Miten itsetasaava lattia

Itsetasaava lattia käsillään

Viime vuosina, laatat, tapetit ovat laajalti käytetään rakentamisessa, kiitos hyvin yksinkertainen prosessi asennuksen. Lattioiden, seinien näyttävät uskomattoman tyylikäs ja kaunis. Ne voivat muuttaa minkä tahansa huoneeseen. Niitä voidaan käyttää kaikkialla: kodeissa, toimistoissa, autotallit, urheilukentällä. Tärkeimmät edut pinnoitteen - kestävyyttä, hygieniaa, kestävyyttä ja ulkonäkö - tekee siitä erittäin houkutteleva kuluttajalle. Houkutteleva myös on mahdollisuus järjestää itsevakauttava lattia käsillään. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tutustut laatat, tapetit, niiden laite teknologian vaatimukset liuosten ja turvatoimet suoritettaessa tätä työtä.

Optimaalinen tilojen on tyylikäs polyuretaani kerros

Täyteaine on polymeerinen kerros tulevan lattia (saumaton), joka voidaan soveltaa sementti-hiekka tasoite, valetaan tai puinen lattia laatat. Kaadetaan lattiat ovat seuraavanlaisia:

 • epoksi;
 • polyuretaani;
 • epoksi-uretaani;
 • metyylimetakrylaatti;
 • sementti ja akryyli.

Asuinalueilla käyttää polyuretaania, laatat, tapetit. Kaikkien ne ovat kaikkein lämmin, tyylikäs, kevyt, on kaunis kiilto ja eri värejä.

Seos täytteen Lattialla on tasoitus ja itsetasoittuva. Itsevaaitusalue seos leviää lattialle ilman apua ihmisen. Käytettäessä tasoitus yhdisteitä preparaatti niitä pitkin lattiaa käsin lastalla.

Laastarit kokeena manuaalisesti.

Paksuus Itsetasausalueen kerroksessa vaihtelee 1-8 mm. Suosituksiin asiantuntijoiden asuintilojen optimaalinen paksuus - 1,5-2 mm. On pienempi paksuus lattia on epäkäytännöllistä, kun suurempi - epätaloudellista.

Ennen asennusta Itsetasausalueen lattia on tarpeen varmistaa, että pohja on tasainen. Tehdä tämän avulla kahden metrin tason telineeseen tarkistaa vaakatasossa kaikkiin suuntiin. Suuruus poikkeama ei saa olla suurempi kuin 4 mm.

↑ valmistus betonialustalle

 1. Tarkistaa substraatin kosteuspitoisuus ei ollut enemmän kuin 4 prosenttia.
 2. Tarkista puristuslujuus - sen ei pitäisi olla Menée 20 MPa, ja repäisylujuus on - vähintään 1,5 MPa. Tätä tarkoitusta varten käyttää vasaraa Schmidt ja Dean-tyyppinen laite.
 3. Jos kyseisen uusi perusta, iästä tai betonista valun on oltava yli 28 päivää.
 4. Jos alusta on vanha - vapauttaa hänet vanha kansi: poistaa maali, mastiksi, liima jäännös, öljy tahrat.
 5. Pinta puhdistetaan betonin pohjan pöly on upotettu syvennyksiin, halkeamien ja sirujen käyttäen laasti lisäämällä hartsin, pienet raot ja rakoja liimaa liuos. Pieniä epätasaisuuksia poistettiin käyttäen jauhinta.
 6. Tarkista horisontaalisuuden avulla kahden metrin teline-tasolla.

Tarkkailun horisontaalisuus pintakerros käyttämällä säleet

↑ valmistelu puualustalla

 1. Tarkista kosteus - jopa 10%.
 2. Poista sokkelin. Myöhemmin he eivät enää käyttökelpoisia, kuten tullaan asettamaan uusia.
 3. Puhdistaa lattia lakan, liiman, vanha maali. Voit tehdä tämän, käytä lastalla, kaavin, teräsharjalla tai hiomakone.
 4. Paljasta halkeamia ja paremman otteen me Siivoa lattia hiekkapaperilla.
 5. Pölyt käyttämällä teollisuusimurin, puhdistus pinta on poistettu rasva, jauhe.
 6. Lähikuva halkeamia laastilla. Ihannetapauksessa tietenkin olisi yhdenmukaistaa puulattia tasoite.

