Miten saada hyllyille kylvyssä

Mikä olisi hyllyt kylvyssä? Doing omiin käsiinsä hylly

Mukavuutta tasolla höyrysauna riippuu toiminnalliset ominaisuudet hyllyn - sen korkeus sijainti, ominaisuuksista ja rakennusmateriaali. Kätevä hyllyt kylpy voi tehdä itse, jos noudatat perussääntöjä.

Työ tulisi aloittaa valinnan puun hylly

on suositeltavaa käyttää lehtipuuta valmistukseen rykmenttiä ja penkit, aurinkotuoleja, ja tästä syystä: jos sitä ei jaeta lämmitys hartsia, joka voi polttaa ja kiinni ihoon.

On tärkeää valita puu, joka kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta, tässä tapauksessa, hyllyt kestää useita vuosia. Mutta keskeisenä kriteerinä on lämmönjohtavuus materiaali:

Puu alhaisen lämmönjohtavuuden - paras valinta hyllynä ei kuumene tai polttaa ihoa, jolloin huiman makasi suoraan hallituksissa ilman arkkeja.

Suosituin puulajeja tuotantoon hylly - haapaa, lehmus ja tammi Afrikkalainen saattaa hapeamaan.

Aspen - edullisin materiaali

Hinnan lisäksi, haapa on tiettyjä parantavan ominaisuuksia. Perinteisesti pidetty haapa puu, imukykyinen "negatiivista energiaa."

Hyllyt Haavan hyvin kestävä ja käytännön käytössä. Mutta huolella valittu haapa - ilman sisäisiä rot.

Lipa - paras hinnan / laatu

Se soveltuu erinomaisesti valmistukseen rykmenttiä ja penkit, ja tästä syystä:

 • Tämä puu on helppo työstää, esteettisesti miellyttävä ilme, kuumennettaessa säteilee valoa miellyttävä tuoksu, luoda terveellinen ilmasto.
 • Myös korkeissa lämpötiloissa, puu ei pala, se ei jää tahroja hikeä.
 • Kalkki hylly kylpy riittävän kestävä - materiaali ei murru ajan ja ei lahoa, mutta voi tummentaa.

Saattaa hapeamaan (Afrikkalainen tammi) - on hyvä, mutta kallis

Se on erittäin resistentti lämpötilan ja kosteuden kestävä, kestää stressiä. Koska sen alhainen lämmönjohtavuus, Abaša kuumenee hyvin hitaasti, joten käytä hylly voi olla turvallisesti tahansa lämpötilassa höyrysauna.

Myynti voidaan nähdä valon ja tummaa puuta Abaša. Käytön aikana materiaali säilyttää alkuperäisen ulkonäön, jos ennalta pitää sen käsittelyn. Mutta tammi saattaa hapeamaan - kallista materiaalia, valitettavasti.

Oikea koko kylpy hylly

Hyllyt kolme tasoa - yleisin variantti Venäjällä

Venäjän kylpy tällaiset vaihtoehdot eivät sovi - ne häiritsevät uimareita. Hyllyt toivottavaa suorittaa yhdellä tasolla.

Hylly korkeus pitäisi vastata kasvun huiman. Uimareille ei tarvitse kumartua tai päinvastoin, työskennellä kädet epämiellyttävä korkeudesta, hyllyt on sijoitettava tasolla luun peukalon laski kätensä. Keskimäärin korkeus 70-80 cm.

Osioiden välillä ja katto höyry toivottavaa jättää etäisyys 110 cm, tässä tapauksessa, hyllyllä ei voi vain olla, mutta myös mukava istua.

Hyllyt tulisi olla miellyttävä maata, niin pituus - vähintään 220 cm, jotta ei vasten pään seinään, ja ripustaa. Leveys - noin 90 cm.

