Uunin pestä

Kuinka nopeasti ja tehokkaasti puhdistetaan uuni rasvan ja hiilen talteenotosta

Kun ostat uunin, emme yleensä ajattele, mitä on tehtävä, jotta voidaan säilyttää sen puhtaus ja toimivuus. Ajan myötä jopa parhaan laadun pinnalla on ominaisuus likaantumisesta ja alkuperäisen ulkonäön menettämisestä. Se vain käyttää, että vain he yrittävät puhdistaa uunin laadullisesti. Uunin puhdistaminen ei ole aina helppoa, ja nyt sekä kotiäidit että valmistajat ovat keksineet paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja ja puhdistustapoja. Jokainen menetelmä on hyvä tässä tai siinä tilanteessa, yritämme ja spekuloimme siitä, kuinka nopeasti uuni puhdistetaan.

Rasvaa ja noki voi peittää vain vanhenemispinta, mutta myös se, joka vain äskettäin loi puhtauden.

Ihmiset käyttävät seuraavia keinoja uunin tehokkaaseen puhdistamiseen:

 1. Sooda. Tämä yleismaailmallinen tuote, joka on läsnä jokaisessa keittiössä, auttaa vaikeassa asiassa puhdistaa uuni vanhasta rasvasta. Tämän saavuttamiseksi on tarpeen liuottaa pieni määrä soodaa kolmasosaan vesilasista. Tällöin on muodostettava paksu massa, joka tulisi levittää puhdistettavaan pintaan ja jättää yön yli. Pyyhi aamulla. Vaikutuksen tehostamiseksi on suositeltavaa lisätä soodaan tavallinen suola suhteessa 1: 4.

 • Etikkaa. Sitä voidaan käyttää myös puhdistusaineena. On kuitenkin huomattava, että koska koostumuksessa esiintyy happoa, tätä puhdistusvaihtoehtoa ei aina voida käyttää. Pienien epäpuhtauksien puhdistamiseksi tavallinen etikka ja vesi yhdistetään 50/50: n suh- teessa. Se levitetään sisäseinille ja vanhenee vaikuttavassa lämpötilassa 40-45 minuuttia. Etikka kiertää hyvin rasvaisella pinnoitteella ja poistaa nopeasti noki, jolloin uuni vapautuu vanhoista tahroista.

 • Kotitalouksien saippua - erinomainen työkalu puhdistukseen uuneissa. On parempi käyttää rasvahappojen korkeaa rasvaa sisältävää saippuaa, jonka avulla voit pestä likaa nopeammin ja tehokkaammin. 50 grammaa tuotetta hierrettiin makralla, liuotamme sen kuumaan kiehuvaan veteen. Sen jälkeen panemme säiliön lämpöön ja jätämme sen tunnin ajan. Tällaisen menettelyn jälkeen lika voidaan helposti poistaa sienellä. Tämän uunin puhdistusmenetelmän tärkeä etu on sen turvallisuus, koska kotitalouksien saippualla kemiallisia aineita ei ole epäpuhtauksina.

 • sitruuna. Sitrushedelma soveltuu kaikkien uunimallien puhdistamiseen. Voit käyttää tätä tuotetta kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on hoitaa sisäpinnat sitruunamehun ja veden seoksella. Toisen menetelmän käyttämiseksi on tarpeen asettaa muutamia sitruunan viipaleita vesisäiliöön ja lisätä myös vähän astianpesuaineita. Aseta kytkin 100 ° C: seen ja jätä 35-40 minuuttia. Poista lika sienellä tai kankaalla. Kuten näet, ei ole niin vaikeaa pestä vanhasta poltetusta rasvasta uunia.

 • Jos et tiedä miten pestä vanhan rasvan uuni, mutta et halua käyttää "isoäidin reseptejä", voit pesuaineita ja puhdistusaineita. Tällaisten tuotteiden valikoima on erittäin laaja ja on edustettuna kaikissa kotitalouskemikaupoissa. Ainoa, joka on syytä muistaa, on se, että tällaiset tuotteet sisältävät aina kemikaaleja, jotka eivät ole vaarattomia ihmiskehoon. Siksi huolehdi siitä, että näiden seosten jäännökset poistetaan kaikista pintoista, joihin ne ovat koskettaneet. Tämä auttaa välttämään allergisia reaktioita ja muita epämiellyttäviä terveysvaikutuksia.

  Aluksi käytettiin itsepuhdistuvia uuniluukkuja ammattikäyttöön keittiössä, jossa säännöllinen manuaalinen puhdistus ei yksinkertaisesti ollut mahdollista, koska laitteiston toiminta jatkui. Ajan myötä jotkut valmistajat alkoivat rakentaa itsenäisiä puhdistusjärjestelmiä uuneille yksittäisissä malleissa, yleensä korkeammalla hintasegmentillä. Tähän mennessä tämä toiminto on varsin yleinen useimmissa moderneissa kodinkoneissa.

  Joten, miten uuni puhdistetaan erityisillä järjestelmillä?

  Yleisimpiä tekniikoita, uunien puhdistusaineita, jotka perustuvat sileän emalimaisen erikoispinnoitteen tuotantoprosessiin, joka on täysin likaa kestävää eikä absorboi niitä. Järjestelmän aktivointi, sinun on täytettävä erityinen reikä sähköuunissa pienellä määrällä vettä, lisätään vähän pesuainetta (erityisesti suunniteltu tätä tarkoitusta varten), ja käynnistä laite lämpötilan 100 0 С 30-35 minuuttia. Tehneet kaikki nämä menettelyt, sinun täytyy kerätä avulla sienellä kaiken saasteen, joka aikana tällaisen hoidon asettuu pohjaan, ja puhdistaa kaikki kuivalla kankaalla tai paperilla.

  Miten Easy Clean -tekniikka toimii

  Uunin katalyyttinen puhdistus toimitetaan vain joissakin malleissa eikä kaikkia valmistajia. Puhdistus käynnistyy automaattisesti, kun sähkömallissa lämpötila on 140 astetta.

  Menetelmä perustuu erityiseen pinnoitteeseen, joka sisältää sen koostumuksessa olevia hapettimia, jotka aiheuttavat sorbentin imeytymään veteen, hiiliin ja orgaanisiin yhdisteisiin. Hiili ei ole muodostunut samaan aikaan.

