Kuinka käyttää nestekynnet

Kuinka käyttää nestemäisiä nestekynsejä? Ohjeet ja suositukset A-Z ...

- Luda, katso, olen kuin terminaattori? - Niin. vain nestemäistä.

(fragmentti Comedy Clubista).

Olen iloinen voidessani tervehtiä kunnioittavaa lukijaa!

Nestekynnet ovat eräänlainen rakenne ja kiinnitysliima, jota käytetään erilaisten materiaalien liimaamiseen. Se perustuu polymeereihin ja synteettisiin kumeihin, joiden mittasuhteet ja laatu määrittävät tarttuvuuden (adheesion asteen).

Lisätietoja:: nimi on tuotteen nimi, Liquid Nails (jonka amerikkalainen valmistaja on keksinyt vuonna 1968). Meidän, Venäjän markkinoilla, ne ilmestyi 90-luvulla ja ne olivat hyvin "liimattu" ammatti-ja amatööriympäristössä.

Tuotteen erityisyys edellyttää tiettyä ymmärrystä ja taitoja. Muuten on olemassa vaara pilaantuvan liimattavan pinnan heikentymisestä. Tässä suhteessa tämän artikkelin aihe on nestekäsin käyttöohjeet. Lisäksi on hyödyllistä oppia, miten ja miten puhdistaa pinta, jos jokin meni pieleen. Mennään!

Tyypit liima nestemäiset kynnet

Niiden kaksi ovat orgaanisia liukoisia ja vesiliukoisia.

borne - joka perustuu keinotekoiseen kumiin.

Omistavat paremmin kuin toinen tartunta, nopeampi tarttuvuus ja kestävyys jopa 40 °. Sopii työskentelyyn keramiikan, lasin, muovin kanssa.

Heillä on voimakas "kemiallinen" haju. Siksi heidän kanssaan työskentelevien tulee olla ilmastoiduissa tiloissa, kumikäsineissä ja lasissa. Syttyvä, kun sitä käytetään ja kuivataan. Päätelmä: kaikki prosessit on poistettava lämmityslaitteista.

Vesiliukoinen - useimmiten akryylipohjaisesti valmistettu.

Sopii huokoisten pintojen liittämiseen, ja ne eroavat paremmin (kuin orgaanisesta) ekologiasta;

Älä joudu sykliin "jäädyttämistä / sulatusta", tuhotaan jatkuvasti veden kanssa.

Spektri liimattavat pinnat on varsin laaja: muovi, keraamiset laatat, kipsilevy, metalli, lastulevy-, kuitulevy, OSB, ja Kevytbetoni vaahto, tiilet, polyeteeni, lasi, PTFE, betoni, ym. Sallia jopa löyhästi vierekkäisten pintojen. Tietyt XI (Akryylinaulat) kestää kuormia jopa 90 kg / cm!

Koska kyse on suhteellisen korkeat kustannukset XI irrationaalinen vaihda ne yksinkertaisempi ja edullisempi liimat, mutta pieni korjaus (laatat irtosi, tapetti tai sokkeli siirretty) - on aina juuri oikea.

Rakentamyymälöissä usein on monia merkkejä, mutta anna etusija sille, jolla on paras "punssi" teoksille, jotka aiot suorittaa.

 • Keramiikka - hyvä akryyli LH. Tavaramerkkejä, joissa on suurempi kosteuden kestävyys (joita voidaan käyttää kylpyhuoneissa) ja pienet värähtelyt;
 • Plinths, moldings, jne., On parempi liima nopeasti kovettavia yhdisteitä;
 • Raskaita elementtejä varten valitse korkean lujuuden omaava LH;

Esimerkiksi tunnettu "Moment" sisältää kymmenen lajiketta, joiden avulla voit valita tarkemmin oikean vaihtoehdon. Sisältää: polystyreeniä, puuta, peilejä, betonia, korkkia, kiveä. Erityisen vahvoja (yleensä kalliimpia) koostumuksia on suunniteltu kiinnittämään raskaita rakenteita.

Kuinka käyttää sitä? Käyttöohjeet.

Lue ensin ohjeet! Muista, että LM: issä on rajoitettu säilyvyysaika. Muista tarkistaa valmistuspäivämäärä ennen ostoa. Jos nestemäiset kynnet ovat vesiliuoksessa, liima on välttämätöntä ilman lämpötilassa, ei alle + 5 ° С. Jos, orgaanisesti - huolehdi huoneen jatkuvasta ilmasta. Jos mahdollista, työskentele ulkona.

