Miten tehdä lunta lapiot

Miten saada lumilapiot kädet: läpikäynti

Snow - ilo. Mutta iloa tämän niin paikallaan puutarhan polkuja, jalkakäytävät, sisäänkäyntiä autotallien ja taloja. Selviytymään kinosten auttaa meitä lumenpoistolaitteiden puutarhoille. Yksinkertainen ja tehokas tapa - poistaa lumi tarkoitettu tällaisiin tarkoituksiin, lapio, joka voi tehdä itse. Puhutaanpa miten lumilapiot kädet.

Lumilapio, askel askeleelta omin käsin

Valmistusprosessi tässä puinen lumilapio pidämme tässä artikkelissa

Meidän lapiot valmistella seuraavaa:

 • Osa vaneri - 40x40 cm.;
 • Esimuotin kiinnittämiseksi vaneri - puupalkin pituus 40 cm.;
 • Aihion kahva - mäkirullalauta (2 m.);
 • Galvanoidusta metallista;
 • Työkalut: pora, höylä, maila, niitit, naulat, ruuvit, nauha, hiekkapaperilla.

Valmistukseen lapiot tarvitsee pienen määrän materiaaleja ja joitakin työkaluja, jotka ovat siellä mistä tahansa isäntä

Vaihe # 1 - pohja-asennus ja lapiot

Malli kiinnittämiseksi vanerin sahataan on puoli pituutta pitkin, leveys hallituksen tulee yhtä suuri kuin 7-8 cm. Jos ryhmä on kapea, on mahdollista ei sahata. Teemme yksityiskohtaisesti viistoreunat. Tehdä tämän, toinen puoli, poistuu tasainen, ja toiset päät Leikkaa alas 4-5 cm. Kukin muodossa kaaren.

Jotta ei pelleillä jälleen aineiden käsittelyyn ja nopeuttaa työtä, take jo käsitelty pala hallituksen ja työskennellä hänen kummallakin puolella Leikkaa alas 2-3 cm, jolloin muodostuu kaaren

Työkappale kone ja perusta on valmis.

Jotta voitaisiin saavuttaa ihanteellinen muoto liitetiedoston, kohdella häntä Lentokoneen: soveltuu sekä sähkö- ja käsityökaluja

Alkaen mäkirullalauta scrollsaw suorakulmainen puu, 4x4 cm: n paksuinen. Työkappaleen tasossa ja hiekkapaperilla. Tasaisuus on tärkeä, koska se ei ole hiottu alueet voivat vahingoittaa kädet työskenneltäessä.

Käsittelemän puun (tarvittaessa) kone ja hiekkapaperilla: Tulevaisuudessa tämä säästää käsiäsi sirpaleita, ja käsineet eivät tule rappeutumaan

Vaihe # 3 - valmistus kahvan paikkaan perustuva

Tasaisella puolella pohjan scrollsaw syvennys kahvan. Teemme sen keskellä, ottaen huomioon vaaditut 0,5 cm. Sen viisto kahvan. Tämä antaa selkeän ja vakaan lasku kahva.

Sahalla, taltta ja vasara, tehdä syvennys leveys ja syvyys 4 cm, kuten kahva: kanssa syvennyksen pohja tulisi olla kulmassa

Tarkistamme kätevästi tuotteen ja leikkaa ylimääräinen pituus kahvan. Pyrimme kolmeen osaan: lapio ja lapio kahva perusta. Kahva katkaista vinosti, vähentää "ulos" pohjasta pituutta pitkin kauhan. Kulmakerroin leikkaus kahva on sama kulmakerroin syvennyksen-pohjainen asentaa.

Kokeile kaikki osat toisiinsa. Sitten, käyttäen monikulmio piirtää kulma kädensijan - se on sama kuin kulma, joka on muodostettu syvennyksen

Me tarkastettaessa näiden osien, hiottu ja jatka sekoitus kaikista yksityiskohdista.

Getting konsolidointi kaikkia yksityiskohtia yhdessä: tarve nauloilla tai ruuveilla, ja vasara. Kynnet kestää kauemmin, jotta he voisivat purra pois kärjessä, joka työntää puun ja muodostaa halkeama viilun

Vaihe # 5 - Kytke tuotetiedot

Liitä pohja-mount ja kauha. Tehdä tämän, mikä viilun pyöristetyn osan pohjan ja takomalla ensimmäinen naula keskellä yhdisteen. Naulaamalla nauloja tai ruuveja vaneri palkkiin pitkin saumaa. Seurata tiheys liitännät ja puute lähtö, jossa pääse kosteutta ja lopulta pilata tuotteen.