  Toisaalta uunin katalyyttinen puhdistus näyttää ihanteelliselta vaihtoehdolta, mutta toisaalta on otettava huomioon useita vivahteita:

  • Leivontalaatikot ja grillit on joka tapauksessa pestävä käsin;
  • jos sitä käytetään maidon ja makeiden elintarvikkeiden valmistuksessa, järjestelmän tehokkuutta vähennetään voimakkaasti;
  • pinnoitteilla on rajoituksia käyttöjakson aikana 5-6 vuodessa;
  • osa kertyvästä nokeesta on poistettava yksinään.

  Uunissa sähkökäyttöinen kaappi, joka toimii pyrolyyttisellä puhdistuksella, toteutetaan jäykän pyrolyysijärjestelmän tekniikka. Voit tehdä tämän painamalla erikoispainiketta, kun lämpötila nousee jopa 500 astetta. Tämän sähköuunien äärimmäisen puhdistusjärjestelmän avulla ovi on välttämättä suljettava, joten järjestelmä itse estää sen. Pyrolyysin käyttö lopettaa ikuisesti kysymyksen siitä, miten hiilen uuni puhdistetaan, jolloin kaikki rasvat tuhoutuvat sanan todellisimmassa merkityksessä. Et ole huolissasi siitä todennäköisyydestä, että ruoka voi polttaa, kaikki lika ja sitruunat puhdistetaan täydellisesti.

  On kuitenkin pidettävä mielessä, että sähkön hinta nousee hieman, ja itse puhdistusprosessin mukana seuraa vahva ja melko epämiellyttävä tuoksu, jonka poistamiseksi tarvitaan voimakas ilmanvaihtojärjestelmä.

  Tämä uunien puhdistaja perustuu laadukkaan pinnoitteen käyttöön. Sähköuunin puhdistusjärjestelmä alkaa lämpötilassa 270 astetta. Ehdottomasti kaikenlainen saastuminen muuttuu helposti raidiksi, lisäksi lähes kaikki hajusteet katoavat. Tämä EcoCleanin kyky liittyy kuumakäsittelyssä käytettävien mikroskooppisten keraamisten itsekorjaavien helojen käyttöön, mikä ihanteellisesti liuottaa kaikenlaisia ​​kontaminantteja. Kaikilla valmistajilla ei ole sellaisia ​​malleja, joissa on tällainen progressiivinen järjestelmä, ja olemassa olevien hintojen määrä on melko korkea.

  Yritimme antaa yksityiskohtaisia ​​suosituksia puhdistusmenetelmän valitsemisesta kodinkoneiden tällaiselle osalle, kuten uunille. Kuten näette, voit käyttää sekä yksinkertaisia ​​manuaalisia uudelleenjärjestelyvaihtoehtoja että sisäänrakennettuja menetelmiä, joiden avulla voit puhdistaa uunin käytännössä ilman osallistumisesi. Ensimmäisessä tapauksessa on vältettävä, että epäpuhtaudet pudottavat pintaan ja puhdistavat mahdollisimman säännöllisesti toisessa - valitsemaan oikean puhdistusjärjestelmän, joka sopii sinulle parhaiten.

  Uunin luokitus 2017, eri malleiden hinta ja laatu. Kustannusten, teknisten ominaisuuksien ja lisätoimintojen vertailu. Parhaan mallin edut ja haitat.

  Miten ja miten kotiolosuhteissa pestään poltettu uuni vanhasta rasvasta ja hiilestä, käyttäen erityisiä ja kansankielisiä korjaustoimenpiteitä?

  Jokainen emäntä on huolissaan kysymyksestä: "Kuinka pestä uuni?"Loppujen lopuksi tämä merkittävä" auttaja "on tullut välttämätön ominaisuus keittiöön. Melkein joka päivä, me jälleen turvautumaan apua uuniin. Mikä tahansa astia, onko se loma tai arjen pöytä, se on erittäin helppo kokata uunissa.

  Hyvät ystävät, niin ettette yhtäkään vaiheessa alkaneet paljastaa hiilen ja vanhan rasvan kaasuliesi uunin puhdistamista, äläkä aja sitä sellaiseen tilaan! Älä lykkää ennen viimeistä uunin puhdistusta. Vakuutan teille, Mitä aiemmin päätät puhdistaa uunin, sitä helpompi on selviytyä rasva-plakin ongelmasta. Tämä sääntö on avain puhtauteen. Sinun tulee hyväksyä, että se on paljon helpompi pestä tuoreesta rasvasta pinnasta uuni, sen sijaan aloittaa tämän menettelyn ajan kuluttua, kun rasva on jo perusteellisesti prisoh ja "juurtunut".

  Yritä pyyhkiä uuni jokaisen kypsennyksen jälkeen kostealla liinalla. Joten poistat rasvan jäännökset välittömästi, eivätkä ne muodosta paksua hiilikerrosta uunin seiniin.

  Älä unohda leivinpaperin säännöllistä puhdistusta, koska on paljon helpompaa pestä se heti kuin se on jo laiminlyöty.

  Monet kotiäidit usein unohtavat uunin lasin puhdistamisen, mutta siinä ei ole vähemmän merkkejä kuin rasvan sisällä. Selviydy vanhasta rasvasta ja polttamalla uunin oven normaalilla sooda:

   • pyyhi lasipinta kostealla sienellä;
   • runsaasti ripottele leivinjauheella;
   • pyyhi hyvin, mutta älä käytä metalliristikkoa, muuten vahingoittaa lasia;
   • Jätä sooda tunnin ajaksi, jotta se tuhoaa vanhat rasva-aineet;
   • Pyyhi lasi määritetyn ajan kuluttua kostealla liinalla ja pyyhi kuivaksi.
   • lopulta voit hieroa lasia työkaluilla peileihin ja ikkunoihin - ja uuni loistaa kuin uusi.

  Uskokaa minua, hyvät, se on paljon helpompi kestää muutaman minuutin märkäpuhdistukseen jokaisen käyttökerran jälkeen uunin, eikä myöhemmin palapeli yli miten pestä uunissa paistetaan päälle rasvaa ja vanhoja lakka.

  Jos et tiedä, miten ja mitä pestä pois uunista poltetun rasvaa, tämä artikkeli on sinua varten. Poista sen edelleen oltava, koska on "kaunis" hetki rasva plakin seinille uuni alkaa tupakoida ja poltettiin. Ja sitten lisäksi tämä ongelma sinun miettiä, miten päästä eroon ja jopa haju palavan asunnossa.

