Miten liimaa laatat kiviseinään kylpyhuoneessa

Millainen laatta voidaan liimata Kipsilevy kylpyhuoneessa

Huoneistot ovat usein korjausta on kipsilevy. Erityisesti tällaista menetelmää käytetään altaassa tai remontin kylpyhuone. Kipsilevyä, voit saada täysin tasaisen pinnan, mikä on tärkeää, kun laattojen. Sen karkea pinta on karkea, joka on valinta onnistuu hyvä liima käsiksi kipsilevy.

Valitsemalla tämä materiaali, jotkut voi päättää sen lajeja. Hänen näkemyksensä on ryhmitelty nimen - keraaminen laatta.

Kylpyhuone sopivat useat sen muunnelmia:

 • laatta. Se on hyvin sisustettu, käyttävät niitä voi antaa kylpyhuoneessa ainutlaatuinen sisustus soveltamalla useita väriyhdistelmiä sopivia toisiinsa. Valokuvaa laatat kylpyhuoneen
 • klinkkeri. Se on tavallaan vahva laatta, joka vei kovettuminen, joten se ei reagoi äkilliset lämpötilan, ja ne ovat usein kylpyhuoneessa. Klinkkerin valokuva Kylpyhuone
 • majolica. Savi materiaali, joka on saatu puristamalla. Ylempi kerros on valmistettu läpinäkymättömästä päällysteen. Koska sen ominaisuudet tällaista materiaalia voidaan käyttää seiniin kipsilevy, hän usein maalattu kirkkain värein. Valokuvan majolica kylpyhuone
 • Terral. Sellainen laatta, joka on valmistettu arvokkain laji savea. Valmistuksen aikana polton kulkee, sen jälkeen kun se hankkii puhtaan valkoinen väri. Se löytyy myynnissä alkuperäisessä muodossa tai muulla kuvioita. Useimmiten se on simulaatio rakenteesta luonnonmateriaaleista. Valokuvaa Terral nenäliina Bath
 • laatta mosaiikki. Erittäin kätevä kylpyhuoneeseen, se koostuu pienistä neliöitä kiiltävällä pinnalla, jota voidaan jopa vahvistetut epätasaisilla pinnoilla, ja vieläkin kauniimpi se näyttää tasaiselle pinnalle Kipsilevy. Valokuvan-laatta mosaiikkikylpyhuone
 • puuvillasta. Tällainen laattojen savesta, joka on saatavilla vain Välimeren ja Etelä-Amerikassa. On itsestään lasite, mutta voimakas kehitys enemmän kuin muut. Valokuvaa Cotto laatat kylpyhuoneen

Valitut laatat on täytettävä useita vaatimuksia:

 • Kielletty epätarkkuutta ja siirtymä aiheutettu hänen piirustuksia.
 • Takana kukin laatta ja sen tuotenimi kokoelman on määriteltävä, muuten valittu vaihtoehto huonolaatuinen väärennös.
 • Laatat ei tulisi voimakkaasti luistaa.
 • Tuotteiden lämpökäsittelyn jälkeen savi on hyvä vesitiivis, kestävät kemiallista vaikutusta.
 • Sen muoto pitäisi olla kiinteä ilman sirut ja naarmuja.
 • Pinta laatat tarkastetaan kovuuden, juuri tarpeeksi kevyesti koputtaa sitä.

Ja tässä on se, miten luoda keramiikkagraniitista laatat lattialle ja onko se mahdollista ja miten tehdä se itse, se on kerrottu tässä artikkelissa.

Mikä on hinta keraamisten kaakelin ja miten poimia hänen kylvyssä. vihjeitä kuvia ja tietoa artikkelista.

On olemassa kahdenlaisia ​​materiaalia. Yksi käytetään kuiville alueille, ja toinen märkä, koska se levitetään erityinen hydrofobinen kyllästys, se on lyhennetty - GVLV.

