Miten saada lämmitysjärjestelmän yksityiskodissa

Miten saada lämmitysjärjestelmän yksityiskodissa

Yksityisen sektorin riippumattomuuteen keskuslämmitys tarjoaa mahdollisuuden asentaa mukavin asunnon lämmitysjärjestelmä, valittavien asennus- ja suorituskykyä. Kuitenkin usein, asunnon, jotka haluavat säästää työtä, ihmettelevät, miten tehdä omia lämmitys.

Tällöin tila kertoo paljon laajempi toiminnalle. Kussakin huoneessa on mahdollista asentaa kaikkein hyväksyttävä vaihtoehto, joka taloudellisesti ja on suuri tehokkuus.

Silloinkin kun suuri määrä erilaisia ​​tapoja lämmitys, valinta miten tehdä talon lämpötilaa, kiinteistön omistajat haluavat osoittautunut kaasuasennuksiin. He käyttävät vettä nesteenä, ja se kantoi kaasupoltin lämmittämiseen suljettua tyyppiä.

Joten miten parhaiten tehdä yksityiskodissa lämmitys yksin, ennalta tunnettu laite on tarpeen. Järjestelmää voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisen kattilan asennettu rinnakkain tilassa, päällekkäistä, tarvittaessa, ja jotka toimivat toisistaan ​​riippumatta.

Liikkeeseen jäähdytysnesteen suoritetaan pääputkijohdon. Prosessin täyttää kiertopumppu, joka voidaan asentaa lämpöä generaattori kotelo, ja on sijoitettu erilleen putken.

VIDEO: Lämmitys yksityiskoteihin omin käsin

Standardi lämmitys kit

Useimmissa tapauksissa perusjoukko lämmitys mökin tai talon koostuu tällaisia ​​kohteita:

Tärkeimmät lämmityslaite

Monimutkainen, joka sisältää useita yksikköjä vastaavat autonominen hallinta ja konfigurointi koko järjestelmän. Tämä ei ole vain uunin tai kattilan, mutta myös kiertopumppu liikkeen jäähdytysnesteen putkien läpi ja muut piirielementit tarvitaan. Voi olla käsikäyttöinen, joiden ansiosta valitun mukavin toimintatapa. Käytännöllisempi on automaattinen ohjaus, kun havaittu lämpötila on asetettu, ja järjestelmä valvoo itse, kun päälle / pois lämmitys.

Putkistoon (valtimoissa), joka siirtää kuumentunut jäähdytysaine haluttuun lämpötilaan. Kaikki johdot on asennettu ennalta määrättyyn järjestelmään. Se voi olla ulkopuolella, jolloin putki näköpiirissä ja piilossa, kun verkkojännite on asennettu seinään tai lattiaan.

Jaettu yhden ja kahden putken.

yksi putki - primitiivinen järjestelmä, jossa jäähdytysaine liikkuu vain yhteen suuntaan, peräkkäin virtaa lämpöä patterit. Plus - helppo asennus ja alhaiset kustannukset kokoonpano. Negatiivit - todella lämmin vain ensimmäisessä huoneessa, kun taas viime lämmönsiirtonesteen tulee jo melkein jäähdytetään vastaavasti aina kylmä kauimpana huoneessa.

Single-putki piiri johdotukset

Kaksi-putki - vaikea organisaation, mutta samalla paras vaihtoehto lämmitykseen. Suurin ero yksi putki ei ole, että kaksi rinnakkaista putket ovat - kuuman ja kylmän jäähdytysaineen, ja että lähes kaikki säteilijä syötetään erillinen putki, jonka läpi kuuma vesi johdetaan. Tällaisessa järjestelmässä olisi yhtä mukava sekä ensimmäinen ja viimeinen huonetta.

patterit / konvektorit ja pattereihin

Tämä lämpö-siirtolaitteita, jonka lämpö saadaan jäähdytysnestettä huoneessa. Akut / patterit toimivat yksinomaan läpi lämmönsiirto pinta, kun taas konvektoreita injektoidaan lisäksi virtaa ylöspäin

Viime vuosina ne ovat usein asennettu lämmitysjärjestelmä. Niiden rakenne sisältää termostaattia ja venttiili. Laskun aikana lämpötila kriittisen arvon, se suoritetaan tietojen rajan halkaisija. Tämä on pakollinen osa kaikkia kattilan, jonka avulla on mahdollista koordinoida sisälämpötila kustannuksella venttiilin säätö.

