Kuinka yhdistää itsesäätyvä lämpökaapeli

Lämpökaapeli vesiputket

Tee vesi omakotitalon tai huvilan jatkuva besperebofnym - ei ole helppo tehtävä. Vaikeinta - varmistaa vesihuollon talvella. Putket eivät jäädy, ne voidaan sijoittaa pakkasen syvyys, mutta on edelleen heikot kohdat. Ensimmäinen - epätavallisen kylmä talvi, joka ajoittain erittäin kuiva kaikki ennätykset. Toinen - Olen paikka talossa. Ne usein vielä jäässä. Exit - asentaa lämpökaapeli vesihuollon. Tässä tapauksessa, vedenpoiston on haluttu, mutta haudata se voi olla matala. Ja osissa talon voin laittaa kiukaan on tehokkaampi ja paremmin eristä.

Tyypit lämpökaapeleiden veden

On olemassa kahdenlaisia ​​lämpökaapeleiden - resistiivinen ja itsesäätöinen. Resistiivinen ominaisuus käyttää metalleja johtamalla sähkövirta lämmittää. Kaapelin Tämän tyyppinen kuumentaa metallin johtimen. Niiden ominaispiirre - ne aina jakaa saman määrän lämpöä. Kaikki kadun + 3 ° C: ssa tai -20 ° C lämmintä ne on sama - täydellä teholla, mikä kuluttaa saman verran sähköä. Kustannusten alentamiseksi suhteellisen lämmin aika, järjestelmä lämpötila-anturit otetaan käyttöön, ja lämpötila (sama kuin käytettiin sähköinen lattialämmitys).

Rakenteen vastuksen kaapelin

Lämmitysvastus johdot asennuksen aikana ei tulisi mennä päällekkäin tai ne voivat sijaita vierekkäin (sulje). Tässä tapauksessa ne nopeasti ylikuumentua ja epäonnistua. Kiinnitä huomiota tässä vaiheessa asennusta.

On myös todettava, että resistiivinen lämmityskaapeli vettä (eikä vain) on yhden ytimen, ja kaksisuuntaisen. Yleisemmin käytetyt Kaksilankaisen, vaikka ne ovat kalliimpia. Ero yhteydessä: kerta-ydin virtalähde on molemmat päät, mikä ei aina ole kätevää. Kaksilankaisen toisessa päässä on tulppa, toisella - perinteisen kiinteän virtajohto ja pistoke, joka sisältyy verkon 220 V. Mitä muuta tarvitset tietää? Resistiivinen johtimet ei voida leikata - ei toimi. Jos olet ostanut lahden pidempi väli tarpeettoman - aseta sen kokonaisuudessaan.

Noin muodossa lämpökaapeleiden myydyn LVI

Itsesäätyvä kaapelit - metalli-polymeerimatriisiin. Tämä johto järjestelmä vain johtaa virtaa, ja lämmittää polymeerin, joka on kahden viiran. Tämä polymeeri on mielenkiintoinen ominaisuus - mitä korkeampi lämpötila, sitä vähemmän lämpöä se allokoi ja päinvastoin, jäähdytyksen, se alkaa tuottaa enemmän lämpöä. Nämä muutokset tapahtuvat riippumatta tilasta vierekkäisten osien kaapelin. On käynyt ilmi, että hän säätelee lämpötilaa, koska se on hyvin nimetty - itsesäätöinen.

Rakenne itsesäätyvän kaapeli

In itsesääntelyelimen (samogreyuschih) kaapelit kiinteä Plussat:

 • ne voivat olla päällekkäisiä ja ei voida polttaa;
 • Se voidaan leikata (on merkitty riviä leikkaus), mutta sen jälkeen on tarpeen tehdä johtaa holkin.

Vähemmän heillä on yksi - korkea hinta, mutta käyttöikä (noudattaen toimintasäännöt) suuruusluokkaa 10 vuotta. Nämä ovat siis kohtuulliset kulut.

Käyttämällä veden lämmityskaapeli tahansa, on toivottavaa eristää putken. Muuten kuumentamalla se vaatii liikaa valtaa, ja näin ollen suuret kustannukset, eikä se, että lämmitys selviytymään erityisen ankara pakkaset.

