Miten saada vaaleanpunainen väri kun sekoittaminen värit

Miten sekoittaa väritystä saada haluttu sävy?

Nykyaikaisen tekniikan, sisustussuunnittelijat ovat totta velhoja. Ei aikaa he tekevät mitään tilaa tyylikäs ja omaperäinen. Viime aikoina yhä enemmän huomiota kiinnitetään väritys järjestelmään. Suosituin pidetään epätyypillisten värejä. Tässä yhteydessä herää kysymys: miten sekoittaa värejä saada kiva väri?

Valmistajat maalia aineistoon markkinoilla varsin laaja. Mutta se ei aina saa valita, mitä sopii sisustukseen. Kytkeä useita sävyjä voi säästää aikaa ja rahaa.

Monet erikoisliikkeet, voit käyttää asiantuntijan palveluja, jotka auttavat tekemään haluttu väri. Mutta jos tietää perussäännöt miten sekoittaa värejä, tämä voidaan tehdä kotona omin käsin.

Kun sekoittaminen on tarpeen muistaa yksi tärkeä sääntö: on mahdotonta yhdistää nestemäisen aineen kanssa kuiva-aines. Niillä on eri koodeja, joten väritys muotoiluun seurauksena voi käpertyä.

Mielenkiintoisin osa prosessia on luoda tarvittavat varjossa. On neljä perusväriä:

 • valkoinen;
 • sininen;
 • punainen;
 • vihreä.

Maali sekoituspöydälle

Sekoittamalla niitä voi saada enempää. Täällä ovat kuvaavia esimerkkejä:

 1. Brown tapahtuu kun yhdistää punaisen ja vihreän. Jotta sävyltään, voimme lisätä hieman valkoista.
 2. Oranssi - tulos sekoituksen, keltaista ja punaista.
 3. Jos tarvitset vihreä, sinun täytyy liittää keltainen ja sininen.
 4. Saada väriä violetti, sekoitat sininen ja punainen.
 5. Punainen ja valkoinen johtaa vaaleanpunainen.

Joten voit sekoittaa jopa äärettömyyteen.

Sekoita aineet perustuvat akryyli-

Akryylimaalit suunnittelijat rakastan eniten. Ne ovat erittäin helppo työskennellä, valmiin pinnoitteen erinomaiset vedenhylkimisen. Niiden käyttö on useita vivahteita:

 1. Työ- pinnan on oltava täysin tasainen ja sileä. Voit tehdä tämän, se täytyy hioa.
 2. On tärkeää, että maali ei ole kuiva.
 3. Saada läpinäkymätön väri maali käytetään laimentamattomana. Kääntäen läpinäkyvyyden voit lisätä hieman vettä.
 4. Voidakseen hitaasti löytää oikea väri, se on suositeltavaa käyttää ohuempia akryyli maalit. Hänen ansiostaan ​​keinot ei ole niin nopea kuivumaan.
 5. Jakeluun maalin harjalla reuna.
 6. Sekoittaminen tapahtuu parhaiten puhtaalla työkaluja. Tässä tapauksessa värien tulee lähettää toisilleen.
 7. Tehdä kevyt sävy, ratkaisu täytyy lisätä valkoista pigmenttiä, ja pimetä - musta. On syytä muistaa, että paletti tummat värit on paljon laajempi kuin valo.

Tässä muutamia esimerkkejä sekoittamalla väriaineiden perustuvat akryyli-:

 1. Aprikoosi väri saadaan sekoittamalla punainen, keltainen, ruskea ja valkoinen.
 2. Resepti maali sisältää beige ruskea ja valkoinen yhdiste. Jos tarvitset kirkas beige, voit lisätä hieman keltainen. Sillä vaalea beige sävy tarvitsevat enemmän valkoista.
 3. Gold - Sekoittamalla keltainen ja punainen väri.
 4. Turvallisuus - se on keltainen ruskea. Muuten, se katsotaan suosittuja tällä kaudella.
 5. Hakata voin tehdä, jos vihreä väriaine sekoittaa ruskea.
 6. punainen, keltainen ja sininen kolmea eri väriä täytyy tuottaa violetti.
 1. Yhdistämällä useita eri sävyjä.
 2. Aiheuttaen useita sävyjä toisistaan. Alkuperä voi olla kirkas, ja toinen - läpikuultava.
 3. Työtasolle sovellettu muutaman vedon jälkeen toisiaan. Tämä luo vaikutuksen toinen väri.

