Miten tehdä kitty

Miten tehdä kissa kynällä tai maalata?

Tehdä kissa, voit käyttää maalit, väriliidut, kyniä, ja muut visuaaliset keinot. Kuitenkin, jos olet aloittelija, aloittaa kaikkein yksinkertainen on parempi, vähitellen siirrytään monimutkaisempia. Ottaa oppinut tekniikkaa lyijykynäpiirros, tulevaisuudessa sinun on helpompi tehdä maaleja ja muita materiaaleja. On myös syytä harkita, että jos käytät samaa tekniikkaa piirustus tuloksia, johtuen yksilöllisistä kyvyistä kunkin taiteilijan aina saa hänen.

Opi tekemään kissa vaiheittain

Ensin täytyy muistaa, mitä on kehossa kissa - se on vartalon, pään, hännän, korvat ja tassut. Nämä ruumiinosat on vain luku: runko on soikea pää - hieman litteä ympyrä, korvat - kolmiot, jossa on pyöristetyt kulmat, ja jalat ja hännän - pitkänomainen soikio.

Koota piirrettyjen kuvioiden

Se on tehtävä vähitellen, kuin jos priraschivaya ruumiinosia toisiaan, niin prosessi muovailusaven. Jos kissa kuono tulevaisuus alkunsa seksikauppaa toistaiseksi korva käännettävä kuvata, ja sen ääriviivat kuvassa on tehtävä ohuemmaksi, niin että sisällä kätensä melkein nähtäväksi. Jotta kissa todennäköisemmältä, ei ole tarpeen tehdä vain yksi suora viiva, mikä tahansa kehon osassa on epäsäännöllinen muoto kuoppia ja pehmeät linjat.

Silmät ja nokka Tulevaisuudessa olisi piirtämään kissa alaosassa pään jälkeen erotella alue kasvot: ensimmäinen, henkisesti jakaa sen kahtia, määrittämällä tällaisen tulee yläraja silmän, ja sitten jaetaan alaosa kolmeen osakkeisiin. Niinpä keskellä alemman koru budt säännöllisen nenä, ja sen alla - suun kissa tulevaisuudessa. Sisäkulmatartunta silmien tulisi muodostaa kolmion pohjan kanssa nenä kulman.

Miten tehdä kissa pörröinen? Sivuilta vanhan ääriviivakaaviota pieni viiva - villa. Ei tarvitse kiirehtiä paikka vetää hännän luuta, tulos on paljon puhtaampaa ja luonnollisempi Jos muoto hännän vetää yksittäisiä karvoja.

Tässä vaiheessa, varjostus elin kissa, joka peittää kokonaan sen pieni karvat, tarkkailemalla suunta ja pituus. Rintojen ja sisäpuoli naapuri voi jättää meidät varjostamattomia silmään.

Tee sitä, prorisovyvaya elävämpiä vedoin jalat, vartalo ja pää. Lyönnit pitäisi mennä kaarevasta reunoista keskelle. Pitkän matkan jalka tekee tummempi naapureita. Päällystys varjossa nenä, kulmakarvat, ja jalat.

Vahvistaa varjot, lisäämällä viikset ja hieman arvaamaton viivaa korvissa, hännän ja tassut. Voila, kissa on valmis!

Piirustus lyijykynällä kissa (tapa aloittelijoille)

Yksinkertaisempi muunnelma kuvion kissojen kynällä näyttää visuaalisesti seuraavan kaavion mukaisesti:

 1. Se kuvaa ympyrän ja soikion, joka tulevaisuudessa tulee olemaan pää ja vartalo eläimen.
 2. Pririsovyvat suuri soikea 4 pieni soikea - on varmasti tulevaisuudessa kissoja, ja ympyrän ääriviivat pienempi ympyrä - kuono.
 3. Piirrä kolmion korvat, tassut muodossa kaksi pientä soikio ja suunnitteilla tilaa silmille.
 4. Dorisovyvat hännän kaari forelimbs täydentävät pitkulainen soikea osat - jalat, piirtää silmät.
 5. Loppuun laskenta ruumiinosat.
 6. Yksityiskohta piirtää viikset, lisää hieman hiuksia kasvot, kiinnitä piirtämällä viimeistelty ulkonäkö.

