Kuinka tehdä kolmiulotteinen kuva 5

Kuinka tehdä kolmiulotteinen kuva 5 siteen?

Master Class kuvallinen.

Volumetrinen luvut on tullut erittäin suosittuja, ne tehdään yleensä minun syntymäpäivä.

Se on esitetty seuraavassa, miten tilavuus numero viisi (5) pyyhkeiden.

Alkaa tehdä pahvi viisi (5) malli, joka on jäljempänä, tämän kokoluokan, mitä haluaisit nähdä oli vartaloa.

Jolloin tilavuus pahvi lukuja, liimaamalla osat yhteen teipillä tai paperia ja liimaa.

Kun olet kytkenyt äänenvoimakkuuden 5, siirry sen koristeluun. Teemme kukkia lautasliinoja.

Tehty kukka lautasliinoja. Siteen taittaa useita kerroksia. Niin että kukka on kääntynyt rehevä, lisätään muutama kudokset (2-3). Leikkaa ympyrä sapluuna, keskellä kiinnitys nitoja ja alkaa piirtää kukka.

Liittämisen jälkeen meidän kukkia tilavuus viisi (tiheään painamalla niitä toisiinsa), ja sinun pitäisi saada on niin kaunis 5.

Aloittaa suuren pahvia leikattu kaksi aihiot on kooltaan identtinen kuvioissa 5. Seuraavaksi, leikkaa sivuosat lukuja. Kaikki aihiot liimataan toisiinsa teipillä.

Kun luku on valmis, voit aloittaa valmistuksen koristeluun kertakäyttöisiä lautasliinoja tai pehmopaperia, leikataan neliöiksi. Kukat lautasliinat valmistetaan kaavion mukaisesti alla:

Värimaailma voi olla mikä tahansa, on kaikkein näyttäviä hahmo, koristeltu kukkia lautasliinat useita sävyjä. Kun haluttu määrä värejä on tehty, alkaa liittää ne tyhjä pahvi. Sijoitettu kukkia tarvitse lähelle toisiaan, että ei ollut aukkoja.

Luvut syntymäpäivä omin käsin: yksityiskohtainen mestarikursseille kuvat

että tehdä useita kädet syntymäpäivä, sinun on ensin harjoittaa valmistus perustaa, ja sitten koristella mieleisekseen - paperin, aaltopahvin, lautasliinat, nauhoja tai organza. Valmistukseen yksinkertaisen tilavuuden emäksiä käytetään yleensä pahvia, tässä tapauksessa sinun tulee iso pala pahvia, voit käyttää pahvilaatikon kodinkoneista: jääkaappi, pesukone, TV. Laatikko tulisi purkaa levyiksi ja laittaa ne työtasolle, todennäköisesti, joudut istumaan mukavasti lattialla, joten sinun on tilaa suorittaa toimia.

Pahvi on piirtää ääriviivat numeroihin, koska se on kooltaan suuri, ei todennäköisesti ole painettu kuvio tulostimen. Jos piirrät tietokoneen numeron korkealla resoluutiolla, voit tulostaa sen usealle arkille ja sitten liimaa yhteen ja leikkaa ääriviivoja. Tuloksena kuvio levitetään kartongin ja myös ympyrä. Sinun pitäisi saada kaksi samanlaista aihioita, ne on leikattu siististi, reunat ovat sileät. Lisäksi kaksi aihiot numeroiden muodossa, tarvitaan myös pahvin kaistale, jonka sivuseinät tehdään. numeroita voi olla minkä kokoisia tahansa teistä riippuen pahvia, joka on käytettävissänne. Sideband mittaamisessa oman irtotavarana tsiferki.

Kun olet valmis kaikki pahvi aihioita, voit siirtyä rekisteröintiin volyymiluvut, liimaamalla reuna maalarinteipillä. Jotta se olisi kestävä, voit liittää koko pinnalle maalarinteippiä, ja päälle ohut kerros paperia. Joskus ontto hahmo vasemmalle reikä yli tai alle, ja sitten täytä se hopealanka, kuten Meksikon Piñatat.

