Miten antaa linoleumi päälle betonilattialle

Miten antaa linoleum konkreettisista lattialle?

Nyt markkinoilla rakennusmateriaalien oli niin valtava määrä lattia, valinta optimaalisen variantin annetaan ole niin yksinkertaista. Tästä huolimatta tuttu linoleumin jäävät asemiinsa, johtuen edullisia ja pitkän toiminnan kärsimättä ensisijainen ominaisuuksia. Antaa se melko helppo suorittaa asennustyöt ei tarvitse käsitellä asiantuntijoille - oikeus esittää linoleumia betonilattialle kuin mahdollista ja lukemalla prosessin ominaisuuksia.

Kaikki työt liittyy korjaamiseen, alkaa materiaalien valintaan. Muuttamisesta linoleumin betonilattialle - tietynlainen valitaan perustuen tyypin tilojen, arvioidussa lämpötilassa olosuhteissa, kosteus tasolla, jopa sisätila.

Jos puhumme värimaailman valinta on noudattaa muutamia suosituksia:

 • Pienelle avaruuspuvussa takki pieni luku.
 • Jos oletetaan, että linoleum on useissa huoneissa, valita sama tai väriyhdistelmä - se on visuaalisesti laajentaa tilaa.
 • Osta kattavuus varastossa - se koskee linoleumin tiettyä kaavaa.

On syytä huomata, että tämän materiaalin etu on olennaisesti suurempi kuin haitat. Joukossa:

 • Monipuolisuus - pinnoite soveltuu mihin tahansa huoneeseen.
 • Helppo huoltaa - pyyhi kostealla liinalla päällystetty tavanomaisella puhdistusaineella.
 • Lujuus, kestävyys - materiaali ei halkeile, koska sen pehmeys ja joustavuus.
 • Kulutuskestävyys - houkuttelevia, kirkkaita värejä miellyttää pitkään.
 • Toisin kuin vinyyli laatta tai laminaatti, jossa on aika ei tapahdu muodonmuutosta.
 • Paksuus 4 mm mahdollistaa lay linoleumin vaikka huomattavia lattian epätasaisuutta, visuaalisesti saattaakseen ne.
 • Kosteudenkesto - voit antaa linoleumi, vaikka parvekkeella pelkäämättä homehtumisen.

Puutteita muutamia, mutta ne ovat edelleen olemassa:

 • Painavat esineet jäävät lommoja kannessa, jota ei voida asettaa vaakatasoon.
 • Tuotantokäyttöön paljon kemiallisia aineita, ja jossa materiaali luonnon osia toteutetaan yksinomaan ammattilaiset.
 • Vaikutuksen alaisena korkean lämpötilan muodonmuutos.

Tahansa lattia edellyttää etukäteen valmistelutyötä pintaan, jolle sijoitat sen. Tapauksessa linoleumin, työ tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 1. Arvioi betonilattia läsnäolo väärinkäytöksiä. Jos paljon ja he ovat liian ilmeinen - pinta tasaantuvat kaatamalla sementtilaastille. Jos sitä vastoin - muutamia puutteita, ne ovat pieniä - voit ne vastaisivat sementtiä tai kitti lastalla.
 2. Puhdista pinta - roskia voi merkittävästi vähentää työn laatu on redo. Ihannetapauksessa pestä kasvot, anna kuivua ja jatka asennusta.
 3. Ennen miten luoda linoleumi päälle betonilattialle, sinun täytyy luoda polyeteenikerroksesta vedeneristysmateriaalin - Lattian lämpimämpi, pidentävät, antaa ääni-proof ominaisuuksia. Kerrokset on vahvistettava oikeus vierekkäin.

Kuten aiemmin mainittiin, tehdyn linoleum betonilattialle kädet on erilainen monimutkaisuus. Luettuaan joitakin suosituksia, se on helppo asentaa tällaisia ​​lähetyksiä apua.

Materiaalivalintoja ja työkalujen

Betoni kenttä itsessään on melko kylmä, niin valitessaan kansi muistion monikerroksisen linoleumia huovan perusteella. Tällainen kattavuus on kalliimpi, mutta hinta on täysin ominaisuuksia. Perustuu koko huoneen, älä ota materiaalia seläkkäin mittausten - parempi kartoittaa muutaman senttimetrin. Jos kuva on suuri, ja yhtenä kappaleena kattamaan koko huone ei riitä, ota materiaalia, ottaen huomioon, että on välttämätöntä valita kuviota.