Tiiviisti kaataa kaikki tuotteet. Käytettäessä mittanauha ja huomata me jaella kääntöpuolella sijoittaa vaneri oleskelua vääntymisen leikkaus

Laitoimme lapio kahva ja painaa. Kiinnitä kahva olisi tehtävä vaneri. Älä vialla esittää alustavan layout kynnet paikka, joka yhdistää kapenevan osan kahvan lapiolla. Se voidaan kytkeä. Oikeellisuus ja täyttääkö osia, siitä riippuu käytettävyyttä työkalun.

Nyt se jää iholle: voit ottaa tölkit käytetään viimeisenä keinona, mutta se on silti suositeltavaa saada hieman sinkitty

Ja työstöreunan vanerin ei liota tai sloilsya, se on ommeltu nauhan galvanoitu metallia. Tätä tarkoitusta varten, metalli saksilla leikata metallinauhan leveys 6,5 cm, pituus - .. Noin 50 cm Bend metallin puoli pituussuunnassa ja soveltamalla reunan kauha. Metalli on sovittava hyvin vaneri- välttää lunta ja nauttien kauha. Tätä varten, hapsut korjata vasara ja nauloja, taivuttamalla ylimäärä nauhan päiden sisällä.

Ulkonevat takapuolelta kauha kynnet mutkia.

Olkaamme ensimmäinen asia vanerin reuna: tarvitsevat rautapalaan kaksi jalkaa pitkä, pihdit, vasara ja nauloja. Mutka puoli metalli ja takomalla kynnet, kynnet ovat kädenvääntöä napostella, ja jäljelle jäävä osa taipuu

Yhteinen emäksiä myös päällystetty vaneri metallinauhan. Mittaukset analoginen edellisen nauhan (5h50 cm.). Naulataan metallinen alusta, leikkaus vasara ja taipuu reunan.

Hyväksytään vahvistaminen loppuun: tarvitset rautapalaan ja pituus on 60 senttimetriä samozery. Ruuveilla ankkurointi metallin päätyyn, reuna mutkia ja myös tiiviisti kiinnitetty ruuveilla

Harkitsee voima lapiot kohde lumityöt, silmukoitumiskohta emäkset kahvaan olisi vahvistettava metallilevy. Levy levitetään kahva kohtisuorassa ruuvit ja kiinnitä kaksi reunaa. Takana vanerin samalla tavalla asetamme sinkitty levy, ja kiinnitä kahva kauha ruuveja.

Kaikkein ratkaisevalla hetkellä - varmistamalla varsi: ei ole tilaa virheille, säröillä varret ei sovellu tehtävään. Välttää tällaiset ongelmat, on suositeltavaa ensin reiät poranterä, jonka halkaisija on pienempi ruuvit. Sitten manuaalisesti jokainen ruuvi kiristää

Video tarina oikea valinta lumilapiot:

Video-opas luoda lumilapio omin käsin:

neuvoston №1 - lujuus kotitekoinen lumilapiot voidaan edistää, jos reuna kauha, sen sijaan, galvanoidusta kulumista fragmentti vanha paristo ohut rauta. Voit tehdä tämän, leikkaa reunaa, jonka vanerin kokoa ja tehdä sen kolme tai neljä läpireikiä asennusta varten. Aseta akku reunalla lapion ja kosketa kentällä liittyvät osat. Reikää vastaava reuna kauha ja sitoutuvat rautaa vaneri niitit. Ylimääräiset välilehtien sahaa rautasahalla.

№2 neuvoston - kahva voidaan jäykästi kiinnittää kauha kautta edelleen arkki sinkitty (10x10 cm.). Tämän jälkeen vahvistetaan kahva viilu, verhokäyrä sen lyijylevy vasaralla. Tulemme muodostavat rauta kynä. Tarpeeton reunat leikataan pois saksilla, metalli, kohdistettu ja leikkaa reunoilla on reikiä. Käytämme työkappaleen käsitellä ja korjata niitit. Tämä suoja ei ole vain parempi lukituskahvaa ja kauha, mutta myös suojaa lapion ulkoisilta vaikutuksilta ja kosteudelta.

