Kuinka tehdä kolmiulotteisessa kukkia

Bulk kukkia tehty paperista omin käsin - ihmisen luoma kauneutta! Master Class kuvalliset: kukkia ja kimppuja paperin omin käsin

Paperi kukkakimput voi tulla alkuperäinen lahja ja koriste lahjapaketointi ja koristelu kori makeisia.

Sinun täytyy laittaa hieman fantasia, viettää vähän aikaa ja vähintään materiaaleista.

Miten monipuolinen maailman kukkia, on niin monenlaisia ​​niiden paperin kollegansa.

Useita vaihtoehtoja tarjotaan huomiota.

Kuvan alkuperäinen ruusukimppu jugendtyylinen on helppo tehdä itse. Se on yksinkertaista. Teemme useita ruusut (pariton). Voit tehdä tämän, otamme sileä raskasta paperia vastaavia värejä. Jos kimpussa on yksivärinen, voit valita punainen, kuuma pinkki ja syvän sininen väri. Sekoita hyvin kukkia samanvärisiä eri sävyissä ja sävyjä. Pysäyttämään tarve viiran ja vihreä paperi. Lehdet eivät tee.

vaihe 1. Paperi leikkaus neliö 10 * 10 cm, sisällä kierre piirtää etäisyys kelojen 1 välillä cm. Tässä paperin leikkauslinjan. On käynyt ilmi, nauhan. Jos pidät toisesta päästä, saat kierre.

vaihe 2. Me sammuttaa liuska, aloittaen ulkopäädystään hieman liuottamalla se. On käynyt ilmi, kukka. Kiinnitä sisempi ja ulompi pää liimaa.

vaihe 3. Lanka kokeena liimaa ja joukkona vihreä kirja. Tuloksena oleva varsi liittää kukan. Täytyy vain lävistää keskellä kukka pään lanka ja taivuta yläpäässä pienen silmukan. on tarpeen tehdä muutamia näistä kukkia.

vaihe 4. Liitä kukkia kimppu ja sido silkkinauha. Riippuen koosta ja määrästä kukkia nippu niitä, joten voit sisustaa kimpussa tai lahjapakkaukset insertti lahjoitti maljakon. Ytimekäs tyylikäs ruusukkeet näyttää erittäin tyylikäs.

Toinen yksinkertainen tapa tehdä kolmiulotteisessa kukkia tehty paperista kätensä muodossa ruusuja. Nämä kukat voidaan koristella juhlapöydän, sijoittamalla ne levyjen välissä tai tehdä tilavuudeltaan paneelit seinään. Varret ei tarvita.

Meidän täytyy tasoittaa pehmopaperin sopivan värin. Ruusukkeet ovat pieniä. Ottaa neliön 4 8 * 8 cm, lisää ne neljä kertaa, ja sitten toisessa kulma kulmassa.

Leikattu alue 0,5 cm. Tämä on keskeinen reikä kunkin osan. Ylempi osa puoliympyrän leikata. Laajentaa tuloksena tasoja.

Saadaksesi määrä kasvoi, viillon kunkin tason kuten kuvassa. Neljäs pala leikataan 2 yhtä suureen osaan.

Nyt kääri reunat kunkin terälehti, Voimistelu lyijykynällä. 4, kukin ylemmistä kerroksista on 1 pienempi kuin alempi lohko.

Näin alamme taittaa kukan, liimaamalla Tasolta toiselle. Keskellä taitetun ankkurointi putki "pestik9raquo;.

Tee nyt pohja ja lehtiä. Vihreän kirjan leikata pieni ympyrä ja liimaa se alapohjassa nousi. Samassa asiakirjassa leikattu arkki 3 soikea joissa on terävä kärki. Antaa sille lisää syvyyttä, lisää ne tasolle "plisse9raquo;. Lehtiset on kytketty toisiinsa liimana kuvan ja on kiinnitetty alustaan. Juhla korusarjan.

Kuten tiedämme, kaikenikäisiä naisia ​​rakkaus makea. Vaan antaa banaali suklaarasia - tarvike. Mutta piilottaa hoitoon volyymin paperi kukkia tekemät omiin käsiinsä - se on kaunis. Tällainen lahja osoittaa huomiota sille, jolle se on tarkoitettu.

Tee kori keltainen tulppaanit.

• Useita karkkia kierroksen kauniissa paketissa;

• Kreppipaperi keltainen

• Sileä kiiltävä vihreä paperi lehdet;

• Wire filamenttikelausta;

• Langat, sakset, viivoitin

• Sulata tai ohut nauha.

vaihe 1. Kullakin 6 soikea leikkaus tulppaanin terälehtiä, pituus 5 cm, leveys (keskellä lohko) on 4 cm. Kukin vetimen keskellä, joten se on kupera ja pyöristetty. Alapää terälehtien hieman curl, keskittymisvaikeudet.

vaihe 2. Muodostavat kukka. Keskellä laittaa karkkia ja ympäröivän kuusi terälehtiä kuten kuvassa. Alapäät liittyä keskellä jossa vaiheessa loppuun lanka. Pitää hyvää suunnittelua, se on puolattua. Joten me tehdä muutamia kukkia.

