Kuinka tehdä riippumatto käsillään

Tee riippumatto käsiään - se on helppoa! Master-luokan tekemiseen riippumatto kädellään (kuva)

Kesälomien aikana ja matkoja maan paljon kävijöitä houkuttelee ajatus riippumatto puutarhassa.

Itse asiassa, kevyt, helppo valmistaa, voi antaa rentouttavaa lomaa luonnossa puun varjossa.

Täällä opit tekemään riippumatto puutarhassa, jossa kuvataan kunkin vaiheen.

Tarvitset pienen määrän materiaalia, työkaluja, ja tietenkin halu viettää aikaa.

Kuinka tehdä riippumatto omin käsin? Ensinnäkin, sinun täytyy valita oikea paikka, missä suunnittelu asennetaan. Sen pitäisi olla varjossa eivätkä estä kulkua läpi maan päällä. Riippumatossa voidaan keskeyttää kahden erityisesti perustettu post-tuet, jotka tätä tarkoitusta varten olisi kaivettu maahan vähintään 1 metri. Voit myös ripustaa riippumatto kahden puiden kasvaa vierekkäin. Tällöin puut tarjoavat luonnollisen suojan auringolta. Huomaa paksuus rungot, jonka on oltava vähintään 20 cm, ja niiden välinen etäisyys - 2,7-3 metriä. Jos muuta etäisyyttä tukien väliin ei ole mahdollista, pituus riippumatto perustettu avulla vahvemman taipuma tai jousituksen korkeutta.

Sen pitäisi myös olla oikein valita käytetyn materiaalin valmistukseen riippumatossa. Synteettisiä materiaaleja ovat kestävyys, mutta epämiellyttävä päivittäiseen käyttöön, kehon luonnollinen ilmanvaihto riippumatossa on käytännössä poissa. Näin ollen, etusija annetaan kankaalle tai naamiointi kangas, patja tai rasti kankaalle. Samoin vahvistuminen riippumatto ovat täydellisiä, puuvilla köysi, joka on helpompi työskennellä solmua ja roikkuu riippumatossa.

Tärkeä seikka on käytön turvallisuudesta riippumatossa, koska sen rakenne kokee huomattavaa stressiä ja vaikutus sääolosuhteet (sade, kosteus, jne.). Tietenkin intensiteetti käytön kaikille käyttäjille on erilainen. Mutta riippumatta laadusta käytettyjen materiaalien, riippumatto ei ole yli kaksi vuotta, minkä jälkeen se on suositeltavaa vaihtaa se joutuisi ja vammat.

Riippumatto on yleensä ripustettu mukava korkeus 1,5-1,6 m. Kun tämä on valittu puita, aseta riippumatossa ripustamista naulattu erityistä baareja, välilehdet, eivät salli kiinnitys riippumatto liukua alas runkoa. Juuri siinä kohdassa, jossa köysi on yhteydessä puuhun, se voidaan asettaa kiihtyi hiertymiä. Tämän välttämiseksi laittaa hänen nylon putkeen. Ennen määrittää korkeus riippumatto vahvistamista, ajattele jotka käyttävät sitä. Jos levätä riippumatossa ovat vanhuksia tai lapsia, ripustaa pienempi. Joten yksinkertaistaa sen käyttöä, ja voit välttää loukkaantumisen.

Myös monimutkaisempi tapa tehdä riippumatto omin käsin, käyttäen kannettavaa suunnittelu roikkuu, puisia tai metallisia. Tällainen jousitus voidaan vapaasti liikuttaa alueelle sivuston, varmistaen mukavin asento.

Making riippumatto, askel askeleelta

Huolimatta siitä, että on olemassa useita eri vaihtoehtoja valmistukseen riippumatossa omin käsin, he kaikki käyttävät samaa perusperiaatetta, erilainen vain pieniä yksityiskohtia. Koota sellainen perusrakenne muistuttaa kankaalla koteloida edetään.

Tarvitsevat luotettavia johto pituus on noin 20 metriä pystyy kestämään kuormitus noin 150 kg, ripustamista varten ja kiinnittämiseksi riippumatossa, ja kaksi kappaletta kiintoainetta, jonka mitat ovat 1,5-3 m.

Kudoksen palaset ovat päällekkäin, ja kapealla puolella, ommeltu kaksi samansuuntaista reunaa, toisiaan kohti siten, että muodostuu eräänlainen putki, jossa ei ole ommeltu reunat. Sisäpuoli tulisi laittaa pehmeä matto syntepon joka tekee riippumatossa mukavampaa. Sen jälkeen kaksi leveää reunat ommeltu.

Putki on muodostettu kapea reunojen riippumatto, aseta johto, jonka jälkeen jäädytetään riippumatossa. Johto ristit ja yhteyksiä siten, että kangas on koottu. Sama johto sitoa paikkaan, jossa on kerätty kokoon. Nyt vain ripustaa riippumatossa valmisteltuun paikkaan. Päästä riippumatto, vaativat jonkin verran fyysistä sorminäppäryyttä. Samalla, et kuulu ulos riippumatossa koteloida ansiosta erityisen rakenteen, ja loput sen täydellisesti rentouttaa lihaksia.

