Miten päästä eroon haju kalaa asunnossa

Miten päästä eroon haju kalaa käsissään ja vaatteensa? Miten estää epämiellyttävää hämärä haju

Kala tarkoittaa niitä tuotteita, jotka ovat hyödyllisiä syödä jos ei päivittäin, niin ainakin useita kertoja viikossa.

Kuitenkin lisäksi monia hyödyllisiä ominaisuuksia mereneläviä sillä on myös erityinen haju, että monet löytää vastenmielistä.

Kun valmistat kalan tuoksu levisi, se pysyy käsissä, pyyhkeet, vaatteet, astiat, ja tunkeutuu kaikkialle asunnon, vaikka liesikupu toimii täydellä kapasiteetilla.

Miksi kala niin epämiellyttäviä hajuja

Hämärä haju, joka on tuttu jokaiselle, joka ei näy heti. Kun kala on pyydetty vain vedestä, on käytännössä hajutonta - voi tuntea vain maku säiliö, jossa se sijaitsee. Ominainen haju näkyy vain, kun se aloittaa prosessin hajoaminen, ja aktiivisempi kulkua näiden prosessien, sitä enemmän kalaa tuoksu. Kuitenkin, kun läsnä on "dushka9raquo; Se ei tarkoita, että kala on ihmisravinnoksi kelpaamatonta. Tämä johtuu rakenteen elin meressä, josta on olemassa kolme pääasiallista syitä haju:

1. Proteiinit, jotka ovat osa kalanlihan eroavat erilaista sisältämät proteiinit liha maaeläinten. Ne hajoavat nopeammin, ja siksi hajoamistuotteita kuten ammoniakki ja rikkiyhdisteitä on terävä epämiellyttävä haju, on muodostettu muutaman tunnin poistamisen jälkeen kala vedestä. Bakteerien lisäksi kalojen ja aiheuttaa hajoamista proteiinien, vaikka kylmä ei ole este, koska kylmä merivesi on tutussa ympäristössä elinympäristön. Näin ollen, ehkäisyyn hajoaminen kalanlihan säilytetään alemmassa lämpötilassa kuin jauheliha eläimiä.

2. Monenlaiset kalat ovat petoja ja syövät heidän veljensä, paljon pienempiä. Tässä suhteessa kalojen ruoansulatuskanavan tuottaa suuren määrän entsyymejä, jotka auttavat sulattamaan muita kaloja. Jos kiinni osa entsyymi on kalan ruumis, niin ajan mittaan ne alkavat sulattaa sen ulkopuolelta, mikä aiheuttaa myös epämiellyttävää hajua hajoamisen. Tästä syystä on suositeltavaa gut kalan pyytämien ja sen jälkeen mahdollisimman pian.

3. hallussaan malodor rasvahappoja, jotka näkyvät hapetuksen aikana tyydyttymättömiä rasvoja. Nämä rasvat kalanlihanäytteen sisältää paljon enemmän kuin maaeläinten liha- ja ne hapettuvat ilmassa paljon nopeammin kuin tyydyttyneitä rasvoja.

Miten päästä eroon haju kalaa asunnossa

Jos emäntä paista kalaa, tietävät sen kaikki asukkaat asunnon, ja usein naapureiden takia luonteenomainen haju. Tämä epämiellyttävä haju leviää jokaiseen nurkkaan ja kyllästää osumaa löytyi talossa. Tuo se tapahtuu heti, joten on parasta olla arvata miten päästä eroon haju kalaa, vaan estää kuultavana valmistelua kalaruoat. Tämä voidaan tehdä antamalla osoittautunut perinteisiä menetelmiä:

• aikana ruoanlaitto, asettaa vieressä liesi vesisäiliö, johon haluat lisätä sitruunamehua, kaneli, laakerinlehti ja neilikka. Myös hyvin vaimentamaan haju liuotetaan veteen etikkaa.

• Hyvä imee hajun kalojen sulanut liedellä erityiseen sokeri astiaan, johon on sekoitettu hieman vaniljaa.

• Eroon haju paistettua kalaa auttaa muutama tippa sitruunamehua öljyyn lisätään. Kala tällaista öljyä ei ole vain alle haju, mutta keitetty nopeasti.

• Jos kala on keitetään grilli, paikka grilli 3-4 laakerinlehdet.