Lumilapio säilytetään kuivassa paikassa, ilman esineiden kuumentamiseen. Valmistamisessa tämän välineen ole mitään, mutta aikaa valmistella osat ja kokoonpano se kestää alle tunnin. Nyt kinosten ja ajelehtii eivät pelkää omalla pihalla - niitä on helppo käsitellä lumilapiot tekemät taitavan käsissä.

Haluamme voit työskennellä helppoa ja nautinnollista milloin tahansa vuoden!

Smart Puutarha / Puutarhatyökalut / Miten lumilapiot kädet: läpikäynti

Miten tehdä omia lumilapiot: kaksi vaihtoehtoa - puusta ja metallista

Talvella lumi lapiot tulossa yksi suosituimmista työkaluja omistajia omakotitaloalueella. Ja huolimatta siitä, että kaupat nyt voit löytää kaikenlaista talvityökoneiden laitteet, monet omistajat haluavat toimia vanhaan tapaan ja master lumilapiot kädet. Tietenkin malli «käsintehtyjä» esteettisyys huonompi tehdas, mutta oikea lähestymistapa, saadaan käytännöllinen ja mukava. Harkita kaksi vaihtoehtoa luoda lumilapio - puusta ja metallista.

Puinen lapio kotitekoinen

Valmistukseen yksinkertainen lapiot puusta kestää noin tunnin ja se on 5-6 vuotta, jos ei muuta. Omakustannushintaan tämä työkalu on lähes nolla johtuu siitä, että kaikki raaka-aineiden tuottamiseen yleensä taloudessa tahansa korjaustöissä.

Joten, sinun lumilapiot kotimaiselle tuotannolle:

 • vanerilevy 6 mm: n paksuinen;
 • levyn paksuus 2,5 cm ja jonka pituus on vähintään 45 cm;
 • valmis leikkaus tai rake pituus 2 m, leveys 6,4 cm, paksuus 2,5 cm;
 • nauhat galvanoidusta raudasta tai tina leveys 5-7 cm;
 • naulat, ruuvit.

No ... Mennään!

Aloitetaan valmistuksen ja lapiot. Ottaa-aluksella rautatie, ja 2,5 cm paksu, 2,5 m pitkä, rautasahalla puu leikattu sen osasta leveys 4,5 cm. Käännytään baari poikkipinta 2,5 cm x 4,5 cm ja pituus 2 5 m - se on leikkaus-derzhak. Pinnan tulee puhdistaa hiomakone (mieluiten) tai hiekkapaperilla ja hieman litistää teräviä reunoja, jotta ei vahingoittaa käden aikana tulevien lapiolla.

Yhteiskäyttö lumilapio, se pitää puhdistaa kuori ja hiottu

Jos et halua tehdä leikkaus itse, niin voit ostaa sen valmiina milloin tahansa rautakaupasta. Siellä niitä myydään derzhak lapiot, haravat, kuokat, mopit. Voit valita, mitä haluat parasta.

Vaihe 2. Forming lapio pää (takaseinämään)

Kasvot sahataan pois hallituksen pituus on 45 cm (leveys kauha - työskentelee osa lapiot). A leveys 8 cm: Poista puutavara sivuilla puun, jotta saadaan kaaren korkeus 8 cm keskustasta ja päät - 5 cm.

Butt sahasi palapelin muodossa kaaren

Täsmälleen keskellä merkki loppuun suorakulmaisen propyyli kiinnittämiseksi leikkaus lapio. Näin ollen halkaisun leveys olisi sama leikkaus leveys. Syvyyden samat asiat eivät ole niin yksinkertaisia. Lapio oli kätevä tehdä työtä, leikkaaminen on kiinnitetty kauha kulmassa. Tätä varten, leikkauksen syvyys yhdellä puolella end do hieman enemmän kuin muita. Esimerkiksi, 4 ja 4,5 cm, vastaavasti. Viiste polsantimetra tarjoavat optimaalisen kulman ja mukava leikkaavan.