Ennen kuin teet oikean lämmitysjärjestelmän yksityiskodissa, sinun täytyy kerätä täydellisen sarjan kaikki osat.

Aikana akun kanssa jäähdytysnesteen muodossa veden pudotessa kosteus 18-25%. Kompensoimiseksi niin merkittävä vähennys on tarpeen laittaa ilmankostuttimet. Erityisesti tämä vaatimus koskee perheet pienten lasten, jotka ovat piirtynyt ilmaa provosoi ongelmia nenän, kurkun ja hengityselimiä.

Menettely lämmitys yksityinen kotona voi olla sellainen, että neste kiertää luonnolliset fysikaalisten prosessien avulla. Lämpövirta, joka kulkee lämmityspiiri, palaa kattilan pohjalle, ja kuumentamalla, jälleen ylös ja alas järjestelmä takaisin alas kattilan. Siten ei ole tarvetta liittää sähkön ja asennus ylimääräisen pumpun.

Jos kuitenkin tehdä tällaista lämmitysjärjestelmä yksityiskodissa, liikkeen nopeus jäähdytysnesteen on pieni, se vaikuttaa hidas eteneminen lämpöä. Miten yksityinen koti tehdä lämmityksen hyvällä liikkeeseen? Tätä varten pumppu järjestelmä asetetaan.

Kiertopumppu 12 volttia

Pakko vesi järjestelmä antaa suuremman tehokkuuden. Voimalaite voi vaihdella riippuen silmukan pituus ja määrä jäähdytysnesteen järjestelmässä. Useimmat nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät pakottaa jäähdytysnesteen jäähdyttimen.

Kuten haihtuvuus koko järjestelmän, täydellinen ratkaisu olisi kiertävä pumppu 12 volttia, ja työ sähköverkosta ja akusta. Aikana, jolloin siellä on sähköä, laite latautuu, kun sammutettu - alkaa akusta. Sen teho riittää 24 tuntia. Lisäksi ei-standardi kokoonpano kaavio, jossa ei ole tiivisteitä ja kilpiä, ja moottorin vastaava kontaktiton magneettinen aseman avulla voidaan sisällyttää toiminta myös pieni syöttöjännite. Mikä on erityisen tärkeää maan taloja.

Monenlaisia ​​polttoaineen kattiloiden voit valita sopivan lämmönlähteen. Niille, jotka haluavat nauttia enemmän ja lämpimän veden jakelun, varsinainen ostaminen on kaksinkertainen piirit, työskentelevät sekä lämmitys- ja lämpimän käyttöveden.

Ne etsivät miten tehdä talon lämpötilaa, ja seisoi valinta kattilan, on syytä harkita joitakin sopivia vaihtoehtoja:

Ovat yleisiä, suhteellisen edullinen hinta ja kyky poimia laite lähes kaikki käteviä ominaisuuksia. Haittapuoli on korkeat kustannukset lupien ja kesto vastaavat. Laitteet on kaikkein autonominen, ei vaadi häiriöitä työssään. 1 tarpeeksi kertaa vuodessa suorittamaan huolto.

Halvin vaihtoehto. Niiden pohja on valmistettu teräksestä tai valuraudasta. Huonona puolena on heikko autonomia, suuri koko ja tarve varastona polttoainetta.

