Kori sanomalehti putket mestarikurssi

Kori sanomalehti putket

Varmasti monet talot kotiäidit on varasto vanhoja sanomalehtiä, jotka harvoin ei kiinnitä paljon, mutta se on sääli heittää pois. Ne, jotka ovat mukana luovan työn, voi nauttia ajatus joitakin pikku asioita paperille tulostaminen. Hyödyllinen ja epätavallinen tuote, joka on hyödyllinen jokapäiväisessä elämässä - ostoksia sanomalehtien putkista. Tämä asia tulee olemaan hyvin yksityiskohtaisesti sisätilojen toimii laatikot koruja ja maljakoita tekokukat. Lisäksi käsintehtyjä kori voi olla hieno lahja, esittää mistään juhlaan.

Mestarikurssi kudonta neliön pyykkikorissa valokuvista

Kori sanomalehti putket voidaan ottaa pyöreä, soikea, suorakulmainen ja neliön muotoisia. Riippuen materiaalin määrää on kokoa: in ompelija osaa luoda niin söpö pikku koreja tallentaa muistoesineitä, leluja, ja suuri punokset, josta tulee korvaamaton kotiin. Alla mestarikurssille kudonta neliön pyykkikorissa, jossa se on helppo säilyttää asioita ennen pesua tai kuivaamalla. Tämä tuote on täydennetty kansi ja kahvat toiminnallisuutta, auttavat käyttämään asunnon tilaa tehokkaammin.

Ensimmäinen asia on valmisteltava ennen pajukorissa - sanomalehden putket, jotka ovat analogisia klassisen viiniköynnöksiä. Tähän tarpeeseen: oikea määrä kaksinkertainen arkkia sanomalehteä, puikot haluttuun kokoon, sakset ja liimaa. Miten tehdä sanomalehden "köynnös" kudonta koreja:

 • Luoda neljä putkea, ota kaksinkertaista arkki sanomalehden, horisontaalisesti se jaetaan neljään yhtä suureen osaan (leikkaava tai repiä).

 • Alemmassa oikeassa reunassa, kulmassa 20 astetta, laittaa neulan. paperiliuskalla kärki kevyesti ja hoitaa liimalla, ja sitten alkavat pyöriä tiukka arkki sanomalehti neulan.

 • Kun pinta pinnojen yli, jatkaa rullata paperia sormilla. Vapaaseen päähän hieman liimaa sormien työntää putkeen.

 • Toista sama muun sanomalehden nauhat.

Vihje: Käytännössä valmistukseen putket sanomalehden etukäteen. Pääsääntöisesti ensimmäistä kertaa raaka-aineiden kudonta voi tapahtua ei liian siisti ja sileä, mutta niiden kauneuden tulevat kokemusta. Pienen harjoittelun jälkeen, voit intuitiivisesti tuntea kuinka paljon vedä paperia ja kierrä neula, kaikki kääntyy itsestään.

 • Rasva tartunta-alueen, liittää toiseen sanomalehden putkeen (kuvassa materiaalin pituutta - 25 cm). Vahvistavat pyykkipoika paremman kiinnityksen. Liittää liimalla on kaksi kulmassa putkeen.

 • Tee tarvittava määrä liuskoja neljä putkea: niin kauan kuin se on tarpeen korin pohjalle.

 • Liimaa kaksi putkea suurempi (kuvassa - 51 cm). Zagotovte enemmän sanomalehden nauhat (kuvassa - 75 cm).

 • Lay nauhat pariksi kuten kuvassa.

 • Ottaa yhden sanomalehden putket alkavat punos heille pariksi raidat: alempi kirjekuoren alhaalta, ylhäältä - ulkopuolelta. Seuraavat osat pituus 25 cm ja tehdä samaa menettelyä, kunnes kaikki nauhat neljä putkea ei osallistu.

 • Kun pohja on valmis, leikataan nauhat neljä elementtiä reuna, jolloin saatiin tasainen pohja. Kiinni vapaat reunat täytyy käyttää muita putkia sivuosiin korin punonta seinät.

 • Jotta seinät kori, ota neliö laatikko, oikea koko. Valmista tahna sanomalehden putket, pyykkipojat. Sivuilla pahvipakkausten liimaa kaksi putkea vieressä etäisyys noin 5-7 cm. Kehä myös merkitä sanomalehti putket.

