Miten varustaa lastenhuone

Pieni lastenhuone - 75 ideoita

Lasten - vastuullinen tehtävä.

Lasten - vastuullinen tehtävä. Se lapsesi kasvaa ja kehittyä, rentoutua ja oppia. Täällä hän on levollisin mielin, hiljainen, suojattu.

Pääsääntöisesti lastenhuone on pieni alue, ja ei ole helppo tehtävä vastakkain vanhempien miten järjestää asiat niin, että aktiivinen Howcast voisi ajaa, leikkiä, liikunta oppitunteja?

Vain sanoa, että mikä tahansa pieni lastenhuone, no big kalliita tavaroita ei ole paikka, kaiken sen on oltava käytännöllinen, hygieeninen, ympäristöystävällinen ja suosittu ensisijaisesti lapsen. Seinä ja katto suosittelevat yksinkertaista "hengittää" kalkkimaalilla ja paperi tapetti. Lattia on parempi valita laminaatti tai linoleum, palamaton ja helppo puhdistaa matto. Huoneeseen visuaalisesti näyttää enemmän tilava, suunnittelijat suositeltavaa käyttää vaaleita värejä.

Taustakuvaksi lastenhuoneen puvun pastellivärit. Pikkulapsille, psykologit suosittelevat vaaleanpunaista. He ovat sankareita sarjakuvia ja lastenkirjoja voidaan tehdä, hauska pikku eläimiä ja leluja. Vanhemmille lapsille valintakriteerit ovat erilaiset: poika kuten taustakuva tiukka "maskuliininen" värejä vastaava luku (laivat, urheilu, autot), tyttö - lämpimät värit, kukkia, puita, perhosia, maisemat.

kuitenkin kalustettu pieni lastenhuone, pitäisi korostaa kirkas aksentteja, se voi olla lamppu, verhot, värikäs tyynyt, jne

Että lapsi ei pilata visio, lapset olisi harkittu valaistus. Paikka lukemiseen ja opetukset on oltava oikein valaistu. Älä osta paha silmä läpinäkyvä valaisimet; optimaalinen maitomainen valkoinen, mutta se on mahdollista ja vihreä varjostin. Yritä pitää valaistus oli kirkas, mutta ei teräviä. Tämä on ensimmäinen, on hyödyllistä silmille, ja toisaalta hyvä, oikein valittu valaistus visuaalisesti laajentaa aluetta.

Valinnasta värejä taimitarhan pitäisi keskustella erikseen. Hänelle hyvä valo, ei liian kirkas ja tummat värit. Tietoinen edistävä vaikutus punainen, niin sanotaan se on vain vetelä ja flegmaattinen lapset estävä vaikutus sinisen (parempi valita sinisen värin taivaan ja meren, ja se on nuoria, muuten se sopii paremmin kuin lapset). Vihreä valituksia ei aiheuta pahaa keltainen, vaalean oranssi. Työpöytä olisi hämärä eikä kovin kirkas.

Lastenhuoneen kalusteet myydään runsaasti, mutta se on tarpeen valita huolella. Pöytä ja tuolit saisi olla liian suuri, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä vahvuus ja vakaus huonekaluja taimitarhan. On Lastenhuonekaluliike pyöristetyt kulmat, ilman lasia komponentteja. huonekalut pieni lastenhuone Sen pitäisi olla niin mukava, tilava ja toimiva.

Kiinnitä huomiota modulaarinen ja modulaarinen huonekaluja, jotka voidaan virittää tarpeen mukaan morphing - korkeutta voidaan muuttaa, kun lapsi saa vanhempi. Kerrossänky voi ostaa yhden lapsen. Tämä vapauttaa tilaa pelin lisäksi lapset pitävät nämä sängyt.

Pieni lastenhuone - vinkit

mikä tahansa pieni lastenhuone, yrittää tuoda esiin muutamia alueita - rentoutua, pelata ja oppia. Rajata alueet käyttävät eri värejä. Älä unohda ripustaa peilin lastentarha, varsinkin jos se on asukas pieni nainen.

Vieläkin kovempaa ja mielenkiintoista varustaa pieni lastenhuone, suunniteltu kaksi lasta, erityisesti eri sukupuolta ja ikää. Tällöin suositellaan myös kaksi aluetta eri väriä ja tyyliä. Poika piti tyyliin "tekno", tyttö - romanttinen. Tämä on tärkeää, koska vaikka voit viedä lapsia vain yksi huone, nurkassa on oltava niissä kaikissa.

