Miten valita oikea -hitsausmaskissa Chameleon

Miten valita maskin Chameleon hitsaaja. hintaluokassa

Ennenaikainen näkökyvyn menetys - vaara, että väijyy jokaista hitsaaja. Tällaiseen ongelmia tapahtui kauan sitten keksitty erityinen muotoilu - naamarit ja kilvet. Tänään huipulla suosio kameleontti tyyppistä laitetta.

Tyypit ja rakenne suojalaitteiden

Hitsaussuojain kameleontti. Suojaa silmät ja kasvot lämpöä, infrapuna-, ultraviolettisäteilyä.

Osittain epämukavaksi töissä. Käyttää sitä, meidän täytyy ottaa toisen käden. Se ei ole tullut ulos, esimerkiksi verhoilla kuona hitsin tai osien säilyttämiseen. Hintaluokassa Venäjällä - 700 ruplaa 20000.

Chameleon naamio hitsaukseen, jonka hinta vaihtelee 900 ruplaa 200 000, joka on paljon kätevämpää kilvet.

Automaattinen suodattimen avulla voit työskennellä poistamatta laitetta. Kiinnitysjärjestelmä on erittäin kätevä, säädettävissä mihin tahansa pään ympärysmitta. Jotkin laitteet on kyky muuttaa syvyys istutus välinen etäisyys näytöllä ja silmät, kallistuskulma maskin. Useimmat muodot voidaan kuluneet kypärä edellyttämällä tavalla työturvallisuutta.

Kypärä-maski Chameleon sopii paremmin tiettyjä teollisia hitsaukseen. Kotikäyttöön, tällä grafiikalla mihinkään. Hinnat alkavat 40 tuhatta, koska se on johtava laite kaasunaamariin tyyppiä.

Kypärät Chameleon kätevä työskennellä haitallisia metalleja, veden alla, joissa on riittämätön tuuletus, syrjäisillä paikoilla. Itsenäiseen paineilmajärjestelmällä varten hengityssuojainta.

Hitsausmaski kameleontti - miten valita? Arviot osoittavat, että tärkein peruste - ei hinta tai ulkonäköä.

Ennen ostamista vartijan tai kameleontti maski, sinun täytyy:

 • Huomautus läsnäolo myyjän todistuksen. Ilman sitä on todennäköisesti ostaa väärennös lasi kameleontti (varjoon häikäisyä, mutta ei suojaa silmiä).
 • Tarkista suodatin optinen luokka. Tämä merkki laitetaan naamio. Ideal - kolme numeroa 1 -sarjan 1/1/1 raportteja, että esineet eivät vaikuta. Yksikkö - on korkein parametrit. Joskus kaupallisesti kiinni rakenteeseen 3 luokan (käytännöllisesti viime vuosisadalla, vähimmäisturvan).

Tärkeää! Häikäilemättömät valmistajat voivat laittaa hitsausmaskiin täysin numeroita. Siksi kun varmenteen, se kertoo kaiken.

 • Arvioimme koko tarkasteluikkunan. Jotkut uskovat, että mitä suurempi tarkastelun, sen parempi. Kuitenkin ylimitoitettu suodattimet ovat hauraita, ja hinta tällaisen hitsausmaskiin on huomattavasti korkeampi.
 • Paeta myyjät, jotka väittävät, että suodatin toimii itsestään (ei tarvitse vaihtaa paristot, akku ei tarvita, kaikki itse kantamisen tautitapausten) ja muut hölynpölyä. Laatu värisuodattimen ei vaikuta, mutta se toimii vain paristojen tai akusta. On toivottavaa pystyä muuttamaan niitä.
 • Lämpötila-alue toiminnan hitsausmaskia kameleontti -5 + 100 ° C: ssa ympäristössä. Kovilla pakkasilla on todennäköistä, että suodatin ei toimi ja hitsaaja saalis "pupu". On tarpeen ottaa tämä huomioon, riippuen käyttötarkoituksesta tilan.
 • Minkä tyyppistä hitsausmaski on suunniteltu. Paras vaihtoehto - argon. Sitten se sopii automaattinen hitsaus ja boxed.
 • Factory. Etelä-Korean Otos, ruotsi Speedglas, kiinalainen Tecmen, Sveitsin OPTREL, venäjäksi korundi. Nämä kasvit tekevät sertifioitu hitsausmaskia kameleontti. Arviot niistä ovat ahkerimpia. Hinta, monenlaisia ​​lahjuksia. Kaikki muu - pahasta.
 • Materiaali maskin itse. Sen tulisi olla ei-johtavia, vastustuskykyisiä kipinöitä ja roiskeilta metallista. Periaatteessa laitevalmistajat esitetään muovista tai kovakartongin (kuitu).
 • Tarkista vahvuus kiinnityspisteet kätevästi laskeutua päätään. On suositeltavaa arvioida painot ja mitat, kuten epämukava naamio kameleontti vaikea työskennellä, mikä heikensi tuottavuutta.

