Miten purkaa pesukone Indesit

Purkaminen pesukoneet Indesit

Tuotemerkillä Indesit tuotemerkki on saatavilla talousarvion tekniikka, joka käyttöikä ei ole liian suuri. Ja kun lopuksi on epäonnistunut, sinun täytyy ajatella, miten toimia, korjata omiin käsiinsä, tai nähdä asiantuntija. Jos korjaus omiin käsiinsä, meidän täytyy ensin selvittää, miten purkaa pesukone Indesit? Eikä vain purkaa ja purkaa niin, että sitten koota ja se toimi. Saat tietoa siitä, miten tehdä tämä, päätimme puhua.

Indesit pesukoneet sen suunnittelussa vahvasti mieleen stiralki Ariston, mutta ero niiden välillä on, ja ero on, kuten aina vivahteita. Jos olet kiinnostunut parhaillaan purkamisen pesukoneen Ariston, voit lukea sen yhden julkaisumme. Mutta ei mennä asioiden edelle, mutta katsotaan ensin mitä välineitä meidän on tehtävä. Yleisesti voimme tehdä pientä matkalaukkua työkalut, joka on:

 • johanneksen vihjeitä 8-18 mm;
 • päiden sarja ja nupin;
 • pihdit;
 • punkit;
 • Ruuvimeisseli erilaisia ​​kokoonpanoja ja kokoja;
 • naborchik pieni hylsyavain;
 • yleismittari;
 • vasara;
 • vannesahan;
 • värillisiä merkkejä;
 • naskali.

Jos et tarvitse sähkömies korjaamaan, et voi ottaa yleismittarilla ja tehdä perinteisen testaaja, ja sitten niin puhtaasti voiton puolella.

Joilla kerätään kaikki edellä työkalut, olet valmis seuraavaan vaiheeseen valmistautuminen työtä.

Mitä seuraavaksi? Ja silloin meillä on ratkaista ongelma työpaikoilla ja se on silloin, kun me analysoi pesukone ja antaa puretut osat eivät tarvitse mitään menetettävää. Ihanteellinen paikka - kauppa, tai ainakin irtoa tai autotalli. Jos kumpikaan ei muista, eikä kolmatta ei ole, sinun täytyy purkaa auton suoraan asunnossa, tarvitsee vain kunnolla valmistella sivuston.

 1. Vapaa sukupuolen sivuston 2x2 metrin mattoja ja muita tilanteeseen vaikuttavat tekijät.
 2. Peitä lattia osan lumput ja sanomalehtiä.
 3. Sammuta pesukone ja vedä se purkaminen asentoon.
 4. Poista kyvetti jauheen ja poista se sivuun.
 5. Käsillään, poista roskat suodatin ja tyhjennä jäljellä vettä säiliöstä. Puhdista suodatin puolella.

Työkalut, työn ja laitteen Indesitin valmis, voit aloittaa analyysin. Poista ensin yläosa koneen rungon, nimittäin kannen. Taka vasen ja oikea yläkulmiin stiralki on kaksi ruuveilla, niiden on unscrew ristipääruuvimeisseli. Siirrä sitten kansi takaisin itseensä ja nosta ylöspäin.

Seuraavaksi poista kädet kattaa huoltoluukun. Se sijaitsee takaseinän stiralki Indesitin on tarpeen ruuvata 6 ruuvia, jotka pitävät sitä.

Huoltoluukun avauksen ja kannen, me heti saada pääsyn joihinkin osiin pesukone, on tarpeen hyödyntää.

 • Poistaa talja vyö. Voit tehdä tämän yhdellä kädellä vievät rummun talja, ja toinen hihna ja käännä hihnapyörä - vyö "hyppää".

Tutkimme takaseinä säiliön, joka sijaitsee suoraan takana talja. Jos on jälkiä öljyä, ruostetahrat, se tarkoittaa, että laakerit täsmälleen kaatui ja vaaditaan täydellistä purkamista koneen voidakseen muuttaa niitä.