Lisäsuoritusmuodossa, riippumatto kädet tekevät edelleen käyttämällä kaksi liuskaa puuta, joka on vahvistettu kapeilla sivuilla kankaan pohjan. He eivät salli riippumatto käpristyä, muodostaen "kokon9raquo;. Hänet menettänyt puute "kokona9raquo, ja vaatii eräänlaista akrobaattisia harjoituksia päästä sitä. Riippumatossa palkit reunoille helppokäyttöinen, joten sopii lapsille ja vanhuksille.

Kuinka tehdä riippumatto kätensä tekniikka kudonta

Jonkin verran monimutkaisempi valmistaa variantti riippumatossa. Se, tarvitset: kaksi puuta (tai metallin) nauhan, jossa 5 cm välein reikiä porataan suurempi kuin johto paksuus ja johto pesula (puuvilla köysi) ei ole pienempi kuin 8 mm .. Johdon pituus lasketaan seuraavasti: moninkertaistaa pituus riippumatossa 3, ja kerrottuna reikien lukumäärä kiskojen. Tähän numeroon on lisättävä noin 20 metriä asennusta varten.

Kun reikien poraamista kiskoille, pitäisi tasoittaa reunat. Tämän takia köyden käytetään liittämään riippumatossa ja roikkuu ovat vähemmän rispaannu jotka tarjoavat paremman kestävyyden riippumatossa.

Köysi on leikattu paloiksi, joiden pituus on 6 metriä. Samalla sen on pysyttävä 20 metriä köyttä voidaan käyttää kiinnikkeet.

Vahvistaa kunkin 6 metrin köysi baari, avulla solmua ja silmukoita.

Luo ruudukko, jonka silmäkoko on noin 5-8 cm. Nämä solut estävät takertuminen, ja / tai, asettuvat siihen. Kun verkko riippumatossa on valmis, hännät hänen johdot tulisi kiinnittää kiiloja. Se, jotka on kiinnitetty kiinnikkeiden jolla riippumatossa tullaan ripustaa sauvat. Sen jälkeen, se jää vain ripustaa riippumatossa etukäteen järjestetty sauvat tai puita.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

