Kuinka käyttää sähköuuni

Kuinka käyttää uunia?

Astiat kypsennetään uunissa omassa mehua, varmasti enemmän terveellistä kuin ne, jotka on paistettu öljyssä keittotasolle. Mutta jotta oppivat kokki todella herkullisia ja mielenkiintoisia ruokia uunin, sinun täytyy ensin oppia joistakin koukerot prosessin.

Kuinka käyttää uunia?

Mallista riippumatta uunin, ei väliä mitä lämmönlähde se (kaasu- tai sähkökiuas), on olemassa joitakin yleisiä suosituksia siitä, miten käyttää sitä välttää ongelmia muodossa palaneen lihan tai epätasaisesti propekshegosya piirakka. joten:

 1. Valitse oikea taso. Tämä on tärkeää, lautasen - sen tulisi pysyä mehukas ja flavorful, jossa propechsya sisällä. Optimaalisesti valitsemalla keskitason, mutta kun astia on melkein valmis se voidaan järjestää uudelleen korkeammalle tasolle, jolloin muodostuu kullanruskeaksi. Jos haluat kokki jotain alemmassa lämpötilassa, valitse alemman tason yläreunassa lämmitystilassa.
 2. Valitse sopiva tila. Nykyaikaiset uunit ovat niin paljon tilaa, jotka mahdollistavat myös ruoanlaittoon monimutkaisia ​​ruokia. Useimmat perinteiset tila liittyy käytön sekä ylemmän ja alemman lämmitys. Tässä tilassa, voit valmistaa melkein mitä tahansa lautasen. Myös yhtenäinen altistuminen tuote on usein näytteillä käyttäen ylemmän ja alemman puhallin. Alalämpö käytetään kuivaamaan kakkuja kostean täytettä, saada lopen pizza säilykkeinä. Sinun pitäisi myös osata käyttää uunia ylemmän lämmitys: sitä käytetään pataruoat, kohokkailla, julienne, lasagnea. grilli tilaa käytetään pihvejä, sämpylöitä, Kupat, grilli, pekonia jne
 3. Valitse oikea säiliö. Nykyään on olemassa monia vaihtoehtoja leivontaan ruokia uunissa - lasi, keramiikka, valurauta, jossa korkea ja alemmat laipat eripaksuistenkin ja pohja seinät. Valinta olisi tehtävä riippuen astia on valmis. Esimerkiksi, mehevä ja märkä ruokia edullisia astioita, joilla on korkea puskurit, kuiva - alhainen. Se on erittäin kätevä tehdä ruokaa potin ja muotoja. Valurauta keittiövälineet on hyvin osoittautua pataruoat ja silikoni muotoja - leipää, juustoa kakkuja ja muita leivonnaisia.

Vinkkejä käyttää uunia:

 • aina lämmitä uuni etukäteen, sillä 10-20 minuuttia ennen keittämistä;
 • irrota uuni lopulliseen valmis kasvisruoat, jotta ne eivät hajota;
 • Jos mahdollista, älä avaa uunin luukkua kypsennyksen aikana;
 • Seuraa tila ja lämpötila suositellaan resepti.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Leivontateknologisesti sähköuunissa

Kun kaikki näkyvän ja näkymättömän merkitys kaasun keittiöt, sähköä ei luovuttaa kantoja. Hän lisäksi tehokkuus ruoanlaitto ruokansa, enemmän tai vähemmän vaarallisia, ja kustannukset sen alle. Siksi kotiäidit mieluummin varustaa kotiin tai uunissa, tai jopa sekamuotoinen. Onhan ilman herkullisia kakkuja ja pataruoat haluavat tehdä kotona valikosta?!

Uuni keittiössä ympäristössä edelleen tarpeen, ja kaikki ruoat ovat herkullisia sekä ulkoisesti että sisäisesti, pitäisi löytää yhteinen kieli uunin.

