusta hajottaa prosessin vaiheita. Vietti aikaa riippuu todennäköisesti kokemusta puun työstöön, mutta aloittelija voi käsitellä ilman ongelmia.

Tyylikäs puinen kuisti

Plussat kuisti metallin, että se on asennettu vain kellon kanssa kyky työskennellä sähköhitsauksen. Lisäksi teräsrakenne on suhteellisen halpaa, jos ei käytä väärennettyjä elementtejä. Negatiivit - täytyy kerätä kaikki vakio-osat. Mutta jos haluat todella kaunis ja tyylikäs metallinen kuisti, sitten taotut elementit on tilattava ja odota vähintään 2-4 viikkoa, riippuen tilauskanta, vaikka taonta ei ole halpaa.

Vaiheet puusta kaunis metalli kaide

Kuitenkin primitiivinen tikkaat suunnittelu ilman hienouksia, voit tehdä erittäin vaikuttava kuistilla metallia yksityiskodissa (valokuvat vahvista). Helpoin vaihtoehto on menossa ulos kanavia, kulmat ja täytä materiaali: puu, paksu lastulevy tai posliinia. Projekteja, kuvia kuistin taloon metallin osoittavat suosio tällaisten ratkaisujen.

Järjestelmä metalli Tikaskokoonpanon

Yksinkertaisiin metalli kuisti tarvitaan kaksi identtistä kynnys pituus tulevien tikkaat. Sekä kanava bar järjestetty yhdensuuntaisesti välimatkan yhtä pitkä seuraavan vaiheen, sitten merkki ja leikkaa kokoon alueen vaihe lisäämällä senttimetri reunat hitsata.

Vastaavasti, leikattu pois kulmassa pala, jonka pituus on yhtä suuri kuin korkeus vaiheiden välillä. Molemmat sato hitsattu toisiinsa L-muotoinen (runko-alue on saatu vaiheessa osiossa). Tee oikea määrä, joka vastaa vaiheiden määrän L-muotoisen osat ja hitsataan ne u. Näin saatu metalli kosougor. Vastaavasti toinen on toisesta kosougor kynnyksen.

Katos kuistilla polykarbonaatista. Valokuva ja ominaisuuksista. Materiaalin ominaisuuksia, tyypit polykarbonaatti, edut ja haitat. Vaihtoehdot, ominaisuuksia asennus omiin käsiinsä.

Sitten molemmat kourun kosougora kytkeä pareittain viipaloitu kulmat leveydestä portaat, luodaan piiri vaiheissa, jolloin kulman, joka on sijoitettu nousuputken käännetty ylösalaisin (ikään kuin luoda hylly).

Tämän seurauksena valmiin portaikko käytännössä koottuna. Enemmän makuasia. Edullisin näyttäisi puuportaat, joka yksinkertaisesti laitetaan tuloksena runko ja kiinnitetty mitenkään.

Kiinnittäminen laivanlankut konkreettisiin toimiin

Vaikka vähän kokemusta hitsauskone, kuluvaa kokonaisaikaa kokoonpanoon metallin kuisti ei ylitä muutaman tunnin.

Tämä vaihtoehto on jatkoa säätiön, mutta pakollinen vahvistaminen jokaisessa vaiheessa, koska se oli, että niitä raskaasti ja haketus voi tapahtua hyvin nopeasti - muutamassa kuukaudessa. Koska esteettisistä betonin kuistin kansi on laatat tai kivi, tuhoutuu välittömästi antaa konkreettista sirut ja halkeamia seinään.

Kuisti betonin on erittäin kestävä ja käytännöllinen

Tarpeeksi lopettanut kellarissa koota muotti alemman vaiheet, ottaen huomioon, että korkeus alemman tason suuri kuormitus tulisi olla 1-2 cm pidempi kuin kaikki muut. Toista täsmälleen sama menettely kuin valmistuksessa vahvistettu perustuksen kanssa ainoa ero on se, että jäykiste tai verkko ei pitäisi katua.

