Miten päällystää sivuraide talon käsillään

Verhous sivuraide talot

Sopivia sivuraide verhoilu sijaan tavallinen limakalvon useimpien talojen ja ulkorakennuksia. Kevyt materiaali ei ole merkittävää painetta säätiö, käytetään myös peittämään vanhoja puurakennuksia. Tällainen menetelmä viimeistely kohtuuhintaan, asennuksen helppous, kestävyys.

Laatat rakennusten päällystämiseen on valmistettu eri materiaaleista. Sivuraide on:

 • Alumiini - kevyt lujat metallipaneeleihin.
 • Puinen - valmistettu puristetusta puukuituja. Materiaalin täytyy suojaava lakka tai maalikerrosta.
 • Vinyyli - on valmistettu PVC, eivät ole alttiita murtumia, halkeamat, mätää.
 • Teräs - kestävä ei-palavan materiaalin eri pinta.
 • Ground - vinyyli lajeja levyt vaativissa olosuhteissa viimeistelyyn kivi pohjan alla julkisivun ja perusta.

Joka on parempi sivuraide vaippa kotiin

Mistä tahansa materiaaleista, levitetään sivuraide verhous, se on etuja ja haittoja:

 1. Laudoista kiinnitetty rakentamisen mallikas ulkonäkö, mutta ne ovat kalliita ja vaativat erityistä huolenpitoa. Materiaali on syttyvää, altis homeelle.
 2. Metallin pinnoituksen sivuraide koteihin ei ole palavaa, on kestävä, helppo asentaa ja kätevä, mutta voi muodostaa lommo, jolla on vahva vaikutus.
 3. Suosittu vinyyli levy on kaikki tarvittavat arvokkuutta omistajalle. Lisäksi tämä materiaali on edullinen, käytetään asennukseen ilmanvaihto julkisivujen.

Missä tilata ja paljonko päällystää sivuraide talo

viimeistely sivuraide tarjoamia avaimet käteen rakennusliikkeille. Vaippa paneelit kotona on elementti- ennalta runkorakenne - rimat. Riippuen ilmasto-olosuhteet ja tarkoitus tiloihin tarvitaan eristys. pinnoitus Kustannus riippuu paneelin leikata alue, tila rakentamisen seinät:

Arvioitu hinta per neliömetri (s.)

Miten päällystää sivuraide talon käsillään

Puutalot tarvitsevat usein ulkoisia koristelu. Se voi olla vanhoja rakennuksia, jotka ovat menettäneet ulkonäköä, tai vain pystyttäminen puusta tai lokit. Ulkopäällysteinä koristaa julkisivu, ulkoa eliminoi virheet. Lisäksi levyt suojaavat seiniä ulkoisesta ympäristöstä, anna lämmetä rakennukseen. Riippumaton kotiin sivuraide trim - kaikkein yksinkertainen, nopea, suhteellisen edullinen vaihtoehto julkisivun koristeluun. Materiaalin valinta riippuu heidän mieltymyksensä.

Laskennassa tarvittavat materiaalit ja komponentit

Määritetään tarkka lukumäärä kankaan nopeuttaa asennusta. Tehtyään kaikki ostoksia voi tehdä kotona iho menettämättä aikaa etsimällä puuttuvat paneelit. Tarkka laskelma poistaa ylimääräisiä kustannuksia. Sivuraide - levy, jolla on määritelty geometrinen mitat. Laskelmia varten tarvitaan:

Määrää laskettaessa sivuraide paneelit on seuraava:

 1. Määritetään ihoa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä piirustus talon, laittaa hänet kaikenkokoisille, maali viimeistely levy.
 2. Vähennä alue ikkunat, oviaukot.
 3. Lisätään 7-10% jätteestä viimeistelyyn suorakulmainen seiniin. Jos oletetaan, vaippa puolisuunnikkaan muodot, joissa on parveke, se vaatii ylimääräisen 10-15%.
 4. Jakaa tuloksena olevan arvon, jonka tehollinen pinta-ala on yksi liuska.

Pöytämuotit talo sivuraide ei ole ilman kiinnityselimien profiilikiskoissa ja asianmukaisen telakointi paneelit. Pakkaus sisältää:

 • Aloita, lopeta säleet. Ensimmäinen elementti on tarpeen asentaa alemman ja ylemmän riviä nauhoista.
 • Ulkoinen, sisäinen kulmat, on asennettu eri pinnoille.
 • J-profiili, joka on suunniteltu reunustavat pystysuora ja olkavyötä.
 • Kytkemällä H-profiili, jota käytetään erottamiseen värejä.
 • Priokonnaya lankku viimeistelyyn ikkunoita.
 • Kotelo, haluttaessa leikata aukkoja.
 • F-profiili, joka on asennettu räystään peitelevyjen ja tuuli.

Valmistelevat työt

Ennen päällystää sivuraide kotiin, toimi seuraavasti:

 • Poista vanha rappaus, erityisesti ovi- ja ikkuna-aukkojen.
 • Korvaa lahonnut osa seiniä, tiukka naula jäljessä levyt.
 • Poistaa listat, lamppu kiinnitys putki vedenpoisto, jossa nämä elementit kykenevät häiritsemään asennuslevyyn.
 • Poista viiniköynnökset, puun oksia, estävät suorittamisesta viimeistelytyöt.
 • Irrota seinästä ulkoneva kynnykset.