Taustakuvaksi taimitarha, jossa lapset elävät eri kerroksessa, se on parempi ostaa täysin neutraali, ja seinät vierekkäin pinnasänky asian toisin: mattoja, maalauksia, julisteita, tarroja, leluja ja matkamuistoja, valokuvia ja käsitöitä pojille - yksi tytöt - muut.

Lasten verhojen olisi helppo käyttää ja hyvin likainen. Kiinnitä erityistä huomiota luotettavuuden ja kestävyyden räystään suluissa. Tumma tai liian kirkas verho materiaali on erittäin ei-toivottu, koska kallis. Voida hyväksyä syttyvää. Tytöt pitävät monimutkainen fancy tyylejä röyhelöitä, jouset ja reunusverhot, lämpimiä sävyjä, kukkasuunnittelijat. Pojat - khaki ja denim sininen cowboy. Huomaa, että pieni lapsi huoneeseen melko kevyt, ilmava kankaat, kun taas raskas, tummat verhot salata tilaa.

Pieni lastenhuone - Kuva

Muista, tärkeintä - se ei ole aluetta, ja rakkautta ja huomiota, jolla luot sisätilojen pikku enkeleitä!

Pienet lapset - ei ole ongelma. 100 ideoita

Lastenhuone - paikka, jossa lapsi kasvaa, oppii pelaamaan ja rentoutua, niin sen järjestely tulisi suhtautua vastuullisesti. Valitettavasti, ulkoasu ja mitat useimmat asunnot eivät anna ymmärtää kaikki suunnitteluun fantasioita. Mutta on olemassa useita tekniikoita ja temppuja, jotka auttavat luomaan mukava sisustus, jopa pienellä alueella.

Ratkaisu pienille taimitarha

Visuaalisesti laajentaa huone on mahdollista muilla keinoilla pastellivärit. Vältä liian kirkas ja suuri maalaukset seinillä, mikä vain häiritsee lapsen huomion. Lisäksi suunnittelijat eivät suosittele yli kolme pääväriä suunnittelussa lapsen huoneeseen. On tärkeää ottaa huomioon iän ja lapsen temperamentin. Esimerkiksi punainen väri ärsyttää hermostoon ja vihreä sävy, kontrasti, rauhoittaa.

Making kattoon, jotta kirkas grafiikka, joka voi olla visuaalisesti vähentää huoneen korkeutta. Se on parasta käyttää vaaleita värejä. Tärkein edellytys - luonnollinen materiaali.

Yksi seinä voi olla pokleit taustakuvana vaakarivin - Tämä mielenkiintoinen tekniikka visuaalisesti laajentaa tilaa. Tällaisen suunnittelun värit on tyyni, luopua vastakkaisia ​​siirtymiä ja kirkkaita värejä.

Kaavoitus tilaa lastenhuoneessa

Alueesta riippumatta, lastenhuone on jaettu useaan toiminnalliset alueet:

 • Rrabochaya alue pienessä lastentarha. Asentaa kirjoituspöytä ja työalueen parhaiten tilan ikkunan lähellä. Joten lapsi pystyy kiinnittymään ja oppitunteja päivänvalossa, mikä on valtava etu. Säilytykseen kirjoja, paperi- ja leluja käytetään seinän lähellä ikkunaa;
 • Istuu pieni lastentarha. Tärkein edellytys terve vauva nukkumaan - oikeus valita bed laadukkaita ortopedinen patja. Pieniin tiloihin, valitse malleja laatikoilla. Kahta tai useampaa lasta, voit asettaa kerrossänky. Jos tämä ei ole hyväksyttävää teille, kiinnittää huomiota ulosvedettävä sänky-muuntaja;
 • Zone pienessä lastentarha. Yleensä tämä vyöhyke sijaitsee keskellä huoneen, joten kaikki huonekalut on parempi sijoittaa seinät, tehdä tilaa pelejä;
 • Urheilu alue pienessä lastentarha. Normaalia kehitystä lapsi tarvitsee liikuntaa, vaan järjestää täyden urheilukeskus asunnossa ei todennäköisesti onnistu. Voit ratkaista ongelman asentamalla kompaktimpi Puolapuut. Myös erikoista vaakapalkeilla oviaukon ja irrotettavat renkaat, jotka eivät vie paljon tilaa.

Painottaen yksityiskohdista pienten lasten

Kun koristelu lastenhuoneessa suunnittelijat suosittelevat kieltäytyä lukuisia lisävarusteita, joka voi luoda vaikutus sotkua ja epäjärjestyksestä. Varastointiin sekä lasten vaatteita ja pieniä leluja, voit käyttää alkuperäistä laatikkoa tai kori.