On toinenkin tapa korjata varren tilavuus paperi kukkia tekemät omiin käsiinsä. Toinen pää karamellipapereista, laajentaa ja huijata hänen sotkee ​​liimalla loppuun lanka. Ja vasta sitten voit pistää päälle terälehtiä.

vaihe 3. Sileä vihreä kirja leikata 2 pitkänomainen lehtiä jokaista tulppaani. Ensimmäinen vihreä Teip - ribbon obvorachivaem varsi - johdin koko pituudeltaan. Käytä sitten liimapistoolilla kiinnitä lehdet varteen niin, että alkuunsa välille on tullut heille.

vaihe 4. Kori tai kulhoon matalat tulppaanit, me sitoa satiini nauha. Lahja on valmis!

Krysanteemit - kukat volyymi paperia, käsintehtyjä

Voit valita oudoin värejä pörröinen krysanteemit. Tuoksussa on vaikea yhdistää lila - vaaleanpunaisia ​​kukkia, pistaasi - kerma. Choice - omaan makuun. Tarvitset melko vähän aikaa ja taitoa tehdä kukkakimpun.

Ja krysanteemit täytyy kaistale 1 ohut paperi pohjaväri leveys 5-6 cm, paperi lehdet, vihreä lanka, sakset, liimaa, teippiä.

Ensimmäinen leikkaus kaistale 20-25 cm pitkä (pituus nauhan, pörröinen ja laaja kukka). Yksi puoli leikataan ohuiksi hapsut 1-2 mm. Syvyys rakojen -. 3,5-4 cm, sitten liitetään alareunaan liimanauhan levitetty langan pää ja haavan bar varren leikkaamiseksi. Fringe on menossa kiidättää pörröinen krysanteemit.

Vihreän kirjan leikkaus pyöristetty lehdet, miten paljon he antavat runsaasti taittuu. Pidämme niitä teipillä tai liimalla varteen. Kimppu associate kaunis nauha ja laita maljakkoon.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Kuinka tehdä kolmiulotteisessa kukkia tehty paperista kädet?

Suurin osa paperi kukkia - suuri koristeita sali ja huoneet. Tee omin käsin on erittäin helppoa olla tarpeeksi kärsivällinen. Tuottaa kukkia voi olla normaali väri, tai aaltopahvi. Riittää saada järjestelmään ja malleja, jotka tarjoamme sivuston.

Mestarikurssi tekemään käsitöitä käsillään, voit aloittaa valitsemalla paperilla. Se voi olla tavallista paperia tai tumman oranssi väri. Jos löydät kaksisuuntainen, tulee vielä parempi.

Mestarikurssi ja askel askeleelta ohjeet, miten tehdä "Scarlet Flower" omin käsin, näyttää tältä:

 1. Jotta "Scarlet Flower", sillä perusteella valitsemalla neliön aihiot.
 2. Taita se puoliksi ja liitä kulmat.
 3. Sivuttainen kulmat täsmää myös sisältä.
 4. Sitten kääntyy ympäri kulmat kaksinkertaistaa kertaiseksi oli näkyvissä.
 5. Me liittää kulmat tehdä taittuu olivat sisällä.
 6. Useita tällaisia ​​aihioita pysyä yhdessä ja saada kukka.
 7. Kuten puolivälissä glitter voidaan käyttää, tai sadetta.

Useat näistä väreistä voidaan yhdistää kimpussa ja anna perheen. Se näyttää kukka, katso kuva.

Mestarikurssi, miten pioni paperia käsilläsi, voit aloittaa toteamalla, että meidän pitäisi valmistautua kevyt A4. Kukkia voi olla erivärisiä, josta pidät, valko- tai vaaleanpunainen ja tummanpunainen. Jälkimmäisessä tapauksessa se on parempi valita kaksipuolinen värilliselle paperille. Nämä kukat sopivat koristamaan saliin ja huoneeseen koristeena.

Mestarikurssi ja askel askeleelta ohjeet, miten pioni kädet näyttävät melko yksinkertainen:

 1. Paperiarkki taitetaan kuin haitari koko pituudeltaan.
 2. Taivuta puoli ja solmio keskelle narusta.
 3. Valmista muutama näistä "palkeet".
 4. Määrittää työkappaleen kohtisuoraan toisiinsa nähden, päällekkäin kerroksesta toiseen.
 5. Tuloksena pitäisi olla rehevä kukka surround.