Erikoistyökalut tehdyn kätensä eivät tarvitse - tarpeeksi olla käsillä harjalla rullat. Vain vaiheessa leikkaavaa tarpeen (tai toimistorakennuksen - riippuu päällysteen paksuus), yleinen hallitsija tarkan merkinnän linjat.

Ostamalla linoleumi, voit pyytää häntä leikata aivan myymälässä, mutta silti on olemassa mahdollisuus, että sinun täytyy leikata sen asennuksen aikana. Leikkaus - ei monimutkainen prosessi, kaikki virheet ja rosoiset reunat ovat piilossa sokkelit. Jos huone on ulokkeita, pylväät, putket tulee tarpeelliseksi leikata joitakin kuva linoleumin alueilla. Tällaiseen työhön on tarpeen valmistella pahvi kuvioita - sen jälkeen virheitä ja väärinkäytöksiä ovat minimaaliset.

Linoleumin tarkka malli on levittää ennen asennusta ylöspäin, yhdistää rajan sopivaan sijoittamiseen malli ja kiinnitetään raskas esine liukumisen välttämiseksi veitsen leikkauksen aikana linoleumi materiaalia.

Oikeastaan ​​tulimme virstanpylväs. Vaihtoehdot munivia kädet on useita - esimerkiksi samassa huoneessa alhainen läpäisevyys, alue jopa 20 neliömetriä. m ei vaadi ylimääräisiä kiinnikkeitä - riitä korjaamaan linoleumia sivuuttamaan. Muissa tapauksissa, kun on tarpeen antaa linoleum konkreettisista kerroksessa on kolme yleisintä, yksinkertaisia ​​tapoja.

Masters suositella ennen nukkumaan pinnoite, tee betonilattialle - se tasaa pohja, linoleum sijaitsee tiukemmin. Ennen lattian asentamista betonilattialle roskia, kaikki roskat, jotka voisivat pilata tasaisen pinnan. Kaada sementtiseoksen taso huoneen alueeseen ja odottaa kuiva. Lisäksi on suositeltavaa kevyesti Puhdista pinta harjalla ja pani linoleumi, jossa käytetään ennalta makuulle useita päiviä levitettyyn asentoon.

Tämä menetelmä on paras käyttää, kun haluat laittaa linoleum betonilattialle, mutta pinnoite ei ole liian karkea. Ensinnäkin kaksipuolisella teipillä kiinnitetty valmistettu, puhdistettu ja poistettu rasva kerros poistamatta suojakalvo toisella puolella. teipillä nauhat pitäisi muodostavat eräänlaisen verkon - koska linoleumi vahvempi pitoon. Levittää päällyste on taitettu yksi puoli ja poista suojakalvo nauha. Varovasti avaa kankaan, niin on tarpeen kohdistaa samanaikaisesti painetaan lattialla - aseiden tai telalla. Teemme samoin muiden puoli linoleumin.

Käyttö rakennusliimojen yms

On parasta ostaa liimat samassa myymälässä, jossa linoleum - konsultti voi kertoa mikä väline soveltuu parhaiten tämäntyyppisen kattavuus.

Liimat ovat kaksi erilaista, ne on jaettu, riippuen menetelmän liimaus: kiinteiden ja kiinnittämistä varten. Toinen kulutus on huomattavasti pienempi ja vähemmän työvoimavaltaista sovellus. Valmistajat tarjoavat seuraavia liimoja:

 • vesi-dispersio;
 • yksi komponentti;
 • kaksi-komponentti;
 • liuottimessa;
 • polyuretaani;
 • kiinnittämiseen.

Liimaa levitetään vedettäessä linoleumin hammastetulla lastalla, telalla tai siveltimellä.