Öljy väriaineet - se kirkkaus, syvyys ja tiheys. Ne maksavat hieman kalliimpia kuin toiset. Mutta tulos on sen arvoinen.

Kun työskennellään öljyväreillä saisi sekoittaa enintään 3 väriä. Kuten sanotaan suunnittelijat, tuloksena on likainen ja eloton. Ennakkomaksu suositellaan laimenninta.

Tarkat ohjeet paletti ei ole. Sekoittamalla öljyä väriaineita mahdollistaa mielikuvitusta.

Tärkeä seikka: älä kytke öljyvärimaalaus nitro.

Sekoittamalla useita eri värejä, voit saada paljon erilaisia ​​sävyjä. Mitä?

Varsin usein sisustus. Auttaa luomaan varjo tai huomaamaton väri, samoin kuin:

 1. Luo tavallinen harmaa kuin mahdollista sekoittamalla mustavalkoinen.
 2. Luoda kylmä sävyjä on tarpeen lisätä pieni vihreä, harmaa, ja lämmin - okra.
 3. Harmaa-vihreä - on harmaa valkoinen ja vihreä.
 4. Siniharmaa - harmaa, valkoinen ja hieman sininen.
 5. Tummanharmaa - tulos sekoittuminen harmaa ja musta.

Rikastua ruskea väriaine on sekoitettu:

 • vihreä ja punainen;
 • punainen ja sininen ja keltainen;
 • Punainen valkoinen, musta ja keltainen.

Miten luoda muut alkuperäiset sävy:

 1. Sinappi saadaan jos keltainen maali lisätä punaisen, vihreän ja musta väri.
 2. Tupakka Hue - punainen, vihreä, keltainen ja valkoinen.
 3. Kullanruskea - tuloksena yhteyden keltainen, punainen, vihreä, valkoinen ja sininen. Tässä tapauksessa keltainen pigmentti tulisi olla enemmän.
 4. Perustana vaaleanpunainen väri pidetään valkoista. Tähän lisättiin punaista. Mitä kirkkaampi haluttu sävy, sitä enemmän punaista on lisättävä.
 5. Rikkaiden kastanja sekoittaa punainen ja musta.
 6. Kirkkaan punainen-oranssi väri - punainen ja pieni keltainen. Mitä kauemmin olet viimeksi, vaaleampi on tulos.
 7. Pistää väriaine violetti sävy, voit käyttää sekoittamalla muutama tippa kirkkaan sininen ja keltainen ja punainen pigmentti.
 8. Voit luoda vadelma, reseptin mukaan sinun täytyy sekoittaa kirkkaan punainen + valkoinen + ruskea + sininen. Mitä enemmän valkoista, vaaleanpunainen sävy.

 1. Perustana vaaleanpunainen väri pidetään valkoista. Tähän lisättiin punaista. Mitä kirkkaampi haluttu sävy, sitä enemmän punaista on lisättävä.
 2. Rikkaiden kastanja sekoittaa punainen ja musta.
 3. Kirkkaan punainen-oranssi väri - punainen ja pieni keltainen. Mitä kauemmin olet viimeksi, vaaleampi on tulos.
 4. Pistää väriaine violetti sävy, voit käyttää sekoittamalla muutama tippa kirkkaan sininen ja keltainen ja punainen pigmentti.
 5. Voit luoda vadelma, reseptin mukaan sinun täytyy sekoittaa kirkkaan punainen + valkoinen + ruskea + sininen. Mitä enemmän valkoista, vaaleanpunainen sävy.

Syvän vihreä väri syntyy, kun yhdiste keltainen ja sininen. Määrästä jokainen niistä riippuu kylläisyyttä valmiin väriainetta. Luoda sävyjä, sinun täytyy lisätä enemmän vihreä väri:

 1. Sillä minttu tarvitsee valkoinen.
 2. Oliivin vihreä ja tarvitsi muutama tippa keltaista.
 3. Hue yrttejä voi saada sekoittamalla vihreä ja sininen. Kohdista väri keltaisella maalilla.
 4. neulat väri - tulos sekoittamalla vihreä musta ja keltainen.
 5. Vähitellen sekoittamalla vihreä valkoinen ja keltainen, on mahdollista tehdä Emerald sävy.

Monet kysyvät, onko mahdollista sekoittaa maaleja eri valmistajien? On toivottavaa sekoittaa väriaineet valmistettiin samassa yrityksessä. Vielä parempi, että ne olivat peräisin samasta erästä. Sekoita väriaineet eri yritysten ei suositella. niillä on usein erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten tiheys, kirkkaus, jne. Tämän vuoksi valmiin päällysteen voi hyytyä.

