Kuten hankaa Zelenka linoleumilla

Helppoja tapoja hangata Zelenka linoleumilla

Miten puhdistaa linoleum vihreästä tavaraa?

Hyvin usein briljanttivihreä tahraa paitsi vaatteita, mutta myös lattiapäällysteen. Jos osaat saada tahrat jälkeen vasemmalle antiseptisella, ei voi perestilat uudelleen pinnoite, ja vain palauttaa sen toisen elämän. Yksi tehokkaimmista ja tehokkaita keinoja on yksinkertainen valkoinen. Kuitenkin, poistaa Zelenkan linoleumin Tällä menetelmällä saatu vain, jos aine ei ole ehtinyt absorboida.

Miten poistaa tuoreita tahroja Tuorerehun pinnasta linoleum?

Poista tahrat briljanttivihreä Linoleumia jos hänellä ei ollut aikaa liota, voit käyttää alkoholia ja paperipyyhkeitä. Jos työkalu on hiljattain vuotanut, se varovasti pestä liikkein kastetulla kankaalla liuoksessa. Meidän on työskenneltävä erittäin huolellisesti, jotta pilaantumista ei ole myyty vielä laajemmalla alueella. Jos tiedät tapa miten poistaa Zelenka linoleumilla, siellä on ruma tahra pinnalla.

On tärkeää muistaa, että suorituksen aikana työ on aina käytettävä kumihanskat suojata ihoa. Kaikki käytetty lumput tai liinoja, joita käytetään toiminnan aikana, on heti heittää pois, niin ei muodostu läiskät uusia osia lattialle.

Miten poistaa kuivattu täplät Tuorerehun linoleumilla?

Jos aine ei poisteta välittömästi, herää kysymys, mikä voi pestä Zelenka linoleumilla, jos paikka on ehtinyt kuivua. Edellyttäen, että saastuminen ei ole poistettu heti, mahdollisuudet saavuttaa ihanteellinen puhtauden vähenee merkittävästi. Mutta tässä tapauksessa, voi auttaa joitakin työkaluja, kuten moderni puhdistusaineita, joita myydään monenlaisia ​​rautakaupat.

Hansikkaita, jottei pilata ihoa, on poistettava lämpimällä vedellä. Jos on vielä jälkiä tuorerehun, puhdistus voidaan toistaa, mutta jättäen keinot pitkään.

Tämä työkalu voidaan pyyhkiä pois paitsi Zelenka, mutta myös jodia. Puhdistuskoostumus levitetään suoraan alueen saastuminen on jäljellä aikaa. Sinun on odotettava, kunnes tahra ei väri muuttuu ja tulee tummanruskea. Sitten pinta pyyhitään linoleumin lämmintä vettä. Jos jälkiä jäljellä, seos lisätään vetyperoksidin kanssa etikkahapossa.

Miten palauttaa linoleumilookiin puhdistuksen jälkeen?

Hyvin usein, kun pintakäsittely linoleumin menettää kiilto, mutta asianmukaista hoitoa on mahdollista nopeasti takaisin:

 • sekoitettuna maitoa ja vettä samalla tilavuudella, pyyhitään lattiarakenteisiin. Lopussa pyyhitään kuivaksi pehmeällä kankaalla;

Ei ollut tarpeen hakea varoja puhdistukseen linoleumi on tarpeen välittömästi poistaa pinnan likaa. Vakavimmissa tapauksissa voit käyttää erityistä happea valkaisuainetta, joka pitäisi jättää värjäämään alueelle puoli tuntia. Tahrojen krooninen zelenki suositeltavaa ottaa hammasharja pehmeällä harjalla poistaa itsepäinen hiukkasia.

Kompakti tila | yhteinen tila

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Pesun Zelenka linoleumilla: yksinkertainen ja kaikkien ulottuvilla

Linoleumi - ylivoimaisesti yleisin lattiapinnoitteen. Se voi olla useita vuosia, ilman portti ja menettämättä sen alkuperäisen ominaisuuksia. Usein parhaillaan hyväksikäytön ilmetä odottamattomissa tilanteissa että linoleumin ei ole niin houkutteleva. Mitä tehdä kuntouttaa tässä kerroksessa? Voit tehdä tämän, täytyy vain tarkasti ja ajoissa hoitoa hänelle.