 • Ensinnäkin, sähköuuni vaatii energiaa. Jos unohdat kytkeä verkkojohdon pistorasiaan, mitään paistaminen voi tulla kysymykseen.
 • Ennen ensimmäistä Uunin ilman tarvetta sisällyttää tuotteita siinä. On aina riski vierasta hajua kuumennettaessa sisäpintojen uusia laitteita. Epämiellyttävä tapahtuisi, jos vuoka hankkia tuoksu poltetun kiilteen.
 • Lämmennyt, kalsinoitu, on nyt mahdollista poistaa, tuulettaa, hankaa. Nyt valmis ottamaan uuni leivontaan tuotteita.
 • Ruokia sähköuuni lähetetään tai keraaminen, tai lasista tai metallista säiliöön. Kannattajia mikroaallot on närkästynyt, mutta kyllä, uuni eivät pelkää metallia. Näin ollen lokerot siihen sisältyy ei ole tehty muovista, joka on helppo poplavitsya kellua. Astiat uunissa puku vain yksi rajoitus: lämmönkestävä. Tämä sisältää lasia ruukut ja keraamiset ruukut.
 • Astia, mikä läsnäolo nestemäisen, olisi katettava tiukasti ja huolellisesti. Pop-up aikana kiehuva liemi silti kiinni, koska haju polttaminen lautasella, ja asuntoon. Kaada vettä potin tulisi olla kohtuullisesti.
 • Messinkipinnalla joka sijoitetaan astiat (eikä alalämpövastus!), Työnnetään keskitason lähtö, mutta yleensä sen asentaminen riippuu korkeudesta pannulla asettaa sitä. Jos paistetaan piirakoita, taso korkeus on säädettävissä: sinun täytyy kiinnittää huomiota alkuun - kohoaa. Vaatii propech pohja - asetetaan alimpaan merkki.
 • Lämpötila sähköuuni parempi käsitelty tuote, jos ennalta lämmön sisäkammioon. Eli tuotteet levitetään edeltäkäsin lämmitetyn pellille, mutta et voi lähettää kuumassa uunissa puolivalmiita tuotteita suoraan pakastimesta, ja jopa alkuperäisessä pakkauksessa: vaarallinen.
 • Leipoa herkullisia astia, uunin luukku on tiiviisti suljettuna vuodon estämiseksi lämmitys.

sivusto-osioita

Uusimmat blogimerkinnät

uudet kommentit

1 viikko 20 tuntia sitten

Haluatko nähdä uuden artikkeleita pääsivulla Yandex? Osuma vihreää nappia!

Miten käyttää kaasu- tai sähköuuni

 • käyttösäännöt
 • Miten valita tasolle
 • Miten valita tilassa
 • uuni mahdollisuuksia

Lähes mikä tahansa astia on suunniteltu ruoanlaittoon keittotason paneelissa, voit valmistaa uunissa samaan aikaan se on enemmän hyötyä, itse asiassa käyttää vähemmän öljyä. Aloittelijat kotiäidit eivät yleensä käytä uunia ensimmäisiä vaiheita tutkimalla ruokakulttuurin, mutta hitaasti, haluavat oppia, miten ruokaa uusia ruokalajeja, tyttö ja hänen isäntä. Tästä syystä sinun täytyy ymmärtää, miten käyttää uunia, mitkä ovat eri liikennemuotojen ja tasoilla.

Ennen kuin aloitat kokki uuniin, sinun täytyy lukea lisäohjeita tätä mallia. Lukuun ottamatta sitä, että uuni voi olla sähkö- tai kaasu, sillä voi olla muita parametreja, jotka on otettava huomioon, että toiminta, joka kestää pitkään ja ei katkaista.

