Kuinka tehdä altaan kätensä

Uima-allas maassa omin käsin

Jos rajoittava läheisyydessä mökin tai maan talossa on säiliö, jossa voi uida rauhassa - sillä ei ole väliä. Haluttaessa voit tehdä pihalla oma uima-allas kotiin. Sen rakentaminen maksaa edullinen, ja kaikki tarvittavat työt tehdään nopeasti, jollei säädetyssä tekniikkaa.

Onko mahdollista rakentaa uima-allas käsillään

Nykyaikaiset materiaalit ja tekniikat mahdollistavat rakentaa paikallaan altaiden uima itse. Tässä tapauksessa koko tonttien varattu rakennustöitä ei ole väliä. Haluttaessa tuottaa pieniä tai suuria allas maa voi omistaa pyöreä, suorakulmainen, soikea tai minkä tahansa muun muotoisia, alustan kanssa, komposiittirakenteita, portaat, vesiputous.

Vieressä tekolampi esikaupunkialueilla takapihoille rakennetaan usein kylpyjä, katettu paviljongit, huvimajat. Ei välttämättä tarvitse uima-allas kadulla. Jos maassa talossa on vapaata tilaa, keinoallas laite on täysin mahdollista tuottaa sitä. Tällöin sivuston omistaja saa pienen uimahalli, jossa voi uida ympäri vuoden. Eri rakennusmateriaaleja käytetään valmistukseen uima-altaat maassa omin käsin. Keinoallas voi olla puuta, muovia, polypropeenia, betonia.

Rakentaminen altaan kädet maassa alkaa valinnan sopiva paikka, joka isännöi kaikki tarvittavat toimenpiteet. Mikä paikka sopii parhaiten myöhemmin rakentamiseen:

 • aurinko, niin lämmintä vettä on hyvä;
 • Hyvä sijainti, korkeimmalla tasolla esikaupunkialueilla, tällaisessa tapauksessa ei ole tarpeen asentaa lisää salaojitus laitteet;
 • kaukana puutarhan, kasvimaan ja suuret puut, se estetään putoavat lehdet, oksat;
 • läheisyydessä raja kaikki tarvittavat viestintä;
 • Käytössä savimaa, se pitää veden altaassa samalla tasolla.

Sopiva paikka rakentaa uima-allas maassa omin käsin on sovitettu oikein. On aika aloittaa valmistelut,. Joten, mistä aloittaa? Kun siivous roskista, vieraita esineitä, jne. Sitten osassa, jossa muotoilu pystytetään, poistetaan ylempi kerros vihannesten maaperän, alamaa täytetään hiekalla tai maaperään, tiivistetty, merkintä tehdään avulla tappien ja langan. Sen jälkeen kaikki nämä toimet voit käynnistää tärkein prosessi - kaivamaan kuoppaan.

Uima-allas maassa on tehtävä tiukasti mukaan määrätty tekniikka, jossa otetaan huomioon kaikki edellä mainitut säännöt ja suositukset, muuten rakennus lyhytaikaiseksi, vaativat kalliita hoitoa ja huoltoa. Ohjeet rakentamiseen uima-altaat:

 • ensimmäinen vaihe - kehittäminen Hankeasiakirjojen;
 • Toisessa vaiheessa - merkintä alueella;
 • Kolmannessa vaiheessa - kaivanto (tärkeä kohta: se on viisto seinät 20-25 astetta, se estää leviämistä maaperän, antaa lujuutta seinät, koko ja kaivannon syvyys on oltava suurempi kuin koko tulevan suunnittelu);
 • Neljännessä vaiheessa - linjaus, sitten varovasti ramming pohjaan ja seinät kuopan (tärkeä ehto: pohjalle tulevaisuuden rakennukset tulisi sijaita hieman vino vuotoaukkoon);
 • viides vaihe - munivien kaikki tarvittavat valua, irtotavarana viestintä;
 • kuudes vaihe - rakentaminen kulhon;
 • seitsemännen vaiheen - viimeistely seinät ja lattia altaan;
 • Kahdeksannessa vaiheessa - suodattimet, rehun järjestelmä, lämmitys, vedenpoisto, puhdistus laitteet, pumput, otsonoimislaite taustavalo.