 1. Poista lika, pöly, roskat vanhasta pinnoitteesta jne. Rasvaa liitettävät pinnat. Jos tarvitset liimaa huokoiseen materiaaliin, käsittele sitä alukkeella;
 2. Levitä liimaa. Kuva on erilainen - "ruudukko, nauha, käärme, piste". Se riippuu liimattavien elementtien pinnasta ja geometrisista ulottuvuuksista. Esimerkiksi pitkäkestoisille paneeleille (MDF, PVC) on parempi soveltaa pisteittäin, katon pituudelle - nauhalle jne.;
 3. Yhdistä ja hieman painetta pitäen pinnat painettuina toisiaan vasten käyttöohjeissa määritellyn ajan;
 4. Poista jäljellä oleva ylimääräinen liima;
 5. Älä käytä mitään vaikutusta sidotuille pinnoille, kunnes täydellinen tartunta (polymerointi).

Betonisubstraatti, johon liimamassaa levitetään, täytyy kutistua.

Sovellus asennuspistoolilla

Käytä kätevästi LH: n kanssa erityistä pistoolia. Se voi olla sähköinen - ilman paluuta (ammattilaisten valinta), mutta useammin takavalo - mekaaninen, jota myydään monissa rakennusliikkeissä.

Sen toimintaperiaate toistaa ruiskun logiikan. Vain "lääketieteellisinä ratkaisuina" meillä on liima. Pistoolille (mekaaniselle) on luotu useita rakenteita. Tärkein: a) luusto, b) puolirunko, c) runko.

Kaikki mallit toimivat seuraavasti: työnnä LH-putki pistoolirunkoon (1), paina liipaisinta (2) ja käytä männän (4), joka painaa putken pohjaa. Tuloksena on liima, joka tulee "ilmapallosta". Työn "asentamiseksi" paina vipua (5) ja vedä sauva takaisin pysäyttimeen. Vipun vapauttamisen jälkeen jousi (6) lähettää vipun asentoon, joka kiinnittää sauvan lähteeseen.

Mekaaniset pistoolit ovat halpoja, keskimääräinen hintaluokassa 2-10 dollaria, mutta jos haluat luotettavan laitteen, hankkia todistetun tuotemerkin. Se kestää kauemmin.

Joku voi kysyä - kuinka avata ilmatiiviisti suljettu putki. On olemassa kaksi tapaa estää. Ensimmäisessä tapauksessa sinun täytyy leikata suljettu muoviuloke veitsellä, toisessa (jos se on tina tai paperiastiassa) lävistää aistin tai naulan, suojamembraani.

Tyypillinen tilanne on kimputettujen laattojen liimaus. Kuiville huoneille LH vesiliukoisella pohjalla - Titan WB 50, liuotinvapaa tai momentti "Instant grip". Keramiikan keittiö, kylpyhuone ja muut, joissa korkea kosteuspitoisuus, joka parhaiten "nastat" orgaanista - Nail Power Torque "Extra korkea plus" tai Teb Surround. Jos haluat korjata suurikokoisia laatat, käytä Zigger 99, Heavy Duty, momentti "Very Strong" ja LN 901.

Voit puristaa LM: n ilman pistoolia. Tätä varten tarvitaan kiinteä, sylinterimäinen kappale, joka työnnetään putken pohjaan. Paina paineita "purista" liimakoostumusta. Käytä yleensä puukahvan kahvaa. Sanotaan heti - tämä on hankalaa ja ei-toivottavaa, koska voit kallistaa putken.

Tavallisesti pakkauksessa ilmoitetaan koostumuksen keskimääräinen kulutus neliömetriä kohden. On kuitenkin syytä harkita, että kulutukseen vaikuttavat muut tekijät:

 • Väärinkäytöksiä. Erilaiset virheet edellyttävät useamman LM: n asettamista;
 • Koostumuksen tiheys. Se riippuu myös ympäristön lämpötilasta. Mitä lämpimämpi, sitä nopeammin kosteuden haihtuminen tapahtuu, minkä jälkeen liima paksuudutaan. Paksu koostumus kuluu enemmän;
 • Työntekijä ja pätevyys. Eri välineet voivat "kuluttaa" LH: ta eri tavalla. Se riippuu esimerkiksi hampaiden muodoista ja koosta. Ja tietenkin päällikkö viettää pääsääntöisesti liiman optimaalisen määrän, toisin kuin amatööri.

Menetelmä LH: n ylijäämien tai tähteiden poistamiseksi on useita ratkaisuja ja riippuu levitysajasta ja materiaalista, jonka pinnalla on käytetty. Me luetelemme tärkeimmät:

 • Tuoreet jätteet voidaan poistaa sienellä ja lämpimällä vedellä (tai mineraaliliuottimella);
 • Kuivattu liimakoostumus voidaan poistaa erityisellä puhdistusaineella. Se myydään rautakaupoissa;
 • Jos ei ole puhdistusaineita, voit käyttää kaavinta tai terää, vaikka tämä ei koske kaikkia pintoja;
 • Kuitenkin kuivalla liimalla käytetään varianttia - lämpötilan nousua. Koska LMG: itä käytetään lämpötilassa (yleensä) enintään 50 ° C, sitten kuumennettaessa 55-65 ° C: ssa, koostumus tulee osittain nestemäiseksi ja poistetaan kaavin avulla;
 • Vanhan liiman eksoottinen vaihtoehto on altistuminen suoralle auringonvalolle. Jälleen käytämme ohjeissa mainittuja "heikkouksia". Pysyminen säteiden alla pehmentää LH: n, ja mekaaninen pesu suoritetaan pesemällä (ks. Ensimmäinen vaihtoehto).