Ne ovat erinomainen vaihtoehto pellettikattiloiden jossa käytetään polttoaineena pelletit - puristetaan jätteen puunjalostusteollisuuden, tunnettu siitä, että korkea hyötysuhde. Asiantuntijat suosittelevat ostavat polttoaineita kesällä, kun hinnat ovat laskeneet 30-50% maksimi vähentää lämmityskustannuksia. Keskimäärin lämmityskauden maksaa 9-10 tuhatta ruplaa talon 120 neliömetriä

Pääsääntöisesti, dieselpolttoainetta tai polttoöljyä. Ominaista läsnäolo ilmassa luonteenomainen haju pakokaasujen. Need for polttoainesäiliö, mutta ovat erinomainen vaihtoehto kaasulaitteet, joissa ei ole maakaasua linjaa. Sitä voidaan käyttää rinnakkaisen järjestelmän. Ei suositella käytettäväksi kodeissa, liiketiloissa yksinomaan pakollisia pääsy raitista ilmaa.

Kaikkein puhdas ja rauhallinen. Helppo asentaa, mutta kuluttaa paljon sähköä lämmittää jäähdytysnestettä. Tehokkaasti käyttää rinnakkaisen järjestelmän läsnäollessa laskuri erisuuruiset päivin ja öin. Sähkökattiloissa maassa taloja useimmiten valittu yhdistetyn tyyppi, joka mahdollistaa siirtyä vaihtoehtoisen polttoaineen. Esimerkiksi alueilla, joilla ei vielä ole asetettu kaasuputki, mutta tekninen dokumentaatio tehdään, fit kombokotel kaasu / sähkö. Jossa vielä sitä ei ole suunniteltu kaasulämmitys - sähkö / polttopuut, jne

Miten valita ja toteuttaa putkistojen lämmitykseen omakotitalojen riippuu siitä, onko vuoto, ja purku pienentää järjestelmän paine. Neste on kiertää suljetussa piirissä.

On olemassa kaksi ryhmää putkia:

 • muovisen pohjan polypropeenista tai polyvinyylikloridista;
 • , Teräsputkia.

Ensin mainitussa tapauksessa eri kulutuskestävyys, kestää lämpötiloja jopa 95 0 C. Toisessa tapauksessa on mekaaninen lujuus, joka kykenee kestämään lämpötiloja paljon enemmän kuin 100 0 C: ssa, mutta altistetaan korroosiota prosesseja.

Siirtämään lämpösäteilijöiden käytetään sisätiloissa. Niiden tulisi valita ei esteettinen laji, ja tehokkuuden maksimoimiseksi:

 • Paneeli - suorakulmioita hitsattu levyt voivat vaihdella korkeus ja leveys;
 • Poikkipinta - erillisiä osia toisiinsa kierteitettyjen kytkimet;
 • Putkimainen - kestävät korkeita paineita;
 • levy - on levitetty ohutseinäisen materiaalin paksuus 1 mm.

Tehokkain ovat biometallianturin poikkipinta malleja, joilla on pitkä ja tehokas käyttöikä.

VIDEO: Miten lämmitykseen yksityiskodeissa. Tyyppejä ja menetelmiä.

I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • 01.13.2018 »Moonshine Brownie

  1 Brownie oli ensimmäinen pontikka. Ostin sen tietämättään mainonta johti. .

 • 1. tehdä valinta lämmitysjärjestelmän.

  2. Valitsemalla tarpeelliset elementit.

  3. laskelman suorittamiseen.

  4. Kehitetään järjestelmä ja lämmitys projekti.

  5. kysymys dokumentointi.

  6. Tuotettu asennustyöt.

  7. Running koeajo.

  Suosituin kodin lämmitys menetelmiä ovat kuuman veden lämmitysjärjestelmä.

  omakotitalon lämmitysjärjestelmä

  Valittaessa polttoaine pidetään perinteinen suoritusmuotoja.

  1. Kaasu on suosittu polttoaineen tyyppi ja edullinen. Laadullisesti yhteydenottoja kaikki automaattisen lämmitys prosesseja.

  2. Käyttämällä kiinteän polttoaineen voi katsella ilman putki. Valinta on välillä pellettejä, puuhiiltä ja polttopuut. Haittoja tämän tyyppisen polttoaineen tarjoaa kyvyttömyys automatisoida järjestelmän.

