Miten saada liimaa vaatteet

Miten poistaa liimaa vaatteet

Jopa pölytön työ joskus ei jätä tahroja vaatteisiin tai kotitoimiston. Oma suosikki pusero, farkut tai paita saattaa tuhoutua, jos kangas saa tippa liimaa. Kukaan ei ole turvassa yhtäkkiä käsien vapina, joten tutkimaan keinoja poistaa nämä epäpuhtaudet säästämiseksi kallis asia.

Työskentely tahansa liimojen vaatii äärimmäistä varovaisuutta. Koska niiden ominaisuuksia, ne jäävät pinnalle lähes mitä tahansa materiaalia tuskin johdettavissa pilaantumista. Super liimaa on erittäin vaikea poistaa kudosta ja pestä pois saippualla tai puhdistusaineella on mahdotonta (erityisesti laadullisia, ei kiinalainen). Tuo se (ei vielä alkanut kuivua) voi olla bensiiniä, tinneriä tai lakanpoistoaineiden (asetonia auttaa vaikka kuivatut paikkoja). Ennen liiman poistamiseksi vaatteista silkistä tai villaa, tehdä liuos (20 ml per 40 ml), etikka ja vettä.

Miten poistaa liimaa vaatteet Moment

Menetelmiä pinttyneen liimapisteitä paljon. bensiini käytetään kestävä kangas, etikka liuos vedessä (yhden), asetonia. Herkempi materiaalit: sifonki, silkki tai pitsi, sametti, pitsi ja villa edellyttävät erityistä lähestymistapaa. Poistaa liima tahrat tällaisista kankaista voidaan säästäviä erityinen liuoksessa, joka liuotetaan 20 g sitruunahappoa 200 ml: ssa vettä. moppi liotetaan liuoksessa dip tahra, pese tuote. Jotkin liima hetki hyvin puhdistettu jäädyttämisen jälkeen (tuore) tai lämmitys (kuiva saastuminen).

Usean pesun jälkeen hyvin surullinen ilme puseron paljeteilla luopuneet, paikalla alttiina liimaa. Usein kysymys kadonneiden kiviä ei synny. Emäntä pian ihmetellä kuinka puhdasta kuivattu liimaa vaatteista vahingoittamatta kangasta. Näitä tarkoituksia varten, käytä lakkabensiiniä, mutta tarkista ensin materiaalin herkkyyttä: Levitä tuote ei ole heti etupuolella tuotteen, ja liota niitä sisäsauma. Muutokset kudoksen väri ei pitäisi olla vain niin voit työskennellä tämän liuotinta.

Miten liimanpoistossa tarroja vaatteet

On epämiellyttävää löytää uusia asioita suoraan tina vaikeita tahroja. Usein kun hintalappu tai tarra, jossa on viivakoodi poistetaan, niiden alla löytänyt jälkeäkään liimaa. Tässä vaiheessa, nopeasti kerääntyä likaa ja pölyä, selvästi ilmaiseva olemassaolon saastumisen vaatteita. Herää kysymys, miten puhdistaa vaatteita tarra ja paikalla, että on sen alle? On tarpeen hieroa kangas kastetulla kankaalla asetonia. Kun kyseessä säämiskänahan, joka voi vahingoittaa, on suositeltavaa hieroa lika pyyhekumi koulu.

Miten poistaa liimaa tahroja vaatteista

Menetelmiä epäpuhtauksien poistamiseksi liima riippuu merkin liimaa, kangas, johon hän oli, ja pilaantumisen tuoreus. Yleiset suositukset ovat, että sinun täytyy välittömästi aloittamaan toisen tuoreita tahroja. Mahdollisuudet poistaa se on paljon suurempi ensimmäiset viisitoista minuuttia. On tärkeää, ettei hieroa liiman pinnalla kankaan ja märkä, poistamalla sen ylimäärä. Voit käyttää jotain terävää (veitsellä tai saksilla) urkkia pudonnutta pudota. Tutustu alla menetelmiä poistaa kohteita erityyppisten liimaa.

Tuore PVA liima tahra poistetaan tavanomaisella saippualla. Tämä vanha lika farkut, pellava tai puuvilla poistetaan pumpulipuikolla kastetulla alkoholia. Suede on suositeltavaa pitää yli höyryä muutaman minuutin, ja sen jälkeen pestä liima kankaalla. Jos PVA matto poistetaan bensiinillä tai liuottimella, silkki on parempi laittaa pakastimeen. Jälkeen puoli tuntia vain murskaa ja poistaa liima jäännös materiaalista.

