Miten saada ruskea akryylimaalia

Miten saada ruskea väri maali sekoittamalla värit

Teoreettista tietoa värit antavat käsitystä siitä, että päävärit ovat: keltainen, punainen ja sininen. Minkä tahansa kahden näistä väreistä antaa ylimääräinen sekundäärinen väri. Väriympyrässä käsittää kaikki toissijaiset värit, jotka on saatu sekoittamalla tertiääristä väri.

Miten saada ruskean käytössä päävärit

Jos haluat oppia, miten saada ruskea väri maali ja joitakin värejä tarvitsevat, sinun täytyy hyödyntää värikolmiosta. Tärkeimmät värit ruskea on vihreä ja punainen, tai vastaavan yhdistelmän sininen, keltainen ja punainen.

Miten saada ruskea väri maali sekoittamalla ensisijainen ja toissijainen värit? Ollakseen sekoittaa:

 • vihreä ja punainen;
 • keltainen, sininen, punainen (väripigmentit täytyy ottaa yhtä suhde);
 • oranssi ja sininen;
 • harmaa ja oranssi;
 • magenta ja keltainen;
 • keltainen, oranssi ja violetti (pääasiallinen väri voidaan jakaa enemmän, värin perusteella ympyrä);
 • vihreä, violetti ja oranssi (vihreä - yhdistelmä keltainen ja sininen, violetti - sininen punainen ja oranssi - punainen keltainen).

Miten saada tummanruskeita

Halutun tumma ruskea punainen, oranssi ja keltainen pigmenttejä lisätään pieni määrä mustaa mustetta. Värikylläisyys saadaan sekoittamalla keltainen, punainen ja sininen eri suhteissa empiirisesti:

 • Sinappi väri yhdiste muodostuu punainen, keltainen ja musta pisara vihreä.
 • Sekoittaminen punainen, keltainen, valkoinen ja musta antaa tummanruskeaksi.
 • Punaruskea sävy saadaan ylivalta punapigmenttiä ruskea maali.

Keltainen, sininen ja punainen ovat tärkeimmät Kohler, että vastaus kysymykseen: miten saada ruskea väri maalin? Siksi ruskeaan lisää tarvittavat erilaisia ​​sävyjä, käytä ylivalta keltainen, sininen tai punainen yli muut värit (punainen väriaine tekee väri lämmin ripaus ruostetta, sininen - lisää syvyyttä ja kirkkaus).

Miten saada vaalean ruskea väri

Valkoinen lisätään, kun sekoitusväriä kun haluat luoda kevyempiä sävyjä. Sininen, punainen ja keltainen valkoisin värimaailma antaa vaaleanruskea väri. Enimmäismäärä keltainen pigmentti musteen koostumus muodostaa okran, joka edistää vaaleita sävyjä.

Luominen ruskean kirkkailla ensisijainen ja toissijainen värit eivät aina anna selkeää ja kaunis väri, jolla on työhön. Väri teoria perustuu maan, niin vastaus kysymykseen, miten saada ruskea väri maalin auttaa antaa luonnolliset värit mukana valmiissa maalin taidetta Sienna, okran ja umbra. Nämä maalit sisältävät luonnollisia, luonnon maa pigmenttejä, joten työ ei saisi rajoittaa vain hänen taitojaan väriä.

Luoda kaunis ruskean sävyjä opittava löytämään tasapaino värit (väri, jos väri on vihertävän sävyn, korjata se lisäämällä punaista pigmenttiä, ja poistaa ruosteen punaisen sävyä, lisää vihreä). Ruskea vaihtelut ovat moninaiset ja saat aina oikean ja haluttu sävy työskenneltäessä ensisijainen ja komplementtivärit, luonnon pigmentit.

