Se näyttää kukka begonia kuva

19 parasta lajeja, lajikkeita ja lajikkeiden begonioiden

Begonia - se on hyvin kaunis ja hämmästyttävä värit valloittaa puutarhurit hänen taika muodon ja monipuolinen väri kukka. Nämä kukat voidaan nähdä lähes joka kodissa ja takapihalla. Ne on sisustettu erilaisilla virkistysalueet, toreilla, puistoissa, asuntoja ja parvekkeet. Otetaanpa tarkemmin yleisimpiä begonioiden ja niiden lyhyt kuvaus.

Begonia, kuten kaikki kasvit, on herättää huomiota ja hoitoa. Tarvitsevansa ajoissa kastelua ja lannoitusta. Hän rakastaa kirkas aurinko, varsinkin kukinnan, sekä korkea ilmankosteus, koska se ilmestyi ensimmäisen kerran ja se kasvaa trooppisissa olosuhteissa. Yleensä hoito begonia ei ole vaikeaa, tärkeintä on, ettet unohda pääkohdat hoidon kukka. Tarkkailla lämpötilaa ja oikea valaistus anna begonias hajottaa kauniita kukkia, joita voi ihailla pitkään.

Yleisimmät begonioiden, lyhyt kuvaus lajikkeita

Kukka kutsutaan myös vsegdatsvetuschim. Sen nimi juontuu pitkä kukinta-aika. Begonia on esitetty muodossa pitkäaikaisen bush, joka on paksu varsi suuri koko, ja lehdet pehmeä ja sileä pinta.

begonia Vechnotsvetuschaya

Kukinnot esitteli kukkia valkoinen, punainen ja pinkki sävyjä. Kukinto itsessään sijaitsee korkealla kantoineen. Chetyrehlepestnoy mies kukka ja naisten koostuu kolmesta terälehdet. Siemenet kypsyvät ja varastoidaan laatikoissa tumman - ruskea.

Vuodesta begonias Vechnotsvetuschey jo aiheuttanut 600 lajikkeita, jotka ovat eri kasvin korkeus, lehtien väri levyt ja kukat itse. Useimmat näistä lajikkeista esitetään heteroosi hybridejä. Tämän alimitoitettu hybridit korkeus 15-20 cm, sredneroslye 20-30 ja korkea korkeus saavuttaa 50 cm.

Begonias tämä laji on erittäin voimakas ja suuret kasvit. Pituus kukka voi olla jopa kolme metriä. Sen sitkeä juoksijat aina vetää ylös ja takertuvat eri puolilla tahansa materiaalia, elävä ja elotonta. Kukinta on silmiinpistävää sen kauneuden. Mutta koska suuri pituuden kasvien Sisäympäristöön tällaisia ​​begonias kaikki eivät tarvitse maistaa.

Lehtipuista tai koriste lehtineen ei varret. Lehtiä terät kasvit kasvavat suoraan leviämisen juuresta. Nimi tällainen saamaansa kaunis ja monipuolinen lehdet, jotka eroavat toisistaan ​​värin ja muodon. He näkevät eri paikoista eri värejä ja muotoja, ja on pelkkää.

Rex on yksi tyyppisiä hybridivoimaloissa. Lehdet saavuttaa pituus kolmekymmentä senttimetriä, ja rosoisia reunoja. Muoto on soikea ja pyöreä. Niiden väri voi olla joko violetti, ruskea, vaaleanpunainen, ja violetti. Sen kasvien lehdet on aina erittäin mukava hapsut, joka on koristeltu kasveilla hopeansa vihreä tai valkoinen.

Lehdet tämän lajin on yleensä enintään 15 senttimetriä. Ne karvoitettu oliivinvihreä. Muoto - munanmuotoinen, ja rosoiset reunat. Koska on tunnusomainen väri ja epätavallinen kansi-lehdet jos päällystetty metalli plakin. Kun altistuu suoralle auringonvalolle tai kirkkaassa päivänvalossa heijastaa lehtensä ja siro kiiltoa.

Toinen nimi tämän kasvin begonia Bauer.

Begonia Bauer (Tiger)

Tämä on yksi kauneimmista lajeista koristeellinen lehtien begonioiden. Varsi pystyssä, haarautunut. Pituus lehdet voi nousta jopa seitsemän senttimetriä. Muotonsa muistuttaa sydän, vain hieman viisto ja osoitti kärjessä. Väri - ruskean oliivi, joka on päällystetty valkoisella täplät. Siksi tiikeri begonia kutsutaan.

Kukka tämän lajikkeen ei siedä suoraa auringonvaloa. Se tuntuu hyvältä ympäristöolosuhteissa. Talvikuukausina lämpötila on parempi vähentää.

Locus - Uusi-Guinea. Lehdillä on yllättävä malli muodossa Maltan risti. Kuva ruskea, ja hän - vihreä. Pituus voi kasvaa jopa 20 cm . Korkeudella kasvi on 20-35 cm. Kukat ovat yleensä ole suuria, beige.

Lehdet kukkien muistuttavat vaahtera. Siksi lajike pidetään koukeroinen. Väri lähtee eri näkökulmista eri. Ulompi puoli on maalattu oliivi- tai kirkkaan vihreä väri, ja pohja on punainen ja viininpunainen. Lehdet ovat mehevä ja pitkään pistokkaat, jotka on peitetty karvat valkoinen tai harmaa. Tämä erottaa tämän muista kukkalajeista.