Tärkeää! Siinä olisi kiinnitettävä erityistä huomiota mahdollisuuteen säätää ulomman suodattimen himmeneminen ja viivästynyt aukon. Yleensä se vivut vasemmalla maskin. Mutta joissakin malleissa säätelyjärjestelmiä että se luo tiettyjä hankaluuksia. Esimerkiksi työ on valmis, ja metalli ja silti hehkuva valo.

 • On tarpeen määrittää useita optisia antureita. Ihanteellinen - 4 kpl suodattimeen. Niin todennäköisyys spontaani aukko on pieni, silmät ovat suojattuja.
 • Nopea vaste suodatin on määritelty todistus. Sen tulisi olla korkeintaan 100 mikrosekuntia.

Vinkkejä kokenut: HITSAUSMASKI kameleontti - mitä valita?

Tietysti, jotka haluavat itse keksi hintaluokassa ja täyttävät standardin. Mutta on olemassa pieniä parannuksia.

 1. Usein myyjät ovat hiljaa siitä, että valmistaja on toteuttanut asettaa hitsaaja maski kameleontti kuluvia osia. Tämä voi olla ylimääräinen akku, vaihdettavia suodattimia, lasi diopteria, Kiinnityshihnat. Muista kysyä, mikä on pakkauksessa.
 2. Jos myyjä maalit erittäin korkea suodattimen herkkyys, on tärkeää muistaa, että tällainen laite suuresti vilkkua käytön aikana, mikä voi vahingoittaa silmiä.
 3. Ihmisille aikojen edellyttävät kevyempi aste tummuminen ikkunan, koska mahdollisten näköhäiriöitä. Miksi nuoret eivät voi työskennellä kevyt lasi? Kyllä, helposti! On myös helpompi nähdä! Varsinkin koska kiinteä himmennys menneisyyteen ja on nyt täynnä malleja jatkuvasti tai portaittain säädettävissä välillä 5-9 / 9-13.

videot: onko ostaa halpaa -hitsausmaskissa Chameleon, että niiden pitäisi olla, mikä on toisin kalliimpia malleja.

Loppusanat Suojalaseja ja kasvojen kilvet ja maskien kameleontti - se on ensisijaisen tärkeää kaikille, jotka on käsiteltävä valokaaren. Koska on mahdollista korvata välineisiin ja näkökykyä ei ole myytävänä.

On aina helpompi ehkäistä kuin hoitaa. Ja se on parempi sijoittaa korkealaatuisen suojalaitteen kerran sijasta useita myöhemmistä terveyden palauttaminen.

En sanoisi, että hinta ei mitään riippuvainen. Nabil viimeisten 4 vuotta 7 kpl Chameleon halpa ja kerran päätti vain tarkistaa, mikä erottaa heidät tieltä. Tunnetta numero 1 ei halua voittaa vain, koska hinta, mutta sen sileän varjostus, toinen joka istuu pään ja sitä säädellään täydellisesti ja helposti. Täysin mahdollista säätää kypärän mahtuvat lihan ennen laskeutumista brezentuhu. No, joissakin malleissa että muita asioita en välitä näytä kovin mustasukkainen

Miten valita laadukasta -hitsausmaskissa Chameleon

Yksinkertainen ja ei kovin mukava lasisuodattimia muuttunut uuden sukupolven laitteita. Perusteella periaatteen polarisaation nestekiteiden. Ne ovat vaikutuksen alaisena jännitteen muutoksen suunta ja estää valonsäteet. Kallis kollegansa levittää useita kerroksia varmistamaan mahdollisimman laajan yhtenäisyyden tummentumisen. Toinen suodatin estää ultravioletti- ja infrapunasäteilyä. Sen vaikutus on pysyvä.