  3. Sähkön käyttö tarjoaa mahdollisuuden ja yksinkertaisuus. Haittana kalleus polttoaineen pidetään.

  4. käytetään nestemäistä polttoainetta. Tämä voi olla polttoöljyä tai dieselöljyä. Tällainen menetelmä on kustannustehokas ja korkea hyötysuhde.

  kiinteät polttoaineet

  Laite ja erityisesti veden lämmitys

  Erityistä huomiota suorituskykyä lämmitysjärjestelmä rakennuksen asennuslaite ansioita ja ominaisuuksia veden lämmitykseen.

  Riippuen liikkeen jäähdytysnesteen on eristetty ja painovoima kiertojärjestelmien:

  1. vakavuuden järjestelmässä neste liikkuu ylöspäin ja putkien läpi kuumentaen kattila, ja kun se jäähtyy takaisin aikaisemmin. Tämä järjestelmä on tunnettu siitä, että ei-haihtuvuus. Kun on olemassa haittoja tällaisia ​​laitteita menetelmä:

  • Älä suorita hienosäätö lämmönsiirron väline;

  • putkia, joilla on suuri halkaisija valitaan ja asennetaan taipumusta;

  • paisuntasäiliö pitäisi olla auki.

  luonnon kiertopiiriin liikkeen

  Millainen lämmitysjärjestelmä pitäisi valita?

  Asennettaessa lämmitysjärjestelmä on tärkeää tehdä eristäminen putket. Seuraavia järjestelmiä lämmitykseen omakotitalojen:

  1. Yhden putkijärjestelmä on erityisesti linja, johon sarjaan kytkettyjen akkujen. Tämä on hyvä tapa lämmittää yhden kerroksinen talo. On syytä pitää mielessä, että uusin akku jäähdytysneste saapuu jäähdytetty.

  2. Se eroaa tehokkuus kahden putken piiri. Tällöin liike jäähdytysnesteen suoritetaan kahdessa valtateillä. Tämä vaikuttaa kasvu virtausputkessa, mutta on olemassa optimointi lämmitysjärjestelmän. Järjestelmää käytetään lämmitykseen ja huoneen lämmitys vesijohtovettä.

  3. kerääjä järjestelmä on varustettu keskeinen nousuputken, johon keräilijät on kytketty kaikkiin kerroksiin. Tällöin keräilijä varaa nykyisiin jäähdytysnesteen yksittäisille akuille. Konfiguroi järjestelmä suurella tarkkuudella. Miinus- on suurkulutuksen putkia.

  Kaksiputkijärjestelmässä yksityiskodissa

  sähkö lämmitysjärjestelmä on ominaista autonomia ja turvallisuus. On mahdollista ohjata lämpötilaa järjestelmän jokaisessa huoneessa.

  Tätä menetelmää käytetään, kun ei ole mahdollista kytkeä kaasuputki.

  erityinen kattila, lämmittimet, kalvo lämmitys järjestelmiä tai erityinen jäähdytystyynyn käytetään lämmitykseen.

  Ennen kokoamista ostettujen komponenttien lämmityspiirin.

  Kattila määrittää koko järjestelmän. Tämä laite tuottaa tarvittavan lämmön ja antaa sen lämmönsiirtoaineen, joka siirtää sen akut.

  Lämmityslaitteet on varustettu kahdella kameralla. Ensimmäinen kammio on palanut polttoaine. Tämä palotilaan. Mutta toisesta kammiosta (lämmönvaihdin) poistuu jäähdytysnestettä.

  Viimeksi kuvatun laitteen veden lämmittämiseen.

  1. Electric malleja käytetään alueilla, joilla ei ole kaasua. Riippuvainen sähkökatkosten ja niille on tunnusomaista korkeat kustannukset.

  2. Suosituin pidetään kaasukattilan. Se on edullinen ja helppokäyttöinen.

  3. yksiköt nestemäisen polttoaineen käytetään harvoin. Heille tarve erillinen huone, koska haju säteilevät poltettaessa.