Hyllyt ja penkit höyrysauna on sijoitettu pitkin seiniä ilman ikkunoita, koko seinän leveydelle. Numero rykmenttiä riippuu saunan kokoon. Jos tilaa on, leveys tärkein hylly voidaan tehdä kaksi - tämä on tahdosta Chamber.

Jos tilaa on rajoitetusti, käytä vaihtoehtoa "coupé" - penkki ja hyllyt ovat lähellä yhtä seinää, hyllyt kallistaa ja lukita kätevästi istuu penkillä. Tarvittaessa hyllyt palaa alkuperäiseen asentoon. Vaihtoehtoisesti alalaude ulosvedettävä suoritetaan, ja hyllyt kiinteästi asennettu.

Tärkeää ominaisuuksista hylly

 1. Edullisesti asennettu alle avoimen suunnittelun, niin että ne ovat hyvin tuuletettu pohjasta, ne eivät häiritse huoneen ilmanvaihto ja mahdollistaa helpon lattian puhdistukseen.
 2. Siten, että vesi virtaa nopeasti rykmentin, hän suorittaa hieman rinteessä.
 3. Lattian ja pystyosien rykmentti pitäisi asentaa vuorauksen muovista tai kumista - se varoittaa homeelle puu pilarit ja pidentää rakenteen.
 4. Kylpy hyllyt on tarkasteltava esteettisesti miellyttävä, on sileä pinta ja pyöristetyt kulmat levyt. Rakenteen osien on oltava tiukasti sovi keskenään, niin että hyllyt eivät porrastettu ja vinkui.

Erityistä huomiota kiinnitetään asennuslevyn hyllyn levyt ja muut ulkoiset tekijät - on tärkeää poistaa mahdollisuuden vahingossa kosketuksiin metallin ruuveja tai nauloja aikana kaksinkertaistuu käytön.

On olemassa useita tapoja asentaa:

 • Helpoin ja nopein syvästi utaplivat kantaruuvit puuhun.
 • Se voidaan kiinnittää ruuveilla takapuolelta rakenteen.
 • Eniten aikaa vievää, mutta mahdollisimman turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto - käytön tammen kiiloja ajautuvat ennalta rei'illä.

Haluttaessa, seinä, joka kantaa hyllyä, on asennettu selkänojat - yleensä kolme levyä, täytetty päätyosaan baareja. Selkänoja voit mukavasti istua hyllyllä, eikä pelkää polttaa taakse trim höyryä. Selkä on valmistettu samasta materiaalista kuin hyllyt. Levyjen väliin tulisi jättää aukkoja tuuletusta.

Jotta voitaisiin lisätä mukavuutta etuseinän voi täyttää kiilat jalkatuki: suositeltu makaa hyllylle nostamaan jaloilleen korkeampi kuin päätään, jotta ne nopeasti lämmennyt.

Valmistusprosessin liukuva hylly penkki-lepotuoli

Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka ovat pieni höyrysauna. . Steam korkeus 220 cm, leveys 180 cm, pituus 210 cm kompakti järjestelmä rykmentit mahtuu neliösenttimetriä 110h210h220 jäljellä olevan tilan -. Alla uunin ja uimareille.

Tässä on valmiin hyllyt liukuva penkki

Kustannukset Tällä hyllyt solarium 16 Linden levyt 210 cm käytettiin runkotankojen, ruuvit, kulmat, hoito Tikkurila puun - kaikki yhdessä maksaa noin 6000 ruplaa. Kaikki tehdään käsin.

Alkuun hylly on asennettu korkeus 113 cm Sen leveys on 69 cm, pituus - .. 210 cm leveys 49 cm laatikon sohva, ja se tapahtuu myös seinästä seinään. Välinen etäisyys hyllyjen ja sängyt on 49 cm, kiitos tämän lepotuolissa on kätevä käyttää jalkatukena istuessani hyllylle.

Koska paikallaan pysyvän ylemmän laipan on huomattavasti suurempi kuin standardien edellyttämällä tavalla, kätevästi kelluvan lisäksi konfiguroitu penkki 3 aluksella, leveys 36 cm etäisyyden sen ja rykmentti on 70 cm. - se on melko mukava arvo.