↑ Pinnan esikäsittely keraamisten laattojen

Katso miten lujasti kiinnitetty laatta, poista huonosti kiinni, mitätön zashpaklevyvaem.

Lattia laatat poistetaan rasva orgaanisella liuottimella, sitten soveltaa aluketta.

Esikäsittely on välttämätön, jotta tartunnan parantamiseksi täyteaineen lattialle perustuksen pinnalle ja leviäminen sisääntulon kerroksessa. Pohja, jossa on huokoinen, kuivaa maata pinta useita kertoja, - kunnes huokoset ovat täysin kiinni. Emäkset käytetään suuren huokoisuuden korkea viskositeetti aluketta.

Varoitus! Pohjustus pinta emäs huoneen lämpötila on vakio, toisin kuplia voi esiintyä.

Pohjustukseen rulla on käytetty, leveä harja, voidaan soveltaa myös ilmatonta ruiskua. Seuraavat pohjustuskerros levitetään vasta sen jälkeen, kun edellinen kuivauksen. Laadukas pohjamaali kerros - tae hyvän työn tuloksena. Se ei ole toivottavaa, jotta pölyn kertyminen on pohjustettu pinta, joten kun päivä sinun täytyy aloittaa soveltamalla itsetasaava lattia.

Lattiat ovat hyvin leviää koko pinta, sinun täytyy tehdä ratkaisu oikea johdonmukaisuus: noudattaa valmistajan ohjeita, jossa määritellään suositeltu osuus. Ensimmäinen säiliö kaadetaan veteen, ja sitten mennä nukkumaan kuiva seos. Jotta saadaan homogeeninen liuos sekoitettiin 10 minuuttia. käyttäen porakoneen varustettu erityisellä suuttimella. Jos teet ensimmäistä kertaa tehdyn itsetasaava lattia ja ole varma, onko liuos valmistettu oikein, se voidaan tarkistaa testin tasoitukseen.

Valmistelu itsevakautustoiminnon kerros ratkaisu

↑ liuos tarkistus levitettävyys

 • Ottaa muovirengas pieni korkeus ja halkaisija 5 cm. Tämä voi hyvinkin olla sopiva korkki pullon partavaahdot.
 • Leikata pohjan kansi ja aseta se tasaiselle pinnalle, esimerkiksi lasille.
 • Täyttää sen valmiiksi liuoksessa. Kansi nostetaan ylös samaan aikaan, ja liuos leviää lasin pinnalle.

Johdonmukaisuus katsotaan olevan optimaalinen, jos halkaisija rasteksheysya ratkaisu ei ylitä 16-18 cm tulos voidaan arvioida, että tulisi lisätä liuokseen -. Vesi tai kuiva seos.

On tärkeää muistaa! Jos liuos on lisätä ylimääräinen vesi, pinnoite lujuus on riittämätön, ja se voi aiheuttaa halkeamia, ja liuos virtaa huonosti riittämätön vettä.

Saada vankka itsetasaava lattia täysin sileä pinta, on tarpeen noudattaa vaadittuja standardeja:

 • säilyttää huoneen lämpötilassa 15 - + 25 astetta;
 • kosteus ei saa ylittää 80% (suurempi kosteuden olosuhteissa, lauhde, joka on muodostettu päällysteen).

↑ Tarvittavat materiaalit ja työkalut

Suorittamaan asennustyö itsetasaava lattia tarvitsee seuraavat materiaalit ja työkalut:

Työkalut munivia itsetasaava lattia

 • säiliö liuosta (jonka tilavuus on ainakin 20 litraa);
 • porakoneen mela sekoittamiseen;
 • kaavarin ohjaamiseksi paksuus liuoksen kerroksen;
 • lastalla linjaus liuosta;
 • Neula (neulan korkeus - 14 mm);
 • polyeteenikalvo;
 • liuotin työkalujen puhdistamiseen liuoksesta.

