Miten valita grillipannu

Contents

Miten valita yleiseurooppalainen grilli

Laadulliset paistinpannu ruoanlaittoon lihan, kalan ja kasvisten pitäisi olla keittiössä joka kotiäiti! Miten valita yleiseurooppalainen grilli, et tiedä kaikkea: materiaali, sisävuori, muoto ja koko ovat tärkeitä optimaalisen toiminnan ostetun tuotteen. Haluatko grillata mukavasti kotiin, niin ilman vaikutusta pannut grilli vain ei voi tehdä!

Astiat keitetään uuden yleiseurooppalaisen grilli, osoittautua maukas, mehukas ja terve. Johtuen uurrettu pohja, rasvaa erittämä paistettaessa elintarvikkeet valua erityinen uriin. Voit unohtaa kiinni pintaan paistinpannu Ainekset: Teflon käyttämällä voit valmistaa lisäämättä öljyä. Jos mietit "Miten valita yleiseurooppalainen grilli?", Asiaa varmasti asiantuntijoiden neuvoja tässä asiassa.

Materiaalin valinta pannulla grilli

Aineisto Valitun tuotteen riippuu kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Myyntiin erilaisia ​​pannuja grilli, mukaan lukien kysyntä valuraudan, alumiinin ja keraamiset astiat. Jokaisella on hyviä ja huonoja puolia, jotka on tiedettävä ennen ostamista:

 1. Pan valurautaa. Tuotteet on valmistettu tästä materiaalista on vahva ja kestävä. Sopii grillaamiseen, kuten tasaisesti lämpenee ja jäähtyy hitaammin. Haitat ovat huomattavia painon mukaan tällaisia ​​pannuja, sekä selkeä metallisen haju, joka sen pinnasta.
 2. Paistinpannu alumiinia. Keveys ja läsnä ollessa tarttumaton pinnoite - tärkeimmät edut alumiiniastioihin. Koska korkea lämmönjohtavuus materiaalia, pan kuumennetaan tavallista nopeammin. Haitat alumiinituotteiden harkita epävakaus korkean lämpötilan (ylikuumeneminen yli 260 ° C: ssa johtaa tuhoutumiseen tarttumaton kerros).
 3. Paistamiseen keramiikka. Tuotteet, joiden keraaminen pinnoite kestää korkeita lämpötiloja ja sitä voidaan käyttää ruoanlaittoon uunissa. On hyvä lämmönjohtavuus, eivät päästä haitallisia aineita kuumennettaessa. Ainoa haittapuoli keraaminen pannut Grilli - hauraus ja hauraus.

Lomake pannuja grilli täysin riippuvainen mieltymysten ostajalle. Pyöreä, neliö tai ovaalin - jokainen tuote on omat etunsa. Esimerkiksi suuri perhe mahtuu neliön pannulla, kun yksi henkilö on tarpeeksi pieni pyöreä. Voit myös ostaa useita grilli pannut erikokoisia: yksi ruoanlaittoon pihvit ja vihanneksia, ja toinen tekee omelets aamiaista.

Jos aiot leipoa lihaa tai kalaa uunissa, saada suorakulmainen yleiseurooppalaisen grilli keraaminen pinnoite. Valitessaan tuote, kiinnitä huomiota hänen seinään: niiden on oltava paksu, jotta voidaan rakentaa vahva lämpöä pannulla.

Ostaminen yleiseurooppalaisen grilli suuri halkaisija, henkilö odottaa voivansa kokki sitä samalla paljon tuotteita. Jos käytössä on vain yhtä kaasua tai sähköliesi, sitten käyttää laajaa paistinpannu on epämiellyttävä. Jos olet ruoanlaitto induktioliesi, pannulla koon tulisi vastata halkaisija keittolevy. Muuten täytyy ostaa mukautuva asemaan.

Laadun ruoanlaittoon vaikuttaa myös korkeus laippojen grilli astiat. Kokeneet kokit kehotetaan ostamaan syvä pannut - ne ovat par paistettua tuotteet ovat paljon parempia. Matalaan astiaan yleensä keitetty kala tai tuoreita vihanneksia.

Mestarikurssi ruoanlaitossa porsaanpihvi nähdä tässä opetusvideota:

Sisäpinta pannulla

Piirre pannut Grilli - uurrettu pohja, jonka kautta keitetyt elintarvikkeet ovat tyypillisiä raidat. Ratkaisevaa on korkeus kylkiluut - ne ovat korkeampia kuin kauempana lautasen paistopinnan. Mehu ja ylimääräinen rasva vapautuu kypsennyksen aikana, kertyy urien välissä, se ei ole kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Astiat keitetään pannulla, harkitse ruokavalion maailmanlaajuisesti!

Moderni grilli pannuja valmistettu Teflon-pinnoite. Ne ovat helppokäyttöisiä, ympäristöystävällisiä, helppo pestä. Ostaa tuotteita tarttumaton pinnoite, jota seuraa välittömästi varastossa silikoni terät eivät häiritse kerros Teflon. Lisäksi ei ole tarpeen lämmittää pannulla yli 200 ° C, koska se lisää riskiä vapauttaa vaarallisia höyryjä pinnasta.

Valitsemalla yleiseurooppalaisen grilli keskuudessa mallien kaupassa, pyytää myyjältä, mitä tuote soveltuu liesi. Joskus tuotteen yhteensopivuus ja lieden valmistajan mukaan käsikirja tuotteelle. Jos olet ruoanlaitto tavanomaisella kaasuliesi, et kärsi ensimmäinen vaihtoehto ja ostaa suosikki yleiseurooppalaisen grilli.

Omistajille keraamisen levy on parempi luopua raskaan valurautainen pannut hyväksi alumiinin sileä pohja. Paistinpannu induktioon Parilalevyllä on oltava tasainen terästä pohja. kaksipuolinen pannut toimivat myös liupotteita pohjaan. Jos jostain syystä keittiöön ole levy, saada sähkö sileä grilli. Avulla helppo valmistaa useita ruokalajeja.

Mitä hyviä ominaisuuksia minulla ei ollut tai toisella pannulla, mutta ilman laatu tehty kädensija, et voi hyödyntää sitä. Saalis pannut halpa ei ole vain nopeasti poistaa tarttumaton pinnoite, mutta myös sulamis- ja halkeilua kahvat.

Kahva grilli pannut on valmistettu kuumuutta kestävästä muovista, silikoni tai puusta. Mojova valurautainen mallit ovat usein varustettu valettu kahvat, joten he eivät riko painon alla tuotteen väärään aikaan. Uskomattoman käytännön yleiseurooppalainen Grillauksen taittuvat kädensijat - ne ovat pienikokoisia ja säästää tilaa keittiössä.