Lopussa taltan keskustan koverrettu "pesä" istutettavaksi pistokkaat

Vaihe 3. sahaus työtä kauha

Työ osa kauha on valmistettu kolmikerroksisesta vanerista, jossa paksuus on vähintään 6 mm (enemmän - voit, mutta se tekee paljon vaikeammaksi). Sinun täytyy leikata se vanerista neliön on 45x45 cm. Leikkaukseen voit käyttää rautasahalla tai palapelin.

Vaihe 4. Leikkuulaitteen-to-end-lapio

Aseta varsi pää propyyli, jonka vesi- linja tavaramerkki gon sipped leikkaus. Vannesahan katkaista varsi linjan (kulmassa) ja aseta "pesä" pää.

Jakaminen on asetettu "pesä" loppuun lapio kulmassa - helpotukseksi tulevalle työlle

Kolme Nails reuna vaneria kauha kaarevaan puoleiseen päähän. Keskellä kauha nauhan merkitse suora viiva, joka liitetään vaneri varsi. Tässä vaiheessa sinun on toimittava erittäin huolellisesti, pienetkin virheellisyydet ja poikkeama keskellä kauha aiheuttaa että lapio on vino. Se rullaa siihen suuntaan, joka aiheuttaa haittaa työskenneltäessä sen.

Scoop naulattu loppuun lapio kolmen nastat

Jakaminen on kytketty kauha ruuveilla. Halkeilun estämiseksi viilun, paras porataan ensin kahvan (läpi vaneri) reiät (pienempi kuin mitä käytetään ruuveilla), ja ruuvaa ruuveja.

Ruletti määritelty keskellä kauha, johon liitetään varren

Vaihe 6. Laitteisto metallireunat

Metalli reuna tarvitaan lunta lapio ja, erityisesti, puun. Jos unohdamme metalli "kasvanut", sitten kun pari päivää teidän lapio lumilapio murtua.

Mitä materiaalia voidaan käyttää reunalla? Mistä tahansa joustavasta metallista. Alkeellisin - materiaali tölkit. Vaikka tällainen tuote näyttäisi kovin mallikas, mutta käsiteltäisiin "suuri menestys" ja sen toimintoja. Jos sinulla segmentin sinkitystä raudasta tai teräksestä - jopa parempi. Leikata siitä nauhan leveys 5-7 cm ja pituus -. Noin 50 cm: Käännä se puoli ja laittaa työstöreunan kauhojen, molemmin puolin useita metalli säätää vasara, niin että se tiukasti puristettu vaneri. Reunoja pitkin kauhan pysyy ulkonevan reunan nauhan, ne taivuttaa kevyesti vasaralla. Tämä estää kulmat rikkoutumisen skuuppi.

Metalli reuna suojaa vaneria halkeilua

Galvanoitu kynsien vaneria useita nauloja, ne täytyy purra päät, jättäen klo puolen sentin, ja edelleen mutka.

Vaihe 7. Metal "vahvistaminen" lapio kalusteet

Samassa galvanoinnin leikkaa toisen nauhan. Tällä hetkellä, pituus 60 cm, leveys 5-7 cm. Laita se päähän yhteisen rajan kauha kauhat ja kiinnitä ruuveilla. Reunalistat taivuta loppua kohti. reunat nauhan tähteiden myös taivuttaa ja kiinnittää ruuveilla.

Vahvistaminen päähän -yhteys ja kauha kauhat

Pieni metallinauhan (noin 10 cm pituus, leveys - 5,4 cm) parantaa leikkaus paikalleen päätypinnan lapiot yhdiste - edestä.

Metallilevyjä lisäävät elinikää lumilapiot

Samalle liuskalle vahvistaa liitoksen leikkaaminen kauha vaneri - alapuolen lapiot.

Tällainen lumilapio voi tehdä vain 1 tunti!

Metalli lapio vanhasta pannulla

Jos sinun on lapio mahdollisimman pian, niin on vielä helpompi tapa saada lunta laitteita. Kaikki mitä tarvitset on:

 • vanha leivontaan;
 • derzhak;
 • päätepysäytin tahansa puutuotteiden on pyöreä poikkileikkaus (esimerkiksi, puinen räystäs).

Metalli lapio lumi on helppo tehdä vanhasta pannulla

Tärkein osa lapio - pannulla, joka onnistuneesti täyttää roolin kauha. Kaikki puuosat, kuten kortin haltijan saattamista ja lopussa pysäytin on kiinnitetty metallinen alusta ruuveilla. 15-20 minuuttia, saat varsin toimiva lumilapio, joka on laadullisesti suorittaa kaikki tehtävät, jotka sille.