Uima-allas kanssa kädet polyyetyleeniin

Keinotekoinen lammet näistä materiaaleista on kysyntää niin halpa, edullinen korjaus ja huolto nopeasti ja helposti pystytettiin, eivät vaadi huolellisuus, on moderni ja kaunis ulkonäkö, kestävät korkeita ja matalia lämpötiloja. Miten saada altaan maassa omin käsin polystyreenistä tai polypropeenista? Askel askeleelta opas:

 • Valmistamiseksi tarvittavat materiaalit ja työkalut. Työhön tarvitaan polypropeenia tai polystyreeniä levyt, sauva polypropeenista tai polystyreenistä, juotin suuttimilla, palapeli tai saha.
 • Asennuksen valmistelu pensaikkoon allas. Ensimmäinen, piirustus on tehty tulevia malleja, ja sitten näytetään piiri vaiheessa.
 • Valmistelu kuoppaan. Kuopan kaivaa, jonka parametrit hieman yli parametrit tulevaisuuden rakentamiseen.
 • Suoritus altaan perusta. Kanssa juotin valmiina hitsataan polystyreeni tai polypropeeni, pinotaan kuopan pohjalle, jonka jälkeen ääriviivat piirretään perusteella kulhoon. Leikata kangas ja hitsattu ulompi puoli merkitty polku.
 • Lisääviä toimia. Liitokset vaiheet sisäpinnalta alkaen hitsataan myöhempää käyttöä polypropeenin sauva. Ulkopuolelta hitsaus suoritetaan suuttimen liitoksen. Valmistettu rakenne on hitsattu puolelle kulhoon.
 • Vahvistamisesta kylkiluut. Jäykiste-elementit hitsataan nousu on noin 60 senttimetriä.
 • Seinän eristys tai polystyreenivaahtoa.

Kuinka tehdä altaan kätensä

Valmis keinoallas betonia tai betonielementtien - käytännöllinen, kustannustehokas ja yksinkertainen ratkaisu. Tämä allashuvilat omin käsin on kohtuullinen hinta, pitkä käyttöikä, ei vaadi kalliita laitteita sen pystyttäminen. Miten rakentaa konkreettinen allas tai betonielementtien?

 • piirustus piirustus osoittaa muoto, rakenne parametrit;
 • laskenta jakso rakenteilla;
 • maa kaivausten, ramming seinät ja lattia;
 • alakannen Vedeneristyskerroksen;
 • Muotti laite ja kaatamalla betoni seinät;
 • vahvistaminen seinärakenne ja täyttö betonilla pohja.

Askel askeleelta opas työtä:

 • merkintä alueella;
 • valmistamiseksi, kaivu- ja täyttämällä se betonilattialle;
 • pinoaminen seinä betonielementeistä jälkeen vahvistaminen;
 • Asennus portaat seinään;
 • viimeistely betonitiilet Vedeneristyskerroksen;
 • asennus tarvittavat laitteet;
 • jälki- millä tahansa sopivalla tavalla.

Allas runko kätensä

Keinoallas tällainen on omat etunsa. Tärkeintä on, että rakentaminen kestävä, kestää mekaanisia vaurioita, korkeissa ja matalissa lämpötiloissa, helposti ja nopeasti järjestetty. Runko altaan päällä omin käsin on rakennettu seuraavasti:

 • kaivetun ojan hieman suurempi kuin tulevaa rakennetta, täytetään hiekalla ja sora paksuus on enintään 20 cm, tiivistetty;
 • Turvatyyny betonia paksuus on 20 cm;
 • vahvistaa seinät muuraus estää paineen runkoon;
 • asentamalla uima-altaat maassa ja jalostuu alueelta.

Miten rakentaa tällaisen rakenteen alueella maalaistalon? Askel askeleelta opas:

 • kehittyneiden kaavio, joka esittää tärkeimmät parametrit tulevien rakentamiseen;
 • valitaan tarvittavat työkalut ja materiaalit;
 • kuoppa kaivettiin, jonka pohja on täytetty soraa ja hiekkaa;
 • Vedenpitäväksi kerros on järjestetty massaa;
 • Koristeet tehty seinistä ja pohjasta koriste allas sopivia materiaaleja - luonnonkivi, laatat, mosaiikit, erityinen elokuva.

Video: miten rakentaa altaan maassa omin käsin

Hänen kätensä teki runko allas pihalla. Säätiö pit kaivettiin lapiolla kaikkien rakennustöiden kesti kaksi viikkoa, tulos tyytyväinen, rakentaminen vaativat vähän huoltoa, talvella käyttää sitä luistinrata. Hinnalla halpa runko allas, mutta laadullisesti rakenteiden toisen lajin ei ole huonompi.