Edut ja haitat pannut Grilli

Tärkein etu kattiloita Grill on uritettu, jolloin kokki mehukas ja terveellistä lautasen ilman nokea ja rasvaa. Grillattua lihaa tai kalaa valmistuu 5-7 minuuttia, ja kaikki kiitos hyvin lämmitetty paistinpannu kylkiluut. Toinen etu ruokia keitetään grilli pannulla, pitävät niitä kultainen kuori ja ainutlaatuinen maku.

Liottamalla grilli lähes vikoja. Joka haittoja voidaan keskustella, jos ruoka on kypsennetty on paistolaatta joka tulee vain terveellistä ja ravitsevaa! Ja vielä, joku yleiseurooppalaisen grilli voi tuntua liian raskas ja kömpelö.

Nykyään on olemassa monia merkkejä, jotka harjoittavat tuotantoa kattiloita Grill eri malleja. Jotta oikean valinnan ja ostaa laadukkaan tuotteen, sinun tulee olla perehtynyt suosittu valmistajien ruokia:

 1. Ballarini - Italialainen, johtava tuotanto pannuja tarttumaton pinnoite.
 2. Berghoff - Belgialainen laadukkaita ruokia.
 3. Gipfel - Saksan keittoastiabrändi, joka on suosittu kaikkialla maailmassa. Pääsuunta Gipfel - vapauta rauta grilli pannuja.
 4. Oman klubin - venäläinen valmistaja grillit, paistinpannut, grillit, hiilipannut.
 5. LODGE - amerikkalainen yritys johtava myyntiin laadukkaita valurautainen paistinpannut ja grilli sijaitsee keskellä hintaluokkaan.
 6. Tefal - Ranskan keittoastiabrändi, yksi ensimmäisistä teflonpinnoite tuotteilleen.

Miten ruokaa pannulla-grilli

Kokki pannulla-grilli maukas ruokalaji, sinun täytyy muistaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 1. Käytä ruokaöljyä, tai ainakin ei hylätä sen. Vaihtoehtoisesti rasva pannulla kylkiluiden harjalla kastettu oliiviöljyssä.
 2. Voit laittaa tuotteita vain kuumalla paistinpannulla - lautasen vie ruokahalua kuori ja ei tartu uritettua.
 3. Ennen paista grillattua lihaa, leikatut 1,5-2sm sen paksuus.
 4. Kypsennyksen aikana grillipannu kuumenee, mutta ei aseta se pöydälle, ilman erityistä jalustaa.

Hyödyllisiä vihjeitä ammattilaisia

Yleiseurooppalaista grilli valitsit ei petä teitä toiminnassa, katso hyödyllisiä neuvoja ammattilaisten:

 1. On toivottavaa, että paistinpannu oli erityinen "nenä", joka turvallisesti yhdistää erotettu liha mehut tai rasvaa.
 2. Ennen ensimmäistä käyttöä, laita pannulla grillattu avotulella ja sytytetään sen karkeaa suolaa, lisätä tarttumaton ominaisuuksia. Sen jälkeen, kun suola on huolellisesti ravistellaan, ja joka tapauksessa ei pestä pintaan.
 3. Ruoka pannulla-grilli kypsyvät nopeammin, varsinkin jos kaadat välillä urien pohjalle hieman vettä.
 4. Keskimääräinen kalanliha tiheä (lohi tai turska) paistettua 1,5-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Älä liioittele pannulla kalaöljystä-rikas, se voi hajota kypsennyksen aikana.
 5. Vihannekset on pre-suola ja pippuri, paista varten 5-10 minuuttia. Nuori perunat ennen paistamista grillattua pitäisi ensin kiehua kunnes puoli.
 6. No hakattu pois tasainen kpl broilerin on valmiina 4 minuuttia - 2 minuuttia kummaltakin puolelta.

Nämä yksinkertaiset suositukset auttavat suorituskykyä omin käsin valmistaa herkullisia ruokia eri ainesosia. Kanssa niin ihana laite, kuten yleiseurooppalainen grilli, et voi vain oppia jo tunnettuja reseptejä, mutta myös luoda omia kulinaarisia mestariteoksia. Jakaa valokuvia ja videoita niiden ruokia huomautuksia artikkeli!

Miten valita yleiseurooppalainen grilli ja että on mahdollista valmistaa, kysyy tämä opas:

Miten ruokaa pannulla-grilli: herkullinen "raidallinen" Secrets hoidon ja arvostelut

Miksi tarvitsemme yleiseurooppalaisen grilli? Sitten toteuttaa kolme suurta kulinaarisia toiveet modernin kotiäiti:

 • yksinkertaistaa kypsennyksen;
 • enimmäisnopeus sitä, jotta säästää aikaa;
 • ja samalla saat herkullisen "terve" tuloksen.

Tämä ihana kotiruokaa pannulla siirtyneet ammatti ravintolatoimintaa, ja heti rakastui isännät niiden kyky hyödyntää useimmat tavalliset lautasen osaksi kulinaarinen mestariteos. Toiminnot ovat vaikuttavia: yleiseurooppalaisen grilli yhdistää ominaisuuksia perinteisen paistinpannu, grilli ja grilli, leivänpaahdin ja mikroaaltouunit, höyrylaivat ja uunit.

Ruoanlaitto on erittäin helppo tässä modernissa bakeware. Mikä erottaa yleiseurooppalaisen grilli tavallisista, se on tosiasia, joka säilyttää luonnollisen maun ruoan, rehun liikaa rasvaa ja mehua. Erityinen kypsennystapa voit säästää energiaa arvoon. Seuraavat viisi ominaisuudet suotuisasti erottaa tämän tyyppinen astiat.

 1. Uurrettu pohja. Tärkein erottava piirre yleiseurooppalaisen grillattu. Suora kontakti tuotteiden Astiapäällystyssysteemissä tapahtuu vain "mäki", eli evä nauhat. Lämmitetään rasva valuu koloihin ulokkeiden välissä ja grillaus haihtuu, poistamalla ulkonäkö keittiön haju ja savu.
 2. Taloutta. Kypsennä pannulla-grilli voi olla öljyä tai sen vähimmäistaso. Vain voitele kupera pinta silikoni harjalla tai tihkua öljyä itse tuote.
 3. Tasainen lämmön jakautuminen. Kuumennuksen jälkeen yleiseurooppalaisen grilli pitkä pitolämpöti- saavutettu. Tässä ansio paksu pohja, sopii jakeluun ja lämmön pidättämiseksi. Tilassa takaa nopean ruoanlaitto ilman kuivausta tuotteen ja kiinni pohjaan, simuloimalla prosessia tai ruoanlaitto on grilli.
 4. Samanaikainen paistamiseen eri tuotteita. Tekniikka yleiseurooppalaisen grilli mahdollistaa lämpökäsitelty useita tuotteita. Esimerkiksi voit yhdistää ruoanlaitto naudanpaisti, sieniä ja vihanneksia.
 5. Ruokahalua "kauneus". Ruoanlaitto - ei ole vain gastronominen vaan myös esteettinen komponentti. Herkullinen kultainen raidallinen lautasen yleiseurooppalaisen grilli silmänruokaa ja herättää ruokahalua.