• Kun paistamiseen kala korvike pannulla juoksevan kylmän veden alla, ja levy joksikin aikaa laittaa teelehdet

Kun valmistat kalaruokia edelleen epämiellyttävä haju, se voidaan poistaa käyttämällä muita, lisää pysyviä makuja:

sitrushedelmä. Appelsiini, sitruuna, lime ja greippi taipumus imeä vieraita hajuja ja täynnä Tuoreen asunnon.

kahvi. Neutraloivat nopeasti maku kalan keittämisen jälkeen muutaman kahvipapuja, paahdettu kuumalla pannulla.

etikka. Tavallisen kotitalousjätteen etikka on tehokas työkalu vastaan ​​pysyviä hajuja. Sekoita muutama lusikallista etikkaa pienessä pannulla vedellä ja tuo se kiehuvaksi.

Yleensä, kun luonteenomainen haju ruoanlaittoon kala ei ole vain ilmassa, mutta myös tunkeutuu kudokseen asunnossa, erityisesti pöytäliinojen ja verhot. Normaali ilmanvaihto ei eroon haju välittömästi. Näin ollen, sen jälkeen kun paiston kalojen verhot ja pöytäliina on parempi pestä. Jos tämä ei ole mahdollista, voit nauttia asia vedessä, laimealla etikka, nopeudella kaksi ruokalusikallista etikkaa viiteen litraan lämmintä vettä.

Miten päästä eroon haju kalaa käsissään

Monet kotiäidit eivät halua kokata kala siitä syystä, että sen jälkeen käsivartensa pysyy epämiellyttävä haju, joka ei vetäydy heti, vaikka se on hyvä pestä kädet saippualla ja vedellä. Mutta missä ei selvitä pesuaineita, hanki apua perinteisiä menetelmiä, jotka auttavat eroon haju kalaa avulla käytettävissä olevia välineitä tahansa keittiöön.

1. sitruuna. Huolellisesti käsien pesu saippualla ja vedellä, sinun täytyy hieroa niitä sitruunan tai limen mehu, sitruunan mehu liotuksen paitsi sisäpuolelle palmu, mutta myös sormien välissä.

2. etikka. Päästä eroon hajut tarvitse huuhdella kädet etikkaliuoksella (yksi ruokalusikallinen kohti kaksi litraa vettä). Jos sen jälkeen tämä menettely, kädet edelleen haisee kala, voit pitää ne samalla ratkaisu useita minuutteja.

3. eteerinen öljy. Se imee hajun kalojen vettä muutama tippa eteeristä öljyä sitruunan tai appelsiinin. Tämän huuhtelu on tarpeen käyttää vain kylmää vettä lämpimän veden eivät eteerinen öljy huomattavaa vaikutusta.

4. olut. Hajuisia kala varret on ensin pestä saippualla ja sitten hieroa olutta (soveltuu sekä vaaleita että tummia). Olut neutraloi epämiellyttävä haju, jättäen vain valo tuoksu leipää. Lisäksi juoma pehmentää ihoa ja eivät kuivu sitä, toisin kuin pesuainetta.

Miten päästä eroon haju kalaa vaatteisiin

Jos vaatteet liotetaan epämiellyttävää aromi kala, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen - pestä tavalliseen tapaan. Tämä ei kuitenkaan ole aina taattu tulos, koska haju on joskus niin pistävä, että jopa sen jälkeen, kun on pesty käsin tai pesukoneessa se voi silti tuntuu. Päästä eroon haju kalaa, lisätä pesupulveria hieman sitruunamehua, mikä on täysin neutraloi epämiellyttäviä hajuja. Lisäksi, jos pestään automaattinen pesukone, voit lisätä hieman ilmastointilaitetta miellyttävä tuoksu.

Saada hyvä tulos, kun pesu auttaa liota. Neutraloida kalanhajun vaatteita voidaan ennalta kostuttamalla se saippuavettä jossa on suuri pitoisuus emästä. Jotta tällainen ratkaisu, ottaa normaalisti saippuaa ja hiero sitä raastin. Saatua massaa kuumaan veteen ja liota siinä vaatteet hajuisia kalaa. Emme saa unohtaa, että mitä tummempi saippua, sitä suurempi tehokkuus. Lisäksi sen sijaan, saippuan voidaan lisätä etikkaa, mutta ei enempää kuin kaksi ruokalusikallista varten liotus.