Alustan on rakennettu anturit kiinni kaari, ja elektroninen. Kaikki kerrokset yhdessä muodostavat yksikön, joka on suojattu molemmilta puolilta muovi suodattimia. Et voi poistaa maskia työskennellä hiomakoneen tai vasaralla voittamaan mittakaavassa. Muoviset suodattimet ovat kuluvia osia ja lopulta on vaihdettava.

kameleontti maski tänään yksi parhaista keinoista suojautua työskenneltäessä hitsauskone

Tärkeintä - vasteaika. Ammatilliset mallit aktivoituvat yhden millisekunnin. Kuitenkin suorituskyky tämän parametrin pienenee, kun toimii kylmässä. Tämä on epäedullista kameleontti maski koska niiden raja -10 astetta. Kunnioitettavan valmistajat ilmoittavat passiin tuotteen vasteajan perusteella ympäristön lämpötilassa.

Pidä kameleontti maski pitäisi olla huoneessa, joka on lämmitetty, muuten hänen elämänsä nopeasti loppuun.

Neuvoston. kameleontti maski on suunniteltu siten, että hitsaus aerosoleja mahdollisimman nopeasti skirted -hitsauspään sitä ei niellyt ja haitallisia kaasuja.

Säädä asetuksia voidaan suorittaa keskeyttämättä työprosessia. Painikkeet sijaitsevat sisällä tai värisuodattimen päälle, se on kätevä säätää kosketus.

Suodatin on ensisijaisesti maskin elementti. EN379 - eurooppalainen standardi säätelevät parametrit suodattimia. Seuraavaksi on nimitys kautta murto 1/1/1/2. Tarkastellaan järjestyksessä, mikä tarkoittaa, että tämä merkintä.

 • Ensimmäinen luku - optinen laatu. Se osoittaa, miten selvästi ja geometrisesti oikea esineet näkyvät suodattimen läpi. Yksikkö - paras indikaattori. Mitä korkeampi luokka, silmät väsyy nopeammin.
 • Valonsironnan pohjimmiltaan merkitsee avoimuutta. Lisääntyvä tämä numero ilmaisee kasvua visuaalisen sameus.
 • Himmennys on nimetty DIN tai varjossa osoitus tasaisesta tummumista suodatin. Joka vastaa vanhaa merkintöjä C4 -7 (4-9 DIN).
 • Kulmariippuvuusellipseillä asteen tummuminen 15 astetta.

Opi tuoteseloste ennen ostoa, jotta tavaran laadusta

Maski myydään täydellisenä tai ilman suodattaa ne. Mukaan sääntely asiakirjoja on tehtävä materiaaleista, jotka eivät johda sähköä, kestää roiskeet ja säteilyn avaruuteen, joka on hitsaajan kasvot ovat turvassa. Lähes kaikki modernit naamiot täytä näitä vaatimuksia.

Kotimaisten valmistajien käytetään muovisten tai kuitu. Chameleons eurooppalaisten merkkien eroavat hienostunut muotoilu. Saatavana nahka- naamarit työtä ahtaissa oloissa.

Millä parametrien tulisi kiinnittää huomiota paitsi maski suunnitteluun? Ammattilaiset neuvovat seuraavat:

 • äänestää paino, mitat ja kokoonpano maskin;
 • exercise fit hihna panta;
 • vahvistaa, onko asennus diopterin linssien mahdollista.

Hihnat mahdollistavat maskin sopivaksi koko pään. Mahdollisuus säätää etäisyyttä silmän suodattimen avulla voit asettaa halutun mukavan katselukulman.

On parempi ostaa peite luotettu valmistajan

Jos sinun on käytettävä diopterin linssejä, sinun pitäisi harkita ostaa suodattimia laajennettu katseluikkuna, niin ei tarvitse joka kerta nostaa maskin katsomaan hitsin, se voidaan tehdä päälle linssin.