  Useimmat uunit ovat emali päällyste, joka voidaan helposti puhdistaa kostealla liinalla. Mutta jos keittämisen jälkeen seinillä oli kuivattu öljyä, voit käyttää erityisiä puhdistusaineita. Tähän mennessä erilaisia ​​kodin kemikaaleja puhdistaa uuni on hyvin laaja. Voit ostaa tahansa tavalla, että sopivia pinnan tyyppi. Mutta haluan varoittaa teitä: missään tapauksessa eivät osta pesuainetta, joka sisältää happoaNe voivat vahingoittaa pintaa uunissa.

  Hyvät, valinta tehdään? Nyt ehdotan aloittaa uunin puhdistamista. Jos haluat pestä tukkoinen rasvaa sivuilta ja uunin luukku käyttämällä erityisiä puhdistusaineita seuraavasti:

   • Ensinnäkin, kumihanskoja, että aggressiiviset aineet eivät vaurioidu iho käsissä;
   • Kaada kuuma vesi altaan ja liuottaa vähän pesuainetta;
   • poista kaikki hyllyt ja uunipelti uunista;
   • Upota altaan veden;
   • soveltaa hieman puhdistusainetta sieni ja hoitaa kaikki pinnat uunin sisällä;
   • Elektrodien ei käsitellä puhdistusainetta;
   • rasvaksi melko pehmenneet, voit ottaa uunin 10-15 minuuttia;
   • Nyt uuni voidaan sammuttaa ja alkaa pintojen puhdistus.

  Uskovat, että kaikki noki ja jopa vanha rasva tahroja helposti pestä puhtaaksi.

  Jos olet onnellinen omistaja sähköuuni, sitten puhdistaa sitä on tarpeen käyttää erityisiä puhdistus liitä. Se sisältää:

  Kaikki osat on sekoittaa saman verran. Levitä tahna pinnalla uunin, hyllyt, ovet ja pannulla sienellä. Jätä puhdistusainetta 30-60 minuuttia (riippuen saastumisasteen uunin). Tämän ajan jälkeen, huuhtele jäännös runsaalla vedellä ja pyyhi pinta kuivaksi.

  Kuitenkin, soveltamisen jälkeen syövyttäviä puhdistusaineita voi jäädä uunissa epämiellyttävä haju "kemia". Jotta voidaan päästä eroon siitä, kokeile jotakin seuraavista tavoista:

   1. Tuuleta uunissa. On suositeltavaa jättää oven auki koko päivän tai koko yön.
   2. Kaada mikä tahansa astia, vähän vettä ja liuotetaan siihen joitakin aktiivihiiltä tabletteja. Laittaa saatu liuos uuniin ja keitetään tunnin ajan. Kitkerä haju pesuaineen häviää lopussa määritetyn ajan.
   3. Pyyhkiä kaikki pinnat uunin sitruunamehua tai etikkaa heikko liuos.
   4. Pestään pois seinistä ja hyllyjä uuninpuhdistusainetta jäännös, muuttuvat jatkuvasti vettä.

  Käyttää erityisiä pesuaineita, vaikka tehokas puhdistus, mutta on haitallinen vaikutus ihmisten terveyteen.

  Jotta täysin pestä pois jäänteet pesuaineen pinta on käsiteltävä puhtaalla vedellä yli 70 kertaa.

  Teitkö niin? En usko. Siksi kehotan harkitsemaan vaihtoehtoisia anteeksiantava, ja tämä auttaa sinua myös neuvoja ja suosituksia.

  Ne, kotiäidit, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten puhdistaa uuni kotona, eivät edes ymmärrä, mitä folk korjaustoimenpiteitä käyttävät meidän isoäidit ja iso-isoäidit. Mutta hyvä niin! No, se ei sovellu puhdistaa uunin aggressiivinen kemiaa, ja sitten kokki samaa ruokaa koko perheelle, myös lapsia.

  Täysin siivota jäänteitä puhdistusaineet ei ole mahdollista, mutta koska he sitten putoavat ruokaa yhdessä höyryjen ja ruoanlaitto.

  Siksi haluan sinun antaa nämä salaisuudet voit käyttää nopeasti ja helposti puhdistaa uunin polttamalla ja rasvaa. Ennen kaikkea: ilman haittaa terveydelle!

  Joten meidän huolehtiva emäntä, alkaa. Nuo folk korjaustoimenpiteitä, jota Kerron, tehokkaasti puhdistaa uuni ja tehdä täysin hygieeninen ja vaaraton ruoanlaittoon suosikki ruokia.

  Hankaavia kykenee tuottamaan edes vanhan uunin polttamalla rasvaa ja plakkia. Koska sen rakenne, kuten puhdistusaineet tehokkaasti puhdistaa minkä tahansa pinnan uunin. Mutta sinun kannattaa ei pestä hänen lasiovi, kuten puhdistusaineet voivat vahingoittaa kiiltävä pinta ja jättää pienet naarmut.

  Sooda auttaa puhdistamaan uunin talletus ja pitkäaikainen rasvatahroista. Erityisen hyvin se tyhjentää ikkuna uunissa. Usein käy niin, että se on jopa siinä määrin, joita noki että astia, vaikka taustavalo ei voi nähdä. Haju palavan RAN myös selviytyä ihailtavasti. Saamme tietysti pyrittävä, mutta lopputulos on sen arvoinen.

  Niin mitä? Löysimme paketin sooda? Sitten aloitetaan:

  • pyyhi kostealla sienellä ne alueet, joilla on rasva tahroja, sooda niin hyvin "jumissa";
  • runsaasti kaataa sooda kaikille pinnoille uunin sisällä;
  • hieroa hieman vaikea sieni ja pestä pois hioma tunnin;
  • lopussa Tämän ajan karstasta ja noki nopeasti pestiin puhtaalla tavallisia sienellä.

  Etikkahappo on lempeä väline uunin pinnoille, vaikka se on peitetty emali päällystetyn.

  • Ota sieni ja hyvä liota etikka;
  • poista telineet ja tarjottimet uunin;
  • Ensimmäinen työ läpi koko uunin sisäpuoli, ja sitten soveltaa etikka ydin muista tekijöistä;
  • mahdollisimman tehokkaasti etikka tasaisesti koko pinnalle ja jättää muutaman tunnin;
  • lopussa Tämän ajan pyyhi uuni sienellä.

  Etikka täydellisesti selviytymään ongelma öljyinen savua, ja käsittelyn jälkeen uuni palaat hänen alkuperäiseen puhtauteen.

  Vety kehittynyt kun etikka ja ruokasooda, täysin tuhoaa krooninen rasva plakkia. Uskokaa minua, vaikka vanha noki uunin kuin folk korjata helposti puhdistettava.