Miten päästä eroon haju kalaa vaatteita, jos mitään pesua, ei liotuksen ei auta? Tehokkain menetelmä tässä tapauksessa keitetään liuosta, vedellä ja saippualla. Kuitenkin, tämä menettely voi vahingoittaa tai tuhota kangasta. Jos vaatteet haisi kalaa kiehuvaksi voi olla parempi antaa sen pesulat.

Ei ole helppo selittää, ja niille ihmisille, jotka joutuvat säännöllisesti työskentelemään kalaa. Tässä tapauksessa se auttaa muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä, josta on hyötyä käsiteltäessä jatkuva haju kala:

• Pese likaiset vaatteet ja haisi kalaa - pitkä ja työläs prosessi, joten on parempi olla pestä yksitellen, ja muutamia asioita.

• Jos peset vaatteita ei ole aikaa tai mahdollisuutta, voit kääri se vanhoja sanomalehtiä. Muste on hyödyllinen ominaisuus on hyvin imevät hajut.

• pesun jälkeen kuivata vaatteita paremmin ulkona, erityisesti kylmässä. Kylmän talven tuoksuja haalistua paljon nopeammin.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Kuinka nopeasti eroon epämiellyttävän hajun kalojen

Kala - tuote maukas, terveellinen, ravitsevaa, se on koristelua tahansa taulukon. Yksi haittapuoli - epämiellyttävä erityinen maku, sekä raaka-muodossa, sekä valmisteluvaiheessa. Juuri tästä syystä monet kotiäidit eivät tiedä tapoja poistaa hämärä haju, on pakko luopua tai rajoittaa kalatuotteita kotivalikon.

Seurauksena ruoanlaitto kala ei ole vain "henki kala" huoneessa:

 1. Kun naapurustossa jääkaapissa kalan muihin tuotteisiin ne kyllästetään haju;
 2. Kaikki ruoat ovat mukana valmistelussa, se vaatii huolellista käsittelyä jälkeenpäin;
 3. Talouspaperi, vaikka ei ollut suoraa kosketusta kalat (esim pyyhki pesty kädet), ja pesun jälkeen voi pitää muistot mereneläviä;
 4. Joillekin ongelma on korvaan ja ottaa liian tuoksuva maku.

Leviämisen estämiseksi haju kala ei auta ja linko. Siksi keittämisen jälkeen on tarpeen ryhtyä toimiin välittömästi. Arsenaali jokaisen kotiäiti runsaasti tehokkaita keinoja, niin ei tarvitse keksiä mitään, käyttää niitä taitavasti.

Miten päästä eroon hämärä haju kypsennyksen

Aloittaa, yritä välttää vaikutuksia ruoanlaitto kalatuotteita. Jos tulet paista kuumassa öljyssä dip hienonnettu peruna tai sipulia. Se voidaan korvata vihannesten purista hieman sitruunamehua.

Eroon haju kala liemessä auttaa maidon lisätään veteen.

Keittäminen makean veden kaloista, nakata pannulla koko sipuli ja porkkana. Persilja, selleri osittain ratkaista ongelma, ja parantaa makua laatua keittoa.

Kalanhajun käsissä voi jatkaa pitkään ja tuo paljon haittaa kokki. Siksi meidän on tehtävä jotain. Mutta prosessin pitäisi olla paitsi tehokas, mutta myös hellävarainen iholle on halu poistaa hajun hinnalla millä hyvänsä ei toimi.

Jos tarjoillaan lautasen sitruuna, jätä itsellesi siivu pyyhkiä kätensä. Odota, kunnes kuiva ja huuhdellaan vedellä. Mehu sitrushedelmien, voit ripotella kalaa 15-20 minuuttia ennen paistamista, ja sitten ruoanvalmistusta itse tuntuvat vasta keittiössä.

Sipuli sopii myös katalysaattorina, mutta on todennäköistä, että vaikka saippua pesee kätensä, erikoinen hajua korvata toisella.

Jokaisessa keittiössä on etikka - merkitsee tehokasta ja vähemmän epämiellyttävä. Tl Liuotetaan 1 litraan vettä ja pese kädet. Sama ratkaisu pelastaa ja jääkaappi.

Toisen liitännäisiä tuote, joka tulee samanaikaisesti ravitsee ihoa, - auringonkukkaöljyä puhtaassa muodossa.