Koristelu seinät kylpyhuoneen se toteutetaan useassa vaiheessa:

 1. Suorita mount hänen opas. Se on tarpeen säilyttää kentälle ruuvien väliin 40 cm. Kun suurempi arvo voi käydä niin, että levymateriaalin kiinnittämiseksi ja laatat sitä ei säilytetä: n epästabiiliuden vuoksi pohjan.
 2. Kiinnitä ruuveja tai niittejä, voidaan käyttää tähän sinkiläpistooli.
 3. Vahvistaa rakenteellisen lujuuden, käyttämällä nauhat ja kipsi mesh. viimeksi valaisin tulee PVA, ja tulos voidaan rakentaa kiinnikkeet.
 4. Valmis kipsilevyseinän pohjuste, joka on valittu tyypin perusteella pohjamateriaalin ja liima laatoitus. Aluke pinnalle levitetään kaksi kerrosta, käyttäen hammastettu tela tai lastalla.

Kuivauksen jälkeen kaikki pohjamaalikerroksia voi edetä vaiheeseen pinnan vuorauksen.

Video siitä, miten kiinni laatat kiviseinään kylpyhuoneessa:

Suorittamaan Kaakelointiprosessi tarvitaan seuraavia työkaluja:

 • Poraa ja liitetiedoston se, joka auttaa sekoittaa liimaa.
 • Laatta.
 • Building tasolla.
 • Lastat. Yksi tarvitsee sileä reuna ja toinen uurrettu.
 • Harjalla tai telalla.
 • Hiekkapaperilla.
 • Asennus keskittää Laattojen muovista.
 • Vasara, jossa on kumi kärki.

Video - laatta Kipsilevy kylpyhuoneessa:

Tärkein materiaali on laatta, jonka valinta riippuu toiveiden omistajat kylvyn. Tämä huone sopii yksi tyyppi keraamisten laattojen, ja voit käyttää sen muovi kollegansa, mutta se ei ole yhtä käytännöllistä. Siitä, millaista laatat valitaan tarpeen päättää pohjalta liimaa siihen.

Liiman on oltava sopivia tähän koriste materiaalia ominaisuudet: joustavuus, suuri sidoslujuus ja alhainen juoksevuus. Se on kestettävä rasituksia syntyy, kun laattojen.

Laatta kylpyhuoneessa mahtuu useita erilaisia ​​liima:

 • Variantti sementtipohjaisella. Sitä myydään kuivassa muodossa, tämä jauhemaisen pohja on muodostettu seoksesta sementin ja hiekan. Jotta saadaan valmis tarkoittaa sekoittaa kuiva koostumus veden kanssa tietyissä suhteissa määritetty pakkaukseen liima. Sen koostumus käytetään asennettavaksi kipsilevyä pk laatat. Jos valitset tämän liima pohja täytyy oppia aste sen kovettumista ja elastisuuden. On muunnelmia sen pehmittimen, se tarjoaa pidemmän kovettamisaikaa tämä vaihtoehto sopii niille, jotka on ensimmäinen käyttää liimaa, koska se kovettuu nopeasti rutiininomaisesti ja alokas asian ei ehdi antaa tarkalleen laatat. In valokuva- sementtipohjaisen
 • "Akryylinaulat". Se voi ostaa hyllyltä, tämä liima on hyvä tarttuvuus ja helppokäyttöinen. Hänellä laatta täysin, mutta kallis, joten sitä käytetään lähinnä pieniin kohteisiin tai jos haluat palata paikkaan on kadonnut laatta. Koostumus on parannettu kosteuden vastustuskyky. On valokuvaus Akryylinaulat Laattojen
 • Yksikomponenttiset liimat esitetään Tahnamuodossa. Se on helppo valmistaa, jopa noviisi. Heidän kuivumisen aikana tulee keskimäärin, joten vain nauttia niistä. Valokuvaa Yksikomponenttiliimat massana
 • Kaksi-komponentti liima jaetaan epoksi ja polyuretaani. Tämän liima-aineen sekoitetaan kahdesta komponentista. Koostumusta voidaan käyttää injektoinnin laattojen väliin. Tämä on käytännöllisin vaihtoehto kylpyhuoneet. Elastisuus liima riippuu merkki ja valmistaja, jolla on oikeus määrittää se tarvittavat ominaisuudet. Photo kaksikomponenttisia liima-aine laatoille

Ja tässä on, miten käyttää laasti kylpyhuoneessa laatat Ceresit ja jossa sitä voidaan käyttää apuna tietojen ymmärtäminen.