Vinkki! Kuilu perusta talon ja kuisti olisi tasoitettava mineraalivillaa. Tämä luo ns liikuntasauma.

Laite tikkaat konkreettisia toimia

Voit vain laatia täydellinen muotti jokaiselle vaiheelle - niin aikaa vietetään vähemmän töitä. Mutta se on paljon helpompaa ja luotettavampaa täyttyä konkreettisia toimia lavalla ja edessä laitteen seuraavien ohjeiden antavat ratkaisun Kiinnitä viimeinen.

Seuraaja valmiiden jäädytetty rakenne ja kohdista peitelasinpintaa laatat päin kiveä tai kuistilla.

Valmis konkreettisia toimia voidaan oblitsevat kivi

Yhteenlaskettu aika työssä, riippuen siitä täydellisen muotteja ja ovatko kaikki vaiheet muodostettiin kerralla tai jokainen askel otettiin erikseen puolestaan ​​käytettiin. Ensimmäisessä tapauksessa sinun 7-10 päivää, ja toinen - viikonpäivä ja konkreettisista kovettuminen kussakin vaiheessa.

Jokainen vaihe on betonoidaan kerralla keskeytyksettä

Tiili tai kivi kuisti

Ehkä laite tiili tai kivi kuisti - eniten aikaa vievää vaihtoehto. Koska se on yksi asia - luoda tiili perusta, jonka tietojen paikkansapitävyys ei juuri tarvita, ja toinen - lay out tiili tai kivi täysin tasainen.

Esimerkkejä kuisti suunnittelu yksityiskoteihin

Hyvä muurari vahvistetaan tiili, vain jos on useampia avustajia, jotka häiritsevät konkreettisia ja tuoda sen ajoissa. Kivi on vielä vaikeampaa kuin pilkotun reuna koskaan sovi yhteen. Joten jos sinulla ei ole kokemusta ja pari ihmisiä työskentelemään osa-aikaisesti, niin kivi tai tiili kuisti on parempi unohtaa heti, tuhlata materiaalia ja aikaa.

Konkreettisia toimia menevät hyvin puuterassi

On paljon helpompi rakentaa Porraselementtien ja kuisti poimia laatan vaiheita, laatta, tiiltä tai kivi mahdollisimman lähelle kokoa. Sitten helposti ja nopeasti asettaa valmiin tasainen betoni "luuranko" yhdestä kerroksesta tiili tai kivi. Tämä menetelmä on se, että kyseessä on virhe ei ole vaikea jakaa vuori epäonnistuneita juoni ja suorittaa sen uudelleen loppuun.

Visiiri - se ei ole pelkästään suojelua portaiden vaiheet ja sen sivuston sademäärä, mutta myös tapa tehdä omat kätensä antaa kuistilla nopeasti ja kauniisti. Valokuva erilaisia ​​katoksia ja markiisit löytyy sekä internetissä ja erikoistuneissa lehdissä mökin rakentamiseen.

Esimerkkejä järjestely moderni katokset yli kuisti

Yleensä, visiiri on valmistettu metalliputkista, puun runko havupuiden ja metalli, puu, mitä tahansa orgaanista lasia verhous.

Puiset visiirit tulee olla 2-3 vuoden välein voidaan sävyttää tai käsittele erityisiä junia tai puu rassohnetsya ja alkaa jakaa pituussuunnassa ja tasossa pleksi paremmin eivät ulotu enempää kuin 0,7 m2 "semimillimetrovki". Lasi ei ole suositeltavaa soveltaa - se voi haljeta alle runsaan lumipeitteen talvella tai muodonmuutosta puurunkoiset.

Puinen visiiri - yksi suosituimmista ratkaisuja rakentamiseen

Alueella visiirin pitäisi olla vähintään puoli metriä ylittävän alueen kuistilla tai visiiri ei täytä ensisijaista suojaava tehtävä.