Sarjakuva kissa väritys lapsi

Piirtää hauska sarjakuva kissa anime tyyliä, joka antaa paljon iloa lapsesi on helppoa. Me seurata visuaaliset ohjeet ja toista.

 1. Piirtää suuri ympyrä on jaettu 4 osaan, ja alle soikea.
 2. Hieman vetää sivuun tulevan kuonon kissan korvat ja laatia.

 1. Merkitään nenä, silmät ja kulmakarvat.
 2. Dorisovyvat jalka.

 1. Täydellinen kuvanpiirtoyksiköstä eläimen kehossa (sijasta aikataulun soikea) ja hännän.
 2. Poista ylimääräiset linja, vetää pois piiri kissa väritys ja antaa tuloksena maali suloinen maalien tai merkkiaineiden vauvalle.

Toinen vaihtoehto on luoda yksinkertainen, mutta erittäin söpö sarjakuva kissa väritys näkyy videon alla.

Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ​​tapoja kuvata kissa, jotka sopivat myös aloittelijoille.

Ja käyttämällä askel-askeleelta kaaviot alla, voit helposti ja nopeasti vetää kissat eri roduista.

Miten tehdä kissa vähitellen lyijykynällä. Miten tehdä kissa lapsille?

Luultavasti jokainen lapsi esikoulun ja peruskoulun ikä, ennemmin tai myöhemmin alkaa pyytämään vanhempia ostamaan hänelle lemmikin. Mitä he eivät vain lupaus, ja mitä vain menetelmät eivät koske!

Ja vakuutettava juhlallisesti tuoda koulusta kotiin vain hyviä arvosanoja, ja rukouksella silmissään varma, että aina tulee olemaan pyyhkiä astioita, kattaus ja poista roskat, ja on ilman muistutuksia istua tunteja ... sitten aikana ovat kysymyksiä, kuten: "Mutta Sasha vanhemmat Ostimme koira, mutta miksi emme voi? "- ja lupaa kävellä pentu siivoamaan heidän, kouluttaa ja muuten imarrella. Jos äiti ja isä ovat edelleen tiukasti hänen, syy on kiristystä, "Koska et anna minun ostaa papukaijat puhua, niin minä menen asumaan isoäitinsä, hän antaa minulle!" Ja niin edelleen äärettömyyteen.

Lapsi kyyneleet katsomassa ohjelmia lemmikit, raahattiin pihalle kaikki kulkukissoja, ahne katse mukana onnekas omistajat puhdasrotuisten koirien kadulla ... Älä torua häntä siitä. Lapsi haluaa olla joukko uskollisia, omistettu ystävä, samoin hän oppii itsekuria ja tottua vastaa se, joka kesyttää. Älä pakota häntä loukkaantua teille, jatkuvasti toistuva kategorinen "net9raquo; vastauksena hänen pyyntöihin. On parempi yrittää jakaa hänen intohimonsa. Jos hän haluaa kissa, anna hänen kertoa teille, mitä se oli, hän soittaa hänelle, missä hän asuu, miten he pelaavat ...

Pyydä lastasi näyttämään sinulle miten tehdä kissa kuono. Lupaa lapsellesi, että jos hän on kuuliainen, ennen uutta vuotta yhdessä, kirjoittaa kirjeen joulupukille, ja ehkä unelma, ja saat uutta vuokralaista. Ja kunnes näin tapahtuu, ostaa sen mielenkiintoisia kirjoja siitä, miten huolehtia karvaiset lemmikit, väritys, joka osoittaa miten tehdä kissa lapsille.

