Katot kuva erilaisia ​​taloa ullakko

Tyypit ja valokuva mansardikattoihin omakotitaloissa

Ne, jotka haluavat olla omakotitalon maassa, ei vain tarvitse ihmetellä, mikä on kotelon, kuinka monta huonetta se järjestää. Ja mitä alueella jää vapaaksi rakennettujen?

Meidän aikanamme maan hinnat ovat erittäin korkeat, joten kaikki vaihtoehdot, joiden taitekatto projekteja tunnustetaan yhä laajemmin. Niiden ansiosta on mahdollista saada ylimääräistä tilaa, mikä on tärkeää suurille perheille. Jolle olemme syntymistä parvea?

Puoliväliin mennessä XVII vuosisadalla, joka haluaa elää Pariisissa, se oli niin paljon, että kotelo on aivan liian vähän, ja lisäksi se oli erittäin kallis. Opiskelijoita, palvelijat, käsityöläiset huddled kaapissa portaiden alla ja kellareissa.

juuri silloin arkkitehti Mansart Hän kiinnitti huomiota perinteistä ranskalaista katon tauolla. Tämän rakenteen ansiosta järjestää lisää elintilaa.

Pienituloiset ihmiset olivat kiitollisia arkkitehti ja nimetty tällaista tilaa hänen kunniakseen - kattohuoneisto. Asumismenot katon alla kaukana. Kesällä se oli kuuma, kylmä talvella.

Pariisissa on lauseke, joka ei voi tulla suurmies, ei tulta eikä pomerznuv ullakolla. Tämä on osittain totta. Monet kuuluisat taiteilijat ovat huddled ullakolla.

Raskaaksi hankkeen valinnassa on määritettävä yhdellä silmäyksellä, minkä tyyppiset mansardikattoihin tarpeitasi. Tällä riippuu kokonaiskustannuksista rakentamiseen omakotitalon, ja tulevaisuudessa Hyödyllisiä alueen ullakkotilaan.

taitekatto määritetään tyyppi katto. Tarkastellaan kuvan kanssa päätyyppiä katto tiedot:

 • Abat-aukko. Ramppi on kiinnitetty laakerin seinät, joilla on eri korkeus. Tämä vaihtoehto on helppo suorittaa eikä vaadi suuria menoja.
 • harjakatolla. Katto on kaksi ramppia, joka säteilevät kaikkiin suuntiin.
 • Gambrel katto ja poluvalmovaya. Katto on neljä ramppi, joka mahdollistaa mahdollisimman laajasti ullakkotilan.
 • polyline katto. Erilaisia ​​katon kahdessa rinteessä. Tällainen rakenne on yksi menestyksekkäimmistä laitteelle ullakkohuoneessa pienessä talossa, koska se tarjoaa suurimman mahdollisen koon sisustus. Se on monimutkaisempi asennus- ja lisämateriaalin kulutusta.
 • Katolle kupolin, pyramidi, kartio. Niitä käytetään rakennusten rakenteeltaan monimutkainen. Kaikkein monimutkainen ja kallis.

Riippuen katolla ullakkohuoneita on jaettu kahteen tyyppiin:

 • Yhden tason ullakko. Yhteensopiva katkoviivalla ja harjakatolla. Ne voivat olla myös etäkonsolin.
 • duplex parvi. Saatu käyttämällä erilaisia ​​tukia.

Päätavoitteena valinnassa taitekatto laskea kuorman rakentamisessa ja käytössä.

Laitteessa on taitekatto useita etuja, Se tekee niistä suosittuja muun tyyppisiä kattotiiliä:

 1. Lisätä käytettävissä oleva ala.
 2. Mahdollista supistaa taajama-alueella.
 3. Mahdollisuus rakentaa jo olemassa olevan talon.
 4. Pienen budjetin.
 5. Nopeasti pystytetty.
 6. Se on kaunis ulkonäkö.

Kuvaavat etuja ei olisi viisasta vaieta käytettävissä puutteet Tämän tyyppinen katto.

 1. Viisto katto. Ne luovat eräänlaisen geometralnoe tila, joka ei ole aina kätevää mukavan.
 2. Hyvä lämmöneristys - välttämätön edellytys yksityisen talon taitekatto.
 3. Laadukas vedeneristys. Se tekee mahdolliseksi säilyttää optimaalisen kosteus huoneessa.
 4. Korkea hinta erityisen ikkunoiden ullakoilla.
 5. Puuttuminen (kokonaan tai osittain) ullakon.