Hyllyt höyry koostuu kahdesta perusosat: tukirakenne, palkkien ja lautoja. Tuki on valmistettu kahdesta palkeilla ne on asennettu hyllyyn leveyden ja on liitetty toisiinsa rainojen välein 50 cm:

Hylly runko kaksi palkkia oikosulkupaloilla

Yksi palkkien ja äärimmäisen poikittaiset tangot on kiinnitetty vastaaviin seinämiin koko tasossa, toisen säteen - päättyy. Korjata hyppääjä palkit tehdään uria kokoista.

Tukemaan toisen säteen tässä tapauksessa käytetään erityistä telineitä lepää seinään. Tiiviin lähekkäin, teline päättyy zapilivaem vaaditussa kulmassa. Rakenne pysyy koossa ruuveilla, kaksi kiinnittimet kussakin telineeseen.

Tekemisessä ruho täytetyt ohut, hyvin höylätty levyt pyöristetyt reunat. Levyjen väliin tulisi jättää raon leveys 1-2 cm varmistaa nopea veden virtausta ja riittävästä ilmanvaihdosta kuivauksen aikana.

Runko peitetty levyt, jättäen raon vedenpoisto (kuvassa pysähtyy ja kauppa)

On tärkeää käyttää aluksella jonka leveys ei ole suurempi kuin neljä kertaa sen paksuus - materiaalin kuivuu hyvin ja ei kuulu halkeilua käytön aikana.

Jotta säästää tilaa luonnoksessa lepotuolissa leveys on 69 cm, mutta on suositeltavaa tehdä hyllyille vähintään 90 cm leveä, mikä vaatisi lautojen 7.

Periaate valmistuksessa sisäänvedettävä aurinkotuoleja on sama kuin rykmentin - kehys koostuu kahdesta pitkittäispalkista rajat kannattimet. 5 laudat käytetään lattia.

Laite liukumekanismin

Se vaatii erityishuomiota vedettävä "kävely" mekanismi suunnittelu. Miten saada taitto hyllyt alentaa lepotuolissa liukuu alle alkuun? Loppuun seinälle höyryä baaria. Heille ja sivuseiniin sohva sisäpuolella, kiinnitä akseli, johon kuluneet laivanlankut - vivut. Baareissa olisi sahanpurua kulmat (ainakin yläosassa), jotta ne eivät häiritse mekanismin.

Paksuus tankojen kiinnitetty seinämän paksuus olisi vastattava päätyelementit lepotuoli. , Asennettu laivanlankut pesukoneet tiukasti istuu akselilla ja liikkua ilman välystä.

"Walking" mekanismi nimetä penkki alta hyllyn

On samanlainen periaate tehdä kotitekoinen ulosvedettävä sohvat

Mekanismi mahdollistaa vaivattoman push lepotuolissa tiukasti määrätty etäisyys, joka tässä tapauksessa on 0,8 vivun pituus. Lepotuoli lepää jalkojen täysin laajennettu tai täysin sisään vedetyssä asennossa.

Kuten sisäänvedettävä muotoilu sopii paremmin höyrysauna, jossa hyllyt ja lepotuolissa seinään täysin kestää kauan.

Ennen höyryn tarpeen käsitellä puuta, josta tehty hyllyt. Usein yhteydessä kuuman kostean ilman aiheuttaa nopean tuhoutumisen materiaalin heikkenemisen sen ulkonäköä. Toimivaltainen ehkäisy estää homeen ja lahoa.

Varoitus! Hoitoon rykmentti missään tapauksessa voida käyttää kemikaaleja, kuten tavallista lakka ja lakka. Muuten, kun lämpötila sisäilman vapautuu nopeasti aine, jolla on epämiellyttävä pistävä haju ja voi aiheuttaa allergisia reaktioita.