Lämmityskaapeli vesi ulkopuolelle sijoitetut tai putken sisällä. Kunkin tavan olemassa erityisiä erilaisia ​​johtoja - jotkut vain ulkokäyttöön, muut - sisäistä. Asennusmenetelmä täytyy ilmoittaa teknisistä tiedoista.

Asentaa lämmittimen sisällä vesijohto, sen on täytettävä useita vaatimuksia:

 • kuori ei saa päästää haitallisia aineita;
 • asteen Sähköturvallisuuden saisi olla pienempi kuin IP68;
 • suljettu kärki hihat.

Voidakseen täyttää sisälle viiran lopussa putkilinjan antavat tee, jossa yksi sormet läpiviennin läpi (mukana) Alkaa lanka.

Esimerkki lämmityskaapeli asennus putkeen läpiviennin läpi

Huomaa, että kytkentä - paikka siirtyminen lämpökaapeli ja sähkö - olisi ulkopuolella putken ja laipan. Sitä ei ole suunniteltu käytettäväksi kosteissa ympäristöissä.

T-liitos asentamiseksi lämpökaapeli putken sisällä voi olla eri ulostulon kulmat - 180 °, 90 °, 120 °. Tässä menetelmässä asennus on tehty ei ole vahvistettu. Se vain veloitetaan sisälle.

Tyypit tees asentamiseksi lämpökaapelin sisällä vesi-

Kiinnitä lämpökaapeli veden ulkopinnalle putken niin se on tarpeen rajoittumaan tiukasti koko alueella. Ennen asennusta metalliputki, ne puhdistetaan pölystä, liasta, ruosteesta, hitsin jälkiä jne Pinnan ei saa jättää mitään seikkoja, jotka voisivat vahingoittaa autoa. Metalli levitettyä verkkoa syy kirjataan 30 cm välein (useammin, ainakin - ei) käyttämällä metalloitu muovinauha tai kiinnittimet.

Jos ulottuu pitkin yksi tai kaksi riviä, sitten ne kootaan pohjasta - kylmin vyöhyke, pinottu rinnakkain, välimatkan päässä toisistaan. Kun tehdyn kolme tai useampi lanka, ne on järjestetty siten, että niiden suurempi osa on alaosassa, mutta etäisyys lämmitys- kaapelien väliin säilyy (tämä on erityisen tärkeää resistiivinen muutoksia).

Menetelmät takaamaan lämpökaapeli putkeen

On toinenkin tapa asentaa - kierre. Kaapeli asettuu tulisi huolellisesti - he eivät pidä teräviä tai useita mutkia. On kaksi tapaa. Ensimmäinen - kytkin on vähitellen rentoutumiseen rullata osvobozhdayuschiysya kaapeli putken. Toinen - korjata se notko (alempi kuva kuvassa), jotka sitten kierretty ja kiinnitä metallinen nauha.

Jos lämpimän veden putki on valmistettu muovista, viiran alla ensimmäinen metalloitu nauha liitetään. Se parantaa lämmönjohtavuus, lämmittämisen parantamiseksi tehokkuutta. Toinen rajoitus, asennus lämpökaapelin vesijohto: tees, venttiilit ja niiden kaltaiset laitteet vaativat enemmän lämpöä. Kun asennat tehdä jokaisesta asentamisesta useita silmukoita. Vain varoa minimitaipumissäteen.

Liittimet, venttiilit täytyy lämmetä paremmin

Ehdottomasti eristys lämmitetty putki on ei-toivottua käyttää vuorivillan mitä tahansa alkuperää. Hän pelkää kastua - märkä menettää eristyskyky. Jähmetyin märkänä jälkeen nostaa lämpötilaa, se vain murenee tomuksi. Puute kosteutta putken ympärille niin, että se on erittäin vaikeaa, niin että eristys on parempi ei tehdä.