Asennus kantavat rakenteet sivuraide

Kori on kiinnitetty rakennuksen pintaan. Suunnittelu helpottaa ihon pinta tasoittuu seiniin. Sorvaus on:

 1. Metallia. Kokoaminen ruhon tuotetun kattoon tai telineeseen profiileja. Metallirunko on pidempi, vähemmän altis lämpötilan ja kosteuden.
 2. Puuta. Tällainen menetelmä on edullisempi. Asennettaessa rimat voidaan käyttää materiaaleja jääneet rakennus- tai korjaustöitä. Puuta verrattuna metalli enemmän kukisti kosteutta tai hyönteisiä, se vaatii erityistä käsittelyä.

Asennus rimat alkaa sovelluksen seinään käyttäen markup tasolla, mittanauha ja liitu. Vaihe 40-60 cm. Välinen etäisyys suluissa riippuvainen ilmasto-olosuhteista, lämmitin koko, paino ja tiheys paneelit. Kun metalli riman asentamiseksi sivuraide ei voi käyttää pystysuora runko, on kiinnitetty suoraan seiniin konsolin. Puurakenteet asennettu ruuvit tangosta paksuus 5 x 5 cm. Sillä massiivinen ja paksu levy on parempi käyttää koko 5 cm x 7,5.

Käyttö ja vedeneristys

Lämmitin alle sivuraide väliin asennetaan tukien tukirakenteen. Tämä toimenpide vähentää kustannuksia rakennuksen lämmitykseen. Lämmittämiseen huomattavan soveltuu mineraalivillaa ja kehittyneiden materiaalien pohjalta. Korkeampi rakennus, kerros täytyy perusteellisesti eristää. Suositeltava tiheys - 30 kg / m. Muovimateriaali on kiinnitetty tapeilla, laskuvarjot, jotka työnnetään tavallisessa kynnet.

Sinetöintikerros muodostaa esteen kosteuden kuuluvat sivuraide. Erityinen kalvo on sijoitettu rungon oikealle puolelle päälle lämmitin. vedeneristyskerros arkki levitteet limittäin noin 15 cm. materiaali, jota käytetään suojaamaan kiinnitysjärjestely tai painiketta vaarnat. Liitokset käsitellään rakentaminen nauha. Sitten kiinnikkeen. Valita tarvittavat osatekijät, jonka paksuus on 3-4 cm, paikkaan vasemmalle tuuletusta välillä vedenpitäväksi ja laatat.

Asennus vaaka- paneelien saydingovyh totesi seuraavaa:

 1. Kiinnitä pohjassa alusta baarissa.
 2. Sijoittaa kaksi tai kolme vyöhykettä. Pohjan rakennuksen vaippa peruslaattaa.
 3. Asentaa sisäinen ja ulkoinen kulmat.
 4. Kohtele ovi, ikkuna aukot.
 5. Korjaa pääpaneelin, jättäen välit laattojen ja elementtien kiinnittämiseksi laajentamisen tapauksessa materiaalin termisen vaikutusta.
 6. Kiinnitä yläpaneelin lopetus julkisivun.

Jotta asennus sujui ongelmitta, ja rakennus saada hyvä ulkoasu, sinun täytyy:

 • Määrittää tarkka määrä materiaalia ennen työn aloittamista.
 • Osto paneelit ja kiinnittämällä saman valmistajan.
 • Puuttumaan erityisesti materiaalin asennuksen aikana. Paneeli kasvaa, kun se altistetaan lämmölle. Kesäaikaan lopusta jäsen ja tarvittavat pidike 6 mm. Talvella kuilu tulee olla 12 mm.
 • Jättää 2 mm välillä korkin ja asennuslevyn pinnan. Koska materiaali pystyy liikkumaan vaikutuksen alaisena lämpötilan.

Video: miten päällystää sivuraide talo

Ymmärtää miten asentaa tukirunkoon hirsitalon, katso ensin videota. Tämän seurauksena tiedät miltä se näyttää laatikollisen puuta. Ottaa perehtyy toisen videon, näet mitä tarvitsee vahvistamisesta verhoilupaneelit ja vinyyli talon näyttämään näitä kohteita. Kolmannessa opetusvideota kuvaa erityispiirteet kanssa metallin paneelit, rima rakenne, vivahteita kiinnitys.

Miten päällystää sivuraide talon omin käsin: askel askeleelta opas tutteja

Sivuraide - moderni, tulevaisuuteen, kustannustehokas kehitys koristelemasta erityyppisiä. Tärkeimpänä tehtävänä vuori - suojata seinät ulkopuolelta haitoilta luonnolliset tekijät, sekä antaa heille erityinen maku ja mallikas.

Verhous julkisivuja sivuraide ei vaadi paljon työvoimaa esiintyjiä. Tapahtumaa voidaan suorittaa yksinkertaisia ​​rakennus työkalut ja suhteellisen lyhyessä ajassa.

Materiaaleja luoda sivuraide ovat vinyyli, metalli, PVC: tä, puuta ja sementtiä.

Haluttaessa päällikkö voidaan onnistuneesti luoda jäljitelmä Muita suosittuja materiaaleja viimeistelyyn domov.V riippuen perusmateriaali asiantuntijoiden erottaa useita lajikkeita sivuraiteelle.

Itse asiassa tämä paneeli PVC, jotka voivat menestyksekkäästi simuloida ihon puu, kivi tai tiili.

 • kohtuulliseen hintaan;
 • Kevyet rakenteet;
 • vinyyli vuori kestää yli 50 vuotta;
 • valtavasti erilaisia ​​kuvioita ja värejä;
 • Koska myrkyllisiä aineita;
 • vääntymiskestävyys ja onnettomuuksien;
 • Käyttölämpötila: -50 + 50 ° C: ssa

Välttää mahdollisia materiaalin muodonmuutos asennuksen aikana solmuja pidetään lämpölaajenemiskerroin.