 • Aloittaa kudonta Ota parin paperi-putket, liimaa päät, kuten on esitetty toinen valokuva, ne tulisi sijoittaa kohtisuoraan kahden elementit sanomalehden. Liukua pari ensimmäistä putkien sanomalehti alle puoli materiaalit, sitten soveltaa alkuun, vedä pohjan uudelleen. Piilottaa päät edellisen rivin, kiinnitä liimalla.

 • Seuraavan parin putket liitetään peili, ensimmäisen päälle, niin että pohja on kulunut, jne.

 • Kun opletete laatikko puolelta, ja haluttu tuotteen korkeussuunnassa on saavutettu, on tarpeen katkaista loppuun yksi osa pari, joka alun perin oli liitetty sivuosiin. Sanomalehtipaperin samaan putkeen, jossa on pitkä reuna kunkin seuraavan prosunte käynnissä piilottaa "karsitaan" kärki.

 • Kun kaikki vapaat päät sivuosien laajennetaan, he jatkavat punos kori reuna. Lyhyt vapaat reunat sanomalehden tubulukset piilottaa alla edellisen rivin, pieni määrä kiinnittämiseksi liimalla. Tulosten vahvistamiseksi clothespins liimaa tarttui paremmin. Kun korin reunalle on valmis, kiinnitä pohja, ota kannen kahvasta.

 • Molemmin puolin yläreunan kori on yhtä kaukana kaksi puolta sanomalehden kierteen kanavassa. Ne, jotka pysyivät sisällä perebroste seinämän läpi ulomman elementin päässä, ja ne kiertävät liuskan yläosaan. Toista toinen pari samanlaisia ​​putket.
 • Runsaasti voitele reuna kierretty liima-aineita, kiinnitä ne yhdessä pyykkipoika. Odota, kunnes liima on kuivunut perusteella.
 • Piilottaa sauma huolimaton, soveltaa tuore kerros liimaa ja kääriä se toinen kaistale paperia. Kahvat ovat valmiina!

 • Ottaa tasainen pahvi tarvitaan koko käyttäen paperi veitsellä tai muuta työkalua tehtävä puolelle pieniä reikiä, kuten kuvissa. Aseta putket reikiin puolelta.

 • Alkaa punos kansi reuna, taivuttamalla pää paperin elementin toisensa jälkeen, kuten nähdään valokuvassa: niin on tarpeen kutoa halutun määrän rivejä. Lopussa vapaan reunan putket on piilossa kannen alla.

 • Koristele valmiin kannen valinnaista: jäänteitä sanomalehtien, punottu Ranskan punos, nauhoja, decoupage tai muita koriste-elementtejä.

Voit myös sozdatvazy sanomalehtien putkista, etsivät askel askeleelta ohjeet valokuvien ja videon.

Mitä ja miten maalata lopputuotteen

Valmistaisi punokset tarvitaan maalaus, vaikka jotkut haluavat käsitellä sanomalehden nauhat etukäteen. Jos et tiedä mitä maalata kori sanomalehden putkien - ajatella, mitä väriä haluaisit saavuttaa. Siinä tapauksessa, kun haluat luonnollisen puun väri, sinun täytyy käyttää tahra tai tahra. Saat värit soveltuvat akryylikuiduille lisäksi antaa kauniin kiillon. Sallittua käyttää guassi tai akvarelli, mutta jälkimmäinen on valmiina runko näyttää haalistuneet.

Video oppitunteja kudonta korzin sanomalehtipaperista putkista

Niin kaunis tuote, kuten kori sanomalehden putkien - on vaikea tehdä hyvin ensimmäistä kertaa. Ymmärtämään teknologiaa paremmin syytä tarkastella muutamia video opetusohjelmat, askel askeleelta kertoo kuinka tehdä erilaisia ​​paju. Hyvä elokuva, selkeät kaaviot auttaa ymmärtämään, miten sanomalehden putket tarvitaan korin tietyn koon, miten suorittaa kudonta tuotteita vaiheittain. Tutustu mestarikursseilla Kudontaloimissa sanomalehtien putket aloittelijoille.