Valittaessa suodatin tavanomaiselle maski ongelmia ei tapahdu, ne eroavat toisistaan ​​vain aste varjostus lasin erityyppisille hitsaus. Suodattimen maskiin Chameleon se ei ole niin yksinkertaista.

 1. Ei jokainen valmistaja rehellisesti välitä turvallisuudesta visiosi. Joten muista tarkistaa läsnäolo todistuksen, joka vahvistaa tuotteen laatua.
 2. Kyky muuttaa virtalähteen. Sisäänrakennettu ei voida korvata, kun heidän elämänsä on ohi, on ostettava uusi puolustus.
 3. Mitä suurempi ajonopeus suodattimen, sen parempi. Kotikäyttöön melko sata mikrosekuntia, ammatillinen puoli.
 4. Kun suuri määrä antureita vastaa kaari, vähentää riskiä tahattoman avaamisen suodattimen hitsauksen aikana.
 5. Asetukset aste tummuminen, aistien vastaus, ja palaa alkuasentoon oikealla maskin säännelty sujuvasti. On syytä huomata erikseen. Portainen pidetään jäänne menneisyydestä.
 6. Käyttö kulma- ja lisäominaisuuksia tekevät hitsausprosessin mukava.

Neuvoston. Jos suodatin on suunniteltu toimimaan argon kaarihitsaus, se on täysin selviytymään elektrodien, ja puoliautomaattinen.

Johtava tuotannon naamarit ja suodattimet heille on Kiinassa ja Taiwanissa. Kuitenkin tuotteiden laatu on huono: suodattimet aktivoituvat väärään aikaan tai spontaanisti avattu, mikä on erittäin haitallisesti voi vaikuttaa terveyteen hitsaajan. Mutta se miellyttää edullisia.

Chameleons kotimaan tuottajat ovat luotettavia, niiden haittana on mahdollisuus spontaanin avautumisen argonilla hitsaamalla.

Otos - on korealainen valmistaja. Joskus nämä samat naamarit markkinoidaan Ranskan brändi GYSMATIC. Heikko kohta valmistajan - suodatin, se voi kuorintaan tai kirjava ja mikrohalkeamia.

Muista, että laadukas maski, sinun ei pitäisi kokea kipua silmissä

Chameleons ovat eurooppalaisten merkkien eivät ole halpoja, mutta huipulla niiden laatua. Suodatin on yksi valmistaja ei asenna peite toiseen.

Tässä on luettelo tuotemerkkejä, jotka tuottavat luotettavia ja laadukkaita hitsausnaamari ja on kansainvälinen sertifikaatit:

Nyt kun tietää kaikki yksityiskohdat valintamaski hameleon.Ot Oikeilla maskin se riippuu paitsi terveyttä, mutta myös laatu työsi.

Miten valita hitsauskypärää: Video

Miten valita ilman ammattilaisen apua virtamuuntajan

Lenovo älypuhelin: mikä malli on, ja miten niitä.

Quadrocopter kameralla: Miten valita

Miten valita laadun vahvistin kaiuttimiin

Lukot yritys Guardian: kauneutta, kestävyyttä ja luotettavuutta

Valitsemalla yhtiö ruuvimeisseli Metabon

Miten valita pinnoitteen paksuuden.

Reititin Zuxel Keenetic Ultra. Yleiskatsaus reititin ja.

Me VK

 • Il kirjoittaa Miten valita ja tehdä täydellinen kulmakarvojen muoto kotona
 • Ian kirjoittaa Miten valita UPS kotitietokoneeseesi
 • Anastasia kirjoittaa Miten valita tyylikäs laadukas lampaan: neuvoja, suosituksia, sääntöjä,

Toimituksen valinta

 • Suosituimmat haut

  Copyright © 2015 Kopiointi materiaalien on sallittua saattaessaan suorat yhteydet ViborProst.ru sivustoon

  Mielenkiintoisin artikkeleita ja arvosteluja viikon

  Tilaa tiedotteemme joka perjantai!

  * Voit peruuttaa tiedotteen tilauksen milloin tahansa

  Hitsausmaski kameleontti - miten valita?