↑ Video asennusohjeet itsetasaava lattia

Hyvä tietää! Työ alkaa sääntöihin seinästä, joka sijaitsee kauimpana sisäänkäynnin tiloihin. Täytä huoneen lattia on suoritettava keskeytyksettä, ei saada korkeuseroja.

Itsetasaava lattian alkaa vastakkaisesta seinästä sisäänkäyntiä

Mieti seuraavaksi vaiheet, miten itsetasaava lattia käsillään:

 1. Kaada valmiin ratkaisun lattiapinnalle. Tasainen jakautuminen jokaisen seuraavan annoksen on lähellä edellistä käyttäen laajan lastalla. Paksuus kerros on säädettävissä kaavinterällä.
 2. Tarjoamme ratkaisun piikkitelalla ilmakuplien poistamiseksi loukkuun ratkaisu.
 3. Kaada seuraava osa liuoksesta, tasoittaa ja laminointi. Samoin täyttää koko lattian.
 4. Päätyttyä lattian suositellaan peitä muovikelmu. Tämä auttaa välttämään epätasaista päällysteen jähmettymistä ja estää pölyn sitä.
 5. Jotta lattialle kauniin kiillon ja parantaa sen laatua, voidaan soveltaa päälle akryylipolyuretaanilakka.

Liuos jaetaan kautta laaja lastan

Kuplien poistumista piikkitela

Paremman omaksumisen tietoa aiheesta on hyödyllistä nähdä, miten itsetasaava lattia voit tehdä videoita kädet.

On tärkeää tietää! Ratkaisu itsevakautustoiminnon lattia pysyy juoksevana noin 40 minuuttia. Välinen aika edellisten ja seuraavien pinoaminen osa liuoksesta - ei yli 10 minuuttia.

Itsetasaava lattia - tekniikka laitteen tarkoittaa sitä - käyttövalmis viikon kuluttua, ja voit kävellä sen jälkeen 12 tuntia. Täyteaine kerros voi jäädä -pintamaalilla, ja niitä voidaan käyttää pohjana parketti, laatta, laminaatti, tai matot.

turvatoimet. Työskentely polymeerikoostumukset, muista käyttää suojaimia - käsineitä ja suojalaseja, kuten suorassa kosketuksessa ihoon voi aiheuttaa palovammoja ratkaisu.

Kun työskennellään öljyliuoksesta täytyy käyttää suojaimia - naamio, käsineet ja suojalasit

Koska polymeeri on pistävä haju, vaivaamista ja täyttää liuos on oltava hengityssuojainta, ja työpaikalla tarvitaan riittävä tuuletus.

Itsetasaava lattia kutsutaan myös elävä. Tämä nimi he saivat ole sattumaa: tämä ainutlaatuinen moderni teknologia mahdollistaa toteuttaa rohkein ideoita, luoda polymeerisiä synteettisiä aineita todella elävän malleja.

Kultainen koriste mustalla taustalla - tuloksena osoittautui melko itsestään tasoitus lattia

Joka huoneessa, voit tehdä yksinoikeudella koriste itsetasaava lattia käsillään. Rajattomat mahdollisuudet tämän kannen voit valita minkä tahansa värin tai sävyn, tai sekoita ne, luoda alkuperäisiä malleja, lisätä taiteellista tai valokuvat, lay out kuvio simpukankuoria tai kiviä nykyisestä, ja ylemmän kerroksen lattian tehdä läpinäkyvä.

Simpukankuoria täytteessä lattiaan - alkuperäisen päätöksen

Voit lisätä erilaisia ​​sulkeumia akryyli muodossa juhlavat, luoda vaikutus venetsialaista kipsi, käyttää muita koriste tekniikoita, toteuttaa kaikkein omaperäisiä ideoita.

Kun oikea lähestymistapa kaikkia toimintoja voidaan saavuttaa laadukkaita itsetasaava lattia pani kätensä. Koska vain tiukasti noudattaen pinoaminen tekniikka ja oikea toiminta tulo- lattia voidaan varmistaa sen kestävyys ja ylläpitää tyydyttävä ulkonäkö.