Ansiot pannulla grilli on paljon, se ei ole ihme on se kärjessä myyjille. Mutta tärkeimpiä ominaisuuksia on kolme kohdetta, jotka voidaan nähdä pieniä puutteita.

 1. Painon pannulla. Valurauta painavat välillä kaksi ja puoli viiteen kiloa, alumiini on paljon helpompaa (ja puolestatoista kahteen). Tämä on nettopaino ruokia ilman massatuotteita.
 2. Vaadittava hoito jokaisen käyttökerran jälkeen. Ei ole pelkästään pestä, ja myöhemmin huolellisesti kuivata ja voideltu pohjasta ja öljyllä. Unohtaminen nämä vaatimukset, olet vaarassa yhden päivän nähdä hänen avustavan ruoanvalmistuksen, peitetty ruosteessa paikkoja.
 3. No cap. Useimmiten yleiseurooppalaisen grilli ei ole varustettu tämän lisävarusteen.

Pan-grilli - ei halpa ilo. Siksi valinta on parempi tutkia aiheeseen, lukea arvioita, otettava huomioon makutottumusten ja tottumukset perheenjäsenten laitteeseen on ottanut arvoinen paikka keittiössä. Kaikki tärkeät: muoto, materiaali, halkaisija poikaset pinnan. Pitävät näitä ja useita muita tekijöitä ostaessaan.

Valitseminen vakio pyöreä tai soikea pannuja epätavallinen johtuu siitä, että se on suunniteltu valmistamaan. Vaihtoehtoja on neljä.

 1. Neliö. Tilavin ja sopii ehdottomasti mitään lautasen.
 2. Pyöreitä. Vähemmän kuin tilava, mutta kuumennetaan tasaisemmin. Kätevä paistamiseen kyljykset, pihvit, cheesecakes.
 3. Ovlnaya tai suorakulmainen. Sopii ruoanlaittoon kalaa.
 4. Iso grilli tarjottimia. Ulkoisesti samanlainen uritettu leivinuuni, miehittää useita polttimia (koko noin 40 x 26 cm).

Periaatteessa tehdä valurautainen paistinpannu tai alumiiniseoksesta. Uskotaan, että rauta pitää kämmenellä joukossa keittiövälineet. Mutta alumiini ei ole huonompi monessa suhteessa. Lue lisää eduista ja haitoista materiaalien seuraavassa taulukossa.

Taulukko - edut ja haitat alumiinivateihin ja rauta

- ympäristöön ja turvallisuuteen;

- kyky kerääntyä lämpöä;

- kaikki ruoat ovat herkullisia;

- luonnon tarttumaton pinnoite;

- ei pelkää naarmuuntumista;

- ei vaadi erityistä teriä

- hinta on yli keskiarvon;

- ruoste jos ei huolehdita;

- Älä puhdista normaalia pesuainetta astiat;

- erityyppisten elintarvikkeiden (kala, pannukakut, vihannekset) tarvitsevat erillisen paistinpannu

- alhainen ja keskimääräisellä hinnalla

- ei vaadi erityistä hoitoa

- reagoi alkalin ja hapon;

- tarttumaton pinnoite on lyhytikäinen;

- edellyttää puusta tai silikoni terät;

- todennäköisesti kiinni ruokia

Sijainti ja koostumus kahvoja voi myös osoittautua ole hiukan, kun on kiire siirtyä kuuma grillipannu paikasta A paikkaan B. Huomaa kaksi suositusta.

 1. Parempi kuin kaksi. Valita malli, jossa yksi kahva vastapäätä toisiaan. Niin paljon helpompaa ja turvallisempaa käyttää paistinpannulla.
 2. Ehdoitta astioita. Tämä voi olla erityinen silikoni-päällystetty muovi, puu, teräs ja Bakelite seos. Last - on moderni muovia, matkimalla kivi rakenne. Valurauta paistinpannu grilli kahva voidaan valaa.

ristikko korkeus - keskeiset piirteet vastaava täydellinen lämpimiä ruokia. Ulkonemat on oltava riittävän korkea. Alareunat ovat pieniä, tuote tulee kosketukseen koko pinnan, kiinni siihen ja tuloksena on haluttu vaikutus grillaus epäonnistua.

Hyllyille usein löytyy grillipannu halkaisija 20-28 cm: n (ylempi halkaisija siihen valittu kansi). Valitessaan ohjaa perheenjäsenten lukumäärän, joka valmistaa ruokaa:

 • yksi - tarpeeksi paistamiseen halkaisija 20-24 cm;
 • kaksi - optimaalinen 26 cm;
 • Perheen koko - 28 cm.

Ennen kuin valitset yleiseurooppalaisen grilli, kysy millaiset pinnoitteet ovat sopusoinnussa oman keittolieden.

 • Kaasua. Kaikki tyypit voidaan käyttää kaasuliesi.
 • Electric. Sopimaan sähköinen paistinpannu valmistaa mistä tahansa materiaalista. On tärkeää, että pohja on paksu, koska lämmitys lämpötila laitteen yläpuolella.
 • Keramiikkaa. Keraamisen kuumennetaan vielä enemmän, joten pohjaa vasten ei pitäisi olla ohuempi kuin 3 mm. Lisäksi kattilan pohjaan, grilli, jotka on tarkoitettu lasi- keraamisten levyjen, on oltava täysin sileä ja tasainen.
 • Liesi. Ware suunniteltu käytettäväksi paksu pohja metallinen, jonka magneettiset ominaisuudet. Tämä valurauta ja alumiini (mutta väistämättä teräsvahvisteisesta pohjassa).

Yleensä yleiseurooppalainen grilli ei tarjoa kansi. Muuten, näkemyksensä tarpeesta jakaa.