Arvioituaan etuja ja haittoja sekä harkittu mansardikatto, jossa on kuva hakemistoon, voit tehdä valinnan.

Ominaisuudet rakentamisen ja materiaalit

Tuolloin materiaalin hankinnan ja rakentamisen on muistettava Viisi perussäännöt:

 • Materiaalit katto on kevyt.
 • Solmut puupalkit esikäsitellään antiseptisella.
 • Sisävuori käyttävät kevyitä profiileja ja kipsilevyä.
 • Laadukas ja kevyt eristeet.
 • Hyvä höyry ja vesi varautumisesta.

Älä laiminlyödä näitä sääntöjä. Omakotitalo rakenteilla vuosikymmeniä, joten sinun täytyy olla varma, että laatu, kestävyys ja turvallisuus rakentamisen.

Ominaisuudet ja käyttötarkoitukset katto

Useimmiten rakentamiseen talon parvi käytetyn rikki harjakatolla. Ne näyttävät näyttäviä paitsi valokuvaa myös elämässä. Tämä maksimoi sisätilaa huoneen.

Tärkein ominaisuus katto - ei sivuseinät. Joissakin hankkeissa, ne ovat läsnä, mutta niiden korkeus on minimaalinen.

Jos on halu lisätä alueen vanhan talon kustannuksella ullakon, rikki katto tyyppi sopii parhaiten. Ei tarvitse pelätä alustaan ​​kohdistuva kuormitus, koska mitään ylimääräistä seinärakenteita saada helposti.

Käyttäen mansardikattoihin muiden rakennusten

Tällä hetkellä erityisesti pienissä tiloissa, yritä varustaa ullakolle paitsi talon, mutta useimmat ulkorakennuksia.

Mansardikatto käytetään rakentamiseen:

Tällainen järjestely antaa lisätilaa huoneisiin tai studiossa, kuntosalilla tai talvipuutarha, studio taiteilijan tai kaappiin. Käyttämällä mansardikattoihin mahdollistaa tehokkaaseen maankäyttöön, ilman turhien tarpeettomaksi rakennuksia.

Pakollinen vaatimus - kyky säätiön tehdä lisätyötä. Normaalisti kun rakentaminen lisäpalvelulaitokset ei perplexed voimaa ja vakautta perustuksen seiniin.

Portaat ullakolle takana huoneissa voidaan järjestää sekä sisältä että ulkoa. Kuvassa näkyy selvästi. Valinta riippuu maun ja mieltymysten mukaan.

Edullisesti näytti tikkaat rakennuksen ulkopuolella. Suunniteltu peitetty gallerian oven sisälle rakennukseen - yksi parhaista vaihtoehdoista. Tässä tapauksessa kaikki hyötytilaan alareunassa rakennus on ilmainen. Mahdollisuus saada tikkaita, menemättä ulkopuolella, helpottaa käyttöä ullakolle kylmänä vuodenaikana.

Ulompi osa kattaa portaat voidaan käyttää pergola köynnökset tai viinirypäleitä. Jos suojan puolelle, paras paikka löytää solariumissa. Tila portaiden alla ollakseen luotettava katos polttopuut tai varaston.

Rakentaminen pitkin kehä kasvaa vain 1-1, 5 m, mutta hyödyt ja mukavuutta, tässä tapauksessa se osoittautuu paljon enemmän.

On pieni tontin jokainen perheenjäsen haluaa olla oma tila. Varustaminen rakennukset ullakot tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

Kolme ja puoli vuosisataa rakentamisen Francois Mansart ensin ullakko. Sittemmin suosio tällaisen katon ylitti Ranskan rajalla ja hienoa Alankomaissa, Puolassa, Saksassa.

Venäjällä, suuressa mittakaavassa käytetään rakentamisessa yksityiskoteihin ja ulkorakennuksia. ullakko mieluummin kaksikerroksinen rakennus on rakenteeltaan yksinkertaisempi asiakirjoja uuden talon, koska lain mukaan ei ole ullakkokerroksessa.