On joitakin ratkaisuja paikan päällä, joka ei ole niin helppo vetäytyä minkäänlaista pinnoitetta. Suuri pettymys voi tuoda briljanttivihreä linoleum. Mutta on aina ulospääsyä.

Täplät briljanttivihreä linoleumi. Mitä tehdä?

Alkoholiliuosta briljanttivihreä täydellisesti kaikille tuttu lapsuudesta. Jopa pieni leikkaus tai naarmu desinfioitiin avulla tämän ihmelääke. Sävy tuorerehun on hyvin kirkas, ja se on vaikea pestä pois paitsi pinnalta käsissä, mutta myös kaiken muun. Vielä vaikeampaa nostaa varoja vaatteita, pellava tai linoleumi. Pesu Zelenka linoleumilla, jos tuoreet tahrat? Tavallinen juoksevaa vettä ei ole valmis selviytymään tästä ongelmasta, joten ratkaisu syö pintaan välittömästi. Poistamiseksi Zelenka kuten iho, tarvitset paljon aikaa vaahdota ja huuhtele se alla vedenpaine. Mitä sanoa tiheämpi pinnoitteella.

On kuitenkin olemassa aineita, jotka eivät auttaa puhdistamaan linoleumia alkaen kirkkaita väri. Lopullinen tulos riippuu paljolti siitä, missä määrin tunkeutuminen väriaineen sisälle pinnan elementtejä.

Tehokas poisto linoleumin zelenki

Jos väriaineen tunkeutuminen ei ole saavuttanut suurin syvyys, se voi jopa olla helpoin tapa yksinkertaisesti pestä pois. Se koostuu pesemällä pinta suuren määrän kuumaa vettä pesuaineella. Tämä menetelmä on varsin tehokas, jos käytetään välittömästi. Jos pisteet ovat tätä vanhaa, sinun täytyy miettiä radikaalimpaa Puhdistus.

Poista nämä mahdolliset saastumisen ja muita menetelmiä. Koostumus zelenki sisältää sprii. Yllättäen nämä ratkaisut, osana, jossa ei ole alkoholia, voidaan täydellisesti selviytyä tästä tehtävästä. Ihana auttajia poistaminen vihreitä pisteitä - puuvillaa sienet.

Mikä voi pestä Zelenka linoleumilla? Mitä työkaluja ovat tehokkaimpia ja mitkä ovat vaikutukset puhdistus voi odottaa omistajan lattia?

1. kynsilakanpoistoaineella tai asetonia. On noudatettava tarkkuutta ja varovaisuutta käsitellessään tätä työkalua. Miinus tämä työkalu on, että se on helposti syttyvää. On myös muistettava, että joidenkin linoleumin asetonia toimii aggressiivisesti. Vaikutuksen alaisena linoleumin voidaan sulattaa. Tämän estämiseksi sinun tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. On myös tarpeen olla varovainen värillisiä pinnoitteita, jotka vaikutuksen alaisena asetonia ja zelenki voi radikaalisti muuttaa väriä.

2. valkaisuaine klooripitoisuus tai kermaa puhdistusaine keraamisten pintojen kanssa syövyttäviä happoja. On tarpeen olla erityisen varovainen näinä puhdistuksen avulla.

3. Jauhe pesussa, liuotetaan veteen, pystyy kuntouttaa lattiapinnoitteet ja vapauttaa ne vihreitä pisteitä.

4. Kloorivetyhappoa 3%: n pitoisuutena.

5. Erittäin etikkahappoa tai olemus.

6. Jauhe on ruokasoodaa, jota käytetään ruoanlaitossa.

Nämä työkalut ovat helposti saatavilla ja löytyy joka kotiin. Siksi kysymys siitä, miten pestä Zelenka linoleumilla, mutta ei viettää paljon rahaa, täysin julkistettu. On suositeltavaa käyttää kumihanskat tahrojen kuten syövyttäviä aineita varten. Epäpuhtauksien poisto suoritetaan edullisesti käyttäen kätevä harjalla jäykkä harjakset.