Jos on halu ottaa riskiä, ​​on mahdollista yhdistää hieman yhden ja muissa väreissä syntynyt liuos pintaan. Jos se sakenee tai kolhi kappaleina, kokemus on epäonnistunut.

Oikein sekoita muutama värit voivat olla avulla erityisiä tietokoneohjelmia. Ne auttavat nähdä lopputulos ja prosenttiosuuden määrittämiseksi kuinka paljon äänen lisättävän. Nämä ohjelmat auttavat ymmärtämään, mitä varjossa voidaan saada varat, jotka ovat käytettävissä. Ne koostuvat useista osista:

 1. Painike, joka poistaa joukosta ääniä.
 2. Nimet värejä.
 3. linja tulo tai lähtö laskennassa tai laskentaa.
 4. Näytteitä.
 5. Painiketta, joka tuo väriä asetettu.
 6. Windows tuloksia.
 7. Ikkunat ja luettelo uuden vaihtoehdon.
 8. Valmis väriainekoostumuksesta prosentteina.

Sekoittamalla useita eri värejä - melko yleinen keskuudessa suunnittelijat tervetulleita. Fancy sävyt auttavat myönteisesti sisustamisessa, jotta se alkuperäinen tai jopa ainutlaatuisia. Väriaineita voidaan sekoittaa jopa kotona. On monia reseptejä luomaan tietyn sävyn. Esimerkiksi saamiseksi beige tarvitse kytkeä valkoinen ja ruskea, ja pinkki - valkoinen ja punainen.

On suositeltavaa aina olla käsillä laimennusainetta, joka ei anna maalin kuivua nopeasti. Ei pitäisi sekoittaa varoja eri valmistajien, koska loppujen lopuksi osoittautuu huonolaatuisia pinnoite. Selvittää lopputulos sekoituksen, voit käyttää erityistä tietokoneohjelmaa.

Tarjous Guru maalit

lisätään valkoinen maali ruskea väri ajatellaan kerma ja saada vaaleanpunainen miten korjata

värien sekoituksen

Moderni sisustus täynnä alkuperäisiä sävyjä. Valikoima lopputuotteita eivät aina sisällä haluttua puolisävelaskel. värien sekoittaminen taulukko auttaa kotona saada toivottua tulosta. Tiedot on hyötyä paitsi korjaamiseen asunnosta. Tietoa väri sekoittamalla hyödyllistä monenlaisia ​​ihmisiä: nuoria maalareita, autotallit työntekijöitä, sisustussuunnittelijan ja muita luovia tyyppejä.

Kokeet sekoitus: mitä sinun tarvitsee tietää etukäteen

Maailma ympärillämme on täynnä laaja väripaletti, mutta kaikki perustuvat värikkään loiston kolmea pääväriä: sininen, punainen ja keltainen. Se johtuu niiden sekoituksen halutun puolisävelaskel.

Saada uuden sävyn, käytä perus Kohler eri suhteissa. Helpoin esimerkki siitä, miten saada vihreää. Vastaus on hyvin yksinkertainen: sekoitetaan keltaista väriainetta sinisellä. Läpinäkyvä taulukko primaaristen, sekundaaristen ja siirtyminen värit saadaan sekoittamalla, on seuraava:

Tämä taulukko auttaa ymmärtämään kysymyksen, miten saada keltainen väri sinänsä virheellinen. On mahdotonta saavuttaa liittää muita komponentteja, kuten keltainen viittaa kolmeen ääniä. Siksi, kun tarve on keltainen, valmiina väriainetta tai pigmenttiä uutettu luonnontuotteista, joka ei ole aivan sopiva.

Sama ensisijainen väri, joka on otettu eri suhteissa sekoitettuna antaa uuden tuloksen. Mitä suurempi väriaineen määrä, lopullinen tulos, joka saatiin sekoittamalla on lähempänä alkuperäistä värisävy.