Yleensä neste kynnet - tämä on tehokas "wand-zashchalochka" pienille kotitalouskorjauksille. Yllä oleva kuva osoittaa omat valintani. Tämä Macroflexin liima on hämmästyttävän todistanut monissa korjaustöissä, sitä enemmän se on edullinen hinta. Älä ajattele mainonnassa, ota sanani, tiedän, mitä sanon. Tällöin lopetan. Toivottavasti se oli informatiivinen ... Tilaa blogi, tavata ystäviä ja kommentoida artikkeleita. Kuuleminen ulkopuolelta on aina hyödyllistä ...

Anecdote aiheesta: Harvat ihmiset tietävät, että työpaikalla tuotanto liimaa "Moment9raquo;, aina on sateenkaari ja positiivinen ilmapiiri.

Toivotan teille menestystä perheasioissa ja tietenkin rakentamisessa! Toistaiseksi!

Viisauden hinnoittelu: Jos kaikki ihmiset ajattelisivat samaa, kukaan ei voisi pelata kilpailuissa (Mark Twain).

Saatat myös olla kiinnostunut:

Mikä on kiusaus rakentaa taloa liimapalkista? Tutkimme joitakin hankkeita ja lähennämme hintoja

Runko-talojen edut ja haitat. Analysoimme asiantuntijoiden johtopäätöksiä ja mielipiteitä

Kellari sivuraide rakennusten koristeluun. Sen luokitus- ja valintasäännöt

Saamme parhaan aseen asennettavaksi vaahdoksi. Mitä etsit valitessasi?

Kuinka käyttää nestekynnet

Nestemäiset kynnet ovat välttämätön avustaja minkä tahansa asteikon korjaamisen aikana. Liiman nimestä tulee välittömästi selväksi, että nestekiinnit kykenevät muodostamaan pintojen liittämisen mekaaniseen pin- taan rautakaavioiden tai itsekierteittävien ruuvien avulla. Ainoastaan ​​yksiselitteinen plus niiden sovelluksessa on, että voit lyödä vasaraa, kohinaporaa ja pölyä porausreikiiltä. Tässä tarkastelussa yritämme ymmärtää: kuinka käyttää nestekynsiä liimaa ja miten käyttää tätä materiaalia mahdollisimman tehokkaasti.

Nestemäisten kynsien valmistukseen käytettävän substraatin koostumuksesta riippuen on olemassa kahdenlaisia ​​materiaaleja:

- vesipohjaisesti;

- orgaanisten liuottimien perusteella.

Nestekässien tuotannon koostumus määrittää niiden käytön tarkoituksen. Jäljellä on vain selvittää, miten nestemäisiä nesteitä käytetään ensimmäisen ja toisen ryhmän yhteydessä.

Siten, vesiliukoinen nestemäinen kynnet hajuton, on vähemmän myrkyllinen yhdiste, mutta ei voida käyttää alhaisissa lämpötiloissa ja yhteyden metallipinnat. Toinen ryhmä - päinvastoin, on vahva myrkyllinen haju, mutta helposti kestää jopa äärimmäisiä lämpötiloja. Työskennellä tällaista materiaalia sisätiloissa suositellaan vain henkilökohtaisia ​​suojavarusteita (hengityssuojain), jotta vältetään myrkytyksen.

Toinen tapa luokitella nesteen kynnet eron perusteella tyypin säiliön, joka sisältää liimaa. Joten on olemassa neste kynnet, asetetaan putkiloihin, josta ne puristetaan ulos yksinkertaisesti painamalla, kuten hammastahnaa. Ja on Akryylinaulat pakattuna erityisissä säiliöissä nimeltään tubami. Putket myös vaihdella materiaalista, josta ne on tehty. On muovia ja putket pahvista. Mielestäni kaikkein käytännöllisin muoviputket, koska ne paljastuvat helpompi ja mukavampi käyttää.

Ominaisuudet sovelluksen Akryylinaulat.

Ennen kuin käytät liimaa Akryylinaulat, on välttämätöntä arvioida merkitystä tämän aineen käyttö kaikissa tilanteissa. On syytä huomata, että heillä on kiistattomia etuja säilyttämisen koriste liimaus pinta yhdestä yksinkertaisesta syystä: tehdä liitäntää ei tarvita, koska se rikkoo eheyden reikiä.