Numero 1 syntymäpäivä käsillään

Kun osaa tehdä numero 1 syntymäpäivä käsillään, se jää vain valita materiaali ja menetelmä sen koristeluun. Suosituin materiaali koristelu on kreppipaperi, vain erilaisia ​​tapoja käyttää sitä. Toinen materiaali, joka sinun täytyy ehdottomasti tässä prosessissa - se on liima. Jos olet koristelu Tsiferki paperia, se antaa istuvuutta PVA liimaa, mutta jos päätät käyttää satiini nauhoja, sisalia, organza tai painikkeita, voit käyttää silikoni liimaa.

Numero 2 synttärilahjaksi käsillään

Yksinkertainen tapa voidaan tehdä kaunista ja, body numero 2 synttärilahjaksi käsillään. Tämä tekniikka muistuttaa leikkaus, joka on tunnettu kaikille lapsille, koska se voi auttaa täyttämään alkuperäisen käsitöitä, lahjoja Ystävänpäivä.

Voit aallokon samanvärisiä tai enemmän, luoda raidallinen kuvio. Ensimmäinen, levyt pitäisi leikata suikaleiksi 5 cm leveä, ja sen jälkeen kaikki bändi vahvistaa kasaan ja leikataan neliöiksi puoli 5 cm. Siten, koristeluun suuri määrä, käytämme yleinen poimut 5 5 senttimetriä, mutta pienempien perustukset voidaan pienentää ja koko neliön 4-3 tai 4 cm 3 cm.

Nyt olemme valmiita kaikkiin neliön paperinpaloja, voit aloittaa koristelu. Tarvitsemme vain yksi työkalu - yksinkertainen lyijykynällä. Voit käyttää lautanen tai kansi, jossa se on välttämätöntä kaataa liimaa PVA.

Päin tärkein ominaisuus on luoda pörröinen sisustus, joten neliöt on sijoitettava hyvin lähelle toisiaan, niin että kärjet paperin pystyssä. Vähitellen zadekoriruete flexi letkun koko samojen väriä tai erilainen, on mahdollista suorittaa bändi - suora tai vino. Yksi sana tätä tekniikkaa, voit koristella pahvi pohja, luoda erilaisia ​​malleja.

Kuva 3 synttärilahjaksi käsillään

Tilavuudeltaan luvut syntymäpäivä käsillään on todellinen koristelu juhlava sisustus, jos he koristele kukkia tai pom-poms tehty aaltopaperista. Olemme tehneet kukista viripaperi että järjestäytynyt alkuperäisen 8 maaliskuu. Ystävä voit valmistaa paperia kimppu makeisia tai koristella huoneeseen, koska tämä tekniikka voi luoda tsiferki paitsi syntymäpäivä, mutta myös kahdeksan kevään loma maaliskuun.

Tämä bändi on valmis kierre: kierre sen on oltava tiukka, ja sitten kääri lanka korjata valmiin kukka. Kun kierrä liuska, on myös mahdollista tehdä taittuu niin, että kukka on kääntynyt harjakattoisia ja pörröinen. Näet, että toisella puolella on aaltoileva terälehtiä, toisaalta - tiukka spiraali. Riippuen siitä, mitä käytät aallokon: pehmeä tai kova, sinun on täysin erilainen vaikutus. Kierre, jonka voit kääriä kukka, on toivottavaa valita paperin värin, koska joissakin paikoissa se näkyy läpi koristelu.

Emme voi sanoa tarkasti, kuinka monta kukat ovat valmiita, sinun koristella pahvi tyhjä, mutta voit helposti selvittää tämän itse, kun saat ensimmäinen kukka ja mitata sen koosta. Joka tapauksessa, voit aina lopettaa enemmän kukkia, jos niitä ei kannata jättää väliin. Olemme varmoja, että numero 3, jossa kätensä syntymäpäivä, aaltopahvin koristella kukkia sisustaa mitään lasten osapuolelle.

Numero 4 kätensä syntymäpäivä

Monia eri suoritusmuotoja, jotka voivat kääntyä luvut syntymäpäivä käsillään, kuvia työpajoja kysymään, sekä muita ideoita inspiraatio, voit vakoilla sivuillamme. Voit aina vaihtaa värimaailman kaupoissa luovuuden aallokon löytyvät tahansa väri, joka jättää valtavan mahdollisuuksia mielikuvitus. Numerot voidaan tehdä että väri, joka sidotaan ja loput loma sisustus.