Liimaa levitetään koko pinta-ala tai piste on kehä (liima sitomiseen). Ominaisuuksien johdosta kosteuden kestävyys ja suuri lujuus vedettäessä linoleumin käytetään usein bitumimastiksi. Jos työskentelet huoneessa, jossa on suuri alue, käyttö mastiksi on. Lisäksi käyttämällä tätä materiaalia voidaan eristää lattian haitallisilta kosteuden vaikutuksesta, kohdistaa vähäisiä ja epäsäännöllisyydet jälkeen betonin valun.

Ennen kuin mastiksi lattia on hyvin pohjustettu, koostumus levitetään lattialle ja linoleumin - kerros noin puoli millimetri ohut kerros karkeampien - 0,9 mm. Valitessaan kittiä suosia tunnettujen valmistajien - niiden tuotteiden korkean laadun ja luotettavuuden.

Tarkkaa noudattamista teknologian munivien linoleumin omin käsin ei riitä hyvän tuloksen. Sopimaton telakointi maalauksia voi pilata koko lattiapinnoitteen ulkonäkö. On olemassa kaksi hitsausmenetelmä kytkemiseksi arkkia linoleumin - kylmä ja kuuma.

Etuna tämäntyyppisen on, että se vaatii vähintään aikaa ja vaivaa. Itse asiassa hän ei ole paljon erilainen kuin tavanomainen liittämällä. Liitoskohdissa teippi levitetään, leikataan pitkin linjaa tarttuu. Tuloksena rako on täytetty liimalla, kuivaamisen jälkeen teippi poistettiin.

Kuumasaumaamalla vaatii enemmän aikaa, tarkkuutta työssä, mutta se on perusteltua tuloksen. Saumat ovat lähes näkymättömiä, elämä linoleumin laajennettu merkittävästi.

Kuumasaumaamalla tarvitaan hitsauslaitteita ja erityinen liimaus polymeeriä johto. Työ voidaan jakaa kahteen vaiheeseen:

 • Laita johto hitsauskone, lämmittää jopa 350 asteeseen. Osapuoli, jonka kanssa sitovan liinoja, ei väliä tapahtuu, mutta se tapahtuu ainoastaan ​​suuntaan keskelle huonetta. Sula lyijy kaadetaan tarkasti aukkoihin kovettumisen jälkeen ylijäämää leikataan sirpin muotoinen veitsi (voit käyttää muunlaisia ​​teräviä leikkurit).
 • Laitteet siirretään toiselle puolelle, alkaa täyttää polymeeriin. Keski sauma makuulle päälle juuri levitetyn, levittämisen jälkeen menettely toistetaan poistamaan ylimäärä Crescent veitsi.

Kohdista saumoja linoleumi on suuri kuvio vaikeampi - varmista, että kuvio ottelun oikein. Ja mikä tärkeintä - prosessi ei siedä kiirettä.

Huolimatta erilaisia ​​lattia, Linoleumlattiat ei menetä kantoja, koska useita kiistattomia etuja. Yksi niistä - helppous sovellus, joka ei vaadi erityisiä taitoja.

Se on tarpeeksi oppia perusasiat miten laittaa linoleum konkreettisista ja korjata omiin käsiinsä on lähes mahdotonta erottaa tekemän ammattilaisia.

pinoaminen säännöt: miten laittaa linoleum päälle betonilattialle

Laittaa linoleum betonilattialle voi hyvinkin olla itse, ilman apua asiantuntijoita kaikista olemassa olevista Linoleumlattiat pidetään yhtenä monipuolisimmista, budjetin ja helppo asentaa. Juuri tästä syystä, että hän ei ole menettänyt suosiotaan viime vuosina. On huomattava, että pitkän ajan kuluttua tuotannon, laatu linoleumin parantunut, ja näin ollen sallia materiaalin tiloissa erilaisia. Se linoleumi pystyy tarjoamaan pitkäaikaisen palvelu ja laadukas viimeistely.

Linoleumin asentaminen betonilattialle: valmisteluvaihe

Ensimmäinen asia on poistaa vanha pinnoite kokonaan ja tuoda pinta täysin tasaiseen tilaan. Lopputulos riippuu suoraan siitä, miten teet tämän työn. Linoleum, joka asetetaan epätasaiselle pinnalle, venytetty, ruma ulkonäkö, sekä halkeamat. Lisäksi tällainen materiaali kuluu nopeammin.