Toinen tärkeä etu hallussa materiaali, on pienin aika loppuun liimattavat pinnat. Jos haluat liittää nopeasti ja luotettavasti - Akryylinaulat pelastaa tilanteen.

Tiukan liimaus, joka on toinen plus kohta, on mahdollista saavuttaa täysi vedenkestävyys. Lisävarusteena - sovelluksen liimaamiseen kylpyhuoneessa tai keittiössä lähellä työtasolle.

Itse asiassa, edut Akryylinaulat paljon enemmän kuin luulet - kaikki arvostavat yksilöllisiä vaihtoehto.

Kuinka käyttää liimaa Akryylinaulat.

Monet hyvin tunnettua, että ennen työn suorittamiseksi sidospinnat - niiden (pinta) on oltava rasvattomia. Mitään poikkeusta esikäsittelyyn ennen käyttöä Akryylinaulat. Täällä kaikki riippuu, millä perusteella liima tehdään, ja jossa lämpötila ja muut olosuhteet, voit käyttää sitä. On yleiset säännöt soveltamisesta Akryylinaulat:

Päästä eroon vanhasta liimajäämät, pölyä ja likaa pinnalla. Kun liimaus huokoiset pinnat - alukkeena;

Liimaa riippuen leveys ja paksuus pinnan: piste, ristikko tai kiemurteleva liuska;

Liitä pinnan kiinni toisiinsa, pitää niin paljon kuin vaaditaan käskyn;

Jos on näkyvissä jäänteitä - poistetaan;

Jätä lepäämään, kunnes täydellinen jähmettyminen.

Rikkomatta neste kynnet putkeen.

Ennen kuin käytät liimaa Akryylinaulat tietenkin sen on oltava auki. Mutta se on tehtävä, ajatella vaikutuksista kulutuksen liimaa. Joten jos säiliö, jossa on nesteen kynnet muovi, on tarpeen katkaista yläosaan putken ja ruuvaa se on kiinnitetty kartio.

Tapauksessa, jossa säiliö pahvi liimaa, kartio on jo painetaan putket. Niin se on vain tarpeen tehdä viilto kärki kartion ja putken kanssa liiman käyttövalmis.

Molemmat putken nesteen kynnet ovat päällä kartio. Lisäksi, riippuen paksuudesta liiman katkaistaan ​​osa kartion. Näin ollen, sitä pienempi on leikattu tämän saman kartio, sitä enemmän liima kääntyä puristaa. Jos haluat hakea materiaalin säästeliäästi - vain katkaista kärki tai eivät katkaista.

Kuinka käyttää liimaa Akryylinaulat läpi pistoolin.

Yksinkertaisuuden ja helppouden kanssa nesteen kynnet on tällainen laite kuten kiinnitys- väline, joka toimii periaatteella ruiskun.

Putket Akryylinaulat asetettu pistoolin runkoon.

Tässä asennuksessa otti aseen käteensä kahvasta, peukalo on painettava vivun lähellä keväällä. Pitämällä vipua alaspäin toisella kädellä vedä ase tanko koukun.

Sitten asentaa putket liimalla, pistoolit, vetää liipaisimesta. Liipaisinta painamalla mäntä aktivoidaan, se nojaa putken pohjalle ja liima suulakepuristus tapahtuu.

Kuinka käyttää liimaa Akryylinaulat ilman asetta.

Ehdottomasti, ase on paljon helpompi puristaa ulos sisältö putki liimalla, mutta ilman sitä, voit tehdä sen käyttämällä työkalupakin. Esimerkiksi vasaran kahva - käyttää sitä tanko, jossa on mäntä. Purista Akryylinaulat käsissä, myös todella, mutta se vie jonkin verran vaivaa.

Nesteen poistamiseksi pinnalta kynnet.

Ennen kuin käytät liimaa Akryylinaulat, pitäisi ehdottomasti varmista sijoittaa sovelluksen pinnalla, koska niiden poistamiseksi - ei ole helppo tehtävä. Vain tuore pudotus voidaan helposti poistaa kostealla liinalla tai liuotinta levitetään kankaalla. Käyttää erityisiä liuottimia, se ole toivottavaa värjätä pintaan.

Kuinka pitkän kuivan Akryylinaulat.

Tarkasti vastata kysymykseen, kuinka kauan kuiva Akryylinaulat voi. Se kaikki riippuu valmistajan ja lajien emäkset liima. Tässä tapauksessa uudelleen, katso ohjeet. Mutta yleisesti hyväksytty tosiasia on edelleen olemassa - se ei ole toivottavaa tarkistaa, onko pinnan pysyä yhdessä, 24 tuntia.

Miten määritellä virtausnopeutta Akryylinaulat.