  Jokainen työ vaatii tiettyjä ehtoja. Ensinnäkin, pitäisi ajatella turvallisuutta. Vaikka historiallisesti että tämä on tärkeä näkökohta työn organisointiin maamme ovat tottuneet, jos sivuuttaa, että yleensä ovat huolimattomasti, mutta turhaan. Sen jälkeen sitoa näitä "urotekoja työ", kaikki ohitetaan turvatoimet, väistämättä, vaihtelevassa määrin, alkavat vaikuttaa terveyteen. Usein tällaiset ammattitaudit ovat parantumattomia. Hitsaus - yksi tyyppisiä työtä, joka voi olla erittäin vaarallinen.

  Job hitsaaja - yksi vaarallisten kohdanneet jokapäiväisessä elämässä. Se ei ole vain amatööri hitsaustyöt suorittavat käsityöläiset - itseoppinut vallassa hätätilan maassa tai autotallissa. Mutta ennen kaikkea, ihmiset liittyy suoraan hitsaus ammattimaisesti. Koska ne ovat sitoutuneet hitsaus pitkää päivää, päivä toisensa jälkeen, vuosia, päivittäin riskeeraa aiheuttaa vakavaa haittaa terveydelle.

  Älä unohda, että työntekijä aikana hitsaustyön edellyttää paitsi vaikutuksia kirkas välähdys valokaaren, se on aika, on suhteellisen turvallista. Lisäksi näkyvää valoa, se saa aimo annoksen infrapuna- ja ultraviolettisäteilyn, että pitkäaikainen altistuminen, pystyvät aiheuttamaan paljon enemmän vahinkoa kuin kaikki vihasivat "puput." Hitsaus liittyy useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti terveyteen.

  Lisäksi on olemassa vähemmän eksoottisia mahdollisuuksia heikentää heidän terveyttään. Roiskeet tulikuuma metalli, lentävät kuona ja metallilastut, kourallista lentävät kasvojen puhdistuksen aikana hitsit Myös voi vain pilata tunnelman. Hitsaus - erittäin vaarallinen asia!

  Tehokkaan suojan hitsaus- keinoin

  Viitaten edellä hitsauksen alus keksi paino- suojakilvillä ja maskit, mikä vähentää merkittävästi uhka terveydelle.

  Jos ensimmäinen hitsausmaskin ilmestyi viisikymmentä vuotta sitten ja tehtiin nahkaa, tummempi lasi, nykypäivän ovat High-tech-tuotteita, täytettyjä modernin optiikan ja elektroniikan, jotka voivat suojella sinua haitallisimmat tekijöitä tällainen prosessi, kuten hitsausta. Hinta näistä tuotteista voivat olla hyvin erilaisia.

  Ottaen huomioon lukuisat monimuotoisuus kaikenlaisten naamiot markkinoilla, kokematon henkilö on todennäköisesti tekemään oikean valinnan. Tällaisissa tapauksissa on tarpeen kommunikoida enemmän "kehittynyt" asiantuntija, tai jopa käyttää hänen apuaan oikeassa, kun valittuna.

  Me puolestaan ​​kattaa perus vivahteita ja parametrit Chameleon naamarit hyötyä valittaessa ostoksia, koska hitsaus - prosessi, joka voi todella vahingoittaa terveyttä.

  Ensinnäkin - miksi "kameleontti"?

  Tämä on yksi kehittyneiden teknisessä kannalta hitsausmaskit vaihtoehtoja ja niitä käytetään laajasti jo vuosia. Ajatus siitä, että hän Dynaaminen himmennys lasi, joka on erittäin hyödyllinen prosessissa hitsaus. Yritä sytyttää valokaaren, näkemättä työkappaletta. Ennen vanhaan, jolloin jokainen tällainen toiminta oli nostaa maskin. Chameleon voit vapaasti nähdä ja tummuu alkamisen jälkeen hitsauksen ja suojaa silmät polttaa.

  Suunnittelu ja tyyppi suodatin voi olla hyvin erilainen kuin eri malleja ja eri valmistajilta. Mutta yleinen suunnittelu ne kaikki suunnilleen samanlaisia, ei voi sanoa noin hinta.