 • Yli. Jotkut kotiäidit Ostoneuvoja heti poimia kansi, koska aikana paistorasva voidaan suihkuttaa ja likainen levy. Se voi olla valmistettu lämpöä kestävästä lasista, metallista tai cap-press. Viime painaa viisikymmentäseitsemän yli viisi kiloa ja on tarpeen valmistettaessa ruokaa suurina: kana tupakka, kuuma voileipiä tai kasvis sekoitetaan.
 • Vastaan. Toiset ovat omistaja "raidalliset" pannut mielestä teknologia itsessään grillaus kuuluu paistamiseen ilman kantta. Lyhyesti, jokainen itse päättää ostaa on suositeltavaa peittää.

Valmistautua ihme-pannulla, mahdollisesti hakea tiettyjä reseptejä. Ole luova ja kokeilla tavallista valikosta. Mitä tahansa paahtamalla, tärkeintä - noudattamaan kymmenen perusperiaatetta ruoanlaittoon.

 1. Voitelu vain reunat hilan. Voitele öljypohjan on vain kupera osia tai itse tuotteissa.
 2. Lämpenee ennen keittämistä. Paistamiseen olisi hyvä lämmetä, mutta sitten makasi tuotteita. Päinvastaisessa tapauksessa - kiinni lautasen pinta on varustettu.
 3. Kohtalainen tulipalo. Jos maku on hyvin paahdettu liha, vähennä lämpöä ja käännä kyljykset useita kertoja.
 4. Odota, kunnes kuori. Ei heti käännä ruokaa, mutta vasta kullanruskeaksi.
 5. Ruokahalua kuva. Kääntämällä kulmassa 90 ° C: ssa antaa lautasen malli "verkkosukat".
 6. Varovainen sen kanssa kansi. Jos astiat päällysteet kuten huopia peitä astia sammuu, ei paistettu.
 7. Advance valmistelu tuotteita. Liha ja kala voi olla valmiiksi marinoitua (riippuen maku).
 8. Älä liioittele ruokaa. Kaikki on keittää hyvin nopeasti. Kebab paahdettu enintään kaksi minuuttia kummaltakin puolelta, pihvi - kaksi tai kolme minuuttia, vihannekset - noin neljä.
 9. Älä leikkaa elintarvikkeita hyvin hienoksi. Muuten tulee mehukas. Esimerkiksi paksu pihvejä 1,5 cm.
 10. Ottaa kalan ihon kanssa. Fileet voi romahtaa.

Ensimmäisen hakemuksen valurautainen paistinpannu

Rauta "auttaja" palveli uskollisesti monta vuotta, on tärkeää, että ensimmäisessä luoda luonnollinen tarttumaton pinnoite öljykerros. Lisäksi se on ruosteenestoaineina. Seuraavat kuusi vaihetta alkaa toimi oikein.

 1. Avaa ikkuna tai päälle huppu.
 2. Lämpö Grillipannu ja kalsinoitiin sen suola kymmeneksi minuutiksi (sekoita kunnes väri muuttuu suola).
 3. Heittää suola, ja jäähdytettiin, huuhtele astiat ilman pesuainetta.
 4. Kaada alle puoli tl kasviöljyä ja hiero perusteellisesti harjalla pohjassa ja seinät.
 5. Lämpö ja kalsinoitu 10-15 minuuttia.
 6. Kuten kohdassa "paahtamalla" öljyä, toista kaksi tai kolme kertaa niin, että se tunkeutui huokosiin valurautaa.

Mitä voidaan keittää yleiseurooppalaisella grilli? Liitä mielikuvitus, keksiä ja keksiä epätavallinen reseptejä, kerätä ihaillen arvioita. Yhtä kaikki, se olisi: pihvejä lihaa tai kalaa tai kanaa pihvit, kasvis- tai lihaa kebab, mustekalaa kastikkeella tai hedelmävati.

 • Kaksi suurta tomaattia;
 • yksi paprika;
 • keskipitkän kesäkurpitsa;
 • yksi munakoiso;
 • kolme tai neljä sieni;
 • yksi sipuli;
 • ruokalusikallinen öljy;
 • mehu puolikkaan sitruunan;
 • muutama valkosipulin kynttä;
 • ripaus suolaa ja pippuri;
 • chili;
 • rkl sokeria ilman dioja.
 1. Viipaloi kasvikset iso baareissa tai klubeissa.
 2. Tee täyte: pilko chili ja valkosipuli, purista sitruunan mehu.
 3. Kaikki sekoitus, marinoitua vihanneksia puoli tuntia.
 4. Öljyä kattilan pohjaan.
 5. Kuumenna paistinpannu ja paista grilli yksikerroksinen.
 6. Suolaa per minuutti, kunnes se on valmis.
 • kuusi tai seitsemän hedelmäpaloja tahansa elastinen (voi olla hieman epäkypsä);
 • 30 ml sokerisiirapin tai makea alkoholi;
 • tuoksuvia mausteita maun (kaneli, rosmariini, neilikka, muskottipähkinä);
 • puoli tl oliiviöljyä;
 • vartaat.
 1. Karkeaksi silputtua hedelmät laittaa vartaat.
 2. Taita säiliössä.
 3. Sekoita mausteet siirappi ja alkoholi.
 4. Kaada hedelmät ja liottaa 15-20 minuuttia.
 5. Kuumenna paistinpannu, grilli, harjalla pohjassa öljyä, vähennä lämpöä ja laita hedelmiä vartaat.
 6. Paista molemmin puolin kunnes ominaisuus nauhat.
 7. Ennen tarjoilua, lisää hunajaa.
 • neljä banaanit;
 • kolmas osa pakkaus voita;
 • kerma ja maito 100 ml;
 • 100 g tummaa suklaata;
 • 100 g sokeria.
 1. Vesihauteessa sulaa voita.
 2. Lisää sokeri ja sekoita hyvin.
 3. Banaani kuori ja leikata pituussuunnassa.
 4. Kastamalla heitä voita ja paista pannulla grillattua kultainen kuori.
 5. Vesihauteessa sulaa suklaata, lisää maito ja kerma, lämmetä.
 6. Paistettuja banaaneja kaada suklaakastiketta.
 7. Tarjoile jäätelön.
 • 0,5 kg kana;
 • vihreä (sarjat);
 • höyry ruohosipuli;
 • puoli tl oliiviöljyä;
 • suola ja pippuri.
 1. Kanafileetä halkaistuna 2 cm paksu.
 2. Kääri muovikelmu ja työntää pois.
 3. Yrtit ja valkosipuli murskataan, sekoitetaan suola ja pippuri, marinoida lihaa.
 4. Stand jopa tunnin.
 5. Öljyä pohjassa uurrettu tulikuuma paistinpannu grilli.
 6. Vähennä lämpöä, laita fileet ja paista minuutti kummaltakin puolelta kunnes kypsää.
 7. Arvioitu paistoaika - viisi minuuttia.