Ostaa oikea määrä liimaa kaikki tarpeet, on tarpeen määrittää sen kulutusta. Näin ollen, ennen liima neste kynnet, tulisi selvittää, mitkä pinnat on sitoutunut, menetelmää rasvaus ja kerroksen leveys. Yleisestä laskelma Näitä tietoja tarvitaan, jos kaikki sisältö putki puristaa leveys 2 mm pinnalla, saat noin 35 jm.

Hyvä lukija toivon artikkeli paikka Se auttaa ymmärtämään, miten käyttää liimaa neste kynnet, ja te soveltaa tietojaan käytännössä.

Jakaa tietoa ystäviesi kanssa sosiaalisissa verkoissa

Akryylinaulat - kokoonpano liima, käyttöohjeet ja ominaisuuksia, video

Jos päätät ostaa Akryylinaulat, sinun pitäisi tietää, että tällainen liima hyvät lujuusominaisuudet, alalla soveltaminen on yhdiste materiaaleja ja rakentamista. Liimattu pinta voi jopa olla heterogeeninen. Koska sisällön niin pieni osa täyteaineen asennusliimanauha voidaan kytkeä ja irtonaisia ​​osia. Miten liimaa neste kynnet ja valita ne, opit alla.

Nimi itsessään tulee amerikkalainen brändi Akryylinaulat yritys Macco. Hän on keskellä 20. vuosisadan oli ensimmäinen tuottaa liima patruunoita. Akryylinaulat - se on erittäin vahva liima, joka perustuu akryyli- ja orgaaniset liuottimet. Pieni osa käytetyn täyteaineen savi korkean plastisuus. Akryylinaulat maksavat Moskovassa ja Pietarissa vaihtelee 100-500 ruplaa. Se ei ole kovin kallista.

Mitä voi liimata Akryylinaulat

Pääasiallinen käyttöalue on rakentamiseen ja korjaamiseen. Clay auttaa yhdistämään erilaisia ​​materiaaleja. Jopa pisara, joka kykenee kestämään painoa lähes 50 kg, ja kattoon. Yleisesti, tartuntavoima on 12-80 kilogrammaa neliösenttimetriä kohti. Yhdistää ne sopii lähes millä tahansa pinnalla - alumiini, kivi, kipsilevyä, peilit, puu-, hartsi laatat. Muovi, lasi ja keramiikka on myös mahdollista liimata neste kynnet.

Miten työskennellä Akryylinaulat

Tärkeitä ohjeita, miten käyttää Akryylinaulat, ryhtyä varotoimiin. Vaadi hengityssuojainta, käsineet ja suojalasit välttämiseksi vahingoittaa ihoa ja hengitysteitä. Kuivumisaika neste kynnet on 24 tuntia, vaikka ne tarttuvat jälkeen 20-35 minuuttia. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy hangata liimattavat pinnat liasta. Liima voi olla kylmää tai kuumaa kovettumisen. Se laittaa pisteitä tai raitoja, esiputken lisätään pistooliin. Seuraavaksi yksityiskohdat puristuu tiukasti toisiaan.

Se määrittää vahvuus ja tarttuvuus kemiallisen koostumuksen liiman. Tämän kriteerin stand-kantaa ja vesiliukoinen lajien nesteen kynnet. Ne eroavat toisistaan ​​erilaisia ​​oireita. Tärkeimmät ominaisuudet kunkin:

 1. Borne perusteella synteettistä kumia, neopreeni, tai nauloja. Katsotaan universaali, joita jokin sääoloista ja sopii kaikille pinnoille. On terävä haju, joka kestää useita päiviä.
 2. Vesiliukoinen tai akryyli kynnet. Ne ovat ympäristöystävällisempiä, mutta ei voi käyttää pakkasella lämpötilaan. Sopivat Huokoisten materiaalien ja muiden kevyt rakenne. Ne voivat pestä vedellä ja mineraali liuotin.

Lisäksi perusluokitus koostumus on erottaminen rakentamisen liiman ja materiaalit, joiden on suositeltavaa. Esimerkiksi nestemäiset kynnet muovi. Pakkauksessa heille ja se on kirjoitettu, että liimaa PVC: tä. Parempi ottaa sävellyksiä kovettumisaika alle viidessä minuutissa, muuten se on hankalaa painaa materiaaleja toisiinsa, erityisesti kattoon paneelissa. Kuten tuottajille, tunnetumpi ovat Pozitiv, Titan, Makrofix, Krass, Kraftool, Titebond ja Quadro.

Liimat Kraftool KN-915

 • soveltamalla lämpötila - 10-30 astetta;
 • väri - beige;
 • kovettumisaika - 10 min.;
 • täydellinen kuivaus - 72 h;
 • kuumuutta kestävä;
 • veden vastus - kyllä.
 • lisäksi sisältää antiseptistä ainetta;
 • Sitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona.

Liima KRASS, erityisesti kiinteä, valkoinen, 300 ml

 • varastointilämpötila - 5-25 astetta;
 • kovettumisaika - 15 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24-72 tuntia;
 • pohjalta - vesi;
 • veden vastus - kyllä.