  Pesemiseksi uunin ja ovelle vanhentuneita rasva ja noki, tulisi noudattaa seuraavan sekvenssin:

  • käsitellä koko pinta etikka uunin sisällä;
  • kostuta sienellä veden kanssa;
  • koska tuhka ei voida soveltaa sivuseinät, kaada se kostutetulla sienellä ja "soveltaa" Pilaantuneita alueita rasvaa;
  • sijoittaa uunin luukku vaaka-asentoon ja runsaasti ripottele sooda;
  • Jätä käsiteltyjen pintojen useita tunteja, niin että reagoimaton sooda ja etikka kuin mahdollista tuhota vanha rasva;
  • muutaman tunnin kuluttua hieroa seinä, ovi ja paistaminen jäykkä sienellä;
  • Jos rasva ei ole täysin murtaa, voit ripottele hieman ruokasoodaa ja hankaa huolellisesti;
  • kun olet täysin puhdistettu tukkoinen rasva, huuhtele kaikki pinnat lämpimällä vedellä, ajoittain korvaa net.

  Happo sisältämä sitruuna, täydellisesti puhdistaa uunin kotona. Jos et löydä kotona sitruuna, voit korvata sen sitruunahappoa.

  On olemassa useita menetelmiä, jotka voidaan nopeasti ja helposti tuhota nokea ja öljyinen noki.

  Ensimmäisessä menetelmässä (Valmistella sitruuna tai sitruunahappoa ja lämmin vesi):

  • purista yhden sitruunan mehu tyhjään lasi ja kaada sama määrä vettä;
  • tuloksena "hapan vesi" runsaasti kostuta liina ja käsitellä koko pinnalle uunin sisällä;
  • Jätä soveltava ratkaisu 30-40 minuuttia;
  • lopussa puoli tuntia, pyyhi uuni kostealla rätillä liesi.

  Toisessa menetelmässä: Tämän tarvitset samoja ainesosia. Ainoa ero on se, että saatu liuos on kaadetaan astiaan spray. Riittää, että spray hapanta vettä kaikille pinnoille uunin ja jätä puoli tuntia. Lopulta pyyhi kuivalla liinalla - ja olet valmis! Uuni loistaa jälleen puhtaita ja talletus ja rasva haihtuu.

  • Täytä tankki puolillaan vettä;
  • lisätä hieman pesuainetta, voit käyttää astianpesuainetta;
  • Leikkaa sitruuna pieniksi viipaleiksi ja laita astiaan vettä ja pesuainetta;
  • laittaa uuniin ja kuumennetaan 150 °;
  • Anna valmistettu liuos pokipit oikein uunin sisällä;
  • 30 minuuttia myöhemmin, uuni voidaan kytkeä pois päältä;
  • anna sen jäähtyä 10 minuuttia;
  • Nyt piintynyt rasva perusteellisesti pehmeni, ja se on helppo pestä jopa huokoinen sieni.

  Niin avulla sitruunan tai sitruunahappo voidaan puhdistaa nopeasti ja uuni plus kaiken päästä eroon haju polttaminen.

  Sooda + etikka + sitruunahappo

  Jotta nopeasti pestä uuni, on välttämätöntä kuumentaa 100 asteessa 15 minuutin ajan.

  Tuolloin kun olit "lämmennyt", valmistella seuraavaa ratkaisua:

  • pakkaus sekoitus sitruunahappoa, ruokalusikallinen natriumia ja 100 ml: aan etikka;
  • Tuloksena "myrskyinen" hoitaa koko seoksen pinnalle uunin sisällä, mutta välttää alueita, joilla vastukset ovat läsnä;
  • Jätä hakemus laitteisiin 15 minuuttia;
  • pese puhtaalla vedellä ja kuivaa rievulla pyyhi uuni.

  Tämä kansan korjata tehokkaasti otmoet jopa erittäin tukkoinen rasvaa ja puhdistaa jopa erittäin likainen uuni.

  Etikka + ruokasoodaa + saippua

  Tämä työkalu auttaa puhdistamaan uunin talletus. Näistä osista nopeasti voimaan, sinun täytyy:

  • Sekoitetaan 100 ml: aan etikka, 50 g leivinjauhetta ja 30 grammaa saippuaa, raastettua on hieno raastin;
  • saatua seosta hieroa kaikki pinnat uunin ja jätetään 2-3 tunnin ajan.

  Tietyn ajan kuluttua, ruskea rasva kukinta helposti pestä myös pehmeällä sienellä.

  Tämä folk korjaamiseksi isoäitien otmoet tehokkaasti paitsi uunin lisäksi oven, kahva, ja leivinuuni ritilä. Lisäksi sen tehokkuutta, tämä seos myös huolellisesti koskee lasi- ja emalipinnat. Näiden toimenpiteiden jälkeen, uunin paistaa häikäisyä ja koskematon puhtaus.

  Koska saippua koostumus sisältää vain luonnollisia ainesosia, se on ympäristöystävällinen ja turvallinen. Johtuen siitä, että taloudellinen tai liiman saippuaa emäksinen ympäristö, se selviytyy pilaantumista tahansa. Siksi eroon tunkkainen rasvan uunisi eivät tee paljon vaivaa sen.

  Tästä "operaatio", tarvitset palan saippuaa ja pelkkää vettä:

  • puoli saippua hieroa hieno raastin;
  • Liuotetaan saatu pelimerkit lämminvesivaraajaan;
  • sijoittaa uuniin;
  • Kuumenna uuni 150 astetta ja keitetään "saippuavettä" aikana 45 minuuttia;
  • kaikki rasva ja noki pitäisi perusteellisesti pehmentää ja tulla enemmän "huokoinen", joten voit poistaa plakkia jäykkä sienellä;
  • puhdistuksen jälkeen on pestävä koko pinta puhdasta vettä useita kertoja;
  • jätä uunin luukku auki yöllä niin että erikoinen haju saippuan hyvin haalistua.

  Uuni, joka on emaloitu pinnoite, pese helpompaa. Koska pinnoite on hyvin herkkä, eivätkä kaikki kansalliset jotka sopivat puhdistaa sitä, voit käyttää tavanomaisia ​​höyryä:

  • Kaada pannulla pari kuppia vettä, mutta niin, että vesi ei kaadetaan reunan yli;
  • Lisää muutama tippa pesuainetta;
  • Kuumenna uuni 150 astetta, ja lämmitä vettä 30 minuuttia.