Ominaisuudet sekoitus akryylimaalit

Akryylimaalit ovat monipuolisia: ne voivat tehdä uskomattomia lasimaalauksia, maalata seinät kotona tai yksinkertaisesti piirtää kuvan. Ne ovat helppokäyttöisiä, kestäviä pito kuivauksen jälkeen, mutta jos haluat erilaisia ​​värejä, kuvio on kallista, koska niiden hinta. Vaihtoehtoisesti hankkia kaikki värit - voit ostaa perus paletin, ja haluttu sävyjä saadaan sekoittamalla akryyli- maalilla.

Mitä värit väriaineet täytyy ostaa

Edes koulussa, saatujen oppien opetti oppitunteja sävytys, kun he sanoivat, että kun sekoittaminen punainen keltainen muuttuu oranssiksi ja sekoittaminen sininen ja keltainen, saat vihreä. Se on sekoitus eri värejä perustuu erityistä taiteellista pöytä enemmän värejä. Taulukon mukaan, luoda tarvittavat paletti on tarpeeksi saada akryyli väriaineet 7 väriä:

Nämä värit ovat tarpeeksi saada sekoittamalla haluttu väri. Riittää, kun käyttää taiteellisia pöytä ja sekoitusväriä saada halutun värisävyn.

Työskentely taulukossa ei esitetä suuria vaikeuksia löytää tarpeeksi siinä värin haluat, ja seuraavaksi ilmoittaa mitä värejä on sekoitettava halutun värimaailman. Esimerkiksi, sinun täytyy maalata oliivinvihreä. Jos tarkastellaan pöydässä, hankkia tarvittavat sekoitus karamellin keltainen ja vihreä.

Se näyttää olevan helppoa. Mutta taulukossa ei sisällä väriaine suhde, annetaan vain värien nimet tarvittavan sekoituksen. Niin miten tämä on mahdollista? Kuten kaikki ne, jotka työskentelevät eri värit maalit, täytyy kehittää omaa värinäkö, auttaa valitsemaan värit vaaditussa suhteessa.

Taulukko sekoittamiseen akryyli maalit

Aloittelijat voivat ehdottaa seuraavaa:

 1. Luoda haluttu sävy värimallia lisätä maalaus alustaan ​​pieninä annoksina, ja tarkista saatu tulos pinnalla tarpeeton.
 2. Vaikka värisävy seurauksena sävyttämällä tuntui oikein, ei pitäisi heti ryhtyä perusmalliin kun sitä pidetään dosmeshivanie päättyy maalausta. On parempi odottaa valvontaa kokeena kuivaus. Kun kuivaus väri voi muuttua hieman, ja sitten se on tarpeen suorittaa lisätutkimuksia sävytys värisekoitus.

Mahdolliset laatiessaan universaaliin joka soveltuu käytettäväksi väriaineiden millään perusteella, mutta voit käyttää järjestelmää, jonka on kehittänyt taiteilijoita, jotka haluavat työskennellä akryylimaaleilla. Kumpi menetelmää käytetään ainoastaan ​​kokemus sekoitus tulee kehittää tarvittavat värinäkö, auttaa valinnassa värien suhteen.

Työskentely akryyli väriaineet

Masters mieluummin luoda taiteen mestariteoksia työskentelystä akryyli väriaineita, kehittänyt erityisen sekoitus järjestelmää. Tämä järjestelmä voidaan jakaa osiin luomaan halutun värit:

Sekoittamalla eri ääntä voi tulla seuraava värisävyt:

Tarpeeksi maalata? On syytä nyt tarkastelemme oikea yhdistelmä eri väreillä, jotka luovat jokaisen äänen.

Lähtökohdaksi ottaa ja titaanidioksidi, nämä pienet määrät lisätään väri. Mitä pienempi lisäsi sävytystä maali, sitä vaaleampi sävy tulee. Näin voit saada kaiken valon sävyt paletin.

Tummat värit ovat hieman erilaisia: musta väri pieneen määrään lisätään perus paletti. Näin voit saada mitään tummempi sävy. On tarpeen lisätään varovasti mustan tai sijasta halutun tummanruskea väritys, voit luoda likaisen ruskeaksi. Vaikka ensimmäinen tulos on epäonnistuminen, toinen ja sitä seuraavat on paljon parempi, koska kokemus tulee käytäntö.