Kuinka tehdä suuri suorakulmainen kori

Suuri suorakulmainen paju voi olla hyödyllinen monissa paikoissa: astiana vuodevaatteisiin tai laatikot leluja. Askel askeleelta ohjeet auttavat neula naisia ​​helposti toistettavissa valmistukseen koreja, nähdä omakohtaisesti koukerot kudonta sanomalehti. Valmiin tuotteen kattaa johtava nopeasti kuivuva maali, ja antaa suosituksia siitä, miten tehdä vahva punos, samoin kuin kauniisti koristeltu sisustus tuloksena pala. Katso funktionaalisten kori tekniikalla paperi-putket, pahvilevyn ja liima:

Kutoa pieni pyöreä kori

Pieni pyöreä kori kahvalla - herkkä koristeet kodin sisätiloissa. Lisäksi tämä verkosto, tehty omin käsin, on suuri lahja häät, syntymäpäivä tai muu tapahtuma. Täytä se kukkien, makeisia ja muita elementtejä. Master-luokka osoittaa, kuinka kutoa kori paperia, käyttäen tavanomaista lasipurkkiin, ja miten se on kaunis kynä. Ompelija tarjoaa oman versionsa täyte punokset: hän sijoitettu vaahtoa, joka toimi mount lahja karkkia kimpussa.

Kori sanomalehden putkia aloittelijoille

Ne, jotka tekevät kori paperia ensimmäistä kertaa, on vaikea aloittaa välittömästi monimutkainen kudonta vaihtoehtoja. Ensimmäiselle kokemus oli onnistunut, yritä tehdä kaunis valmistetun astian tässä mestarikurssi. Se kaikki on kuvattu yksityiskohtaisesti, osoittaa luomassa puitteet tulevaisuuden pahvi, edellyttäen askel askeleelta ohjeet kutoa koreja suorittaa maalaus tuloksena valkoinen. Koristeltu punottu pitsi, värikäs pitsi. Katso, kuinka helppoa on tehdä ja miten lopettaa pajukorissa sanomalehtien putkista sisustaa asunnon:

Kori sanomalehden putkien aloittelijoille askel askeleelta

Törmäsin verkossa tällaista työtä kudonta sanomalehti putket. Utelias, päätin kokeilla. Se tarkasteli yli tusina mestarikursseja. Ulkoisesti, tuote ei tuota platting viiniköynnöksen. Ja he ovat kotikäyttöön on melko vahva ja lahja - mukava!

Kudonta käyttävät eri maalit, lakat ja liimat pinnoite, on mahdollista luoda platting kaikki värit.

Kori koristeltu helmiä, kukkia, nauhoja tai aplikointitekniikka kannella sivulle, ja kaikki mitä voi muuttaa ne taideteoksia.

Se mitä tein.

1. sanomalehti arkkia

3. puikot

4. Sakset ja paperi veitsi

5. maali (akryyli) maalilla (viimeistely lakka), tahra alkoholipohjaisilla (Origon, lehtikuusi, sitruuna ...).

6. Harja liiman ja maalin.

7. Perusta punonta

Ensinnäkin, sinun täytyy määrittää kuitujen suuntaan paperin. Suunta tulisi olla pituussuunnassa. Määrittää suunnan monella tavalla. Tässä yksi: vedä reunat väliin paperiarkin kynnet kahdella sormella. Poikkisuunnassa reuna tulee aaltoileva kuitujen pituussuunnassa ei ole muodostettu poimuja. Nauhat tämän koko saadaan ohut putki tyylikäs tuote. Jos tarvitset paksumpi putki, nauhan leveys ja halkaisija neulojen olisi lisättävä.

Olen maalannut putki harjalla tavalliselle vahakangas. Käytän vain tahra alkoholin-pohjainen. Suosituksesta yksi master-luokan, yritti maalata putki tahra vesi-pohjainen - kaikki pilalle. Kastumiselta pisteliimaus ja erilaiset kanavat kehittyä. Älä toista virhettä.

Sanomalehti kate 7 cm suikaleiksi.

Varmuuskopioiden aluksella, leikkaa paperia toimistossa terälistaa.

Kulma pinnoja sanomalehden sivulla - 10 ° -15 °.

Alkaa kelaamaan nauhaa on erittäin tiukka, mutkainen reunalla sanomalehden puhui. Putket saatiin valkoista, jos valkoinen laatikko sanomalehden nauhat, jättäen oikealle.

Reuna paperin liimata.

Päättynyt putki tässä vaiheessa voidaan mahdollisesti maalataan haluttu väri ja anna kuivua. Maali voi ja sitten on valmis tuote. Ja jos pintamaali maalien ja lakkojen - ettei kukaan arvata, että tämä kori on valmistettu tavallisesta vanhat lehdet (sanomalehti).