Ei kovin hyvä eristys, joka on puristettu alle painovoiman vaikutuksesta. Käpertyneenä, ne myös menettävät eristysominaisuudet. Jos putki olet asetellut erikoisrakennettu viemäriin, se ei ole mitään painaa et voi, voi käyttää vaahtoa. Mutta jos putki yksinkertaisesti kaivaa, tarvitset jäykkä eriste. On olemassa toinen vaihtoehto - murskaa alkuun eristys (esim., Polyeteeni vaahto suljettu solu) jäykän putken, esimerkiksi - muovi viemäri.

Esimerkki vesijohto eriste lämpökaapeli

Toinen materiaali, - polystyreeni, valettu muodossa fragmenttien halkaisijaltaan erilaisia ​​putkia. Tämäntyyppinen eristys kutsutaan usein kuori. Hänellä on hyvät eristysominaisuudet, ei pelkää vettä, tekee joitakin kuormia (tiheydestä riippuen).

Mikä voima lämpökaapeli tarvitaan vesihuollon

Tarvittava teho riippuu alueesta, jossa asut, mistä reititys putki, halkaisija putkien, eristetyt tai ei, ja jopa miten haluat navigoida lämmitys - putken sisällä tai sen päällä. Periaatteessa kukin valmistaja on taulukko, joka määräytyy kulutusta kaapelin metriä kohti putken. Nämä taulukot laaditaan kullekin valtaa, joten lataa tässä joitakin niistä ei ole mitään järkeä.

Kokemuksesta, se voidaan todeta, että keskimääräinen eristys putken (polystyreeni kuoret 30 mm paksu) Keski-Venäjällä lämmittämiseen yhden metrin putkien sisällä tarpeeksi virtaa 10 W / m, ja sen ulkopuolella on otettava vähintään 17 W / m. Mitä pohjoisemmaksi asut, sitä suurempi teho (tai paksumman eristeen jalustaa) tarvitset.

Jos haluat maksaa lämmityksen vesi mitätön, se on parempi laittaa termostaatti. Vaikka aiot asentaa itsesäätyvä lämpökaapeli. Yleensä, tekniset tiedot ovat seuraavat: otetaan käyttöön at + 3 ° C: ssa, kytkeytyy pois + 13 ° C: ssa

Jos vettä syötetään teille hyvin, se se ei koskaan lämpötilassa + 13 ° C: ssa On käynyt ilmi, että lämmitys toimii koko ajan, vaikka keväällä ja kesällä. Kesällä tietenkin kaapeli voidaan kytkeä pois päältä, mutta keväällä ja syksyllä älä tee sitä, koska mahdollisuus äkillisiin pakkasta. Wells hieman helpompaa, mutta ei paljon - kesällä, jossa vesi voi olla lämpötilan ja hieman yli shutdown kynnyksen. Mutta tämä on - kesällä ja kuumin kaudella. Ja yleensä, miksi tarvitset lämmittää, esimerkiksi vettä, joka on vesisäiliö? Ja joka menee keittiöön tai suihkussa, voit silti lämpökattiloissa tai vedenlämmittimet.

Joka tapauksessa, se osoittautuu - termostaatti tarvitaan. Se paljastaa sammutus lämpötila alueella + 5 ° C: ssa Kustannukset lämmitys putki laskenut huomattavasti. Tämä lisää merkittävästi käyttöikää lämpökaapeleiden - niillä on jonkinlainen osuus työajan. Sitä vähemmän he työskentelevät, sitä kauemmin palvelee sinua.

Lämpökaapeli vesihuollon - kytkentäkaaviosta termostaatin

Asennettaessa vesijohto lämmitysjärjestelmät termostaattia, on tarpeen asettaa ja lämpötila-anturin. On vaikea. Olisi laittaa putkeen niin, niin, niin se ei vaikuta lämpötilaa lämmittimen. Eli putki ei tarvitse eristää, ja kaapeleista - on tarpeen.

Sam on toivottavaa asettaa termostaatti huoneessa. Se on kytketty vaihde tonttu virrankatkaisimen läpi ja, edullisesti, RCD. Tehonkulutus lämpökaapeli on pieni, koska kone nimitys voit tilata take 6A nimellinen RCD valitse seuraava suurempi ja vuoto, edullisesti 30 mA.