Ennen linoleumin aloittamista betonilattialle, irrota ensin vanha pinnoite ja puhdista lattian pinta

Vanhan pinnoitteen poistaminen on puhdistaa kaikki eristyskerrokset ja ylimääräiset kerrokset.

Haasteena on saada puhdas betoni, poistamaan kaikki ylimääräiset osat ja rakennusjätteet.

Pinnan sopeuttaminen voi johtua koko työn tärkeimmistä vaiheista. Arvioi huolellisesti lattian kunto, tutkia sitä jänteitä, maskeja, kuoppia ja halkeamia. Jos pinnan kunto on tyydyttävä, kuitenkin on olemassa useita pieniä rakoja, ne voidaan poistaa epoksihartsilla tai kiteellä. Pienten tuberkkien kohdalla ne voidaan poistaa taltalla. Jos lattia on huonosti vaurioitunut, niin et voi tehdä ilman korkealaatuista saviä, sementti-hiekkaseoksen käyttö on ihanteellinen. Mutta täällä sinun on otettava huomioon, että tällainen seos jäykistyy useita viikkoja. Jos haluat selviytyä tästä työstä nopeammin, voit käyttää itse tasoittavaa neste- kerrosta.

Jotta saavutettaisiin ihanteellinen tulos, käytä viimeisteltyä pohjamaalaa valmiiseen tasoitukseen.

On myös tärkeää huolehtia linoleumin valmistuksesta ennen muninta. Tee tämä, vie se huoneeseen ja jätä se siellä useita päiviä. Tällöin huoneen on oltava lämmin eikä märkä. Jätä varastointi linoleumi paremmin pystyssä. Jos työ lattian kanssa on valmis, levitä materiaali koko pinnalle niin, että se "laskeutuu". Tee tämä päivä ennen muotoilua.

Asettelu tapoja: miten linoleumi kiinnitetään

Ennen kuin opit, miten laatoitettava linoleumi oikein, sinun on päätettävä elintilaa tai tilaa, jossa asennustyöt tehdään.

Monet asiantuntijat suosittelevat erikoisliiman tai masten käyttöä linoleumia asennettaessa

Huoneen mittojen mukaan on kolme päätyyppiä:

 1. Asennus lattialle ilman kiinnitystä. Tämä vaihtoehto on suunniteltu pienelle alueelle tai niille huoneille, joissa liikennettä on vähän. Tällöin suljet pois taitosten tai aaltojen ulkonäön, kun materiaali on talletettu. Lopullinen kiinnitys itsessään vie jalustan.
 2. Asennus kaksipuoliseen Scotch-nauhalle. Tätä menetelmää käytetään koko tilassa, mutta silti on parempi käyttää sitä pienissä huoneissa, varsinkin jos sinulla ei ole kokemusta munista. Tämä menetelmä on suunniteltu täysin tasaisille pinnoille, jotka puhdistetaan pölystä ja likaisuudesta. Tämän asennuksen positiivinen puoli on se, että se on suunniteltu helpottamaan irrottamista ja pinnan käyttöä. Huomaa, että tätä menetelmää ei ole suunniteltu linoleumille, jolla on huopa.
 3. Käytä asennettaessa liimaa tai mastista. Tämä menetelmä on luotettavin ja kestävä, se takaa luotettavan kiinnityksen ja sulkee pois turvotuksen ja aallot. Menetelmä on yksi aikaa vievästä, mutta jopa aloitteleva mestari voi selviytyä siitä. Perustaiseen käyttöön erikoistyyppistä bitumimastetta tai liimaa.

Linoleumin liima on välttämätön vain niissä tilanteissa, joissa huone on kooltaan yli 25m2, jos huone on pienempi, sitä ei tarvita. Liimoja käytetään yksinomaan puhdistetuilla ja pohjustetuilla pinnoilla. Sen jälkeen käyttämällä lovettua lastalla tai kumitelalla - poistetaan ylimääräinen ilma. Levitä liimaa koko pintaan ei ole välttämätöntä, eikä se ole myöskään taloudellista, riittää kattamaan huoneen kehä.