Mukana on myös mielenkiintoista oppia kuinka katsoa, ​​missä määrin käytetään epoksi laasti laattojen Litokol.

Mutta mitkä ovat värit laasti laattojen Ceresit ce 33 ja kuinka valita oikea väri, auttaa ymmärtämään tietoa.

Mukana on myös mielenkiintoista nähdä, mitä värejä siellä ovat saumausta laattojen Ceresit CE 40. Tätä varten menemme linkkiä ja katso kuvia.

Mikä laasti kulutus laattasaumojen siitä 1m2 ja miten määrittää oikea määrä auttaa ymmärtämään tiedon artikkelista.

Ennen laattojen päälle kipsilevyn täytyy tehdä asettelu alussa. Asennettu arkkien täytyy suorittaa vaaka- ja pystysuorat viivat. Laittaa menneisyyden, voit käyttää luotilangalla pystyviiva suoritetaan välein kaksi tai kolme laatat. Vaaka ulkoasu alkaa perustamalla "nolla."

Yhdestä kulmasta tullut määräysvaltaa, piste sijaitsee siinä, ja sen ennustetaan toisaalta kulmiin. Jälkeen merkintä kulmat käyttäen merkkijono päällystetty vaakasuora viiva, kaikki myöhemmät ulottuvat yhdensuuntaisesti nollatasoa.

Tee markup alimpaan riviin laatat, joka menee suoraan lattialta, se asennetaan puisia laattoja. Se toimii tukena, kunhan liima kuivuu.

Videolla kosteudenkestävä kipsilevyä kylpyhuoneessa laatoitus:

 1. valmistella liima. Pieni säiliö tulee laimentaa tarraperusmateriaaliin vedellä porakoneella. Kaikki liima kasvi ei kannata tarpeeksi laskea määrä per 1 m2. Saatu formulaatio levitetään seinään hammastetulla lastalla. On valokuvateollisuuden valmistamiseksi liima laatat kylpyhuoneessa
 2. Asenna ensimmäinen rivi laattoja. Ensimmäinen laatta on kirjattu keskeltä tai toisessa rivissä. Kääntöpuolellaan liiman paksuus on enintään 1 cm. Kun kiinnitys- alkavat suorittaa pystysuora rivi, ja siirretään sitten vaakasuorassa. Saumat, jotka on muodostettu välillä laatoitettu artikkelit täytetään liuoksella ja kulmat muovi ristit niiden väliin. Lisätä tarttumista laatat kipsilevyn tarvitse koskettaa laatat kumivasaralla, mutta se ei ole välttämätöntä tehdä vahvoja ponnisteluja koriste materiaalia ei ole halkeamia. Valokuvaa asettaa ensimmäisen rivin laattoja kylpyhuoneessa
 3. viimeistelytyöt. Kuivaamisen jälkeen liima, kun laatta on stabiilisti kiinnitetty seinään kipsilevyn voidaan eliminoida ja keskittää puhdas saumat. Ne täytyy käsitellä kosteutta kestävästä materiaalista. Poistamisen jälkeen pois kaikki ylimääräinen.

Kuivumisaika liima on 24 tuntia, sitten laatta tarttuu. Makaa kipsilevyä ei vaadi erityisiä taitoja tehdä sen joku on kiinnostunut kaunis kylpyhuone, sinun tarvitsee vain tiukasti laatan luodaan teknologiaa.