Voit jättää kommentin artikkelin tai Kysy asiantuntijalta

Tehty itsetasaava lattia koko asunnon ovat lattiat, ja jopa kylpyhuone, jossa lattialämmitys. Se on ollut 2 vuotta, ei ole ongelma. Kosteus ei toimi, pudota raskaita esineitä monta kertaa - ei edes tyhjästä. Huone on tehty sellainen kuvio, kaunis ja upea. Kylpyhuone on myös kiiltävä kuviollinen, tavallinen keittiö. Hyvin onnellinen, ja vaimoni liikaa. Hänen puhdas helpompaa, ja nyt pelkää että jotain putoaa ja naarmuttavat.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2018 MrPol.su - kaikki lattioiden ja pani kätensä

Käytettäessä materiaalia sivuston vastavuoroisesti linkki vaaditaan.

Tasoitteiden ja laatat, tapetit. Tärkeimmät erot

Kaikki itse-tasoitus nestemäinen seos voidaan jakaa kahteen pääryhmään:

Rouhintatyöstö täyttö lattiatasoite

Viimeistely laatat, tapetit

Vaatimus pohjaan itsevakautustoiminnon lattiat on eritelty pakkauksessa. Se on ääntä, puhdasta, kuivaa ja joilla ei ole merkittäviä vikoja (halkeamia ja siruja), joka voidaan nähdä päällysteen läpi. Välttää turvotus ja delaminoitumisen polymeerin pinta ei saa olla pölyn, lian ja rasvan tahrat kemikaaleja.

Valmistelu betonialustalle

Valmistus puulattian

Määrittää tarvittava määrä itsetasaava lattia "silmämääräisesti" on melko vaikea ratkaisu, joten näihin tarkoituksiin on parempi käyttää majakoita:

Määritys valmiin lattian tason

Horisontaalisuus säätö pinta kautta interdigitaalisen kehyksiä

Päävaiheiden kaatamalla itsetasaava lattia

1. kompensoimiseksi laajenemisen ja estää tulevia halkeamia kerroksessa pitkin seiniä on kiinnitettävä teipillä vaimennin. Naapuritaajuusalueiden liitetään päällekkäisyys 15-20 cm.

Asentaminen vaimennin nauha

Kaatamalla kerros täyteainetta

Tasoitus tasoitus lattiat käyttäen neula ja harjat

3D laatat, tapetit omin käsin

Tällaiset pinnat ovat erittäin hyvännäköisiä. Saavuttaa samanlainen vaikutus voi olla seuraava. Ensimmäisessä pohjakerroksen, kerros erityinen muste kuvan vinyylikalvo, marmori sirut, värillinen hiekka, jne., Jotka sitten peitetään itsetasaava lattia. Syvyys kuva riippuu paksuudesta valettu kerros.

Tee itsetasaava lattia käsillään - askel askeleelta

Kokeneet rakentajat tietävät, että täysin sileä ja kestävä pinta tasoite on käytännössä mahdotonta. Vaihtelut, onkaloita, halkeamia, löysä pintakerros - tämä ei ole täydellinen luettelo vikoja, jotka on eliminoitu Itsetasausalueen tasoitus yhdisteitä.

Termi "laatat, tapetit" ammattilaiset ymmärtävät seosta perustiedot ja viimeistely tasoitus pohja (puu, betoni, sementti, hiekka, kipsin, anhydriitin tai muiden lajien kytkimiä) asennettavaksi eri pinnoitteita. siellä sementti, sementti ja kipsi ja kipsi koostumus. Ne luokitellaan koostumukset rouhinnassa (valmisteleva) työ.

Itsetasoittuva sekoitus, jotka on tarkoitettu edelleen viimeistelyyn (laminaatti, linoleum, laatta jne)

Eri materiaalit pohjan ja lopullinen kohdistus? Entinen sisältää karkeaa komponentteja levitetään kerros 2-10 cm Toinen -. Seos jauhetaan hienoksi, jota käytetään tulevan päällystämiseksi ohut kerros koristepäällysteen (laminaatti, Linoleumlattiat, matto, jne ..). Syvyys säiliön - muutamasta millimetristä 3-4 cm.