Lapio lumityöt: valita ja ostaa tai tehdä omin käsin

Tämä yksinkertainen työkalu talvella siitä tulee välttämätön väline ihmisille. Lumisateen jälkeen ilman hyvää lapio helppo pääsy kuisti, tai soittaa autotallin päästä navetassa.

Joku voi sanoa, että lumiauran laitteita ei ole muuttunut niistä ajoista, jolloin hänen isoisänsä meni kouluun. Itse asiassa, työkaluja käsitellä ajaudumme parannetaan jatkuvasti, mikä helpottaa työtämme.

Tänään katsomme eri vaihtoehtoja lumilapiot ja tutustua niiden ominaisuuksia. Neuvomme valinnut arvioidut hinnat ja antaa hyödyllisiä vinkkejä Homebrew.

Klassinen muotoilu lumilapio kaikille tuttu. Se on pitkä kahva-varsi, johon on asennettu ämpäriin.

Viime aikoihin asti, kahden materiaalin valmistuksessa käytettävien kauhat ja pistokkaat: puu ja metalli (teräs ja alumiini).

Nykyään lisätään komposiitti, joka on vastustuskykyinen pakkasta ja mekaanisia rasituksia.

Jokainen, joka on työskennellyt muovilapiolla, varmasti arvostavat sen tärkein etu - kevyt. Se ei kastu lumesta, kuten puuta ja ei ruostu kuten terästä. Kestävyydestä muovista epävarma, mutta 4-5 vuodenaikaa korjuu se yleensä riittää.

Kompakti lumilapio kutsutaan auton. Sitä käytetään puhdistukseen kuljettajien pysäköinti ja pääsy autotalli. Saat kätevästi kuljetuksen takakonttiin tällaisten työkalut tekevät taitettava, kokoontaitettava tai laittaa ne teleskooppi varsilla.

Toinen suosittu laji talvityökoneiden työkalu - kaavin tai kaavin (moottori). Hänen sukulaisensa, hänellä on laaja kaarevien otteen ja vaikuttava leveys ämpäri.

Elementti Tämän - kevyt ja pehmeässä lumessa. On tiivistetty ja jäinen jää kuori lumi kaavin ei voi toimia. Täällä on tarpeen käyttää tavallista lapio periaatteella - "hitaasti mutta varmasti".

Etsiessään kompromissin suunnittelijat ovat kehittäneet hybridi lumilapiot ja kaapimet. Hän on yhtä hyvin pudottamalla lunta, ja siirtää sitä.

Siirryn koneelliset malliin, harkitse lumilingon Lumenpoistoon alkaen kierukan. Sen etu verrattuna "vanhanaikainen" työkalu - käyttömukavuus. Ei kuormitusta alaselän. Työnsi edessä ämpäri, ja ruuvisyöttimen pyörittämisen ja heittää lunta sivuun.

Valitettavasti, tämä mekanismi toimisi luotettavasti voi olla vain ohut kerros irtonaisia ​​lumi (15 cm). Paksumpi kerros pysäyttää kaira.

Super-luokan lapiot lumityöt, voit lisätä laitetta kutsutaan Puskutraktori. Tämän nelipyöräinen auto, jossa on terä. Suuret työleveydet ja kykyä työskennellä täyspitkä, älypuhelimien välttämätön apulainen lapio puhdistukseen laajoilla alueilla.

pyöriminen terän kulma on säädettävissä, jolloin voit työskennellä sekä valon ja löysä, ja melko raskas lumi.

Yksinkertaistettu eräänlainen lumilapiot pyörillä - kaksipyöräisten malliin. Se on vähemmän tuottavia, mutta erittäin helppo käyttää. Pyörän akseli mahdollistaa käytön aikana nostaa terän välttäen lyömällä tien pinnan epätasaisuudet.

Niistä epätavallinen suunnitteluratkaisuja voidaan todeta polkupyörä lapio. Hän ei ole vielä löytänyt myymälöissämme. Keksimme sen lännessä, ja puhuttu "lumi susi". Ulkoisesti hankala suunnittelun arvioita omistajien on erittäin ketterä ja helppo käyttää.