  Voin vakuuttaa, hyvä emäntä että jopa vaikutuksen alaisena pari vanhaa rasvatahrat emalipintaa uunin helppo pestä puhtaaksi kostealla liinalla. Mutta vain tehdä se, kun uuni on jäähtynyt hieman.

  Avulla ammoniakkia voi päästä eroon tunkkainen rasvasta uunissa. On olemassa kaksi versiota uunin puhdistamista kotona

  Menetelmä yksi: tarpeeksi lääkeannos kangas ammoniakin ja pyyhi kaikki pinnat uunissa. Jätä sovellettu ammoniakki yön yli. Uskokaa minua, seuraavana aamuna voit helposti pestä pois uunista heikolla puhdistusainetta.

  • Kaada säiliöön vähän vettä;
  • Kuumenna uuni 100 astetta ja esittää säiliön, jossa on vettä;
  • Kiehumispisteeseen;
  • toisessa säiliössä, kaada ammoniakki;
  • Sammuta uuni,
  • laittaa päälle hyllylle kapasiteetti alkoholin kanssa, ja alempi - astiaan vettä;
  • sulje ovi ja jätä kaksi säiliötä "nukkua";
  • aamu sekoitetaan ammoniakin kanssa vettä, lisätään hieman astianpesuainetta ja prosessi uunin sisällä.

  Tämä työkalu on erinomainen otmoet jopa vanhan uunin savua ja nokea. No, tämä vanha rasva "päättyy rytinällä!"

  Leivinjauhetta taikinan

  On vaikea uskoa, mutta tämä työkalu pystyy "löysää" paitsi taikinaa piirakat. Se tehokkaasti puhdistaa seinät ja leivinuuni rasvaa. Tätä menettelyä, ostaa muutaman pakkauksissa tämän "ihmelääke".

  Siellä? Sitten aloitetaan:

  • kostuta liina vedellä ja pyyhi koko pinta uunin;
  • ripottele märkä hyllyt ja seinät uunin leivinjauhe;
  • jätä muutaman tunnin;
  • Määritetyn ajan kuluttua, koko rasva plakkia kokoontuvat möhkäleitä, jotka voidaan poistaa helposti, jossa on jäykkä sienellä.

  Jopa kaikkein tavalliset ruokasuolan voi nopeasti ja tehokkaasti puhdistaa uunin kotona.

  Sinun tarvitsee vain:

  • runsaasti sirotellaan suolaa ja leivinuuni hyllyt;
  • lämmitä uuni kunhan suola ei tule kullanruskeaksi;
  • sen jälkeen ovi ja seinät puhdas laimeaan pesuveteen.

  Mineraaleja, jotka sisältyvät vuorisuola, kuumennettaessa tekee vanhan rasvan huokoinen ja hyvin pehmentää sitä. Näin ollen, kun kuumennetaan suola, voi helposti pestä jopa erittäin likainen uuni kaasuliesi.

  Tavallinen suola + hiilihappo

  Tämä "ystävyys" suola ja hiilihappo nopeasti pestä uuni. On vain tarpeen tarkkailla tietyissä suhteissa - ja onnistutte.

  • liuotetaan 600 ml: aan vettä kilogrammaa kohti vuorisuola ja vähän hiilihappo;
  • Kuumenna uuni 150-200 astetta,
  • Veden toimittamiseksi suolalla ja hiilihappo pohjassa hyllyllä uunissa;
  • lämmin tunnin;
  • Sammuta ja anna jäähtyä kunnolla.

  Vasta sen jälkeen, kun uunin tulee tuskin lämmin, se voidaan pestä kuumalla vedellä ja astianpesuaineen.

  Nyt tiedät ehdottomasti kaikki salaisuudet poistamisen palaneen rasvaa, on aika mennä keittiöön ja kokeile niitä teidän uunissa.

  Uuni itsepuhdistustoiminto

  Jos et halua rikkoa pään yli, miten puhdistaa uunin, voit ostaa itsepuhdistuva uuni. Saatat olla jo aikoja sitten ajatellut tätä kysymystä, mutta ei uskaltanut joko konsultteina kodinkonekaupan ei kerro kaikkea. Mutta nyt haluan kertoa teille tietoa itsepuhdistuvat uunit. Uskokaa minua, minä kerron teille koko totuus. Opit toimintaperiaate tällaisten uunien, ja mikä tärkeintä - kaikki niiden edut ja haitat.

  1. Uuni, jossa hydrolyysi puhdistus (ei itsepuhdistuvat).

  Samanlaisia ​​uuni on puhdistettava rasvasta ja noesta omasta.

  • kohtuulliseen hintaan;
  • kuten uunit kuluttaa pienen määrän virtaa;
  • rasva plakin ja noki on puhdistettava käsin;
  • sinun täytyy odottaa jäähdytys uuni, pestä.

  Huolimatta siitä, että tämä uuni on peitetty haponkestävä emali, joka estää tunkeutumista rasvaa sisällä hydrolyysikäsittelyn vielä antaa paljon vaivaa. Siksi pidämme lisäasetuksia itsepuhdistuvat uunit.

  Nämä uunit on varustettu ominaisuus, joka muuttaa jääneen ruoan ja rasvan tuhkaksi. Lisäksi, kuten uuneissa on varustettu toiminnolla, "kylmän ovi", jonka lämpötila on 50 astetta. Se on erittäin kätevä ja turvallinen, koska tuhoaminen jäänteitä elintarvikkeiden Uunin lämpötila on 500 astetta.

  Lopettamisen jälkeen puhdistus riittää puhdistaa pinta märän kankaan kuitujen uunin sisällä.

  • samanlainen uunin varustettu tehokkaalla puhdistus järjestelmä;
  • ei tarvitse jatkuvasti poistaa telineet ja alustat, jotta pestä sisäpuolelta uunin;
  • uunin valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät hyvin korkeita lämpötiloja.
  • Samanlaisia ​​itsepuhdistuvat uunit hyvin kallista;
  • Jos pyyhit pinnan sisäpuolella uuni ei ole kovin usein, se voi muodostaa palaneen haju;
  • Jotkut uunit eivät ole varustettu teleskooppi kiinnikkeet.

  3. Katalyyttinen puhdistus uuniin (jatkuva hoito).

  Tällainen uuni sisällä spray pinnoite, joka estää lian kertymistä ja rasvaa seinille uunin. Katalyyttinen puhdistus rasvaa halkaisu on hiili, vesi ja orgaaniset. Tämä reaktio tapahtuu vaikutuksen alaisena hapettavat aineet, jotka ovat sisäpinnalle uunin.