  4. Mallit kiinteiden polttoaineiden suosittuja aloilla, joilla kukaan ei ollut kaasuverkkoon. Se edellyttää järjestelmällistä lastaus polttoaineen raaka-aineen.

  Tyypit kattilat yksityiskodeissa

  Seuraavat vaihtoehdot ovat huomioon valittaessa putket:

  1. Teräs on käytännössä sovellettu. Niillä on lyhyt käyttöikä ja asennuksen monimutkaisuutta.

  2. Muovi muotoilu on helppo asentaa, mutta edellyttää huolellista valintaa sopivia komponentteja heille.

  3. Muoviputki on asennettu juottamalla ja siksi antaa hyvän tiivistyksen.

  4. haittapuoli on korkeat kustannukset kupari tuotteita. Loput - tämä on paras vaihtoehto, joka on tunnettu siitä, kestävyys, luotettavuus ja hygienia.

  Ulkoasu Polypropeeniputket

  Patterit valitaan seuraavista tyypeistä:

  1. Suljetuissa järjestelmissä käyttää teräsrakenteita. Ilmassa hapetettu terästä.

  2. omakotitalon käytetään usein alumiinia patterit. Tunnettu siitä, että korkea-laatu lämmönsiirto ja nopea lämmitys, mutta ei sovellu raskaita kuormia.

  3. kaksimetallikolikoita koostuvat kahdesta metalleja. Teräsputkelle siirtyy jäähdytysnesteen ja alumiini kylkiluut antaa hyvän lämmönsiirron.

  4. Luotettavuus ja kestävyys pidetään malleja valurautaa.

  Asennus lämpöpatterin kättensä

  Ennen kokoamista Hankitun tytäryrityksen osat: hylkeistä, nännit tai suluissa. Asennettaessa putkistot suoritetaan.

  1. Valitse johdotus.

  • Ylemmässä johdotus paisuntasäiliö on asennettu korkein kohta huone;

  • käyttämällä alajohdotusosuuden kuumavesiputkeen pohjalle asennetun rakennuksen. Tässä paluulinjan, joka palauttaa energian kantaja kattilassa, alapuolelle on asennettu kuuma putki.

  1. patterit alla ikkuna-aukot.

  2. etäisyys pohjasta akun lattiapäällysteen tulisi olla noin 100 mm, ja kynnyksen, että akku ei ole pienempi kuin 60 mm.

  3. Kaikki osat kehä rakennus sijaitsee samalla korkeudella.

  Lämmitys yksityiskodeissa omin käsin: järjestelmiä ja sääntöjä asennus

  On vaikea kuvitella nykyaikaisen talon ilman lämmitysjärjestelmä. On olemassa erilaisia ​​tapoja luoda tällaisia ​​järjestelmiä. Ero kuuluu yleensä sovellettavissa polttoaine - kaasun, hiilen, pelletit, polttopuut. lämmityskattilat jaetaan kaasun ja kiinteän polttoaineen, pelletti ja sähkö. Mistään ihmisen käsityöläinen maalaustyylisi ja kerätä lämmitysjärjestelmä talon, se on ratkaistavissa tehtävä. Ei ole mikään salaisuus, että suurin osa lämmityksen järjestelmistä keksi tavalliset ihmiset, käytännöt, ei rasiteta tutkintonimikettään ja arvomerkit.

  Hyöty omaan tuotantoon lämmityspiirin on merkittävä lasku rahoituskuluihin. Tietenkin valitessaan kaasulämmitys, joutuvat maksamaan hankkeen kehittämiseen ja toimintaan, kun toleranssi on asiantuntijoiden asennus- ja ensimmäistä käyttöönottoa kattilan. Jos, kuitenkin, tullaan asentamaan hiili-kattila, kaikki vaiheet luonnos, kunnes järjestelmän käynnistyksen voidaan suorittaa itsenäisesti. Epäilemättä, luominen omakotitalon lämmitysjärjestelmä - monimutkainen Engineering Task.