Kytke lämmitys kaapeli vesi vastaaviin liittimiin termostaattikotelon. Jos useita haaroja, niiden zaparalelivayut. Viereisillä kytkettyjen koskettimien lämpötila-anturi. Jokaisena termostaatti on merkintä, jonka perusteella on selvää, että jos se on tarpeen kytkeä. Jos merkintä ei ole - parempi ostaa toiseen: toiminta tässä tapauksessa se on hyvin kyseenalaista.

Lämpökaapeli kuumentamiseksi putki kuumennetaan johtamalla sähkövirta toiminta on tärkein osa, joka on suunniteltu estämään sulatuksen putken ulkoisen viestinnän järjestelmiä.

Camoreguliruyuschiysya lämmitys (lämmitys) kaapeli jäätymissuoja - mahdollistaa lämmittää putken ulkopuolella ja vesisäiliön sisällä, lämpöpumppu asemalle, lämmittää putken osio taloon ja venttiilit, jne.

Jäätymissuoja polyeteeniputkia (HDPE) muovia, metallia.

Konstantinuksen on kysymys! On valtatie PVC-putket noin 500 metriä pitkä, vivahde - (.) Korkeusero pumpun ja vastaanottimen noin 90 metriä, voit antaa neuvoja siitä, miten suojautua jäädyttämistä putkea (suljettu takki eristys), tai pikemminkin miten päästä lämmityskaapeleita IPA tee ei kanavoida.? Kahden puolen tee halkaisija on 40 mm., Kolmas 25 mm.

Itsesäätyvä lämpökaapeli

Harkitse ominaisuuksia lämpökaapelin esimerkissä kahta lajiketta.

Kaapeli DC-vastus, joka lämmönsiirto riippuu jännitteelle, joka johtaa tarvitse ostaa ylimääräisiä laitteita ja liitännät (lämpöanturit ja ohjausyksikkö).

Hinta tällaiset kaapelit alle itsesäätöinen.

Kaapeli on sähkölämmitin vaihteleva vastus kerrostettu rakenne. Johtimet on erotettu polymeeriseen lämpöä emittoivan puolijohteen, niin sanottu matriisi, joka säätelee lämmitys erikseen kunkin kohdan kautta linjan.

Nimi "itsesäätyvä kaapeli," on periaatteen kanssa työnsä, koska määrä lämpö ohjataan muutosten mukaisesti ympäristön lämpötilassa. Pohjimmiltaan tämä ilmiö koostuu vastuksen muutos matriisin riippuen sen lämpötila, ja näin ollen muutoksen suuruuden lähetetyn lämpöä.

Nämä kaapelit tarjoavat helpon liitettävyyden, luotettava, helppo asentaa käsillään, säästää energiaa, vastaavasti, hinta on korkeampi kuin vastus kaapeleita.

Niitä käytetään estämään veden jäätyminen ja viemäriputken noudattaen lämmittämättömissä huoneissa, maaperässä alueilla matalia, lämmitykseen katon terasseille ja vesikourut.

Asennusta varten tällaisten esineiden ja laitteen asentamisen takia lattian yksinkertaisuus, luotettavuus ja kustannuksia verrattuna muihin kuumennetun langan.

Valmistajat tarjoavat monia eri vaihtoehtoja kaikkiin käyttökohteisiin. Vedelle, viemäri, katto, lattialämmitys. On olemassa erityisiä malleja asennettaviksi putkiin.

Tässä tapauksessa sinun täytyy olla varma (ennen kytkemistä) Kiinnitä huomiota eriste, sen on noudatettava puhtaussääntöjä.

Jos olet rakentamassa järjestelmää omin käsin, oikeus valita oikean kaapelin avulla erityisen taulukon tarjoamia kunkin valmistajan.

Näiden tyyppisiä tuotteita on lueteltu, niiden soveltamisala, tapa asentaa (yhteyden sisäänpäin tai ulospäin) ja perusselitelmin (Teho- häviön 1 metri tietyissä lämpötiloissa, ja pituus t. D.).