Pensas kasvit voivat päästä korkeus 30-50 senttimetriä. Cleopatra kukkii yleensä alkaa tammikuussa ja helmikuussa. Kun kasvi alkaa kukkia, se vetää kukka varret, jotka sijoitetaan vaaleita - vaaleanpunainen pikku kukkia.

Sitä kutsutaan myös ranneke Begonia. Meksiko on koti kasveja. Kasvi on hiljalleen varsi, lehdet ja suuri halkaisija kasvaa jopa 30 cm, peitetty kuiduilla. Pistokkaita lehtiä terien pitkät, joita ympäröivät ranneke fluff punaista. Kotona kukinta talvella, samalla kun luodaan noin viisi varret, joka kasvaa pituus on noin 60 senttimetriä. Kukat muodostuu vaaleanpunainen harjalla.

Pensas begonioiden on tarpeeksi haarautuminen ja kampi varsi, joka näyttää korsi bambu. Se kasvaa pensas, josta kasvaa paljon sivuversojen. Muoto ja väri lähtee vaihteli. Kukinta on erittäin mukava of Fine kukkia. Juuristo on paksu ja lihainen, ei jaeta.

Niistä lajikkeet tämäntyyppisiä on yksivuotisia ja perennoja. Kasvien korkeus on riittävän suuri ja optimaalisissa olosuhteissa voi olla jopa kaksi metriä.

Yleisin lajikkeiden begonia holkki:

Varret kasvit ovat suorat ja paljaat, joka pituus on 0,5 metri. On epäyhtenäinen väri eri näkökulmista. Vihreä väri ulkosivulla on peitetty hopea pilkkuja. Kääntöpuolella lehtilavan on tummanpunainen. Kukat ovat pieniä, mutta tiheä kukinto.

Kukka on silnovetvyaschiesya pitkä varret, joka voi kasvaa jopa metrin korkeuteen. Lehdet ovat soikeita, kiiltävä vihreä pinta. Kukkia fuksievidnoy begonias monia punaisen eri sävyt. Mutta kukat ovat harvinaisia ​​ja erittäin ripustaa.

Tällä lajilla on juuret muodossa mukula. Varret noin 80 cm korkea, pehmeä. Kukat ovat molemmat yksinkertainen tyyppi, ja Terry, ne ovat kuin ruusut kukkia, pionit, krysanteemit ja kameliat. Värit voidaan järjestää yksi tai kukintoja, pieni ja suuri. Niiden halkaisija on tyypillisesti 3-20 cm.

Yleisimmät lajit:

 • Picota Harlequin (Picotee)
 • Bouton de Rose (bouton de Rose)
 • Red Duck (BegoniaDark punainen)
 • Rapea Margarita (crispa marginata)

Tähän ryhmään kuuluvat monet lajikkeita, jotka kukkivat kesäkuukausina. Samalla kukinta ei vaikuta sääolosuhteet.

Eräs tunnettu lajikkeita on elatior hybridi. Se on johdettu risteyttämällä mukulat ja sokotranskih lajeja. Elatior pystyy kukkia lähes koko vuoden. Tämän vuoksi kyvyn sitä kutsutaan talvella Begonia. Kasvi on pieni, korkeus noin 40 cm, paksuus varret ja kirkas, kiiltävä lehdet. Niiden pituus voi olla jopa 8 senttimetriä, sydämen muotoinen epätasainen. Kukkien varret pitkä, jotka kasvavat valu.

Begonia hybridi elatior

Korkeus holkki on jaettu kolmeen tyyppiin:

 • korkea - jopa 40 cm
 • keskimäärin - enintään 30 cm
 • kitukasvuisia - enintään 25 cm

Se on suosittu puutarhurit. Kasvi on suuri jopa 40-50 cm korkeus. Varsi hiipivästä ja meheviä. lehtiä pituus noin 30 cm, vihreä väri (tumma tai vaalea).

Valkoisia tai vaaleanpunaisia ​​kukkia kerätään harjalla, joka saavuttaa pituus on 50 cm. Se kukkii helmikuusta huhtikuuhun, ja kukinnan huiput keväällä ja kesällä.

Borschevikolistnaya begonia

Hybridi lajike on Borschevikolistnoy begonia krasnolistnyh. Tämä yrtti, joka yleensä kulkeutua maata pitkin. Varsi lyhennetty.

Hieman pyöristetty lehdet, riittävän suuri pituus ja leveys, joka on 10-15 cm ja 8-10 cm, vastaavasti. Ulkosivulla kiiltävä vihreä, ja punainen sisusta.

Kukinta alkaa joulukuu-kesäkuu. Kukat ovat pieniä, valkoinen ja vaaleanpunainen sävy.

Tämä pensas, jonka korkeus on 40-50 cm. Versot nujerrettu, paksu juurakko. Pistokkaat karvainen. Suuret lehdet kasvavat pituus ja 20 cm leveä ja 15 cm . Kärjet ovat, sahalaitainen reuna.

keltainen begonia

Kukat kukinnot himmeän keltainen sävy. Begonia keltainen käytetään tuottamaan hybridit. Lajikkeet mukana sekä kasvattajat ja amatööri puutarhurit.

Tämä laji on yksi uusimmista ja suosituimmista hybridit.