  Se perustuu muovi maskia tai kypärän kanssa säätelevät kalusteet pään ja LCD värisuodatin. Viimeksi valmistettu useista kerroksista varjostusta ja useita suodattimia, jotka kerätään muodossa sandwich. Suodatin vaimentaa infrapuna- ja ultraviolettisäteilyn. Vaikka jostain syystä ei voida esiin aikaan valaistus valokaari, suodattimet täytyy viivyttää haitallisen säteilyn spektriä näkymätön ihmissilmälle. Vuodesta puput se ei pelasta, mutta pidät visio.

  Siitä, mitä etsiä valitessaan hitsaaja maski Chameleon?

  Suodattimet hitsausmaskit on neljä perusparametrit, jotka on määritelty valmistajan tuote ja standardisoitu kaikkialla maailmassa:

  • Optista laatua;
  • valonsironta;
  • tasalaatuisuus;
  • kulma riippuvuus asteen himmeneminen.

  mukaan Eurooppalaisen standardin EN 379, niitä on sovellettava suodattimen, joka ilmaisee luokan kunkin parametrin vinoviivalla ja pakollinen, standardin. Esimerkiksi 1/1/1/2 EN 379.

  Nyt hieman jokainen niistä

  Hän seisoo luettelossa ensimmäisenä vaihtoehtoja ja osoittaa läsnäolon tai puuttumisen esineiden vääristymä katsottuna suodattimen läpi riippuu laadusta lasin valmistukseen käytettävien, kokoonpano eheys "sandwich".

  Monet teistä ovat kiinnittäneet huomiota vääristymiseen useampaan ikkunat. Samat vaikutukset ovat ominaisia Talouden suotimia. Vääristymisen geometria ja diopterin vaikutus on erittäin ei-toivottu.

  Se on erittäin mukavaa, jos onnistut saamaan hitsausnaamari 1/1/1/2. Tämä vaikuttaa merkittävästi hintaa, mutta älä unohda terveydelle. Kolmannella luokalla maski on niin nopea väsyttää silmiä, ja voit työskennellä todella ei ole aikaa.

  Yksi keino täydellinen puuttuminen vääristymä, siis laadukasta käytetyistä materiaaleista. Toinen ja kolmas luokat sisältävät enemmän tai vähemmän vikoja. Tällaiset viat johtavat silmien rasittumista ja eivät sovellu jatkuvaan käyttöön. Ihannetapauksessa välttää hankinta tällaisten maskien - Huolehdi silmien ja hermoja.

  On toinen meidän listallamme, mutta se on aivan yhtä tärkeää kuin edellinen. Tämä luku osoittaa kykyä suodattimen kääntää ja diffuusi valo. Se on optisen puhtauden mitta, määritellään puhtaus nestekiteet itse levitetään hitsausmaskiin, ja laatua valmistus. Helpoin tapa esittää pohjimmiltaan tämän parametrin autossa esimerkissä.

  Ajettaessa sateessa ja pimeässä, näet kaiken eteensä. Mutta yksi on vasta näkyä, vaikkakin hyvin heikkoja, taustavalo lähde, ja edessä on läpitunkematon Haze. Näkyvyys on huonompi, sitä enemmän pisaroita on tässä vaiheessa tuulilasiin. Suodattimella jotain tällaista tapahtuu.

  Kuulostaa pelottavalta, mutta itse asiassa se on osoitus epätasainen tummuminen suodatin sen eri osiin. Tämä yksikkö DIN ah mitattu. Jos oletamme, että sähkökatkos normaalin hitsaus 13-16 DIN (riippuen hitsaus- ja materiaali), homogeenisyys indeksi ensimmäisen luokan ei saa ylittää ± 0,1 DIN. ± 0,2 ja ± 0,3 - toisen ja kolmannen luokan, vastaavasti.

  Kulmikas riippuvuus asteen himmeneminen

  Neljäs parametri tulisi selvittää listallamme tummuminen suodatin muutokset riippuen katselukulman. Se kaikki vieläkin helpompaa. Tätä varten ominaisuuksia hitsausmaskia asettaa seuraaviin arvoihin:

  Tarkastus suoritetaan kulmassa ± 15 °. Ainoa poikkeus on maski, jossa on suuremmat mitat suodatin. Tällöin katselukulma on ± 30 °.