Zelenki pestä linoleumin kohdetta kuin mahdollista ja käyttämällä erilaisia ​​ratkaisuja. Keittoaika ei ole vaikeaa.

Ruoka etikka on pitkään pidetty suosikki keskuudessa jäljellä olevien varojen poistamista tuorerehun kanssa lattia. Mutta sen käyttö vaatii aiempaa koulutusta.

Hyödyllisiä vinkkejä puhdistukseen lattianpäällysteet:

 1. Poistaminen paikkoja viettää, reunoista alkaen.
 2. On välttämätöntä suorittaa manipulointia ilman vahvaa kitkaa.
 3. Kielletyt Zelenka levitetään lattialle kattaa.

Pesu Zelenka linoleumilla? Kokeneet kotiäidit ystävällisesti jakaa suosituksia.

Puhdistaa linoleumin edellyttävät apteekin kaliumpermanganaatti ja ruoka, etikka ydin. On tarpeen yhdistää kaksi välineet odottaa loppuun reaktion, ja sitten kostuta pesusieni tässä neste. Jälkeen pilaantumisen poistamiseksi linoleumin tarvitse huuhdella vedellä, kunnes kappaleet.

Sitten täytyy liittää peroksidia etikalla vaalentaa paikkoja. Sen jälkeen linoleumin huuhdellaan puhtaalla vedellä uudelleen. Jos haluttua tulosta ei saavuteta, huolellisesti toistaa manipulointia suorittaa aikaisemmin.

Kuorinnan Zelenka linoleumilla että vuodesta paikalla oli mennyt? Sinun täytyy ottaa jollain tavoin klooripitoisuus ja varovasti kostuta niiden pilaantuminen. Jälkeen lyhyen ajanjakson ajan, joka tarvitaan huolellisesti pestä pois monipuolistaa lämpimällä vedellä. Svezhepostavlennye tahrat häviävät kokonaan.

Liitä alus sooda etikka, odottaa loppuun kemiallinen prosessi. Sitten formulaatio varovasti kaadetaan tahra, poistamalla vaahto. Tämä menetelmä on riittävän nopea poistaa tällaisen kontaminaation linoleumpinnan.

Kostuttaa pumpulia välineet Kynsilakanpoistoaineet, sitten hyvin varovasti hieroa. Sitten pestiin vedellä.

On käsiteltävä erittäin huolellisesti, pesuaineita, jotka sisältävät aggressiivisia yhdisteitä, tämä voi helposti vahingoittaa linoleumin.

Tahansa käytettävissä olevilla menetelmillä kukin perhe yksinkertaisen komponentin, joka on jokaisessa talossa.

Pesu Zelenka linoleumilla, jos täplät ovat kuivuneet? Ei ole helppo tehtävä, mutta onneksi se voidaan tehdä.

Piintynyt tahrat vaativat ankarampia toimenpiteitä. Linoleumin on kestävä ja erittäin luotettava materiaali, mutta myös korkea-laatu päällyste voidaan helposti vaurioitua saattamalla se toimintaa aggressiivisten aineiden. Yksi tehokkaimmista menetelmistä voidaan taistella sellaisia ​​paikkoja - tavallinen vetyperoksidin käyttöön. Saastuminen olisi hierotaan liuottimella ja huuhtele lämpimällä vedellä. Jos tulos on pettymys, se on tarpeen toistaa tätä prosessia uudelleen.

Performing pesu linoleumi, on tarpeen tehdä tämän useita kertoja, niin että valopiste ei erotu.