  Tietenkin, että asiantuntijat, joilla on kokemusta suunnittelusta ja asennuksesta, nopeammin ja paremmin tämän ongelman ratkaisemiseksi. Jos päätöstä niiden osallistuminen on tarpeen määritellä selkeästi, missä määrin he osallistuvat luomiseen ja asennus järjestelmän piirissä. Vaihtoehdot ovat:

  • suorita "avaimet käteen";
  • suorittamisen työn (suunnittelu tai kokoonpano);
  • asiantuntijoita konsultteina työ tehdään yksin.

  Pääkohdat lämmityspiirejä

  Yksityiskodeissa lämmitetään lämmitys. Ne levitetään kätevä ja monipuolinen menetelmä toimitus lämmön lämmönsiirtoaineen. Lämmin kylmäaine voi olla eri tavoin. omistajat käyttävät usein useita vesi lämmityslaitteita.

  Tahansa lämmityspiirin omakotitalossa koostuu osista:

  1. lämpögeneraattori (kattila);
  2. toimiva lämmitysjärjestelmä piiri omakotitalon, kuten kalusteet ja laitteet;
  3. ohjaus ja lämmityslaitteita.

  Haluttaessa luoda lämmitys omakotitalojen omin käsin järjestelmään valitun ominaisuuksien perusteella. Bittiset versiot, vain kaksi niistä:

  • yksi putki piiri - kaikki akut on liitetty yhteen putkeen, johon on virtausta ja "paluuputket";
  • kaksiputkisten piiri - erillinen putki syöttämiseksi ja "paluu line".

  Selvitä, mikä omakotitalon lämmitys järjestelmä on optimaalinen, se on vaikeaa, erityisesti maallikolle, joten kannattaa ehdottomasti yhteyttä ammattilaiseen. Useimmat lämmityspiirit asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että kahden putken lämmitys järjestelmä on optimaalinen yksityiskodissa. On harhaluulo siitä halvemmalla päälle putkijärjestelmissä.

  Monet asiantuntijat uskovat päinvastaista - yksi-putkijärjestelmä on kalliimpaa ja on vaikea asentaa ja säätää. Kuinka se toimii - johdonmukainen nesteen liikettä pattereiden, sitten akusta akun lämpötila laskee, joten meidän täytyy lisätä järjestelmän kapasiteettia. Selkäranka putki on valittu suurempi halkaisija. Myös erittäin jäähdytin keskinäistä vaikutusta toisiinsa. Tämä vaikutus vaikeuttaa automaattiseen ohjaukseen.

  Jossa käytetään putki lämmityspiiri?

  Pientalojen onnistuneesti lämmitykseen optiojärjestelmästä Leningradin, jossa on peräti neljä tyyppiä. Joukossa ovat kaksi lajikkeiden yhden putken / kahden putken avointen järjestelmien ja kaksiputkijärjestelmässä / kahden putken suljetut järjestelmät.

  Pienelle talon luoda omakotitalon lämmitysjärjestelmän omin käsin-putkistojen rakentaminen on valittu, mutta ei enempää kuin 5, jos enemmän kuin silloin, kun solujen määrä, viimeksi mainitut ovat lämpöpatterit huonoja. Käynnistettäessä kaksikerroksinen kodin lämmitys järjestelmä "Leningrad" toimii myös hyvin, mutta määrä akkuja on enintään kuusi.

  Se toimii paremmin monotube pystysuora lämmitysjärjestelmiä.

  Kuumennettu jäähdytysneste syötetään samassa lämpötilassa kaikki pystytukiin, ja ylempi ja alempi kerroksissa on kytketty sarjaan akkuja.

  On kaksi-putki johdotus

  Putkistoon edustaa useita lajikkeita. Niillä on eri järjestelmän patterien omakotitalossa, ja vektori jäähdytysnesteen virtaus.