LiveInternetLiveInternet

 • RUKODELOCHKI (4153)
 • Korut (103)
 • jäljitelmä (57)
 • Vinkkejä myyvät luomuksiaan (14)
 • peredelochki (10)
 • lahjapaketointi (3)
 • blekvork laitteet (2)
 • Teknologia "Terra" (1)
 • soveltaminen jyviä (4)
 • Batiikki (12)
 • Helmet (376)
 • PAPER STORIES (180)
 • pullo (84)
 • Muovipulloissa (49)
 • huovutusvillaa. (77)
 • ALL ihon (66)
 • vytinanka (3)
 • Kirjonta (436)
 • kuvakudokset (12)
 • sanomalehti ja putkimainen verkko (123)
 • ganutell (6)
 • decoupage (347)
 • tuotanto värit (322)
 • upotus (1)
 • Kvilling (68)
 • matot (55)
 • karamelli kimput (8)
 • ja lipas laatikot (22)
 • macrame (12)
 • MOSAIC (25)
 • saippua kädet (90)
 • Perinteinen poistoaukon (2)
 • valuun (12)
 • Pergamano (4)
 • muovi (400)
 • punosta (56)
 • käsityöt (330)
 • Kirjava (175)
 • maalaus (139)
 • valmistus kynttilät (21)
 • soutache (7)
 • piiri (297)
 • Kohokalvon (5)
 • Ompelu (424)
 • johdot (13)
 • munankuori. (11)
 • "Point-to-Point" (37)
 • KNITTING (3024)
 • takkeja, puseroita (497)
 • kuviot (316)
 • lautasliinat, pöytäliinat, peitot (256)
 • kirjoja, lehtiä (168)
 • mekot (164)
 • Neulontakurssi (128)
 • Tunisian neulonta (11)
 • Neulekone (10)
 • neulonta on haarukka (3)
 • Baijerin neulominen (1)
 • Peruvian neulominen (1)
 • neulonta vauvoille (171)
 • Neulominen miehille (15)
 • neulonta XL (10)
 • neuloa ideoita (595)
 • Ruoanlaitto (2562)
 • Pikaruokaa (74)
 • taikina (61)
 • vihannes ateriat (52)
 • maitotuotteiden astiat (37)
 • Meatless astiat (13)
 • multivarka (11)
 • linkit (3)
 • ja mausteet (3)
 • Kotitalouksien ruoanlaittoon (2)
 • Valikot (2)
 • Äidinmaidonkorviketta (2)
 • Terveydellisistä (24)
 • Kansallinen ruokalaji (169)
 • Khlebushek (36)
 • paistaminen (469)
 • vuoka (10)
 • kastikkeet (104)
 • leikkeleet (296)
 • salaatit (137)
 • Ensimmäinen kurssit (45)
 • kylmä keitot (15)
 • hash (3)
 • liharuokia (336)
 • meat rolls (14)
 • kalaruoat (170)
 • kesäkurpitsat ja sinenkie (125)
 • Jälkiruoka (111)
 • mousse (6)
 • Makeiset (310)
 • voiteet (6)
 • kotitekoista jäätelöä (22)
 • Koriste astiat (84)
 • Juoma (56)
 • kylmiä juomia (49)
 • säilyttäminen (192)
 • Suosikki (1137)
 • reseptejä terveys ja kauneus (219)
 • ENSIAPU (138)
 • kasvonaamio (54)
 • Muoti / kokoelmat (27)
 • voimistelu kasvojen (7)
 • Qigong. video harjoitukset (1)
 • Make-up (42)
 • koti kosmetiikka (284)
 • väri + muoti (83)
 • hengitysharjoituksia (5)
 • Keholle (165)
 • Tanssi (1)
 • Nukke (693)
 • tekstiili (160)
 • zverushki (116)
 • tildochki (56)
 • TEKIJÄ (43)
 • Tarvikkeet nukkien (30)
 • Nivelletty nukke (16)
 • Hiukset (15)
 • teräslanka runko (12)
 • Kokoelma linkit (11)
 • Kengät (4)
 • COSY House (573)
 • Hyödyllisiä vihjeitä (200)
 • Sisustus (49)
 • Korjaus (29)
 • Perinteinen lääketiede (481)
 • yrttejä ja kasveja (140)
 • vaihtoehtoinen lääketiede (97)
 • vyöhyketerapia pistettä (23)
 • hengitysteiden Miracles (3)
 • LACE (411)
 • Puola (5)
 • reikäommel (2)
 • Alençon (Ranska) (2)
 • Bruges (23)
 • gipyurnoe (1)
 • Irlannin (310)
 • neula (12)
 • Russian (6)
 • Romanian (backoff) (21)
 • tatting (10)
 • friform. (24)
 • SBP-Garden (339)
 • Flowers (91)
 • Päiväkirjaa (328)
 • edistäminen (102)
 • Opas Internetiin (2)
 • Brodilochka lyyra (1)
 • Lessons (91)
 • jakajat (18)
 • kehykset (27)
 • hymiöitä (21)
 • taustat (16)
 • Räätälöimällä (310)
 • leningit, vaatteet (152)
 • Ompelu laitteet (128)
 • housut (28)
 • Liivi (7)
 • CAKES (283)
 • koristelu kakkuja (71)
 • Maalarit (281)
 • Baby (233)
 • jouset (62)
 • JÄNNITTÄVÄÄ [Mielenkiintoista] (220)
 • VIDEO (217)
 • Työtila (215)
 • UTILITY [Utility] (209)
 • POEMS (197)
 • Sielulle (177)
 • MUSIIKKI (176)
 • Psykologia (136)
 • JAPANILAINEN ompelu (120)
 • Kirigami (3)
 • Kumihimo johdot (3)
 • kanzashi (79)
 • kinusayga (5)
 • Kusuda (1)
 • mizuhiki (2)
 • Origami (16)
 • furoshiki (Furoshiki) (6)
 • Piirrosten Videolessons (119)
 • OPETUKSET Photoshop (110)
 • harjat (3)
 • GIMP XARA 3D6 (1)
 • maalaus (8)
 • Romu (purettu) (25)
 • järjestelmä (4)
 • teksti (4)
 • Rakenne (3)
 • HUUMORIA (99)
 • Koriste Koru + (96)
 • Faberge (3)
 • Verkkokirjasto (91)
 • BRIDAL (90)
 • leikkauksella (47)
 • ENCYCLOPEDIA ompelu (84)
 • LAUKUT (78)
 • LOT (76)
 • HOLIDAYS (74)
 • Kapseli-arkku (70)
 • Cards (70)
 • Kimput makeisia (62)
 • Clever ideoita (62)
 • Kompik (57)
 • taustakuva (7)
 • Ensisijainen Venäjä (56)
 • Horoskoopit (55)
 • Cheiromancy (4)
 • ART [taide] (51)
 • STAINED (27)
 • FLASH [Flash] (50)
 • Valokuva [Photo] (47)
 • ruusut (2)
 • "Golden laki" (46)
 • Sadut vertaus, tarinoita, myyttejä (36)
 • CINEMA (34)
 • PROGRAM (33)
 • Juuret (24)
 • LENT (3)
 • Tunteja Corel Photo-maalilla. (21)
 • INSTRUMENTS (17)
 • Julkkis, taiteilijat (18)
 • Kukkien (16)
 • huonekasveja (13)
 • Sanakirjoja, tietosanakirjat, Galleria. (13)
 • ARTIKKELI (12)
 • PATTERN (12)
 • piirustus, Fantasy (4)
 • PIKAOHJE (11)
 • VIITTEET (10)
 • Piirros (10)
 • GREETINGS (8)
 • Englanti (7)
 • Kääntäjiä (7)
 • Kimppu lahopuuta (5)
 • JÄNNITTÄVÄÄ (5)
 • Kivet (sarja) (4)
 • STAR KYLTIT (4)
 • Harrastan yritykseni (3)
 • Tuntematon (3)
 • HISTORIA (2)
 • Mend (Henna) (2)
 • PAINT.NET (1)
 • Floristika painetaan lohko (1)
 • MAAILMAN suuri säveltäjä (1)
 • NATIONAL Kalenteri (0)

-Painikkeet "Yandeks.Blogi arvosanat

-Tilaa sähköpostilla

Riippumatto käsillään. Ideoita, putkistojärjestely, mestarikursseilla

Malleissa on erilaiset riippumattoja. Mutta vaatimukset heille kaikille yhteinen.