Kuorinnan linoleum vihreää rehua, jos tahra laittaa hyvin pitkään? Tämä voi auttaa bensiiniä. Tällaisille puhdistus on tarpeen kostuttaa pumpulia polttoaineen ja jättää jonkin aikaa pilaantumisesta. Lopussa bensiinin pitäisi pestä pois miedolla pesuaineella.

Jos kaikki edellä mainitut menetelmät osoittautuivat tehottomiksi, on tarpeen siirtyä voimakkaita toimenpiteitä. Joskus se on tarpeen korvaaminen osan linoleum. Voit tehdä tämän, huolellisesti leikattu pala kannen paikalle. Jos linoleumi on yksinkertainen, voimme poimia samanlaista mallia kaupassa ja ostaa pieniä segmentin reiän tiivistämiseksi. Ja se voidaan leikata ja vanha linoleum. Lähes aina peittoalueita, jotka ovat piilossa.

Miten pestä Zelenka linoleumilla: 12 tapoja

Vuodatti linoleum Zelenka - todellinen isku mille tahansa emäntä. Monet ihmiset tietävät, että Emerald-värinen ratkaisu on ikävä ominaisuus syö pintaan muutamaksi minuutiksi. Yleensä se on melko vaikea vetäytyä pinnoitteen rakenteen erityisesti krooninen paikkoja. Et voi poistaa tahra puhtaalla vedellä ja sienellä, se edellyttää radikaalimpaa lähestymistapaa. Kokeneet rakastajatar ja erehdyksen kautta toi tehokas kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa ongelman ratkaisemiseksi. Pohtia keinoja, jotta valitsemalla pääkohdat.

Miten poistaa linoleumin alkaen Zielonka: Ensiaskeleet

 1. Jos juuri laskenut pullon briljanttivihreä lattialle, ensimmäinen asia sinun täytyy kerätä jäännöksiä pinnoite. Muuten Emerald huumeiden vestsya lujasti, vedä se on paljon vaikeampaa.
 2. Imeä jäänteitä varoilla kaikkia saatavilla olevia keinoja, jotka pystyvät imemään kosteutta. Tämä voi olla sideharso kangasta, villaa, vanha lumput, äärimmäisissä tapauksissa, wc-paperi. Älä levitä pinnalle tuorerehun, piste liota kautta lääkitys, sen ei anneta levinnyt sivuille.
 3. Edelleen on välttämätöntä valmistamaan liuos. Käsineitä, suojaavat hengitysteitä ja silmiä. Kaada kulhoon lämmintä vettä, lisätään valkaisuainetta korkki tai muita syövyttäviä valkaisuainetta. Vaihtoehtoisesti tuote voi korvata saippua, esihakattuja baarin kautta kelluu.
 4. Valmistuksen jälkeen liuos liota sienellä tai jäykkä kangas, ala hieroa tahra voimakkaasti. Yritä jäljittää hämärä, selvimmin. Taita juustokankaan on 5-6 kerrosta, kyllästää se vetyperoksidilla, sovelletaan pilaantumisen sivuston, painamalla. Odota noin 10 minuuttia, poista sitten liinalla ja pyyhi lopuksi saippualla ja vedellä minttu.

Tehokkaita tapoja poistaa viherrehun linoleumilla

Yksi yleisimmistä tavoista poistaa pinnalta tuorerehun linoleumin pidetään vetyperoksidin käyttöön. Tärkeää lääkeaineen pitoisuus oli vähintään 6%. Pyynnöstä peroksidirenkaan voidaan korvata "klooriheksidiinin", jota myydään apteekissa.

Saattamiseksi Emerald polku kokki vanha pala pyyhe. Kostuttaa sen valmistamiseksi siten, että neste tippuu. Aseta kangas on tahra, anna vaikuttaa 10 minuuttia.

Määräajan jälkeen jälki kirkastaa, viettää edellinen manipulointia niin monta kertaa kuin tarpeen. Käsittelyn aikana päällysteen keventää, joten sinun ei vain pyyhkiä tahra, mutta sitä ympäröivä alue (et voisi nähdä siirtymät).