Ajatuksena on käyttää suurta pyörän akseliin, joka on kääntyvästi asennettu varret. Toisella puolella se päättyy pyöräily "sarvet", ja toinen on kytketty ämpäri. Haravointi lumi, omistaja liikkuu sivustolla. Tulossa varastoalueella, se dramaattisesti alentaa kahva. Ämpäri nousee ja heittää eteenpäin kerätyt lunta. Jatkuvasti mutka, rasittava selkälihaksia tässä tapauksessa ei ole tarpeen.

Seuraavalle tasolle suunnittelun "pumppaus" - sähkö lumilapio.

Sen toimintaperiaate on yksinkertainen: moottori pyörii kumisen kaira joka heittää lunta sivuun. Tämä mekanismi on hyvä, kun täytyy puhdistaa lumen paksuus on pieni. se ei ole tarkoituksenmukaista käsitellä hanget ja jäätä.

Huolimatta kestävyyttä ja Metallin lujuuden tänään johtajat kysynnän tullut muovilapiot. Kuten olemme sanoneet, ne ovat kevyempiä kuin teräksestä ja puusta. Tämä seikka on äärimmäisen tärkeää, kun puhdistat laajoja alueita.

Valitessaan muovilapiolla, tulisi kiinnittää huomiota syvyys kauhan ja läsnäolo suojavuoraus sen työstösärmä. Tilava kauha nopeuttaa puhdistusprosessia ja suojaava reunus suojaa muovia huononemiselta.

Muovi laatua valvotaan hyvin yksinkertainen työkalu pannulla lepää lattialla ja paina kova hänelle varsi. Jos kauha elastisesti muotoaan, ei turska, tuotetta ei ole rikki usein yhteydessä pakattu lunta.

Helppokäyttöisyys lisää D-muotoisen varren. Se lisää valtaa heittää ja ei liu'u pois katkaisuvarteen. Läsnäolo pitkittäisreunojen kauhan - toinen plus hyväksi osto. Ne lisäävät jäykkyyttä ja parantaa liukuva työkalu.

Mitä tulee materiaalin täytyy sanoa tämä. Puinen lapio vaneriin huonompi muovisangossa. Se tarttuu nopeasti märkää lunta, mikä lisää työkalun painon. Kosketuksiin kosteuden aiheuttaa turvotusta vanerin ja sen muodonmuutoksia.

Alumiini lapio miehittää keskiasentoon välillä puun ja muovin. Ne ovat kevyitä, vahvoja ja kestäviä, mutta erittäin kallis.

Steel kauhat luotettavin, mutta samaan aikaan ja vaikein. Tässä luettelossa, voit työskennellä tiheä lunta ja ampua alas ohutta jäätä.

Jolla on tietyt materiaali, kannattaa kiinnittää huomiota pituus kahvan (leikkaus). Se ei saisi olla liian lyhyt, joten sinun ei tarvitse työtä, taivutus alhainen.

Kaapimet lumityöt on tarpeen ostaa eniten valoa vähemmän väsynyt siivouksen aikana laajalla alueella. Hänen täytyy varustaa pyörillä tai "hiihto" - molemmat ulkonevat liuskat pohjassa meressä. Ne vähentävät kitkaa lumella, helpottaa työkalun liike.

Yksinkertaisin vaneri lapio voi ostaa hintaan 150 ruplaa.

Kustannukset lumityöt työkalun teräksen ämpäri ja puinen kahva alkaa merkki 300 ruplaa 1 osake.

Hintoja yksinkertaiset alumiini lapiot ovat alueella 600-700 ruplaa.

Muovilapiolla Fiskars (Fiskars) ergonomiset kahva, muovi-, puu- tai alumiinikahva myyjät tarjoavat hinta 900 ruplaa. Kehittyneempiä malleja, jossa leveä U (harjat) saavuttavat hinta 2000. Ruplaa.

Kustannukset yksinkertainen lumi kaavin kanssa muoviämpärin on 750-2000 ruplaa.

Koneelliset lumilingon Forte (Forte), joka on varustettu teräs ruuvi vähittäiskaupan myydä 900-1000 ruplaa. Sähköistetyillä pyörintätyökalu joutuu maksamaan vähintään 6000 ruplaa.