Olkoon se kuljettaa pois, tietää mitä iloja ja vaikeudet tiellä isännät baleen-raidallinen eläin. Kehottavat häntä piirtämään kissa naamio. Voit tehdä tämän, ottaa suorakulmainen pala jäykkä värilliselle paperille, ajatella oikean kokoinen, jotta lapsen kasvot suljettiin, ja maski ei ole liian jumissa. Taittaa paperin puoli pitkin linjaa nenä, ja sitten taas silmien tasolle.

Piirrä kaksi soikio (silmät) ja huolellisesti leikkaa ne irti sisäpuolelta, jolloin rata yli silmissä vauva. Mukaan niiden linja nenä ja otsa tasolla noin puolivälissä kulmakarvojen tehdä leikkauksia, kuten darts. Niiden avulla voidaan antaa määrä maskin. Koskea vain hieman viiltoja otsalle yksin ja liimaa. Nyt työntää temppelit menivät eri suuntiin. Siellä täytyy liittää paperille. Layout on valmis!

On vain tarpeen leikata pois ylimääräinen, pyöristys maski ja antaa sille muodon kissan kuono, ja sitten liimaa korvat. Piirrä antennit liimaa sisäpuolelle köyden tai rezinochku ja pelata vauvan Kota saappaat, esimerkiksi. Hänet hajamielinen, eläköön, ja samalla ehkä tottuu ajatukseen, että ottaa kissa talossa - kaikki hyvin!

Voit näyttää lapselle miten tehdä kissa vähitellen lyijykynällä. Parempi tehdä se yhdessä - niin hän ymmärtää, että hänen äitinsä hänen rinnallaan. Luettuaan artikkeli, juuri, ja selvittää, miten tehdä kissa.

Aloittelijoille, on monia eri vaihtoehtoja. Aloitetaan söpö sarjakuva kissa nimeltä Hau. Varmasti tämä on yksi rakastetuimpia lasten merkkiä. Lapsi kuljettaa pois ja ehkä hetkeksi pysähtyä kysyä teiltä chetyrehlapogo muita.

Joten, miten tehdä kissa vaiheissa? Lyijykynä, ehkä olisi parasta. Ja virheet tapauksessa mitä voidaan korjata, ja sitten käsi maalata vauva, anna hänen auttaa sinua työssäsi.

Sinun täytyy piirtää lyijykynällä keskelle lehden ympyrän - tulevaisuuden johtaja kissanpentu. Sitten osapuolet pitävät sitä kaksi pientä kolmiota - korvat. Kunkin kolmion korvan jaettu puoli. Vuodesta kierroksia alas pririsovat sulavasti kaareva viiva - takaisin. Lyhyen matkan päässä hänen Draw toinen linja on myös hieman kaareva - rinta. Lähes alaosassa takaisin linja pririsovat häntä - pitkä, ulkonevat ylöspäin, hieman taivutettu kärjestä.

Miten tehdä kissan silmä, joten he olivat kuin silmät sarjakuvahahmo? Ensimmäinen, piirtää ympyrän pään sisällä, kaksi tasakylkisen kolmion, jossa on pyöristetyt kulmat. Sitten kullakin alueella, hieman vetäytyi alustasta kuvaava kaari, joka leikkaa silmät puolelta toiselle. Sitten vasemmalla puolella kolmion, silmän yläpuolella kaari piirtää puoliympyrän. Ja se - kohta. oppilas itse niin se on tarpeen vihreää väriä, puoliympyrä on musta, ja kohta tulisi olla valkoinen, se antaa elävyys leikkisä ilmeen.

Sitten silmien välissä, mutta vain alle vetää pieni kolmio kärki ylös - nenä. Ja alla kolmiota uudestaan, mutta kärki alas - puoli-suu auki. Pririsovyvat törröttää kummallakin puolella antennit ja mene jalat. Meidän kissa istuu polubokom siis nähdään vain kolme jalkaa - kaksi edessä ja yksi takana. Front - muodossa hieman laajenee ylöspäin sarakkeita.