Kiinnittää huomiota suunnitteluun ikkunat. Raskaat verhot ovat paitsi visuaalisesti varastaa tilaa, mutta myös tarjota lisää lähde pölyä. Mieluummin moderni Roman kaihtimet ja rullaverhot kangas.

Luoda ainutlaatuinen sisustus lapsesi voi olla millään alalla. Tärkeintä - näyttää hieman luovuutta eikä pelkää kokeilla. Mutta muista, kaikki huonekalut ja esineet lastenhuoneessa pitäisi olla korkealaatuisia, käytännöllisiä ja turvallisia.

Pieni lastenhuone: 50 kaunis muotoilu ideoita

 • Pienet lapset - mitään syytä epätoivoon. Jos järjestät tilaa oikein, se sopii kaiken, että vauva tarvitsee. Neuvomme sisustukseen pieni lastenhuone auttavat visuaalisesti laajentaa tilaa, mutta myös määrittää valintaan pintamateriaalit, kalusteet ja sisustus.

  Valinta tyyli pieni huone

  Kaikista erilaisia ​​tyylejä suunnittelussa suunnittelun pienten lasten perässä, jotka ovat ominaisia ​​pääosin vaaleita sävyjä. Ne ovat moderneja, meri, klassinen, Scandinavian, Provence ja parvi.

  Tiukat ytimekkyyttä nykyaikaisuutta lasten versio laimennetaan kirkkaita värejä, mutta säilyttää linjat oikein. Hillitty sisustus ilman suurempia sisustus antaa vaikutelman siisteys ja järjestys, tottunut siisteys.

  Sisustus pieni lastenhuoneessa moderniin tyyliin enimmäkseen yksitoikkoista, toisinaan ei ole silmiinpistävää geometrinen tulosteita. Tämä tyyli sopii paremmin tytöille ja pojille 10 vuotias.

  Lapsesi haaveilee matkustaa, kaukaisilla saarilla ja uponnut aarre? Käännä unelmista totta auttaa meren tyyli.

  Se on tunnettu siitä, että yhdistelmä valkoinen, sininen ja punainen väri (tavallinen ja raidallinen fragmentit) jalo puun rakenne. Sisätilojen pieni lapsi on välttämättä oltava meriaiheinen ominaisuuksia, kuten ohjauspyörä, ankkurit, kalaverkko. Toinen näyttää asianmukaisia ​​piirustuksia ja koristeet muodossa simpukat, kalat, meri tähteä, sekä akvaario (mieluiten akryylilasi), seinäkello, kompassi, puhallettava pelastusrengas, malleja purjelaivojen ja jahdit.

  Koska verho on parempi käyttää läpikuultavaa matta tylli muistuttaa purjeet, mutta istuvuus ja karkea matot, pellavaa tai puuvilla kangasta sininen ja valkoinen väri. Tiebacks voidaan tehdä köysiä, sitomalla ne kaunis merialueita.

  Herkkä kerma sävyt, ylellinen aaltoileva verhot, kulta ja hopea hehku, siro koriste, veistetty huonekalut - sellaisessa tilanteessa, jokainen lapsi tuntuu satu.

  Pieni lastenhuone tyttöä paremmin piirtää ilmassa tai vaahtokarkkia väreihin ja pojille - käyttää enemmän lakattu puu, elementtejä sininen, harmaa ja beige.

  Lapset, jotka rakastavat talvella, nauttia puhdasta ja siistiä nordic sisustus.

  Merkittävin piirre skandinaaviseen tyyliin - paljon valoa, mikä on erityisen tärkeää nuorille lastenhuoneisiin. Se kaikki muistuttaa pohjoisen luonnon: parketti ja huonekalut valmistettu valkaistuista puuta, sävyjä lumiset vuoret ja jäisillä joet, kattokruunut, rainoja tai lumipalloja. Windows suurimman osan ajasta pysyvät auki, kerroit sun ja yövalo voidaan sulkea rullaverhot.

  Ranskan Provence - pastellin arkuus, pieni kukka kuvioita, Calico kangas, pitsi, röyhelöitä ja herkkä sulavat linjat. Tämä romanttinen tyyli sopii paremmin tytöille ja kaikenikäisille - pikkulapsista vanhempi oppilaita.

  Huomaamaton helppous Provencen luoda pienten lasten kaunis rauhallinen ilmapiiri, jossa ilo pelata, oppia ja rentoutua.