8 vuotta sitten, valmistajat ovat tarjonneet henkilöasiakkaille on suhteellisen uusi tuote - ns laatat, tapetit viimeistelyyn asuin- ja liiketiloja. Tämä on polymeerinen liikkuva (nestemäinen) koostumus. Se levitetään ohuena kerroksena ja muodostaa kovettamisen jälkeen sileä, kestävä, saumaton päällystetty koristeellinen vaikutus. Tunnetaan paremmin nimellä nesteenä tai 3D-linoleumilattioiden.

Lattioiden, seinien kuviolla ovat pintamaali.

Riippuen elastomeerin erotetaan:

 • Epoksiyhdisteet. Sovellettavat huoneelle suuria mekaanisia kuormituksia (autotallit, pysäköintialueet, varastot). koostumuksesta väri - harmaa, mutta voi olla pigmentoitu minkä värisenä tahansa pyynnöstä.
 • Polyuretaani yhden tai kahden komponentin koostumuksesta. Eri iskunkestävyys, joustavuus, hygieniaa. Myöntyväinen sävytystä. Luoda irtotavarana piirustuksia lattialle eivät käytä avointa sävytetty muotoiluja. Emäksenä käytetään täyteaineita (kvartsihiekkaa, mineraali värillinen sirut, simpukat, pieni kolikot) tai bannerin kangas painettu kuvio.
 • Metyylimetakrylaatti seos. Korkea-elastisia yhdisteet, kestää merkittäviä kuormituksia puristus, taivutus ja venytys. Suunniteltu teollisen kompleksin emäkset osoittautunut erinomaisen olosuhteissa jatkuvasti tärinä, usein vaikutuksia, jne.
 • Epoksi-uretaani formulaatioita. Ammatillinen lattia kestää kulutusta ja tärinää prosesseja. Käytetään laajoilla alueilla, ovat kestäviä ja kalleus.
 • Polymeeripinnoite. Erillinen luokka teolliseen käyttöön, käytetään erityisolosuhteissa (merkittäviä muutoksia lämpötilan ja kosteuden kuorma mukautettuja jne.).

Vihje! Sillä asuintiloissa on edullista käyttää polyuretaania, laatat, tapetit kaikkein turvallinen, vedenpitävä ja hygieeninen.

Paksuudesta riippuen erottaa unilamellaariset ja monilamellisia (erittäin täytetty) yhdisteitä. Ensimmäisen kalvon muodostava osa 2 mm. Muodostamaan toinen, eri täyteaineita, jossa polymeeri on täytetty kerroksittain, joiden välissä on kuivaus 24-48 tuntia.

On selvää, että menetelmää sovellettaessa rouhinta ja viimeistely nestemäiset formulaatiot eroavat toisistaan. Mietitäänpä tarkemmin jäljempänä.

Askel askeleelta täyttöohjeet itsetasaava lattia tasoitus

Menetelmä emäs huomattavan kohdistuskuvio kuvattu alla.

Ajaminen täyttää säiliöalus alustaansa.

Antaa yksityiskohtainen kuvaus nonprofessionals.

Ensinnäkin, sinun täytyy valmistautua seuraaviin työkalut:

 1. Kapasiteetti vaivaamalla liuosta (muovi tai galvanoitu ämpäri);
 2. Rakennus porasekoittimella tai sekoitussuuttimeen;
 3. Kaavin tehdä ratkaisun tai sääntöä;
 4. Taso tai laser tasolla;
 5. Point Lighthouse vertailukohtia;
 6. Neula ilmakuplien poistamiseksi;
 7. Kraskostupy (vuori kenkiä).

Joukko työkaluja valu itsevakauttava kerroksessa.

Kuinka hyvin ja oikein valmistellaan kaatamalla lattialle, se ratkaisee lopullisen tuloksen. Ja se ei ole väitettä. On pölyinen, heikko, ei ole esitäytetty perusteella jäädytetyn liuoksen nopeasti murtaa, menettävät lujuutta, lopulta yksinkertaisesti irrota. Näin ollen kaikki pyrkimykset ja kustannukset katoavat.

Mukaisesti SP 29.13330.2011 ja SNP 3.04.01-87 pohja on:

 • Kuiva. kosteus tekijä - vähemmän kuin 2%, kuumennettiin perän - vähemmän kuin 1,8%.
 • Kestävä. Puristuslujuus päävalikko - vähintään 10 MPa.
 • Kypsynyt. Ikä sementti-hiekka emäkset - enemmän kuin 28 päivä, betoni - 3 kuukausi.