 • PETN vedetään pois kontakti ja anturin johto lämpötila, kierrä keskeinen mutteri ja varovasti pois lämmityselementti. Voit rusketus kun tankissa, mutta sinun täytyy noudattaa erityistä varovaisuutta analyysin, jotta ei katkaista yksi ulkonevat nastat.
 • Poistaa viiran hakkeen moottorin pesukoneen. Ota nuppi ja pää 10 mm tai pitkällä avaimella 10 mm ja ruuvaa kaksi ruuvia, moottori. Irrota moottori ja irrota se sivuun.
 • Ohittaa. Ylemmän säiliön seinämään on kiinnitetty kolmella pultilla raskas vastapaino, se on poistettava. Otamme sama hylsyavain ja kierrä pultit käsillään, ja sitten vetää pois vastapainon ja poista se sivuun. Ole varovainen, kun varsinaista analyysia, pudottamasta vastapaino hänen jalka.

Bac olemme lähes ilmainen, lukuun ottamatta joitakin trifles, esimerkiksi irrota ohjauspaneeli. Ensimmäinen ruuvaa kiinnikkeet lähellä markkinarako poroshkopriemnika. Sitten toinen ruuvaa ruuvi vasempaan etukulmaan kotelon. Nyt pitää ohjauspaneelissa vain suhteellisen heikko salpa.

Vedä paneeli ylös, ja olemme sitä turvallisesti pois salpa ponnahtaa ulos. Tässä tapauksessa hallitsee vain yksi toive - älä vedä kantta liian kovaa, muuten irtoa lanka ja lisää Indesit pesukone toimintahäiriöitä. Irrota johdot johtavat tuloventtiili ja poistaa ohjauspaneelin puolella, vaikka se on ripustettu meille reuna jäljellä johdot.

Otamme yli ranneke luukun. Tämä suuri kuminauha kiinnitetty erityistä puristin, se on poistettava, ei lävistetty huuli. Mitä teemme?

 1. Löydämme kaulus ranneke.
 2. Varovasti poimii sen ruuvimeisseliä.
 3. Ohitamme ympäri ja löytää vuoren.
 4. Ruuvaa ja poista asennus puristin.
 5. Täytä ranneke syvemmälle koneen runkoon.

Mitä seuraavaksi? Ja sitten mennään ympäri takaisin ja stiralku alueella vedenottoletkun liitäntää laitteeseen irrota ruuvi. Sen jälkeen voimme vetäytyä kun imuventtiili yhdessä kapealla poroshkrpriemnika.

Varoitus! Ottaa pois kapealla poroshkopriemnika, älä unohda irrottaa putken, joka on yhdistetty syvennykseen pohja ja lepää kauluksen.

Irrota johdot veden pinnankorkeuden anturi ja ottaa itse anturin muovia asennus. Samaan aikaan, erittäin varovainen, ettet vahingoita muuten itse asentaa ja anturi joutuu ostamaan näitä kohteita ja muuttaa ne vielä löytää.

Nyt laittaa pesukone vasemmalla puolella. Alareunassa pesukone Indesit ei, niin me heti saada pääsy nokan ja pystyosien. Juuri nämä tekijät estää meitä tulevaisuudessa poistaa säiliöön, joten ne on poistettava, ilman muita purkaminen on mahdotonta.

 • Poista kahden pinteen jotka kiinnittävät viemäriputki.
 • Vetää pois suutin.
 • Kuusiokoloavain 10 mm Irrota ruuvit, jotka pitävät telineen ja poista ne.
 • Laitoimme auton "jaloilleen", ja voimme olettaa, että päälavalla purkaminen lopetimme, se on tarpeen poistaa ja purkaa säiliöön.

Analyysi pesukoneen edelleen poistaa säiliöstä. Tällöin säiliö pesukoneeseen Indesit valettu, mutta jotta muuttaa laakerit, meidän täytyy ottaa se pois ja laatia. Poistamalla säiliö, käytä jonkun apua, koska yksin ampua se ei ole niinkään vaikea epämukavaksi. Vetää pois säiliö jouset ja varovasti nosta, vetää ulos kotelosta.

Tietoa! Vetää ulos säiliöstä, olla varovainen johdot ja ranneke, eivät vahingoita mitään.