  Tämä tyyli on ominaista teollisen ominaisuuksia: seinät ilman koristelu (jäljitelmä muuraus, betonilaatat), altistuvat palkit, metalli valaisimet konsoleihin tai lakoninen riipus kattokruunu, kaupunkien taustakuvia, yksinkertaisesti sisustettu. Kaikki tämä antaa tilaa hieman löysä ja huolimaton ulkonäkö.

  Pienet lapset parvella voi olla hyvä vaihtoehto aktiivisten poikien. Ympäristössä, jossa kaikki näyttää vankka, särkymätön, voit pelata palloa, hyppiä seinille urheilun ja roikkuu tikkaat, keinu renkaat ja harjoitellaan baarissa.

  Värit pienen lapsen huoneeseen

  Making pienikokoinen lapsi vaatii maltillista värivalikoima. Tietenkin haluat surround vauvaa kirkkaan asioita, vaan että nämä olivat leluja. Tapetit, huonekalut, lattiapinnoitteet tai kattoon tulee paljon harmoninen katsoa hillitty ja neutraali paletti.

  Lumikki ja vaaleat värit visuaalisesti laajentaa pieninkään vauva, jotta se kevyempi ja mukavampi. Lisäksi, valo tausta sulautuu täydellisesti sekä pastelli ja kylläisellä elementtejä.

  Tehdä pieni lastenhuone beige sopii lapsille kumpaakin sukupuolta. Beige komplementtikomponentit voi olla vihreä, pinkki ja sininen, tuotteita puusta, kultaa tai hopeaa aksentti.

  suunnittelu huone on lämmin, aurinkoinen värit - monipuolinen vaihtoehto. Keltainen kohottaa mielialaa, antaa energiaa, stimuloi henkistä toimintaa. Tässä huoneessa lapsi on ystävällinen ja iloinen.

  Kaikki sävyjä keltainen voidaan sekoittaa yhtä intensiivisesti - vihreä, sininen, violetti, harmaa, valkoinen tai vaaleanpunainen. Oranssi ja punainen värit ovat sallittuja vain pienet paikkaukset tai ne vetää kaiken huomion.

  Väri ruoho ja lehdet kevät on helpoin ymmärtää. Se on ihanteellinen kastike pienen lapsen huoneeseen luonnolliset värit, täydellisesti se näyttää vieressä puuhun.

  Vihreä helposti laimennetaan valkoinen, harmaa, oranssi, keltainen, ruskea, turkoosi, violetti tai vaaleanpunainen. Se on väri rauhan ja turvallisuuden, jolloin lepuuttaa silmiä.

  Perinteistä pikku prinsessoja, vaaleanpunainen väri luo rauhallisen tunnelman. Tämä herkkä, nukkemaisten lastenhuoneeseen jokainen tyttö. Yhdistä unenomainen vaaleanpunainen voi kaikki pastellivärit sekä minttu ja suklaa.

  Sininen väri sopii yhtä hyvin sekä pojille että tytöille. Se näyttää paras sisustus pieni lastentarha, teloitettiin sävyjä sininen valkoisella lisäyksiä, mutta myös asiaan ja beige, pinkki ja keltainen sävyjä.

  Materiaalit ja viimeistely pieniä lastentarha

  Materiaalit tahansa lastenhuoneessa olisi valittava huolella. Ensinnäkin, niiden pitäisi olla ympäristöystävällisiä ja ei tuota haitallisia aineita, synteettisiä hajusteita, ja toiseksi - olevan vastustuskykyisiä mekaanisia vaurioita. Lisäksi yhtä tärkeää - esteettinen ulkonäkö ja edullinen hinta.

  Pienessä lapsessa on erittäin toivottavaa saada lämmin lattia. Päällysteiden sopiva puu lattiat, laadukas laminaatti, korkki. Lapsille, jotka ovat vain oppia kävelemään, välttämättömäksi pehmeä matto tai matto laatta.

  Linoleumilta ja trendikäs neste vaihtoehdot olisi luovuttu - se on kiinteä muovinen, lisäksi se on erittäin liukas. Yleensä liian sileä, kova lattiat Näissä huoneissa ei: yksi vikatikki voi aiheuttaa loukkaantumisia, ja siksi lapset aina kiva hypätä, juosta, tanssi ja pelleillä.

  Pieneen huoneeseen tuntuvat tilavampi - seinät on kevyt ja hillitty. Se voidaan maalata, tapetit (paitsi vinyyli - ne eivät salli seinien hengittää ja joskus jopa aiheuttaa allergisia reaktioita), koriste kipsi. Lievä, siro kuvioita, suikaleiksi, taustakuvia tai jos odotettavissa on 3D.