Projektit kattojen yksityiskodeissa parvi - Kuva

Oikein suunniteltu katto ullakko on paitsi esteettisesti mielenkiintoisia suunnittelua, mutta myös suojeluun yläkerroksissa epäsuotuisista sääoloista. Talo samanlainen kokoonpano, engineering voidaan rakentaa eri tyylejä. Tärkeintä: läsnä on emäs kiinteän katon järjestelmä, läsnäolo sorvaus ja iskunkestävä vuoraus katon. Vinokattorunkorakenteen tai tasakaton tulee parvelle kodin omistajat päättää, perustuu yleiseen arviointiin vaikutuksen teknisten ja ilmastolliset tekijät.

Suosituin vaihtoehto - alla harjakatolla läsnäolo ullakon seinään. Projektit katot omakotitalojen ullakolle kuva voidaan nähdä alla.

Tämän rakenteen ansiosta lisätä toiminnallisuutta huoneen (ullakon tai parvi). Seinälle päälle talon. Korkeus määritetään perustuen etäisyys kannen interstorey mauerlat.

Seinälle ylemmän kruunu viimeksi laatan profiilin ulkoseinän. Edelleen, se rakentaa kattorakenteen. Päätehtävä ullakon seinät - yhtenäinen siirto painon katolta kantavaan seinät ja lattiat. Asuin- ullakon optimaalinen seinämän paksuus 0,8-2,2 m.

Asentamatta sitä saat, mutta älä unohda, että paino tulee välittömästi siirretään päällekkäisyys katon lisäksi menettänyt hyödyllisiä neliömetriä. Tarvittava korkeus ullakko seinän:

 • noin 1,3 m - voi olla vapaasti käyttää ikkunan alla seinä on helppo sijoittaa kerrokseen;
 • 1,4-1,5 m - alle seinän työpöytä, etäisyydellä 0,5 m voi mukavasti kävellä;

 • enemmän kuin 1,9-2 m - liikkuvat ja simulointi tilaa ei ole rajoitettu.

Mutta on muitakin vaihtoehtoja

 • Pent katto - sovelletaan ulkorakennuksia tai autotallit. Ergonomia ja käytännöllisyys tässä tapauksessa ullakko ovat minimaaliset, joten tällainen rakenne suunnitelmaa käytetään hyvin harvoin.
 • Harjakatolla parvi - kannattavin tapa järjestely lisää elintilaa kaikilta osin. Vähäisinkin rakentamisen taitoja, voit rakentaa ilman osallistumista pätevien ammattilaisten ja siksi säästää rahaa.

 • Aumakatto tai poluvalnaya - mahdollisimman suuri hyöty käyttää ullakkotilan.

 • Rikki katto - edellyttävät lisäkustannuksia rakennusmateriaalit, vaikea asentaa, mutta ovat välttämättömiä pieni koko tiloihin.
 • Katto kartion, kupolin tai pyramidin. Valittu yksilöllisesti jokaiselle rakentamiseen, koska ne ovat rakenteeltaan monimutkainen, joka vaatii kustannukset rakennusmateriaalien ja korkea ammattitaito työntekijöiden asentaa ne.

Ensinnäkin, se on mukava ylimääräinen olohuone kaikkina vuodenaikoina. Asianmukaista järjestämisestä kaikki suunnitteluun parvi on suosikki lomailuun ja oleskelun perheenjäsenten sekä odottamaton vastaanoton, jonka on nukkuja.

Mnogoschiptsovaya katto ullakko näyttää erittäin vaikuttava ja voimme sanoa, on helmi talon. Vaan halu tehdä vaikutuksen ei riitä. Itse rakenne on melko monimutkainen, ja lukuisia risteyksiä säteet muodostavat laakson (joka on muodostettu sisempi kulmat). Tuon laakson pidetään heikoin mnogoschiptsovoy katon niitä virtaa suurimman osan sateen ja lumen rakentaa, mikä lisää kuormitusta koko rakenteelle. Mutta asianmukaista hoitoa kaikki haitat minimoidaan.

Minkä kokoinen pitäisi ullakon? Kun parametrit kotelon 10 on 12 m 2, käyttää riittävästi alue vastaa kolmasosaa tai puoli talon. Se on 40-60 m 2. Materiaaleja käytetään rakentamiseen: vaahdotetun tai kevytbetoni, keramoblok, tiili, runko, puu. Ymmärtää, mitä parvi tarvitaan, sinun täytyy tietää koko asuinrakennusten (10x13, 11h12, 11h13 jne), läsnäolo autotalli, ulkorakennukset ja kellareissa, kerrosluku rakennuksen. Materiaalin tyyppi, jota käytetään seinien ja kattojen, halutun toiminnallisuuden huoneen.