Miltä se näyttää kuvassa on nähtävissä täällä

Mestarikurssi tekemään kukkia omin käsin voidaan tehdä avulla erityisiä aihioita. Malleja ja järjestelmiä useita tekokukat löytyy sivustosta.

Askel askeleelta ohjeet tuotannon aseiden näyttäisi yksinkertaisesti:

 1. Tulosta mallit tulostimessa ja siirtää ne värilliselle paperille.
 2. Leikkaa aihion.
 3. Jotta kukat omin käsin, on riittävää yhdistää useita kappaleita ja pitää niitä muotoinen kukka.

Mestarikurssi, miten kukkia paperista omin käsin avulla malleja, täydellinen tehdä koriste seinälle (kukat voidaan koukussa lanka tai siima ja tehdä seppele), keinotekoinen kukkakimppuja koiranputkea, kameliat ja muut kukat, joissa on useita terälehtiä suora. Kukka Garland on erinomainen ratkaisu juhla koristelu sali.

Tässä ovat mestarikurssi vaiheet ja kukkia valmiina kuva:

Jotta käsissä viripaperi kukkia, sinun on otettava huomioon ominaisuudet materiaalia. Tämä paperi itse antaa tuotteelle erityisen paljon, mutta vahvistaa sitä tarvitsevat parannuksia. Järjestää mestarikurssi, miten tehdä tulppaani aaltopaperista.

 1. Leikata pieni osa aaltopahvin suorakulmainen koko kukka ja hieman pyöristetyt reunat.
 2. Ja terälehden hankitut kupera muoto, se voi olla hieman märkä (hyvin vähän tai ei lainkaan paperi on levinnyt) ja laittaa kääntöpuolelle teetä kuppi.
 3. Kirjoituspaperi kuivua. Tee sama kaikkien terälehtiä.
 4. Valmista varsi. Se voidaan tehdä tikkuja tai paksua lanka kääritty vihreä kreppipaperi. Keskuksena ja turvata terälehtiä, voidaan käyttää tapauskohtaisesti muodossa puoliympyrän mesh, kuten kuvassa.
 5. Terälehdet aaltopahvi on kiinnitetty varteen tai sillä perusteella, että ei ollut välissä on aukkoja.

Se kuvassa näyttää askel askeleelta ohjattua luokan ja valmis kukka

luokan tekemään ruusut Master on hyvin samanlainen kuin ohjeet tehdä omin käsin tulppaani. Erot ovat muodoltaan terälehtiä ja niiden valmistusta.

 1. Valmistaa terälehdet aaltopahvi, heille soikea muoto, laajennettu yhdeltä puolelta. Voit tehdä sakset vuonna terälehdet pienet hampaat. Niin se näyttää kuvassa
 2. Kukin lohko kynä kierretty pituuden ja pitää tässä asennossa jonkin aikaa. Paljastamatta välilehti, poista kynä.
 3. Juuri muoto nousi tarpeen sisäisten lohkoa, joka on tiukemmin taittaa ja vasten varsi. Kiedottu varren terälehtiä liimattu.
 4. Liittää kaikki terälehdet ruutukuvio, mikä tekee niistä asteittain pidempään ja ulospäin kaarevia. Aste kuperuuden terälehdet voidaan vaihdella.

Mestarikurssi, miten kukkia paperista omin käsin, yksinkertaistetussa muodossa, sopii päiväkoti tai peruskoulun luokat. Lapset eivät ainoastaan ​​kehitä hienomotoriikka, mutta myös esteettinen maku, olla luova kiinnostusta. Sitten voit käyttää kukkien koristella luokkaan.

Saatat hyvinkin pitää mestarikurssi kotona. Tarvitsee vain varastoida sakset, paperi, liimaa ja kärsivällisyyttä ja taitoa tulee käytännössä.

Kukat tehty paperista omin käsin: työ on suuri ja laajojen kukat

Kun hiljainen ja tylsä ​​ilta huonolla tuulella, turhautunut ihmiset ovat alkaneet kärsiä joutilaisuutta. Tilanteen korjaamiseksi, voit yrittää tehdä kauniita kukkia tehty paperista kädet. Oppitunti on yksinkertainen ja tuo hauskaa. Tulos puolen tunnin työ voi olla alkuperäisiä osa sisustus asunnon.

Valmistukseen paperin kukkia käytetään:

 • värillinen paperi;
 • teipillä, sähkö-nauha ja muiden materiaalien kiinnittämiseen;
 • lanka ja värillisistä langoista;
 • sakset;
 • paperi tappeja tai niittejä;
 • tuotteiden koristeluun kukkakimput - organzaa lasinaluset ja niin edelleen;
 • satiini nauhoja, helmiä, helmiä, paljetteja ja muita pieniä koriste-esineitä.