Piha on aateloitu maassa vaimonsa päätti tehdä koriste luonnonkivi-allas, asiantuntijat eivät osallistu, kaikki työ tehdään käsin. Rakennuskustannukset halpa, betonilattia ei tulvinut, käytä erityinen elokuva täällä 3 vuotta rakentamisen toimii hyvin, on mukava silmää miellyttävä.

Porteilla oma sisäänrakennettu betonikaukalo soikea. Erinomainen valinta kaikkiin tilanteisiin - edullinen, vaatimaton hoito, kestää lämpötilan muutoksia ja mekaanista rasitusta, vain korjata ja huoltaa. Suunnittelu sopii moniin tarkoituksiin - uima kesällä, koska luistinrata talvisin.

Miten voin tehdä uima-allas käsiään?

Päättäessään miten altaan kädet hänen dacha tai pihalla omakotitalon, ei välttämättä hallussaan erityistä tietoa, tämä riittää tutustua tekniikka sen luomiseen. Ennen kuin rakentaa altaan maassa, sinun täytyy päättää, se on kiinteä, kannettavat, tai pieniä koriste vaihtoehto. Helpompaa ja mukava käyttää kiinteää allas.

Voit tehdä erilaisia ​​altaita omin käsin, kaikki riippuu siitä, kuinka monilla alueilla maassa, voit panostaa tämän rakenteen, ja mihin aikaan vuodesta suunnitelma käyttää sitä.

Runko-altaat kädet ovat yleensä valmistettu pinnoitetusta metallilevyä. Tällainen rakenne käytetään vain lämpimänä vuodenaikana. Koska se on kupin PVC-kalvo, niin älä tee sitä vedenpitävä. Ennen asennusta tällaisia ​​altaita omin käsin, sinun täytyy valmistautua hiekka tyyny paksuus, jonka pitäisi olla yli 20 cm.

Jos päätät tehdä kiinteän altaan maassa omin käsin, tässä tapauksessa rakenne on tehty betonista, sekä viimeistely kulhoon käyttämällä laatta tai mosaiikki.

Muovi altaan rakentaa oman et onnistu, niin osto valmiita varastoja, jotka voidaan tehdä lasista, polypropeeni tai komposiittimateriaaleista.

Helpoin ja nopein tapa rakentaa omaa uimala maassa. Ensimmäinen, tee kuoppa, kulmakerroin seinien, joka ei saa olla enemmän kuin 25 °. Sen jälkeen, seinät ja pohjan hyvin rammed ja peitetty hiekalla.

Kuten vedeneristysmateriaalin on kalvo tai suojapeitteen, joka on liimattu tai ommeltu halutut mitat ja sijoitettu kuoppa, jonka marginaali sen reunat 50-60 cm. Tämän jälkeen kalvo puristetaan reunaa vasten sokea alueen puun.

Itsenäisesti tehdä tällainen yksinkertainen altaan maassa voi olla millekään maahan ja on vedeneristysmateriaalin ei herättänyt, on suositeltavaa painaa kerros hiekkaa. Tämä vaihtoehto sopii hyvin loma-asunnon, jos asut siellä vain lämpimänä aikana. Sitten vesi on valutettu, ja kalvo tai pressulla poistetaan ja piilossa, kunnes seuraavana vuonna.

Miten rakentaa konkreettinen allas?

Suosituimpia ovat konkreettisia altaat maassa omin käsin, jossa kupin reunan voi olla maan tasossa tai olla sen yläpuolella. Jos päätät rakentaa uima-allas pihalla, että reunat ovat tasan maan, täytyy kaivaa syvemmälle kuiluun, ja tätä ylimääräistä aikaa, vaivaa ja rahaa.

Ennen kuin teet allas kätensä, on tarpeen kehittää hänen projekti, joka on tarpeen laskea määrän materiaaleja ja laitteita, majoitusta viestintää. Vain jos on olemassa valmis projekti voi alkaa rakentaa altaan.

Kun kaivaminen on annettava päästöoikeuksia 30 cm syvä ja 60 leveä. Tämä on tarpeen, jotta seinät ja lattia kulhon. Päätettäessä, miten rakentaa altaan maassa tai pihalla omakotitalon, sinun täytyy varastoida venttiili, jonka avulla tehdään runko kulhoja.