Begonia Griffin (Gryphon)

Laitos on melko suuri. Korkeus saavuttaa jopa neljäkymmentä senttiä. kukka lehdet ovat laajoja ja jotka eroavat koristelua.

Tämä sisäilman tai talon kasvi. Sitä pidetään koriste laji. Lehdet ovat tumman vihreitä, palmate - erotettu. Sormet korostettu vihreitä pisteitä. Pistokkaat, karvainen ja alhainen.

begonia Bower

Kukinta alkaa kevään tuloa. Kukat ovat valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​sävyjä. Huolehtiminen tämä kasvi on minimaalinen. Se tuntuu hyvältä kotona. Mutta, kuten useimmat värit, luoda pitkän kukinnan optimaalinen lämpötiloissa ja ylläpitää ilmankosteus on noudatettava. Lisääntyminen ei vaadi paljon vaivaa, tämä voi selviytyä ja noviisi viljelijä.

Elinsiirtoa on tarpeellinen kerran vuodessa.

Koskee myös huoneeseen Punainen begonia. Tehtaan ilmakehän tilojen on riittävän suuri, mutta se näyttää vaikuttavan. Lehdet ovat kiiltävät ja sileät, munanmuotoinen.

Kukinnot kerätään vispilä, kauniit kukat - punaisen sävyt.

Kasvi pieni nousu 20 senttimetriä . Kukat ovat vaaleanpunaisia ​​ja froteeta. Kukinnan runsaat lähtien heinäkuun päivää ja ennen pakkasta.

Jos haluat tämän begonia lajikkeet kukkivat aikaisemmin, on mahdollista istuttaa mukula potin kotona steriilillä substraatilla (turve, kookos substraatti, perliitti, jne.) on upotussyvyys mukulan.

Nämä begonioiden näyttää hyvältä parvekkeella.

Begonia on kasvi, joka on voittanut sydämet monet puutarhurit ja kasvattajia. Sen suosio on kautta saatu pitkään kukinnan (jotkut lajikkeet kukkivat ympäri vuoden), runsaasti erilaisia ​​laitoksen koko, lehtien väri ja tietenkin, värit itse. siksi Tällä hetkellä edelleen johtava kasvattajat maailman tuottaa yhä uusia lajikkeita ja hybridit. Ja kaikki muutkin voi vain ihailla ja ihastele hämmästyttävä kauneutta begonioiden.

Begonia - kotihoidon, valokuvia kukkia

 • Joukossa erilaisia ​​kukkia ikkunalaudalla kuningatar näyttää begonia. Kasvi on runsaasti kauniita kukkia noin 200 vuotta sitten alkoi kasvaa alueemme. Mutta kuvaili sitä paljon aikaisemmin - XVII luvulla. Ja hänellä on tämä, jonka kunniaksi ja nimetty kukka - Michel Begon. Tänään begonia kasvanut paitsi ikkunalaudat ja kasvihuoneissa. Jotkut lajikkeet kestävät talvella ja voidaan kasvattaa puutarhassa ja kukkapenkit kadulla.

  Begonia kuuluu sukuun, jota pidetään yhtenä suurimmista perheen begoniakasvit. Kaikki tällainen maksuja noin 1000 kasveja, jotka kasvavat vuoristoalueilla sekä trooppisissa metsissä, ja heille, kuten tiedetään, on ominaista suuri ilmankosteus.

  Useimmat kasvilajien löydetty Etelä-Amerikassa. Mutta on tämä kaunis kukka, ja Sri Lankassa, Intiassa, Himalajalla, länsiosassa Afrikkalainen mantereella.

  Begonioiden kukat ovat ominaisia ​​eri sukupuolta, jotka eroavat zygomorphic, eli ne ovat väärässä muodossa. Perianth on yleensä kirkas väri.

  Mukuloita begonias on suuret kukat, joskus saavuttaa 15 cm ja vechnotsvetuschaya - pieni (2-3 cm). Hedelmä begonia ovat laatikoita, jotka on säröillä saumoista ja päästää hyvin vähän siemeniä oranssi-keltainen väri.

  Nykyään ei ole olemassa yhtä hyväksyttyä begoniat luokitusta. Kirjallisuudessa kasvi on jaettu eri ominaisuuksia. Esimerkiksi jotkut eristetty koriste ja kukinnan lajeja ja lajikkeita sekä koriste- ja lehtipuut. Muut begonias on jaettu yli juuret. Näin ollen, eristetty mukuloita begonia, juurakkoa, pinta juuret.

  Mutta se on mahdollista tunnistaa yleisimmät lajit elävät huoneissa ja kasvihuoneissa ja puutarhoissa. Ne puolestaan ​​on myös jaettu eri laatuja.

  Se tapahtuu näkymä itäpuolelta Intiassa. Tämä kasvi pidetään yhtenä kauneimmista lajissaan. Sen perusteella toi yli koristeellinen lehtien laatu ja muut hybridit.

  Royal Begonia on paksuuntunut juuria, ja sen lehdet ovat suuria, sileä tai hieman pubescence. Heidän sydämen muotoinen, on epätasaiset reunat rosoinen, epätasapainoinen.

  Piiri Hallonblad koristeltu nauhalla tai punaisenpurppuraisina, joskus ruskea viiva. Jotkut hybridit ovat lehtien kanssa lähes musta väri ja täplät Crimson sävyn. Kukat kasvin houkuttele, ovat vaaleanpunaisia.