  • Tällaisen puhdistusjärjestelmä varustettu kaasu ja sähköuuni;
  • uunit katalyyttinen puhdistus energiansäästöä, koska puhdistusprosessi tapahtuu kypsennyksen aikana;
  • Katalyyttinen paneelit on vaihdettava määräajoin erityinen pinnoite lopulta poistetaan (elämän tällaista paneelia hieman yli 300 tuntia);
  • materiaalista riippuen laatu hintaa uunin voi vaihdella;
  • katalyyttinen päällyste levitetään ainoastaan ​​uunin seinään;
  • Uunin luukun on pestävä käsin.

  Nyt tiedät kaiken, rakas emäntä. Uskon, että tästä eteenpäin voit valita uuni, joka täyttää kaikki toiveet. Ja ne salaisuuksia opit tänään auttaa nopeasti ja tehokkaasti puhdistaa jopa likaisimmat uunissa. Käyttämällä improvisoitua keinoja, jotka ovat omassa keittiössä, voit tehokkaasti poistaa itsepintainen rasvaa ja vaarantaa perheen terveyttä.

  Aiheeseen liittyvät kohteet

  Miten sulattaa pakastimen Atlant?

 • Miten pestä tiskirätti?

 • Miten sulattaa jääkaapissa?

 • Ehdot sulatus jääkaapissa

  Ke, 04.06.2016 - 15:17

  Mdja. Tässä mitä se tarkoittaa istua "VKontakte9quot; kemian luokissa

  Pe, 12.09.2016 - 13:13

  Minulla on aina ongelma puhdistaa uuni, niin pitkä ja työläs prosessi (((

  Sat, 10.12.2016 - 05:55

  Anna, niin olet tehoton, koska olet pitkä uuni puhtaana. Olen zhiroudalitelem Unicum, kaikki nopeasti ja tekemättä mitään vaivaa. I laittaa liesi pinnalle, jossa nokea ja rasvaa on kertynyt työkalu ja sitten yksinkertaisesti pestä pois avulla jo jääneet nokea ja rasvaa, kangas. Minulla on nyt keinoja ja neuvoja hänen ystävänsä, joten kaikki ovat tyytyväisiä.

  Sat, 28.01.2017 - 17:46

  Reaktiossa sooda etikka vapautuu hiilidioksidia, joka rasvaa ei ole pesua.

  Sat, 18.02.2017 - 18:33

  etikka seos + tuhka + Sitruunahappo - tehoton! Ja jos ennen seos lämpeni uunin, se erottuu kauhea savu etikka, on välttämätöntä käyttää hengityssuojaimia ja suojalaseja, laaja avoin ikkuna ja lapset pois. Lyhyesti, en neuvoo.

  Ke, 12.04.2017 - 23:07

  Mole (viemäri puhdistusaineen) erinomainen pesee uunissa vain on tarpeen käyttää käsineitä.

  Ma 4.9.2017 - 11:25

  Olen usein käyttää uunissa paistettua kanaa, lihaa ja muita ruokia, kääntyi nopeasti minun sähköuuni kauhea kauhu, vaikka säännöllisesti pesi eri tavoin, mutta ei täysin onnistunut. Kaikista vihjeitä, lukea internetissä, puhdistukseen uuni, grillit, polttimet jne Komponentti osoittautunut tehokkain ammoniakkia. Otin jätesäkki suurin, laittaa paistaminen se, ristikko, polttimet, jne .. E., tulvii ja puoli pullon ammoniakkia paketti (ostettu farmasian 50 s. 100 ml), sidottu solmu, että alkoholi ei ole virrannut ulos ja tehdään parveke, avasi ikkunan, jätä päivä. Erityinen odotukset eivät olleet, mutta kun avasi paketin, olin hyvin yllättynyt siitä, kuinka kaikki karstaa, rasva ja muun lian, jota ei ole pesty jäykin kemiaa lähikauppa, liuos, jossa oli ruokasoodaa, suola, etikka, sitruunahappo ja niin edelleen. E., nopeasti ja helposti siirtää kaikki komponentti levyjen ja uunin. Sienellä ja saippualiuoksella. Olin niin vaikutuksen tässä kokeessa, olen päättänyt käyttää menetelmää: uuni kuumennetaan, kaada 1 litra kiehuvaa vettä ja laittaa uunin pohjalle ja päälle arinan laittaa säiliöön 1 kuppi ammoniakkia. Sammuta uuni ja unohtaa päiväksi. Haju oli uskomaton, avasin kaikki ikkunat, teki lähes kaiken oikein (eikä kiehuvaa vettä laittaa pelkkää vettä), päivää myöhemmin, mikään ei ole muuttunut. Mutta päätin silti yrittää tehdä kaikkea niin kuin on kirjoitettu, ja enemmän kangasta ja hajusuola käveli pitkin seiniä uunin. Huomenna nähdä tuloksia, on mielenkiintoista saavuttaa tavoitteesi. Neskuchniy kaikki puhdistus!)

  Pe, 05/01/2018 - 23:10

  Hei kaverit, Oletko koskaan lukenut, mitä kirjoitat? Te kemia opetetaan koulussa, vai? Etikka sooda + - vety. Hei.

  CH3COOH - etikkahappo

  NaHCO 3 - leivinjauhetta (natriumbikarbonaatti)

  Miten siivota vanhoja ja rasvaa poltetaan uunissa

  Jokainen nainen huomiota kysymykseen: miten puhdistaa uunin rasvasta ja noesta kotona? Parhaillaan keittämistä sen seinät asettuu rasva ja noki kattoi pinta palaneita ruoka säilyy. Pese hyvin vaikeaa. Kun raaka saastuminen uuni savua, jolloin epämiellyttävä haju ja maku lautasen valmisteilla.

  Käyttö sitruunahappo

  Uuniin shone puhtaus, se on puhdistettava jokaisen ruoanlaittoon. Epäpuhtauksien poistamiseksi "ajoa" helpompaa. Se tarvitsee vain sieniä, kankaita, vettä ja pesuainetta. Sitruunahappo liukenee helposti rasvaa tai pehmentää suuri rasva paikka, jonka jälkeen se ei ole liian paljon vaivaa voidaan pyyhkiä liinalla ja puhdistusaineet. Pilkut on helpompi puhdistaa, joskin hieman lämpimässä uunissa. Optimilämpötila on 40 ° C: ssa

  Kupillinen vettä sinun täytyy puristaa mehu yksi keskikokoinen sitruuna. Neste levitetään uunin seinään. 40 minuutin kuluttua, liuotettiin saastuminen huuhdeltiin pesuainetta, jonka jälkeen huuhdeltiin vedellä seiniä uunin. Sitruunan mehu myös toimittaa ja haju palanut ruoka. Jotkut kotiäidit pyyhkiä seinä uunin sitruunan viipaleita ja myöhemmin huuhdeltiin vedellä ja lika astianpesuainetta.