Tällainen ihon Se vaatii erityistä käsittelyä. Välttää jalostukseen loisia ja muotit, materiaali kuivataan huolellisesti tehtaalla.

Jos oletetaan, että puu sivuraide käytetään edessään asuintalot, se on edelleen käsitelty erityistä antiseptiset korkeassa paineessa.

 • korkea lämmöneristys;
 • mallikas;
 • ympäristöystävällisyys.

Vaippa Rakennuksen puinen ulkoverhous - kallis yritys. Tällöin Tämä materiaali vaatii erityistä hoitoa ja erityistä varovaisuutta.

Tällainen vuoraus on valmistettu teräksestä, alumiinista tai sinkki. Viimeistelyyn asuintalot metallisayding-edullista käyttää alumiinia, joka voidaan maalata puuta.

 • vahvuus;
 • kestävyys;
 • Koska mikroflooran;
 • kestävyys äkillisiä lämpötilan muutoksia.

Metallipaneelijärjestelmät kohteena muodonmuutoksen ja korroosion esiintymisen prosesseja.

Perustuotantomaksu materiaali on korkealaatuinen sementti, johon on lisätty massaa. Tämä ihotyyppi voi korvata laatua kiviseinä.

 • tulipalo;
 • luotettavuus ja kestävyys;
 • kosteudenkesto ja ultraviolettivaloa;
 • helppous palauttaminen;
 • Koska prosessit rappeutuminen ja hometta.

Haittana sementti sivuraide katsotaan raskas paino lähtöaineen, mikä vaikeuttaa suorittaa asennuksen.

Lue myös artikkeli etupaneelit ulkokäyttöön koristeluun talon.

Jos rakennusmateriaalina käytetään puuta tai koko tukkien, sitten pinnoitus pystytetty log talo on parasta käyttää vinyyliä.

PVC paneelin suojaa luotettavasti rakenne epäsuotuisista sääoloista.

Ne ovat melko kevyt, joten eivät luo ylimääräistä työtä perustuksen. Muovipaneelit ovat helppoja asentaa ja puhdistaa. Seinäverhoilu pidentävät puutalon ja antaa sille ainutlaatuisen ilmeen. Jos päällystää vanha puutalo, se antaa sille tuore.

Päällystää puurunkoinen talo on ihanteellinen puuta sivuraiteelle. Tämäntyyppinen vuori näyttää todella kallis ja vaikuttava. vaippa asennettu hyvin nopeasti. Tässä tapauksessa paneeli voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaan.

Erinomainen hengittävyys ja myrkyllisiä höyryjä - tärkeimmät edut puinen sivuraiteelle. Kohtaamiseen puutalo asiantuntijat suosittelevat ostamaan paneelit pyökki, kuusi, mänty tai lehtikuusi.

Mitä tiilirakennus, on syytä ottaa huomioon tarkoituksen rakentamisen valinnassa viimeistely materiaaleja. Jos tämä teollinen rakenne, se on parasta tehdä viimeistelyyn metallipaneelijärjestelmät. Asuin tiilitalo on parempi päällystää vinyyliä. se Sen avulla onnistuneesti jäljitellä muita kalliita materiaaleja.

Koristeluun taloja vaahtopalat ja kevytbetoni voidaan onnistuneesti käyttää vinyyli, metallia, sekä maaperään sivuraiteelle. Helppo asentaa, sekä erinomainen suorituskyky, asennetut paneelit auttaa tarkentaa julkisivu, se näyttää kaunis ja tyylikäs.

Laadullinen runko alle sivuraide, jossa lämmitin on väistämättä läsnä, voi merkittävästi vähentää lämpöhäviötä ja parantaa vedenpitäväksi rakenne.

Tarjoaa korkean laadun sivuraide:

 1. Tasapaksu paneelit. Seinäverhoilu ei muuta muotoaan, ja kestää niin kauan kuin rakennuksen omistajalle.
 2. Kun läsnä on yhtenäinen maalikerros. Jos levy on maalattu epätasaisesti, on todennäköistä, että tuotantoprosessissa matala-asteista raaka-aineita käytettiin. Tällaiset paneelit eivät kestä mekaanista rasitusta, menettävät nopeasti väri ja muoto muuttuu johtuen lämpötilan vaihteluita.
 3. Pinnan rakenne. On laadun paneelit eivät ole sirut, tahroja ja halkeamia. He eivät delaminoidu.
 4. Plastisuus. Kaikki osat pinnoituksen tarvitse osoittaa joustavuuden ja lujuuden.
 5. Saatavuus todistukset. Hankkiminen materiaalia päin kotiin turvallisesti vaativat laatusertifikaatti. Asiakirjassa on oltava, leimattu, asiantuntijoiden päätelmät, jotka vahvistavat palonkestävyys ja hygieniatuotteita.

sisällön ↑

Miten lasketaan tarvittava määrä?

Toimivaltainen määrää laskettaessa materiaalin tarpeen päällystää talon tai mökin mahdollistaa ennustaa kokonaiskustannukset tapahtuman ja ajan suorituskykyä.

Järjestämisestä laskennan on esiohjausyksikön: Mittanauha, laskin, paperin ja kynän.

ensimmäinen tulisi laatia tiekartta kotiin. Tämän avulla voidaan laskea niin tarkasti kuin mahdollista tarvittava määrä materiaaleja ja muita osia. Aloitetaanpa.