Älä unohda lämpöä ja vedeneristys. Jos ullakko edes väliaikaisesti käytettävä majoitusta, pakollisia laatu gidrobarer, tulenkestävä eristys ja antiseptisiä pintojen seinät, lattia ja katto.

Likimääräinen asettelun rakennetta on seuraava:

Tarvitset myös harkita sijainti portaita: ulompi "älä varasta tilaa" ja tekevät tilaa itsenäinen, sisempi, mukavampi käyttää, mutta pieni koko tilojen saattaa aiheuttaa haittaa. Kuitenkin nykyaikaisten ergonominen muotoilu voi neutraloida kaikki puutteita.

Mansardikattoihin asuntoihin: tyypit, optiot, laite

Ajatellut rakentaa oman kodin tai jopa puutarha, olisi toivottavaa, että talo oli kaunis, toisin kuin naapurimaiden, viihtyisä ja toimiva. Silti olisi kiva se olisi edullinen. mansardikatto voi ratkaista lähes kaikki nämä tehtävät. Ulkopinnan talon päästä mielenkiintoisia, ja rakennus voidaan sisustettu eri tyylejä - kaikki vaihtoehdot katto yhdistelmiä, tyyppi ja muoto katon, ikkunat ja parvekkeet, ja määrä on todennäköisesti mahdotonta. Entä kustannukset on puhua erikseen.

Yhdistelmä ramppeja, joilla pyritään eri suuntiin antaa erittäin epätavallista vaikutus. Täsmälleen talossa et soittaa tavallisiin

Mikä on kustannus rakentaa parvi

Laite on ullakkokerroksessa katsotaan olevan edullista johtuen siitä, että ei tarvitse käyttää rahaa rakentamiseen seinät. Tämä on vain osittain totta.

Ensinnäkin paljon rahaa tullaan käyttämään luomiseen ristikon järjestelmä. Kustannukset se riippuu tyypistä taitekatto (katso alla) ja sahatavaran hintojen omalla alueella.

Toiseksi, se on maksettava huomattavan summan eristeeseen ja höyrysululla mansardikatto. On selvää, että vain yksi katemateriaali tarpeeksi pitkälle toimittamaan vaaditut ilman ehtoja tilojen (jos sellaisia ​​on suunnitteilla asuin ullakolle). Täytyy eristysten lämpöeristekerroksen on huomattava. Esimerkiksi keskimmäinen vyöhyke Venäjä korkean tiheyden mineraalivillarata tulisi olla 200 mm, ja kerros vedenpitäväksi ja höyrysulun.

Kolmanneksi ikkuna on paljon kalliimpaa. Jos teet kuulonsa, rakentamalla erityinen design orret, mikä vaikeuttaa katon helpotusta, ja lisää siten kustannuksia materiaalien ja asennuksen. Jopa tavallinen pääty on ajateltava laitteen laaksot ja lumi vartija ikkunoiden yläpuolella.

Laite kattoikkunat katossa

Toinen vaihtoehto - ikkunan katon tasossa - edellyttävät erityisen huolellista sulkemista, sateiden ei päässyt sisälle. Tämä tekee asennuksesta kalliimpaa 1,5-2 kertaa. Suunnilleen sama kalliimpia, ja ikkunat itseään: niiden pitäisi olla vahvistettu runko ja vahvistettu lasi, voi kantaa lumi kuormia. Lisäksi huollossa rungon tulee olla kääntämällä, ja se on - jopa kulujen kasvamiseen.

Mitä sinun täytyy asentaa katolle ikkunan ja menettely asennusosien

Ullakolla laittaa kahdenlaisia ​​ikkunat - pysty- ja katon tasossa. Molemmat mallit voidaan käyttää samassa projektissa. Alla olevassa kuvassa on hyvä esimerkki tällaisesta yhdistelmästä. Eivät vain sanoa, että talo on unohtuva. Ja kuinka moni voi silti olla vaihtoehtoja?