 • 300 g suluguni;
 • Mausteet: basilika, rakuuna, rosmariini, timjami;
 • maistaa omena tai viinietikka;
 • voiteluöljyn.
 1. Viipaloitu juusto levyt ripottele yrttejä ja kaada etikka 15-20 minuuttia.
 2. Silikoni harjalla rasvaamiseen pohjaan paistinpannu Grill.
 3. Kuuma pinta yleiseurooppalaisen grillattua juustoa lay.
 4. Minuuttia myöhemmin kääntää avulla ruoanlaitto pihdit.

Voit myös laittaa palaset kalaa sipulirenkaita ja kääri folioon, laittoi pallon päälle ohuita siivuja sitruunan ja sirotellaan yrttejä. Pan-grilli se käyttää lainkaan öljyä. Delicate arvosana (kampela tai ruijanpallas) kokki tarkasti.

Tietäen, miten ruokaa pannulla-grilli jopa sateinen tai luminen sää, voit nauttia täydellisen grilli. Pan-grilli - onnistunut keksinnön. Mutta valmistajat ovat menneet eteenpäin. Jo olemassa kaupallisesti saatavilla kaksinkertaisen yleiseurooppalaisen grilli, joita ei tarvitse kääntää ruokaa. Yksinkertaisesti sanottuna vuorotellen eri puolille levyä ruokia. Tuotteet se keittää omaa mehua, yllättynyt sen herkkä, yksinomainen maku ja herkullinen katsella.

Minulla on niin ihme, onnellinen on vähättelyä. Olen kokki sitä melkein joka päivä! Saimme erinomaisen kebab. eikä vain kebab, makkaraa vielä super, leivonnaisia ​​ponra minulle vain se on tehtävä silikonista.

Olen vanha Neuvostoliiton grillipannu, valurautaa, ruoanlaittoon kanoja tupakkaa. Uurrettu pohja, 34 cm halkaisijaltaan. 4cm korkeus pannulla., Itse paistinpannu painaa 2kg. Paina kansi, 5kg paino, yhteensä: - 7kg. erittäin kova - mutta hyvä, ihana kokkeja, paitsi kanoja tupakkaa, voit kalastaa, myasko, rullat ... koti saltisons osoittautuu erittäin maukasta terävän ja hyvin puristettu. Pan sopii kaikentyyppisille levyt voidaan laittaa uuniin ja maalaismainen uuni - puute on hyvin vaikeaa, mutta tässä mielessä ja pannut.

Kypsennä lihaa grillipannu, öljy ei juo - hyvä asia skorovorodku lämmin. Maku lihan kurssin drugoyb jos sama kokki säännöllisesti pannulla öljyä! Ja liha suolataan, pippuri keittämisen jälkeen tippua valmis toiseen siivu oliiviöljyä ja hyödyllisempi, luonnollinen ja terveellinen tapa ruoanlaitto, ei löydy! (Paitsi pari)

Vihannekset leikataan, päinvastoin, ja suolattu, pippuri, kaada hieman oliiviöljyä, sekoitettu ja kun 5-10 minuutin valmistellaan pannulla grilli. Joten voit Paista hienonnettu muovit kesäkurpitsa, munakoiso.

Eräänä päivänä hänen miehensä töissä antoi paistinpannu. Mikä yritys ei tiedä. Se on erittäin raskas. Rakastan häntä paistaa kalaa ja vihanneksia. On käynyt ilmi, mukava ja tarvitsevat vähän öljyä, rasvaisen kalan ja jos se kaikki poikaset ilman öljyä. Ero maku ei ole huomannut, mutta jättää vähemmän rohkea, ja sitä pidetään enemmän hyötyä.

Miten ripustaa hevosenkengän talossa rahaa, mennä naimisiin, ja vain kauneuden

Hangata superliimalla iholle kädet, vaatekaappi ja huonekalut: pakastin, hohkakivi, asetonia ja muita korjaustiedostoja

Mitä tehdä ja mitä peili on rikki: merkkejä, rituaalien ja skeptinen lähestymistapa

Vulvovaginal oireet: miten tunnistaa ja hoitaa tulehduksia intiimi alue

vulvovaginiittia hoito naisilla: miksi yhtenäistä lähestymistapaa. Miten tunnistaa aiheuttajaa. Mitkä tekijät vaikuttavat sairauden alkamisesta. Valinta huumeiden riippuen aiheuttaa.

Reseptit munakoiso uunissa: valikoima ravinnon, loma, lihaa ja juustoa vaihtoehtoja

Resepti kesäkurpitsa jauheliha uuniin: juusto, kasvikset, sienet ja liha muunnelmia

Vulva naisilla ja tytöillä: miksi on tulehdusta ja tapoja toipua

Oireet ja hoito vulvitis naisilla ja tytöillä. Tärkeimmät tekijät altistavat taudille. Millä perusteella voi havaita patologia. Hoitomenetelmät oireista riippuen. ehkäiseviä toimenpiteitä.

Gardnerella vaginalis: dysbiosis erottuva "aromi"

Oireet ja hoito gardnerelly naisia. Mikä aiheuttaa emättimen dysbiosis, ja miten palauttaa mikroflooraan. Komplikaatioita bakteerivaginoosi. Yhteinen hoito ja mitä lääkkeitä annetaan raskauden aikana.

Vasilina Smotrina: "Minun kuusi poikaa - avustajani"

Äiti kuusi poikaa Vasylyna Smotrina varma: vaikka suuri perhe naisen täytyy löytää aikaa itsensä kehittämiseen, olla kaunis, ja fyysisesti aktiivinen. Miten hän hallitsee ja nauttii mitä elämä hakkerointi - haastattelussa Woman365.ru portaalin.

Salaatti "Vinaigrette" uusia kuvia "hyödyllisin kursseja"

Oireita tippuri naisilla: joka ilmaisee infektio, ja miten vahvistaa

Oireita tippuri naisilla ja miksi tauti on vaikea tunnistaa. Ominaisuudet mikrobiologian taudinaiheuttaja. Mitkä yksiköt sukuelimiin vaikuttavat useimmiten. Miten saada tartunnan. Diagnoosi ja hoito.

Mitä nokkia Pink kana vuonna 2017?

"Mastodinon", kun odottaa tuloksia homeopaattisen

Käyttöohjeet "mastodinon", kokoonpanoa ja toimintaa lääkityksen. Järjestelmä annostus tippoina ja tabletit. Ja vasta-aiheet. Sivuvaikutuksia. Varoitukset ja analogit.