Osaa laattojen kylpyhuoneessa on kipsilevy: materiaalien valinta. Miten laittaa laatta Kipsilevy

On tunnettua, että laatoitus prosessi on aina liitettävä suuri ja aikaa vievä. Tämä on erityisen tuntunut, jos haluat päivittää laattoja kylpyhuoneessa. Ei vain, että sinun täytyy poistaa vanha vuorausmateriaalilla, niin toisensa jälkeen, ja sinun täytyy huolellisesti kohdista seinään. Ja kuten kodeissa, varsinkin vanhanajan, rakennettiin kuitenkin vähintään sääntöjen noudattamisen rakentamisen, sitten joskus, saattaakseen seinät kylpyhuoneen mieleen, tarvitsemme yli tusina pussia kipsi seoksia, jotka muuten, jos se on laadukas, on melko kallista . Mitä tehdä tässä tapauksessa? On tapa. Voimme harkita vaihtoehtona tällaista työtä kuin laskemme laattoja kylpyhuone sheetrock. Mitä etuja tämän menetelmän?

Plussat laatta Kipsilevy

Ensinnäkin, saamme ajoissa. Onhan jotta laittaa laattoja kylpyhuone rapatut seinät, meidän täytyy odottaa niiden kuivua kokonaan päätyttyä. Kyllä, ja kohdistaminen - se ei ole nopea. Usein käyttämään sitä vaiheittain, koska, kuten edellä mainittiin, harvinaisuus kun pohjapinnan vaatii hyvin vähän valmistelua varten annetun prosessi. Vaikka koristaa seinät kipsilevy voi olla päivällä. Ja seuraava - jo ja alkaa koristeluun.

Lisäksi laskemme laatat kipsilevyjen kylpyhuoneessa voi merkittävästi säästää. Ensinnäkin GCR voidaan sitten helposti määrittää oman, tärkeintä - pystyä pitämään pora kädessään. Toiseksi, kipsilevyä levyt ovat suhteellisen edullisia, ja kuinka paljon ne pitäisi olla meidän pienen pieni huone kylpyhuone? Kolmanneksi kun laatta sijoitetaan kiviseinään kylpyhuoneessa, siellä on paljon vähemmän liiman kulutusta kuin pohja pinta on lähes täysin tasainen.

Jos tulee tulevaisuudessa toimenpiteen suorittamista kuten laatoitus kylpyhuoneessa on kipsilevyä, niin ensinnäkin sinun tietenkin on tämä sama joukko GCR. Eli päällystää seiniä. Ja tässä on tärkeä asia. Tehdä tämän, soveltuu vain vedenkestävä kipsilevyä. Vain se täytyy ostaa kaupasta. Tietenkin, auttaa valinta ja myyjä. Mutta ei tehdä virhettä, varsinkin jos olet aloittelija asioissa huolto on tarpeen muistaa seuraavat: kosteudenkestävä kipsilevyä levyt ovat aina vihreitä.

Eräiden kotimaisten mestareiden hurskaasti uskoa, että tavalliseen puukappaleet soveltuu telineiden alla FCL. Ehkä jos olet päättänyt päällystää sisäseinän huoneeseen. Mutta ei samassa huoneessa korkea ilmankosteus! Loppujen lopuksi puu saattaa vahingoittua, mikä lopulta johtaa tuhoisiin seurauksiin. Muista siis: aseta laatat kylpyhuoneen kipsilevy, asennettu metalli profiilia, eikä puu! Ja se on tärkeä edellytys.

Ostamalla laatta kylpyhuoneessa, sinun täytyy kiinnittää huomiota sen laatuun. Laatta toisen luokan, eri tahojen, ostettu eri myynnin, se on täysin kykenevä hävittää kaikki edut makaa GCR. Toisin sanoen, pohja laatat kipsilevy laadukkaita ja nopeasti laittaa vain ei toimi. Siksi pinnoite materiaalit eivät tallenna valitsemalla laatta, jossa on kulmat (jos mahdollista, tietenkin) on täysin suorassa.