Laita lähilaukaus pystysuoraan tehtaalle hitsaussauman ylös, se on mitä me sahauksen. Toteutettava rautasaha ja alkaa leikata täsmälleen pitkin saumaa. Yritä tehdä kaiken hyvin, koska silloin meidän täytyy laittaa puoli säiliö tiiviste ja kierrä pultteja. Täytyy sanoa analysointiin pesukone amme tuotemerkki Indesitin työ on erittäin huolellinen, leikata, voit viettää 06:00 peräkkäin, mutta tulos pitäisi miellyttää sinua.

Sahattu säiliö, voimme poistaa etu- puoli ja poistaa oikean ja vasemman taka-puoli rummun akselin laakerit. Tehtävänämme on poistaa takana puoli säiliön.

 1. Ruuvaa mutteri, joka pitää rummun hihnapyörä.
 2. Poista hihnapyörä akselista.
 3. Ruuvataan kierteeseen sopiva pultin (ei se, joka oli koneessa).
 4. Nojaa puinen pultti brusochek.
 5. Beat pultti brusochek vasara. Täytyy voittaa tarpeeksi voimakkaasti säiliön puoli hyppäsin pois akselilta.

Niin pian kuin mahdollista lyödä ulos puoli säiliö akselin, meillä on jäljellä ulkoneva takatelan akseli, joka tiivistää istutettu laakerit. Poista laakerit, voit mennä kahdella tavalla: ensinnäkin saada jonnekin autoon laakerin ulosvetäjän ja yrittää vetää pois laakerin käsillään, ja toiseksi, voit tuoda rumpu autoon korjaamo ja pientä maksua pyytää paikallisia Lukkosepät poistamaan vanhan laakerit.

Heti päästä eroon vanhasta laakerit, voit helposti voi ajaa akselin tuoreen laakerit ja tiivisteet, ja sitten koota säiliöön ja kaikki stiralku päinvastaisessa järjestyksessä. Me puolestaan ​​toivomme, että purkaminen tuotemerkin Indesit pesukone, ohitamme onnistuneesti. Onnistunut remontin!

3 Reader Kommentit

Mutta jos et nosta pyörä pois mutteri, mitä tehdä, miten poistaa? Ja - mustassa valossa rummun akselin oikealle tai vasemmalle? Mitään ei ole ..

Rikkoi kaksi bittiä, sitten hän otti tehokas kolvi ja laita se pultin päähän, niin hän lämmetä noin 20-30 minuuttia ja romahtanut lukitus liima. Sitten hän otti hieman kuusiokoloavain, irrota ruuvi itse ilman työtä, ja ennen kuin se hajosi kaksi bittiä, oikea kierre, korjauksen jälkeen asetetaan kuusiopultti.

Ei viettää 6 tuntia sahataan säiliö Yleiskonepöytä (se Leroy miksi - kutsutaan talttaa) ja suutinsegmentti kaikkein alhaisella nopeudella (vedellä - on, muuten muovi sulaa). Kirjaimellisesti kaadetaan tipoittain Res ruisku 20 kuutioiksi. Ollenkaan - kaikki se kesti noin tunnin.

Miten purkaa pesukone Indesit

Kun ostat uusia laitteita, katsomme sitä paljon toivoa, että tarvikkeet palvelevaa pitkään. Valitettavasti ei aina täytä odotuksia todellisuuden nyttemmin suosikki kotiin "pomoschnitsa9raquo; pari kuukautta alkaa epäonnistua. Pura pesukone Indesit tule liikaa vaivaa, jos noudatat kaikkia sääntöjä. On erittäin tärkeää muistaa eri vaiheiden analyysi ja keräysyksikkö. Virheiden välttämiseksi ehdotamme tarkastella askel askeleelta ohjeet, mutta ensin täytyy ymmärtää toimintaperiaate laitteen.

Toimintateho prosessi pesukoneiden on lähes identtinen, valmistajasta riippumatta. Työ sisältää kuusi päätoimintatilaa:

 1. Kerätä tietty määrä nestettä säiliössä.
 2. Vesi kuumennetaan vaadittuun lämpötilaan, joka edellyttää valitun tilan.
 3. rummun pyörimisen.
 4. Tyhjennys ja täyttö nesteiden puhtaalla vedellä.
 5. Huuhtele ja veden virtausta.
 6. Spin pesula suuremmalla nopeudella tilassa.