Linoleumin asentaminen ja saumojen kiinnittäminen: kylmä ja kuuma hitsaus

Jos linoleumin asennuksessa on edelleen telakointia, tulee kysymys siitä, miten materiaali liitetään. Se alkaa siitä, että linoleumi kiinnitetään liimalla ja jätetään kuivumaan kokonaan. Sitten työ pysähtyy vähintään yhden päivän ajan ja sitten voit aloittaa saumojen käytön.

Linoleumin saumojen tiiviiseen liittämiseen voit myös käyttää kylmähitsausta

Saumojen tiivistämiseen käytetään hitsausta.

Menetelmät on jaettu kahteen tyyppiin:

Kuumahitsauksen järjestämiseksi käytä erityistä taskulamppua, jossa on täyte- sauva, joka on hitsausaine. Tätä materiaalia käytetään pääasiassa suurissa tiloissa. Tällaisten laitteiden kustannukset eivät ole suuret, monet asiantuntijat suosivat tämäntyyppistä poltinta kertakäyttölaitteisiin.

Asuntojen osalta kylmä hitsausta käytetään useimmiten täällä. Erityistä liimaa sisältävän astian lisäksi ei tarvita mitään muuta. Liima, joka kaadetaan saumojen väliin, reunat sulatetaan prosessissa ja liitokset saumataan molekyylitasolla.

Kuin linoleumin kiinnittäminen puulattialle

Mitä tulee linoleumin kiinnittämiseen puulattialle, tässä käytetään lähinnä liimaa, joka on ostettu rakennustyössä.

Jos päätät kiinnittää linoleumin puupohjaan, sinun on ensin valmisteltava työvälineitä

Lisäksi saatat tarvita:

Linoleumin asennus puulattialle sisältää useita vaiheita. Aluksi linoleumi asetetaan lattialle ja merkitään ympäryksen ympärille. Kaikki tarpeettomat yksityiskohdat on katkaistu, mutta sinun on jätettävä marginaali reunoille.

Nyt voit liittää linoleumin itse. Osa materiaalista nousee ylös ja lattiaa käsitellään liimalla, joka levitetään lastalla. Käytä liimapintaa valmistajan ohjeiden mukaisesti. On erittäin tärkeää kiinnittää huomiota ikääntymiseen.

Jos ohjeet osoittavat, että liima kestää puoli tuntia, odota vain 30 minuuttia. Ainoastaan ​​ohjeiden tiukka noudattaminen voi taata erinomaisen tuloksen ja hyvän lattiapinnoitteen.

Puutavaran lattiaan asennettavan materiaalin asennukseen on liitettävä linoleumin järjestelmällinen tasoittaminen pinnalla. Aluksi materiaali tasoitetaan matolla ja kulkee sitten rullalla poistamaan kaikki ylimääräinen kertynyt ilma, joka päätyi sisälle.

Ohjeet: miten linoleumi asetetaan betonilattialle (video)

Linoleum-kotelon asentaminen on tinkimätöntä ja vaatii huolellista valmistelua sekä riittävästi vapaa-aikaa. Jos päätät käyttää tätä materiaalia, artikkeli pystyy auttamaan sinua suorittamaan oikean asennuksen. Sinun tarvitsee vain jakaa aikaa matkalle talonrakennukseen ja valita sopivan tyyppisen linoleumin, joka sopii suunnitteluun ja sisustukseen.

Linoleumin asentaminen betonialustalle: muotoiluvaihtoehdot

Ihmiset, jotka päättävät korjata itseensä, joutuvat usein kohtaamaan linoleumin levittämisen betonialustalle. On erittäin tärkeää, että työ on tehty oikein, koska tämä vaikuttaa käyttöikään vähintään päällysteen laadun. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka linoleumi asetetaan betonialustalle oikein.

Scheme - miten linoleumi asetetaan asianmukaisesti betonilattialle

Ohjeessa suositellaan seuraavaa:

 1. Vanha pinnoite on purettava ja sen alla oleva betoni on tarkistettava. Jos haluat leikata betoniteräksen timanttipiireillä, ota käyttöön kaikki työ tässä vaiheessa.
 2. Halkeamia ja onteloita tulisi laittaa päälle, ylittää. (Katso myös artikkeli Betoni betonista: miten tehdä.)
 3. Poista roskat ja pöly.
 4. Mittaa korkeusero, jos poikkeama on yli 2 mm neliömetriä kohden, tarvitaan uusi lattiapäällyste.