 1. Jakaa julkisivu yksittäisiin segmentteihin, määrätä todellinen koko kunkin seinän, ja sitten julkisivu kokonaisuudessaan.
 2. Saadusta summasta on vähennettävä alueen ovi ja ikkuna-aukot.
 3. Todellinen metrinen ominaisuudet harjan ja räystään katon kohta koon. Niiden pitäisi arkistoida valonheittimet.
 4. Että luku- asennettu sivuraide paneelit on tarpeen määrittää todellisen lukumäärän koteloita, priokonnyh baareja ja muita lisäelementtejä.

Suorittaminen kaikki laskelmat, te voi määrän määrittämiseksi materiaalin ja arvioidut kustannukset pinnoitus.

Koska prosessissa leikkaus ja asentamalla paneelit jotkut materiaali on sopimaton käytettäväksi laskettaessa kokonaispinta-ala ihon sen kokonaisarvo on suositeltavaa lisätä toisen 15%. Näin. Oletko varma et tule kokemaan pulaa materiaalin suojakuoren rakennuksen.

Laskea tarkasti oikea määrä sivuraide talon pinta-ala on päällystettyjä osia, pitäisi jakaa yhden paneelin alue. Tähän on lisättävä arvoa, vaadittu marginaali.

 1. Jotta voidaan määrittää määrän käynnistin palkit kehän pituus rakennuksen lisätään rakojen pituus osia, ja saatu summa jaettuna profiili resoluutio.
 2. Määrä sisä- ja kulmat riippuu rakennemuodostelma.
 3. Ikkuna profiili numero määräytyy kehän pituus on upotettu ikkuna-aukot.
 4. Lukumäärä viimeistely nauhojen on oltava sama määrä alkaa profiileja.
 5. Numero J-urat määritelty pituus edestä nivelet.
 6. Määrä koteloiden riippuu parametrien julkisivun segmenttejä, jotka on relined.

sisällön ↑

Kokonaiskustannukset kotiin sivuraide trim vaikuttavat useat tekijät, joita ovat:

 • pinta-ala, joka olisi oblitsevat;
 • maksaa lähtöaineena;
 • tarve asennuksen laakerointirakennetta;
 • monimutkaisuudesta työtä;
 • asennus eristys.

Keskimäärin yksi neliömetri pinnoitus sivuraide maksaa omistaja arkkitehtuurin rakenne on noin 200 ruplaa. Tällöin arvo kaikkien muiden työn katsotaan erikseen.

Tiedätkö mitä päällystää puutalo ulkoa? Lue tämä artikkeli valitsemaan parhaan materiaalin.

Onko mahdollista verhottu rakennuksen talvella?

Luonnollisesti house sivuraide vaippa parhaiten lämpimässä vuodenaikoina. Mutta jos tapahtuma on suoritettava talvella, niin on muistettava joitakin tärkeitä vivahteita.

Koska alemmissa lämpötiloissa vinyyli paneelit voivat murtua, niin tämä ihotyyppi ei suositella asentaa talvella.

Kuten metallin sivuraide, sen paneeli on asennettava tietty välys, koska lämpeneminen materiaali laajenee. Koska levyjen välissä ja eristyksen on aukko, omistajat ei ole mitään syytä huolestua kertymistä lauhteen.

Miten päällystää sivuraide talon itse?

Koska sivuraide vaippa asennus tekniikka on yksinkertainen riitä, tämäntyyppistä työtä voidaan tehdä erikseen.

Asennettaessa sementti paneelit, on välttämätöntä tehdä alustavan koonnelman säätiön, tämä johtuu niiden raskas paino.

Seinät ja pinnat ympärillä kehä talon on oltava eroon hometta, lika, sienet, pöly ja sammal. Paikat, joissa nämä ilmiöt on tunnistettu, tulee käsitellä erityistä antiseptiset.

Seuraavassa vaiheessa olisi tarkasta huolellisesti seinien rakentamiseen. Jos säröjä havaitaan tai muuten vahingoittuneet pinnat, ne on korvata rakentaminen emulsio.

Alueella sivuston, jonka haluat poistaa, ja sitten rakentaa sen pienen suojaa suojelemiseksi teholähteiden ja sähkötyökaluja mahdollisilta sademäärä.

Työskennellä tarvitset:

Jotta rakentaa sivuraide luotettavasti hillitsee alustan, luoda sen on lähestyttävä maksimi tietoisesti. Jos hanke edellyttää lisää seinän eristys, vedeneristys olisi asetettava pallon eristyksen, ja jos ei - alle häkki.

Ensin määriteltävä materiaali vaipan suoritetaan. Jos aiot asennus puusta tai vinyyli levyt, runko voi toimia metalli- profiilin, ja baari.

Muunlaiset sivuraide vaativat asennuksen metalli rima. Jos kehys materiaalin puutavara on valittu, se on täysin kuiva ja käsittele antiseptinen. Näiden toimenpiteiden jälkeen, voit alkaa kerätä laatikon.

Ensin täytyy merkitä alueita asennukseen kiinnikkeet. Ensimmäiset osuudet on asennettu nurkkiin. ne on täysin sileä. Valvoa, käyttää rakennuksen tasolla.

Voit asentaa vaaka- palkit ylhäältä ja pinnan alla, joka on vaippa. Kun kaikki on valmista, voit huoletta asentaa loput pystyosien koko pinnan tasossa.

Etäisyys toisistaan ​​profiilien tulisi olla järjestyksessä 30-50 cm. Suosittelen kori kiinnitetty suoraan seinillä tulpat, reikiä, jotka tekevät lyönti.