Ottaa puhdasta asetonia liota se tiheä pala pumpulia, ja sitten blotattiin liikkeet käsittely aloitetaan paikalla. Muuta pumpulia laajuudesta saastuminen, älä paina kovaa.

Kynsien emali poistaja

Jos asetonia ei ole mahdollista hankkia, käyttää kynsilakanpoistoainetta, johon se kuuluu. Tehokkaasti epäpuhtauksien poistamiseksi tahansa voi olla seuraava: liota paksu kangas ratkaisu, liittää paikalla, push, jättää 25 minuuttia.

Päätyttyä tämän ajan hieman hieroa ja sivele tahraa, äänestystulokset. Hoitoon saastuneen alueen, alkaen reunat ja vähitellen kohti keskustaa.

Kaliumpermanganaatti ja etikka

Sekoita kaliumpermanganaattia etikalla (pitoisuus 9%), niin on kytketty Crimson ratkaisu. Vaimentaa keitetty valmiste sideharso tai puhtaalla liinalla, hyvin tahrat (eivät leviä!).

Kun tällainen manipulointi jälkeäkään Tuorerehun hankkia ruusuinen sävyn, tässä vaiheessa sinun tarvitse toistaa uudelleen. Ruskea täplä on pyyhi se kastetulla kankaalla kuumaan veteen, kuiva paperipyyhkeillä.

Täysin saastunut alue värjätä tavanomaisilla vetyperoksidin pitoisuus on noin 6%. Kostuta pumpulia tuotteessa tai rievulla, sovelletaan paikalla ja paina. Odota 2-3 minuuttia, tulosten arvioimiseksi. Tekee tarvittaessa toistetaan valkaisu, joka korvaa likainen puhtaaksi.

Ruokasoodaa ja etikkaa

Kemiallisen reaktion vuoksi, joka on saatu käyttämällä tavallista ruokasoodaa ja etikka, ja liuotettiin osittain Zelenka väritön. Kokki puuroa näitä komponentteja niin, että koostumus on riittävän kattamaan tahra useita kertoja.

Että paino jakautuu hyvin paksu, yläkansi kelmulla tai paketin, jätä 5 minuuttia. Sooda alkaa vetää Zielonka niin sose on päivitettävä säännöllisesti.

Täysin desaturate pilaantumista, toista menettely niin monta kertaa kuin tarpeen vaatiessa. Lopussa kaikki käsittelyt kostuttaa sideharso etikka ja huolellisesti pyyhi pinta.

Ennen siirtymistä käsittelyyn kamferi alkoholia tahroja, puhdista saippualla ja veden pilaantumista, ja kuivaa. Seuraavaksi liota tuotetta iso pala villaa, alkaa voimakkaasti hankausta jälkeäkään tuorerehun. Muuta pumpulia käytät, sen pitäisi aina olla puhdas.

Kuten peroksidin, riittää hoitoon vain tahra. Pyyhkiä koko kannen rajaosion selvitetty ja päällysteseoksen suuresti erilainen. Täydellinen puhdistus päällysteen pyyhkimällä kastetulla kankaalla etikkaa.

Valmistella koostumus, sinun täytyy ottaa jauhe "kone" valkaisuainetta hiukkasia. Valmistaa suurin osa koostumuksessa ja veden tahnamainen massa. Lietteen levittämiseen pinnalla tahra, hieroa hyvin ja peitä kelmulla, jättää muutaman tunnin (edullisesti yön yli).

Tämän jälkeen jäänteet paperipyyhkeitä, valmistella saippualiuoksella. Hieroa kolmasosa saippuaa, se liuotetaan kiehuvaan veteen ja viileä. Kostutetulla kankaalla saatu koostumus, puhdas linoleumin.

Etyyli eli lääketieteen, alkoholia käytetään poistamaan tahrat vähemmän monimutkaiset (kahvi, viiniä, öljyä, ruoste, jne.). Tästä syystä on järkevää harkita hoidon tekniikkaa tarkemmin.