Ulkonäkö on myös tärkeää. Suunnittelusta ei puhu - se mitä vain. Mutta muistakaa: Tykkään piirros tulee Kirkkaat ilman ylimääräisiä sulkeumia.

Katsokaa väärälle puolelle. On laatu laatta on aina merkki valmistajan. Lisäksi ja kuvio sen kupera, kirkas. Muuten, kiiltävä pinta kääntöpuolella usein osoittaa, että virheitä tehtiin tuotantoprosessissa. Ennen - perekalenny laatat, joka ominaista lisääntynyt hauraus.

Mitä tulee kovuutta laatat, voit määrittää tämän koskettamalla sitä (varovasti, tietenkin), jostakin aiheesta. Laadukkaita laattoja ei soi, se tuottaa ontto ääni.

Laattojen kylpyhuoneen kipsilevy tehdään kahdella tavalla. Tämä voidaan tehdä käyttämällä joko nestemäisen nauloja tai laattaliiman.

Ensimmäinen vaihtoehto pikemminkin "chistyy9raquo; kannalta työssä, prosessi on nopea, ja laatu kiinnittäminen ei aiheuta valituksia. On kuitenkin yksi merkittävä haitta. Riittävän suurella työpinta-ala, valitsemme Akryylinaulat, voimme kirjaimellisesti mennä rikki. Materiaali on erittäin kallista, joten kustannustehokas isäntä tällaista vaihtoehtoa edes harkinneet ei.

Joten suosittelemme pysyä laatoitettu liimaa. Helppo työskennellä hänen kanssaan, hän on muovia, laatu on erittäin hyvä, ja kiinnittäminen ei ole tyydyttävä. Itse asiassa monet laatoittajia suosittelevat kiinnittämään huomiota liima "Yunis9raquo;. Materiaali arvostavat kohtuuhintaan lisäksi noviisi mestari työskennellä hänen on melko yksinkertainen, koska se on hyvin tottelevainen.

Ennen kuin laitat laatat kipsilevy, jälkimmäinen tarve pohjustetaan. Parempi jopa kahdesti. Mutta täällä, mutta sinun täytyy huolellisesti lukea valmistajan ohjeiden. Jotkut alukkeet eivät vaadi uudelleen sovellus, jotta varmasti ensimmäinen lukea mitä on kirjoitettu pakkauksessa ennen käyttöä ratkaisu.

Mitä tyyppisiä alukkeita, asiantuntijat suosittelevat ensimmäinen kiinnittää huomiota tuotemerkin Mira 4120 ja Tifengrund Knauf.

Ennen kuin voimme puhua siitä, miten luoda laattoja kipsilevy, on tarpeen sanoa muutaman sanan asennus FCL. Yleisesti ottaen tämä menettely on samanlainen kuin toteutetaan muilla aloilla. Ja se ei ole aihe tämänpäiväisten katsaus. Mutta jotkut vivahteet mitä sinun pitää vielä kiinnittää huomiota.

Ja ennen kaikkea, on muistettava, että seinälle kipsilevyjen liimataan kovaa keraamisten laattojen, eikä vaikkapa tapetti, ikään kuin se oli säännöllinen huone. Tästä syystä pohja on hyvin kestävä, kestettävä paino laatta. Näin ollen, paljastaen metalli profiilin välinen etäisyys tankojen, yrittää tehdä vähintään 40 senttimetriä, mikä antaa lisää voimaa runkoon.

Yleisesti ottaen laatta kipsilevyä kylpyhuoneessa on sijoitettu samalla tavalla kuin on rappauspinta. mitään erityistä eroa. Paitsi ehkä se, että työ on paljon helpompaa, koska perustat lähes täysin sileä.