Sukupuoli tulisi esipuhdistettava roskia, pölyä ja likaa. Jälkiä rasva, öljy, asfaltti, maalit - liuottimien poistamiseksi tai puhdistaa pois. Heikko murskaamiseen osat, poistamiseksi vaahtokerros, ja halkeamia, ontelot täytyy kirjoa ja täyttää erityisen nopeasti kuivuvien koostumusten (epoksikitillä tai korjaus Blitz sementtiä).

Jos alusta on hyvin saastunutta bitumia, öljyä ja kestävyys on kyseenalainen, valmistajat suosittelevat käyttää ns erottavalla kerroksella. Eräänlaisena "pelti" voi olla polyeteenikalvo 100 mikronia paksu, valssatut vedenpitävät materiaalit ja niiden analogit. Samalla menetelmällä toimii hyvin erittäin imukykyinen alustoille.

Anhydriittivalujen terveysvaatimuksia suositellaan hiottu ennen ilmentymä täyteainetta. Älä pelkää tämän toiminnan, koska hiomakone voi helposti ottaa 1-2 päivää vuokraus. Se on taloudellinen ja käytännöllinen.

Viimeinen vaihe tulee laittaa käyttökuntoon. Pinnalla harjan tai telan soveltaa pohjustuskerros 1-3 syvälle tunkeutuminen tai asettamalla koostumuksia (Betonkontakt, Puttsgrunt, ST-17). Pakollinen välikuivausta vähintään 12 tuntia kerrosten välillä.

Pakkauksessa jokainen itseään kunnioittava valmistaja on aina tulostaa ohjeet (ks. Kuva 1), joka ilmaisee veden virtausnopeus sekoitus. Sen lämpötila vaihtelee 15-20 ° C: ssa

Kauha on huolellisesti kaada mitattu määrä puhdasta, epäpuhtauksia, neste vähitellen lisätä kuivaan seokseen ja sekoita sekoittimessa homogeenisen liuoksen aikaansaamiseksi. Termi elinkelpoisuus ratkaisu riippuu perus- sideaine, ja tavallisesti ei ylitä 30-60 minuuttia.

Vihje! Materiaalit sisältävät sementtiä, veden kanssa kosketukseen, jolloin muodostuu alkali-, joten työ on suositeltavaa välttää kosketusta ihon ja silmien. Käytä henkilökohtaisia ​​suojaimia (hengityssuojain, suojalasit, käsineet).

Ylimääräinen vesi on vaarallista itsetasaava lattia. Valmis liuos voi kuorintaan, kuten valokuva 2 ja karkaistu pohja - crack ja menettää lujuutta.

Pilaantunut ylimääräinen vesi itsetasaava lattia.

Tämä vaihe pidetään helpoin. Laseria käytettäessä on taso tai vesipisaran pohja vaaitus todennettujen ja lasketaan kerroksen paksuus. lattialämmitys on kytketty pois päältä 48 tuntia ennen töiden aloittamista. Jälleenkytkentäreleet annettiin 3-7 päivää sen jälkeen, kun päällysteen muodostamisen.

Ohuina kerroksina (osa - vähemmän kuin 1 cm) lopullisen koostumuksen täytyy kaataa alustalle tarkasti jakaa vetolastan tai sääntö. Jos kohdistus kerros on paksumpi kuin 1-2 cm, ohjaamaan lattian taso voi käyttää vertailumerkkien majakat, jotka on järjestetty säännöllisin välein ympäri huonetta.

Jälkeen kaatamalla sen liuos on rullattu piikkitelauksen, kuten on esitetty kuvassa 3. Tämä prosessi poistaa ilmakuplat, seos suljettiin. Jos käytettävissä olevien liikuntasaumoissa, ne on uusittava maaliin kerrokseen.

Piikkitelaa liikkuvan ratkaisu.

Toteamme tärkeä asia, joka on usein unohdettu Masters. Luonnos - vihollinen sileä ja kestävä pinnoite. Huoneessa sinun täytyy sulkea ikkunat ja ovet, paksut-layer deposition voidaan edelleen täyttää peitä muovikelmu ratkaisu kuivaus on yhtenäinen.