Oikea valinta olisi perustuttava vaadittu määrä syötetään johtimen sähkövirran. Perusteella tämä teho määritetään useissa metriä kaapelia.

Suuruuden tämän vallan suoraan riippuvainen lämpöhäviöt eli. Onko järjestelmän käyttöolosuhteet, jotka ovat varsin vaihtelevia ja kussakin tapauksessa yksittäisen.

Tässä on laskukaava lämpöhäviö omin käsin.

 • Q = 2p * k * L * ((t ext -. T nap) + 273,15) / ln (D / d)
 • Q on lämpöhäviö, Wat;
 • K - lämmön johtuminen kerroin eristys W / m2 * K;
 • P - = 3,14;
 • L - pituus putken, mittari;
 • tc. - tarvittava nesteen lämpötila kanavassa;
 • t s. - ulkolämpötila talvella,
 • ln - logaritmi
 • d - halkaisija sisemmän putken, mittari; D - halkaisija verhottu eristys, m

Laskeminen lämpöhäviö on vasta alkua "kiehtova prosessi" sukeltaa haara fysiikan kutsutaan termodynamiikan, joten tavallisen kadunmiehen, suosittelemme, että teet kosketuksiin pätevä ammattilainen, jossa otetaan huomioon kaikki erityispiirteet ja yksilöllisyyttä järjestelmään.

Tämän (oikea) lähestymistapa, valinta tulee alas määrittää paras myyjä ja vastaavat laadultaan paksuuden lompakon.

Järjestelmä perustuu itsesäätyvien kaapelin asennusta varten omin käsin, on hyvin yksinkertainen ja koostuu lämmityselementti (kaapeli) ja virtalähteen. Aloita asentaa lämmitys putkiliitin, liitä se sähköisesti, menee pistorasiaan ja itsesääntelyelementtejä kaapeli, ja sitten, asennus käynnistyy järjestelmän.

Lämmitykseen vesijohto tai viemäriin, kaapeli on järjestetty samansuuntaiseen kaistaleina tai parempi, muodossa spiraalimainen kääre.

Edelleen, vahvistetaan erityisellä teipillä alumiinifoliosta. Kun kiinnität omin käsin, se on tehtävä huolella, sillä jos vahingoittaa eristystä johtimen, sisältä kastuu, ja tuote tulee arvoton.

Kun se on asennettu muoviputkien, aiemmin ehdottanut kattamiseksi pinnan alumiiniteippi pinta-ala kasvaa ja parantaa lämmön siirtyminen lämpökaapeli putken sisällä.

Alumiini on erinomainen lämmönjohdin, välittömästi kuumennetaan ja alkaa luovuttaa lämpöä järjestelmään, mikä osaltaan nopeampaa pinnan lämmitystä. Pakkaamisen jälkeen lämmityskaapeli, aina sama me tuuli alumiiniteippi päälle, se vähentää kohdistamattomien lämmönhukkaa.

Sen jälkeen sulje kaikki erityisiä putkien eristys ja kiinnitä ne pidon varmistamiseksi. Tässä asennus on valmis, voimme vain kytkeä järjestelmän pistorasiaan.

On mahdollisuus muninnan kaapelin putken sisällä, tässä tapauksessa, on olemassa joitakin ongelmia.

Tämä järjestelmä edellyttää kaapelien päällysteellä T. kutsutun ruoka-aineita, koska ne ovat kosketuksissa juomaveden. Syöttää putkeen kaapeli vaativat erityisiä tiivisteitä, jotka tarvitsevat paikka asentaa sen. Joten meidän täytyy järjestää ylimääräisiä yhteyksiä.

Lisäksi suuret alueet on ongelmia, jotka liittyvät monimutkaisuus kanavan sulkuventtiilit (jonka läpi kaapeli voi olla huomaamatta sitä), ja laskettu järjestelmän monen pisteen yhteyden. Kaikki tämä voidaan tehdä käsin, mutta se on ongelmallinen riittää.