1. Tärkeintä - on asennettu ja tukee. Riippumatossa voi ripustaa kahden puutarhan puut, pylväät tai tukee lasten keinut. Jos se on puu, jossa on runko ohuempi kuin kaksikymmentä senttimetriä halkaisijaltaan. Jos tukitankojen, ne on upotettu maahan ei ole alle metrin. Samalla tavalla kuin asennus vauhdissa. On tärkeää tietää, että mitä enemmän löysällä riippumatossa, sitä vähemmän kuormitusta laakerit.

2. riippumatossa roikkuu vakiokorkeus 1-1,5 m maan pinnan yläpuolella. Span - jopa 3 m Jos ne haudata, välinen etäisyys tukien riippumatossa lasketaan: pituus riippumatto + 30 cm Jos kiinnitä valmiin tukea, sitten vaihdella pituus riippumatto - venyttää enemmän tai vähemmän jätetty alla pois tai sitoa suurempi ja antaa .. taipuma vahvempia.

3. Kiinnikkeet riippumatossa. Köydet on otettava paksu ja vahva. Vähintään kahdeksan millimetriä halkaisijaltaan. Ja älä laiska lujittaa muita renkaita, tarvittaessa mallin.

4. Kangas riippumatossa hyvä käyttää kankaalle, patjakangas, kamuflyazhku ja vastaavat. Synteettiset kankaat ovat kevyempiä, vahvempi ja halvempi, mutta vietti yön riippumatossa, huomaat, että teki virheen. Keho tarvitsee hengittää. Erityisesti koska riippumatto valmistettu luonnon kankaita muotoutuu kehon paljon nopeammin. Laatu riippumatto ei kutsuta elää vuosikymmeniä. Kahden vuoden välein, on muututtava.

5. Jos riippumatto on köydet puuvillalangoista. Solmut niitä kiristetään tiukempi, ja heihin mukavampi kuin liukas nylon. Paikoissa, joissa köyden voi jauhaa ja missä se on kosketuksissa puuhun, laittaa hänen kaulus nylon putkeen.

Katsotaanpa muutamia suosittuja malleja ja tapoja tehdä ne oikein.

Meksikon riippumatto käsillään

Tehdä ilman baareja, vain palasta kiinteän kangasta. Kuten Cocoon, Meksikon riippumatto kääreet henkilö täysin rentouttaa jokainen sentti kehon.

Tästä on mahdotonta pudota. On myös vaikea saada sinne 🙂 Ei ole suositeltavaa käyttää tätä riippumatossa vanhuksille tai sairaita. Kaikille muille, tämä on kaunein malli. Taitettu pussiin, hän heitti repussa. Paino Meksikon riippumatto on enintään kilon. Ja valmis kodin jokaisessa puussa kuin nykyinen Intian metsästäjä.

Jotta tällainen ihme, 1,5 m leveä kangas 2 tarvitaan ja pituus 3-3,2 m. Kukin ommel ja työntää segmentin kehä. Sitten seuraa ohjeita keskittyen järjestelmä, joka näkyy kuvassa.

1. Kiinnitä 2 m pitkiä sivuja pitkin (esitetty vihreä).

2. Se, että kuviossa merkitty keltainen viiva, ei nitoa. Joten se on erittäin helppo toteuttaa riippumatossa matto tai "penku9raquo,, mikä lisää mukavuutta.

3. kapean sivun (kuviossa punainen viiva) työntää on 2-3 cm ja ommel.

4. Tuloksena "tonnel9raquo; ketjuttaminen johto.

5. ristikkäin johto ja kiristä päät. Kangas kerääntyy solmu.

6. Narun pää 2 kertaa kääritty paikka sulkeutuminen ja sitominen solmu.

7. köysiripustus useita kertoja tuuli puu, laittamalla liina tai laittamalla luuri köyden. Tämä suojaa ja puuta, ja köyttä. Seuraavaksi köysi-suspensio on liitetty solmuun, joka vangitsee kangas riippumatto solmu "udavka9raquo;.

Jää vain testata vahvuus, säädä vetovoima ja pitää hauskaa!

Jos jätät riippumatto, koska se on, hän obvernet oman koteloida. Ja tunnet kuin vauva rintareppu. Jos Vdet sisällä matto rakenne on jäykkä ja tilava. Molemmat vaihtoehdot ovat hyviä!

Brasilian riippumatossa puutikkuja

Jos ripustaa sen riittävän matala, se on turvallinen käyttää lapsille ja vanhuksille.

Tee brasilialainen riippumatossa omin käsin voi olla tässä järjestyksessä:

1. Ota kaksi leikata kankaalla 90x200 cm. Kaksi puutikkuja (monet suosittelevat kahvat lapiot), 90 cm pitkä, poraa kaksi pakkausta pellava johto 10 m. Joten se ei ole kosketuksessa kehon, voit ottaa nailonia.