On suositeltavaa asettaa impregnointi on erityisesti suunniteltu kylpy kauppoja ja rykmenttiä. Se on valmistettu luonnollisista öljyistä ja muodostaa suojaavan kalvon ulkopinnalle puurakenteiden, vaarantamatta luonnon puun ominaisuuksia. Tällaiset välineet ei ole hajua ja ei synny myrkyllisiä kaasuja kuumennettaessa.

Halvempaa ja edullinen vaihtoehto - syötävät pellavaöljy, joka voi ostaa ruokakauppaan. Kuumaa öljyä levitetään harjalla puuta, on suositeltavaa hyvä hieroa.

On toivottavaa käsitellä hyllyt, kamiinan hyvin höyrysauna - Oil polymeroidaan korkeassa lämpötilassa. Eräässä toisessa menetelmässä käsittely kylmä öljy hierotaan, ja sitten pinta lämmitetään hiustenkuivaaja rakentaminen.

Kuvia eri rykmenttiä etsiä ideoita ja inspiraatiota

Valokuvan zoomaaminen klikkaa kuvaa>

Tee yksinkertainen ja kaunis metallinen grilli

Viimeisessä artikkelissa keskustelimme miten rakentaa kadulla ulos tiilistä käsillään, ja nyt näyttää miten kaunis ja ...

Miten saada hyllyille kylvyssä kunnolla - ohjeet

Ensi silmäyksellä, kylpyhuoneen hyllyt eivät ole iso juttu. On kuitenkin olemassa erityisiä sääntöjä niiden rakentamisen, joka sanelee erityispiirteet niiden käytön. Siksi, että he ovat palvelleet niin kauan kuin mahdollista ja on mukava käyttää, kaikkia sääntöjä niiden rakentaminen on noudatettava tarkasti. Mieti, mitä hylly ulkoasuja olemassa, ja antaa rakentamiseen katos kylvyssä käsillään läpikäynti.

Osien suunnittelun kylpy rykmenttiä

Kylvyssä rykmentti on toinen nimi - myymälä. Penkit tulevat eri korkeuksille, ne on järjestetty tietty kuvio.

Ne koostuvat kahdesta pääosasta:

 1. kehys, joka on perusta, joka on kiinnitetty lattialevyn. Terasseille voidaan säätää tai purkaa. Yleisin on runko tukien jotka muistuttavat penkki jalat yhdistetty puusiltojen. Havaittu toisessa suoritusmuodossa, kun runko on muodostettu tikkaat kosour, joka kuljettaa rykmenttiä vaiheessa. Joskus runko on rakennettu kuvan luurankoja saunassa. Tässä tapauksessa ei tue, ja näyttää kiinnitetyn kehyksen seinämiin höyryveturirataa rykmentti.
 2. lattianpäällyste, tehty täytetyn kalkkia tai haapa Hyvin kiillotettu levyt. Lautojen väliin tulisi olla pieni etäisyys 1-2 cm. Flooring tai kiinnitetty runkoon, tai on yksittäiset elementit. Löysä lattia voidaan ottaa ulos kuivumaan. Sitä voidaan käyttää myös paikkaa, sohvat tai koroke kautta hoitaja. Samoin sekä lattia, jotka soitetaan ja marginalia rykmenttiä, pääntuet ja tarvikkeet, jotta säätää niin, että hänen jalkansa asetettiin päähän tai yli tason.

Pääsääntöisesti pienikokoista höyrysauna, pieni huone, koska se on helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa lämmetä oikean lämpötilan, joten hyllyjen on yksinkertainen suorakulmainen muoto (lue: "Minkä kokoinen pidetään optimaalisen höyry"). Tyypillisesti hyllyt kylvyssä höyrysaunassa näyttää portaikko on laadun 2-3. Nämä vaiheet voivat olla samanlaisia ​​tuolit tai sohvat nurkka, jossa on pyöristetty muoto. Kuitenkin tehdä jotain tällaista on mahdollista vain höyrysaunassa on suuri.