Paistettua munakoisoa miten hampurilaiset, kuten sieniä, Aasian tyyli jälleensyntymisen ja muiden sininen vihannesten

Terapeuttinen taulukon numero 7: ominaisuudet ja lajit "munuaisten" ruokavalio

Terapeuttinen ruokavalion numero 7: Miksi sitä kutsutaan "munuainen". Miten säätää äänenvoimakkuutta suolaa ja proteiinia. TAULUKKO annettiin ruokaa ja ruokia. Piirteet alalaji "Seitsemän". Esimerkiksi valikko ja arvostelut.

© 2013-2018 naistenlehti «Woman365.ru». Kopiointi materiaalien on sallittua vain osoitus aktiivinen linkki lähde. Hanke web kustantajien Vebopolis".

Pan-grilli - se on erinomainen maku ja terveydenhuollon. Valitse paras ja valmistaa herkullista!

Hei rakas lukijat! Kerron hänestä suosikki ja kerro mihin ansioista grillipannu oli erityinen paikka keittiössä. Raidallinen rätinä, vähärasvainen, grilli maku, mmm ... voi miellyttää tällaista auttaja? Keitetään paistamiseen elintarvikkeet pienempi kaloreita ja vähemmän haitallisia luku. Päätin Myyttejä ja auttaa tekemään oikean valinnan niille, jotka vain suunnitelma tehdä kaupat.

Pan-grilli: eroaa tavallista pannulla

Grillipannu - yksi menestyksekkäimmistä keksintöjä. Yksinkertainen laite yhdistää useita toimintoja ja voit tehdä grilli mukavasti kotiin. Erikoisuus yleiseurooppalaisen grilli on uurrettu pohja. Pohjaan pannulla, simuloida raastaa grilli, tiskata mehukas ja vähärasvainen. Johtuen aallotukset tuotteet eivät ole täysin kosketuksessa alustaan ​​ja 50% ruokia kuihtuu pari. On käynyt ilmi, että pannu toimii uunissa. Se ei pilata elintarvikkeita, helppokäyttöinen, helppo hoitaa häntä. Näin säästät aikaa ja pysyä superhozyaykoy on muiden silmissä. Ja terveellisen ruokavalion kannattajat iso bonus on se, että kun paistamiseen öljyä käytetään paljon vähemmän. Kalori ei parantunut ja voit hemmotella itseäsi herkullisella paistettu pihvi tai kalaa, vaikka ruokavalio

Rakkaus yleiseurooppalaisen grilli on paitsi herkullinen raitoja.

Aion paljastaa teille salaisuuksia sen paremmuus:

 • tavanomaisella pannulla, mehu secreted tuotemassa paistamiseen, valot ja savu. Tämän seurauksena pintaan muodostuu kuori karsinogeeninen, karvas maku ja on haitallista terveydelle. Pannulla, grilliruoat ole juuri mitään kosketusta kuumaa pintaa. Mehu virtaa uraan ja vähitellen haihtuu;
 • panoroida lämpenee tasaisesti ja pitkään se säilyttää lämpötila saavutetaan, jolloin voit nopeasti ruokaa ilman kuivaamalla ne;
 • säästöt öljystä. Riittää kun suihkuttaa se pinnalle, levitetään kevyesti harjata erityinen pohja tai ripottele tuote;
 • voit valmistaa erilaisia ​​ruokia samanaikaisesti. Esimerkiksi pihvi liha + kasvikset sienet;
 • Sitä voidaan käyttää ruoanlaittoon ateriat, jos olet ruokavalio etkä paahdettu;
 • tuotteet eivät tartu pohjaan;
 • kauniita raidat lopputuotteen

haittoja yleiseurooppalaisella grilli kertaluokkaa pienempi kuin ammattilaiset. Mutta on olemassa muutamia:

 • suuri massa. Paino on pitkälti riippuvainen materiaalin mitat ja pannuja, josta se on tehty,
 • ruoanlaitto pannulla ruokaa voidaan liittää peittävyyttä, joten muista kytkeä huppu tai avata ikkunan;
 • useammin myydään ilman astiaa kantta. Kun paistamiseen suuria paloja rasvaa ja mehu virtaa uraan aletaan ruiskuttaa pinnalle levyn.
 • Tämä on seurausta edellisestä - jälkeen niin kuuma pesu ei ole ainoastaan ​​pannulla, mutta koko levy

Välttää viimeiseen 2 haittoja, olen yleensä turvautua joitakin temppuja. Kun paahdettu raitoja tuotteen, peitä pannulla. Voit jopa sulkea tavallista pyöreä kansi, juuri näin on vähemmän roiskeita.

Miten ruokaa pannulla-grilli herkullinen

Puhutaanpa joitakin vivahteita ruoanlaittoon. Uskokaa minua, tämä pannu pystyy yllättää.

Useimmiten grilli keitetyt lihaa, kanaa, kalaa. Voit myös keittää vihanneksia ja kovat juustot. Jos kokki ilman öljyä, lautasen osoittautuu lähes ruokavalion.

Kunnolla paista tuote, yksinkertaisia ​​sääntöjä on noudatettava:

 • öljy ei käytetä, tai vähintään. Voit voidella harjalla kastettu öljyä, uurrettu pinta pannulla, tai itse tuotetta.
 • paljastamista koskevat maun ruokia liotus marinoidut tuotteet. Ja vaikka ruoka on parempi olla dosalivat
 • käännä liha, kala ja vihannekset ovat parhaita erityistä pihdit. Voit myös käyttää puisia tai silikoni lastalla.
 • grilli nauhat on selvempi, jos tuotteet eivät usein kääntyä.

Ole varovainen - pannulla grilli kaikki valmiina nopeammin. Aluksi, siis, se on lämmitetty, ja sen jälkeen laskelmat hidastaa palon tuotteita.

Miten paista pannulla grillattua lihaa ja kanaa

Haluat saada mehukas tuote grilli tuoksu? Liha saadaan tunnusomainen raidallinen kuvio. Paistettu kuori, mutta mehukas sisällä.

Esimerkiksi, pihvit valmistaa hyvin yksinkertaisesti. Kappaletta on parempi ottaa vähän paksumpi kuin 2 cm, vaikka tämä on makuasia. Ennen paistamista niitä tarvitsevat hieman työntää pois. Jos ohut pihvit pitkään on parempi olla paistaa, osoittautua kuiva. Katkoa lihanpaloja tarvitse marinoida. Ottaa hieman oliiviöljyä, sitruunamehua, mausteita maun. Haluan lisätä pari valkosipulin kynttä. Jätä pihvit marinoitua noin tunti. Sitten ne levitettiin kuuma parilalla.