Käyttöehdot ja kaasu-uuni:

 1. Ennen kuin aloitat ruoanlaitto astiat muista tarkistaa läsnäolon uunin keittiövälineet. Monet kotiäidit jotta säästää tilaa mieluummin laittaa kattilat, pannut, astiat ja muut välineet uunin sisällä. Jos päätät käyttää sitä, sinun täytyy Esipese sisällä kaikki ylimääräinen, jättäen vain säleikkö.
 2. Uuni edellyttää useita tasoja, selvittää etukäteen, mitkä niistä sinun tulee valmistella lautasen ja aseta telineeseen tai hyllyyn siihen. Kun kaappi on jo käytössä, et voi muuttaa valittua tasoa turvallisuussyistä.
 3. Ennen kaasu-uuni on tarpeen lämmittää, tämä riittää yleensä kymmenen minuuttia. Valitse haluttu tila, sytyttää kaasun ja halutun lämpötilan asettamiseen, ja kun uuni lämmittää, aseta valmistetut astiat lautasantennin. Moderni uunit Esillä ilmoituksen ääni, joka auttaa määrittämään, milloin aloittaa keitossa.
 4. Kun levy on asennettu sisällä kaasu-uuni, älä avaa ovea liian usein, mikä aiheuttaa riskin, joka jättää osa lämmöstä ja valmistusprosessin kestää kauemmin.

Ehdot käytä sähköuuni:

 1. Älä laita astioita alaosassa uunin kypsennyksen aikana, on tarpeen laittaa lautasen grilli ainoa tai hyllyyn, jotka ovat vaiheet tasolla. Muuten, se voi vahingoittaa alalämpövastus.
 2. Loppuvaiheessa valmistella tarvittava sähköinen uunin luukku hieman auki, niin kuin ruuanlaittoon kesti yli tunnin - avautuu kokonaan.
 3. Leipoa ja kypsennä tarvitaan keskellä hyllylle, kokki - alareunassa.
 4. Ja sähköuuni sopivat astiat keraaminen, valurautaa tai tulenkestävää savea.

Kaikissa muissa suhteissa sääntöjä toiminnan sähköuuni ovat samanlaisia ​​kuin kaasu. Aina pitää ne mielessä, ja kehityksensä alkuvaiheessa uunin voidaan aterioita ennen jokaista lukemaan opetusta. Sen avulla säästää uuniin ja lautasen odottamattomissa tilanteissa.

Monet ihmiset valitsevat sähköuuneista koska ne ovat monipuolisia ja voit säätää kaikissa lämpötiloissa.

Jos luet reseptit, paistetaan uunissa, näet, että kirjoittajat lähes koskaan osoittaa millä tasolla on välttämätöntä valmistaa näitä tai muita tuotteita, ja tämä parametri on erittäin tärkeää, erityisesti aloittelijoille kotiäidit. On tiettyjä lakeja, jotka on otettava huomioon ennen keittämistä, sitten lautasen kypsyy moitteettomasti.

Universal pitää keskimääräinen taso, joka paistetaan kautta lautasen tasaisesti joka puolelta, sisältää ylemmän ja alemman lämmitys. Jos haluat tehdä kullanruskeaksi, voit siirtää kulho lautasen korkeammalle tasolle valmistelun loppuvaiheessa. Jos on tarpeen vähentää astian propeklos parempi, mutta ei palanut päälle, esimerkiksi silloin, kun ruoanlaitto pizzaa, sinun täytyy siirtää lautasen alemmalle tasolle.

Viime vuosina monet uskovat, että ruoka, joka on valmisteilla pitkään, säilyttää tekstuuri elintarvikkeiden ja ravinteita, joten jotkut kotiäidit haluavat kokki heikkoja järjestelmien. Tässä tapauksessa Ruokalajille, jos laittaa sen pohjalle tasolla, edellyttäen miedolla lämmöllä.

Yleinen tila, joka saavutetaan tasaisen lämmityksen ylä- ja alapuolelta, voidaan käyttää valmistamaan lähes mitä tahansa astia, mutta joissakin tapauksissa on tarpeen käyttää toista vaihtoehtoa. Universaali tila sopii valmistelusta leivontaan, paahtamalla kalaa tai lihaa ja muita vastaavia tuotteita avoimessa pannulla.

Monissa nykyaikaisissa uuneissa on valita useita tiloja, joista yksi on vahva lämmitys alemman lämmityselementin ja standardin lämmitys päälle. Tällöin valmisteluun lautasen on nopeampaa kuin yleinen tilassa. Yleensä tätä vaihtoehtoa käytetään, kun halutaan saada kultainen kuori alareunassa ruokia tai kokki jotain potin, huonosti johtavat lämpöä. Se voi olla lasia tai alumiinia, padat ja muhennos.

