Miten kytkeä videokamera

Ajo yhteys CCTV kamera

Videokamera on koti monille. Mutta useimmat meistä käyttävät sitä ampua tärkeät hetket elämäsi, tai töissä. Kuitenkin pitkään kameraa käytetään videovalvontaa. Mukaisen valvonnan mukava ja laatua, kamera on liitetty näyttö, joka näyttää kuvan. Tässä artikkelissa me tarkastelemme kahta valvontakameroita kytkentäkaaviossa: televisio ja pöytätietokone. Kukin järjestelmä on omat etunsa ja haittansa, samoin tutustua niihin, voit päättää, mikä laite on liittää videokameran.

Yhdistä CCTV kameran televisioon

Nykyisin lähes kaikki kamerat on varustettu sisäänrakennetulla AV-input / output. Yhdistä nämä kamerat televisio ei vie paljon. Tehdä tämän, ottaa liitin on "tulppaanin". Kukin tällainen "tulppaanin" on oma värinsä. On kytketty televisioon pistorasiat väri. Toinen osa johdot mukana kamera. Tarkista, on kytketty oikein kaikki hyvin yksinkertainen: se on tarpeen television päälle kytkettynä kameraan, niin kamera itse. Kuvaan pitäisi näkyä ruudulla, olisi myös ääni. Jos ei, ehkä sekoittaa värejä "tulppaanit".

Lisäksi monet kamerat on liitin S-video. Tämä liitin antaa selkeämmän kuvan valvontakameroita. Tämä kaapeli ei voi aina olla käsillä, ja siksi sen pitäisi ostaa. Huomaa, että kaapelin pitäisi olla hyvälaatuista, muuten kuva ei ole paras mahdollinen, vaikka kaikki kustannukset.

Yhdistä CCTV kamera tietokoneeseen

Yhdistä CCTV kamera tietokoneeseen auttaa, toisin kuin television, tallentaa videon kiintolevylle. Lisäksi tässä tapauksessa kamera voidaan ohjelmoida. Esimerkiksi kuvattaessa tietyn ajan.

On kolme tapaa yhdistää videovalvontakamerat tietokoneeseen. Tarkastellaan niitä yksitellen. Aloita tietokoneessa, sinun on asennettava videonsieppauskortti - toimimaan Kamera ei toimi ilman sitä. Se auttaa sinua työskenneltäessä analogisten kameroiden sekä se on sen avulla voit käsitellä videota ja koodata.

Tällaisessa hallitus voi olla neljästä kuuteentoista videotuloa - tämä riittäisi, jos päätät luoda oman kameravalvonta. Jos ostat kortin jälleenmyyjältä, eikä sitä, saat sen kylkiäisenä ohjelma, jolla käyttäjä voi keskittyä kuvaukseen toimintoja domekameraa asetettuun kirjausajankohtaa jne Huomaa, että videonsieppauskortti sisälle asennetaan tietokoneeseen, se poistaa sen yhteys kannettavaan.

Toinen tapa - on kytkeä kameran tietokoneeseen USB-asemaan. Tämä laite liitetään tietokoneeseen kautta tuttu monille usb-merkintä, mutta voit muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi. Kuvanlaatu on alhainen, mutta yhteys vaihtoehto - eniten talousarvioon.

Jälkimmäinen tapa - on käyttää videopalvelimeen. Kun se vastaanottaa digitoidun videosignaalin ja kamera. In-Video BNC-tulo, johon voidaan liittää videokamera, ja LAN-out, joka puolestaan ​​on kytketty tietokoneeseen. Tällöin kamera voi toimia sekä läpi pöytätietokoneen tai kautta kannettavan tietokoneen.

Kuinka yhdistää kameravalvonta

Alkaa, tuo joitakin muunnelmia yhdisteiden valvontakameroiden signaalin ja johdot. Kuinka kytketään videokameran tietokoneeseen tai näytön, toisen osan artikkelin. Muuten, tässä se menee noin valvontakameroilla.

Ne voivat olla kahta päätyyppiä päätelmiä:

  • puhtaasti langallinen
  • liittimillä.