Yhteensä on kuvattu, voidaan päätellä, että sisäinen kaapelointi tarkoituksenmukaista tarvittaessa lämpeneminen pieni putki segmenttejä, kun läsnä on mukava käyttää niitä, tai jos rakentaminen suoritetaan tyhjästä.

Tässä tapauksessa kaikki vivahteet huomioidaan aluksi koko hankkeen. Vertailukohtana, annamme hinnat itsesäätyvä lämpökaapeli vesihuollon eteläkorealaisen tuotannon.

Syvyys muuttamisesta m.

Sisällä ja ulkona

Tietenkin, asennus kättensä säästää budjetin, mutta yhtä kaikki, koska monimutkaisuuden tarvittavat laskelmat laatuparametrit järjestelmä, on suositeltavaa soveltaa erikoistuneet yritykset niiden annetaan asennusta.

Lisäksi nämä yritykset tarjoavat passi toteutettu töiden kanssa laadunvarmistusvälineet. Hinta asennus laatu maksaa pois.

Lopuksi toteamme, että asennus tämäntyyppisen lämmitys sisältyy pakollisia yhteys sähkötehon "RCD" (vikavirtasuoja). Nimityksiä "RCD" on otettava huomioon suunnilleen 1,5-kertainen käynnistysvirta.

© StrojVannu 2015-2018.

StrojVannu - tietoportaalin rakentamisesta ja kunnostamiseen kylpyhuone ja wc asunnoissa, asuntoihin tai maassa.

Saada lisää tietoa sivustosta osoitteessa "Pääkirjoitus." Voit myös esittää kysymyksen kirjoittajien sivuston tai tarkastella koko luettelon luonnoksen artikkeleita.

Itsesäätyvä lämpökaapelit ja asennus lämmitys kaapeliverkossa

Nollajohdin toimii jatkuvasti täydellä teholla, ja itsesäätyvä lämpökaapeli muuttaa lämmityksen voimakkuus riippuu ympäristön lämpötilasta ja pinnan. Lisäksi eri kohtiin voi olla erilainen voimakkuus, joka riippuu vastuksen ja virran. Vankkaan kaapelointi järjestelmiä, niiden eduista ja haitoista, onko laitos monimutkainen käsillään ja onko toteuttaa sitä.

Rakenne itsesäätyvän kaapeli

Älykäs aina kaksi vaijeria (toisin kuin tavallista). Näiden johtimien on puolijohde matriisi - se, ja säätää vastuksen ja virran.

Punos suojaa komponentteja sähkömagneettista säteilyä ja toimii maadoitus, ja ulkokuoren suojaa kaapelin päässä mekaanisilta vaikutuksilta.

Toimintaperiaate itsesäätävän kaapeli

Kaapeli toiminta perustuu omaisuutta puolijohteen lämpötilan noustessa lisätä vastus, joka alentaa ampeeriluku. Alla ampeeriluku - alempi kuumennuslämpötila ja virrankulutus.

Eri puolilla kaapelin lämmitys intensiteetti voi vaihdella. Esimerkiksi, yksi säteiden varjossa katon ja toinen auringossa - kaapeli lämmittää varjostettu puolella katon intensiivinen kuin on auringon alla. Kuitenkin, se on lämmitetty joka tapauksessa, vaikka vain hieman. Tämän estämiseksi tapahtumasta tulee ylittää +5 ja kaapeli ei ischeryval työelämän ennenaikaisesti, toteuttamisessa termostaatti, joka sammuttaa virtalähteen, kun lämpötila ylittää raja-arvon.

Se on taloudellinen, kätevä ja toimii hyvin. Kaapelilämmitysjärjestelmät käytetään monilla alueilla.