Koristeellinen kerros täyteainetta - muotoilu ominaisuudet

Neste hienosti kerrosta 3D-vaikutus sijoitettu vesitiivis ja kestävä vaihtoehto perinteisille pinnoitteet, joilla on suurta ja normaali ilmankosteus.

3D laatat, tapetit.

Oikeastaan ​​lattia on saatu polymeroimalla yhden tai kahden komponentin yhdiste. Se on neste rakenne muistuttaa perinteistä parkettilakalla. Kun sitä sovelletaan kirjaimellisesti levittää maahan, muodostaen monoliittinen ohut kerros, jolla on erinomainen lujuus ominaisuudet.

Asiakkaat ovat usein huomiotta, ja esiintyjät eivät muista, että itsetasaus viimeistely lattiat - kylmää materiaalia. Joten on parempi toimia yhdessä järjestelmässä "lämmin lattia".

Miten valu lattialle viimeistely Polymer Lattiat? Luominen on pitkälti samanlainen kuin työtä seoksia, jotka osoittivat, kuvio alla. Mutta on merkittäviä eroja.

Kaavio ohut laatat, tapetit koriste tyyppiä.

Ymmärtämiseksi paremmin esillä olevan teknologian vaiheittainen kuvaus muodostumista viimeistelypäällyste 3D polyuretaani seokset.

Valmistelu betonialustalle

Säännöt ovat periaatteessa samat: lattian pitäisi olla sileä, kuiva, äänen ja aina puhdas. Ihannetapauksessa yhdistin on huolellisesti hiottu varustetulla laitteella timantti leikkuri tai korundi viljan suuri (300-600 yksikköä.), Kuten on esitetty kuviossa 4. Kaikki viat välttämättä poistaa, tai ohut kerros polyuretaania virtaamaan halkeaman tai onteloon, vastaavasti, kaunis pinnoite ei ole ulos. Keinut - enintään 2 mm per 2 metriä neliö.

Betoni- tasoite.

Jauhamisen jälkeen emäksen päällystetty erityisellä pohjamaali polyuretaani- tai akryylipohjainen. Se vahvistaa merkittävästi lattian pinnan, parantaa tarttuvuutta ja pienentää kulutusta emäksistä yhdistettä.

Muodostuminen koristekerros

Saada lattia 3D-tehosteet bannerin käyttäen synteettistä kangasta. Sen tarkkuus lasertulostuksen sovellettu menetelmä asiakkaan valittu kuvio. Seuraavan Web tasoitetaan huolellisesti pinnalle ja kiinnitetään pohjustetulle levyyn polymeeriliimaa. Ylijäämä seinät leikattu siististi. Termi kuivaus liimakerroksen - ainakin 1-2 päivää.

Liima-aine on kuvioitu alustalle.

Luoda erittäin täytetty pinnoitteita käyttämällä erityisiä täyteaineita - kvartsihiekka, marmori sirut tai pigmentoitu sora, sirut, kuoret ja muut koriste-elementtejä. Ne ovat huolellisesti dispergoitu pinnalla, huolellisesti tasaantunut.

Polymeeriyhdistettä

Seosta tulisi sekoittaa kovetusaineen kanssa, tarvittaessa kaadettiin lattialle ja kevyesti levitetään koko pinnalle kaavinterän tai lastalla. Seuraavaksi ilmanpoistoa tehdään - poistamalla ilmakuplat piikkitelauksen.

Ilmanpoisto polymeerin kerros.

Monikerroksinen polymeerikalvo kaadettiin kerroksessa 3-4 kentän polyuretaani paksuus 3 mm polymeroidaan pitkään - yli viikon. Näin ollen, jokainen kerros on poikkileikkaus 0,5-1 mm huolellisesti kuivattu yhden päivän ajan. Kerrokset muodostetaan niin kauan kuin täyteaine ei ole täysin katoa alle lakka.

Ennen kovettumista itsevaaittava pinnoitteet on odotettava 5-10 päivää. Tämän jälkeen lattia voidaan käyttää.

Leave a Comment

74 + = 83