Vaimentaa lääketieteellisen laadun alkoholi sideharso, taitettu 5 kerrosta. Kävele likaa, yrittää saada tehokkain paikalla. Aloita puhdistus reunasta, vähitellen siirtymässä kohti keskustaa.

Kun huomaat, että rata on huomattavasti kevennettävä, liota vanha pyyhe alkoholin ja soveltaa sitä paikan päällä. Jätä 2 tuntia ajoittain arvioida tuloksen. Saastuminen on oltava väritöntä, toimi niin kauan kunnes saat toivottua vaikutusta.

Lääke kuuluu tehokas keino desinfioinnin, se voi ostaa supermarketeissa, rautakaupat ja jopa apteekeissa. Pesuaineen vaaditaan, valmistetaan jauheen muodossa.

Koostumus on laimennettava ohjeiden mukaisesti. Hän tuo paikalla tuorerehun vaivatta, mutta kloorin haju on aivan erityinen. Ennen menettelyn, on suositeltavaa vetäytyä sijoittaminen lapset ja eläimet, ja avaa kaikki ikkunat.

Liuota lääkeaine, laita se saastuneelle pinnalle, odota 7-10 minuuttia (tarkka väli ohjeissa määritellyn). Lopussa termi kattavuus tarvitset pestään muutaman kerran, sitten kuivaa.

Valmistaa tahna sekoittamalla jauhe hammasharjalla juoksevan veden alla. Jakaa koostumus saastuneen vyöhykkeen, odota 2 tuntia. Hiero tahraa tuorerehun vanha harja, äänestystulokset.

Jos tulokset eivät ole tyytyväisiä, laimennetaan etikkahappoliuos ruokailu jauheen pitoisuus 6-9%. Puhdista samalla tavalla. Kun kaikki käsittelyt pese lattia tavalliseen tapaan.

Tehokas työkalu, joka käsittelee saastumisen tahansa. Tahrojen tuorerehun tulisi käyttää ainoastaan ​​puhdasta salisyylialkoholi, eikä se laimenna se vedellä. Kostuta osa vanhan rätti, voimakkaasti hieroa tuhoalueilla vihreys 10 minuuttia.

Jos et ole tyytyväinen tulokseen, tehdä toisin. Kostuta salisyylialkoholi suuri pala pumpulia, kiinnitä se kannen, jätä 1 tunti. Nyt valmistaa laimentamalla veteen parranajo saippuaa. Pyyhi lattia kostealla sienellä tuloksena koostumuksessa.

Suosituin ja samalla, tehokkaita lääkkeitä pidetään "Antipyatin", "minuutti", "Sarma", "Ecover", "Vanish", "Amway", "Domestos", "Eared lastenhoitaja", "Edelstar".

Oikein käyttää koostumuksen vahingoittamatta pinnoitetta, soveltaa sitä tahra ja odota puoli tuntia. Pese linoleumin puhdasta vettä ja kaikki muut välineet käsittelemiseksi lattia. suorittaa käsittely tarvittaessa uudelleen.

Zielonka on monimutkainen pilaantumista, joten on tarpeen käyttää tehokkaita keinoja. Vetyperoksidin, asetoni, kynsilakan poistoaine, kaliumpermanganaatti, etikkaa. Älä unohda etanolia, kamferi, salisyylialkoholi, jauhe "kone" ja valkaisuainetta.

Video: miten pestä ihon Zelenka

Miten pestä paita: vihjeitä

 • Miten valkaista valkoinen paita kotona

 • Miten poistaa kalkkia potista kotona

 • Pesun Zelenka iho: hyödyllisiä vinkkejä

 • Miten poistaa kalkkia wc?

 • Miten pestä kashmir: käytännön neuvoja

 • Miten ja mitä pestä vanhan veritahroja

 • Miten pestä valkoiset lenkkarit kotona

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Alueella Pohjois-Korea on suurin vankilassa poliittisten vankien, yli 50 tuhatta ihmistä istuu lähes elämän leirissä №22

 • Leave a Comment

  5 + = 6