  Tätä lajia kuuluvat sellaiset lajikkeet: Silver Grinhart, Cartagena, Hallelujah, Ilta Glow, ja toiset.

  Kasvi, joka on muodoltaan pieni pensas, joka kasvaa jopa 60 cm. Kuvaa sitä pystyasennossa nuorena päästyään kypsyyttä, niistä tulee ripustaa-Downing. Ja lajien tunnettu siitä hieman karvainen reunalla pyöreän lehdet, mittaus noin 6 cm.

  Väri tämä laji ei ole liian monipuolinen - tumma ja vaalea on vihreä, on punertava värisävy.

  Vechnotsvetuschaya begonia on yksinkertainen ja froteeta. Hänen paletti ei sisällä niin paljon sävyjä - vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen. Koko - jopa 2,5 cm, kukinnot eivät eroa pitkäikäinen, altis nopea häipymistä, mutta heti korvattava toisilla. Jos laadukasta hoitoa ja kattavuus Tämän begonia kukka voi olla myös talvella.

  Tärkeimmät lajikkeet: Bicol, Carmen, Gustav Knaak, Oran.

  Tämä laji on hyvin kirkas, ja sitä voidaan kutsua runsas kukinta. Nämä kasvit ovat hybridejä. He ovat pitkään saavuttanut paljon suosiota ja ovat suosittuja puutarhurit.

  Se kasvaa korkeus 40 cm. Varsi on mehevä, paksu. Lehdet - sydämen muotoinen, rosoisia reunoja ne ovat, ja koko - noin 8 cm kiiltävä lehdet, sileä kirkas vihreä ..

  Ja sisäsivulla kevyempi, Matt. Kukat näkyvät melko pitkä kantoja, kerätään ne kukinnot.

  Suosituimmista lajikkeista: Louise Rose, renessanssin, Pikkora.

  Miten kasvaa begonia elatior: Video

  Tämäntyyppinen useimmiten nähty parvekkeet, terassit ja kaunis puutarha. Versoja kasvin roikkuvat, he Cascade alas ja on paljon kukkia. Se istutetaan kasvit ruukuissa ja roikkuu ruukkuihin tai koreihin.

  Laji on edustettuna lajikkeiden kukkia kaksinkertainen, siellä gustomahrovye, osittain kaksinkertainen lajikkeita. Paletti käsittää, keltainen, vaaleanpunainen, punainen, ja muut värit sekä erilaiset yhdistelmät. Kukat on erikokoisia.

  Lajikkeita, jotka ovat usein kohdanneet: Roxanne, Gail, Katie, Kristi.

  Tämä laji on myös varsin suosittu, enimmäkseen siksi, että runsas ja pitkäaikainen kukinta. Kasvi on monivuotinen, muodostaen mukulat. Sen kukat muistuttavat kamelia tai ruusun. Ne tulevat vaaleanpunainen, punainen, oranssi, violetti ja muut värit. Mitä koon, muodon sisältää kukkia suurista pieniin, ne voivat olla yksinkertaisia ​​ja frotee.

  Miten istuttaa mukuloita Begonia: Video

  Sisäilman tyyppisiä begonias koska ja ovat suosikkeja keskuudessa puutarhurit, että ne eroavat kestävyydestä. Begonia ei vaadi vaikeissa olosuhteissa luotu. Se on myös melko resistenttejä tauteja, tuholaisia.

  Huolehtiminen tämä kasvi on liikaa vaivaa ei toimita. Silti se on lukutaitoisia, muuten kasvi on mennyt.

  Jos kiinni lämpötilaan, kastelua ja valaistus sääntöjä, niin begonias on hyvin hoidettu, siisti ja tulee aina miellyttää tarkennettu.

  Hoito Begonia kotona

  Sopivin viljelyyn ikkunat, jotka näyttävät länteen tai itään. Kuten lämpötila, optimaalinen pidetään +18 0 C, vaikka begonia saattaa kuljettaa ilmaa ja lämpimämpi, etenkin kesäkuukausina.

  Koska laitos tulee tropiikista, se tykkää kostea ilma. Mutta suihkuttamalla lehdille begonias voi näkyä ruma ruskeita pilkkuja. Siksi talvella, kun ilma kuivattaa lämmitys-, tämä kukkaruukkuja voidaan sijoittaa lokeroiden kastettu kevytsoran.

  On tärkeää muistaa, että koriste begonias voi sietää läheisyyttä. Tämä tulee ottaa huomioon saattaessaan ruukkuihin. Kasvit tarvitsevat tuuletus, mutta ehdottomasti ei siedä vetoa. Niistä se katoaa, putoaa lehdet ja kukat.

  Kastelu Begonia tarvitsevat kohtuullisesti, mutta tiiviisti maahan. Paljon tärkeämpää ei kasteluun, ja riittävästi kosteutta. Enemmän kosteutta kasvi vaatii kesähelteellä. Mutta sinun täytyy huolehtia siitä, että juuret vesi ei pysähdy.

  Se soveltuu parhaiten puolustaa vesi, kylmä - huoneen lämpötila. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä mukulakasvit lajeja. Niitä talvella ei tarvitse kastelua.

  Lannoitteet usein minun tehdä begonia kaunis ja terve. Alle koriste ja kukkivat lajit tehdä tarvittavia ravintoaineita ulkonäkö silmut. Seuraava - 2 kertaa 30 päivää. Käyttö voi olla monimutkaista kukkivat kasvit.