Kun ei ole riittävästi tilaa höyrysauna rakentamiseen suorakulmainen alempi penkit, se voidaan tehdä muodossa suorakulmaisen kolmion. Sijoitettu seuraavasti: yksi jalka on oltava tiiviisti seinää vasten, ja toinen viereisen hyllyn.

Syynä monivaiheinen hyllyt kylvyssä

Mukaan kaikki tunnetut fysiikan lakeja höyryn ja kuuman ilman nousee kattoon. Jonkin ajan kuluttua ilmavirta jäähdyttää alkuun. Osa se menee läpi venttiilin höyrysauna, ja osa kaatuu lattialle. Tästä syystä yläosa on paljon kuumempi kuin alareunassa kylvyn rykmenttiä.

Monivaiheinen avulla henkilö tehdä omia valinta paras hänelle lämpötilan. Siksi pystyä lämmetä ja maksimissaan höyrysaunassa ja enemmän lempeä, sinun pitäisi tehdä hyllyllä saunan kädet portailla kuvaa. Venäjän kylpy, kaksi hyllyä on rakennettu useammin, mutta se voi tehdä kolme, ainoastaan ​​niiden olevan riittävästi tilaa. Tämä tarkoittaa, että on tarpeen jättää tilaa ihmisten liikkumista höyrysaunassa ovat vapaita vammoja.

Tarvitaan rakentamiseen hyllyjen kylvyssä kädet piirustukset ja pitäisi tehdä kaikki tarvittavat laskelmat. Damn Small pohjapiirros, määritä mitat merkitsi asennuspaikalle sijainti ikkunat ja ovet.

On tärkeää muistaa, että ei voi olla hyllyillä ympäri seinät ikkunat. Vaikutuksen alaisena kuumaa höyryä voi rikkoa lasin ja roskat putoavat ihmisiä. Siksi mökeissä ikkunat eivät ole monia vaihtoehtoja järjestämisestä hyllyille kylvyssä. Järjestää ne vain pitkin seiniä, jossa ei ole ikkunoita ja lasitettu tuuletusaukot.

On olemassa useita järjestelmiä hyllypaikka:

 • Pitkin yksi seinä sarjassa 1-3 asentamalla hyllyt päällekkäin.
 • Suunnittelu kirjain T erilaisten suoritusmuotojen astetta. Esimerkiksi, 2-3 pitkin Kunkin seinän, ylhäältä ja alhaalta hylly pitkin pitkä seinä, ja keskimääräinen pitkin viereisen lyhyt.
 • Kaksi rinnakkaista rakenteet sijaitsevat vastapäätä seiniä osaston kuvan junassa. Tilat voivat olla joko symmetrinen tai epäsymmetrinen.

Ennen kuin teet höyrysaunassa hyllyt paperilla pitäisi tehdä muutamia vaihtoehtoja ja yksi valita sopivimman. Selvä suunnitelma ja laskea tarvittava määrä sahatavaran, on välttämätöntä tietää tarkat mitat rykmentit kylpyyn.

Perustuu henkilön keskimittainen ja laitteiden on suunniteltu seuraavat mitat rykmenttiä kylvyssä vastaanottamiseksi höyrysauna hoidot istuen tai makuulla:

 • Pituus hyllyt voidakseen makuulle polvet koukussa jalat on 1,5 m.
 • Makaamaan hyllylle koko korkeutta ilman taivutus jalat, pituus olisi 1,8 metriä, mutta tässä tapauksessa, kaikki erikseen, koska kaikki ihmiset ovat eri kokoisia ja ne voivat olla niin, että 2 m on pieni (lue :. "Minkä kokoinen hyllyjen steam tehdä - Käytännön vinkkejä ").
 • Minimileveys hylly on 40 cm. Useimmiten se on pohja hylly, joka on pääasiassa käytetty jalkatuki hoitaja. Tältä seistä, et voi vain seistä, mutta myös istua, jos haluat hieman jäähtyä.
 • Yleisin kylpy penkki 60 cm leveä. Ne eivät kuitenkaan ole kovin sopiva kelluva selällään.
 • hylly leveys 90 cm voit istua poikki hänen jalat vetää ylös ja mies makaa mitään asetuksia.