On olemassa tiettyjä seikkoja, jotka sinun täytyy tietää ennen kuin aloitat purkamista Indesit pesukone. Ensimmäinen asia muistaa järjestys vaiheista purkamisen tekniikoiden kaikista siihen liittyvistä osista ja elektroniset johdotus. Tässä tapauksessa kamera auttaa. Kaapata kunkin vaiheen analyysin pesukoneen myöhempään keräyslaite ei ollut ongelmia.

Kun valmis toimintamekanismin, valmistaa kaikki tarvittavat työkalut, varaosia, joita voidaan tarvita prosessissa korjaus.

Olla suorittamatta ylimääräistä työtä ja säästää aikaa, selvittää tarkka syy ongelmaan. Ehkä sen ratkaisemiseksi ei tarvitse purkaa laitetta kokonaan. Eräässä toisessa tapauksessa, on valmis antamaan tätä työtä vähintään 3-4 tunnin ajan. Mitä, miten purkaa rumpu, saatat tarvita toisen henkilön apua, koska yksityiskohdat esitetään painotusta, jotka tuottavat yksi isäntä ei voi tehdä.

VIDEO: Yksityiskohtainen purkaminen Indesit

Suorittaa purkaminen pesukoneen voi olla missä tahansa huoneessa, jossa on riittävästi tilaa. Esimerkiksi huoneen mitat 2,5h2,5 m olisi riittävä. Korjaustyöt kuolinpesä mitään kokemusta, voivat tuottaa omia käsiä, ilman osallistumista asiantuntijoita.

On tärkeää ymmärtää, että useimmissa toimintamaissa osat Indesit pesukoneet hoidetaan erityisiä voiteluaineita, jotka voivat olla hyvin likainen lattia. Joten et ymmällään hänen puhdistus, pitäisi levittää toivottuja tekstiilejä.

Jälkiä tahrat johtuu tuhoaminen rauhanen rikki laakerit

Ennen kuin purkaa pesukone Indesit omaa, sinun täytyy tyhjentää vedestä, joka jälkeen laitteen toiminta viivästyy suuttimet ja letkuja. Tiedot on katkaistava niin, että ne eivät häiritse prosessissa. Tällä hetkellä on jo mahdollista virittää kameran kuvaamaan kaikki toiminta videon.

Ajo pesukone

Irrota takakansi - 5 helppoa vaihetta

 1. Pesukoneen yläosassa on 6 ruuvia kiertää irti. Välttää menettämättä vahvistaminen analyysin kodinkoneiden, pinota ne erilliseen laatikkoon.

 1. Poistaa painotus avaamalla kierrekorkki "zvezdochka9raquo, ja siten merkittävästi vähentävät painoa rummun. Tietenkin tavarat voidaan jättää, mutta poistamaan säiliön edellyttää toisen henkilön apua.
 2. Yläkerroksen poistamiseksi pesukoneen Indesit. Irrota 2 ruuvia ja vedä kantta hieman itseäsi kohti. Elementti ulos urista, joiden avulla se voi saumattomasti katkaista. 3, jossa on pultti 10 on kiinnitetty yläosien painotuksen aineen sijoitettu yläosaan samalla olisi poistettava.

Purkaminen painotus (vastapaino)

 1. Poistaa paneelin eteen, kiinnitetty kahdella ruuvilla.
 2. Poista kyvetti saippua aineita. Tämä tehdään seuraavasti: kahvasta, vedä elementti rajoittimeen saakka ja huojuvat se puolestaan ​​eri suuntiin. Koska nämä liikkeet laitteen pois urista. Takana solu jäi kaksi pulttia - kierrä.

Sammuttamalla johdotus ja elektroniset komponentit

On tärkeää huolellisesti sammuttaa kaikki elektroniset komponentit pesukoneen. Aloita lanka liittämistä etupaneelin ja älykortti. By pitkulainen poroshkopriemniku 2 johdot valkoinen ja sininen, vain poistaa ne, mutta samalla korjata sijaintimerkintä käänteinen yhteys.

Lähellä Tulovesiletkun on toinen pultti, sitä on kierrettävä irti. Alemmalla alueella on poroshkopriemnika putki kiinnitetään kuminen puristin - poistaa ja kumoaa säästää sivuun. Myös irrota virtajohto ja poista mansetti.