Kannattaa aloittaa näkyvin nurkkaan ja alhaalta. Korkeudella toisen rivin, jossa (pakollinen!) Level Kipsilevy ruuvi baarissa. Koska on mahdollista käyttää jäänteitä metallilevyjen. Laskeminen alkaa tästä tuesta baarissa. Sitten liimaa laimennettu. Monet eivät tarvitse sitä. Lasketaan siten, että yksi osa on tarpeeksi kaksi neliötä, ei enemmän. Varsinkin jos - aloittelija tässä liiketoiminnassa. Loppujen lopuksi voit viipyä tai juuttua jossain vaiheessa, seurauksena jossa liuos yksinkertaisesti kuihtuneet. Ja tämä - ylimääräiset kustannukset, koska takaisin laimennetaan vedellä se ei missään tapauksessa.

Liima olisi sovellettava riittävän ohut kerros ja litistää sen - jotka on erityisesti suunniteltu tätä tarkoitusta varten hammastetulla lastalla.

Jokaiselle levylle, yrittää soveltaa samoja liimamäärästä LATTIALAATOITUS päälle kipsilevy sujuvasti sekä edellinen plitochki. Jos liioiteltu, siististi purista ylimääräinen liima ja puhtaaksi kostealla liinalla. Väliset saumat välttämättä luoda ristit, saada sama välein.

Muista tarkistaa tasoa työprosessin, miten tarkalleen on laatta. Jokainen tietenkin ohjaus mitään, mutta yritän tehdä sen mahdollisimman usein.

Yhdellä kertaa ei suositella pino yli viisi riviä. Sitten sinun täytyy hieman taukoa. Et voi vain ladata laastaripohja, sinun täytyy antaa hänelle hieman aikaa sopeutua melko suuri paino syntyy laatat yhdistettynä laattaliiman.

Kerran vuorattu alueet kuivua, poista ristit, ja laatat puhtaalla liinalla. Laattaliiman hyvin huonosti pinnasta poistetaan vuorauksen materiaali kuivaamisen jälkeen. Niin käsitellä niitä tulee olla varsin vaikeaa, varsinkin jos Levyt ei ole lasitettu sileä ja aaltopahvin.

Saumaus on tehtävä vähintään yhden päivän kuluttua työtä. On syytä odottaa hieman, kunnes liima on täysin ymmärtää. No sitten, käyttämällä erityistä kumi lastalla varovasti sinetöidä laastin kaikki saumat. Jälkimmäinen on parempi ottaa mukaan antibakteerinen täyteaineita fuuga in-palvelu kylpyhuone ei kertynyt hometta.

Ja lopuksi yleistää kaikki tiedot. Muista: kipsilevyä laatoitus kylpyhuoneessa on aina oltava kosteutta kestävä (sen lehdet ovat yleensä vihreitä). Ei voida käyttää asennettaessa rungon puutavara on tarpeen käyttää vain metalli kiskot. Laatat kylpyhuoneeseen - ei tavaraa, jolle haluat tallentaa. Ostaa vain laadukkaita laattoja. Käyttämällä prosessi toimii hyvin todistetusti liima ( "Yunis9raquo, esimerkiksi). Aikana vuori munimisen jälkeen viisi riviä taukoa. Anna kätesi tauko ja kipsilevy - "privyknut9raquo; kuormaan.

Jos seuraa tarkasti kaikki suositukset, ei ole epäilystäkään - korjaukset kylpyhuoneessa pystyy toteuttamaan nopeasti ja tehokkaasti.

Miten liimaa laatat kiviseinään kylpyhuoneessa Vinkkejä Masters

Kipsilevyä laatoitus kylpyhuoneessa - yksi suosituimmista rakenneratkaisut. Ja tämä ei ole sattumaa. Loppujen lopuksi molemmat materiaalit ovat monipuolisia ja helppoja asentaa.

Kipsilevy voi kohdistaa seinät. Yhdessä laatta se muodostaa sileän, kaunis ja helppokäyttöinen ja puhdista pinta. Kylpyhuone, yleensä käyttää erityistä vedenkestävä aineen muoto tuotemerkillä kipsilevy.