Ensimmäisessä tapauksessa yhteys on muodostettu kierre (joka on suositeltavaa juottaa) kautta tai päätteen liittimiä. Osalta liittimet, BNC-liittimet sovelletaan, ja on virtapiirin dvuhpinovy ​​(kaksi-yhteyttä) sähköinen liitin videosignaalipiirejä. Liittää kameran laite, johon joko on oltava liitin halutun mittaisiksi vastaavilla liittimillä. On mahdollista käyttää yhdistettyä koaksiaalikaapeleiden (teho- ja signaalijohdot, jotka on muodostettu yhteisen eristys).

Lisäksi, voidaan jännite toimitetaan erillisellä kaapelilla. Kaikki riippuu mieltymysten asennusohjelman ja järjestelmän kokoonpanon. Esimerkiksi jos virtalähde (PSU) asennetaan laitteiden läheisyydessä, joka yhdistää videokamera, voit käyttää molempia.

Kun sijoittelu BP sen yhteydessä on käytettävä erillistä lanka. Kussakin tapauksessa, muista kiinnittää huomiota johtimen poikkileikkaus (heidän laskenta täältä).

Yhdysputki videokamerasta oppositiopuolueiden kanssa täytyy olla liitin, joka sopii liittämiseen laitteen - se on selvää. Muuten, kun liität kameran videon parikaapeli nämä laitteet pysyvät vastaavan lähettimen.

Nyt joitakin tapoja, että voit kytkeä analogisen kameran eri laitteiden videovalvontajärjestelmä.

LIITTÄMINEN kameravalvonta internetin kautta

Nyt Katsotaanpa miten yhteys videokameran Internetin kautta. On olemassa useita tapoja.

  1. yhteyden kautta tietokoneeseen;
  2. käyttämällä kuvanauhuri;
  3. Kameran voi myös liittää suoraan Internetin kautta.

Ensimmäisessä tapauksessa, sinun on käytettävä IP-kamera liitetty reitittimeen. Sen jälkeen konfiguroitavissa porttien. Jos yllä Internet-yhteyden on staattinen (valkoinen) IP-osoite, pääsy on käyttöönotto osoitteet suoraan selaimeen. Muuten se on tarpeen käyttää dynaamista palveluja (DynDNS).

Jos valvonta on organisoitu avulla DVR, voit käyttää analogisia kameroita. Sitten tallennin on liitetty reitittimeen ja se toimii kuten edellä on kuvattu.

Vain kytkeä kameran web helpoin tapa käyttää pilvi videopalveluita. Voit tehdä tämän, IP-kamerat olisi tuettava valitun palvelun. Yksinkertaistaa prosessia, voit käyttää laitteita, erityisesti ehdotettu toimittaja pilvipalveluihin. Muuten, käyttö "pilvi" on mahdollista kaikissa edellä mainituissa tapauksissa, ja tämä on paras vaihtoehto.

Jotta voidaan varmistaa vakaa yhteys on parempi käyttää kiinteä internetyhteys. Langattomat ratkaisut "retard" katselua sekä suuri joukko 3G kaistanleveys videokameroita, tai jopa, 4G kanava on riittämätön.

Yhdistä tietokoneeseen videokamera kahdella tavalla:

Kun kaappauskortti.

Se kytketään suoraan tietokonejärjestelmään yksikkö, voi olla eri määrä yhteyden kanavia. Liitintyyppi - BNC. toimitukseen on oltava sopiva ohjelmisto.

Valitessaan hallituksen tulisi kiinnittää huomiota järjestelmän asettamat vaatimukset valmistajan tietokoneeseen.

Tämä vaihtoehto tarjoaa organisaation täydellisen videovalvontajärjestelmän toiminnoilla kuten liikkeentunnistus, arkistointi, hakuja ajankäytön tai tapahtuman, tallennus-, PTZ (PTZ laite, zoom) ja niin edelleen. Tietenkin jokaisen mallin yhdistelmän ominaisuuksia on oma, joten se on tarpeen huolellisesti lukemaan.

USB-muunnin.

Tämä on melko vaalean varjoja kaappauskortti, mutta silti vaatii myös ohjelmistojen (Vinkki - Käytä vain laitteen ohjelmiston valmistajalta, Internet voi olla, tietenkin, että - löytää jotain, mutta ei sitä, että tämä toimii - oli ennakkotapauksia). Halpa tarpeeksi, niin rahaa ja mahdollisuuksia, miten voit liittää valvontakameroiden kautta tietokoneen USB-liitännät.