  Kun muodostunut munasarja, voi tehdä aineet, jotka sisältävät fosforia ja kaliumia ( "siitepöly", "munasarja"). Ottaa huomioon typpilannoitteiden, niitä tarvitaan vain koristetarkoituksiin lehtipuu.

  Begonia tykkää paljon valoa, varsinkin kukinnan lajeja. Mutta kuumalla säällä pitäisi pritenit kasvi, joten se ei saa polttaa. Mutta koriste putoava lajikkeet mieluummin hajavalon.

  Useimmat lajit kukkivat begonia kukka varret hävittää kesällä. Jotkut jatkuvasti ilahduttaa kukkia - koko vuoden. Mukuloita joskus kukkivat syksyllä, mutta ne silmut tarvitse katkaista, jotta kasvi ei valua. Jos lisäät orgaaninen lannoite, kukat tulee kattavampia ja houkuttelevammaksi kasteluveden.

  Yleensä begonia ei tarvitse muotoiluun. Jos kuitenkin jostain syystä tehtaan menettää kaunis näköala, se voidaan leikata, jättäen vain 4-5 cm. Sen jälkeen kasvaa sivusuunnassa nuppuja, aloita uusi ja aktiivisempi kasvua.

  Transplanting begonias tarpeen siinä tapauksessa, että kukka tarvitsee suuremman potin. Tämä on helppo arvata: juuret alkavat painua tyhjennysrei'istä. Mutta tarve uudelleenistuttamiseen kukka kunnolla. Tämä tehdään alkukeväästä.

  Maa voidaan ottaa varastoon tai kokki turpeesta, lehtiä, humus. Viemäröinti voidaan tehdä yksinkertaisella hiekasta. Välittömästi ennen siirtoa kasvin on otettu pois, puhdistetaan irti maasta.

  Sitten, juuristo upotetaan kaliumpermanganaattiliuosta. Milloin desinfiointi on tarpeen katkaista juuret, joka sammui.

  Välittömästi sen jälkeen elinsiirron laitoksen on kasteltava useammin. Nuori begonias helppoa sietää elinsiirtoa menettelyä. Mutta kypsä on paljon hauras lehdet ja voi vaikuttaa epäsuotuisasti. Siksi begonias usein ikävuoden jälkeen kolmen jaetaan osiin elinsiirtoa.

  Miten istuttaa begonia ampelnye: Video

  On olemassa useita tapoja begonia jalostukseen. Tämä jako pensas pistokkaat ja lisääntymisen varsi ja siemenet. Jonka menetelmän valitset usein riippuu kasvin.

  Joten, begonia mukula voi lisääntyä vain siemeniä tai mukuloita. Tämän tyyppinen laajentunut seuraavasti. Keväällä mukuloista täytyy saada veitsellä ja leikkaa. Jokainen pala on oltava vähintään yksi paeta tai jopa munuainen, sekä sen juuret. Käsittelyn jälkeen viipaleet puuhiilipölylle mukuloiden voidaan istuttaa ulos potin.

  Voit kopioida begonia siemeniä, ne on laitettava astiaan hiekalla ja maa. Keskivaikeaa kastelukannu saada taimia, mutta täytyy odottaa - tämä on pitkällinen pitkä prosessi. Siemenet itävät lämmössä niitä hyvissä valaistusolosuhteissa, ruukut peitetään heitä kuvaamaan versoja.

  Dive begonia mahdollista ilmenemisen jälkeen 3-4 lehtiä. Sisällä 50-60 päivää, kasvit voidaan istuttaa yksittäisiä ruukkuihin. Muuten, ensimmäisen vuoden nuori begonias voivat kukkia alla hyvässä valossa.

  Hyvin yksinkertainen menetelmä kasvulliseen lisääntymiseen begonias - pistokkaita. Pistokkaat leikataan kasvista, heillä täytyy olla vähintään 3-4 arkkia. Kaikki osiot pitäisi kohdella hiili.

  Ruukut pistokkaat täytyy laittaa paikkaan, jossa on paljon valoa ja lämpöä, mutta ei ole suoraa auringonvaloa. On tärkeää varmistaa maltillinen kastelu, maaperän kuivaamisen jälkeen 1-2 cm. Kitkeminen suorittaa vedessä ja jos juuret näkyvät noin kuukauden.

  Lisääntyminen voidaan suorittaa avulla levyjen begonioiden. Kuten leikkaus yksinään käytetään levyn tai sen osaa.

  • Ensimmäisessä tapauksessa viilletty tärkeimmät suonet alapuolella.
  • Tämä sama puoli on sijoitettu kosteaan hiekkaan (pre-kalsinoitu) on kiinnitetty.
  • Kostuta maaperä on mahdollista vain avulla paletin.
  • Leikkausten alkaa itää juuret noin 2 kuukautta.

  Kun uudet kasvit saavat voimaa, alkavat kasvaa, ne voidaan istuttaa omaksi potin maaperän sekoitetaan valmiiksi.

  Miten elvyttää ruukkukasveja. Lisääntyminen begonia pistokkaat: Video

  On begonia huoneessa voi hyökätä hämähäkkipunkit, kirvat. Ne syövät mahlaa kasvisolun, jolloin se menettää muotonsa, heikosti kehittynyt.

  Tuhota kirvoja voi auttaa pari hoitoja malationi tai aktellik välein 7-10 päivää.