Sukupuolen hoitoon käytetään usein itsestään tasoittavia massayhdistelmiä. Niitä käytetään aikaisemmin pohjustettuun pintaan.

Vihje: Kun itsetasaava laasti on annosteltu, sille on annettava riittävästi aikaa kuivua, koska linoleumi ei anna kosteuden jättävän sen alle pudota pois, mikä johtaa hometta tai mätää.

Valmistamme kerroksen lattialle

Lattiapäällysteen valinnassa on otettava huomioon, että betoni on aina kylmä. Lämmön, sakeuden ja äänen eristyksen varmistamiseksi on sopivampi monikerroksinen linoleumi, jonka pohja vaahdotetaan tai eristetään huovalla, jonka hinta on korkeampi kuin yksi kerros.

Ennen kuin lähdet pistorasiaan, suorita yksinkertaiset mittaukset niin, että materiaali riittää vain koko huoneen alueelle. Jokaisen seinän pituus on paras määrittää, mikäli kyseessä on ristiriita. Lisää sitten 10 cm tilaa leikkaamiseen.

 • jos pinta-ala ei ylitä 6 m 2, anna 2 cm: n suuruinen korvaus;
 • kun koko vaihtelee 6-10 m 2, tarvitaan 4 cm;
 • yli 10 m, tarkoittaa 6 cm: n suuruista lisäystä.

Vinkki: kun linoleumilla on kuva ja yksi kappale, joka kattaa huoneen, ei riitä, sinun on otettava materiaali siten, että riittää valokuvan valitseminen.

Jos epäilet, että saumat osoittautuvat ihanteellisiksi, ne ovat "piilossa" huonekalujen alla. Lattianpäällyksen tulee olla kohtisuorassa ikkunaan auringon säteiden suunnassa. Tämä auttaa tekemään saumojen ja nivelten hyvin tuntemattomia, ja pinta näyttää täydelliseltä.

Myymälöissämme tarjottavan linoleumin leveys voi olla välillä 2 - 5 m. Jos mahdollista, on parempi valita päällyste, joka voidaan asettaa kokonaisuudeksi.

Linoleumin leikkaamiseen tarkoitetut palvelut voivat tarjota myymälää, jossa se päättää ostaa materiaalin. Mutta on mahdollista, että leikkaamisen aikana tarvitaan karsimista. (Katso myös artikkeli Eristys betonista: ominaisuudet.)

Leikkaa reunoilla yksinkertaisesti, koska epäsäännöllisyydet ja virheet katoavat jalustaan. Kun asetat linoleumin tukipistoolin leikkauksen, sen on oltava tarkka ja tarkka. Täydellisen hitsauksen saamiseksi aseta kaksi vierekkäistä kappaletta päällekkäin ja leikkaa ne yhteen, jotta välit eivät pääse risteykseen.

Leikkausmateriaali seinän lähellä

 • Veitsi - ohuen materiaalin sopivuus on sopiva, muissa tapauksissa on parempi käyttää rakennuksen liukuvaa versiota;
 • neliöitä;
 • linja.

Kun sisätiloissa on ulkonemia (putket, pylväät) linoleumissa, on tarpeen tehdä leikkauksia kauniiseen pinoamiseen. Täältä sinun tulee valmistaa kuvio vahvalta kartongista, jonka kanssa leikattiin kansi.

Vihje: vetoa varten putkien ja johtojen vakiintunut timantti reikien poraamiseen betoniin bittiä eri halkaisijat.

Linoleumi kuviolla ennen kuin teet kaikki toiminta säädettyihin ylöspäin ja tehdä telakointi malli. Jotta vältettäisiin liukumisen materiaalin aikaan suorittamisen leikkaa kädet, paina hänen painavia esineitä toiminnon suorittamiseen. Merkinnät linoleum vasten hallitsija ja lyhyeen liikkeitä.

Sen jälkeen kun kyseinen esimuotin kappaleet siirretään pinoaminen ja jotka voivat vaatia siveltimellä, telalla, veitsi ja hallitsija.