YHDISTÄMINEN näytöt ja televisiot

Jos kytket videokameran suoraan monitoriin, sitten tietenkin, voit vain katsella verkossa kuvan eikä mitään muuta.

Suora yhteys kameran monitoriin on mahdollista vain, jos on tulo yhdistetyn signaalin. Se on yleensä erikoistunut monitorit videovalvontaa, ne eivät ole halpoja, joten se on helpompi käyttää tietokoneen näyttönä ja lähetin BNC-VGA.

Kun ostat muuntimen tulisi kiinnittää huomiota tämä ominaisuus päätöslauselmassaan. Yleensä se on noin 740x576 px, mikä vastaa päätöslauselman suuruusluokkaa 420 TVL kammioon. Siten läsnäolo korkean resoluution videokameroiden osa siitä on "syönyt" laitteen.

Lopuksi pohtikaamme Miten liittää videokamera televisioon.

Voit tehdä tämän, televisiossa on oltava liittimet komposiittivideo (RCA). Jolloin tapin toimii syöttäen videosignaalin suoraan, ja ulompi - näytön (katso kuva).

Koska valvontakameroilla, pääsääntöisesti ole johtimia tai BNC, sinun täytyy tehdä sopiva adapteri. Suoritusmuodolle liittimen kanssa - yhden puolen liittimen joukon BNC "isä", toisaalta - tulppaanin ja yhdistää ne koaksiaalikaapeliin (75 ohmia), kuten kuviossa 1 on esitetty.

Jos kamera on johtimiin sitten yhteyden mukaan kuvio 2. Älä unohda hakea kameraa. Jos kamera on 4 lähtö, sitten katsoa hänen passinsa, todennäköisesti mennä kahden hengen johtoja. Keltainen, pääsääntöisesti aina signaalin ja punainen - plus valtaa. Kaksi muuta voidaan liittää toisiinsa - tämä on yhteinen. Mutta, jotta vältetään komplikaatioita, ei liian laiska etsimään kuvaus videokameran.

Tämän jälkeen kytke sopiva liittimet ja kaikki. Muista, sinun täytyy olla Valitse sopiva tila:

  • "SOURCE" -painiketta kaukosäätimestä tai televisiosta;
  • sitten on-screen "AV" TV-valikko tai "komposiitti".

Kuten näette, ei mitään monimutkaista.

© 2014-2018 GG Kaikki oikeudet pidätetään.

Materiaalit sivuston ovat tarkoitettu vain tiedoksi eikä sitä saa käyttää ohjeita ja määräyksiä.

Kuinka kytketään videokamera? asennus CCTV

On olemassa monenlaisia ​​kameroita, jotka ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä. Pääsääntöisesti se on yleensä käytetään yhdistämään laitemoduulin. On myös tärkeää huomata, että on olemassa vastaanottimia, jotka ovat lähtö kameran alle. Hänen kauttaan, helpoin tapa liittää laitteen tietokoneeseen. Tässä tapauksessa on otettava huomioon, että liitin vastaanottimen. Lisäksi tarkastetaan suoraan poistokammioon. Perusteellisesti ymmärtää ongelman, on suositeltavaa harkita yksityiskohtaisesti kytkentäkaaviossa.

Kuinka kytketään videokamera? Jos ajatellaan langallista malli, yhteys tietokoneeseen vastaanottimen. Markkinoilla on muutettu kaksi tai kolme kanavaa. Heillä on tarkoitettu tyypin AR ja SC. Ensimmäisessä tapauksessa moduuli käyttää kontakti tyyppi. Sininen johto laite on asennettu ensimmäinen liitin.

Kuinka kytketään videokamera internetiin? Tällöin tietokone on avattava Laitteisto-välilehti. Tämän jälkeen on tarpeen etsiä kameraan. Tämän erillisen toiminnon. Jos laite ei havaita, niin moduulin olisi käytettävä kolme kanavaa. Kun tämä kaapeli käytetään AC-lähtö. Asiantuntijat myös suositeltavaa asentaa ajurin ennen kameran liittämistä.