Nopein ja helpoin vaihtoehto - tehdä näennäinen metalli portaat, ainoastaan ​​välinen etäisyys vaiheet voidaan tehdä 0,5 m, ja L-muotoisia osia tarvitaan. Kanava ei myöskään ole tarpeen, sillä kuormitusta visiirin vähemmän - voit tehdä alueen ulkoisen kehyksen. Itse asiassa, sen sijaan, että "sisällön" muodossa puun tai posliinista voidaan käyttää mitä tahansa materiaalia.

kehittämishanke muokatut katos kuistilla

Kuvauksessa perustuksen kaatamalla mainittiin, että paalujen visiirin voidaan helposti asentaa myös muodostettaessa pohjan. Se on niitä ja se on parasta laittaa visiirin. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden tulevaisuudessa vain pari päivää aikaa tehdä suljettu lasitettu kuisti.

Päällyste voi olla metallilevy, joka on sijoitettu laattojen, mutta näyttää enemmän vaikuttava pleksi tai polykarbonaatista.

Järjestelmän asennus puinen päätyseinä visiiri sisäänkäynnin yläpuolella

Vinkki! Suojaavat ruosteelta metallilevyn kattaa visiirin, joka on päällystetty maalilla 2-3 kerrosta.

Visiirin täytyy ehdottomasti tehdä senkin, ja alareuna rampin hitsaamaan metalli aallonpohjasta hieman rinteessä. Vesi sateessa tai ruiskulla, olisi kiinnitetty kourun tavallista ketjun pituus lähes maahan. Vesi, lukuun ottamatta juoksevuus, viskositeetti ja pintajännitys, niin että se lopulta valua piirin läpi. Ja kentällä alla purkupaikan voi valua ja päästä eroon mahdollisista lätäköitä edessä kuisti.

kehittämishanke visiiri rakennettu talon katolle

Lasitettu ja suljettu kuisti talon omin käsin

Suosittu ratkaisu - suljettu kuisti talon omin käsin. Valokuvaprojekteja läpinäkyvä lentävät rakenteet "lasista ja metallista" näyttää niin houkutteleva, jotka aiheuttavat ymmärrettävää halu luoda jotain vastaavaa omalla takapihallaan.

Lasikuisti pätee erityisesti kylmässä ilmastossa

Vaihtoehto kuistilla lasitus - se on yleensä betoni tai kivijalka tikkaat ja visiiri, välttämättä perustu paaluilla.

Avulla yli kasan korkeus pituuden muodostamiseksi kuomun. Tässä tapauksessa kulmat on hitsattu paalujen ja laittaa puurunkoiset kaksinkertainen kerrostettu kahden lasin kumitiiviste.

Avokuisti omakotitalon puusta

Vinkki! Korkeus lasilevyn voi olla mikä tahansa, mutta sitä ei suositella leveys on suurempi kuin 120 cm, koska sivu-lasilevyn on niin suuri, että tuulenpuuska 30 m / s voi rikkoa levy 5 mm.

Jos välit paalujen yli metrin, niin se on parempi rikkoa psevdosvayami. Voit tehdä tämän, pohjalle ja huipulle Hitsin pristupkom sisällä päät kasaan, ja niiden välillä - hengen hytti, muodostaen psevdosvayu. Samoin, se voidaan jakaa ja korkeus, jotka muodostavat kaksi erillistä osaa vaakapalkin. Kuormitus lasilevy pienenee, ja suunnittelu silti näyttää valoa ja avoimia.

Täydellinen ratkaisu valaistuksen kuisti - LED-taustavalo tasoa

Siksi mitään erityistä taitoa ratkaista ongelma, miten rakentaa omin käsin kuisti taloon puuta, metallia, betonia ja muita materiaaleja tarvitaan. Kaikki toiminnot ovat perus rakentamiseen ja melko pysty osaavissa käsissä.