 1. On pieni alue huoneen (vähintään 20 m) ja alhaisen läpäisevyyden siinä linoleumin tahna ei. Just Korjaaja sokkeli. Kuitenkin, tiukka ensin, materiaali voidaan sitten muodostaa paikoin "aalto".

Vinkki: monet ihmiset kysyä - mitä laittaa alle linoleum betonilattialle?

Käytä substraatti on valmistettu korkki, pellavaa, villaa, tai juutti.

Villa substraattia linoleumin päälle betonilattialle

 1. Paras valinta iso huoneet ja tiloja, joissa usein voimakas kävellä, päätös linoleum liimattu runkobetonin. Tämä prosessi on varsin aikaa vievää, mutta tulos on varsin perusteltua aikana syntyneet asennuksen haittaa. Kuten liima-ainetta voidaan käyttää teippiä, liimaa tai kittiä.

Liiman käyttöä tai mastiksin

Kun valitset tällaiset "takavarikointi" ja lattiapinnoitteen, se pitäisi tehdä sen ostaa samanaikaisesti linoleum. Tällöin konsultti viisaasti valita paras osa on linoleumi.

Siten pidämme miten luoda linoleum konkreettisista lattiaan liimat:

 1. Liimaus linoleumin, jossa on kangas emäs, se on parempi suorittaa synteettinen bitumi kittiä tai dispersioliimoja.
 2. Jos pohjan äänen eristys (linoleumin TZI) vain dispersioliima.

Kuvassa - miten luoda linoleumi päälle betonilattialle liimalla

 1. Paras vaihtoehto on liittämätön mastiksin hartsia ja joka sisältää synteettistä kumia.

Liimat vaihtelevat millaisia ​​liimaamista ne tarjoavat. Usein jatkuva liimaamalla tai vain kiinnittämistä varten.

Jälkimmäisessä tapauksessa sitä levitetään nopeasti ja helposti, ja sen kulutus ei ole niin suuri kuin se tarvitsee levittää vain kehä huoneen.

 1. Vuodesta pakkaus, varmista huoneen lämpötila, jossa työt, vähintään 15˚ C.
 2. Paneeli päälle ja liimaa lattialle allaan.

Vihje: käyttää kätevästi hammaslastalla, telalla tai siveltimellä.

 1. Palauta kangas paikoilleen, työnnä se hyvä kuiva ja sileä tela.

Voit myös käyttää kaksipuolista teippiä, jonka pitäisi olla ensimmäinen paikka, kiinni lattiaan. Ulompi suojakalvo näin olisi pidettävä voimassa.

Kenttä alkuun sopii viimeistely materiaalirainat taitettu puoli on se, ja vasta sitten suojakalvo on poistettu, ja sen jälkeen linoleumin kääntyy vastakkaiseen suuntaan. Käsitellään samalla ja toinen puoli.

Luominen ihanteellinen nivelet ja piilossa aukkoja

 1. Saavuttaa ihanteellinen pinta asetetut linoleumin ja varmistamalla imperceptibility saumat on liima kylmähitsausta linoleumin. Tämä temppu avulla olemaan rohkeita malleja ja omaperäisyys ajattelun, ja nivelet käsiteltiin kylmähitsausta, katoaa lopullisesti uteliailta katseilta.

Soveltaminen kylmähitsausta

 1. Välinen rako seinän ja kannen reuna peittää alla jalkalistojen. Paremmin tässä tapauksessa ottamaan muovituotteet, koska värejä on tarpeeksi leveä, ja asennus on helppoa ja nopeaa. Ensimmäinen vaihe on kiinnittää ruuveilla seinään sisällä sokkelin, toinen - asetetaan ulomman koristelista.

Menetelmä munivia linoleumi on suuri joukko. Jokainen niistä omassa hyvä, mutta liimaus on luotettavin vaihtoehto, etenkin jos työ tehdään samostoyatelno.Video tässä artikkelissa auttaa sinua saamaan lisää tietoa tästä aiheesta.

Vielä kysyttävää? Kysy heiltä ryhmämme VKontakte

Julkaista tietoa sivustosta ilman lupaa on kielletty.

Leave a Comment

15 − = 10