Takakäpälän on tarpeen piirtää kaaren toinen pää sopii lähes takaisin. Sitten hakea tyynyjä, sormet kynnet, pyyhi pyyhekumi tarpeettomia rivejä. Voimakasta painetta kynä, ympyrä runko, silmät, hännän, karvoja, tassut, korvat. Funny kissanpentu on valmis!

Nyt puhutaanpa miten tehdä musta kissa. Olkoon se tavanomainen tasainen jaardin kehrää. Aloitetaan pään. Puolivälissä levyn, piirtää tasaisen vaakasuora viiva - tämä on tulevaisuuden otsa kissat.

Alas sen puolivälissä pyyhkäisemällä toisen kohtisuoran, joka päättyi kaari kaareva ylöspäin. Olkoon nämä rivit merkitsee likimääräinen koko ja sijainti kasvoja. Päistä vaakarivillä molemmin puolin, jotta kaksi kaarta kuperia osia ulospäin. Niiden pitäisi päättyä suunnilleen samassa paikassa, jossa pystysuora viiva. Me hahmotella tilaa silmän, nenän, suun kissa.

Tämän visuaalisesti erottaa pystysuora viiva kolmeen osaan ja "perecherknite9raquo; sen kaksi vaakasuuntaiset juovat. Ylemmän tason avulla ne, ja alareuna hieman taivutettu ylöspäin. Hieman kaareva viiva, joka ulottuu pää alaspäin, ajoittaa rinta kissat. Sitten toisella puolella päätä käyttää vielä kaareva viiva, mutta pidempi kuin edellinen - se tulee takaisin. Lopusta se piirtää vaakasuoran viivan kohti rintaa - tulevaisuuden kissan häntä. Anna kärki hieman taivutettu ylöspäin.

Lyijykynä viettää kaksi päänsä törröttää eri suuntiin "antennki9raquo; - se on korvat. Arc keskustasta kehon häntää merkitä takakäpälään. Lyhyillä viivat silmien, nenän, posket. Sen etikettiin edessä jalka, vaikka se muodostaa rinnan ja lähes koskettaa hännän tyveen. Järjestää tangot-korvat huomautti kolmioita. Anna poninhäntä "obem9raquo; - piirtää viivan vieressä ensimmäisen ja toisen hännän liittää ne, pyöristetty istuin liitto.

Häntää, koska se on päällekkäinen takajalka, ja sen kärki tyynyjä ja kynnet ei ole näkyvissä. Mutta edessä jalka on täysin näkyvissä - Draw sormet, anna tassu vaaditaan taivutus. Sitten antaa kuono - tehdä mantelinmuotoiset silmät pyöreitä oppilaiden ja nenä, muotoinen sydän. Häneltä molemmin puolin Draw pullea posket. Easy "elochkoy9raquo; Asettele hiukset hännässä, poskissa, alareunassa tassujen. Doris kärki toisen etujalkojen - näyttää siltä, ​​että ensin, jotta sormet näkyvät vain.

Paksut viivat jäljittää tärkein ääriviivat kaikkien osien kissan ruumiin, rivejä, pyyhi kuminauha. Koska kissa on musta, alkaa kuoriutua. Jotain vahvempaa, heikompaa klikkaamalla lyijykynä, maalata korvat, selkä, häntää. Aivohalvauksia tulisi olla kevyempi kuin väri kehon sisällä. Anna valkoinen on vain hännän ja jalat, rinta ja kuono. Voila - olet osoittautui todellinen koti musta kehrää!

Toivomme, että nyt on selvää, miten tehdä kissa vähitellen lyijykynällä. Jos aika sallii, voit vetää muutaman kehrää eri värejä ja kokoja, anna heidän maalata lapsi itse. Sitten auttaa häntä huolellisesti leikattu niitä liimata pahville, ja se omistaa ystäviä. Pyydä lapsi antaa heille nimiä. Tällaisille paperi pennut voi rakentaa talon, nukuttaa tyynyn, vetää ne makkarat ja kala ... Et voi tehdä niitä pahvi lasin, niin että tiivisteet pois paitsi valehtelee, vaan seisoo.