Tahroja vaatteet, kun puun työstöön esiintyy usein. Puuseppä tarttuvan pinnan kankaan avulla saatuihin pesu lämpimällä vedellä ja saippualla. On parempi antaa asioita hieman valehdella vedessä ennen puhdistusta. Jos et voi siirtyy välittömästi poistaa saastuminen, Tee se heti saapuessaan kotiin. Aloita pehmentämällä kuivattuja pisaran, ja sitten kaapia veitsellä. Tuhota kaikki jäljet ​​liima tulee Vaatteet harja ja pesemällä edelleen.

Opiskelijat usein "kiitos" emänsä erilaisia ​​läiskät lomakkeella. Yksi yleisimmistä on jälkiä liima, joita ne käyttävät luoda sovelluksia. On hyvä, että tämä aine ei tunkeudu syvälle kuitujen välissä kankaan ja ei ole ymmärtänyt kuin jotkut muut liima-ratkaisuja. Peruutettava tämä saastuminen koulupukuja voit, liota kangasta kylmässä vedessä. Sitten varovasti hankaa saippualla ja pese.

Työskentelystä kankaita käyttämällä erilaisia ​​liima. Tahrat ratkaisuja käytetään tilapäiseen kuivatuksen materiaalia vain näytöllä. Vaikeampaa on poistaa jälkiä liimaa, jota käytetään decoupage kankaat. Kuvan alkuperäinen kaava, joka yhdistää ominaisuuksia tiiviste, maalit ja liimat, ei anna sinun päästä eroon vaatteita laski pudottaa yksinkertainen pesua. Täällä kätevä kaiken raskaan tykistön: bensiini, liuotin, lakkabensiiniä. Sen varmistamiseksi, että et sotkea juttu kokonaan, testi nestettä huomaamaton alue kankaan.

Tällainen liima-aineen kiinteässä tilassa kuumentamalla tulee neste, sen jälkeen se levitetään halutulle pinnalle erityinen ase. Ennemmin tai myöhemmin, kuuma pisara osuu jalka ja imeytyy nopeasti kuitujen väliin. Vetää tällaisen paikan asettamalla vaatteet pakastimeen. Kovilla pakkasilla tekee sulateliiman hauras, ja jonkin ajan kuluttua se voidaan kaapia pois tylsällä veitsellä. Salamakenkä rauta liian usein auttaa emännät. He laittoivat paikalla puuvillakangasta ja silitä paikka 20 sekuntia.

Video: miten poistaa liima jälkiä vaatteet

Lapsi koulussa usein käyttää liimaa työn luokka. Olen tottunut tippua vaatteisiin se säännöllisesti, joten yritän poistaa asioita poikansa välittömästi. Tiedän miten poistaa liima vaatteista, vain saippua pesee pilaantumista. Vaikka tällä kertaa se oli tarpeen liota kohde liuoksessa sooda, se oli liian hyvä paikka poika istutettu.

Yritti äskettäin liimaa sandaalit, käsi osoittautui liima "sekuntia." Työskentely hänen kanssaan on ollut nopeaa, mutta sitten tuskin pestä kädet (toinen päivä) ja huomasin paikalla shortsit. Miten poistaa liimaa vaatteita, vain ei ole niin välittömästi kiirehti pesemään. Tulos ei ole tyytyväinen, meidän piti kiinni top rauta-siirtoja.

Työskentelen korjausta kenkiä pitkään, hoito teknologia liimaa yksittäistä kokoonpanon kukin niistä oppinut hyvin. Mutta en odottanut tällaista ongelmaa, se ei lähetetä paikalla farkut. En tiedä, miten likaiset aina muuttua erityistä vaatetusta. Se ei auta bensiiniä tai glyseriiniä - housut oli siirrettävä luokkaan kotiin.

Mitä tuoda liimaa tahroja vaatteista?

Yleiset säännöt puhdistukseen asioita liima

Vastaus kysymykseen, mitä ja miten pestä pois tai kaavi liimauskohta riippuu ensinnäkin siitä, minkä tyyppistä liimaa, joka joutuu vaatteille, ja toiseksi, kudosten, josta se on ommeltu. On selvää, että lähtö laastari farkut ja sifonki, esimerkiksi sinun täytyy täysin eri tavoin. Kuten liima, jotkut hänen näkemyksiä hyvin pestä pois tavanomaisia ​​pesuaineiden tai saippuaa, ainakin kunnes tahra on tuore.