Se on vähimmäiskoko, mutta kukaan pysähtyy tehdä hyllyiltä suurempi koko. Vaan rakentaa kylpy penkit pienempi ei ole tarpeen - ne ovat yksinkertaisesti ole mukavaa.

Suhteessa hylly korkeus kylvyssä ovat täysin erilaisia ​​periaatteita, ei ole standardia arvoja. Ensin määritetty korkeus alkuun hylly. Se on mitattu kattoon 1,10-1,20 m ja tällä tasolla set-top-hylly. Tämä mahdollistaa hänen istua, ja tarjoaa riittävästi tilaa swing luuta leikata miehen takaisin, ei kattoa. Mutta se voidaan tehdä pitämällä luuta kädessään ei taivu, se pitäisi jättää enemmän tilaa, noin 1,5 metriä.

Joskus, alkuun hylly on asetettu vastapäätä höyry ovi. Näin saat pari lisää hyviä. Älä kuitenkaan välttämättä noudata tällaiseen järjestelmään.

Kylvyn korkeus hyllyt voivat olla 40-60 cm. Alalauteeseen pitäisi olla mahdollisimman vähän 30 cm lattiasta. Korkeus hyllyt riippuu niiden määrästä.

Pääsääntöisesti, alaosa rakenne ei ole kiinteä. Näin voit pestä ja kuivata lattian alle. Ja riittävän vakava alempi vaiheessa tehty erityinen kiskot, jotka liikkuvat kumi ohjaimet.

Suuntaviivat luoda hylly höyry

Varmistamaan mukavasti huiman, turvallisuuden ja pitkän käyttöiän saunan sisustus ja kalusteet tulisi noudattaa seuraavia suosituksia, jotka selittävät miten tehdä hylly höyrysauna:

 • Hyllyt saisi kiinni seiniin. Niiden välissä on vajausta noin 10 cm, se on tarpeen ilmanvaihtoa. Tämän varmistamiseksi ensimmäinen rako seinän tulisi olla kiinteä palkki segmenttejä. Se on kiinnitetty ruuveilla rungon elementtejä, jolloin korkki ruuvit on uppoavat puuhun.
 • Runko- suositeltava ottaa puutavaran 50x70 mm. Jotta täysin kuivua puuta, levyn paksuuden on 4 kertaa pienempi kuin sen leveys.
 • Paksuudesta riippuen säleiden Se määritetään tarvittava määrä napoja. Jos hallituksen paksuus on 22 cm, kannattimet sijoitettu välimatkan 60 cm: n välein.
 • Jolloin saadaan rakenteen vakaus, kehyksen tuki on kytketty koko levyn pituuden ylhäältä ja alhaalta.
 • Kaikilla jalat kylpy kalusteet tulee saapua kumitiivisteet.
 • Asentamiseksi levyt on suositeltavaa käyttää puisia nauloja, jotka kädenvääntöä reikiin niiden alle. Jos on vain ruuveja, ne olisi ruuvata takaapäin niihin ei saa polttaa. Jos toinen vaihtoehto, mutta vahvistaa ulkopuolelle, ei, se on haudattava metallin korkki puuhun.
 • Lankku lattia hyllyt Ne tulisi sijoittaa toisistaan ​​etäisyydellä vähintään 1 cm.

Suoritetaan laskuja tarvittava määrä materiaalia, on muistettava teknologian perääntyä.