Numero 4 kätensä syntymäpäivä Se muuttuu rehevä ja elinvoimainen, jos sen koristeluun käytämme aaltopahvin tupsuja. Ne toteutetaan samaa tekniikkaa kuin iso paperi kukkia, pom-poms, joita usein käytetään koristeluun sali, joka isännöi suuri tapahtuma. Siten vartalosi voi täysin sovi loma sisustus, koska kaikki on sisustettu samaan tyyliin.

Kuva 5 syntymäpäivä käsillään

Unique Kuva 5 syntymäpäivä käsillään, jos koristele se kukkia satiini nauhoja. Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää, jos numerot valmistautua aikuisen loma, esimerkiksi 50-vuotispäivänä. Koristele tyhjä voi olla kaunis satiini ruusuja, sillä tämä on tarpeen leikata neliöitä leveä satiininauha ja kynttilä kärventää niiden kärjet pitänyt kääntyi terälehti. Tällaisten punottu Rose Bud terälehdet, joka sitten tarttuu alustaan ​​kuuma liima.

luominen numerot syntymäpäivä poika hänen kätensä, parempi hyödyntäminen valkoinen, sininen tai vihreä, eikä aaltopahvin kukkia koristeluun, voit käyttää pompoms tai hapsut. Vuosipäivänä päivänä syntymän paavi voit tehdä saman koristelu, mutta etulevy numeroita järjestää kuvia ja paperin silmut koristaa puolin.

Kommentit (0)

Kävijät, jotka ovat ryhmässä vieraita, voi jättää kommentteja tästä julkaisusta.

Kuinka tehdä kolmiulotteinen kuva syntymäpäivä

  • Kuinka tehdä kolmiulotteinen kuva syntymäpäivä
  • 10 parasta lautapelejä yritykselle
  • Miten opettaa lasta oppimaan samalla

Luomassa tilavuus luvut loma kuva istunnon voidaan jakaa kahteen vaiheeseen: tuotannon perusta ja sisustus lopullisen rakenteen.

Luoda tilavuudeltaan hahmo syntymäpäivä, sinun on ensin tehdä perusta pahvista ja sitten koristele se viripaperi, paperipyyhkeitä, pompulat tai villa kierteet. Jos aiot tehdä useita suurikokoisia, on välttämätöntä varastoida etukäteen laatikot ulos suuret kodinkoneet (jääkaappi, kaasuliesi, TV, jne). Laatikko tulisi jakaa levyt ja laita ne lattialle. On pahvia on laadittava siluetti tarvittavat numerot ja leikkaa irti pitkin ääriviivoja. Koko numerot riippuu toiveesi ja pahvi arkin kokoja.

Veistetty kuvio soveltaa muihin pahvia ja kuvailee polulla, ja sitten myös leikata. Tämän seurauksena saamme kaksi samanlaista numeroita keskenään. Näiden kahden aihioita, meidän kartonkinauhoista (leveys kaistojen määrittelee paksuus artikkelin) ja joissa kuvioissa sivuseinä on tehty. Kun kaikki pahviaihion tehdään, voi edetä kokoonpano volumetrisen lukujen liimaamalla osat liimanauhaa.

Perustana volyymiluvut voidaan valmistaa vaahtomuovista. Ostaa vaahto levyt ovat saatavilla kaikissa rautakaupasta. Jos haluat selvittää paksumpi, kahden levyn vaahtoa voidaan liimata yhteen käyttäen liimaa laattoihin. Tämä materiaali on varsin oikukas toiminnassa: leikattaessa vaahdon murenee ja pelletit kiinni työkaluja ja käsissä.

Koriste luvut kukka tehty paperista

Papyruksen tai aaltopaperista tehdä kauniita ja reheviä kukkia. Tämän pino 6 täsmää paperiarkkia ja pienten concertina leikataan kolmeen yhtä suureen osaan. Kukin harmonikan siteet kierre keskellä, pyöristetyt päät ja karmaiseva paperi niin, että saadaan terälehtiä. Kun se on tehty tarpeeksi kukkia, liimaa ne luku pahvista tai vaahtomuovi.

Yhtä rehevä ja juhlava ilmeen lukuja, koristeltu kukkia paperiset lautasliinat. Luoda sellainen sisustus vaativat tavallinen pakkaus 100-150 lautasliinat riippuen numeroiden koon. Kukin lautasliina taitetaan kahtia kahdesti ja korjata design nitoa keskeltä. Tästä neliön leikattu ympyrän. Sitten ympyrä kaikki kerrokset ovat vuorotellen nousee hieman priplyusnuv sormet. Alempi kerros olisi jätettävä ympyrä suoraksi, koska sen kukka on kiinnitetty rasian pohjan.