Kokeiden suorittajien tarpeellisia ottaen tunnettu sääntöjä. Jos yhdistää kromaattiseen värit väriympyrä sijaitsevat lähellä toisiaan, saadaan sekoittamisen jälkeen maali vahvalla kromaattinen sävyn, vaikka ei puhdas sävy. Yhdiste väriaineet sijoitettu vastakkaisille puolille johtaa muodostumista akromaattinen värejä, joiden pääasiallinen harmaan sävyn. Suunnattu optimaalinen väriyhdistelmä auttaa kromaattiselta ympyrä:

Esimerkiksi jos otat sinooperi punainen ja valkoinen johto, tuloksena kirkkaan vaaleanpunainen väri tietyn ajan kuluttua tummenee. On toivottavaa, että saadaan haluttu sävy ottaa korkeintaan rajoitettu määrä alkaa värejä. Kun sekoittamista on otettava huomioon niiden yhteensopivuus. Esimerkiksi öljypohjainen väriaineita herkkä liuottimia. Tai tummumista nopeasti palavaa materiaalia, on parempi jättää. Taulukko yhdistelmiä, joita ei saa käyttää estämään virheitä luova prosessi:

Erilaisia ​​punaisen

Punainen on kärkikolmikkoon alkuperäiset värit, jotka muodostavat pohjan. Siksi jopa vähimmäismäärästä maaleja ei voi tehdä ilman sitä. Kuitenkin kysymys siitä, miten saada punainen väri sekoittamalla värit joskus tapahtuu edelleen. Tämä johtuu siitä, että tulostus käytössä Magenta, niin luova etsintä, miten saada punainen, luonnollinen. Kaikki on päätetty hyvin yksinkertaisesti: luonnollisia punainen keltainen sekoittaa magenta volyymien 1: 1.

Värimaailma punainen on monipuolinen, niin paljon yhdistelmä vaihtoehtoja:

 • Erittäin suosittu kysymys, miten saada Crimson. Lähtöaineena seosta Colera - punainen ja sininen tasasuhtaisesti, vaihdella värisävy magenta avulla käyttöön pieniä määriä musta tai valkoinen karamelli.
 • Vastauksia, miten saada ruskea, hieman. Helpoin tapa - Kytke punainen ja vihreä. Koska vihreä itse on sekoittamalla keltainen ja sininen, sitten vastaavasti saavuttaa ruskea tausta auttaa yhdistää kolmen päävärin. Yksityiskohtaisempia keinoja sävyt ovat edustettuina kartalla:

 • Pink voidaan saada yhdistämällä punainen valkoinen.
 • Jos sekoitat 2 annosta punaista värimaailma 1 osa keltaisella maalilla muuttuu punaiseksi. Saadaksesi oranssi, sinun täytyy lisätä määrää keltainen. Riippuen halutusta väri, oranssi väri valmistetaan sekoittamalla vaaleanpunainen väri ja keltaista väriainetta.

 • Burgundy saavuttaa monin eri tavoin. Helpoin - lisätä vähänkin sininen maali, koska punainen itsessään on tumma. Samanlainen tulos tulee käyttöön hieman punainen keltainen ja vähän mustaa maalia.
 • Sekoittaminen punainen ja pinkki väriaine mahdollistaa rento punainen pohjavirettä, tulos auttaa lisäämään valkoista.
 • Yhdistämällä punainen purppura suhteessa 3: 1 tulosta syvän punainen väri.
 • Erilaisia ​​punaisen näyttää seuraavan kierroksen. On huomattava, että lisäämällä mitä tahansa seosta, valkoista maalia johtaa kevennys ääniä ja musta - tummumista.

  Alla oleva taulukko auttaa käsittelemään nimet punaisen:

  Vähintään rikas värivalikoima antanut sekoittamalla sinistä väriainetta sisällä pohja kolmikko. Joten ei välttämättä millään asetettu. Kuitenkin myös sarja 12 väriä ei aina tarpeisiin todellisen sinisen sävy. Syy - värin vaihtelu. Classic sävy kutsutaan kuninkaan, ja myydä se on usein korvattu ultramariini, jolle on ominaista kirkkaan tumma sävy hieman läsnäolo violetti. Siksi kysymys siitä, miten saada sininen väri ei näytä järjetöntä. Lähtö tilanne olisi lisäämällä emästä väri valkoinen suhteessa 3: 1. Samalla tavalla se valmistettiin mustakitatuskaa vain yhdistämällä käyttö lisää.

  Mielenkiintoinen sinisen värin kohtalaisen kylläisellä tulos saadaan, kun yhteyden tumma ultramariini turkoosi.