Kuinka kytketään videokameran kannettavaan? Tämä voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Ensinnäkin tämä edellyttää vastaanottimen. Laitteessa on ulostulo ACC. Tämän sininen johto syötetään. Tässä tapauksessa, liipaisin tarvitsee sovittimen. Jos ajatellaan kameroiden vapauttaa USB, ne on yhdistetty moduuliin. Tässä tapauksessa, kolmen kanavatyypin laite.

Havaita uuden kameran pitäisi mennä yleisiä asetuksia tietokoneellesi. Seuraava välilehti asennettujen laitteiden on valittu. Tämän jälkeen haku suoritetaan kamera. Jos prosessi epäonnistuu, tarkista laitteistokokoonpano. Tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa ladata ohjaimia Internetistä halutusta mallia. Kytkeä virtalähde läpi kameran 10 voi estää B.

Kuinka kytketään videokamera? Sisäisten mallien voidaan asentaa päälle vastaanottimen lähdössä, RA. Tässä tapauksessa, kolmen kanavan tyypin moduuleita käytetään. Sininen johdin vastaanotin on kytketty ensimmäiseen napaan. Liipaisinta tässä tapauksessa ei tarvita. On myös huomattava, että punainen johto on suljettu moduuli. Samalla vastaanottimen pitäisi hehkulamppu päälle. edelleen yhdistää tulostaa vain videon siirto. Tehdä tämän, PP liitintä käytetään. Jos vastaanotin ei ole ulospääsyä, sinun on käytettävä sovitinta.

Modernit versiot otetaan USB-liittimeen. Jos ajatellaan langallinen kameraan ilman sovitinta, he ovat usein RC lähtöön. Tässä tapauksessa moduulit sopivat kaksisuuntaista. Jos laite näyttö ei toimi, niin voit käyttää sovitinta, jossa on sisäänrakennettu Kee. Säätämään kameran sopivan tietokoneen käyttöjärjestelmän "windose". On suositeltavaa mennä ohjauspaneeliin. Seuraavaksi on tärkeää etsiä uusia laitteita. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityinen välilehden valikosta. Tämän jälkeen odottaa, kunnes ohjaimen asennus. Kuinka kytketään videokamera suoraan televisioon? Tätä tarkoitusta varten, käytetään sovitinta, jolloin saadaan jäsennin.

valvontakamerasta: miten yhdistää?

Ulkoinen kamerat on kytketty vastaanottimeen. Tässä tapauksessa johdinten Hyväksytty laajentimen. Joitakin muutoksia saa kytketty SC-liittimen. Se käyttää yhden kanavan vastaanotin. Moduuli on asennettu samalla läpi ensimmäisen kaapelin. Sininen johto kamerasta kerralla täytyy kytkeä vahvistimen. CCTV asennus voi tapahtua 10V virtalähde Tässä vaiheessa on tärkeää tarkistaa LED vastaanottimessa.

Jos ajatellaan muutos vapauttamaan AP, he ovat käyttäneet liipaisinta. Tässä tilanteessa, yhteys on tehty kahden langan moduuli. Tämä tuote on loppuunmyyty adapterilla ja ilman sitä. Tässä tapauksessa, mainittua komponenttia ei tarvita. Mikäli kommunikaatio-ongelmat täytyy tarkistaa tietokoneen asetuksista. Voit tehdä tämän, sinun täytyy päivittää luetteloa asennettujen laitteiden. Havaitessaan laitteita ilman kuljettajaa ei tarvitse tehdä koko järjestelmän päivitys.

Kuljettajien tehdä manuaalisesti. On myös mahdollista valita automaattisen hakukoneen. Kuinka yhdistää videokamera vapauttamaan MSS? Do malleissa on yksikanavainen laajennin moduuli. Tällöin tarvitset sovittimen vastaavaan lähtöön. On myös huomattava, että konfigurointi tietokone suoritetaan vain silloin, kun kuljettaja on käytettävissä kameraa. Vakioliitännässä on melko nopea.