 1. "Lämmin lattia": lanka on asetettu lattian alle tai suoraan betonilaatan (muuten, yhteys lattialämmitys kuuman veden verkot on kielletty). Oikein koottu järjestelmä pystyy suorittamaan lämmitys toiminto.
 2. Lämmitys kuivatuksen ratkaisuja: betonimassan edellyttää tiettyjen edellytysten koko ajan kovettumisen, ja lämmityselementit luoda nämä olosuhteet lämpötilan suhteen. Johdot kiinnitetty telineeseen (käytetään halvinta) - ne ovat edelleen betoniin.
 3. Lämmitys sijoitettujen peilien kääntöpuolella kaapeli järjestelmä ehkäisee kondenssiveden muodostumista, mikä estää peilien.
 4. Putkistojen kaapelit olla yksi tai useampi putken sivuilla tai punos sen kierre. Usein paljon edullisempaa käyttää lanka lämmitysputkia kuin parantaa lämmöneristystä.
 5. Prosessivesi - pitäen lämpötila (mukainen öljy-, kemian, elintarviketeollisuus).
 6. Maatalous: pinnanalainen lämmitys kasvihuoneiden tyytyväinen avulla kaapeliverkossa.
 7. Sulavan jään ja lumen: lämmityslangat estävät jään muodostumisen, jääpuikot jatkuvasti kuumentamalla katon, kourut, räystäs.

Kodeissa yksityissektorin kaapelointi käytetään lämmitykseen:

 • kattotiiliä;
 • kourut;
 • luiskat ja portaat;
 • putkistojen - vesi- ja jätevesihuoltoa (myös erillisenä), sadevesiviemäreiden ja viemäriin.

Kuumennuselementit on sijoitettu laaksoissa, kaukalot, suoraan katto kannen kehän ympärille, ja syöksykanavien (jopa hanat livnevki - reitin poikki vettä), kehä kattoikkunoiden (jos sellainen on) rajapinnassa. Järjestelmä koostuu kytkentärasia termostaatti anturit (lämpötila, sademäärä, vesi).

Juoksuhautoja ja laaksot pitkin kaapelia asetetaan ja kiinnitetään erityistä alumiininauhasuojalla tai asennuskiinnikkeet. Downspouts synnyttää sen sisälle.

Video: Jäänesto järjestelmä katto

Lämmityskaapeli on sijoitettu putken sisään tai ulkopuolelle. Molemmat asennus jokseenkin hyvä, ja joissakin menettävät toisiinsa - valinta riippuu tehtävistä putki järjestelyn putkien halkaisija ja muut tekijät. Kiinnitä kaapeli ulkopinnalle putken saattaa olla vain prosessissa putki, sisäpuolella - milloin tahansa.

Ulkoinen johdot voi olla useita - 1 4. Yksi päällystys pitkin pohjan muoto.

Varmistaa pääasiassa alumiini nauha - se parantaa lämmönsiirtoa, kätevä ja luotettava (parempi suoja vaurioita, ja tehokkaampaa lämmitystä vesi jäätyy pohjasta).

Spiral - toinen tapa Kaapelien ulkopuolella. Se kelataan putken (Vaihe - 5 cm) ja liittää asennus nauha, kuten on esitetty kaaviossa jäljempänä. Johdot tarvitsevat enemmän kuin putkiston pituus, 1,7 kertaa, mutta lämmitys on paljon tehokkaampaa ja nopeampaa. Kauko-paikoissa kaapeli kääritään korvaus, niin silmukka vain kääritty putki.

Erillinen putki solmut (. Laakerit, venttiilit, jne.) Lämmön poistamiseksi suuremmassa määrin, joten kaapeli on järjestetty siten, että:

Asennuksen jälkeen lämmitysjärjestelmän lämmöneristys perässä. On viemäriputkien (mukaan lukien livnevki) kaapelit on aseteltu samoin.

Putkessa lämpökaapeli tehtaan vain, ellei toisin ole mahdotonta. Tällaisia ​​pakkaus on merkittäviä haittapuolia:

 • vähentäminen ontelon putki;
 • väistämätön likaantumista kaapeli Bloom;
 • vähentää piirin luotettavuutta lisäämällä toinen kohta - tee;
 • kyvyttömyys pitää viiran läpi sulkuventtiilit, tees.

On etuja: suorassa kosketuksessa nesteen lämmitin lisää lämmitysteho, mikä vähentää virrankulutusta; korjaus ei ole vaikeaa (kaapeli yksinkertaisesti vedetään ulos ja tilalle).