Uunit keski- ja korkean hinnan alueella, ovat yleensä tuuletin takaseinällä on läsnä, sitä käytetään ruoan tasaisemman lämpiämisen. Pääsääntöisesti käyttää tasaisen lämmityksen ylemmän ja alemman kuumennuselementti yhdessä tuuletin. Tämä tila sopii paistamiseen kokonaisia ​​paloja lihaa tai kalaa, sekä suuria määriä leivonnassa.

Alalämmöllä tilaa käytetään ruoanlaittoon, joiden päällä hedelmiä tai juustoa, joten niitä ei palaneen. Lisäksi tilaa voidaan käyttää suojeluun, lämpenee valmiita tuotteita tai luoda kullanruskeaksi alareunassa ruokia, mutta tämä prosessi on jatkuvasti seurata.

Erilliset ylempi lämpöä ruoanlaittoon näitä elintarvikkeita, jotka pitäisi kääntyä meheviä sisältä ja peitetty ruskistunut kuori päälle. Lisäksi tämä tila on sopiva ruoanlaiton muotoja, esimerkiksi, Julien, vuoka tai lasagne. Ihanteellinen vaihtoehto olisi, jos sen lisäksi, että ylempään lämmityksen voi kytkeä päälle tuulettimen, niin tuotteet ovat parempia propekutsya.

Joissakin uunit se esittää heikko lämmitys, jossa ovat mukana sekä lämmityselementti, mutta ne kuumennetaan lämpötilaan hieman. Näin voit sulattaa ruokaa menettämättä makua ja ravintoaineita sekä kuivamuonaa, kuten sieniä, hedelmiä, vihanneksia ja marjoja.

Nykyaikaiset uunit tarjoavat grilli tila, jossa astia valmistetaan siten, että maku saadaan mahdollisimman lähellä sen keitetään tulipalon tai hiillos. Tässä tilassa on parasta kokata liharuokia - kupaty, Liha rullina, kebab, pihvit, jne ...

Jos uuni ei ole "Grilli" -tilassa, on mahdollista saavuttaa vähintään herkullisen tuloksen ja käyttämällä tavanomaista universaali lämmitys. Jos leipoa suuria paloja lihaa, siipikarjaa tai kalaa, sinun täytyy olla jatkuvasti keittiössä, jotta kypsennyksen ajoittain veteen paloja niiden päälle erottuvat mehua. Tämä mahdollistaa tasaisen terävän ja mehukkuus valmiin lautasen. Kuitenkin tämä menetelmä ei sovi pieni koko alkuperäisen tuotteen, se tekee niistä liian kuivaa.

Lisäksi tavanomaisen menetelmän, tuotteet voidaan paistetaan uunissa, käyttäen keinosuoli - tai kalvopussista. Ensimmäisessä tapauksessa on mahdollista valmistaa lihaa, kalaa, siipikarjaa tai vihannes, kypsennysaika ja lämpötila riippuu kappaleiden koon. Käytettäessä folio on täytettävä yksi tärkeä sääntö: kiiltävä puoli lautasen, ja matta - ulospäin. Avulla paketin leivontaan voi valmistaa pääruoka lisuke, pre-paketti seinissä teki muutamia reikiä haarukalla tai hammastikulla, niin että se ei puhkea kypsennyksen aikana. Leivonnassa keinosuoli mahdollistaa mehukkuus ja pehmeyttä ruokia, niin monet kotiäidit valitsevat tämän menetelmän.

Ei kaikki kotiäidit tietävät, että uunissa, voit valmistaa puuroa tai keittoa, jolloin maku on enemmän tungosta kuin silloin, kun ruoanlaitto perinteisessä uunissa. Kaikki ainesosat on samanlainen kuin standardin reseptin keittoa tai puuroa, mutta kypsennysaika lisätään, mikä johtaa vahvistuksen lautasen maku velttous.

Leave a Comment

4 + = 7