Laadullisesti eristää seinät rakennusten, on suositeltavaa antaa eristys (vaahto, mineraalivilla tai basaltti) väliin profiilien listanysä. Kiuasvalinta riippuen sääolosuhteista alue, jossa talo sijaitsee.

Jos talvilämpötilat ei laske alle -15 ° C: ssa, asiantuntijat suositeltavaa käyttää vaahtoa. Ankarampi ilmasto-olot vaativat eristeenä mineraalivilla.

Eristeen tulee olla piilottaa vedenpitävä kalvo. Se on kiinnitetty suoraan laatikon. Voit tehdä tämän, käytä sinkiläpistooli. Päälle vedeneristyskerros on asennettava kontrobreshotku. Tämä luo ilmanvaihto väli eristeen ja panelointi.

Ennen kuin asennat levyt, on tarpeen turvallinen lisäelementtejä rakenne (sekä sisäinen ja ulkoinen solmut, viimeistely ja alusta nauha, J, H-palkkisegmentit pesukone, ikkunan kalvo).

Ensimmäinen paneeli on kiinnitetty aloittava kalvo, sitten, liikkuvat alhaalta ylöspäin, jäljellä olevat segmentit on asennettu sivuraide. Viimeinen paneeli on kiinnitettävä maaliin nauhalle.

Ei ole tarpeen kiristää ruuveja aina. Välillä tasaisen pinnan ja konepellin kiinnityselin on tarpeen jättää rako 1-2 mm. Tämä mahdollistaa materiaalin laajentua ilman vaurioita rakentamisen sivuraiteelle.

Joten, sivuraide rakennukset vuori - täydellinen, julkinen tapa tarjota mallikas ja rakennuksen kestävyyteen.

Mitä voi tehdä virheitä asennettaessa sivuraide? Katso video:

Miten päällystää sivuraide talon käsillään

Jos haluat nopean, kaunis ja edullinen koristella julkisivu talon todennäköisesti tekemään päätöksen käyttää sivuraiteelle. Tämä on kaukana paljastukset ohut muovilevy epämiellyttävä kiilto. Moderni sivuraide jäljittelee erilaisia ​​kuvioita perinteisten sisustusmateriaalien: kivi, tiili, puu. Kaikki pinnat näyttävät aivan aito. Jos fragmentaarinen kivi, väri pinta on hyvin samankaltainen. Paneelien alle tiili on jopa luonnollinen tämän materiaalin väri väärinkäytöksiä, työnnetään ja jäljittää halkeamia ja haketetaan. Varsin tarkasti lähetetyn ja tekstuuri puun. Ei kaikki materiaalit, mutta monissa. Tuottavat sitä tänään, käyttäen vähintään viittä eri materiaaleista ja erilaisia ​​tekniikoita. Toinen tärkeä etu tämä materiaali on, että asennus sivuraide kanssa kädet - se ei ole super-monimutkainen tehtävä, joka on käytettävissä kaikille, jotka pystyy pitämään vasara.

Tämä talo on myös vaippa sivuraide

Tyypit sivuraide varten suojakuoren koteihin

Aluksi, että anna hänen eri materiaaleista: polymeeripohjainen, puuta, metallia, ja niiden yhdistelmät. Tässä on perus-tyypit, joita käytetään rakennusten päällystämiseen:

Ensimmäisen polymeerin meillä oli vinyyliä - PVC, joka on lyhennetty PVC: tä. Nykyään se on myös, ja on alhaiset hinnat, mutta ilmeisesti jo eroaa merkittävästi ensimmäisestä näytteestä. Hänestä tuli paljon houkuttelevampi ei ole vain sileä - jäljitelmä puupinta - sitä kutsutaan "sivuraide tukin alle." Tämä osa, jos se on puoliympyrän muotoinen. On yksi, joka seuraa profiilin palkin. Joten voit päällystää ja talon sivuraide alle baari. Jotkut muodot ja värit voidaan nähdä kuvagallerian.

Toisen polymeerisen sivuraide - akryyli. Se maksaa noin 50% enemmän kuin vinyyli, mutta se on perusteltua: sillä on parhaat ominaisuudet, näyttää paljon enemmän. Mitkä ovat sen edut? Se on sitkeä, niin että kestää raskaita kuormia, vähemmän crack kylmässä (alle nollan lämpötiloissa vinyyli tulee hauras). Käyttölämpötila-alue akryyli- -50 ° C ja + 50 ° C: ssa, akryylit, jne. Voidaan kuumentaa + 85 ° C: ssa ilman suorituskyvyn menetys ominaisuuksia. Ja vielä, akryyli polttaa vähemmän, vaikka se riippuu laadusta pigmentin. Kaikki nämä ominaisuudet näkyvät takuuaikana: tuottajat maahantuotujen vinyyli sivuraide sitouduttava 25 vuotta (meidän 5-7), akryyli - 50 vuotta (meidän lähes 10). Ulkoisesti akryyli ei ole kovin erilainen kuin vinyyli, joten järkevää julkaista vastaavia lukuja siellä.

Tämä on kaikki se oli perinteinen sivuraide, joka on valmistettu muodossa pitkä nauhat (polymeerimateriaalin paksuus seinämän muuten, 0,8-1,2 mm). Mutta vielä jauhetaan vaihtoehto on muodoltaan arkkia rosoiset reunat (parempaa yhteydet). Sitä kutsutaan myös julkisivulevyjä. Hän on hyvin aito luonne kivi tai tiilestä, sekä joitakin puulajeja pinnoitteet - haketta, esim. Joitakin näytteitä maahan sivuraide näyttävät kuvagallerian.