Luodaan tarvittava äänen, voit käyttää sekoittaminen eri sävyjä luomaan halutun väriseksi.

Vihreä väri värivalikoima tarpeen hankkia ei se ensin, sekoittamalla sininen ja keltainen, ja värisävy, ja edelleen sävytys tulos riippuu alkuperäinen suhde väriaineen. Mitä osuudet ottaen, voidaan määrittää ainoastaan ​​kokeellisesti sekoittamalla värejä. On vaikea edes kuvailla kaikkia mahdollisuuksia väriyhdistelmiä, niitä liikaa. Löydät ne taiteellisissa väritaulukossa, josta tulee paras ystävä jokaisen taiteilijan ja sisustajalle.

Nämä kylmät värit voidaan saada sinistä väriainetta sekoittamalla se vaaleanpunainen maali (violetti väri) tai punainen sävy (violetti väri). Tuloksena koostumukset voivat lisätä musta tai valkoinen sävy tuottaa useita värejä.

Jos sekoitetaan eri suhteissa punainen ja keltainen, on mahdollista saada oranssi väri, ja kyllästyminen riippuu vain alkuperäisen värin suhteen. Jos lisäät tulokseen peitellä, että on mahdollista luoda sellainen värejä kuten meloni, persikka tai korallia.

Palanut Umber, sekoitetaan kaikki komponentit väripaletin, voidaan saada monenlaisia ​​beige (seos valkoinen ja ruskea) ja tummaa puuta (ruskea tai musta).

Miten työskennellä paletti

Miten luoda sellaisessa mittakaavassa? Ei monimutkaisia ​​siitä. Töihin tarvitaan:

 • perusväri alue;
 • harjat;
 • säiliö vedellä;
 • art paletin värien sekoituksen (voit ottaa yhden, jota käytetään opiksemme opiskelijat).
 1. Saattaa keskellä valkoinen paletti, koska ne ovat useimmiten käytetään kirkastaa ja luoda erilaisia ​​sävyjä.
 2. Jäljellä syvennykset antaa tarvittavat väriaineet.
 3. Sekoitetaan varovasti, lisäämällä väriä pieninä annoksina ja tarkkailun käyttäen preparaatti saatu tulos.
 4. Sekoittamisen jälkeen kukin harja tulee pestä vesisäiliöön.

Sekoita akryyli väriaineet on yksinkertainen, ja hieman Käytännössä voit oppia saada laaja valikoima värejä, joilla on käsillä vain seitsemän perusvärit.

Tarjous Guru maalit

Hyvää päivää! Osoittakoot väri maali - ftaalihapon sininen (vihreä sävy). Millainen Maalit sekoitetaan tähän. Kiitos jo etukäteen.

Do ruskea sekoittaminen muiden

Ruskea, mutta ei kirkas, mutta varsin suosittuja. Sitä käytetään peruskorjaus huoneistot, maalaus sisustustavaroita, vaikka piirtämällä akryylit ja muut maalit ja guassi, jossa hiusten värjäys, sekä muita toimia. Jolloin saatiin ruskea sekoittumisen käytetty tekniikka. Väri ottaa molemmat tumma ja vaalea, ja jotkut vain tietää, että myöhemmin artikkelissa.

Miten saada klassinen ruskea

Yksi tärkeimmistä ja helpoimmista tavoista tehdä on sekoittaa ruskea vihreä ja punainen väriainei. Nämä värit ovat joka väripaletti, kertymistä, joilla kiinnitetään paperirainaan. Käyttö tummanvihreä ja tummanpunainen ei ole sallittua, muuten saamme lähelle musta väri, mutta se ei tummanruskea.

Toinen menetelmä on sekoittamalla kolme väriaineet: punainen, sininen ja keltainen. Tämä menetelmä tulee edellä esitetystä, sen sijaan että käytettäisiin vihreä sininen ja keltainen, joka, kun se yhdistetään, jolloin saatiin vihreä, lopulta saamme väri Edellä kuvatun kaavan mukaisia. Tämä väriyhdistelmä hyvin, kun paletti on päättynyt vihreä.