  Pienissä yksityiskodeissa käytetään tämäntyyppisiä kaksiputkijärjestelmässä lämmitysjärjestelmät:

  Kahden putken järjestelmien lyhyt ominaisuus

  Lukitusjärjestelmä - koko putkistoverkko koostuu kahdesta kädestä (haaroista) yksi kerrallaan syötetään, ja toinen jäähdytysneste palauttaa. Veden liike tapahtuu vastakkaisissa suunnissa.

  Läpivienti kaksiputkijärjestelmä - kääntövarsi toimii syöttövarren (haaran) jatkona eli järjestelmä on silmukoitu. Tämä yksityisen talon lämmitysyhteyden malli on ansaittavasti suosittu.

  Keräilijä - kustannustehokkain tapa yksityisen talon lämmittämiseen johtuu tarpeesta sijoittaa putket jokaiseen akkuun ja niiden asentaminen on piilotettu.

  Avaa "painovoima" kaksiputkijärjestelmä

  Harkitse sisäänrakennettua lämmitystä omassa talossa omilla käsillä, valittu piiri on kaksiputken auki ja kontin yläosaan asennetaan avoin säiliö. Tankin noususta riippuu pää, joka määrittää nesteen nopeuden "painovoima" -järjestelmässä. Kaksiputkijärjestelmän pääasiallinen etu on se, että vesi virtaa samalle lämpötilalle oleviin lämpöpattereihin, ja putkilinjojen selvä erottaminen syöttö- ja paluuvirtauksiin helpottaa säätöautomaation.

  Järjestelmän "gravity" -järjestelmän onnistuneen toiminnan aikana asennuksessa käytetään 3-5 mm / m: n gradienttia. Painovoiman ansiosta minkä tyyppinen lämmitysjärjestelmä voi toimia, jos tarvittavat olosuhteet syntyvät - syöttölinjojen kaltevuus luonnolliseen liikkeeseen. Se on otettava huomioon - "painovoima" -järjestelmä pystyy toimimaan vain avoimen paisuntasäiliön kanssa.

  Asennettu höyrylämmitys yksityisessä talossa on valittu suljetuksi ja sen ulkonäkö riippuu rakennuksen kerrosten lukumäärästä. Jos talossa on yksikerroksinen, sitten putkilinjan kaksi osaa asetetaan - syöttö ja paluu, ja niihin on jo liitetty lämmityslaitteet.

  Ja kaksikerroksisen yksityisen talon lämmittämiseen omilla käsillä, kytkentäkaavioiden on sisällettävä tarvittava määrä nestevarastojen oksia. Keräilijän yhden haaran on toimitettava yläkerran paristot, toinen varsi toimittaa alemman kerroksen paristot. Vesi, joka on palauttanut lämmönsä "paluu" kautta, palautetaan kattilaan. Suljetussa järjestelmässä on oltava kiertopumppu pään luomiseksi.

  Lämmin lattia - yhtenäinen ja mukava lämmitys

  Tule suosittuihin yksityisen kodin lämmitysjärjestelmiin - miellyttäviin lämpimiin kerroksiin. Tällaisen hankkeen käytännön toteutus on satoja metriä putkia, tavallisesti polypropyleeniä, sirontaa varten lämmityspiirin kokoamiseksi. Putkien päät tulevat jakeluputkistoon. Lämpö-hengityssuihkulla oleva neste liikuttaa erillistä kiertopumppua.

  On myönteistä, että ongelma ratkaistaan ​​- miten lämmitystä yksityisessä talossa järjestelmä on annettu edellä, on mahdollista noudattaa tiettyjä sääntöjä ja teosten järjestystä. Asennustyöt alkavat kattilan asennuksen ja sen jälkeen. Keittiössä on kaasukattiloita, joiden teho on enintään 60 kW. Kaikki kattiloiden asennusohjeet ovat yksityiskohtaiset ohjeissa.