Klo lopullinen koristelu tiloissa on usein tarpeen liimaus peilit, esimerkiksi eteisessä tai kylpyhuoneessa. Tällöin tarvitset silikoni liimaa. Tällaiset nestemäiset kynnet sopii optimaalisesti peilit. Mutta on olemassa joitakin vivahteita asennuksen. Kunnes täydellinen kovettuminen peili olisi vahvistettava maalarinteipillä tai rakennuksen. Itseliimautuva olisi sovellettava reunoilla eivät ole selviä, tai koostumusta vuotanut ulkopuolella.

TYTAN Professional peilien №930, beige, 380 g

 • Säilyvyys - 12 kuukautta,
 • virtausnopeus - 200-400 g / m2;
 • kovettumisaika - 5-10 min.;
 • Täydellinen kuivaus - 72 tuntia.
 • Se ei vahingoita amalgaamin peilien
 • Se on hyvä tartunta;

Asennus vääntömomentti peilien 390 g

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • kulutus - 33-41 m² peilit;
 • kovettumisaika - 20 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • sovellus lämpötila - -17-40;
 • base - Resin.
 • Se ei vahingoita amalgaamin peilien
 • resistenttejä pystysuora siirtymät;
 • Se ei irtoa;
 • Se pysyy joustavana;
 • kosteutta kestävä.
 • Se on syttymisvaaraa räjähtävien höyryjen lähelle lämmönlähteitä.

Levitetään rakentamisessa liimat työskenneltäessä vaahtoa, on tärkeää kiinnittää huomiota koostumusta valitun varoja. Sen ei pitäisi olla aineita, jotka reagoivat lämmitin. Tärkeitä ja olosuhteet myöhemmin käyttöön. Akryylinaulat samaan vaahtoon, joka levitetään piste tai suikaleiksi ympäri kehä liittää pinnan.

Erittäin korkea vääntömomentti asennus 250 g

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • virtausnopeus - ulostulo tela 6 mm halkaisija on 14 m;
 • kovettumisaika - 15 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • väri - valkoinen;
 • base - Resin.
 • hajuton;
 • Se ei sisällä liuotinta;
 • Se on erittäin vahva ote 70 kg / m2 hetkellä liimaus;
 • sopivat sisä- ja ulkokäyttöön.
 • ei sovellu Teflon®, polypropeeni, polyeteeni.

Liimat stayer, kosteutta, 280 ml

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • virtausnopeus - 300-500 g / m2;
 • kovettumisaika - 10 min.;
 • täydellinen kuivaus - 72 h;
 • väri - beige;
 • soveltamalla lämpötila - 10-30;
 • veden vastus - kyllä.
 • soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön;
 • kestävät sääolosuhteet.

Asuntojen uudistamisen vaikuttavat usein ja työskennellä puu - liimaa leikata, koriste-elementtejä, listat, tai antaa oviaukkoon. Rakentaminen liimaa käytetään tavanomaisten kynnet. Neste on myös tärkeää valita oikea, koska elävä materiaali pyrkii turvota kosteuden ja halki sen puute. Tämän vuoksi kiinnitys voi heikentää osia. Akryylinaulat puun kiinnityselimien lisäksi turvallisuuden varmistamiseksi näiden kynnet ruostetta. On olemassa erityisiä formulaatioita, jotka selviytyy yhdisteen, märkää puuta.

MF910 Makroflex paneelien, 400 g

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • virtausnopeus - 300-500 g / m2;
 • kovettumisaika - 5-10 min.;
 • täydellinen kuivaus - 72 h;
 • soveltamalla lämpötila - -7-40.
 • vedenkestävä;
 • tärinänkestäviä;
 • sopiva työtä ja sen ulkopuolella;
 • elastinen.
 • ei sovellu Teflon®, polypropeeni, polyeteeni.

Vermeister pikasulkuun Adesivo, 310 g

 • Säilyvyys - 12 kuukautta,
 • väri - läpinäkyvä;
 • pohjalta - vesi;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • soveltamalla lämpötila - -7-40.
 • sopii kiinnittämään kuoret, särmäys;
 • tiksotrooppiset;
 • lujasti tarttua liimaamisen jälkeen.

On olemassa erityisiä neste kynnet metalli, jonka avulla se voi tarttua eri syistä rakennusalalla, kuten betoni, kipsi, tiili ja kipsi, ja aiheuttamatta korroosiota. Tässä tapauksessa, käytetään vain neopreeni koostumuksissa. Vain ne pystyvät kiinni metallilevyjen tai yksinkertaisesti metallista.

CYCLONE liimaa eikä nauloja 99

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • virtausnopeus - 300-500 g / m2;
 • base - butadieeni-styreeni kumia;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • soveltamalla lämpötila - 10-30 astetta.
 • Express ote;
 • vedenkestävyys ja sauma elastisuus kovettumisen jälkeen;
 • vahvuus.