Liimaus laatat kipsilevyn

Annetun laatta suoritetaan sen jälkeen, kun kohdistus seinät. Opetella antaa laatta kylpyhuoneessa on sheetrock, ja me kattaa tässä artikkelissa.

Tämä prosessi ei ole niin yksinkertaista. Jos on halua ja taitoa pystyvät mainiosti myös aloittelevat rakentaja. Ja tämä siitä huolimatta, että koulutus kestää kauemmin kuin itse työ.

Tarvittavat työkalut ja materiaalit

Pinottavaksi tarvitsemme:

 • Laatta - keraamista tai muovista. Valitessaan pitää mielessä, että muovi hinta laskee, mutta keraaminen kestää pidempään ja ei pelkää korkean lämpötilan;
 • Primer - kannattaa valita tuotemerkin tunnettujen valmistajien: Knauf, Tifengrund ja muut;
 • kitti;
 • Rakennus taso (tasoitus kipsiseiniin kylpyhuoneen alla laattojen - paitsi soveltamisalaa työkalun);
 • Telalla (äärimmäisessä tapauksessa, vaan voit käyttää harjaa, mutta se hidastaa työtä);
 • Lastat (tarvitset kaksi niistä: yksi sileä reuna ja toisessa uritettu);
 • harjalla;
 • Poraa (erityisellä suutin liima seos);
 • laatta;
 • Muovivälikkeet keskittää;
 • Hienolla hiekkapaperilla.
 • Liima laatat, se on kolmenlaisia: 1) joustava liima keraamiset laatat, myydään kuivana seoksena. Se on tarkoitettu laimennettavaksi vedellä, ja joka on muodostettu liima-koostumus. 2) ready-to-spray liuos 3), jossa liima-sementtiä. Tämä tyyppi on suunniteltu käsittelemään paperisubstraatin.

Laattojen Kipsilevy kylpyhuoneessa sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Shpatlevanie;
 2. Pohjustuksen pinnan;
 3. Laskenta pinoamisjärjestyksen (tämä vaihe voi olla ensimmäinen luettelossa);
 4. kiskoon;
 5. Valmistamiseksi liimaa (jos käytetään jo valmis liimaa, tämä vaihe ohitetaan, tietenkin);
 6. Vahvistamisesta laatat.
 • Ongelman ratkaisemiseksi, miten laittaa laatat kiviseinään kylpyhuoneessa, ensisijaisesti suorittavat valmistelu pinnan Kipsilevy. Huolellisesti hoitaa nivelet kitillä, joten meidän malli on monoliittinen.

Huolellisesti shpatlyuem nivelet

Vihje! Työstö soveltaa erityisiä kitti tarkoitettu nimenomaan tälle materiaalille. Tämä on tarpeen, jotta voidaan varmistaa kestävyys tuloksen.

 • Lastalla saumat, vahvistaminen nauha on päällekkäin, jonka päällä jälleen piirtää kitti kerros. Odottelun jälkeen kuivauksen, irrota teippi. Käsittelemme sauma hienolla hiekkapaperilla.
 • Piirtää toinen kerros. Kuivuessaan, se myös hoitaa.
 • Edelleen seuraava suunnitelma, laskemme laatat kipsilevyjen kylpyhuoneessa menee lavalla pohjamaalaus. Se soveltuu erityisen pohjamaali, joka on yhteensopiva meidän materiaali ja käytetystä liimasta.

 • Poimien maalaustela, pinnan hoidettavan. Lisäksi se, että kaksi kerrosta. Annamme aikaa kuivua.

Oppaamme seuraavaan vaiheeseen asettaa pinoamisjärjestystä laskentaan. Ensinnäkin laskea, kuinka monta tarvittavien elementtien joukon vaakasuoraan. Voit tehdä tämän, jaamme pituus pinnan leveyden laatta.

Tässä tapauksessa, älä unohda ottaa huomioon, että laatat kylpyhuoneessa on kipsilevy on sijoitettu välykset. Siksi niiden laskelmissa on otettava huomioon leveys ja määrä.