Paista ensimmäinen 1 minuutti kummallakin puolella. Sitten toinen 3 minuuttia molemmin puolin. Jos pidät vahva paahtamalla lihaa, voit pitää hieman pidempään.

Älä käännä pistoketta, koska se tunkeutuu lihaa, se merkitsee mehua. Valmiit pihvit olisi hieman joustavat painettaessa, mutta ei jäykkä.

Valmistella Ota fileet, leikkaa se pituussuunnassa 2 osaan. Peitä kelmulla, hieman hylkivät. Marinadin tehosekoittimessa pilkkoa tuoreita yrttejä: tilliä tai persilja, valkosipuli. Voit lisätä korianteri, mausteet maun mukaan. Lisää seos öljyksi. Viipaletta rintojen promarinuyte noin tunnin.

Kukin sivukappaleet paistetaan 2-4 minuuttia. Ohjaavat värin, raidat grillistä olisi ruusuinen. Ja joissa liha on vaalea kullankeltainen.

Miten kokki kala kunnolla

Tästä pannut ovat ihanteellisia rasvaa lajikkeita. Voit valmistaa makrilli, lohi, lohi, tilapia, turskaa. Liian mureaa lihaa kampela, ruijanpallas, taimen kaatuessa kappaleet voivat yksinkertaisesti romahtaa. Joten toimi huolellisesti.

Kalapihvit tai fileet marinoitua ennen zazharki. Valitse, mitä pidät eniten. On mahdollista säilöä öljyyn ja sitruunamehu, kerma, kerma tai valmiiksi mausteita. Riittää 15-20 minuuttia, sitten se levisi paista yhteen siivu. Voilautanen ei voi voidella, kala antaa mehua kypsennyksen aikana.

Kypsennä keskilämmöllä. Paikannus paista tulisi olla vinossa kulmassa nauhojen. Tämä ominaisuus ei hajota fileet. Ja siellä on kauniita raitoja.

Mitä kypsennyksen, sinun täytyy keskittyä tuotteiden saatavuuden. Kokkaan kokonaisen kalan noin 15 minuuttia. Jos se on pihvi, niin yleensä ne ovat valmiina 5 minuuttia.

On tärkeää, ettei liikaa kalaa pannulla. Rakastan maku kalat yleiseurooppalaiseen grillattu tilapia poikaset ja usein. Ja sinä?

Grillattuja kasviksia yhdistyy erinomainen lihan tai kalan. Täydellisesti valmistettiin, kuten on valmistettu erikseen, ja seokset. Ole monimutkainen resepti - ottaa tomaatit, kesäkurpitsa, paprika. Kuori ja leikkaa viipaleiksi, mausta maun mukaan. Älä unohda, että suolaa lisätään kasvikset, kun ne ovat lähes valmiita.

Fry on tarpeen molemmin puolin, kunnes tummaa raitaa. Jos haluat kokki grillattua perunaa, on tarpeen keitä ne pehmeiksi. Fry sekä muut vihannekset - ennen ruusuinen raidat. Sitten he voivat syödä, tai vain vai onko tällainen alkuperäisen voileipä tekeminen.

Haluat kokki juustoa grilli? Voit tehdä tämän, valitse kova tyyppi. Ne voivat olla mausteita, mausteinen tai klassinen kermainen maku. Erittäin maukasta grillattua juustoa kääntyy suluguni.

Valmisteluun haluat leikata sitä neliöiksi mittaus 4x4 cm. Se voi olla enemmän. Sulatejuusto kuumalla parilalla, paista kunnes liuskat. Tämä on erillinen lautasantenni, mutta sitä voidaan käyttää salaateissa.

Miten valita yleiseurooppalainen grillikota

Nyt määritellä niitä kukuyu paremmin grillipannu ostaa kotiin.

Mikä materiaali on parasta: valurauta tai alumiinia?

Asiantuntijoiden keskuudessa kaikkein herkullisia pihvejä pidetään paras valurautainen Grillipannu. Kuitenkin, en ole asiantuntija, ja päätti olla pysähtyä samaa materiaalia, vertaamalla hyvät ja huonot puolet kilpailun.

 • Tusastioita rautaa noudatetaan tasaisen lämmityksen suurempi lujuus ja kestävyys. Kokemuksessa isännät paistinpannulla liha on täyteläinen, pehmeä. Tuotteita nopeammin ja tasaisemmin valmistettu. Yksinkertaisuuden vuoksi nämä edut joutuvat työskentelemään pesuallas Mutta ruokaa, älä säilytä - rauta lähettää metallinen hajua tuotteen. Parempi Laita ruoantähteet keraaminen kulho. Lisäksi ei jokainen nainen suostuu niin raskas vetää keittiön.
 • pan Alumiini suunniteltu helppokäyttöiseksi, mutta ne eivät ole yhtä kestäviä. Mutta ne ovat enemmän "ystävällinen" ja isännät, kuten helppoa ja ei ole ongelmia pesua pannulla. Ja lisätä pohjan lujuus vahvistavat usein Antideformation levy.

Päätellen näyteikkunat tärkein kysyntä on paljon enemmän alumiinia grilli pannuja. Vaan löytää valurautainen paistinpannu, grilli hankala myymälöissä.

Sisäpäällyste pannulla grillattu

Alumiinin pannut päällystetty tarttumaton pinnoite. Hyvä merkki tarttumaton pinnoite levitetään useita kerroksia. Alkuperä tarjoaa naarmuunnu toinen - liitoksen kestävyyttä, ja kolmas - parantaa tarttumattomuusominaisuuksia.

Yksinkertaisin on Teflon-pinnoite. Tämä pinnoite on halvempaa kuin kilpailijoiden, ja selviytymään sen toiminta. Mutta kun sitä käytetään olla "varuillaan". Se seikka, että lämpötilassa 200 ° C alkaa tuottaa haihtuvia aineita. Kattavuus alkaa haihtua ja komponentit pääse keuhkoihin (eläimet kuolevat pienimmänkin annoksille ihmisillä, nämä aineet aiheuttavat syöpää).

Äskettäin suosiotaan aikana keraamiset ja polymeeri-keraami-pinnoite. päällystysastioissa grillatun kallis, mutta se kestää korkeita lämpötiloja ja ei tuota syöpää aiheuttavia aineita. Merkittävä haitta tämän pinnoitteen - hauraus. Päällyste voi halkeilla alle voimakas vaikutus ja heikkenee jyrkästi lämpötilan laskiessa.