  Mutta voittaa punkki voi käyttää näitä lääkkeitä kuin Derris, Decis.

  Jos kukka hämmästynyt sukkulamatoja, menetti väriä, niin se on heitettävä pois - valitettavasti se ei ole tarkoitus käsitellä.

  Begonia voi satuttaa harmaa rot, harmaahomeen, härmän. Tämä voidaan ratkaista fugnitsidami (Bordeaux seos, fundazol et ai.)

  Jos begonia kyytiin jonkinlainen virus tai bakteeri sairaus, kuten bakteerilakastumistaudin, paikalla tomaatin, niin paranna se ei onnistu - on hävitettävä.

  Jos näytät sääntöjä begonias kasvaa muutamia kohtia, saadaan seuraava lista:

  • Hyvä valaistus;
  • Kohtalainen kastelu, mutta korkea kosteus;
  • Lämmin sisäilma;
  • Ajankohtainen kastike;
  • Laatu elinsiirtoa.

  Näiden sääntöjen noudattaminen on kasvanut kotona kaunis rehevä begoniat. Kasvit ovat terveitä, ja ne voidaan saumattomasti toistaa valitun menetelmän. Kuten huomaatte, mitään monimutkaista hoitoa ei ole. Begonias tarvitsevat hieman huomiota ja rakkautta.

  Usein ihmiset, jotka kasvavat begonia, edessä tällainen ongelma: kasvi silmut pudota. Ainutlaatuisesti syyn selvittämiseksi tämä ehto on vaikeaa. Tämä ongelma ilmenee, johtuu useista tekijöistä.

  • GDS begonia tarvitsee vain ruokkia.

  Löytää todennäköinen syy, sinun täytyy selvittää sääntöjä hoidon kasveille, ja selvittää, mitä et. Silloin on helpompi selvittämään asia ja tilanteen korjaamiseksi palauttamalla kukka sen kauneutta.

  Miksi kellastua ja kuivia lehtiä

  Huono kunto lehdet usein tapahtuu, koska riittämätön määrä kosteutta. Kanssa, että sitä ei voida kastelua, nimittäin kosteus.

  • Rod begonia tropiikista, joten se tarvitsee ilma on lämmin ja kosteita.
  • Toinen syy - ehtyminen maan potin. Jos et ole ruokittu kasvi, niin ehkä on aika tehdä se.
  • Joskus maatuholaiset saastuttavat. Ne vaikuttavat juuret begonioiden, josta hän alkaa kärsiä ja menettävät kaunis ulkonäkö. Tässä tapauksessa sinun täytyy korvata maaperään, valmistelee uuden alustan.
  • Muuten, kun transplanting huuhdo juuret ja liottaa niitä kaliumpermanganaatin liuotetaan veteen. Muuten voit siirtää tuholaisen uuteen paikkaan.

  Ei monet tietävät, että begonias - kukkien ei ole vain kaunis, mutta myös hyödyllinen.

  Tutkijat ovat tehneet tutkimuksia ja pystyivät osoittamaan, että tämä kasvi on allergiaa ja antiseptisiä ominaisuuksia. Lisäksi begonia auttaa parantaa haavoja ja lievittää kouristuksia.

  Se on runsaasti ravinteita, joista oksaalihappo, haihtuvia, orgaanisia happoja ja tanniinit. ominaisuudet begonias liittyy kemiallisia aineita myös osoittautunut.

  Lisäksi tehdas mahtuu pölyn ja kostuttaa ilmaa huoneeseen, jossa hän asuu lehtensä. Voit laittaa begonia ja lähellä näytöt ja muut kodinkoneet. Ja kaikki johtuu tämä kaunis kukka pystyy vähentämään sähkömagneettista säteilyä.

  Käytä lääketieteellisiin tarkoituksiin voi olla erilainen kasvien osia. Esimerkiksi mehu auttaa parantamaan haavoja ja palovammoja, haavaumat, vähentää kipua lihaksissa ja nivelissä (kuten pakata), auttaa käärmeen purema. Mutta keuhkovaurioita ja maha- podlechivat infuusiopumpuilla mehua begoniat alkoholista.

  Tässä on kaunis ja hyödyllinen kasvi - kotiin begonia.

  Valitettavasti vielä kommentteja. Ole ensimmäinen!

  Tyyppisiä sisäilman begonias: nimi, kuvaus ja valokuvia

  Begonia nähdään paitsi ikkunalaudat, mutta myös puistoissa ja kukkapenkkien. Valoisa ja iloiset värit auttoi se suosiotaan. Se on saanut nimensä nimi Michel Begona, joka myöhään XVII luvulla, löysi tuntemattoman kukka Antilleilla ja kuvaili sitä.

  Nykyään luontotyypin kasvit ovat Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa, mutta kasvaa sitä kotona voi olla melkein missä päin maailmaa tahansa.

  Kukka begonia on yksi- tai monivuotisia pensas tai pensas. Pensas voi olla jopa 2 metriä korkea ja pienempiä - noin 1-2 cm - kukkia. Mukuloita vaihtoehtoja antaa kukkia 30 cm halkaisijaltaan. Hyödyllisiä ominaisuuksia ovat:

  1. Aktiivinen imeytyminen haitallisia kemikaaleja, jolloin sisäilman nopeasti selvitetty.
  2. kostutus.
  3. Poistaminen sähkömagneettisen säteilyn.
  4. Se sisältää merkittäviä määriä ravinteita (orgaaniset hapot ja tanniineja), joilla on antiallerginen ja antiseptisiä ominaisuuksia, ja niitä voidaan siksi käyttää kansanlaakinnassa.
  • Parantaa koskemattomuutta asuvien asunnossa.
  • Saantoteho ja poistaa väsymystä.
  • Stressi.