Veranda talon omin käsin: hankkeet, valokuvia kiinnostavia ajatuksia

Katokset polykarbonaatista yksityinen talon omin käsin: kuva moderni verho malleja

Kasvihuone profiilista putki omin käsin: kuva elementti-

Metalli puutarha penkit käsillään: piirustuksia ja valokuvia malleja

Aviary koirille: valokuva onnistunut mallit valmistettu omin käsin

Kuistilla visiiri omakotitalossa, valokuva vaihtoehtoja

Kaunis kuisti omakotitalojen - 40 kuvaa

Valita oikea suunnittelu kuistilla omakotitalon, sinun täytyy arvioida budjetti ja tarpeita, samoin kuin harkita kuvia eri valmiita ratkaisuja. Dekorin viimeinen tehtävä suoritettu teille: Tässä artikkelissa opit olemaan kuistilla omakotitalon niiden muodot, materiaalit ja pitkin esimerkkejä 40 kuvaa.

Mitä voi olla edessä kuistilla yksityiskodissa - vaihtoehtoja valokuva

Koko ja muoto kuistin taloon, pääsääntöisesti sanelee arkkitehtuurin piirteitä ja kokoa itse rakennuksen sekä henkilökohtaisten mieltymysten sen omistajille. Erityisesti suunnittelijat ovat yhtä mieltä siitä, että katos ja kuisti kaiteiden on suoritettava samaan tyyliin kuin katon omakotitalon ja parvekkeet. Esimerkiksi, jos katto talon katon - katos kuistilla pitäisi olla sama. Ja jos olet tilannut takorautaisilla parvekkeet ja baareja ikkunassa, samalla pobespokoytes ja kaide - että heillä oli sama malleja taonta. Samoin pitäisi valita suunnittelun sarakkeet, kaaret ja muut koriste-elementtejä.

Kuitenkin on lähettämät kuvat alla näet, että mielenkiintoisin julkisivut kuisti taloon tehtiin vain että on vältettävä näitä yleisiä ohjeita. Mutta Tarkastellaan ensin perusrakenne vaihtoehdot kuistilla:

 1. Auki - yleisin tullessa taloon; voi olla katos ja kaiteet, ja koristeltu koristeet, jotka ovat tulleet taloon talvella;
 2. Suljettu - se on läpinäkyvä tai läpikuultava lasiseinä, polykarbonaatista tai yksinkertainen hyttysverkot; rekisteröimiseksi sisäänkäynnin taloon, levätä milloin tahansa vuoden tai sitä voidaan käyttää ennalta sali;
 3. Liitteet - tehdään, kun yksityisellä talossa on kellari, tai kun se on välttämätöntä perustella maiseman ympäri rakennusta; sen muotoilu on usein samankaltainen parvekkeelle;
 4. Kuisti-terassi - laajennettu versio kuisti, käytetään ulkokäyttöön;
 5. Muoto ulokkeen: pyöreä ja suorakulmainen.

Lopuksi, sinun on myös valita materiaalit, joista kuistilla yksityiseen kotiin tullaan täyttämään. Tähän mennessä suurin osa rakenteista ovat betonia kuisti, joka sitten voidaan maalata, kaakeloitu, kiveä, puuta jne. D. Muut yhteisiä aineita ovat puu, metalli, kivi ja tiili. Katsotaanpa katsomaan niitä tarkemmin!

Puinen kuisti taloon - ekologiaa ja mukavuutta

Yleisin vaihtoehto nykyään Puinen varten kuistilla, jotka asennetaan betoni-, tiili- tai metallipinnoille. 80%: ssa tapauksista kuisti puusta männystä, yleisin ja halpa materiaali. Jossa on asianmukaiset tiivisteet, lakkaus ja värjäys puinen kuisti näyttää hyvältä jo vuosia. Seuraavassa kuvan näet vaihtoehtoja, miten voit tehdä kuistilla yksityiseen talon puusta.