Gat lämmityselementti

Kun purat vaihe pesukoneiden tuli purkamaan Vastuksen on oltava hyvin varovainen. Lämmitin kiinnitetään puristimilla, ne tulisi poistaa yhdessä johdotuksen, joka johtaa moottorin. Avaa ruuvit ja poista lämmityselementti.

Poistamalla kaivulaite

Tässä vaiheessa, purkaminen Indesit pesukone ei ole täytetty. Flip-top-down kokoonpano tai määrittää niin, että kallistuskulma on enintään 45 °. Tässä asennossa, jossa kaksi puolta kiinnityspultit poistaa ja palauttaa laitteen sen alkuperäiseen asentoon.

Seuraavaksi poistaa muovinen astia, aiemmin purettu jousielementit.

Sillä hetkellä luukku on avattava. Muuten se häiritsee luomassa sileä lähestymistapa säiliöön.

 1. Pihdit poistaa pellit kiinnitetty rumpuelimen avulla muovisia kiinnittimiä.
 2. Irrota moottorin ja kumiletkun tankista.
 3. Poista pienempi paino materiaali rummusta.

Mitä tehdä valettuja osia?

On modifikaatioita, jossa säädetään täydellinen, kertakäyttöiset rumpu, esimerkiksi, että Indesit pesukone WISL 86. vahingoittumiselta tahansa isäntä tulee vaatimaan täydellinen korvaaminen laitteen, koska muovisäiliöt pidetään kelpaamattomiksi palvelua. Hinta tämä palvelu perustuu yksityiskohdista 2/3 arvosta uuden yksikön. Jos haluat yrittää purkaa oman säiliön tilalle tiivisteet tai laakereita, tämä ongelma voidaan ratkaista seuraavasti:

 1. Poralla tehdä useita reikiä koko kehää säiliö rako 15 cm.
 2. Porata suurempi halkaisija kulkea samojen reikien. Näin valmistettua pohjan säiliön siteet korjauksen jälkeen.
 3. Näin rummun tehtaan sauman. Sillä toteuttamaan tätä prosessia tarvitsemme rautasahalla. Tekee työtä erittäin huolellisesti, koska sen jälkeen loppuun korjaukset, osio tankin täytyy pysyä yhdessä. Huomaa koko rummun analyysi kestää 3-6 tuntia.

 1. Poistaa säiliöstä hihnapyörään ruuvattu yksi mutteri.
 2. Seuraavaksi tehdä korvaaminen laakerit ja tiivisteet.

VIDEO: Miten leikata laminoitu säiliöön Indesit

Hyvin tietoa Hotpoint-Ariston asiantuntevasti kirjoitettu, rahaa he ovat parhaita. Ja mahdista laskee liikaa.

 • 12.13.2017 »TOP halpa mutta luotettava pesukoneet

  Indesit toinen, rakastan sitä! Past stiralka oli yleensä vanha, pesty jotenkin, mutta miten.

 • 12.12.2017 »sijoitukset parhaat pesukoneiden 2017

  Kuullut jopa, että hyvä Hotpoint-Ariston pesukoneet kompakti siellä

 • Miten purkaa pesukone Indesit

  Purkaminen pesukoneiden Indesit brändi tuotetaan, jos eri epäonnistumisia. Voit tehdä sen, ja omin käsin. Riittää kyettävä käsittelemään työkalun ja tuntee LVI.

  Purkaa kädet, ensinnäkin, sinun täytyy valmistautua työkalu päättää paikka korjata ja valmistella selvitys. Jos teet sen ensimmäistä kertaa, valmistella paperin ja kynän tallentaa sekvenssin ja luonnoksia yksittäisten toimien. Voit myös käyttää kameraa.

  Varma puhtaalla kankaalla, harja ja WD-40 neste. Viimeksi myydään tahansa autonosia tallentaa ja tarve liotus neraskruchivayuschihsya ruuvit ja mutterit.

  Työkalu tulee:

  • ruuvimeisseli - tasainen ja rajat;
  • avaimet avaimet 17 * 19, 8 * 10;
  • pihdit tappi pihdit;
  • pihdit, leikkaus pihdit, taipunut pihdit pitkä.

  Nyt täytyy laittaa kaikki tämä hyvin valaistussa, riittävän tilava paikka ja aloita purkamista.