  Yksi seinä tai osa siitä on järkevää jättää alla lasten luovuutta. Tehdä liitu täydellinen pöydältä pinta (aluksella tai erityinen maali). Voit myös ostaa paperi seinään väritys, joka antaa pitkän poika hauskaa vapaa.

  Viimeistelyyn kattoon pienessä lapsen istuvuuden kirkas kaunistelemaan. 20-30 vuotta unohtaa halkeamia ja murenee kipsi, maali voidaan levittää maali lasikuitu.

  Jos tarvitset tilavuuden, niin tässä, sopii kaksitasoinen rakenne kipsilevyä. Tee tilaa apua visuaalisesti kiiltävä yläpuolelle sisäkaton ja ylöspäin valot.

  Kankaat, joita käytetään tilaa lapsen tulee olla allergiselle ja kerätä mahdollisimman vähän pölyä kuin mahdollista. Verho puku ohut tylli, pellavaa tai puuvillaa. Voit myös käyttää bambusta kaihtimet ja Roman sävyjä.

  Valittaessa vuodevaatteet, on toivottavaa keskittyä tylsä, harmonisesti yhdistettynä sisäväriin. Tekstiilit, ihokosketus on noudatettava terveysvaatimukset, on kemiallinen hajua eikä leviämistä. Lisäksi sen rakenne on täysin luonnonkuituja.

  Sijoittaminen huonekalut, kodinkoneet ja tarvikkeet

  , Tulisi huolehtia oikeasta sijoittamisesta huonekaluja, antaa hyllyt, laatikot ja kaapit säilytykseen vaatteita, leluja tai kirjoja lapselle oli mukava pelata ja tehdä liiketoimintaa. Jos jokainen asia on sen sijaan - se totuttaa vauvan tilauksesta.

  Pieni neliö lastentarha

  Neliön huoneessa, voit laittaa sängyn vastaan ​​yksi seinä, vaatekaappi - toinen, ja työpöydän - ikkunan lähellä. Jäljelle jäävä tila voi helposti täyttää seinään baareissa, urheilu rengas tai muita telineeseen.

  Kapea (suorakaide), pieni lastenhuone

  Tasapainottaa suorakulmainen lastentarha, sinun täytyy etsiä laaja joukko jäseniä (sänky - yksi tai kaksitasoinen, matala kirjahylly hyllyt, laatikot) pitkin kapeita seinät ja lähellä pitkä - pitkä, hoikka kaapit.

  Jos ikkuna on lyhyellä sivulla, sen pitäisi kattaa verho lausutaan poikittaistaitteet, ja päinvastaisessa tapauksessa - kätevä pystysuorat verhot katosta lattiaan.

  Lapsukaiset muodoltaan epäsäännöllisiä

  Jos lastenhuone on mukautetun asettelun, näyttää siltä laaja avoin tila mielikuvitukselle. Esimerkiksi voit tilata epätavallinen huonekaluja viisteytettyjen, kipsilevyn tai puun mielenkiintoinen markkinarako sängyn ripustaa riippumatossa ja tuolit sijaan tavallinen syöttö pieni ottomaanien tai papu pussit.

  Asianmukainen valaistus lastenhuoneessa

  Huone, jossa lapsi viettää paljon aikaa, on varmasti hyvin valaistu. Tämä vaikuttaa paitsi yleinen ilmapiiri, mikä tekee huoneen lämmin ja vieraanvarainen, mutta nähdessään.

  Se on parhaiten nähdään pehmeä, hajavalon LED-valot (LED) valkoinen ja keltainen spektri. Toiseksi turvallisuutta - hehkulamppu. Tutkijoiden mukaan ne ovat mahdollisimman lähellä tyypistä säteilyn auringonvalolle. Kirkkaat neon värejä voi ärsyttää silmiä, ja päivänvalon loisteputket (elohopea) ei yleensä suositella käytettäväksi kotona, erityisesti - lastenhuoneessa.

  Mitä kalusteet, pieni lastenhuoneessa pitäisi suosia pisteeseen vaihtoehtoja, laittaminen koko katon. Keski pieni kattokruunu ripustaa esimerkiksi pallo, Bell, perhonen. Viereiseen seinään sängyn estää kompakti lamput, ja että työalue on ihanteellinen pöytälampun tai suunnattu suspensio.

  Pieni lastenhuone - Kuva

  Tarkastele valmis vaihtoehdot pienten lasten ja innostaa uusia ideoita auttaa galleriastamme. Kirja sisältää kuvia huonetta poikien / tyttöjen ja koko - on esimerkkejä suunnittelu 6, 8, 10 m²

 • Leave a Comment

  55 − 46 =