  Seuraavat suositukset auttavat suuntaamaan mitä värejä on sekoitettava tuottamaan sinisen sävyjä:

  • Yhtä suuret määrät sinisiä ja keltaista väriainetta antaa tumman sinivihreän sävy. Johdanto valkoinen edistää selvennettävä, mutta se vähentää kirkkautta. Syynä on yhdistelmä kolmesta osasta, ja mitä enemmän niitä on, sitä enemmän se muuttuu ikävä väri.
  • Mixed syaani sininen ja lisätä hieman vähemmän vihreän määrää saada turkoosi väri. Tämä sävy kutsutaan myös akvamariini.
  • Johdettu yhtä paljon sininen ja vihreä väri, jota kutsutaan preussinsininen. Kun niitä annetaan valkoisen värin kylläisyyttä pienenee, mutta ei jätä värin puhtaus.
  • Punainen Kohler suhteessa 2: 1, jolloin saatiin sininen violetti sävy. Saatu väri on selvennetty käyttöön valkoinen.
  • Sekoitetaan yhtä suureen osaan sininen ja vaaleanpunainen madzhentovogo antaa kuninkaansininen, jolle on tunnusomaista epätavallisen kirkas.
  • Tummempi muuttuu siniseksi, kun sekoitetaan musta suhteessa 3: 1.

  Assistentti kokeissa sekoittaminen tulee taulukon nimet sinisiä sävyjä:

  Starting vihreä normaalisti läsnä kaikissa sarjaa ilman väriaineen vaaditaan antamaan ongelmia ei esiinny. Kytke keltainen ja sininen tuottaa halutun vihreä tausta. Mutta mitään luovia suuntaan, olipa se maalaus, sisustus ja muut koriste kohteita vaihtoehto edellyttää laajaa paletti vihreä. Perusperiaate Kokeissa on muuttaa mittasuhteet perusvärejä, vaalentaa tai tummentaa tausta käyttöön valkoinen tai musta väriaine.

  Seuraavassa käsittelyssä keskittyy laimentamismahdollisuudet ja tulokset kokemus:

  • Sininen ja keltainen yhdiste, jossa on pieni lisäys on khaki ruskea. Green pieni määrä keltainen oliivi muotoja.
  • Perinteiset kalkki - tulos sekoittuminen vihreä ja valkoinen. Säädä lämpö lisää keltaista tai sinistä.

  Erilaisia ​​sävyjä vihreä väri osoittaa ympyrä. Keskellä on emäksinen väriaine, jonka jälkeen ylimääräinen komponentti, sen jälkeen - tulos sekoittamista. Viimeinen kierros - se kokeita lisäämällä tuloksena sävyjä valkoisen ja mustan pigmentin.

  Seuraavassa taulukossa tulee avustajan kokeissa.

  Kaleidoskooppi väri ei ole rajoitettu yhdistämällä emäksiset värit. Esimerkiksi vaativat usein harmaa. Eri suhteissa valkoista ja mustaa pigmenttiä antaa laaja paletti akromaattinen.

  Miten saada norsunluun? Pohja on valkoinen, jotta se vähitellen lisättiin pieninä annoksina okran ja tumman ruskea. Okra edistää ilmentymä lämpimiä sävyjä lisäisi ruskealla kylmässä taustalla.

  Toinen taulukossa esitetään erilaisia ​​laimentamismahdollisuudet:

  Miten saada mustan? Yhdistämällä syaani, keltainen ja magenta. Käytettävissä ne eivät aina niin avustaja on kolme emäksistä väriainetta. Yhdistelmä vihreän ja punaisen Myös antaa eräänlainen musta, mutta hän ei ole puhdas.

  Vaikka kysymys et löydä kuvausta taulukon auttaa paitsi tehdä suosituksia sekoittamiseen, mutta myös osoittavat tulos kokeiluja. Tulokset oman kokeita sekoittaminen voivat poiketa jonkin verran edellä, kaikki riippuu koostumuksesta väriainetta ja pintaa, johon sitä sovelletaan.

  Lähetä kommentti

  Kuinka tehdä sänkyyn kiviä + valokuvat Tätä ja minua enemmän kuin Rakari. tuskallisen kaunis

  Automaattisen pumpata varsin informatiivinen video, joka on välttämätöntä.

  Joka laatikko valita kylvyn Kaunis kylpylä kuvassa, mökit harvoin.

  Suunnittelupiirustukset visiiri + Erityiset kiitokset yksityiskohtaiset piirustukset

  Miten sekoittaa värejä

  Tuntemus värien sekoittaminen vaihtoehtoja voi olla hyödyllistä paitsi ammattitoimintaan taiteilijoiden. Yksilöllinen suunnittelu asuintilaa usein asettaa suunnittelija kysymys, miten voidaan saavuttaa tämä tai tuo mielenkiintoisen pohjavirettä. Ehdotti yhdistämällä vaihtoehtoja ja värien sekoittaminen pöytä, joiden avulla saat haluttu vaikutus.