Kestävyys pinnoite voidaan pidentää, jos varovasti pestä pannulla ja käyttää puusta tai muovista lastalla

On olemassa paljon muunnelmia kunkin valmistajan. Esimerkiksi joissakin käyttää Tefalin pannuja titaani pinnoite. Tässä tapauksessa olisi ilmoitettava etiketissä: "Sallittua käyttää metalliosia". Myös graniitti ja jopa timanttipinnoitus!

Äskettäin luin, että nyt on keksittävä jonkinlainen materiaali "termolon" kattaa pannulla. Laadun kaltaisen materiaalin luonnollinen keramiikka. Siten se on erittäin kestävä ja kestää kuumentamalla 450 ° C: ssa ilman haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen. Vaikka luettuani arvosteluja internetissä, on tunne, että se on markkinointi "kuori". Ja he kirjoittavat, että tämä on yleinen tarttumaton pinnoite, joka menestyy edelleen Kiinassa

Mitä muuta etsiä ostaessaan

Tärkeimmät parametrit tutkittu. Kehotan teitä kiinnittämään huomiota toiseen tärkeitä ominaisuuksia:

 1. paksuus pohjan. Mitä enemmän, sen parempi. Se sopii tähän paistinpannu teho (Antideformation) pohja, joka nopeuttaa lämmön jakelu, suojaa muodonmuutoksia.
 2. korkeus pohjan kylkiluun on oltava huomattava.
 3. kapasiteetti ja muoto ei vaikuta laatuun. Valitsemalla halkaisija, ohjaavat kokoa levyt, polttimet, ja perheenjäsenten lukumäärän. Suosituimpia ovat neliön malli, jossa on 20-senttinen puolin.
 4. ulompi päällyste astia on emali, lakka. Lakka käytännöllinen ja kestävä.
 5. hyvä, kun kahva valuteräksenä ja on peitetty tulenkestävällä materiaalilla. Yhtä kätevää on kahvan, joiden avulla voit käyttää yleiseurooppalaista grilli uunissa.
 6. yleiseurooppalaisen grilli ei merkitse mitään kantta. Pääsääntöisesti valmistajat tarjoavat ostaa erilliskansi valmistettu metallista, kuumuutta kestävä lasi tai kansi-paina.

Muuten et olla erittäin hyödyllistä nähdä, mitä asiantuntijat sanovat tämän videon:

Tyypillisesti valmistajat ovat raportoineet yhteensopivuus paistinpannu eri levyillä. Yleensä kaasulieden ole rajoituksia, mutta lämpötila sähköliesi kestämään ei joka pannulla. Tämä kysymys on tarpeen täsmentää ostaessaan. Sillä levyt keraamiset-lasi pinnoitteita valita pannulla on sileä pohja. Induktio sopii sekä rautaa ja alumiinia teräksen insertit pohjaan.

Katsaus suosituimmista malleista

Perehdymme tilauksen, sitä parempi paistinpannu Grill Tefal, palautetta yhtiön tuotteista ja sen kilpailijat. Arvioimme materiaalien ominaisuuksia, tietää hinnan ja katsoa kuvaa pannut

TEFAL Talent - yleinen muoto on valmistettu alumiinista, ja kahva bakeliitista ja ruostumatonta terästä. Se on tarttumaton pinnoite ja Titanium Pro Antideformation levy. Mitat pan - 26h26 cm, pohjan paksuus - 4 mm. Yhteensopiva kaikkien levyjen.

Pan-grilli Tefalin "Talent9quot;, teflon, väri: musta, 26 cm x 26 cm

TEFAL Flavour - pyöreä muoto on valmistettu alumiinista ja siinä on tarttumaton pinnoite Resist Plus. Sen halkaisija on 31 cm, paksuus pohja -. 5 mm. Se soveltuu kaikille liedet, paitsi induktio.

Pan grilli pihvit Tefalin FLAVOR

Ulkoisesti yleiseurooppalainen grillattu eroavat vain muodoissa. Kun katselu ominaisuudet silmän saaliit ero pohjan paksuus. Kuitenkin TEFAL Maku ei Antideformation ajaa, ja se ei sovi kaikille levyille. Mielestäni Talent on monipuolisempi, ja päätellen katsauksissa se on kestävämpi. Sinä päätät, mitä grillipannu Tefalin sopii sinulle.

SUPRA Hade - neliön muotoinen, tehty hiiliteräksestä. Se kattoi kolme kerrosta kulutusta kestävästä keraamisesta materiaalista. pan koko - 28 x 25 cm Paksuus pohja -. 3 mm. Hyväksytty käytettäväksi minkä tahansa levyjen.

Pan-grilli Supra "Hade9quot,, 28 cm x 25 cm

ozon.ru

Huolimatta siitä, että valmistaja SUPRA HADE on yhteensopivuus induktioliesi, todellisuus on toinen. "Kaunis katsella, mutta kauhea laatu. Sen jälkeen, kun ensimmäinen keitto (minun induktio liesi) pohjassa on kaareva kaaren. Kenties kaasuliesi tilanne on parempi"- hän kirjoittaa turhautunut shopper. Kanssa yhtä kritiikkiä yhtiön romahti muille käyttäjille.

RISOLI Gratella - neliön muotoinen on valmistettu alumiinista. Se on kaksikerroksinen PTFE tarttumaton pinnoite ja pohjan paksuus on 5 mm. Kätevä taitettava kahva tilan säästämiseksi varastoon. Mitat -. 26 x 26 cm Ei sovellu induktioliesi.

Pannu grilli "Gratella9quot,, 26 cm x 26 cm

ozon.ru

Vaihtelevia arvioita ja osoite RISOLI Gratella. "Kätevä, koska kahvan. Ainoa harmi on, että vuoden alkaa kiivetä ympäri tarttumaton pinnoite"- valittaa fani pihvejä.

Vertailla mielipiteitä, tajusin yksi asia. Ei ihme ranskalainen yhtiö Tefal pannut yli 50 vuotta ovat myynnin johtajia. Tämä valmistaja ylläpitää laadukasta, yrittää täyttää kaikki tarpeet vaativille kokit. Ja mikä merkki haluat?

Kirjoita kommentit suosikki reseptejä, jätä arvostelut paistinpannuja ja älä unohda tilata päivitykset. Nähdään pian!

Jaa linkki artikkeliin sosiaalisten verkostojen

Olet valmis paistinpannu Grill? Kirjoita arviosi pohja

Arviot

Paljon kiitoksia mukavasta artikkeli. kaikki kuvattu hyvin yksityiskohtaisesti.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Hei, nimeni on Olga. Etsivät terveellisiä reseptejä terveyden ja kauneuden? Niin tervetuloa blogiin. Lisää minusta

Leave a Comment

87 − = 82