2. Kaksi kangas kangas on ommeltu yhteen. Lyhyet nurjahdus on kaksi senttimetriä ja tikkejä. Making sirkkoja -merkintää jokaista 8,5 cm.

3. merkitty paikka on kiinnitetty silmukat. Making 10 kummallakin puolella. Jos sinulla ei ole pääsyä näihin etuuksiin sivilisaation, tee silmukka samasta puusta, leikataan 20 neliöt 20x20 cm, taitetaan kahtia, ommel ja ompele tiukasti reunoille. Niiden kautta kulkee köyden sekä silmukoiden läpi. Mutta metallikierteille vielä paljon turvallisempaa. Jos mahdollista, aseta ne.

4. tikkuja myös tehdä asettelu reunojen perääntyy 2,5 cm x 8,5 cm enemmän.

5. poratun reiän halkaisija 20 mm vapaasti syötetty johto 8 mm kaksi lisäystä.

6. johto leikataan paloiksi ja kukin mittari on läpi reiän kiinni, ja sitten läpi läpivientitiiviste, kautta jälleen kiinni. Kohdista päät.

7. Etäisyydellä 0,5 m tikku kerätä kaikki johdot nipussa, solmitaan yhteen ja kiristä.

8. Solmu entwine. Riippumatto valmis.

Voit helposti luoda sen, jos olet perehtynyt taitoja macrame. Tällöin suuri tarve sälepohja virheetön (murtumia tai solmua). He tekevät reikiä joka neljäs viisi senttimetriä. Halkaisija reikien on yhtä suuri kuin kolme halkaisijat johdosta.

Vaatii puuvilla johto, jonka halkaisija on 8 mm. Pituus lasketaan seuraavasti: etäisyys teline teline kerrottuna 3 kertaa reikien lukumäärä. Esimerkiksi, jos valitsemme pituus riippumatto 2,5 m vakioleveys 90 cm, keho ottaa riippumatossa noin 150 m ja 20 m: n johto kiinnittämistä varten. Kukin johto on kiinnitetty silmukka kiinni ja kutoa kangas. Kukin solmu on kudottu neljä johdot. Solut yrittävät tehdä ei ole suurempi kuin 7 cm. Yksinkertaisin kudos riippumattoihin esitetty.

Täydellinen ruudukko johdot reiän läpi kiinnikkeen ja yhdistyä neljä yksikköä. Kestävyyden käyttää metallirenkailla.

Pyöreä riippumatto kehtoon muotoilu kuuluu herkkuja aikamme. Jotta se on uhrattava metallinen vanne. Lisäksi tarvitsemme:

- 3 m kangasta, jonka leveys on 1,5 m;

- sama täyte polyesteri;

- 8 m luotettava vyö nauhat;

- hieman kärsivällisyyttä ja vapaa ilta.

Kangas on leikattu kuvio, kuten kuvassa. Näiden kahden kerroksen välillä kankaan tasoittavat useita kerroksia sentipona. Ommella "chehol9raquo; Vanne silloitettu yhteen ympyrän segmenttejä. Molemmat osat kattavat ommella jo laittaa kehän välillä. Kiinnitetty kehto rep nauhat, ovat yksinkertaisesti kiristetään tiheä solmut vanne.

Kuten näette, ei jumalia ruukut! Eikä vain intiaanien saataville riippumatossa! Lopuksi mielenkiintoinen seikka noin sisustus. Kirjoittajat Tämän loistava keksintö todettiin sääntö: rikkaampia henkilö, sitä enemmän paksumpi ja pidempi hapsut hänen riippumatossa! Riippumatto kokonaan ilman luontaisetuja nimeltään "sänky köyhille." Joten koristella mitä saat, antelias hapsut!

Vanne piirejä (ensin kuvan päälle, jossa on punainen riippumatto muita vaihtoehtoisia)

Mestari riippumatto omin käsin: kuva ohje (vaihe vaiheelta)

Ominaisuudet rakentamisen riippumatossa käsillään

Tänään on vaikea kuvitella täydellinen mukavan kesäloman maan päällä, ilman riippumatossa. Riippumatot maassa on erittäin kätevä ja käytännöllinen, he voivat nauttia auringosta, lukea kirjaa tai vain ottaa nokoset tuoreen loma. Lisäksi alkuperäisen riippumatossa voidaan tehdä omin käsin, juuri laittaa vähän vaivaa.

Riippumatto omin käsin - Kuva 01

Niistä moderni riippumatot useita lajikkeiden osalta, jotka eroavat niiden laadun ja suorituskyvyn.

Riippumatot rungon. Tällaiset rakenteet ovat hyvin suosittuja, joten ne voidaan nähdä monin paikoin. Tärkein etu riippumatot runkoon pidetään mahdollisuus asettua niitä kaikkialla: kotona, puutarhassa, on joen jne

Riippumatot kehyksellä

valmistalo riippumatot voi olla elementti- ja paikallaan. Jälkimmäinen vaihtoehto on luotettavampi ja vakaa, mutta kuljetuksesta tuote voi aiheuttaa ongelmia. Elementti- riippumatot ei ole suuri luotettavuus, koska valmistettu hauraampi materiaaleista, mutta nämä riippumatot voidaan helposti purkaa ja kuljettaa paikasta toiseen. Riippumatot runkoon voivat olla eri muotoja ja värejä.