Titebond Näkymätön Bond, läpinäkyvä, 380 g

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • virtausnopeus - 300-500 g / m2;
 • kovettumisaika - 10-15 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • laskeuma lämpötila - 5 astetta.

Akryylinaulat vesitiivis kylpyhuone

Kosteassa on suositeltavaa käyttää rakentamisessa liimat, joilla on suuri kestävyys vettä. Valitessaan tuote, muista varmistaa, että pakkaukseen, todettiin, että omaisuutta. Akryylinaulat vesitiivis kylpyhuone useammin käytetään työskenneltäessä laatta - muuttamisesta tai päin. Tässä tapauksessa on syytä harkita, että tämä liima sinulla on vähemmän aikaa korjata, koska koostumus nopeasti tarttua.

Isonail G815 kylpy 300 ml

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • kulutus - 10 jm;
 • kovettumisaika - 5 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • emäs - synteettinen kumi.
 • kuivuu nopeasti;
 • sopivat ei-huokoisille pinnoille;
 • kemiallisesti stabiili;
 • täyttää väärinkäytöksiä ilman kutistumista.

Terveys Makrofleks MF915, vesi- kokoonpano liima 400 g

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • väri - harmaa, beige;
 • kovettumisaika - 10-15 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • soveltamalla lämpötila - -7-40.

Raskaampaa materiaalia kaikista pidetään betonia. Se on usein välttämätöntä liimata erilaisia ​​pinnalle, kuten kipsilevyä, kumi-, muovi- tai jopa metallista. Lisäksi monet suorittaa töitä, joten Akryylinaulat betonin pitäisi olla tätä lähestymistapaa, ja joissain tapauksissa jopa pakkasta. ne ovat usein hyvä vaihtoehto asennus vaahtoa ja kuivarakennusseokset.

Liima KM-250 super-vahva kiinnitys ZUBR sarja "Expert", läpinäkyvä, 300 ml

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • väri - läpinäkyvä;
 • kovettumisaika - 10-15 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • soveltamalla lämpötila - 15-30 astetta.

Stayer BlackPRO EXTRA FIX S-901 super-vahva, PROFI sarja, 280 ml

 • Säilyvyys - 12 kuukautta,
 • väri - beige;
 • kovettumisaika - 10-15 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • soveltamalla lämpötila - 10-30 astetta.
 • nopea alkuasetuksen;
 • kestävä kestävä yhteys;
 • pakkasta kestävä ja lämpötilan muutoksiin.

Neste kynnet paisutettu polystyreeni

Tärkeimmät hyödyt Akryylinaulat kuivua ennen polystyreeniseoksia ja polyuretaaniliimoilla on nopea asetus. Tämä tekee asennuksesta helpompaa. Kaikki johtuu siitä, että vaahto levyjen tai levyjä ei tarvitse pystyssä, että usein tehdä eristys ulkoa tiili seinät. Mutta tällaisissa tapauksissa se on silti suositeltavaa käyttää molempia samaan erilaisia ​​liimoja. Koska yhteyden laatu paranee huomattavasti.

Liimat ZUBR PM-900 polyuretaani, Ekstrastrong sarja "Expert", 300 ml

 • virtausnopeus - 300-500 g / m2;
 • väri - läpinäkyvä;
 • kovettumisaika - 10-15 min.;
 • täydellinen kuivaus - 72 h;
 • laskeuma lämpötila - 5-10 astetta.
 • 2 1 - Liima ja tiiviste;
 • nopea kovettuminen;
 • hajuton;
 • UV-säteily;
 • halla ja tärinä;
 • kestävä, joustava.

BAU MASTER kiinnitys paisutetusta polystyreenistä, 31 ​​ml

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • virtausnopeus - 200-400 g / m2;
 • kovettumisaika - 15 min.;
 • base - styreeni-akryyli- dispersiota;
 • Täydellinen kuivaus - 48 tuntia;
 • soveltamalla lämpötila - 10 astetta.
 • palamatonta;
 • joustava ja läpäisemätön sauma;
 • nopea ensimmäinen sitova;
 • ei sovellu lasien, peilien ja raskaita rakenteita.

Akryylinaulat ulkomaalaukseen

Tärkein ominaisuus, jonka pitäisi olla nestettä nauloja katutyöskentelyä on pakkasta. Heillä on hyvät kosteutta ja vastustaa. Ei vähiten tärkeää tässä tapauksessa tartuntalujuus. Kestää äärimmäisiä lämpötiloja, ja sademäärä kykenee formulaatiot, jotka perustuvat orgaanisiin liuottimiin. Useimmat niistä on terävä ja epämiellyttävä haju, mutta katu tämä seikka ei ole niin kriittinen.