  Suositukset värien sekoittaminen

  Arki on täynnä laajin mahdollinen värien. Saada oikea, on välttämätöntä tietää koukerot yhdistämisen.

  Sininen, punainen ja keltainen maali - kolme tukipilarit laaja paletti sävyjä. Muodostetaan nämä värit sekoittamalla muita värejä mahdotonta. Samaan aikaan yhdistämällä ne toisiinsa tarjoaa poikkeuksellisen paljon yhdistelmiä.

  Koosta riippuen yhden osan maalin lisätään muita, saatu tulos on lähellä yhtä tai muun alkuperäisen värin. Yksi tunnetuimmista esimerkeistä on sekoitus sininen ja keltainen, jolloin vihreä väri. Tulos on saatu lisäämällä uusia osia keltainen muste muuttuu vähitellen, suurin lähestyy vihreästä keltaiseen. Takaisin sininen voi kun lisätään vihreä seos oli suurempi tilavuus lähde-elementin.

  Sekoittamalla kromaattiset värit, jotka ovat lähellä toisiaan väri pyörä, tarjoavat maali, jossa ei ole puhdas sävy, mutta jolla on erilaisia ​​kromaattinen värisävy. Yhdistelmä värejä, jotka ovat vastakkaisilla puolilla kromaattinen ympyrä, johtaa akromaattinen väri. Esimerkki - oranssi yhdiste vihreä tai magenta. Että on seos, jossa on lähekkäin värin musteet ympyrä on antanut tyydyttynyt kromaattinen värisävy värejä mahdollisimman kaukana toisistaan, kun sekoitetaan johtaa harmahtava sävy.

  Yksittäisten maali saattamalla annettu ei-toivotun kemiallisen reaktion, joka voi aiheuttaa halkeilua tullut koristekerros. Joissakin tapauksissa, saatu kuvio voi tummentaa tai muuttuu harmaaksi. Hyvä esimerkki on seos lyijyvalkoisen ja punainen sinooperi. Houkutteleva vaaleanpunainen väri tummuu ajan.

  Parhaassa tapauksessa monivärinen ulkonäkö saavutetaan sekoittamalla vähimmäismäärä värejä. On tärkeää pohtia, mitä maali sekoittamalla keskenään antaa pysyviä tuloksia, ja joissa yhdistyvät hyväksyttävää. Saatua tietoa voidaan sulkea pois työstä poltettava tai tummumista jäljempänä maalilla.

  Vähentää virheellisten yhdistelmien avulla taulukko ei-toivottuja yhdisteitä, alla:

  Kokeilleensa käytännössä näissä esimerkeissä, tulevaisuuden taiteilijat ja suunnittelijat saavat arvokasta työkokemusta.

  Menetelmiä punainen ja sen sävyt

  Punainen on yksi kolmesta pääväriä ja varmista ettei edes vähimmäismäärä. Mutta sävy magenta käytettävä massa tulostusta. Vastaus kysymykseen, miten saada punainen väri, on varsin yksinkertainen: ehdotettua sekoitus magenta ja keltainen suhteessa 1: 1. On muitakin vaihtoehtoja saada punainen väri sekoittamalla värit:

  • Karmiini värisävy lähellä fuksia kytketty suhteessa 2: 1, jossa on keltainen, punainen antaa toissijainen vaikutus. Osuus 2: 1 johtuu täydellisempi karmiini väri verrattuna magenta.
  • Pink kun sekoitetaan keltainen oranssi muodostava vaikutus. Syynä on, että vaaleanpunainen - yhdistelmä valkoinen ja punainen maali, ja magenta - kirkkaan purppura, saatu yhdistämällä punainen ja violetti.
  • Saavuttaa scarlet ääniä mahdollistaa yhdistelmä punainen ja keltainen suhteessa 2: 1. Lisäämällä määrä keltaista maalia, saat oranssi.
  • Luoda rento punainen rasteri, sekoitetaan punainen ja pinkki maalilla. Saat tasaisen kirkkaampi sävy mahdollistaa yhdistämällä punainen ja valkoinen, mutta se johtaa ainutlaatuisen nettotuloksen.