Mansardikatto useilla tasoilla - on myös yleinen tekniikka

Lisäksi tällainen suosittu katto- ja halpa - materiaali perustuu tyypin profiloitu pelti, metalli, aaltopelti - ei ole suositeltavaa käyttää laitetta taitekatto omakotitalon. Tähän on kaksi syytä:

 1. Korkea lämmönjohtavuus. Johtuen siitä, että metalli on erittäin hyvin lämpöä, on välttämätöntä pinota suuri paksuus lämmöneristys- materiaaleja. Muuten ullakolla kesällä olisi liian kuuma ja talvella - kylmä.
 2. Kohonneet melun sateen aikana pinnoite. Jopa tavallinen katto päällystetty metallilla sateessa kuulostaa rumpu. Katto on paljon suurempi alue ja "väline" on tehokkaampi. Jos melutaso sisälle huoneeseen voidaan hallita paremmin äänieristetty, ulkopuolella ääni, ei poista. Jos naapurit ovat kotona kunnioitettavan matkan, se voi olla pelottavaa, mutta jos rakennusliike, ristiriitoja voi esiintyä.

Jos se on hyvä laskea lisälämpöeristeenä ja ääneneristys minimoi voitto arvo, kun ostat kattomateriaalina. Ehkäpä toinen, kalliimpi aluksi kattopäällysteen, tuloksena olisi hyödyllistä. Joten sinun täytyy laskea mahdollisuuksia.

Kaikki tämä on kuvattu, jotta sinulla on parempi käsitys siitä, onko rakentaa ullakkokerroksessa on todellakin liian halvalla. On käynyt ilmi, - ei kovin. Kuitenkin, tämä ratkaisu on etunsa:

 • Ullakkokerroksessa kääntyy helposti. Koska perustan yksityiskoteihin vain tarvitsevat hieman tehokkaampi kuin rakennettaessa yhdessä kerroksessa. Koska pohjan kustannusten - tämä on merkittävä osa arvosta, niin on tuntuvaa hyötyä saadaan.
 • Joissa on liian vähän varoja, ullakon eristys ja se otetaan käyttöön, voit vedä haluamasi. Lisäksi, tämä viive on hyötyä. Tästä syystä. Kun rakenne on melkein aina käytetään puun kosteus. Jos alkaa lämpeneminen kun kosteus imeytyy eristys. Jos "kakku" on tehty oikein, se menee pois luonnollisesti. Mutta jos on rikottu, ongelmia voi esiintyä. Jos katon alla katemateriaali aikaa seistä ilman eristystä (mutta välttämättä asetetun alle vedenpitäväksi) ja kuivaa puuta hyvin, ja ongelmat on vähemmän.
 • Ullakko voit tehdä talon alkuperäisen ja epätavallinen. Joka tapauksessa rakennus on ilmeikäs ja yksittäisten - runsaasti vaihtoehdot.

Olemme yrittäneet selostaa tarkemmin haittoja mansardikatto ja sen etuja. Jos et ole pelotella vaikeuksia mahdollisuus valita muotoilun haluat.

Mansardikatto käytetään rakentamiseen omakotitalojen, se on eri versioita, joissa laitteen. Voit tehdä kaikenlaisia ​​nykyisten katot, paitsi ehkä tasainen. Kaikki muut voidaan toteuttaa "puhdas" muodossa tai yhdessä.

Epäsovinnainen ilme kotona yhdellä mansardikatto. Sen rakenne on helpoin puutteen vuoksi harjan ja ongelmat, jotka liittyvät sen järjestelyihin. Palkkien levätä mauerlat kiinnitetty monitasoisen seinät. Viiste on muodostettu korkeusero kahden vastakkaisen seinän. Tämän kaltevuuden kulma tulisi olla noin 35 ° -45 °. Pienemmät rinne johtaa kertyminen suuria määriä lunta, jotka vaativat vahvistamista tukea palkit ja asennus lisätukia, ja tämä vähentää jo ole kovin suuri elintilaa tässä ullakolle.

Pent kattoterassi

Jos puhumme ulkoisessa suunnittelu talo, katso laatikon ulkopuolella rakennuksen. Useimmiten suuri ikkuna on korkea muuri ullakkokerroksessa: rakentaminen itse on. Esimerkkejä on kuva alla.