Tämän tyyppinen sivuraide on kalliimpaa, mutta kestävämpi - seinämän paksuus 2-3 mm, valmistajasta riippuen. Jotkut levyt on vahvistettu antaa jäykempi: viimeistelyssä oli kestävämpi. Takuu annetaan 25-50 vuotta, lämpötila-alue riippuu materiaalista, koska etulevy on myös vinyyli tai akryyli. Joka tapauksessa ne lisäävät titaania, mikä tekee siitä entistä notkea, ja siksi ei rikkoudu myös kylmällä säällä. Se on titaani monin tavoin ja vaikuttaa hintaan: mitä korkeampi se on, sitä vahvempi siitä tulee polymeeriä.

Kun leikkaus on tärkeää muistaa, että polymeerit eri lämpötiloissa on eri resoluutio. Koska asennus sadynga välttämättä jää aukkoja että muutokset kompensoidaan.

Tämän tyyppinen kangas on tehty metallista, ohut - ohut galvanoitu teräs tai alumiini. Alumiini kestävä, mutta myös paljon kalliimpaa. Tuotanto metalli sivuraide teräslevystä 0,4-0,5 mm paksuus suoja ruostumista rullattu "kakku" suojaava ja koriste-kerroksia, joista tärkeimmät - sinkki. Viime - maali tai polymeeripinnoitteen. Metallosaydang polymeeripinnoitteella on kalliimpi, mutta myös elämän häntä enää, ja se palaa vähemmän.

On selvää, että metalli on kestävämpää kuin muovi, mutta vain jos kantta ei ole rikki. Koska on mahdotonta käyttää jauhatuslaitteet leikkaus metalliin perustuvia sivuraide: sijainnin leikkaus on kuumennettu voimakkaasti, poltettu suojakalvo. Sen jälkeen, tämä on silloin, kun korroosio alkaa. Samasta syystä asennuksen aikana se on kiinnitetty sinkitty ruuvit: ne ovat taatusti ettet naarmuta pintaa.

Vuodesta ominaisuudet - metallipaneelijärjestelmät on huomattava paino, koska laskeminen Säätiön on otettava huomioon. Jos haluat päällystää vanhan talon metallipaneelijärjestelmät, se on mahdollista vain siinä tapauksessa, että säätiö on turvamarginaali. Jos ei - on vahvistettava. Toinen tärkeä asia: koska metalli on hyvin lämpöä tarvitaan lämmittää talon hyvin (asennettu lämmitin vain).

Tämä viimeistely materiaali on valmistettu seoksesta sementin ja hiekan, johon on lisätty vahvistaminen fibrovolokno. Tämä koostumus on muodostettu tai sivuraiteelle levyt. Tekniikka keksittiin Japanissa, koska sivuraide kutsutaan myös "Japanin."

Etuja tämän materiaalin tarjoaa syttyvän tai heikosti syttyvää, jos etupuolella on värillinen. Tämä materiaali ei reagoi lämpötilan muutoksiin, ei pelkää ultraviolettisäteilylle (itse materiaali, ei kantta) ei muuta sen ominaisuuksia pakastuksen aikana. Mutta koska se koostuu sementin, se imee vettä, ja silti on huomattava paino. Koska jos aiot päällystää talon ulko Kuitusementin sivuraide, sen paino on myös otettava huomioon laskettaessa perustukset. Suunniteltaessa seinät kakku sinun täytyy varmistaa, että edessä laskettiin pois: on ilmakerros ihon ja seinän talon.

Toinen piirre tätä materiaalia - värit, jotka näet kuvassa yllä, on seurausta värjäystä. Se levitetään sen jälkeen, kun valettu levy. Maali tunkeutuu riittävän syvälle ja valmistajan takuu värinsä 10 vuotta. Mutta sitten se on päivitettävä se: ota harjalla tai telalla ja maali.

Sivuraide WPC - puu-muovi-komposiitti

Sivuraide puu tai WPC on valmistettu puusta jauhoja sekoitetaan polymeerin kanssa. Hän ei vain ovat silitetään kuin puu, mutta myös haisee myös. Hyvin samankaltaisia ​​ja tuntoon tuntemuksia. Toisin kuin kuitusementin, PDK maalattu kaikki syvyys: pigmentti lisätään massaan ennen laudaksi. Lämpölaajeneminen on - noin 3 mm per metri, väri kestävä, korkea lujuus - samasta materiaalista tehdä dekking - Kansi koska sen ihmiset jalkoihin vuosien varrella. Hän muuten myös voidaan verhoilla talon.

Niistä puutteet tämän materiaalin: riittävän korkea hinta - 850-2000 ruplaa per neliömetri, ei kovin suuri värivalikoima, ettei lisäelementtejä jätteiden ja asennus tekniikoita. Materiaali uusi, kaikkia puutteita tämän. Mutta he unohtavat, kun he näkevät materiaali elää, hän on erittäin houkutteleva ja näyttää hyvin samankaltainen kuin puuta. Gallerian valokuvia rakennettu huviloita ja taloja, eikä mainontaa. Joten voit arvioida todellisia laatuaan.

Koska materiaali on uusi, muutaman arvosteluja, mutta ne, jotka ovat - positiivinen. Esimerkiksi tämä: "Kaksi vuotta on kulunut, väri omistaa ole halkeamia tai muodonmuutoksia." Alue - Moskovan ja Samara.