  Toinen tärkeä parametri on tummuminen suodatin nopeus. On tärkeää, että hitsausmaskia Chameleon nopeasti peitossa aikaan esiintymisen valokaari, suojaa silmät vammoja.

  Tätä varten maskit on järjestetty hitsaus- Nopeusohjaimet ja himmennys syvyyttä. Kuten olemme sanoneet aiemmin, vaikka jostain syystä, sähkökatkos ei toimi, sisäänrakennettu suodattimet säästää silmäsi infrapuna- ja ultraviolettisäteilyn. Tämä voi johtua kolmesta syystä:

  • ylimäärä kaari tulokulma valon anturin;
  • Jos vahingossa varjoon anturi;
  • banal syömishäiriöt.

  Ensimmäisessä tapauksessa on tarpeen kiinnittää huomiota siihen, kuinka monta antureita hitsausnaamari. Toisessa - aivan normaalia huolellisuutta ja tarkkuutta. Viimeksi mainitun osalta on kysymys ensisijainen valinta. Tulisi kiinnittää huomiota tyypin ja määrän ravintoaineita. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on usein työskentelemään hämärää.

  Mukavuus ja hitsaus soveltamisehdot

  Kotikäyttöön kurssi 1/10000 sekuntia riittää. Kuitenkin ammattihitsaajien, tavallisesti käytetään värisuodattimien reaktion 1/20000 sekuntia. Ei liikaa olisi mahdollisuus hienosäätö himmennys.

  Iso plussa tulee valaistus suodattimen viive. Älkää unohtako, että vaikka päättymisen jälkeen hitsaus, metallin jonkin aikaa tulikuuma, ja myös melko kirkkaita valoja.

  Oikea herkkyyden säätö hitsauskypärää anturi on myös erittäin tärkeää. Liian alhainen voi johtaa ei laukaista, ja liian korkea - tehdä vilkkua suodatin, joka ei myöskään ole kovin hyvä. Ilman tällaista oikaisu olisi erittäin vaikea saavuttaa mukavan työympäristön.

  Mukavuutta ja olosuhteet ovat arkipäivää panta. Mitä enemmän käytettävissä muutoksia, joten se on helpompi työskennellä. Varsinkin, jos olet työtä tarvitse viettää paljon aikaa hitsausmaskia.

  Elementit ovat useissa teho ja muotokerroin litiumkennot. Monimutkaisuus niiden korvaaminen ja maksimikapasiteetti. Koko aurinkolataussäädin, joka on suoraan yhteydessä kestävyys maksun irrotettava paristot.

  Jotkut voit asettaa hitsausnaamari suodattaa diopterin linssi ja näkövammaisten. Ne kattavat vain osan tarkistuksesta ja tarjoavat mahdollisuuden tarkastella pitkän matkan linssin päälle, korottamatta tai poistamalla maskin haittaamatta hitsaustyön.

  On ehdottoman bonusominaisuuksia kuten Hiontatila tai kerätä tilastoja aikaan hitsauksen. Mutta ne voivat olla hyvä, jos arvostat heidän terveyttään ja haluavat suunnitella työpäivä.

  Joka tapauksessa, puhumme visio ja valitse maski on sinulle. Älä unohda edellä suosituksia, erityisesti, kun otetaan huomioon runsaasti valikoituja hitsausmaskit. On monia tunnettuja yrityksiä, tuotemerkkejä valmistettujen laitteiden joka soveltuu hyvin lähes minkä tahansa hitsaus.

  Laatu maski - hyvä terveys!

  Älä unohda! Jos suorituksen aikana hitsaus alatte tuntea kirvely, polte, repimällä tai silmien väsymistä, sanalla, epämukavuutta, yrittää niin paljon kuin mahdollista vaihtaa hitsauskypärää nopeasti. Tällaiset oireet - ensimmäinen merkki huonosta laadusta suodattimen Chameleon.

  Kuitenkin, sinun ei pitäisi valita kallein pala metallia aivan ikkunan. On mahdollista, että kallein asia ei ole paras laatu ja luotettavuus. Saattaa hyvinkin olla, että halvempi asia olisi luotettavampi. On jo olemassa hitsaaja käyttää omaa kokemusta.

 • Leave a Comment

  + 74 = 80