  Sitä voidaan käyttää sen sijaan, että sitruunahappoa sitruunamehua. Valmistetaan liuos 1 h. L. jauhe ja lasi vettä.

  Hyvä löystyvät rasvatahrat suuri laitos sitruunahapolla, jos se kuumennetaan. Tulenkestävään astiaan puoli-täynnä vettä, lisätään sitten se hieman pesuainetta ja leikataan pieniksi viipaleiksi sitruuna. Kapasiteetti laittaa uuniin ja kuumennettiin 150 ° C: ssa Höyry kiehuvaa rasvan koostumusta syövyttää nopeasti ja poista se on hyvin helppoa. Lämpimässä uunissa kestää noin puoli tuntia, niin sinun täytyy anna sen jäähtyä. Saastuminen pesu sienellä ja vielä lämmin pinta. Miten pestä uunia vanhasta rasvaa?

  Puhdistaa krooninen palaneen paikkoja, on suositeltavaa ottaa tehokkaampi väline. Pussi sitruunahappoa (25 g), olisi sekoitettiin 1 tunti. L. kuiva puhdistusaine (esim. "Pemolyuks" tai "Comet") ja lisätään 1 osa artikkeli. l. pesuainetta. Saatu seos tulee muistuttaa nesteen kerma johdonmukaisuutta. Sen kansi seinä saastunut uuni ja jätetään seisomaan 20 minuuttia liuottamiseksi tahroja. Jos seos kuivataan nopeasti ylös, se on märkä. Tämän käsittelyn jälkeen, lika pestään pois sienellä vaivattomasti mietoa astianpesuainetta ratkaisu.

  Tehokas aine voidaan valmistaa sitruunahappo, etikka ja ruokasoodaa. pussi sitruunahappoa sekoitettiin 1 rkl. l. sooda ja kaada ainesosat puoli kupillinen etikkaa. Tämä koostumus on tarpeen käsitellä koko sisäpinnan uuni, muut kuin lämmitys. Jälkeen puoli tuntia pestä työkalu saippualiuosta ja huuhdeltiin vedellä.

  Etikkahappo tehokkaasti selviytymään lian ja ei aiheuta vaaraa sisäisen päällysteen uunin. Etikka runsaasti kostutettu tulipesän seinän sekä lokeroita ja ritilät. Useiden tuntien kuluttua ympäristön pilaantumisen puhdistaa pois pehmennyt etikka ja huuhdeltiin vedellä pinta.

  Tuoreista tahrat voidaan poistaa etikkahapolla, laimennettiin vedellä suhteessa 1: 1. Miten pestä uunia vanhasta rasvasta purra?

  Erinomainen keino poistaa rasva plakki muodostuu seoksesta etikkaa ja ruokasoodaa. Erittävät kemiallinen reaktio vedyn "räjähtää" krooninen paksu paikkoja. Parempi tulos voidaan saavuttaa, jos ainekset kuntoon. Ensimmäinen etikka käsitellään kaikki uunin seinät, sitten runsaasti levitetään alkuun ruokasoodaa. Koska kaada sivuseinät sitä ei voida suositella laittaa hänelle sienellä sirotellaan ruokasoodaa sitä. Koostumus ei ole huuhdeltu pinnat tuntia. Tämän jälkeen irrota pehmennyt lika hankaussientä. Jos on olemassa paikkoja, joista likaa ei helposti irroittaa, he voivat pyyhkiä ruokasoodaa. Poista meikki plakin edelleen tarpeen miedolla puhdistusaineella.

  Talletus toimittaa sekoitus etikkaa, ruokasoodaa ja saippualla.

  100 g etikkaa, 50 g leivinjauhetta ja 30 g saippuoita. Saippua on ensin murskata hieno raastin. Lopullisen koostumuksen perusteellisesti hierotaan likaa ja anna liota muutaman tunnin. Tuhon jälkeen plakin ruskea öljymäinen kerros helposti poistaa pehmeällä liinalla. Tällä tavoin on mahdollista saavuttaa puhtaus säteilevä uuni, ja sen ulkopuolella. Seos voidaan käyttää puhdistukseen lasi oveen.

  Lämpökäsittely poistaa mahdolliset epäpuhtaudet, jopa kaikkein kaukaisissa paikoissa. Sillä se tarvitsee 70% etikkahappoa ruokaa. Muutama ruokalusikallista etikkahappoa lisättiin 1 litraan vettä ja neste kaadetaan tulenkestävään astiaan. Kapasiteetti on sijoitettu uuniin ja jätetty sinne lämpötilassa 150 ° C: ssa puolen tunnin ajan. Höyryttämällä lika poistetaan seinistä uunin jäähdytettiin heikko pesuaineliuoksella ja huuhdeltiin vedellä.

  Pesu saippualla on yksi turvallisimmista ja kaikkein ympäristöystävällisin. Emäkset vähintään kilpailla tehokkaasti rasva- lika kuin happoa. Päästä eroon pitkäaikainen ja poltetun rasvaa uunissa, puoli saippuaa hangataan hieno raastin, ja liuotetaan pieneen tulenkestävässä astiassa kuumalla vedellä. Neste pantiin uuniin ja kuumentamalla se 150 ° C: ssa Saippualiuosta on keitettävä noin 45 minuuttia suljetussa uunissa. Saippua parit tekevät pilaantumisen huokoinen, ja ne alkavat hilseillä seinästä. Kun lämmitetty uuni on jäähtynyt, hankaussieniä höyryssä tahra olisi poistettava. Puhdistuksen jälkeen pinta pestään huolellisesti vedellä ja pesuaineella. Käsittelyn jälkeen uuni jätetään auki 8 tuntia päästä eroon erityisiä saippuavettä maku.

  Tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen, turvallinen ja tehokas. Se auttaa puhdistaa pois uunista poltetun rasvaa ilman liikaa vaivaa. Pinta leivinuunin ja sirotellaan suolaa ja lämmitetty uuni. Lämmitetty suola absorboi epäpuhtauksia ja muuttuu kultainen tai ruskea. Poistamisen jälkeen suolat uuni pestään miedolla pesuaineella.