Miten valita sivuraide varten suojakuoren koteihin

Kun millainen sivuraide, jotka sitovat talon, et saa tehdä virhettä valmistajan kanssa. Sinun tulee huolellisesti tarkastaa tuotteiden ja tarkista seuraavat seikat:

 • Värien epätasaisuutta. Jos väri on tasainen, ei muutosta ja vieraita sulkeumia ei pitäisi olla mitään takapuolella tai etupuolella.
 • Tasaisuuteen seinämän paksuus. Tarkastaa useita levyt "profiilissa". Paksuus seinien tulisi olla yhtä suuri. Kyhmyjä tai kuoppaan, jopa sisäpuolella - merkki huonosta laadusta.
 • Tarkasta Hole Wizard. Niiden pitäisi olla tasaiset reunat, ilman pisteytys.
 • Sileä pitkittäisreunat lukot, ei muodonmuutoksen tahansa tasossa.

Jos kaikki menee hyvin, voit ostaa.

Asennusohjeet käsillään

Huolimatta siitä, että sivuraide on valmistettu eri materiaaleista, periaate yhden asennuksen: tasaiselle alustalle. Joissakin tapauksissa se voi olla sileä seinä, mutta pohjimmiltaan - on häkki.

Asennus sivuraide kätensä alkaa kunnon tarkistus seiniin. Jos talo on uusi, mitään erityistä toimia ei tarvita. Jos vanha, poistettu mitään, mikä voisi myöhemmin romahtaa: sairas pitää laatat, palaset kipsi. Jos sinulla on vanha maalaus, joka voidaan helposti poistaa, on toivottavaa purkaa. Irrotettava Koristetakeet - Lamput päin ikkunoita ja ovia ja vastaavia, katokset purkaa. Sitten ne asetetaan paikoilleen päätyttyä viimeistelytyö.

Tämän jälkeen asennus sivuraide omasta tuottaa seuraavassa järjestyksessä:

 • Pitkin kehä rakennuksen kimpoaa vaakasuora, on huonot puolensa. Starting profiili täytetyt ole tämän pisteen alapuolella. Kaikki tämä on alle lähellä rajatun aluksella.
 • Set häkki. Sen vaihe riippuu materiaalista, mutta yleensä se on 40 cm (metalli sivuraide voi olla enintään 1 m). Rimoituksella altistuvat tason korjaamiseksi epätasainen seinät. Tarvittaessa sulkevat puuta tai paloja haluttu paksuus vaneria.

Asennus sivuraide laatikon

Oikeastaan ​​kaikki sivuraide sivuraiteelle koti valmistui. Jotkut kohteet vaativat selitystä. Niistä - alla valokuvia ja videoita selityksiä ja ohjeita.

Missään tyyppi voidaan käyttää puuta 50 * 50 mm galvanoitu profiili tai ulkoa. Raskaamman materiaaleja, kuten kuitusementin tai KDP voidaan käyttää kiinnittämiseen Julkisivujärjestelmien. Hän tietenkin kallista, mutta kätevä työskennellä hänen kanssaan.

Jos kori alla sivuraide on valmistettu puusta, tikkuja välttämättä käsiteltiin biozaschtnymi impregnointia: olemaan kasvattaa hometta ja hometta. Samoin koostumus obrabatsvayutsya ja seinät tai puurunko talon loppuun.

Askel laatikot valmistajan määrittelemä, mutta usein se on myös määritelty geometria talo: jos paljon viivat, häkki on tehtävä useammin. Se välttämättä perustaa:

 • katon ja pohjan;
 • noin ikkuna- ja oviaukot;
 • kulmat;
 • koneessa haluttuun vaiheeseen.

Tee kori voidaan sinkittyä profiilin

Asentamisen avulla vinyyli-, akryyli- ja metallipaneelijärjestelmät voi olla vaaka- ja pystysuunnassa. Trimmin aluksella pinoamisen suunnassa korin pakattu kohtisuorassa suunnassa, jos lankkua naulattu pystysuunnassa sorvaus - vaaka- ja päinvastoin.

Kuten jo mainittiin, standardi puinen laatikko alla sivuraide ottaa puun 50 * 50 mm. Mutta jos oletetaan, kokoonpano, jossa lämmitin, paksuus bar pitäisi olla suurempi, riippuen halutusta eristeen paksuus. Tässä tapauksessa palkki on oltava laajempi kuin eristys 2-3 cm. Se ventzazor, joka auttaa ylläpitämään normaalia kosteutta talossa ja kaikki kerrokset viimeistely.

Kori puun alla sivuraide ei aiheuta ongelmia: puu, lähes kaikki pystyvät työskentelemään, mutta miten sorvaus profiilien eivät ole selviä kaikille. Selkeyttäminen ja neuvoja siitä, miten vahvistaa profiilin rima seinään - video.

Asennus sivuraide lämmittimen kädet

Eristys alle sivuraide käyttäen perinteistä: vaahto, polystyreeni (suulakepuristettu tai muuten), mineraalivillaa. Puiset talot ovat yleisimmin käytettyjä mineraalivilla: alhaisin kustannuksin se on hyvä suorituskyky ja ei häiritse poistamista ylimääräisen kosteuden talosta, ja tämä on tärkeää, jos päällystää koottu puutalo. Kun pinnoitus sivuraide tai tiili talon vaahto lohko talo, rakennuspalikoita voidaan käyttää ja vaahto: seinät eivät ole kovin "hengittävä" ja lämmittimen pari niistä toimivat hyvin.

Obbivat sivuraide ei rima puutalo ei ole toivottavaa. Jopa seinät sileä. Sisemmän ihon pintaan muodostetaan lauhde: höyry kulkee puinen seinä kerrostumien kylmempää pintaa. Kosteus tällä välillä on suuri: ei tuuletusrako, haihtuminen menee huonosti. Se luo edellytykset nopeaan tuhoaminen puun.