  • Älä vitkastella tahrojen - Pidemmällä liima jää kankaaseen, sitä syvemmälle se tunkeutuu kuitujen, vähentää mahdollisuutesi päästä eroon hänestä;

Helpoin tapa tuoda vaatteita PVA - vesiliukoista liimaa. Näin ollen, tuore tahra voidaan yksinkertaisesti pestä pois mitään pesuainetta lämpimällä vedellä. Toinen asia, jos PVA liima on kuivunut ja syönyt kankaan rakenne:

  • Luonnonmateriaaleja pellava-tyypin puuvilla (puuvilla ja denim, mukaan lukien) PVA-liima voidaan pyyhkiä pumpulipuikolla kastettu alkoholiin. Mutta älä unohda tarkistaa alkoholin vaikutusta missään väärällä puolella asiat - hyvin usein viime aikoina ja luonnonkuituja lisätään seoksena keinotekoisia kudosten parantunut toimintakykyä. Näin ollen, kangas on nimeltään "puuvillaa", mutta itse asiassa 40% koostuu polyesteristä, esimerkiksi.

Miten poistaa silikaatti liimaa vaatteista?

Ennustaa etukäteen, voi päätellä paikalla silikaatti liimaa, se on mahdotonta. Eri kudoksissa, se käyttäytyy aivan eri tavalla, on tärkeää sekä pitkään laittaa paikka, koska se on ehtinyt kuivua, riippuen ympäristön kosteus, onko suorassa auringonvalossa paikalla, ja niin edelleen. N. Jos olet onnekas, sinut poistetaan silikaattipuskuroinnin liimalla tavanomaisia ​​pesuaineen. Tämän vuoksi on tarpeen jättää 3 Chasa asia pesujauhetta liuokseen (geeli tai saippua) ja tavanomaisia ​​sooda nopeudella 40 g 1 litraa kohti sooda vettä, ja sitten pestiin jäykällä harjalla.

Poistamalla paperi liimaa vaatteet

Toimistotyö liima - päänsärky jokainen äiti nuoria kykyjä päiväkoti tai peruskoulu ikää. Aina kun lapsi tuo kotiin sovelluksissa, kannattaa odezhku huolellisesti tarkastettava tahrat paperin liima. Loppujen lopuksi hän on täysin tyytyväinen tähän sisältöön, mutta vain jos ei ehdi kuivua.

Märkä lämpimällä vedellä saastunut alue, hyvä vaahdota saippuaa. Muutama minuutti myöhemmin pestä pois käsin, vaan harja, ja sitten yksinkertaisesti pestä asia, kuten tavallista.

Tahra kaseiinista, nitroselluloosaa ja kestomuoviliimaa

Poistaa tahroja kaseiini liimaa seuraavasti:

  1. Rasva se lämmitetään ensin glyseriiniä (apteekista saatavilla);

puhdistettu bensiini voi kokeilla farkut. Ja itse asiassa, ja toisessa tapauksessa, silloin asia tulisi pestä tavalliseen tapaan.

  1. Pyyhi tahra kastetulla vanupuikolla asetonissa;

Tämä menetelmä ei sovellu asetaatti silkki.

Spot pikaliimaa - pahimmassa tapauksessa kodin (ja ammatillinen liian) kemiallinen pesu. Sitä ja "super" tiiviisti liimaa erilaisia ​​materiaaleja ja siksi hän syö osaksi kangas samaa laatua. On selvää, että enemmän laadukkaita liimaa sai vaatteisiin, sitä vaikeampi se poistetaan sieltä. On toivottavaa, että varjolla "maaginen" liimaa ostit Kiinan väärennöksiä - tässä tapauksessa sinulla on mahdollisuus pestä asia.

Joten, jos sallii kangas, ommeltu josta saastunut asia, kokeile:

  • Hangata tahra kastetulla kankaalla bensiinin - tuore on antaa periksi;

"Hetki" Miten puhdistaa vaatteita tahrat liimaa?

Monet kotiäidit ihmettelevät, mitä tehdä, jos vaatteita osui liima "hetki". , Mikään yksittäinen reseptiä ei ole täällä. Se, että TM "Hetki" tuottaa useita rivejä liima tarkoitettu liimaamiseen eri materiaaleja, vastaavasti, joilla on erilaiset fysikaalis-kemialliset ominaisuudet.

Tämä liima kenkämerkkiin keinotekoisilla tai luonnon mokka, nupukkinahkaa voidaan siististi "leikata" kynsiviilan tai yritä poistaa poistovälineinä lakka, joka ei sisällä asetonia. Mutta "hetki" varten tapetointi helposti tyytyväinen tähän sisältöön mistä tahansa kudoksesta saippualla.