  Kiinnitä lämmityspiiri kaasuputkistoista (metalli) putkista kahdella tavalla - hitsaamalla ja käyttämällä kierteitettyjä liitäntöjä. Tietenkin, hitsausmenetelmällä voit nopeasti luoda järjestelmän, mutta sitä ei taiteta. Yhdistämällä järjestelmän putket kierteisiin liitäntöihin on mahdollista milloin tahansa muuttaa kokoonpanoa helposti tai korvata rivin jokin segmentti. Erityisen kiinnitettävä huomiota mihinkään asennusmenetelmään vaatii kaavion pattereiden liittämisestä yksityiseen taloon ja se on esilahjoitettava ja laskettava.

  Kaksipiirin lämmitysjärjestelmä

  LVI (kuumavesilähde) luo kaksirivisen lämmitysjärjestelmän yksityiselle talolle. Kytkentäkaavio on piirretty ennen asennuksen aloittamista ja sen jälkeen se asennetaan valittuun kuumavesivarastoon. Kaasun kulutus, kun käytät kaksipiirijärjestelmää, kasvaa jonkin verran. Tehokkaalla kuumaveden valinnalla virtausnopeus on suurempi kuin 25%.

  Polypropeeniputkien käyttöominaisuudet

  Polypropeenista valmistetussa yksityisessä talossa olevan lämmitysjärjestelmän toteuttamisella on monia etuja. Polypropeeniputket ovat halvempia ja kevyempiä kuin metalliputket, ne eivät ruostu. Muovista valmistetut putket eivät tarvitse maalausta, niillä on hyvä ulkonäkö eivätkä heikennä huoneen sisustusta. Polypropeeniputkista valmistetun lämmitysjärjestelmän luominen on samanlainen kuin suunnittelija. Putket ovat nopeasti ja laadullisesti kytkettyjä hitsausyksikön avulla.

  Polypropeeniputkien asennukseen käytetään seuraavia laitteita, työkaluja ja materiaaleja:

  • polyfuusio hitsauskone;
  • erikoisakset putkille;
  • ruletti;
  • punssi;
  • polypropeeniputket (halkaisija laskettuna);
  • kytkin;
  • varusteet;
  • neliöt;
  • venttiilit;
  • kiinnikkeet.

  Huomaa: tarvittavien materiaalien, työkalujen ja komponenttien määrä määritetään ennen asennusta lämmityspiirikaavion piirtämisen jälkeen. Kytkimiä, palloventtiilejä ja varusteita hankitaan riippuen kattilan tyypistä, valitusta järjestelmästä ja polypropyleeniputken mitoista.

  Vesilämmitys

  Jos käytät sähkölämmitystä yksityiseen taloon omilla kädillä, piirikytkentäpiirejä kuvataan edellä. Sähkökattila voidaan nimetä päälähteeksi tai varaukseksi, jos talossa on jo lämmityslähde, esimerkiksi kaasukattila. Sähkökattila kuluttaa huomattavaa tehoa, joten johtimen poikkileikkauksen on vastattava kulutettua virtaa.

  Ei ole tarpeen tehdä vahvistettua johdotusta koko talossa, riittää, että sijoitetaan sopiva kaapeli mittarista kattilaan. Koska sähkökattila on laite, joka lämmittää vettä, yksityisen talon suljettu järjestelmä tai painovoimainen lämmitysjärjestelmä toimii sen kanssa. Järjestelmä on vakio. Putkikaaviot eivät eroa edellä kuvatuista järjestelmistä.

  Sähkölämmityksen aikaansaamiseksi käytetään kolmea sähkökattiloiden tyyppiä:

  Katsotaan, että TEN-kattila, joka on läpäissyt ajan testin, on luotettavampi. On toivottavaa, että järjestelmä täytetään pehmennetyllä vedellä siten, että TEN-levyjä on vähemmän. Sähkökattiloilla on korkea hyötysuhde, mutta suurin leviämisen suurin este on sähkön kasvava hinta.

  Kaikki oikeudet pidätetään ja suojataan lailla

  Tekijänoikeuksien loukkaaminen merkitsee oikeudellista vastuuta. Ota yhteyttä

  Leave a Comment

  19 − = 17