Aloitetaan kutoa pohjaan. Se kaikki riippuu koosta oman tuotteen. Punontatuotteiden esitellään tietoonne korit vaativat kolmekymmentä (30) putket 50 cm pitkä.

Kestää 10 tubulukset. (Jäljempänä kasvot) 45-50 cm pitkä levittää niitä pareittain.

Työskentelevät putki taitettu puoli ja punoa yhteen hänen ensimmäinen pari säteen.

Aloittelemassa voi olla merkittynä reunasäteen merkkiaineen.

Entwine köysi ray kunkin parin. Työvalssien ylitetään, niin yhden työpäivän alkuun putki on säde pari, toinen alhaalta. Kun työ putken pituutta päiden lisäämme se (työnnä loppuun seuraavan putken aukkoon edellisen).

Kutoa kaksi riviä merkitty parittaa ray merkki.

Kolmannen ja neljännen sarjan kudoksen yksi säde.

Työskentelevät putki suoraan keskelle pohjaa.

Muodostavat alareunasta. Ensimmäinen säde (merkitty merkki), kiertää seuraavaksi, ohjataan sen alhaalla keskellä, ja niin ympyrä.

Last ray aloitamme pohjalle ensimmäiset säteet silmukan.

Edelleen, köysi on punottu kullekin säteelle neljä (4) rivien hieman taivuttamalla takaisin säteet keskustasta.

5 (viisi) sarja laatia puinen helmet, joiden halkaisija on 16 cm. Se kestää 6 kpl. helmiä.

Kuusi (6) ja 7 (seitsemän) sarja, neulo köysi. Työ on melkein valmis! Jäljelle jäävä pituus somistetut työskentelevät kanavat ja täyttää ne sarjojen välillä käyttäen puikko.

Johdettu lopussa työpäivän putkien katkaista saksilla.

Suorittamaan kahva korit, jollei 3 (kolme) kullekin säteelle käden, erottamalla ne pyykkipojat. Capa liima- juuressa jäljellä säde sakset ja katkaista ne.

Liittäminen putkien päät korin kahvaan.

Ennen punottu kahvat, reunalla putken tippua liima- ja korjata clothespins. Pussiverkot kynä putki koko pituudeltaan.

Lopussa punotun kahvat lopussa putken tippua liima- ja korjata clothespins. Tärkein työ tehdään.

Lujuus, on kyllästetty kori valkoinen liima, Annetaan se haluttuun muotoon. Antakaamme liiman kuivua kokonaan.

Kori maalata valkoinen akryyli maalilla. (Voit lisätä väriä tahna, erilaisia ​​väriaineita tai väriaine värjäys).

Leikkaa kuvioita lautasliinat ja tehdä kannen sivun. Peitä korin Finish - lakka posushite valmista työtä.

Ei ole mitään parempaa - kuin mitään tehty sen rukami.Lyubuytes, iloita, antaa lahjaksi.

Kori sanomalehtien omin käsin. Kudonta sanomalehti putket

Kuka olisi uskonut, että tällaisia ​​luonnollisia, kuten olkia, ja viiniköynnöksen, voit korvata perinteisen paperille? Mutta nykyajan ompelija keksivät tavan kutoa koreja, maljakoita, laatikot sanomalehti putkia. Tämä on erittäin jännittävä kokemus, joka sinun on ensin valmistella materiaali ja vasta sitten kutoa. Mutta viiniköynnös pilli, myös sinun täytyy ensin valmistautua työelämään: ne vaativat erityiskohtelua, liotus, höyryssä. Paperilla paljon helpompaa, ja kori sanomalehtien ei ole kovin erilainen kuin luonnollinen materiaali. Valmiit tuotteet saadaan on hyvin kaunis, erityisesti koulutettuja työntekijöitä, jotka jo käytännön kokemusta.

Valmistellaan kulutustavarat

Kun päämateriaali tänään ei ole ongelma: jokainen miehen talossa on kertynyt suuri joukko sanomalehtien mainonnan lakanat ja aikakauslehtiä. Ei ole tarpeen heittää pois: ne voidaan laittaa mielenkiintoinen asia - saada kaunis kori sanomalehtiä. Mitä tarvitaan veneen muita kuin sanoma- ja aikakauslehdet? Muista tarvitsevat sakset, PVA liima, liima ase, veitsi paperi. Pohjaan koreja voidaan kutoa, ja se voidaan tehdä pahvista. Siksi on välttämätöntä valmistella muutaman palan pahvia. Tarvitsevat ja kaksipuolisella teipillä. Jotta valmiin tuotteen samankaltaisuuden viiniköynnöksen, on tarpeen maalata koriin. Tämän voidaan värjätä. Mutta monet maalituotteita valkoinen: se voi olla välttämätöntä ja valkoinen vesi-pohjainen maali. Antaa voimaa ja suojan kosteudelta viimeinen kerros lakka levitetään - sen pohja olisi myös vettä. Nitoja, leikkeet tai clothespins - lisäksi tukimateriaalin.