  Feng Shui kannattajat uskovat myös, että tehdas auttaa tasoittamaan ristiriitoja poistaminen negatiivista energiaa, normalisointi biofield ja lisätä luottamusta klo alitajunnan tasolla.

  Begonia on jaettu tuhansia kaikenlaista, puhumattakaan kaksituhatta hybridejä. Pohjimmiltaan tyypit jaetaan seuraaviin ryhmiin:

  • Kukinta: tärkein puolestapuhuja kukat;
  • Koriste- ja lehtipuut: ne ovat kasvaneet kauniista vihreys.

  Talot ovat yleensä kasvaneet jatkuvasti ja koriste kukinnan lajikkeita. Lisätyistä kasveista on kaksi tapaa.

  siementen lisäämiseksi. Ne istutetaan helmikuussa käyttäen yksi osa turvetta ja hiekkaa ja kahdesta osasta lehtiä maa. Potin peitetty läpinäkyvä kansi ja jättää lämpimässä huoneessa. Kastelu suorittaa pudottamalla.

  Viikkoa myöhemmin, ensimmäiset taimet näyttävät. Kun he saavat vahvempi, ne alkavat hitaasti sopeutua huoneolosuhteisiin. Jälkeen vielä kaksi viikkoa, voit istuttaa ulos bakteereita, mutta hyvin huolellisesti: ne ovat hauraita ja helposti surmansa. Kuukautta myöhemmin, begonia voidaan vihdoin siirretty haluttuun paikkaan.

  Tapa mukulat lisääntymiselle. Itäneet mukulat, on välttämätöntä laittaa ne kostealla liinalla ja odota, kunnes juuret näkyvät. Sitten ne voidaan istuttaa maahan, mutta älä kaivaa liian syvälle: mukula ensin työntyy ulos maasta 1-2 cm, kun se kuumenee, kasvi on istutettu ulkona kukka puutarha.

  Perussäännöt, edistää hyvää kasvua ja kukinnan:

  • Parasta kaikessa begonia kasvaa ja kehittyy lämpöä: alhaisempi kuin 18 astetta talvella ja 20 astetta kesällä.
  • Hän rakastaa valoa, mutta huonosti tuo suoraa säteitä, joten se ei kannata jättää auringon alla pitkään.
  • Se vaatii usein kastelua, mutta sinun on noudatettava toimenpide, ei pereuvlazhnyat maahan ja yritä pudota lehtiä. Suihkuta ei tarvitse tehdä tämä voisi johtaa ulkonäkö läiskät lehtiä. On parempi jättää seuraavan säiliön vedellä säilyttää optimaalisen kosteuden.
  • Erikseen on syytä huomata, että kasvi ei pidä yhdistelmää. On parempi olla siirtää hänet ilman liikaa tarvitse eikä kosketa lehtiä.
  • Hoito on yksinkertainen: se riittää katkaisemaan kuivia lehtiä. Jotkut lajikkeet tarvitsevat leikata alkuun, jotta he kehittävät puolella.
  • Kasvukausi voi olla edelleen likaantumista mineraaleja.
  • Tärkeimmät sairaudet ovat härmän, laho, bakteeri- paikalla. Niistä tuholaiset ovat varattu kirvoja, hämähäkki punkit, weevils, toukkia, ripsiäisten ja chervenets.

  Huolimatta runsaasti vaihtoehtoja, etenkin kotona on useita erilaisia. Heillä on joitakin piirteitä hoitoa ja viljelyä.

  Vechnotsvetuschaya. Niistä lajien monimuotoisuus ovat erityisen suosittuja begonia elegantti, Lancianossa ja Schmidt. On laaja tasainen lehdet ja pienet kukat valkoinen, punainen tai vaaleanpunainen sävyjä. Kasvaa jopa 50 cm.

  Optimaalisen kehitys on tarpeen noudattaa lisääntynyt päiväsaikaan - vähintään 16-18 tuntia. Voi auttaa erityistä fitolampy. Lämpötilan tulisi olla vähintään 20 astetta. Upottaa kukka lepotilaan, alentaa lämpötilaa tarpeeksi +15 astetta. Kaksi kertaa kuukaudessa, sinun täytyy tehdä syötti boorin ja mangaania.

  tiikeri. Se ei kasva yli 30 cm, joka on erittäin kätevä kotona. Kukkii yleensä talvella. Pieni valkoinen tai punertava kukkia, pieniä lehtiä sahalaitaiset reunoilla, kirkkaan vihreä ruskea rajan ja valopilkuista.

  Hoito ei poikkea tavanomaisten. Jotkut viljelijät haluavat poistaa kukkia, koska ne käytännössä eivät aiheuta esteettistä arvoa.

  griffin (Royal grade). Alalaji kuninkaallisen begonioiden. Sen tunnusmerkki - veistetty reuna suuret lehdet, joilla on kaksi väri: tumman vihreä ja vaaleanpunainen, hieman helmiÄissÄvy.

  keltainen. Näkymä on jaettu alalajeihin - Terry ja nemahrovuyu esiintyy myös osittain kaksinkertainen lajike. Värivaihtoehdot ovat myös vaihtelevia: pinkki, valkoinen, punainen, keltainen ja pinkki reunus.