Luvut, koristeltu ruusukkeet alkaen kreppipaperi, näyttävät herkkä ja ilmava. Luomalla sellaiset sisustus - se on melko aikaa vievä prosessi, mutta tulos on sen arvoinen. Tätä varten, aaltopaperituote leikataan pitkinä suikaleina. Leveys nauhat riippuu koosta tulevaisuudessa kukka. Kaistale paperia on ryppyinen kädet hieman ja alkaa kierre, taivuttamalla hieman takaisin reuna, saada terälehtiä. Jäännös nauha on kierretty juuressa tuloksena kukka. Samalla tavalla tuotamme halutun määrän ruusut, ja sitten liimaa ne kartongin avulla kuumaliimalla.

Koriste luvut paperin alalla jiirisahauksen

Luvut, sisustettu taiteen hiippa, katso rehevä ja koristeellinen. Valmistaa tällainen sisustus, aaltopahvi on leikataan neliöiksi samankokoisia. Keskellä neliön aseta kynä ja kietoa paperia. Sitten dip kynän kärjellä PVA liima ja liittää paperin pahviaihiosta. Täytä tällä tavalla koko tilavuuden pinnalla numerot ja varovasti suoristaa koristelu käsissä. Yhtä vaikuttava ilme sisustus valmistettu tylli tai organza. Materiaali siten myös leikata neliöitä ja kiinnitetty alustaan ​​avulla kuumaliimalla.

Jos käytetään perustana aihion vaahtoa, liima ei käytetä. Paperia tässä tapauksessa kierretään hammastikulla, joka helposti lävistää vaahdon ja jättää pisteillä. Tekniikan alalla päin on erittäin kätevä luoda erilaisia ​​kuvioita kuvioissa, riittää hahmotella piirustuksen pohjalta, ja käyttää erilaisia ​​värejä paperin hänen tielleen.

Koristelu luvut hapsut

Fringe aaltopaperista - tämä lienee helpoin ja nopein tapa koristella tilavuuden lukuja. Paperi leikataan pitkä, leveä nauhat. Kukin liuska taittuu suorakulmio ja leikata hänen hapsut, ja sitten suoristaa ja kiinni tukikohtaan kaksipuolisella teipillä.

Koristelu luvut tupsuja

Ensin täytyy tehdä paljon villalankaa pompoms. Niiden tuotanto vaatii kaksi samankokoista rengasta leikattu pahvista. Renkaat päällekkäin ja Purkamismenettely Villa langat, kunnes rengas avaaminen on kiinni. Katkaise lanka reunalla sakset hieman työntää renkaan lanka ja siteet. Poista tyhjä pahvista ja ravistellaan pompula. Sama periaate tuottaa tarvittava määrä tupsua. Valmis sisustus liimataan pahvi hahmo on kuumaliimalla.

Toimiakseen tarvitse suurta vyyhdin ja PVA liimaa. Sivuilla pahvi lukujen levitä pieni määrä liimaa ja tiiviisti alkukelausasemasta esimuotin Villa langat. Ensimmäinen koko haava lanka ja sitten - pitkin.

Tilavuudeltaan luvut soveltuu sekä nuorten että aikuisten syntymäpäivä. Koko numerot riippuu toiveesi ja ideoita. Luvut suurempia kokoja käytetään valokuva ampua, ja pieni rekisterikilvet - suunnitella ruokailutila ja suklaapatukan. Koristella lasten loma on parempi tehdä hahmo kokoinen vauva tai hieman yli sen.

Sisustus tilavuus luvut voivat olla sileä tai värillinen. Näyttää enemmän tilavuudeltaan hahmo, etuosan pitäisi olla vaaleat värit koristella ja sivuille - pimeässä. Tähän mennessä syntymän tytön hahmo voi järjestää kukkia vaaleanpunainen paperi, punainen, oranssi, lila ja violetti. Luotaessa luvut syntymäpäivä poika on parempi käyttää, vaaleansininen, valkoinen ja vihreä väri, ja sen sijaan, kukat tehty paperi on parempi soveltaa koristelu muodossa hapsut tai tupsuja.

Leave a Comment

65 − = 60