Roikkuu riippumattoja. Näitä malleja voidaan pitää klassikko, koska ensimmäistä kertaa ihmiset alkoivat käyttää tuon symbolin. Positiivinen ominaisuuksia ovat joustavuus, läsnä ollessa synteettisen emäksen, joka ei lähetä kosteutta. Käyttö moskiittoverkkoja on erityisen tärkeää lämpimässä illan tunteina hyttysten lensi ulos metsästää.

Roikkuu riippumatto antaa voit rakentaa omin käsin. Voit tehdä tämän, riittää löytää kaksi vieressäni puun ja turvallisen perustan niiden runkoja. Kiristyselementit käytetään karbiini tai kiinnittimiä. Jos sopivia puut eivät ole lähellä, niin käytetään pilarien luoda riippumatossa.

Riippumatossa tuoli. Tällainen tuote on suuri kysyntä, koska se on käytännöllisyys ja monipuolisuus. Läsnäolo riippumatossa tuoli tuo lisämukavuutta, yksinkertainen altistuksesta raittiiseen ilmaan.

Tämä malli riippumatto voi olla suuri koko, joka on erityisen miellyttävä ihmisille, jotka ovat lomalla ryhmän kanssa ystäviä. Kätevässä perusteella mahtuu useita ihmisiä. Täällä voit keskustella, huojuvat, tai juoda lasillisen limonadia. Kustannus-istuin riippumatossa on hieman parempi kuin muut lajit, varsinkin jos varustettu riippumatossa lisälaitteisiin ja tarvikkeet. Mahdollista tuottaa tuolit, riippumatto käsillään.

Riippumatot vauhdissa. Tällaiset riippumatot on melko epätavallinen suunnittelu, mikä tekee niiden alkuperäisen koristelu tahansa esikaupunkialueella. Tukipiste riippumattoihin, tuolit, ja kaikki voivat tulla saman puita, ja istuin, tärkein edellytys on kyky heiluminen ilmaiseksi. Nykyiset mallit näistä riippumatot voi oudoin muotoja ja ovat erilaisia ​​mallisuojilla.

Kuten näette, muunnokset ja variaatiot riippumatot on hyvin erilaisia. Kuitenkin ne kaikki vaativat noudattavat tiettyjä käyttösäännöt, jotka pystyvät suojelemaan sinua erilaisia ​​negatiivisia tilanteita ja tehdä loma todella nautittavaa.

Asianmukainen asennus riippumatossa - Kuva 26

Mieti näitä sääntöjä:

 • Ensinnäkään asennuksen jälkeen jonkin riippumatossa, tarkista sen vakaus ja luotettavuus kalusteet. Puiden tai tukipilarit koko rakenteen tulee olla halkaisijaltaan 20 cm pylväät kaivaa maahan noin 1 m Älä käytä tuotetta, joka on paljon löysä sillä se vain vahingoittaa perusta riippumatossa ..;
 • Suhteen väliset etäisyydet kannattimien riippumatto, se on 3 m, ja vahvistamisesta maa - 1-1,5 m;
 • Kiinnikkeet tulisi tarkistaa etukäteen. Kaapelit, jotka muodostavat koko kuorman, on oltava halkaisijaltaan vähintään 8 mm.
 • Pohjan riippumatossa tulisi koostua vahva tiheä kudos - tai naamiointi suojapeitteitä. Kankaalle ei kannata säästää, koska se voi suojella sinua vammoja syksyllä. Asia on vaihdettava välein 2-3 vuotta;
 • Jotta riippumatossa kantaverkosta kätensä paremmin hakemisesta thread C / b, joka ei hangata, liukuesteet ja vetää aika tiukka.

Kun riippumatossa on ostettu ja asennettu tai rakensivat oman, voit hoitaa sen koristeluun. Suunnittelu itsessään pidetään hyvä koristelu esikaupunkialueilla, mutta mitään rajaa täydellisyyttä. Riippumatot usein sisustettuja katoksen läpinäkyvää tai paksuja kankaita, jotka eivät ole pelkästään esteettinen, vaan myös käytännön toiminta - suojaamaan kirkkaassa auringonpaisteessa ja tuulelta.

Saavuttaa mukava olosuhteissa riippumatto varustettu erittäin pehmeä tyynyt, maalattu kirkkain värein. Nauhat on myös suuri sisustus, joka tekee suunnittelu riippumatossa tyylikäs, kevyt ja ilmava.

Kuinka tehdä riippumatto omin käsin?

Jotta roikkuu riippumatto kätensä tarpeeksi saada vahvaa köyttä, varmista asia oikea väri ja ompelukone. Erityisiä taitoja tällaiseen työhön ei tarvita.

Mitat perustan riippumatossa lasketaan mukaisesti ihmisen kasvua, ja avustus molemmin puolin olisi lisättävä tämä luku on jopa 60 cm.

Särmät trimmataan asiasta ja molemmin puolin ahtaassa tilassa on ajoitettu asennus kuliske. Tätä tarkoitusta varten, leikkaukset tehdään 30 cm: n etäisyydellä toisistaan ​​18 cm.