Kun pyritään poistamaan haju savustettu kala älä kiirehdi pestä kädet kuumalla vedellä - se pahentaa tilannetta. Toistuvasti osoittautunut tapa - hankausta sormien olutta lajikkeita ja sävyjä. Vasta tämän jälkeen, pese saippualla ja kylmällä vedellä.

Eroon haju kalaruoat

Yliperämies - suola imee eri hajuja. Pyyhi paistinpannu paperipyyhkeillä, jäänteet paahdettu öljyä, pestä ja kuivata. Sitten ripottele suolaa, lämpö, ​​jätä se liedellä jäähtyä kokonaan. Remains makuja katoavat.

Emännälle kokemusta mukautettu ja sinappi yhtenä tehokkaimmista tavoista. On parempi kuiva, mutta jos tällaista maata käyttövalmis. Valmistella sinappi aine, mauste liuotettiin lämpimään veteen, ja hoitaa kierrätetään astiat.

Mutta ei siinä kaikki lemmikit temppuja, jokainen nainen on varastossa muutamia temppuja auttaa häntä selviytymään ongelmallinen hajut:

 • pyyhi astiat pala raaka sipuli tai perunoista;
 • keittiö sienellä kostutetulla kasviöljyä ja puhtaan tuoksuinen kala pintaan;
 • olutta käsitellään ruokia, varsinkin koska juoma on helppo pestä pois, ja se on erittäin kätevä.

Miten päästä eroon haju kalaa asunnossa

Jos yksinkertainen tuuletus ei ole tuonut toivottua tulosta, tehdä joitakin manipulointia.

 1. Kuumenna tahansa sitrushedelmien kuoret on paistolaatta tai laittaa lähempänä muuta lämmönlähdettä.
 2. Haju katoaa tai tulee loivempi, jos keitetään vesi etikalla ja sitruuna valita.
 3. Paista muutama kahvipapuja - tuoksu ylittää kaikki muut.

Pyyhkeet, vaatteet, esiliinat Myös on harkittava uudelleen, koska kangas on hyvin nopeasti imee hajuja ja pitää ne kadehdittava vakautta. Liota asioita 2-3 tuntia vedessä, etikka, huuhtele ja pese tavanomaisella tavalla.

Valmistumisen jälkeen kaikki torjuminen kalanhajun, pese kädet uudelleen kylmässä vedessä suolalla (voit taas käyttää sitruuna) ja huuhtele ne.

Voimme päätellä, että meidän ei pitäisi langeta valmistelussa kalaruokia. Ja haju voit aina päästä eroon tai ainakin neutralisoida sitä keinoilla, jotka ovat päivittäisessä käytössä kotiin korjaustoimenpiteitä.

Miten päästä eroon haju tupakan asunnossa

 • Miten päästä eroon haju kissanhiekkaa

 • Miten päästä eroon haju palavan mikroaaltouunissa

 • Miten päästä eroon haju kosteuden vaatteisiin

 • Kuinka nopeasti eroon hengitys alkoholia

 • Miten päästä eroon haju kalaa käsillä: 11 Ways

 • Eroon hajun wc esikaupunki 3 menetelmällä

 • Miten päästä eroon haju kosteus asunnossa

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Venäjä ei ole ainoastaan ​​suurin maa maailmassa, hän on myös ainoa valtio, joka pestään 12 meret.

  Miten päästä eroon haju kalaa asunnossa

  Pestiin kerros, pestiin keittiö roskat laatikolla tuuletettu keittiö perjantaina. Mitä muuta? Miten elää?

  Hyvät, olet taitava ja ovat pelastettiin useita kertoja. Neuvoa jotain maagista!

  ei ollut muuta vastausta paitsi kukka ilmanraikastimet ammatillisessa yhteisössä.

  Se poistaa kaikki ei-toivotut hajut hyvin tehokkaasti

  admit'm miettinyt yhteisöprofiilin - rybolovy_ru? ryboedy_ru? kak_zasrat'_kvartiru? :))

  Aiheeseen liittyviä, Uskon, että jos valo aromi lamppu tai Intian tikkuja, pitäisi auttaa.

  podvisli myös ajatella merkittäville)))

  Ja teet sen ja teurastettiin vai mitä? Olen juuri ostanut tuoreita turskafileet, paistettua sipulia sammui, eikä hajua ei ollut siellä.