Kaksipyöräinen kaavin teräslastalla kauha voi ostaa hintaan 4000 ruplaa. Nelipyöräinen malli käsin kaapimet myydään hintaan 6500 ruplaa.

Lumilapiot kädet

Suunnittelu lumilapio ei ole iso juttu. Siksi on mahdollista tehdä itse kotona.

Mieti kaksi suosituinta klo Homebrew vaihtoehdot:

Valmisteltua kaikki tarvittavat materiaalit työtä tekevät lumilapiot kädet vanerista voi olla 1 tunti.

Asennustarvikepussi osien sisältää:

 • Puukisko osa 30x40 mm (dlina1,5 mittari) valmistamiseksi leikkaus.
 • Viilulevy 5 mm ja koko 40x40 cm.
 • Snip lämpökäsitellyillle 3 cm paksu ja 40 cm pitkä.
 • Sinkitty teräsnauha leveys 5-6 cm.
 • Ruuvit puu 3 cm: n pituinen kiinnittämiseksi kahvan viilu.
 • Kynnet 15-20 mm pitkä.

Varten tarvittavat välineet elektrorubanok, vannesahan, sakset, metalli, pihdit, taltta, vasara ja ruuvimeisseli.

Ensimmäinen vaihe - valmistus takaseinä kauhan leikkuulauta. Tätä tarkoitusta varten, lyijykynällä piirtää tyhjä kaaren. Sen korkeus keskellä on 10 cm ja 5 cm reunoilla.

Höylätty lentokoneessa kartoitettu polku, vie rautasahalla ja tehdä keskellä hallituksen, kaksi leikata koko tulevaisuuden pistokkaita. Taltta kaataa suorakulmainen reikä läpikulkua varten kahvan.

Kulmanleikkaus merkitse lyijykynällä ja leikkaa rautasahalla niin, että se sopii lähelle Vanerilevyjen.

Viilu levitetään seinään valusangon ja kiinnitetään nauloilla.

Teräsnauha leikataan koko kauhan, taitetun reunan ja kiinnitetään ruuveilla pohjaan. Kappaletta teräsnauhaa käytetään parantamaan leikkaus sitoutumispaikkaa on vanerilevy, ja osaan, jossa se kulkee takaseinän kauhan.

Parantaa työ- reunanauha on taitettu puoli, laittaa sen vanerin ja taitettu metalli reuna. Yhtyeeseen ei hyppäsi kauhan aikana, se on kiinnitetty reunoihin lyhyitä ruuveja tai niittejä.

Nyt pitää valmistuksen toisen rakentavan vaihtoehdon - kotitekoinen lapiot puhdistamiseen lumesta kahdella pyörällä.

Internetissä voit löytää ratkaisun, jonka perusteella - kehyksen kanssa kahvat vanhan vaunun. Uskomme, että se on normaalia, että kaavin liian "hutera." Siksi aiomme käyttää, jolloin ruhon profiiliputken 20x40 mm. Sen meidän kotitekoisia tarvitsevat hieman, vain 1,5 metriä.

Neliö runko meidän versiossa ei. Se korvaa keskiputken telineeseen. Sen yläosa on hitsattu Pen - vesijohto segmentti 20 mm halkaisijaltaan.

Ennen alkua kokoonpano täytyy ostaa kaksi vaunujen pyörät, joiden halkaisija on 8 tuumaa. Terä on valmistettu teräslevystä, jonka paksuus on 0,8-1,0 mm. Porattu kaksi teräslevyä, laipat, meneviä reikiä akselille, ne on hitsattu profiloitu putki, joka täyttää funktio kahvan.

Tämän jälkeen kalteva telineeseen hitsattu lyhyen putken 20x40 mm pyörivä levy, joka asennetaan terän. Levyyn ja putken, jossa se sijaitsevat, kolme reikää porataan, yksi kiinnityspultti ja kaksi asentamiseksi lukitustanko, lukitus terä.

Kuten pyörien akselille voi olla mikä tahansa teräsputki sopivista halkaisija tai ankkuri. Ohita akseli, laippa-aukot, on välttämätöntä hitsata lukkorenkaat, säilöntäaineita pyörät siirtymistä vastaan.

Kommentit (1)

Hyvin tehty, kiitos hyödyllisiä artikkeli

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

Leave a Comment

+ 84 = 94