 • Sekoittamalla punainen ja oranssi, vastaavasti, saavuttaen kirkkaan punainen-oranssi. Sama tulos, kun suuria määriä mustetta saadaan yhdistämällä keltainen ja punainen.
 • Punainen puhdas tarpeeksi tumma, lisäämällä siihen tummempi sävy, saadaan viininpunainen.
 • Hanki tummanpunainen vaikutus mahdollistaa sekoituksen punaista ja violettia väriä osuuden 3: 1. Lisääntyvä violetti sävy johtaa punavioletti tuloksen. Mutta saavuttaa sellainen yhdistelmä magenta ei ole mahdollista, koska se on kirkas väri, ja mikä tahansa yhdistelmä antaa tylsä ​​tuloksen verrattuna alkuperäiseen.
 • useita ehdotuksia alla antaa käsityksen siitä vaihtoehdoista yhdistämällä punainen ja muut värit:

  Keskellä on tärkein punainen. Lisäsuoritusmuodoissa ovat sekoitus. Seuraava kierros - tulos yhdistelmän ensimmäistä kahta väriä. Lopuksi, suoritusmuodoissa värejä edustaa lisäämällä viimeinen tulos punainen, musta tai valkoinen maali.

  Sininen tarkoittaa päävärit, joten muodostaa kaikkien sinisiä sävyjä maali tarvitaan.

  Vaikka käytettävissä sarja 12 väriä, ajoittain herää kysymys, miten saada sinistä. Classic sävy on nimeltään "royal9raquo, ja täydellinen akryylit ovat usein tärkein ultramariini väri, joka on valoisa sävy tumma lila keskisävyjen. Saavuttaa kirkkaampi vaikutus mahdollistaa sekoittumisen sininen ja valkoinen suhteessa 3: 1. Kasvu johtaa valkoisen sävy jopa vaalentamiseen taivaansininen. Mahdollisesti saavuttaa kohtalaisen tyydyttynyt tulos, tumman sininen väriaine sekoitetaan turkoosi.

  Mitä värejä on sekoitettava, saada sinisiä sävyjä tarkastellaan muita:

  • Vaikutus tumman sininen ja vihreä väri saadaan aikaan sekoittamalla sininen ja keltainen väri tasasuhtaisesti. Lisäämällä valkoista maalia johtaa sävyltään, ja vähentää luminanssi, koska yhdistelmä 3 elementtejä.
  • Luominen "preussinsinistä" suoritetaan sekoittamalla 1 osa basic sininen ja lisäämällä 1 osa koostumusta kirkkaan vihreä ja väriltään vaalean vihreä. Kirkkaita ja syviä sävy valkoinen ohennetaan, ja sen puhtaus ei ole muuttunut.
  • Yhdistelmä sinisen ja punaisen suhteessa 2: 1 antaa sinisen sävy violetti. Vaalentaa tummia ja rikas sävy mahdollistaa lisäämällä valkoista.
  • Kuninkaallinen kirkkaus on erilainen, sama vaikutus saadaan aikaan sekoittamalla perus- vaaleanpunainen mandzhentovo tasan. Sekoittumisen valkoinen perinteisesti keventää tulosta.
  • Yhdistelmä oranssia antaa harmaan massan. Korvaavan oranssista ruskeaksi 1: 2 pohjaan luo tumma väri monimutkaisen siniharmaa sävy.
  • Muodostumisen tummansininen epäpuhtauksia on kautta musta suhteessa 3: 1.
  • Luoda omia sininen sävy mahdollistaa sekoittaminen ensisijainen valkoiseksi.

  Pieni pöytä on yhdistelmä vaihtoehdoista on esitetty alla:

  Ratkaista ongelma, miten saada vihreän värin, kun on kyse hänen poissaolonsa joukossa on melko yksinkertainen: kytke keltainen ja sininen. Rikas paletti vihreä rasteroitu luotu mittasuhteiden muuttaminen lähtöaineiden ja lisäämällä muita tekijöitä suorittamasta toimintoa ja vaalentamiseen tai tummumista. Tässä tehtävässä hän toimii mustaa ja valkoista maalia. Vaikutus oliivi ja khaki aikaan sekoittamalla kaksi peruselementtiä (keltainen ja sininen), ja pienen epäpuhtauden ruskea sävy.