Menettely asentamiseksi lanka putken sisällä:

 • asennus lämpökaapeli tiivisteholkkikokoonpano;
 • Tee kokoonpano menemään kanavaan lämmittimessä;
 • kaapelointi;
 • karatiiviste kokoonpano.

Kaapelin tiedot veden lämmitykseen putkia

 1. Virta. Tarpeeksi tehoa 5-25 W / m: maanalaisen putki, kaapeli sisällä - 5 W / m, maanalaiset kaapeli ulkopuolella - 10 W / m, ja maanpäälliset - 25 W / m.
 2. Käyttölämpötila. Kaapeleita käytetään ainoastaan ​​alhaisen lämpötilan (65 astetta).
 3. Ominaisuudet sovelluksen. Vain kaksi ryhmää - Tekniikka ja elintarvikkeiden kaapeli. Jos päällystys ulkokäyttöön tekninen jos AKT - ruokaa.

Putkessa voidaan asentaa vain kaapelin sertifioitu ruokaa. Monet kaupat ja kirjoitus - ruokaa. Vaadi vaatimustenmukaisuustodistusta (ilman sovellus sisältää yksityiskohtaiset tiedot ja koodit OK 005 ja HS, pätevä todistus).

Miten voit liittää lämpökaapeli verkkoon

Asiantuntijoille sähköisessä-kaapeliyhteys ei ole iso juttu. Maallikoita henkilö, suosittelemme olla suorittamatta sähkötöihin käsillään, vaikka ohjeet ovat enemmän kuin tarpeeksi.

Video: Liitä lämpökaapeli verkkoon

Tarjoamme toistaa elokuvan - visuaalinen tuki on "leikkaus" itsesäätyvä kaapeli.

Periaatteessa selkeä video, paitsi määritelmät "tuollaista."

Piireissä lattialämmityksen asennus kasvihuoneissa ja lämmitysjärjestelmän ole juuri mitään eroja. Itse asiassa asentaa samassa kerroksessa, mutta jolla on toinen "kerros".

Kuumennuslangan ladotaan suojaverkko sijoitettu hiekka-. Top sijoitettu toinen kerros hiekkaa sen päälle - suojaverkko, sitten - hedelmällistä maaperää. Monikerroksinen "kakku".

"Kakku" näyttää hieman erilaiselta litteällä, itsestään kuumenevat nauha. Tässä tapauksessa ensimmäinen puku eristys ja metalliverkkoa sijoitettu vain yksi kerros.

Jos et voi asentaa järjestelmän maahan, kuumennuselementit sijoitetaan seinille kasvihuoneessa.

Edut ja haitat lämpökaapelin

 • helppo asennus;
 • keveys;
 • pienet energiahäviöt;
 • pieni lanka koko, jolloin mitat kuumennetun rakenteen tuskin kasvaa.

Ehjä itsesäätyvät kaapelit vähentää haittoja nollaan, jos asennus asiantuntijoiden suoritettu sääntöjen mukaisesti ja valmistajan suositusten (taivutuskulma on määritetty käskyn pääluokat). Sähkö (riippumatta siitä, kuinka helppoa se voi tuntua) on suoritettava ammattilaiset.

Mitä autographic asennukseen, he sanovat, vaikka kani voi oppia tupakoida, ja vain 5 minuuttia katsella videota sähköasentaja Kirjastonhoitaja / pieman / suutari - ja se on helpompaa. Tupakointi jänikset emme koskaan tavannut, mutta palaneen taloa vastapäätä offensively usein, ja hallitseva syy katastrofi - paljasjalkainen "linemen" virhe.

Itsestään lämpökaapeleiden myydään usein valmiita osia. Voimme vain kääntyä - joka on triviaali toteuttaa pistorasiaan. Hinta ero on mitätön verrattuna hyödyntämiskustannukset (jos se on lainkaan mahdollista) rakenne tulipalon jälkeen - ja lainkaan vähäpätöinen.

Pyydä ne kommentit

Kuvaile kysymyksesi mahdollisimman yksityiskohtaisesti, ja meidän asiantuntija vastaa siihen

Leave a Comment

− 7 = 1