  Tuoksut tuoreita kalaruokia jne siisti tavallinen sooda auttaa. Lopuksi voit kierre joitakin omenaviinietikkaa tai sitruunamehua maun pyyhi pinta. Vuodesta ilmanraikastustuotteiden keittiössä olisin hirttäytyi, luultavasti 🙂

  Haisevia kun ruoanlaitto kalaa olen kääntänyt kerran, ja sitten paistamiseen kasviöljyssä sen. Enemmän En tee sitä 🙂

  Aina vain paista vihannesten, se ei haise.

  Tämä on jonkinlainen henkilöllisyyden perdimonokl oli todennäköistä.

  Se on myös vaihtoehto. mutta tein jotain lohen tai taimenen poikasia hoidetaan, vidio, koska tämä yhdistelmä 🙂

  Kala on teurastettu, keitetään keraamiset pannulla ilman öljyä, lisää hieman mauste. Minun täytyy sanoa, se tuli ulos erittäin maukasta, mutta * UI on välttämätöntä, jos tällaiset seuraukset

  Se on sama ihmeitä, luulen, on vain mainonnassa on, että kun tällainen hajua kalan ja ilmanvaihto ei toimi :))

  Pesin pintaan, ne eivät haise. Haju ilmassa, ilmeisesti valmistusmenetelmä.

  Verhot ovat nyt laittaa pyykkiä, kiitos!

  Lopuksi toivotan kala oli tuoreita.

  Löyhkä jääkaapista voit poistaa sitruuna ja kahvi. Predalagyu:

  1) Pese verhot, jopa keittiössä

  2) Laita eri paikoissa huoneistoissa viipaloitu sitruuna ja jauhettua kahvia ( "lietteet", eli sen jälkeen kun kahvi keitetty ja joivat).

  Liityn sitruuna ja kahvi. Kahvi Haluan jauhetaan ja osa säädetyn, ja jotkut keitetyt 🙂

  Kiitos. Kahvi vain laittaa avoimessa astiassa huoneessa? Hän imee hajuja?

  itse hieman absorboi ja jakelee maku 🙂

  Jopa suitsuketikkujen ovat hyvin puhtaita hajuja. Sen pitäisi olla vain jotain ole kovin eksoottinen toteuttavan makua. Haju tangoista itse hyvin tuuletettu.

  Testattu monta kertaa:

  litteä (irroitettava) pois tunkkainen haju halpoja tupakka;

  Talo siivotaan haju palaneen levy perunoita (joka poltti, hän tietää, mitä se kääntyy kitkerää savua);

  kone haju oksentelu;

  jääkaappi (ja ei ole mitään niin nauraa), kyllä, haju mätä jääkaapissa kuukauden poissaolon viipaletta raaka naudanliha.

  Haju vaimentava tekstiilit.

  Todennäköisesti haju kala verhot / pyyhkeet, jos yksinkertainen - pestä.

  kun olen jääkaappiin haisee voimakkaasti kalaa, laitoin sitruunan, haju häviää yöksi. Analogisesti voimme vieressä liesi laittaa sitruunan

  Olen täällä Annostelijat - http://www.iherb.com/EcoDiscoveries-Air Zyme-Air-kangas-Deodorizer-2-fl-oz-60-ml-C oncentrate-w-Tyhjä-32-fl-oz- 946-ml-bottl e / 27454? at = 0. Se on hajutonta, mahtavaa kamaa! Olen pitkään harmitti tahansa raikasteita silti haju joitakin kemiallisia ja wc, ei voi paeta. Tämä tarkoittaa siis osoittautui godsend. Silmiinpistävää vaikutus. Kaksi Zilch - eikä epämiellyttävää hajua, ja se ei haise ulkopuolella kemiaa. Miten ne saavutetaan se - on epäselvä, mutta tosiasia on.

  Kiitos. Olet sen tällä iHerb ja määräsi?

  Sen kanssa, kultaseni, lepäävä monet kesät hänen johtaja) Rakastan tässä kaupassa.

  Tietoja verhot ja kahvia ovat sanoneet.

  Olemassa menetelmiä - aktiivihiili hajota lautaset keittiössä.

  Ripottele etikka ja lattiapinnan, ja sitten pyyhkiä.

  sytyttää kynttilä intialaisia ​​mausteita, jotka eivät ole vastenmielistä - sitruuna, esimerkiksi. Haalistua yhdessä epämiellyttävä haju.