Toinen tapa tehdä on sekoitus ruskea, oranssi ja harmaa tai oranssi ja sininen, joka on tärkeämpi tavallista paletti maaleja.

Viimeinen tapa saada klassisen ruskea - liitä magenta ja keltainen musteet. Sen sijaan voit käyttää purppura violetti. Tämä vaihtoehto on vähemmän suosittu, koska se on vaikea hallita tuloksena värien sekoittaminen, pienintäkään yliannostuksen ja värisävy ei ole sama.

Menetelmiä ruskeat

Teemme sävyt

Perinteiset paletti on hyvä, mutta ei aina tarvitse käyttää sitä, esimerkiksi maalaus seinät käytävällä on aiheellista kevyempi sävy, ja antaa realistisen kuvan värejä, joka kuvaa maan tavallisesti pimeässä maali. Seuraavat ohjeet kuinka saada sitä Brown oli tummemmaksi tai vaaleammaksi:

 • Miten saada tummanruskeita? Älkäämme keksiä pyörää ja tarjota tehokkain tapa - on lisäämällä mustan säveltäminen. Suosittelemme sekoittamalla pieniä pisaroita, muuten tuloksena riski pilata maali ja täytyy heittää sen. Kun on lisätty pieni annos mustaa, sekoitetaan huolellisesti tasaiseksi, vasta kun päätös ottaa enempää tarvetta tummumista.
 • Miten saada vaalean ruskea väri? Täällä myös me maistui mennä polku ja tarjoavat menetelmän käytöstä valkoinen tai valkoisia pigmenttejä. Lisäämällä Kirkastaa voidaan tehdä tehokkaammin verrattuna sähkökatkos. Tämä johtuu siitä, että jos uudelleen selvensi ruskea, voit aina palata pari sävyjä tummempi. Tärkeimpiä puolestapuhujia valkoinen valkoista maalia, paitsi sitä voidaan käyttää keltainen - jotka antavat sävy okra, punainen - anna sävyjä ruosteen ja sinisen tehdä syvemmäksi ja vastakkaisia.

Taiteen ystäville yhdessä Olga Bazanova valmistellut opetusvideota sekoittaa ruskea muu:

Edut ja haitat ruskeaa sekoituksen

Oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, mutta eivät ruskea maali kädet ei ole aina paras idea. Katsotaanpa, joissa kannattavan sekoitus, ja kun se on parempi ostaa valmiina väriaine:

  • Paint akryylimaaleilla kankaalle - voit tehdä täällä, ja ruskean sävyt määrät ja pro osia värejä;
  • Tehdä korjauksia ja jäi ylimääräisiä värejä, joista voi saada ruskea suunniteltu käytettäväksi suunnittelussa;
  • Tehdä mitään muuta kuin kauppa suorituskyky väripaletti on väärä;
  • Jos suunnittelu huone edellyttäen ruskea seinät, ei ole tarpeen ostaa muita värejä sekoittaa niitä rautakauppaa tarpeeksi värit ruskea valita oikea;
  • Jos värjätä hiukset, älä sekoita eri osia, vaikka samaa väriä, jos sitä ei ole säädetty asetuksissa;
  • Jos et ole varma etukäteen, että se käyttää ruskeaa.

ruskeat

    1. Jotta kaunis ruskea maali käyttäen tarkkoja mittoja.
    2. Jos saavutetaan haluttu sävy, lisää sitten väriä "laimennin" vielä vähän, tai muuten vaarassa pilaa kaiken.
    3. Yrittää testata tuloksena väriaine värjättiin pieni osa, koska väri pankin ja pinnalla voi vaihdella.
    4. Työskenneltäessä kuvan, yhteys voidaan toteuttaa maaleja suoraan kankaalle, jolloin saavutetaan mielenkiintoinen vaikutus.
    5. Ennen yhteyden muita värejä, lue ohjeet, väri kuivuneen maalin vain poiketa vahinkoa, pitäisi ottaa tämä huomioon.