Suurin "naznachit9raquo; Isä Kissa, valitse äiti, sisko ja sen veli; lapsesi keksiä hauskoja tarinoita niiden osallistumista. Yleensä Tärkeintä - sisällyttää fantasia. Älä huoli, poika mielellään viettää aikaa uusia ystäviä! Ehkä yhtiö se riittää vielä pitkään - siihen asti, kunnes lopulta päättää antautua hänen todellinen, live pörröinen kulta!

Miten tehdä kissa vaiheittain

Kaikki tiivisteet ovat kovasti! Ainakin, jos olet sivustollamme, niin se on niin. Joskus haluat piirtää hauska kissa, ja joskus kuin nykyinen. Kaikilla ei kuitenkaan ole lahjakkuus taiteilija. Koska lapset opetetaan koulussa piirtämään askel askeleelta, ja meillä on yksinkertainen esimerkki voimme oppia piirtämään kissa. Katsokaapa, mitä hän on kaunis. Ja ja niin haluaa veti sen

Ensimmäinen piirtää ympyrän - Tämä on pää. Se oli yksinkertaisin muotoihin sekä aloitettava poetapam.

Voit heti pririsovat korvat. Nyt voimme tehdä kehon ja meillä on se laajenee alaspäin, koska siellä kissantassut. Älä unohda häntä. Mitä se on kissasi? No, nyt tärkein ja monimutkainen -glazki ja kuono ... On up ilmaisu silmät onko hauskat koshechka..ili grusno ... Nyt vain rasskrasit.

Jos sinulla on kaikki hienoa työtä, niin voit siirtyä muihin vaihtoehtoihin kissa piirustus vaiheissa.

Kysymys on otsikko, me usein kuvitella kysyminen, kun todella haluavat tuoda kussakin luokassa tuotetta, mutta ei ottaa valmiin kuvan ja maalata sen itse. Miten se tehdään, on olemassa selkeä algoritmi kenellekään, meillä kaikilla on erilainen mentaliteetti, mutta silti olemassa joitakin suhteellisen vakiona suosituksia.

Jos tavoite - kuva vauvan paita tai piirustus sapluuna luoda alkuperäisen T-paidat ja sitten tulostaa eläinöljy, Ogranichtes kaikkein yksinkertainen, ytimekäs tavoitteet. Esimerkiksi jotain tällaista yksinkertaista; piirustus on selkeä muoto, ehkä piirretty merkkiä.

Tällaisia ​​piirustusten luonnollisissa suhteissa ei voi tarkkailla, sinulle tärkeintä - luonne merkin, pari luonnostaan ​​vain hänelle lomakkeet ja ominaisuuksia.

Aloittaa piirtäminen tällainen suunnitelma kuin voit kanssa päämuodot - runko, pää, ja pieni, sanokaamme, se on - silmät, korvat, nenä, jne

Piirtää kissa laadukas, eikä vain kissa, sinun on otettava huomioon osuus kehon, kuono. Esimerkiksi kuinka monta kertaa silmän leveys sopii leveys koko kasvot - saman miettiä tätä, mittaavat muun kuvion.

Ja muista antaa eläimelle useamman luonnollisen näköisiä, se ei ole tarpeen toteuttaa symmetrinen. Vaikka näennäinen ihanteellinen eläimiä, kuten ihmisillä, on tunnusomaiset piirteet: esimerkiksi yksi silmäluomen alapuolella muita, epätasainen viikset - itsestäänselvyys, jotkut nauhat hieman pidempi tai lyhyempi nahat.

Yleensä tarkkailla, käytäntöjä ja luoda omia mestariteoksia. Piirtää tiivisteet ja jakaa tämän ihme ystäviesi kanssa. Olisimme kiitollisia, jos klikkaa painikkeita sots.setey tämän postitse!

Pidin piirustus 1 piirustus 3risunok 5

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde.

Leave a Comment

78 − = 76