Lisäksi kankaan reuna taivutetaan 10 cm ja jätetty tavanomaisella ompelukoneen. Paikoissa, joissa tehdään viilto muodossa ylimääräisiä silmukkaa zigzags.

Kiristysnauha marginaaleja asiaa sen kapeampi sivuilla. Täällä on vetää köyttä. Viillot kerroksen 2 podgibayutsya hengen ja saumat. Päät ompeleiden kunnolla kiinni.

Making riippumatto vahvistamisesta

Mieti miten kutoa riippumatossa käsillään. Köysi on pujotettu valmis kuliske, joten liikkumavaraa jää noin 180 cm läpi leikkaukset se venyy 1 m. Valmistukseen riippumatossa tarvitsee noin 40 metriä köyttä.

Yhdistämällä silmukoita ja mutkainen

Päät köysi sidottu kaksi toisella puolella ja keskellä piirretyn neljä silmukoita, jotka täytyy kääriä köyden ja koota. Pitää hyvää kela kestää noin 10 m köyttä. Ennen silmukoita yhdiste suoristaa ja sitovat yläosan mutka. Mitä rajat käämi, niin se pitäisi tehdä vasta sen jälkeen, kun se on vahvistettava kaikki pituus- silmukan ja köysi - liitteenä. Pitkittäinen saranat valmistettu ohuempi köysi, jonka pituus on hieman pienempi kuin puoli metriä.

Pitkittäinen silmukka tarvitaan varmistamaan päihin mutkainen. Jäljellä oleva työ loppuun kuidunkelauksen leikkaavat toisensa ja painetaan tiiviisti. Edelleen silmukoiden läpi köysi vedetään, ja käärimällä sitten pituussuuntainen osa on tehty. Työskenneltäessä kantoaaltosilmukan on saatu päätökseen, on kytketty kahden jäljellä köyden päiden yhteen ja kietoa niitä. Luomisen jälkeen kaksi kierrosta olisi tiukasti sitoa jäljellä päät köyden.

Kuten aiemmin mainittiin, on helpoin tapa asentaa riippumatossa keskeytetään sen kiinnittämiseksi kaksi seisoo vieressä puita. Tärkein edellytys - yhteyden on oltava kestävä ja luotettava. Lisäksi erinomainen tuki kaivetaan maahan pylväät sekä seistä riippumatto tehty omin käsin.

Viihtyisään oleskeluun riippumatossa sinun täytyy käyttää pehmeää mukavat tyynyt, jotka voit ommella omasta käyttäen täyteaineena holofayber fluff tai pehmusteena polyesteriä. On parempi, jos tyyny on maalattava erottuva väri riippumatossa.

Jos olet vielä piinaavat kysymys siitä, miten tehdä riippumatto käsillään, niin voit käyttää toiseksi vähiten edullinen tapa. Voit tehdä tämän, tarvitset seuraavia aineita:

 • Noin 2-5 m kestävä pressu tai muun aineen;
 • 20 sirkkoja, sekä välineitä niiden asennusta;
 • 35 m köyttä, jonka halkaisija on 6 mm;
 • Pari suuri metalli-renkaat;
 • Poran ja porakruunun 12 mm;
 • Pari baarin lehtipuu, joiden koko on 30x50. Pituus näiden tuotteiden tulee vastata leveys tulevaisuuden riippumatossa;
 • Ompelukone.

Riippumatto omin käsin

Valitsemisen jälkeen sopivaan kudokseen on mitattava ja leikata pala 2,7 m pitkä. Siinä tapauksessa, jossa rakenne on sijoittaa katon alle voidaan jättää huomiotta asia kosteudenkestävyys. Jos riippumatto on ilman kattoa, niin tämä seikka tulisi olla pakollinen.

Reunat kangas on tarpeen taivuttaa ja ommella ompelukone. Podvorachivaetsja asia noin 6 cm. Helpottamaan ompeluun kääritty raudalla rauta kärki, ja sitten uudelleen kehon kiristämiseen ja sitten silitetään.

Ompelemalla kankaan reunojen

Tässä prosessissa, meidän on varmistettava, että ommeltu mutka ilmestyi alapuolen riippumatto, jossa hän on varsin huomattava. Arkistointi sivureunat joskus ei vaadi paksu kangas, ja levitetään tavallisesti kaventaa tulevan tuotteen.

Nimetyt pujotusreiästä Merkittyyn merkki- tai liitu pinnan asiasta. Kummallakin kapealla sivulla voidaan asentaa 11 elementtejä. Silmukat on sijoitettava samalle etäisyydelle toisistaan.

set silmukat Meillä on silmukat etu- ja takapuolella

Edelleen osoitetuilla alueilla, aukkoja, ei välttämättä ole täysin tasainen muodossa, on tärkeää pitää kokoon.

Palkit käytetään tekemään reikä, jonka läpi on tarpeen venyttää köysien välikappaleita riippumatossa. Välilevyt pitää riippumatossa taitu vaikutuksesta ihmisen kehon painosta.