Menetelmiä ruskeat ja varjossa, niitä voidaan käyttää missä tahansa maalaustyöt, vaan pitäisi keskittyä mahdollisuutta sekoittamalla tai ostaa valmiita. Lisäksi emässeokseksi tehdä monia sävyjä vaihtelevat vaaleasta tummaan, päinvastoin kuin syvä. Älä pelkää kokeilla, koska kaikki kuuluisat mestariteoksia sisustus, maalaus ja muoti juttuja seurauksena suuri määrä näytteitä. Kerro meille kommentteja, ja mitä värejä käytät tehdä ruskea väriaine?

 1. Stensiilit ja mallit koristeluun tehdä käsillään, käsityötä koristelu ja luovuutta arvioidaan aina positiivisesti. Työ käsintehtyjä (käännös: käsintehtyjä) tällä kaudella.
 2. Kaikki pelimerkit miten maalien sekoittaminen saada violetti väri jokaisella on koskaan ajatellut, miten saada sitä tai tätä väriä taiteilijalta. Itse asiassa monet sävyt saadaan.
 3. Mikä tapa saada punainen väri sekoittamalla maali Kaikki tietävät, että yhdistämällä kolme pääväriä (punainen, keltainen ja sininen), voit saavuttaa mitään väriä. Tämä teoria on edelleen.

Kahdeksan tapoja kokki musta matta maali eri pinnoille

Musta maali on välttämätön aine kotitaloudessa. Se voidaan saatu erikoisliikkeestä tai ...

En edes tiedä, että sekoittamalla nämä värit, saat ruskea. Erinomainen artikkeli hyödyllinen.

Itse asiassa helpoin saada ruskea, on sekoittaa punainen ja vihreä. Mutta hunaja helttasieni, sillä kaikki riippuu väriaine, jos se ei ole niin laatu ja väri ei ole erityisen hyvä.

Vau. En koskaan ajatellut, että on olemassa niin monia tapoja saada ruskea. Erittäin hyödyllistä tietoa. Itse olen monta kertaa sen tosiasian edessä, että hän ei voinut löytää oikea sävy. Mutta voit saada sen itse.

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli, on erityisen hyödyllinen noin akryylimaaleja maalaus kankaalle paperille Kiitos!

Jopa asteella, opetettiin sekoittaa värejä ja saada haluttu väri. Muistan vielä, että sinun täytyy sekoittaa punaista ja vihreää, että saisi ruskea. En edes tiedä, että on olemassa muitakin vaihtoehtoja sekoittamista, jotta saadaan ruskea. Nyt tutkia pikkupoika kaikki vaihtoehdot!

Muistan, että meillä on vielä koulussa opetettu miten saada ruskea, vaan sekoittamalla magenta ja keltainen voi kuulla ensimmäistä kertaa yrittää. Tämä on luultavasti vielä sovelletaan tavallisiin maalit, hiusvärin pitäisi valita sekoittamatta.

Olin aikoinaan erittäin hyödyllistä sellaista tietoa kun aviomies maalattu viikonlopun talossa ei ollut noin 300-500 grammaa, on matkustanut paljon kauppoja, varastoissa, työpajoja, markkinoita ja niin edelleen, kaikki pyytää tarkkaa nimeä luettelossa.

Tarkka nimi ei ollut, ja valinta käsin, studiossa, maksavat liikaa, meidän oli oppia sävytetty maalilla. Kävi ilmi oppia voimaa kaikille.

Tarvitsi ruskean eri sävyt, yritti ensin halutun värisävyn, vain lisäämällä ruskeassa maalin tai vaalea tai tumma maali, eikä näin ei käynyt.

Niille löytyy Internetistä oikea materiaali, ja kaikki ihmeellinen tapahtui, melkein mistä ensimmäistä kertaa. Kiitos.

Leave a Comment

− 6 = 3