  Jos vihreä saadaan sekoittamalla, sen jälkeen rasterit ovat duller. Näin ollen, koe vihreä asteikolla paremmin, kun se alun perin päättynyt ensisijainen väri. On monia vaihtoehtoja yhdistämiseksi:

  • Yhdistelmä saman verran sinistä ja keltaista antaa vihreä ruoho.
  • Lisäämällä keltainen 2 osaan lisäämällä 1 osa sininen aikaansaadaan keltainen-vihreä vaikutus.
  • Koe päinvastoin muodossa sininen ja keltainen suhteessa 2: 1 tuottaa sinivihreä sävy.
  • Jos edellinen rakenne lisätä ½ ulottumattomissa musta tummanvihreä vaikutus.
  • Vaaleanvihreä lämmin sävy muodostettu keltainen, sininen ja valkoinen väri suhteessa 1: 1: 2.
  • Saman vaaleanvihreä sävy, mutta kylmä sävy, on tarpeen ottaa keltainen, sininen ja valkoinen emäkset suhteessa 1: 2: 2.
  • Tumma oliivi väri muodostetaan sekoittamalla yhtä suuret osat keltainen, sininen ja ruskea muste.
  • Harmaa-ruskea väri saadaan samanlaisia ​​elementtejä suhteessa 1: 2: 0,5.

  Ekspressiivisyyden vihreä väri on suoraan verrannollinen lähteen elementtejä, vastaavasti, rasteriresoluutio luminanssi hylkii kylläisyyttä vihreä. Visuaalinen esitys sekoittamalla vaihtoehdoista antaa graafisen paletti:

  Kuten on laita punaisella ympyrällä keskellä on tärkein maali, jonka jälkeen sekoittamalla vaihtoehtoja, sitten - kokeiden tuloksiin. Viimeisellä kierroksella - on sävyjä ennen lisäämistä perus-, valkoinen tai musta maali.

  Muita vaihtoehtoja yhdistämällä

  On monia muita tekniikoita luoda toivottua vaikutusta lisäämällä väriainetta perusväri. Vastaus kysymykseen, miten saada norsunluun on monipuolista ja riippuu pinnalla, jossa on tarkoitus soveltaa maalilla. Helpoin vaihtoehto - sekoitus puhtaan valkoinen pohja kellertävä pohja. Esimerkiksi White lisättiin kellertävä okra tai minimaalinen määrä strontiumia. Ja äänisen paperi, pieni määrä kaliumpermanganaatin laimennetaan vedellä. Vaaleanpunainen värisävy ilmaisee oikean laimennus. Vanupuikolla, harja tai sieni kostutetaan saatu koostumus, ja sitten käsitellään paperin pintaan.

  Lisäksi on olemassa useita tapoja saada mustaa väriä:

  • sekoittamalla kolmea perusväriä punaista, sinistä ja keltaista;
  • yhdistämällä syaani, magenta ja keltainen;
  • yhdiste, vihreä ja punainen, mutta tulos ei ole 100% tarkka, mutta vain lähellä halutun vaikutuksen.

  Yritämme vastata yleisimpiin kysymyksiin sekoitus makua:

  • Miten saada Crimson väri: sininen peruste lisäämällä punainen, valkoinen ja ruskean sävyjä.
  • Get turkoosi, akvamariini toinen nimi, joka voidaan sekoittaa sininen ja vihreä. Riippuen mittasuhteet uuden värisävyjä vaihtelevat pehmeät pastellit intensiivistä ja kirkas.
  • Miten saada keltainen? Se kuuluu valtavirran ja saada se yhdistämällä muita värejä mahdotonta. Jotain vastaavaa keltaista voidaan luoda vesiväreillä kytkettäessä vihreä ja oranssi tai punainen. Mutta saavuttaa puhtauden sävy tällä tavalla on mahdotonta.
  • Miten saada ruskea sävy? Tämä edellyttää perusväriä: punainen, keltainen ja sininen. Ensimmäinen, punainen lisätään pieni määrä keltaista (likimäärin suhteessa 10: 1), sitten tilavuus lisätään vähitellen, kunnes oranssi väri. Sitten edetä käyttöönoton sininen elementin, 5-10% kokonaismäärästä on riittävä. Vähäisiä muutoksia mittasuhteet antaa erilaisia ​​vaikutuksia ruskean.
  • Yhdistetään eri suhteissa musta ja valkoinen elementit tarjoavat monipuolisia harmaan sävyjä.

  Kuten näette, vaihtoehdot halutun vaikutuksen luomisprosessi suunnittelun lukemattomia. Lisätietoja taulukossa esitettyjen muunnosten kanssa värien sekoittaminen ja video:

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Leave a Comment

  1 + 8 =