  Usein yksinkertainen korjaus monien mielestä he eivät osaa purkaa pesukone. Tästä syystä kopeekan korjaukset voi kasvaa kohtuullisen määrän, jos soitat palvelun päällikkö. Säästää rahaa, yrittää tehdä kaikkea itse. Kuten voidaan nähdä kuviosta, pesukone on sovitettu yksinkertaisesti tarpeeksi.

  Ensimmäinen asia tehdä - on poistaa kantta. Voit tehdä tämän, irrota pultit takapuolella. Sitten, ottaa tarjottimen annostelija. Se jää vapaaksi asentamalla ohjauspaneelista. Varovaisesti vie ylös, niin ettei enää estää. Tässä vaiheessa, jossa yläosa on ohi.

  Käännymme kotelon pohja. Ensinnäkin on poistettava pohjapaneelin. Irrota pultit. Poista kansi ja alkaa irrota kumitiiviste luukku. Ensinnäkin, poista kiinnike.

  Pihdit ja ruuvimeisseli voi auttaa tekemään nopeasti ja helposti. Seuraavaksi mansetti itse on poistettu, ja kiertää auki ruuvit luukun lukitsemiseksi.

  Tämän jälkeen voit katkaista etuseinän. Jos se ei erota vapaasti, sinun täytyy tarkistaa, että se haittaa. Se voi mennä huomaamatta elementti, johon edelleen etupaneeli. Ja poista se. Edessämme - lähes purkaa yksikkö.

  Sitten alkaa tärkeä vaihe purkaminen. Irrota varovasti puristimet liittämällä letkut säiliöön ja irrota letkut. Nyt on vapaa pääsy ranneke kumi säiliö, joka on poistettava huolellisesti. Jää poistaa takaseinään. Siellä tepsiä ruuvimeisseli.

  Ennen meitä - mahdollisen vastapainon jotka ovat myös poistettava. Avaamalla pulteilla, voit selviytyä tästä tehtävästä. Kierrä sitten uuttamalla PETN. Se on edessä tai takana säiliön pohjalle, mallista riippuen koneen.

  Jää vain poistaa moottorin ja polttoainesäiliön. Poista ensin hihna pyörältä, poista kaikki johdot tulevat seuraavaksi. Pääsy säiliöön, varovasti twist iskunvaimennin, irrota jousi ja poista säiliö. Jos hän ei taitettava, sinun on suoritettava melko vaikea tehtävä - ja näin sen. Tämä tehdään tavallisessa rautasahalla. Suorita toimenpide olisi erittäin varovaisesti ja huolellisesti, pystyä uudelleen liimata tankin työtä.

  Huolimatta ilmeisen monimutkaisia, purku kone Indesit toteutettavissa. Monet ovat osoittautuneet tämän käytännössä, korjata pesulaitteeseen.

  Neuvoston. Ennen työn on välttämätöntä katsoa videota tästä aiheesta.

  Pura hänen hajonnut auto on välttämätön ensinnäkin suorittamaan laadullisen vianmääritys jokaisen yksityiskohdan ja kokoonpano. Määrittämisen jälkeen epäonnistumisen syitä, on tarpeen poistaa. Jälleen tämä voidaan tehdä vain on purettu auton. Ei ole tarpeen jättää mahdollisuus itsekorjaamisominaisuuksia. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa purkamiseen palvelun. Jos on tarpeen korvata tai korjata viallisen laitteen, riittää ottaa studioon erikseen.

  Purkamista tahansa pesukone, mukaan lukien tunnettu tuotemerkki Indesit, se on kaikkien saatavilla. Tarkkailemalla johdonmukaisuus ja tarkkuus, tallennus tai valokuvaamalla jokainen askel on valmistettu, voi olla tehokkaasti ja nopeasti purkaa sen. Sitten, käyttäen tallennuksen tai valokuva ja tarkasti talteen, korvaa käyttökelvoton osia.

  Mitoitettu pesukoneet laatua ja luotettavuutta. Kymmenen parhaiten erillisestä mallista, niiden ominaisuuksia ja tärkeitä teknisiä parametreja. Edut ja haitat, hintataso.

  Leave a Comment

  4 + = 12