Koska tuotteet ovat kudottu sanomalehtien putket, ensimmäinen asia tehdä - valmistella putkeen.

 • Tätä varten lehti- luettelot, sinun täytyy ensin leikata suikaleiksi mittaus 10 x 30 cm. Se on kätevä tehdä niin terävällä veitsellä paperitavarat.
 • Jotta kiertää nämä alueet putket vaativat ohuella neulalla 3 mm.
 • Alkaa rullata viistosti, jossa on käyttivät terävässä kulmassa. Näin voidaan saada haluttu arvo putket. Se tulisi tehdä useita kertoja - ja kaikki tulevat saadaan hyvin helposti ja nopeasti.
 • Valmistettaessa putkia, käyttäen liima: pieni määrä levitetään kärki niin, että se ei pyöri. Tämä voi olla PVA liimalla tai toimistossa.
 • Nettoutusta sanomalehtien putkista tietää, että kun kiertämällä toisesta päästä tulee olla hieman leveämpi - sen on pidentää niitä kutomisen aikana.

Toinen Menetelmä materiaalin

On olemassa helpompaa tapaa valmistaa materiaalia kudonta koreja: tasainen nauhat saman lehden. Suikaleina, sekä putkien, mutta tällä kertaa he eivät tarvitse vääntää: ne taitetaan pitkin muutaman kerran saada sama teipin leveydestä. Näistä yksinkertainen tapa tehdä verkko, joka tulee korin pohjalle. Tällaiset kudonta valtaa jopa lapsi - se ei tarvitse erityistä koulutusta.

Kuinka tehdä kori sanomalehden

Sijoittaminen kaistale välillä poikittain tehdä pohja. Viimeisen kaistale kiinteä nitoja. Kun mitat ovat riittävät, se pitäisi siirtyä pystyseinämissä kudonta. Kun ne saavuttavat haluttuun korkeuteen - päättyy kudonta, kaikki kiinnitetty nitojalla ja extra - leikattu. Ylempi reuna liimataan yksi jatkuva nauha, ja kori sanomalehtien kanssa kädet valmiina! Pyynnöstä voimme käsitellä ja maalata tuotteen hänelle. Mutta monet ihmiset, kuten on täplikäs ulkonäkö kuin on esitetty alla olevassa kuvassa.

Silti sanomalehtien putkista saatu koreja kaunis. Ne ovat enemmän kuin tuote viiniköynnöksen. Jotta tällainen kori, täytyy viettää enemmän vaivaa kuin edellinen tuote. Maalattu valkoinen ja koristeltu pitsi ja kukkia, se on miellyttävä ja voi olla hieno lahja. Kun se hankitaan oikea määrä putkia, voit aloittaa työt. Jos suoritat kudonta vaiheet sanomalehden putkien, saat tällaisen kori.

Master-luokan tekemiseen valkoinen koreja

 • Työ alkaa pohja: cross kahdeksan putket, ja prosessi ympyrän kudonta alkaa.
 • Kun pohja haluttuun kokoon tulee - kudonta menee seinään.

 • On tarpeen seurata putkiin jos jäljellä Lyhyillä, niiden vahvistamista. Tätä varten, uusi pyrstöputken sotkee ​​liimalla ja työnnetään lyhyen jäännöksen, joka on tarpeen pidentää.
 • Kutoa ei hajoaa, pystysuora putki kiinnitetään tapit.
 • Kun se on halutulla korkeudella, kudonta pysähtyy, ylimääräiset hännät katkaista, taitettu sisäänpäin ja liimattu. Paikka liimaa kiinteä tappi, ja annetaan kuivua.
 • Jos ajattelee kahva, kaksi putkea ei ole leikattu, ja perään muodossa kaaren.