  Vihaan haju kalaa itse. Ymmärrän.

  A. Tiedätkö, jotain muuta voi olla? Jos telineessä lähellä keittiö ripustaa takit ja neuleet - helposti voi imeä haju. Joskus metro aamulla heti selvää, kuka valmistelleen 🙂

  Kala haisee siitä, että käsillä, paras sitruuna ja minttu puhdas.

  Zapahis imee tekstiilit - Pese verhot, pöytäliinat, ja niin.

  Ja kalat oli ehdottomasti tuoretta? Vain kauhea twang näyttää vain tuotannosta ns "Toinen tuoreus".

  Tuoretta kalaa. Se ei ollut Venäjällä, sitten rauhallinen laatua. Ja kalat oli erittäin maukasta minimaalisella käsittelyyn. On sääli, että tuskin uskaltaa nyt uusittava.

  Ahh, se on selvää tunkkainen on vain venäjäksi. : (((En tiennyt, ei tiennyt.

  En ole koskaan nähnyt Venäjällä tuoretta turskaa, mutta pakastetaan vaikea varmistaa, että ostohetkellä. Täällä, tuore turska, on selvää, että otat. Siinä kaikki mitä tarkoitti. Vai oletko niin puhdasta sarkasmia harjoitella?

  Kokki kala 3 kertaa viikossa, ensimmäistä kertaa otti turska, tätä roskaa myös tapahtui ensimmäistä kertaa.

  Erittäin iloinen, että olet hyvä kokki, kiitos kommentteja.

  eli juuri kiinni turska oli, kun teurasti hänet, ja hän yleensä lähes makuuasennossa, kun se kiinni ja heti oston valmis?

  turska haisee pahalta, olen täällä noin kolme viikkoa sitten lähes skopytitsya haju.

  En koskaan ja emme osta (

  Burn hajut voivat olla mitä tahansa, se todella auttaa. Lisäksi käytetään tavallista maustettu kynttilä toimii mielestäni paremmin kuin Intian tikkuja (joka tuoksuu pohjimmiltaan tukkia). Focus on avotulella.

  Kumma kyllä, vaha (kirkko) kynttilä toimii paremmin liiketoimintaa. Mutta myös matkamuisto pois haju. Anna sen palaa koko yön.

  Aya tänään blii, poltettu potin riisiä-in LJ istui! Palaneen hajua-kauhu-kauhu, vaikka tuuletus ja leveä huppu toiminta (voimakas) tekemään 2 chasov.Chto?

  se absorboi haju jos absorboituu - pesu tai kuivapestä

  mukaan lukien tarkista matot

  Muutos vuodevaatteet

  pese verhot, jos mitään, keittiössä. lisäämällä huuhteluaine .. Heti pesukone, märkä, ripustaa takaisin keittiöön .. kaikki menee .. jos ei ole verhoja, tyhmä, polotetsa pese huuhteluaine ja ripustaa ne .. todella, herkullinen hajuisia märkä alusvaatteet poistaa hajun huoneisto

  On kummallista, että kukaan kertoi paistettua sipulia. Pari isoa sipulia paista pannulla kunnes ne ovat kullanruskeita, kävellä ympäriinsä paistinpannu, jossa se haisee. Tai asetettu aikaan oikeassa paikassa.

  Tytöt ja sama kysymys, vaan jääkaapissa? Jos siellä loma jotain kuoli, mitä tehdä haju?

  Kaikki poistettu, sammuta (tyypit "vapauttaa", vaikka se ei ole mukana), pese ja pyyhi kaikki pinnat etikkaa.

  Kalkkia tai sitruuna auttaa. Jos jääkaapissa, sitten on sellainen asia puikea imeä hajuja. Yllättäen se toimii

  Lisäksi pesun verhot, pyyhkeet ja muita asioita, yrittää kiehua 10 minuuttia suuri avoin pannulla neilikka, periaatteessa, se auttaa paljon voittamaan haju kalaa suoraan valmisteluun voi, ja niin myös vaikuttaa. Olen melko usein valmistuksessa kalasta (varsinkin valkoinen) samalla laittaa lautaselle pieni kauha, jossa kiehuvaa vettä muutaman gvozdichinkami, kun tämä kala ei haise ollenkaan.

 • Leave a Comment

  40 − 32 =