  Vahvistamaan vaikutusta suola voi hiilihapon. 300 ml: aan vettä liuotetaan 500 g natriumkloridia ja lisätä vähän hiilihappo. Neste kaadetaan tulenkestävään astiaan ja laitettiin pohjalle hyllyllä uunissa. Uuni kuumennetaan 150-200 ° C: ssa ja pois puoli tuntia. Kiehuvat koostumus höyryä saastuminen. Kun uuni on kylmä, hieman lämmin seinä pestä pesuaineliuoksella.

  Kotona, se on helppo valmistaa tehokas keino tuore lika, sekoittamalla neljäsosa kupillinen vettä, neljäsosa kuppi suolaa ja kolme neljäsosaa kuppi ruokasoodaa. Lopullisen koostumuksen muistuttavat pasta. Se kattaa kaikki likaiset seinät uunista ja annettiin seistä yön yli. pinta aamu puhdistettiin miedolla pesuaineella. Vanha palanut paikalla siten pestä todennäköisesti onnistu. Miten puhdistaa uunin saastuminen palaneiden?

  Ammoniakki selviytymään ongelma

  Ammoniakki on suuri puhdistaa uunin seinän rasvasta ja noesta. Heidän täytyy lääkeannos sienellä ja pyyhi pinta. Keinot annetaan vaikuttaa yönä ja aamulla pestä miedolla pesuaineella likaa.

  Tehokkaampi hoitomenetelmä on lämpökäsittely. Tulenkestävä astia kaadettiin vähän vettä ja laita se esilämmitetään 100 ° C: ssa uunissa. Kun vesi kiehuu, sammuta uuni. Ylähyllyn uunin asettaa toinen säiliö, jossa kaadettiin sen ammoniakin kanssa. Uunin luukku tiiviisti suljettuna, jolloin sisäpuolella kaksi säiliötä yöllä. pinta aamu puhdistettiin laimealla ammoniakin vesiliuosta, jossa on pieni määrä pesuainetta.

  Käsiteltiin ammoniakilla uuni suositellaan yöksi sinetöidä tiiviisti teipillä, ettei tunkeutuminen haitallisten höyryjen oleskelutilat.

  Ammoniakin sijasta voidaan käyttää puhdistamaan ikkunat, jotka sisältävät sen koostumus. Sumutin, joka on varustettu tuotteiden auttaa tasaisesti laitokseen uunin seinään. Se etu, että tämä menetelmä on vähemmän aggressiivinen koostumus verrattuna ammoniakkia.

  Auttaa selviytymään pilaantumista leivinjauhetta koetukselle. Sitä on märälle pinnalle uunin ja jättää muutaman tunnin imeä. Vaikutuksen alaisena leivinjauhe rasva kerääntyy kokkareita ja helppo poistaa hankaussientä.

  Kun käsi ei ole mitään sopivaa tarkoittaa puhdistaa uuni voi olla tavanomainen lautta. Leivinpaperilla kaataa vettä niin, että se kattoi koko pohja, mutta ei reunoja myöten. Neste ei saa levitä reunojen keiton aikana. Vettä lisättiin muutama tippa pesuainetta. Uuni kuumennettiin 150 ° C: seen ja vettä keitetään puoli tuntia. Höyry tekee jopa vanhojen tahrat pehmeä ja notkea. Ne pestään puhtaaksi kostealla liinalla kun uuni on jäähtynyt.

  Jos lisäämme pannulla vesilasillisen ammoniakkia, tulos on loistava sananmukaisesti sanan. Pestä pois saastuminen pehmeällä sienellä ja pinnan kiiltoa.

  Sooda voi puhdistaa ruskea patina pinnoitettu lasi uunin ovi. Hänen hyvin peitetty ruokasoodaa, kevyesti spray se. Tuntia myöhemmin, välineet poistetaan kostealla liinalla pinnoite.

  Puhdistaa uunin leivinjauhetta seinät paremmin sekoittaa vetyperoksidin kanssa. On neljäsosa kupin ruokasoodaa on tarpeen kaada, koko ajan sekoittaen, kolme prosenttia vetyperoksidia. Seoksen pitäisi kääntyä pehmeä. Se levitetään pinnalle ja sen jälkeen 40-60 minuuttia pesu. Erinomainen keino selviytyä minkäänlaista saastuminen.

  Tehokas työkalu uunin puhdistamista kotona on valmis 1 rkl. l. leivinjauhe 1 rkl. l. kaustinen sooda, 1 rkl. l. suola ja mitä tahansa nestettä astianpesuaineella. Tahnamainen koostumus levitetään messinki uunin seinän, ja annettiin liota 15-20 minuuttia, huuhdeltiin etikka, puoli laimennetaan vedellä. Paikkoja, jotka eivät ole otmylis, pyyhi samalla seoksella niiden täydellisen katoamisen.

  Moderni kemian teollisuus tuottaa erilaisia ​​keinoja onnistuneesti selviytymään kaikkein tahrojen uunissa. Uunin puhdistamista niiden avulla ei vie paljon aikaa ja vaivaa. Kuitenkin, niiden aggressiivinen ainesosia, helposti syövyttävät itsepintainen tahrat ovat hyvin vaikea pestä uunista seinät. Korkeissa lämpötiloissa, tähteet kemiallisten aineiden valmistuksessa astiat läpäisevät ja kehoon ruoan kanssa.

  Pesun aikana uuni turvallisuussyistä se on kytketty irti sähköverkosta.

  Jotkut puhdistusaineet ja tuotteita niiden vuorovaikutusta voi olla vaarallista terveydelle. Näin ollen, puhdistusmenetelmä pitäisi tehdä, kun ikkunat ovat auki tai käytössä piirustus. On suositeltavaa käyttää suojakäsineitä ja suojalaseja.

  On suositeltavaa pysyä poissa käsitellyt pinnat jottei hengittää höyryjä kehittynyt lyhyitä matkoja. Menettelyn aikana huoneen pitäisi olla mitään lapsia ja eläimiä, sekä avotulella.

  Jos puhdistusainetta kuumennetaan uunissa, ovi on aina suljettuna. Jopa hieman auki oven, voit saada palovammoja. Avaa uunin on mahdollista vain sen jälkeen, kun jäähdytys.

  Kun uuni käsitellään, on välttämätöntä poistua huoneesta ja sulje keittiön ovi, jotta rajoittaa pääsyä lapset ja eläimet.

  Voi, minä koluta my-vähän apua. Väsynyt lian ihmisten edessä hävetä.

 • Leave a Comment

  − 2 = 4