Kaiken kaikkiaan, se ei ole välttämätöntä ostaa. Tuotanto eri värejä voi olla erilainen, joten sinun on ensin lukemaan työn. Sen jälkeen, käy selväksi, että vuodesta tarvittavat materiaalit valitun käsitöitä.

Kokemattomat isäntä ensin yrittää tehdä yksinkertainen kukka tehty paperista kädet. Kun toimintaperiaate selviää, voit siirtyä monimutkaisempia sävellyksiä.

Alla on mestarikurssi tekemisessä hyvin yksinkertainen käsitöitä.

 1. Ottaa kiiltävä. Sen ei tarvitse olla joukosta. Palat sopivat turhaa pakkaamista. Paperi leikattu ympyrän. Sen koko ei ole standardoitu, ympyrä voi olla koko 5-15 cm.
 2. Reuna ympyrän katkaista niin, että saadaan auringosta.
 3. Tuloksena säteet taitettu sisäänpäin keskustaa kohti työkappaleen ja kiinni.
 4. Keskellä kukka voidaan liimata strassit, paljetteja tai paperin ympyrä toinen väri.

On toinen yksinkertainen esimerkki siitä, miten tehdä paperi kukka.

 1. Ottaa valkoinen arkki pinosta arkkeja toimisto toteaa, 10 x 10 cm.
 2. Kaksinkertainen taittaa arkki kaksinkerroin, ja sitten kerran lävistäjä. Täsmälleen sama kuin paperin lumihiutaleet. Reuna pyöristetty esimuottia. Se on hapsut, kuten alla olevassa kuvassa. Tällaisia ​​levyjä on tehtävä 8 kpl.

 1. Toisen arkin leikkaus ympyrä, joka toimii perustana kiinni. Hänelle kiinni kaikki 8 kpl.

 1. Fringe pöyhiä kaikkiin suuntiin. Samoin se teki kolme kukkapenkkiin. Vain aihiot koon tulisi olla hieman pienempi kuin edellinen numero. Fringe nukkaa.

 1. Vihreän paperiarkki leikataan on saman työkappaleen kuin ensimmäinen rivi kukka. Tämä levy on kehitetty ja täysin noudattaa alapuolelle paperin krysanteemi.
 2. Paistinvartaalla kääritty vihreä kerros on paperia tai ohut lanka. Lopussa pieni alue jätetään hoitamatta.

 1. Vihreän kirjan leikattu lehdet kiinni vartaassa.

 1. Keskellä kukka on reikä, johon on liitetty tiiviisti raaka reuna vartaat. Sijoittaa sidoslujuus voi olla liima.

 1. End vartaat, joka työntyy ulos edestä kukka, voidaan sulkea tehdä toisen palan. Nauha leikataan hapsut valkoista paperia, kaulitaan putkeen, jonka pohja on kiinnitetty päähän kurkistellen vartaat.

Käyttämällä malleja terälehtiä ja lehtiä, tuote voi vaihdella. Tätä tarkoitusta varten, pala leikatusta kartonkiaihiosta muotonsa, joka voidaan sitten liimata yhteen.

Kun perusasiat ovat ymmärtäneet, jatka monimutkaisempaan käsintehtyjä artikkeli. Käyttämällä tilavuudeltaan värit paperin liimattu aihiosta voi tehdä hienoja kimppuja.

Järjestelmät ovat yleensä kuvataan tapa, jolla voit taittaa paperinpala saada suurin kukka. Esimerkiksi on olemassa sellainen järjestelmä:

Seuraavat se, voit lisätä kaunis tulppaani.

Joskus paperin tehdä suuria aihioita luoda seppeleitä. Suuri paperi kukkia voidaan myös käyttää elementtejä sisustus tiloissa.

 • Jotta useimmat ruusu, sinun täytyy leikata pois pahvista riittävän suuri terälehti kuvio. Päällekkäin kuvio poimulevyjen leikataan tyhjä. Suunnassa aallotuksen olisi sijoitettu pitkin pitkää sivua lohko.
 • Terälehtiä venytetään ja taivutetaan antaa heille luonnollisen muodon.
 • Lanka varsi kääritty vihreään kirjaan. Vaiheittain johtimen pää tikun ruusun terälehtiä.
 • Vihreästä paperista leikattu lehdet ja verhiö itse kasvin. Liimaamalla neljä pientä lehtiä, terälehti maski tilaa yhteyksiä. Suurempien arkkien on liimattu varren.

On helpompi ottaa mestarikurssi, kun hänen näyttää eläviä ihmisiä. Seuraavat ehdotettu useita videoita, joissa needlewomen vaiheissa selvittää ja osoittaa menetelmä paperin väriä.

Käyttämällä tietämyksensä ja kokemuksensa lisäämällä ideasi, noviisi mestari voi toteuttaa ideoitaan.

Leave a Comment

− 1 = 1