Kuisti konkreettisia - vahvuuden ja monimuotoisuuden

Betoni - halvin, monipuolinen ja luotettava materiaali kuistilla. Ensinnäkin betonin kuisti on vankka eikä löystyä ajan mittaan, kuten on laita puurakenteet. Toiseksi, se on helppo korjata, ja annettava kaikki sisustus. Lopuksi on mahdollista tehdä täysin missään muodossa, vaikka se ei ole erityisen vaikuta kustannuksiin ja projektin kesto.

Useimmiten, betoni kuisti leikata klinkkerin ja muiden laatat, harvoin - kivi, maalien ja muiden materiaalien. Nykyaikaisissa taloa puuta, tiiltä julkisivut ja saydingovymi se jätetään usein päällystämättömiä korostaa väri ja koostumus seinät ja ympäristön. Katsomme kuvaa voisi näyttää kuistilla betonia.

Kuisti tiili - luotettavuus ja yksinkertaisuus

Tiili kuisti on kalliimpaa, mutta myös erittäin houkutteleva ja luotettavan ratkaisun yksityiskoteihin. Sen asennus vie paljon aikaa ja vaivaa, mutta pitkällä aikavälillä se maksaa pois kokonaan, koska sen vaatimattomia hoitoa. On huomattava, että usein kuistilla tiiliä on konkreettinen perusta ja / tai pinnoite vaiheita.

Tyylikäs kivi kuisti - ilmeikäs klassikoita

Luonnonkivi on erittäin vahva, kestävä ja kaunis materiaali suunnittelussa kuistilla. On olemassa monia erilaisia ​​kivi, joista osaa käytetään luoda pohja, kun taas toiset - ja koriste viimeistely. Näin ollen ensimmäinen niistä ovat kalliimpia ja luotettavampia kuin toiset. Yleensä mitä tahansa kiveä kestää hyvin kaikissa sääolosuhteissa ja vaadi huoltoa pitkään.

Taotut ja viimeistely metallin kuisti

Tyypillisesti metallia tai väärennetty kuistilla tarkoita Koristetakeet kuisti - katto portaita ja kaiteet on valmistettu metallista. Kuitenkin joskus näet Kokometallinen kuistilla yksityiseen talon, kuten seuraavassa kuvassa.

Tärkeimpiä etuja, että on eteinen tehty metallista, - korkea lujuus ja kestävyys. Ainoa asia, sinun täytyy lisäksi käyttää hänen maalaus ja hoitoa korroosiolta. Lisäksi kerroksessa metalli on suhteellisen kylmä, jonka vuoksi materiaalia käytetään terassien tarkoitus levätä. Ne metallia pohja matto puuta tai betonia käytetään emästä.

Viimeistely kuisti laatat ja polykarbonaattia

Laatta voidaan asentaa kiviaineisiin kuisti, kun se on välttämätöntä lisätä sen houkuttelevuutta tai järjestää virkistysalue. Moderni valikoima keraamisia avulla löydät erittäin tyylikäs malleja puun, kiven ja muut vaikutukset. Erityisen suosittuja nauttii klinkkeriä laatat kuistilla ulkopuolella ja värikäs sisustus laatat kuvioita ja geometrisen Marokon tyylejä.

Visiiri yli kuistilla polykarbonaatista

Polykarbonaatti - edullinen, erittäin joustava ja kevyt materiaali, joka seinälista ja katokset kuisti. Yleensä se on kiinnitetty metallialusta ja liitä yli aurinkovoidetta elokuva. Taloudellisin ja helppo tapa luoda katos kuistilla omakotitalon kaikki käytettävissä 2016! Ja se näyttää hyvältä:

Katsoit 40 kuvaa teema mitä voi olla edessä kuisti yksityinen koti. Toivottavasti pidit siitä. Jätä kommentti alle, jotta voimme parantaa artikkeleita ja miellyttää sinua vieläkin mielenkiintoisia materiaaleja!

Leave a Comment

3 + 1 =