Kytkemällä mallin vastaanottimen kautta kammion havaitaan automaattinen tila järjestelmä. Voit sitten tarkistaa tilan laitteiden. Voit tehdä tämän, siirry Ohjauspaneeli. Seuraavaksi Laitteisto välilehti valittuna. Seuraava askel on etsiä kameran mallin. Seuraavaksi täytyy mennä välilehti "Laitteet Ominaisuudet". Jos ongelmia kameraa, niin tarroja aktiivisessa kentässä pitäisi olla.

Kuinka kytketään videokamera televisioon? Kääntyvä mallit laaditaan kautta yhteystiedot moduulit. Tässä tapauksessa, vastaanottimet eivät ole sopivia kaikentyyppisille. Jos otamme huomioon kaksi kammion ulostulossa, niin se on valittu dipoli laajennin voidaan liittää vastaanottimeen. Standardi järjestelmän käyttöön liittyviä sovittimen. Kuitenkin tässä tapauksessa paljon riippuu tyypistä vahvistimen. Tehdään muutoksia yhden päättyi tuotoksia RCF.

Niitä käytetään varsin kompakti paneeli. Kun kytket muutokset voivat olla ongelmia videonäytössä näyttöruudun. Jotta voidaan ratkaista tämän ongelman käyttämällä kolmen kanavan vastaanottimia. Kun tätä sovitinta voidaan käyttää RK liittimiä. Sininen lanka syötetään kameramoduulin. Seuraavaksi sinun täytyy tarkistaa merkkivalo laitteen paneelissa. Jos lamppu syttyy, se tarkoittaa tarvitsee vain kytkeä kameran sovittimeen. Tämä tapahtuu AC-lähtö, joka on ensimmäinen peräkkäin. Tämän jälkeen laitteiden asentamista tarkistetaan tietokoneella. Voit tehdä tämän, käyttäjän täytyy syöttää järjestelmän asetuksiin. Jos ajatellaan tietokone "windose", sitten tarkistaa tilan yhteys on mahdollinen kautta "uusi laite" välilehti.

Johdotus muokattuja soluja

Kuinka kytketään videokamera televisioon? Asennuskaavio suunniteltu malleja liittyy käytön yhden vastaanottimen. On monia muutoksia standardin USB-lähtö. Tässä tapauksessa, moduulit käytetään erilaisia. Nykyaikaiset kamerat myydään sovittimia. Ne eivät vaadi sovittimia.

Kuitenkin jos ajatellaan vanhentuneita muuttamista, niin heillä on vain yksi tie ulos. Tässä tapauksessa, johdot on kytketty laajentimen. Jos puhumme malli RA-liitin, sininen johto menee moduuliin. Liitäntä tietokoneeseen kautta sovittimen. Toinen johto kamera on kytketty RC-terminaaliin. On tärkeää tarkistaa laajennin indikaattori.

Kuinka kytketään videokamera? Asentaminen mallin kautta lohkon 10 B tapahtuu, joihin liittyy yksi laajentimen. Muutokset RA liitin voidaan kytkeä sovittimen dipolin. Tässä tapauksessa paljon riippuu narun pituutta. Jos ajatellaan uusi malli, se ei vaadi jatkojohdon heille. Samaan sovittimia toimitetaan aina tuotteen. Jotkut laitteet tehdään lyhyitä johtoja. Heille käytä jatkojohtoa. Se vaatii lisäksi sovittimen, jossa on yksi ulostulo.

Jos valitset yksikanavainen vastaanotintyyppinen, kaikki yhteystiedot tuodaan hänen paneeliin. Ensisijaisesti sininen johto kytketään kamerasta. Seuraava askel ilmaisin tarkistetaan. Jos videosignaali ei syötetä näyttöön, sinun täytyy tutkia yksikköön. Kamerat kaksikanavainen moduuli ei ole pystyy työskentelemään tähystimen. Jos ongelma on järjestelmän, sinun täytyy päivittää laitteen ajuri.

On myös tärkeää huomata, että kamera ratkaistaan ​​suoraan kytketty langallisen yksikön. Tästä jatke ei tarvita. Yksi suosituimmista sovittimet harkitaan kolme liitintä. Jos ajatellaan standardi kamera, videon alkaa asennus kytkentärimaan. Tämä pitäisi toimia suoraan kameran näytöllä. Seuraavaksi vain kytke sovitinta.

Leave a Comment

77 + = 81