Ensimmäinen, pohjakerroksen betoni kaadetaan, jonka jälkeen kehyksen rakennusmoduulin seinät ja lattia ankkurin. Seuraavassa vaiheessa luoda altaat maassa tai pihalla yksityinen juoksuja muotti seiniin ja kaadetaan betoni. Seurata ympäri allas ei ollut jatkuvasti märkänä, yläreunaa pitkin seinämien kulhon tehdä kourun, tämä voidaan tehdä tuoreella liuoksella push putken halkaisijaltaan sopivan.

Nyt voit rakentaa rata altaan ympärillä. Tämän ensimmäisen tason tyynyn pino kerros vedenpitäväksi ja kaadetaan betoni. Jos päätät tehdä uima-allas talossa omin käsin kanssa konkreettisia toimia, ne on vahvistettava liuoksessa kupin täyttövaiheessa. Mukavin pidetään vaiheen korkeus on 15 cm.

Paikallaan allasta, jolloin saatiin on liitetty vesi- ja pumppausjärjestelmä, kuten on suunniteltava piiri etukäteen luoda kulhoon jättäen tilaa putkia, jotka syötetään altaan vesi ja pumpataan.

Hyvän vesikierto, huolellisesti aseta reikäkauhalla - laite, joka vie veden pinnasta ja ohjaa sen puhdistusjärjestelmä ja uudelleen palaa altaaseen.

Puhdistettua vettä suuttimien kautta putoaa takaisin kulhoon. Ennen kuin teet altaan maassa omin käsin, laskemme tarvittavan määrän reikiä vesihuollon, se riippuu koosta kupin. Oletetaan, että keskimääräinen kuppi olisi täytettävä kokonaan 1-3 tuntia. Halkaisija virtaus ei saisi olla pienempi kuin 100-150 mm, joten se ei tuki tyhjennyksen aikana. Olisi säädettävä, että sen sulkeminen palkit: se ei salli suuria roskia lasku viemäriin, ja loput eivät vahingoitu, jalka osuu putken.

Jos sinulla on uima-allas sijaitsee maanpinnan alapuolella, tarjoavat spontaani virtasi vettä ei toimi, joten sinun täytyy asentaa ylimääräinen pumppu sen poistamiseksi.

Vedeneristys ja viimeistelytyöt

Voit tehdä Sisäuimaltaan käsin tai pitää sen auki, mutta joka tapauksessa se on tarpeen suorittaa vedeneristys. Vedeneristys suojaa kantavat rakenteet haittavaikutuksilta kosteutta ja lisää merkittävästi käyttöikää altaan.

Kun kulho muodostettu rakennesaumoissa, joka voi olla suodatusprosessissa paikka, siis tällaisilla alueilla ennen betonin kaatamista on yleensä sijoitettu Waterstop, mutta voi olla turpoava bentoniitti ja tiivistys- profiilin tai lanka.

Ne, altaat omin käsin, jotka tehdään huoneessa, muista vaatia luomiseen ilmanvaihtojärjestelmän. Huomaa, että suora raikasta ilmaa vesi voi olla: se kasvattaa volatiliteettia, ja et ole mukava on altaassa.

Erittäin helppo rakentaa uima-allas, vastuullinen ja vakava vaiheiden tällainen työ on loppuun. Useammin kuin ei päättää lopettaa kulhoon käyttäen mosaiikit ja laatat alhainen veden imeytyminen, tai voit tehdä sen avulla PVC-kalvo.

Luoda pohjaa äskettäin käytetty lattiat, joka kiinnitetään suoraan valmisteltuun pintaan, ja muutaman päivän kuluttua saat vahva ja tiiviitä pinta kestää hyvin mekaanista ja kemiallista rasitusta.

Jos käytät itsevaaittava kerrosta 3-D vaikutus, saat kauniita kuvia, joita voidaan tarkastella vesipatsaan läpi ja tee altaan vieläkin kaunis ja mukava.

Olla mukava altaassa ja rentoutua illalla, on välttämätöntä varustaa valaistus, se voidaan jakaa, ääriviivat tai ne koostuvat peittoalueella kulhoon.

Välttämättä tarvitse asentaa suodatusjärjestelmä, joka tehokkaasti puhdistaa vettä roskia ja eri mikro-organismeja. se voidaan suorittaa sen jälkeen, kun tietyn ajan tai pysyvästi riippuen valinnasta puhdistusmenetelmää.