On toinenkin tapa käyttää jäljellä putket sanomalehti. Kutoa mestarikurssi, joka on kuvattu edellä, sitä pidetään klassikko, ja sitä käytetään kaikissa tutkimuksissa. Muutokset vain kuvio, muoto, koko tulevaisuuden tuote. Et voi kutoa korin pohjalle: sen sijaan käyttää pahvia, johon putket on liimattu koko kehän. Kudonta lähtee seinistä. Meidän olisi kuitenkin ensin määriteltävä tuleva koko korin ja valmistaa kaksi identtistä pahvinpalat. Tällöin niiden muoto - suorakulmio.

 • Reunojen aluksella olisi merkittävä kynällä ja hallitsija: nimeämään paikkaan liimaamalla putkien.
 • Avulla PVA liimaa liimaa putken pala pahvia ja anna niiden kuivua.
 • Toinen kappale leviää liimalla ja liimataan ensin, niin että kanavat on kiinnitetty turvallisesti.

 • Kun työkappale on kuiva - kudottu kori sanomalehtiä.
 • Päät pystyosien olisi vahvistettava käyttömukavuus.
 • Kaksi ensimmäistä putkien liimattu maahan - ja ne aloittaa prosessin.

 • Kun päät ovat lyhyitä - niitä pitäisi pidentää, podkleivaya uusia työkappaleen.
 • Reuna tehdään tavalliseen tapaan ylimääräisiä hännät on leikattu ja liimata sisälle.

Kun tuote on valmis, se pohjustetaan maalilla tai liimalla PVA. Viimeinen bitti laimennetaan vedellä ja levitetään siveltimellä. On tarpeen kuivata koriin ja ryhtyä maalaamaan sisälle. Aiheuttaen useita kerroksia, kori on kuivua kokonaan. Ainoastaan ​​silloin, kun se on kuiva, maalata ulkosivua koriin. Sovelletaan myös useita kerroksia maali- ja laittaa tuotteen kuivua. Monet ompelija myöhemmin katettava uudelleen ja lakka, vesi-pohjainen. Valmis kori sanomalehti on samaa muotoa (kuva).

Käytetään maalien tahra antaa tuotteen tumma väri, ja kori on kuin viiniköynnöksen. Tarkasteltaessa luomuksia mestarit, jotka ovat jo pitkään olleet mukana kudonta, voidaan havaita, että kaikki käyttävät maalilla. Jotkut lehdet kirjava väri sanomalehti. Ja muiden taiteilijoiden maalata putket etukäteen: se antaa kori laadullisempaa ilmeen. Tällä menetelmällä ei näy maalaamaton tilaa, ja tuote näyttää paljon siistimpi.

Opi tekemään kori sanomalehden, monet ompelija pidemmälle. He oppivat uusia kudontatyypit, punokset, käyttää muita materiaaleja. Kauniisti tuotettujen tuotteiden, joissa aikana pystypyyhkäisyjakson kudonta tehty: tuntuu helpolta kori. Niin tekemällä suurimman osan kutoa, jätä 2-3 cm ilmaiseksi. Seuraavaksi liimaa uusi sanomalehti kiinni, se jatkaa ja tehdä ulos korin reunalle. Joissa aukko on tehty, se siirretään kaunis Satin nauha ja kiinnitetty keula. Jos kori on suunniteltu käytettäväksi pöydällä elintarvikkeiden, kuten leivän, sitten hän ompeli kaunis sisäpinnoite. Reunat hänen kääntää pois kehän ja ommeltua. Paikka sauma ympärillä kehä tiivistetään pitsiä tai punos. Tällainen kori leivästä koristaa pöytään ja voi olla lahja joka emäntä. Jopa yksinkertainen kori, mutta koristeltu kahvat, näyttää erittäin mielenkiintoinen.

Tietenkin, kokemus tekijän mielikuvitusta ja auttavat luomaan yksinoikeudella asioita. Ompelija ja rukodelniki tehdä paju maljakoita, korut laatikot, suuret laatikot vaatteita. Varsinkin lahjakas nähtävyyksiä ja sohvapöydät: monet tuotteet voidaan valmistaa tavallisesta sanoma- ja aikakauslehtiä. Riittää aloittaa tavallista koreja ja kudonta voi olla jokaiselle henkilölle mielenkiintoinen harrastus. Monet tehdä hänen intohimonsa todellista liiketoimintaa, joka tuo hyvät tulot. Joten ennen kuin heittää pois kertynyt roskia, sinun täytyy ihmetellä: Älä laita se mielenkiintoinen tapaus?

Leave a Comment

6 + 2 =