Liimaa "Ultima 309" (ulkokäyttöön), 360 g

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • väri - vaaleanruskea;
 • kovettumisaika - 3-5 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • laskeuma lämpötila - 5 astetta.
 • Se voi kestää jopa raskaan rakentamisen.

Titebond Heavy Duty, supramaksimaalista, 310 g

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • väri - vaaleanruskea;
 • kovettumisaika - 20-30 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • soveltamalla lämpötila - jopa 18 astetta.
 • nopea alkuasetuksen;
 • liimat jopa märkä ja jäädytetty puu;
 • Joustava.

Kohdennetaan erityiseksi rakennuksen liimoja, joita käytetään lähes mitä tahansa materiaalia ja kaikissa olosuhteissa. Tämä monipuolinen neste kynnet. Ne erottuvat optimaalisen suorituskyvyn, koska mitä niiden soveltamisalaa on paljon laajempi kuin muiden lajien. Vaikka tee sitä käytetään pieniä korjauksia, koska sellaiset koostumukset ovat kapeudesta.

LN-601 universaali MASTERTEKS 310 ml

 • Säilyvyys - 18 kuukautta;
 • virtausnopeus - 11, jossa on kerros 6,5 mm leveä;
 • kovettumisaika - 10-15 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • soveltamalla lämpötila - 10-30 astetta.
 • nopea alkuasetuksen;
 • märkätiloissa.

Kraftool Universal, 300 ml

 • säilyvyys - 24 kuukauden
 • kovettumisaika - 10-20 min.;
 • täydellinen kuivaus - 24 h;
 • laskeuma lämpötila - 5-40 astetta.
 • liimoja melkein kaikki materiaalit, jopa styroksi;
 • pakkasta ja vedenkestävä.

Yksinkertainen vastaus kysymykseen, joka on parempi Akryylinaulat, kova. Se kaikki riippuu liimaus ehdot ja liitettävyys materiaalit itse. Yksi parhaista vaihtoehdoista pidetään "Hetki erittäin vahva asennus." Tämä koostumus on melkein yleinen, liimaukseen raskaan päällysteet ja jopa polystyreeniä. Yleensä kun ostat on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

 1. Tällainen kiinni yhdessä pintoja. Vesipohjaisia ​​vain sopii liitettäväksi huokoisia materiaaleja. Sileä on mahdollista liimata vain neopreeni koostumuksia.
 2. Sijainti toimii. On koostumukset sisä- tai ulkokäyttöön. On niitä, joita käytetään molemmissa tapauksissa. On tarpeen tarkastella pakkauksia.
 3. Paino koottavien osien. Tässä tapauksessa on tarpeen kiinnittää huomiota vahvuus valitun koostumuksen, se ilmoitetaan kg / m2.
 4. Taitoa. Jos olet aiemmin käyttänyt jotakin liima, parempi valita yksi, joka on hitaasti tarttua. Joten ehdit kytkeä paremmin yksityiskohtia.
 5. Pakkausten valmistaja. Valitse vain tuotteita todistetusti tuotemerkkejä. On halpa "Moment", se on yleisin. Vaikka on olemassa monia muita vakiintuneita valmistajia, jotka on lueteltu edellä.
 6. Paljonko Akryylinaulat. Yhtä tärkeä tekijä, ja kustannukset. Valitse ne vaihtoehdot, jotka sinulla on varaa, varmista, että mahdollisia toimia ja alennukset myynnissä rakennustarvikkeiden myynti.

Video: miten liimaa keittiön esiliina Akryylinaulat

Viime aikoina valmis korjauksia. Risteyksessä tiivistys- alueen ja kylpyhuone halkaistiin. Olen yrittänyt useita kertoja täyttää sen silikonilla, mutta muutaman päivän kuluttua hän tulee myttyyn. Päätimme kokeilla liimaa. Märkätilojen me neuvottiin vedenpitävä. Kestää kuukauden, yhteinen sileä ja huomaamaton.

Alex, 32 vuotias

Jos asetoni on läsnä koostumuksessa, älä käytä liima vaahtoa, se voi syövyttää. Tämä on optimaalinen vain lasi ja muovi. Vaahto myös silloin, kun on liimattu liima polymeereihin. Eivätkä aiheuta pisara tai kaistale liian lähelle reunoja, se voi irrota esipainetusta paperille painettuna. Poista se tulee olemaan vaikeaa, ja se näyttää sotkuinen.

Älä unohda pistoolia nestemäisten kynnet. Ilman sitä on vaikea pursottaa koostumusta. Talot oli järjestää huoneeseen sivuuttamaan. Päätti olla vahva Akryylinaulat. Onnistui tilata verkkokaupassa myynnissä useita kappaleina toimitus postitse. Viikkoa myöhemmin, "asennuksen aikana" on jo tullut, kaikki jumissa puoli tuntia, on ollut kuukausittain.

Leave a Comment

18 + = 26