Jos tulos jakamalla jäljellä sai yli ½ laatta, niin kytkimen pitäisi aloittaa näkyvän pinnan ala. Tämän vuoksi leikata osa ei ole näkyvissä.

Muuttamisesta reunalla seinämän

Mutta jos päinvastoin saatu jäännös on pienempi kuin leveys laatta Kipsilevy kylpyhuoneessa on sijoitettu keskelle. Tässä tapauksessa laatta leikattu yhdestä ja toinen pää rivin ovat yhtä leveitä. Pinnan näyttää symmetrinen.

Makaa seinän keskikohdalla

Ennen siirtymistä tarttuvuus, on välttämätöntä liittää omiin käsiinsä alaosassa baarissa. Rakentamisen taso suunnittelemamme suoraviivaisesti. Keskittyminen se, riman.

Asenna terälaippa

Vihje! Aina aloitettava toisen rivin. Näin yksinkertaistetaan huomattavasti työtä, varsinkin jos lattia on epätasainen. Mutta samaan aikaan ja terälaipan täytyy asettaa tasolle toisen rivin.

Johdonmukaista jatkoa tarinamme siitä, miten liimaa laatat kylpyhuoneen kipsilevyä, on liiman valmistamiseksi. Tämä operaatio suoritetaan tiukasti mukaan mukana tulleiden ohjeiden paketti. Nukahtaa jauhe astiaan, lisätään tarvittava määrä vettä ja sekoitetaan pora, jossa on erityinen suutin.

Välittömästi suuri määrä liimaa on parempi olla kokki. Me teemme sen niin kauan kuin tarvitaan yhden neliömetrin käsiteltävän pinnan. Aloittelijoille on valmisteltava vielä vähemmän liimaa, että hän ei ehdi kovettua ennen käyttöä.

Ja nyt siirtyä suoraan prosessin miten liimata laatat kylpyhuone sheetrock. Munivat alkaa keskeltä tai reunasta tulevaisuuden sarjassa.

Levitä liimaa seinään

Flat lastalla laittaa kipsilevyä liimalla. Suorista se lastalla vaihteella. Ota käsissä laatat ja painamalla varovasti yläosassa, kiinnitä se.

Pani ensimmäinen osa Liukupalkin muut riisuttu ja samalla oikealle tai vasemmalle. Siten pidämme yllä kuilu kappaletta laatta.

Että se oli sama, käytämme kauko tikkaa. Ne lisätään risteyksessä neljän laatat (katso kuva).

Laita kauko darts

Päätyttyä annetun antaa liiman kuivua. Sitten se kuivui kappaletta poistettiin.

Saumat täytä laasti. Tarjota parempaa suojaa kosteudelta, käsittelemme niitä tiiviste kylpyamme.

Käsitellä saumat tiivistysaineet

Nyt osaat antaa laatta kipsilevyä kylpyhuoneessa. Jos jokin asia on epäselvä tai jos vain haluat nähdä koko prosessin omin silmin, se voidaan tehdä suoraan sivuillamme, ja hyvin yksinkertainen. Voit tehdä tämän, täytyy vain juosta katsoa vastaavan videon sivulla.

kipsilevyä

 • markkinaraon
 • laatikot
 • Hyllyt, telineet
 • huonekalut
 • takka

Valmistelu ennen asennusta

 • Häkki, luuranko, profiili
 • työkalun valinta

Telineet

 • kaappi
 • kattokruunut
 • reunuslista

Muut toiminnot

 • Tiivistäminen saumat ja nivelet
 • rinteet
 • Asennus johdotus, pistorasiat
 • taivutus
 • leikkaus
 • Työskentely liimalla
 • maalaus

tyyppisiä Kipsilevy

 • laminoitu
 • kosteutta

Yhdistelmä materiaaleja

 • laatat
 • tapetti

sisäasennus Ominaisuudet

 • Kylpyhuone, wc
 • parveke
 • olohuone
 • makuuhuone

Leave a Comment

4 + 2 =