Miten poistaa jälkeäkään tarralaput

Tarraetiketti (jossa on viivakoodi tai hinta) on erittäin helppokäyttöinen, ja monet myyjät eivät epäröi liimaa ne kaikesta, jopa vaatteisiin. Ensi silmäyksellä, tarrat nopeasti ja helposti poistaa kankaasta, mutta jonkin ajan kuluttua kirkas vaatteet muuttuu havaittavissa tumma piste - pöly tarttuu liima jäännös etiketti. Tavallisella pesun päästä eroon näistä paikoista ei aina onnistunut. Jos kangas rakenne mahdollistaa, hankaa aluetta vanulla kastettu nestemäiseen kynsilakanpoistoaineella. Mokkanahkaa pyyhkiä liima jäännös etiketti voi olla tavanomainen paperi puhki.

Poistamalla liima ansat jyrsijöille

Omistajat omakotitalojen ja kesäasukkaita tuntee ongelman torjumiseen kotimaista jyrsijöitä. Kuten eräs ympäristöystävällisempiä nappaamalla nämä tuholaisia ​​liima laitteita käytetään laajasti. Mutta usein tahmea aine ei kuulu hiirtä ja itse vuokranantajat.

Video: Miten poistaa superliimalla raudan kankaan?

Tämä menetelmä poistaa tahroja superglue edellyttää esitutkimuksen romu pala kangasta, joka on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin se, joka on puhdistettava. Jos kaikki sujuu, se tarkoittaa, että video on auttanut sinua selviytymään ongelmaa:

Joten päästä eroon liimapisteistä - jopa kuuluisa super-liimaa, liimaus kaikki materiaalit "vuosisatoja" - on täysin todellinen. Jotta asia se oli kuin uutena, kiinnittää huomiota materiaali, josta se on tehty, selvittää minkälaista liimaa oli kankaalle, ja toimia sen mukaan annettuja ohjeita artikkelissa. Vaikeita tapauksia varten on olemassa kuivapesu.

Kompakti tila | yhteinen tila

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Miten poistaa liima vaatteista: tekniikoista ja vinkkejä

Jokainen ihminen tietää, että sinun täytyy työskennellä liiman hyvin huolellisesti, mutta kaikki eivät kääntyy noudattaa tätä sääntöä. Usein takia hankala liike voi saada lisää "koristelu" vaatteita muodossa paikkoja. Tässä artikkelissa näytämme miten poistaa liima vaatteista.

Jos on tahroja vaatteisiin PVA liimaa, ne voidaan johtaa yksinkertaisin keinoin käsillä, jotka ovat saatavilla jokaiseen kotiin. Ensin täytyy yrittää pestä pois valkoisen polkua lämmintä vettä. Jos vanha tahra, tarvitset hieman likainen paikka vaahdota saippualla ja varovasti hieroa harjalla, jotta ei pilata kudosrakenne. Jos asia on ommeltu ohut herkkä materiaali, se on parempi hieman saippuaa ja hiero tahra kevyesti.

On olemassa muita menetelmiä, kuten pestä pois liima. Se voidaan johtaa, jos pyyhkiä alue astian pesuainetta tai etikkaa. Värjää myös kohteesta PVA lähtö nesteitä, jotka sisältävät alkoholia. Käsittelyn jälkeen pehmopaperituotteita on tarpeen liota kaksi tuntia lantion vedellä ja pesuaineella. Tuote on huuhdellaan kylmällä vedellä.

Hieman vaikea päätellä liima kappaleet "Moment9raquo;. Jos likaiset synteettiset kankaat, jolloin joudut käyttämään puhdistettu bensiiniä tai asetonia. Ensimmäinen tulee pyyhkiä pumpulipuikolla kastettu paikka, jossa paikalla, ja sitten perusteellisesti pestä vaatteet.

Niille, jotka eivät tiedä, miten saada liimaa villa-, sametti tai silkki, sinun kannattaa käyttää säästeliäästi keinoin. Tällaisia ​​kudoksia voidaan käyttää sitruunahapon vesiliuosta. Valmistaa sitä tarvitaan 0,5 litraa vettä liuotetaan yksi tl sitruunahappoa, ja sitten upotetaan ajoneuvon sienellä tai vanulla hoitoon saastunut paikka ja pestä vaatteita.

Tahranpoisto silikaatin liimaa

Jälkiä silikaatti liimaa poistettiin sooda. Tehdä tämän kulhoon lämpimällä vedellä ja lisätään muutama ruokalusikallista ruokasoodaa ja vähän pesuainetta. Tässä neste liota vaatteita vähintään 2 tuntia. Kun asia on niin kuin pitääkin pomoknet, voit yrittää hieroa tahra käsissä. Jos liima ei irtoa, voit käyttää harjalla.