Jos on lämmitin, häkki täytetty eri

Koska joka tapauksessa on puupinta täytetty häkki. Jos vaippa on lämmitin, se on asennettu ja varmistettu välistä säleet. Sijoitettu hyvin tiukka, ja jonka tavoitteena on kohteen matkallaan liuskat ollut halkeamia - kylmäsiltoja. Jos kerros ei ole yksi, se on sijoitettu niin, että liitokset alemman rivin peittää ylhäältä, voi - eri suuntiin (katso kuva).

Top tuulenpitävä vesihöyryä läpäisevä kalvo. Kiinnittää huomiota tähän materiaali: se määrittää, kuinka kauan "elää" oman eristyksen. Ei polyeteenikalvo, kalvo, joka ei lukitse sisällä vesihöyryä (vesihöyryn lämmitin voi tulla), ja samalla suojella kosteudelta ulkopuolelta (sademäärä ja kosteuden tiivistymistä ei pääse). Sen päälle - kontrobreshetka joka veniliruemy kuilu. Tiskillä-rima jo kiinnitetty levyt tai paneelit.

Tässä tapauksessa, kuten ymmärrät, kohtisuoraan on valaa sivuraide pitäisi sijaita kontrobreshetka. Koska ensimmäinen täytetty samaan suuntaan kuin Sading.

Pahimmat ongelmat ulkopinnan kodin sivuraide trim liittyy heikentynyt asennustenologialla. Koska tämä on otettava huolellisesti ja tarkasti noudattaa suosituksia. Tuottajat voivat olla eri joukko lisäelementtejä - profiilien liittämiseen nauhat ja ilmoittautuminen aukot - mutta asennus sama:

 1. Täsmälleen vaakasuorassa korjata alkaen profiilin.
 2. Turvatakseen sivuraide on tarpeen lisätä sen koko pituudelta lukon. Voit tehdä tämän, se voi olla hieman läimäyttää päälle (vain hieman).
 3. Asennuksen jälkeen liuskat eivät vedä se ylös, ja asennettu "luonnollinen" tila.
 4. Suorittamalla asennus sivuraide omin käsin, on tärkeää vahvistaa nauhat: keskellä kiinnitysreikään. Ne on tarkoitettu erityisesti pitkulaisia ​​niin, että kun muutat kokoa baareja lämpölaajenemisen takia, he voivat liikkua. On myös tärkeää, vähän nedokruchivat ruuvia jättäen vähintään 1 mm vapaata jalka - että paneeli pääsee liikkumaan.
 5. Kun telakointi kiinnityselimillä (kulmat särmäys ovet ja ikkunat) pitää leikata levyt, jotta ne eivät pääse stop 5-6 mm. Se - myös avustus laajentamiseen.

Asennus vinyyli (akryyli, metalli) sivuraide omin käsin edellyttää näiden sääntöjen noudattamisen

On vaatimuksia erityyppisiä ja -kokoisia kiinnikkeiden:

 • Voit käyttää peltiruuvilla tai nauloja.
 • Hattu kiinnittimet olisi oltava kooltaan vähintään 8 mm (halkaisija 4 mm). Meidän ruuvit se pyöristetään, ei tasainen.
 • Paksuus sauva - 3 mm.

Asennettaessa metallosadinga suositeltavaa käyttää sinkitty kiinnikkeet: se ei vahingoita sinkkiä lakanaa. Muuntyyppisten ruuvien on parasta käyttää valkoista, ei musta: ne kestävät raskaita kuormia (mustana yhdellä kiertämällä usein rikkoo hattu).

Tämä on totta, mitä tahansa materiaalia: asianmukaisesti varmistaa tarvittavat ja vinyyli ja akryyli- ja metalli. Mikä aiheuttaa sääntöjenvastaisuuksia asennuksen, katso video.

Pinnoitus Technology akryyli- tai vinyyli sivuraide on kuvattu yksityiskohtaisesti tämän videon. Kyse on siitä, miten ja missä järjestyksessä luoda profiileja, miten asentaa ja liittää ulkoisen ja sisäisen kulmat. Maalattu yksityiskohtaisesti prosessi päin sivuraide ikkuna.

Asennus julkisivun sivuraide ei ole kovin erilainen. Onko se vain siitä, että rima on tarpeen "häkissä". Kaikissa muissa suhteissa kuin: ruuvit asetettu keskelle kiinnitysreiät, ne eivät ole riippuvuutta.

Se näyttää laatikon maan alla sivuraide (kiven alla, tiili tai laatta)

On joitakin pieniä ominaisuuksia laiturielementtejä. Sen takasivupaneeleissa on pysähtyy, jotka estävät paneelin pitemmälle. Kun asennat sivuraide kiven alla tai tiili on välttämätöntä missaa tällä hetkellä: pysähtyy voimakas paine voi rikkoa. Nice kertoi asennus ominaisuuksia mainonnassa ja opetusvideo, saksalainen valmistaja Docke (tai Deck Dock).

Miten vinyyli sivuraide leikattu kiven alla suuri puutalo, katso seuraava video. Tämä ei ole tietoiskuja ja kokemus: annetun sivuraide omin käsin on tehty ensimmäistä kertaa. Mitä tapahtui ja mitä tuntemuksia - katso.

Metalli ja vinyyli sivuraide on kiinnitetty pieni aukko - nämä materiaalit voivat lämpöliike. Yleensä asiantuntijat suosittelevat asentaa hieman kuilu ja paneelit muista materiaaleista.

Leave a Comment

9 + 1 =