Set rintareppu riippumatossa

Korjaamme välikappale runkoon

Pituus levyt mitataan leveyden riippumatossa. Reikien läpi baareissa on täsmälleen sama sijainnin silmukat. Paksuus tuotteen pitäisi olla pienempi kuin 25 mm, leveys voidaan valita mikä tahansa (50-120 mm). Valmis oshkurivayutsya tuet ja peitetään lakalla koostumus.

Alunperin asennettu riippumatto rintareppu, yksinkertaistamaan usein teki erityisen runko, mutta ilman sekin voi tehdä. Tätä tarkoitusta varten, koukku on kiinteä rengas metallia, ja kangas avautuu lattialle ja pysyy paikallaan jotain raskasta.

Runkoon tuen. Kukin linko täytyy kulkea tiettyjen läpivientisuojus, sitten läpi tehtyyn reikään välikkeen ja rengas, ja palaa sitten takaisin köyttä. Sen jälkeen, kun sidonta köyden päät on yhdistetty. Mahdollisesti oplesti Strom päät metallirengas, jolloin valmiin tuotteen houkuttelevampi ulkonäkö.

Täsmälleen sama käsittelyt tarpeen suorittaa toinen pää riippumatossa. Riippumatossa roikkui tahansa asianmukaista tukea näihin tarkoituksiin.

Seistä riippumatto käsillään

Valitettavasti ei joka pihalla puita löytyy pari sijoitettu viihtyisässä kolkassa, mutta silti vaaditun etäisyyden toisistaan. Optimaalinen ratkaisu tähän ongelmaan on luoda seistä riippumatto käsillään.

Tämä muotoilu on monia etuja:

 • se on kevyt, pienikokoinen ja mobiili, se on helppo kuljettaa minne tahansa esikaupunkialueella;
 • nopeasti tehty omin käsin käytettävissä olevista materiaaleista, joiden kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin hinta valmiin kehyksen riippumatossa;
 • se on kestävä ja houkutteleva ulkonäkö.

Materiaalit ja työkalut:

 • Puiset palkit poikkileikkaus 80x80;
 • aluksella osa 100x30;
 • painonapit, muttereita ja aluslevyjä kiinnitys;
 • Sander, sirkkeli, pora;
 • tahra tai lakka puun;
 • koukut varmistaa kankaan.

puitteet riippumatossa kädet vaiheittain. valokuva

Alempi tukiosa telineet koostuu kahdesta pitkittäispalkista 3 ja kaksi poikittaiskappaleiden m, 1,5 m sivuosan -. 2 asennus keilaan (keila 2 m pitkä) ja kaksi pysäytintä (1,45 m puuta).

Riippumatto runko piirustus. valokuva

Ensimmäinen vaihe on tuotannon puomin - sivuosan teline, joka avulla koukut asennetaan kankaalle riippumatossa. Tämän palkin ja vasteen jäykästi liitetty toisiinsa ja leikataan alaosassa niin, että saadaan jyrkkä, mutta samalla romahtaminen kestävä rakenne kuin kärjet vähintään 4 metriä.

Tuloksena sivupaneelit on asennettu pystysuoraan ja kiinnitetty kahden pitkittäispalkkia. Niiden sijainti on peilattu toisiinsa.

Poikkipalkki on pituus levyn 2 (1,3 ja 1,5 m), joka on järjestetty toistensa päälle ja antamaan parempi stabiilisuus.

Loppuvaiheessa pitkittäispalkeista pitää yhdessä ristiosilla etäisyydellä 60 cm: n etäisyydelle reunasta.

Jauhaa, peitä tahra ja lakka - ja puitteet riippumatto käsillään valmis. Voimme vain varmistaa kankaan.

Puitteet riippumatossa käsillään

runko piirustus riippumatossa 2

Voit myös tehdä hieman eri mallinen, jota jotkut ihmiset ajattelevat, että on helpompaa. Materiaalit ja työkalut ovat samat kuin ensimmäisessä tapauksessa.

puitteet riippumatossa kädet vaiheittain. valokuva

Ero tämän runko on puomin ja menetelmä valmistaa, kun läsnä on pieni kahva mukava toipuminen makuuasento.

Niinpä jotta kädet seistä riippumatto on helppoa. Ja nauttia työn tulosta on kaksinkertaisesti nautittavaa.

Toimitettujen Valokuvia voi katsoa, ​​mitä pidetään riippumatot, jotka kuuluvat eri lajeihin. Saatat huomata merkittäviä eroja tuotesuunnittelussa sekä niiden suunnittelu ja menetelmiä koristeluun. Kaikki nämä kuvat voidaan käyttää rakentamiseen riippumatossa käsillään.

Kuinka tehdä riippumatto omin käsin - video

Jotta riippumatossa omin käsin ei tarvitse olla asiantuntija rakennusalalla, kuten video- työnkulku on esitetty ja kuvattu hyvin yksityiskohtaisesti. Nyt voidakseen nauttia hyvä levätä vain vähän vaivaa olisi maassa. Seuraa ohjeita ja ohjeita - ja kaikki on onnistuttava!

Kuumia aiheita. Suosittelen!

© Copyright 2012-2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi materiaalit ilman aktiivista hyperlinkki on kielletty!

Leave a Comment

21 − 13 =