Tämä talo taitekatto pent eniten konsevativen

Laite on tukahdutettu katon osoittautuu halvin, jos etäisyys kahden vastakkaisen seinän on alle 4,5 metriä: voit laittaa seinälle vakiopituus baareja ja tee pintansa rakennetta. Luultavasti tämä on syy päätöksen alla olevia kuvia, mutta se tuli ulos erittäin mielenkiintoinen.

Jos etäisyys alemman seinät, suunnittelu on hyvin yksinkertainen

Kirjakieleen ratkaisu: kaksi laihaa kattoterassi muodossa välissä

Gable mansardikatto - yleisin: yleinen rakenne, päätös voi olla paljon. Rakenne itse on paras: suhteellisen edullisia tyydyttää erilaisia ​​vaatimuksia vaaditun lattiatilaa.

Helpoin tapa on toteutettu tavallisten ullakon harjakatolla, mutta sen korkeus on oltava riittävä sen alla voisi korostaa olohuoneen (jos lattia on tarkoitus tehdä elävä). Voi olla:

 • symmetrinen - Seahorse sijaitsee yläpuolella rakennuksen keskellä;
 • epäsymmetrinen - hevonen on off-keskus.

Pediments tässä suoraan. Huone muuttuu trapezius, on riittävän suuri rakennuksia voidaan erottaa neliö. Puute harjakatolla ullakko että suuri tila on leikattu sivuilla että yksityisissä kodeissa ei aina hyväksyttävää. Paljon tilaa ei kävelyä, niitä käytetään laitteen tarjoiluhuoneet tai kaappeja.

Suunnittelu ullakkokerroksessa alla harjakatolla

Tällä järjestelyllä ikkuna katossa tekevät, niiden sijainti riippuu kallistuskulmaa. Ne voivat olla kuulo, kuten kuvassa ylhäällä tai katossa tasossa, kuten kuva alla.

Ikkunat voidaan järjestää katon tasossa

On toinenkin variantti laitteen mansardikatto omakotitalon kaksi rampit - puolitoista lattia. Se on asennettu noussut ylös tietylle tasolle seinän. Talon jälkeen nimitystä "puoli-lattia" (yksi niistä taloja kuvassa yllä).

Ero käyttökelpoinen alue on ilmeinen, mutta myös kustannukset ovat korkeammat (materiaalin seinät)

Tämä kahdenlaisia ​​bi-mansardikattoihin. On kolmaskin - rikkomatta. Ne voidaan tunnistaa omana ryhmänään - laitteessa on merkittäviä eroja.

Laitteen viisto mansardikatto ja kovemmin ja helpompaa. Itse asiassa se on sama kahden rampin, mutta joka koostuu kahdesta osasta, joilla on eri näkökulma. Tällainen rakenne mahdollistaa ei tarvitse käyttää rahaa rakentamiseen seinät, saavat elintilaa, vain hieman vähemmän kuin pohjakerroksessa (noin 15%). Tässä mielessä se on helpompaa laitteen. Mutta palkin järjestelmä on monimutkainen rakenne, ja siinä mielessä, sen rakenne on monimutkaisempi.

Suunnittelu viisto mansardikatto - yleisimmin käytetty versio ristikon järjestelmä - poiston kanssa orret seinäpinnan. Näin ulkonema on muodostettu, joka suojaa vastentulokokoonpano seinämiin saostumisen

Tämä tyyppi on yleisintä itse rakentamisen. Hän helposti mahdollistaa kasvattaa käytettävissä oleva ala, rakentaa pieniä rakennuksia kuten autotallissa tai kesäkeittiö, saada lisää, lähes eristyksissä, asumiseen. Koska käytetyt materiaalit rakentamisessa ovat yleensä lieviä, kantavuus perusta on yleensä riittää, mutta laskenta ei laita. (O laskemalla nauhan alustakerroksen lukea tästä).

Pieni tila alareunassa puun, ja ylhäältä - laaja ullakko, lepää telineen

Se on jo monimutkainen järjestelmä, jota on määrä. Pinta saa enemmän, kustannukset eristys on kasvanut huomattavasti samalla pienentää ullakon: katkaista osa tilan kaikilla neljällä sivulla.

Niiden etuna - korkea vastustuskyky voimakkaan tuulen: kaikki pinnat ovat kaltevat ja tuulikuorman ei ole niin paljon painetta rinteillä. Rakenne on sellainen, että ulokkeita voi olla alhainen, suojella seinät vaikutuksilta sateen ja tuulen. Lisäksi talon tällaisia ​​kattoja monet pitävät houkuttelevin. Klassinen versio aumakatto - hipped.