On toinenkin helppo tapa poistaa liimaa vaatteista. Ensin täytyy pehmentää tahra kuumalla vedellä, ja sitten yrittää poistaa liima liotetaan tylsä ​​veitsi osa. Tähteet saastuminen voi johtaa asetonia tai bensiiniä. Tämä menetelmä on tehokas taistelussa vanha tahroja silikaatti liimaa.

Peruuttaa tällaista pilaantumista, voit käyttää lämmintä saippualiuoksella. Voit tehdä tämän, liota pieni pala saippuaa veteen ja liota se vaate, johon on tahroja liimasta. 4 h, vaatteet tarvitse pestä ja huuhdella.

Usein on tilanteita, jolloin paikkoja ilmestyi jo pitkään, ja ihmiset unohti ne kokonaan. Miten poistaa liimaa vaatteet, jos se on jo vanhentunut? Tällaisissa tapauksissa meidän on oltava varmoja pehmentää tahra ja siivoa pois hänen tylppä kovalla esineellä. Sitten sinun täytyy harjaamaan alue varovasti harjalla vaatteita ja pese tuote normaalisti.

Korkea lujuus liimoja, jolloin muutaman sekunnin sitomaan lähes mitä tahansa materiaalia, talletettu tahrat, jotka ovat peräisin vaikein. Tällaisia ​​yhteisiä liimojen "Sekunda9raquo;« Cyjanopan9raquo,, «Eurostar9raquo; ja muut jälkiä, joita on vaikea poistaa tahansa pinta, onko se kangas, puuta tai jopa muovia.

Tuore tahrat "Superglue" voit yrittää tuoda liuottimen tai asetonilla. Mutta se on tehtävä huolellisesti, jotta ei jäisi jälkiä kankaaseen. Tällöin on suositeltavaa testata vaikutusta liuottimen huomaamaton kudosta sivuston. Jos tulos käyttää tätä työkalua on myönteinen, niin voit turvallisesti edetä käsittelyä saastuneen alueen. Kun puhdistus on tarpeen huuhteluveden osa tavallista vettä. Miten poistaa liimaa vaatteita, joka tulee liuotinta, reaktio? Tällaisissa tapauksissa on tarpeen käyttää etikka- liuokseen. Lasi vettä lisätään 1 rkl. l. etikka ja sekoitetaan huolellisesti märkä osio liimapinta.

Menetelmä poistaa tahroja kozeina

Poistaa tahra tällainen alkuperä voidaan puhdistaa vain bensiinillä, ammoniakin tai glyserolia. Valitsemalla sopiva työkalu, sinun täytyy kostuta pumpulipuikolla ja hyvin hoitaa likaisen osa tuotetta. Sitten sinun täytyy lääkeannos paikkaan käytetty työkalu ja jätä puoli tuntia, jotta se toimi niin kuin pitääkin.

Tahrojen kasvi- liimaa

Ennen poistamalla nämä tahrat on poistettava liima-vaatteita jäädytetty kuori. Sitten sinun täytyy käyttää erityistä ratkaisu: sekoita 2,5 Art. l. tislattua vettä, 1. l. alkoholia ja 10 g ammoniakin sooda. Tämän ratkaisun dip pumpulipuikolla ja pese blotilla. Huuhtele vedellä ja ripottele hoidetulla alueella talkki. Tämä resepti on vastaus kysymykseen, miten poistaa liima vaatteista. Bloteilla kasvi-pohjaisia ​​työkaluja se selviytyy hyvin.

Ennen vetäytyä liimaa vaatteita, on tarpeen määrittää tyyppi ja koostumus värjättyä kudosliiman. Tämä tieto on tärkeää valita sopiva menetelmä tahrojen poisto. Sitten sinun täytyy hakea vähän käteinen väärällä puolella tuotteen ja jätä muutamaksi minuutiksi. Jos välineet tällä kertaa ei vahingoita kangasta, joten sitä voidaan käyttää etuosan vaatteen. Suorittaa tällainen testi on tarpeellinen joka kerta turvallisuuden varmistamiseksi altistumisen tiettyyn kudokseen. Jos näin ei tehdä, on olemassa riski pilata juttu ikuisesti.

Olemme kuvanneet tehokkain ja helppo käyttää tapoja poistaa liimaa vaatteista. Jos vaikka niiden avulla ei voi täysin päästä eroon tahroja, sinun täytyy etsiä erikoistyökaluja.

Leave a Comment

21 − 15 =