  Saavuttaa korkeus 40-45 cm, on makaava versoja. Lehdet ovat soikeita, sahalaitaiset reunat. Ulkosivulla niiden sileä, on vihreä väri kastanjanruskea aseen kanssa.

  krasnolistnyh. Nimi tulee väri sisäosan arkin. Lehdet saavuttaa 15 cm, varsi lyhyt, kirkkaan vihreä sävy. Kukkii pieniä punertava kukkia joulukuusta kesäkuussa. Asianmukaista hoitoa se kääntyy tuuhea kasvi.

  metalli. Nimi tulee lehdet: ulompi puolella niiden vaaleanvihreä ja punainen suonet ja metallinen kiilto. Pystyy kasvaa jopa 90 cm.

  Vaatimattomuus hoito: kohtalainen kosteus ja kastelu, ei sprinkles. On suositeltavaa laittaa hapan maaperä ja määräajoin kiertää eri osapuolet aurinko, muodostaa kaunis pensas.

  Lajikkeiden begonias jotka vaativat erityistä huolenpitoa

  koralli. Siinä on kaksi lajiketta: vaaleanpunaisia ​​kukkia ja puna-oranssi. Korkeus 30-90 cm, vihreät levyt hopeaa raitoja, alempi osa on punainen. Riskihenkivakuutus on noin 5 vuotta, levittävät pistokkaita. Vaatii säännöllistä leikkaamista, muuten se voi kasvaa liian suureksi. Se näyttää parhaiten roikkuu ruukkuihin.

  begonia royal tai Rex. On suuret lehdet rosoiset reunat ja mielenkiintoinen kuvio: jos se koostuu monivärisiä paikkoja. Kuten edellä lajia, kukat ovat pieniä ja haalistuneet, ne ovat yleensä karsittiin heti syntymistä.

  Royal begonia vaatii kohtalaista kosteutta ja pimennetyssä kaupunki, ei voi sietää kuivaa ilmaa ja kostuta lehdet.

  ampelnye. sitä kutsutaan myös roikkuu versoja ne muodostavat ohuen ja kaunis "vesiputous", koska se on parempi istuttaa ruukuissa. Se kukkii aikaisin keväästä myöhäiseen syksyyn. Kukat ovat pieniä, 5 cm, kirkas väri: viininpunainen, oranssi, ja punainen.

  Huolimatta siitä, että kukat kuihtuvat 10 päivän kuluessa, niiden tilalle, sitten kasvaa uusia. Edellyttää hyvää valoa ja lämpöä, se kestää jopa 25 asteeseen. Suositeltava lannoitus mineraalit kukinnan aikana, typpilannoitteiden keväällä ja kesällä orgaaninen (enintään kaksi kertaa kaudessa). Tunnetuin lajike - Begonia Pendula.

  cleopatra. Koska muodon lehtien nimettiin Amerikan vaahtera. Ulkopuolella ovat oliivinvihreä, kääntöpuolella peitetty valkoisia karvoja.

  Varsi on pystyssä, kasvaa 35 cm. Siedä liiallinen kastelu ja kuivaa ilmaa. säännöllisesti on tarpeen yhdenmukaisen kehittämisen kääntymisen holkin, kaikille osapuolille valoa.

  Erilaiset begonias aloitteleville puutarhurit

  Elatior tai talvi. Kompakti kasvi oli saavuttanut 40 cm, pieni sydämen muotoinen lehdet, jopa 8 cm, sileä pinta mehukas. Kukkia, liian pieni, enintään 5 cm, yleensä vaaleanpunainen.

  Kukinta vähenee yleensä talvella kuitenkin ilmestymisen jälkeen lehdet menettävät kaiken koriste- ja begonia vaatii uudistumista.

  Sillä runsas kukinta on tarpeen vähentää asteittain päiväsaikaan 9 tuntia (normaali tulisi olla suurempi kuin 16 tuntia), sitten peitä foliolla pimeässä. Se saa paljon kukkia ja kävellä sykli nopeammin. Loput elatior ei poikkea alueneuvostoja.

  non Stop. Se on vuosittainen kasvi, joka ei ylitä 20 cm Samalla se on varsin valoisa :. kukat nousta melkein 10 cm halkaisijaltaan, kirkkaan vihreät lehdet. Se kukkii kesäkuusta kunnes ensimmäinen halla. Tarvitsevat lannoitusta kahdesti kuukaudessa.

  neitsytkammio. Näkymä on täydellinen noviisi puutarhurit: se ei ole vaativa ja samalla kaunis. Se on suuri koristeellinen lehtiä, joita ei voida jättää aurinkoon, muuten tulee tahroja.

  Kohtalainen kastelu, lämpötilan pitäisi olla vähintään 16 astetta. Bauer kääpiö lajikkeiden kasvaa jopa 10 cm, mutta antaa valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​kukkia.

  Huolimatta vaikeuksia hoitoon, begonia on melko yksinkertainen ja vaatimaton. Lisäksi hän maksaa takaisin kauneuden lehdet ja kauniit kukat, jotka varmasti piristävät kaikille.

 • Leave a Comment

  − 1 = 2