Yksi lajinsa aumakatto - hipped ja ullakko alla. Täyspitkä seisoo vain keskiosan

Kun laitteellaan vahvistaa viisto orret - ne muodostavat suurimman kuorman. Yleensä, sen ristikon järjestelmä - yksi vaikeimmista, materiaali-intensiivinen ja näin ollen kallista. Joten voit arvostaa kattavia työtä ja kustannuksia, harkitse sen suunnittelu kuvassa alla.

Kattotuolitilat järjestelmä hipped mansardikatto

Ylempi kuva näyttää kaikki vasteet leikkuuta voidaan laittaa toinen, selvästi jäljittää rakenne ja järjestely orret.

On siirtymävaihtoehto - poluvalmovaya. Sitä - se on risteytys pääty ja aumakatto. Tällöin hip tekee vain osa lattian korkeus.

Katto poluvalmovaya katto. Järjestämisestä Kattojärjestelmä

Kuvaa vain päätyyppiä mansardikattoihin. Myös näiden yhdistelmä. Esimerkiksi hipped voi myös viistot kuten pent. Vaihtoehdot todella paljon. Tärkeintä välttää vakavia virheitä suunnittelussa katon järjestelmän, ja sitten ymmärtää kunnossa.

Mansardikatto parvekkeella

Miten kattoikkunat katossa jo kuvattiin. Lähes samalla periaatteella rakentaa parvekkeet. On jopa erityinen ikkunajärjestelmät, jolloin se voi tehdä on kaltevan pinnan. Vaikka täytäntöönpano osoittautuu helpompaa, mutta se kannattaa ikkunan hyvin.

Yhdenlaista pieni parveke

Jos annat kantavuuden seinien, kasvattaa kokoa kuuloon tyyppisen ikkunan, voit tehdä roikkuu parveke.

Dormer ikkuna voidaan kytkeä osaksi pieni parveke

Parveke pad voi pönkittää sarakkeeseen. Vain tässä tapauksessa poisto tapahtuu yli sisäänkäynti. Sitten pylväs sopimaan täydellisesti, ja myös sisustus.

Sarakkeet, joten ulos etuovesta, joka tukee alustan

Parveke edessä talon ullakko rakennettu eri periaatetta. Se suojelee kehittyneitä ylitys, joka mahdollistaa seinään, tee roikkuvat alustalla.

Parveke edessä mansardikatto

Pienemmissä talot usein parvekkeelle johtuu siitä, että päätyyn ullakkokerroksessa on siirtynyt kantavan seinän. Johtuen tämän luetelmakohdan ja saada tilaa. Katokset näissä katoissa tekevät jatkuvat kattoon asti vähintään samalla tasolla ulkoseinään, ja jopa paremmin - on. Tämä uloke suojaa ja päätyseinä ja vähentää saostumisen, jotka kuuluvat avoin alue.

Päätykolmiota ullakon siirtyy sisäänpäin. Saatua alustaa käytetään avoimena parveke

Suunnittelussa tämä tyyppinen katto on, että se voidaan tehdä laajentamalla jopa katettu terassi. Edge se voi luottaa koriste seinälle tai pylväisiin.

Monimutkaisuus Projektin - pitkä kattotuolien

Samanlainen ajatus on toteutettu tässä projektissa, mutta katon täällä mnogoschiptsovaya. On vaikea itsenäisesti laskea, vielä vaikeampi oikein tehdä laaksoon, koska ne ovat harvinaisia

Jos puhumme epätyypillisten ratkaisuja, "L" -muotoinen mansardikatto - kaksi yksisuuntaista toiminnassa noudatetaan. Lisäksi se on edullinen tapa antaa ei-standardi rakentaminen.

"L" muotoinen laavu kattoterassi

Jos tarvitset edullisen tavan rakentaa talon - lukea varustetussa kotelossa.

Katto tämän kotiin suojan. Sen ulkonäkö sanoo maistuu omistajien ja ilmaisee yksilöllisyys rakennuksen. Oikea muoto ja rakenne ovat avain pitkän elämän, ja kalustettu ullakko voit laajentaa asuintilaa.

Leave a Comment

76 + = 80