Koostumus tällaisia ​​laitteita kuuluu pumppu, multi-tieventtiilin ja suodatinelementin. Keskimääräinen suodatin käyttöikä on noin 2 vuosi. Lisäksi suodatusyksikkö voidaan käyttää erityistä kemikaaleja.

Jos rakennus on huoneessa, se voi olla altaan tehdä ja asentaa kosteudenpoistaja, lämmönvaihtimet, vedenlämmittimet. Sähkölämmitys voidaan käyttää pienempiä altaat ja suuri yleensä liitetty keskus- lämmitysjärjestelmän.

Nyt osaat rakentaa uima käsillään. Kuten näette, tämä ei ole vaikeaa, mikä voimasta tahansa yleismies, niin villa tulee muuttumaan ja pystyt rentoutumaan maassa vielä mukavampaa.

Ennen rakentamista on harkittava tarkoin Jakelulaitteet (lampi, joka sijaitsee lähempänä vettä), puhdistus ja kuivatus. Paikan valinta altaan, se olisi noudatettava seuraavia sääntöjä:

Paikannus lammen vieressä suuri puita ei suositella

Valmistelu kuoppaan. vedeneristys

Päävaiheiden rakentaa uima-allas ovat:

• muuttamisesta tyyny hiekkaa ja kivimurskaa tai sora (alueilla hiekka tai kivinen maaperä, voit tehdä ilman sitä);

• asennus solupolystyreenikappale pohjalle altaan maaperän paineenkompensointielimen;

• kaksinkertainen vedenpitäväksi kulho (ulomman ja sisemmän puolin betonirakenteen);

• muuttamisesta puhdistus- ja poistojärjestelmä;

• asennus muotti ja vahvistaminen;

• levitetään vedeneristys elokuva (betoni maito);

Merkintä paikkoja uima

Laite kuivatus tyynyt

Vedeneristys ja asentamalla muotti

Jousitus muotti seiniin. konkreettisia kaatamalla

Seinille altaan painostavat paitsi huokaista maaperää, mutta myös painaa noin kymmenen tonnia vettä. Näin ollen, betonirakenteen olisi rakennettava korkealaatuisia sementti merkit M300-350 osoittautunut valmistajat pakollisten tiiviste kaksinkertainen kerros ., Jonka silmäkoko on 20 cm pidentää on toivottavaa lisätä lisäaineen - huuhteluaine. Paksuus betoniseinien - 15-20 mm. Kun kaatamalla betoni vahvistettava asteittain, kerros kerrokselta, ja perusteellisesti leima jokainen niistä käsin tai vibraattorin.

muotti laitteen altaassa

Soveltaminen vedenpitäväksi kalvon

Ennen viimeistelyä seinien betoniseinät vedenpitävät allas. Voit tehdä tämän, aivan kuten ennen betonin kaatamista, on mahdollista käyttää PVC tai kattomateriaalina. Varsin tehokas, mutta kalliimpi menetelmä on käyttää läpäisemään koostumusten tai Penotrona Tserezita tyyppiä, joita sovelletaan vähän nedosohshy betoni. Käsittely suoritetaan 2 kerrosta.

Vedeneristys PVC

Pinnoite tunkeutuu vedenpitäväksi

Vedenpuhdistusjärjestelmät (suodatin uima-allas)

Ilman suodatus järjestelmät allasveden nopeasti alkaa päästää epämiellyttävä haju, ja sen pinta on peitetty liukkaat pinnoitteella. On olemassa useita tapoja puhdistaa lampi:

• määräajoin pumppaus ja käyttö lämmitettyä vettä kasteluun kukkapenkkiin, hedelmäpuita ja pensaat; mutta täydellinen veden poistaminen allas on lämmitetty uuden tarpeeksi kauan;

Laite veden puhdistamiseksi uima-allas

Peregidrol puhdistaa vettä altaassa

Altaan loppuun pohjaan ja seinä-laatta voi olla mosaiikki perusteella verkon, päällystetty tai propeenin akryyli maali altaat lisäämällä karamelli. Mosaiikki liimataan vain liimaa, joka kestää merkittäviä muutoksia lämpötilassa. Käytettäessä grid mosaiikki pitää hyvin tahansa mutkia.

Leave a Comment

46 − = 38