Mukaan Suomen hyllyille laite teknologioiden höyrysaunassa marginalia tehdään sekä lattia, eli ilmanvaihto aukkoja. Kuitenkin, Venäjän kylpyammeet marginalia levyt kiinnitetään tiukasti toisiinsa, tämä tehtiin vähentämiseksi lämmitetyn tilaa. Tietenkin tässä tapauksessa höyrysauna lämmetä nopeammin, mutta myös puuta, joka on piilotettu, kuivuu paljon kauemmin. Kumpi vaihtoehto valitsee parhaan mestari kylpyamme. Katso myös: "Miten saada verhot kylvyssä käsillään - neuvoja ja ohjeita master."

Teknologian luoda yksinkertaisen hyllyn

Tässä on yksinkertaisin rakentaa hyllyt kylvyssä käsillään askel askeleelta opas:

 1. Mittaa hyllyn. Seinän ja hyllyt raon oltava.
 2. hylly runko pidetään yhdessä galvanoitu kulmat.
 3. Puitteet tulisi säätää halutun pituiseksi.
 4. Seinään ruuveilla kiinnitetty runko, joten on tarpeen käyttää tasolle.
 5. Seuraava Uppoasennettava vasemmalle ja oikealle kehyksen.
 6. Jotta varmistetaan ilmanvaihto seinän ja hylly ulkosivulla ikeen lisätä vanerit.
 7. Valmistettu lattia 60 cm ylätaso, alempaan - 40 cm.
 8. Kehysten hyllyt kiinnitetty seiniin ruuveilla.
 9. Hylly valmis leikataan kehyksen pituus. Sitten ne laitettiin paikalleen ja kiinnitetään.
 10. Soitetaan takaisin tarvittavaa kokoa ja kiinnitetään paikoilleen.

Itse asiassa, miten tehdä hyllylle höyrysaunassa, mitään monimutkaista. On tärkeää noudattaa näitä edellä suosituksia siitä, miten hyllyille saunassa ja hoitaa rakentamisen vastuullisesti.

Hyllyt kylvyssä käsillään

Mikään ei ole rentouttavampaa ja puhdistaa kehoa kuin venäläinen sauna. Lähes jokainen haluaa rakentaa oman höyrysauna alueella. Artikkelissa tärkeät kysymykset rakentamisesta hyllyt katetaan kylvyssä kätensä tuo kuva ja video materiaalit parempaa ymmärrystä koko prosessin.

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy saada perustiedot oikea valinta materiaalien hylly kylvyssä, ja tutustuu suositusten erityispiirteitä rakentamisen. Advance parempi tehdä hankkeen tulevaa suunnittelua täytäntöönpanon piirustusten ja laskentaa mitat kunkin tason.

hylly suunnittelu kylpy saunan riippuu alueen koosta ja huoneen korkeutta. Hyllyt sijaitsevat vain seinien ei ole ikkunoita ja lasitettu tuuletusaukot ja riippuen alueellisia erityispiirteitä voi olla eri versioita.

Ne voidaan sijoittaa lähelle seinää muutaman porrastettu kerrosta, tai kahden yhdensuuntaisen seinät vastakkain. Myös mahdollista kulma hyllyt kylpy eri suoritusmuotojen tasojen sijainti.

On parempi hiukkaakaan alas useita hyllyjä asettelu projekteja että verrattuna valita paras vaihtoehto. Kun sijainti jokaisen elementin tulee lopullisesti hyväksytty, voit jatkaa laskemista perusulottuvuudet rakentamisen ja materiaalien valinnassa tarvitaan.

Laskeminen korkeuden moniportainen suunnittelu alkaa katosta. Ylätaso tulisi olla 60 cm leveä. Ja sijoitettu välimatkan päähän katosta vähintään 1,1 metriä. Tämä etäisyys on tarpeen varmistaa, että ylemmän tason oli mahdollisuus istua mukavasti ja isossa ruoska leijuu luuta.

Korkeus kunkin tason täytyy olla noin puoli metriä. Alemman tason on vetäytyä kerroksessa vähintään 30 cm. Alempi vaihe leveys 40 cm on parempi tehdä irrotettava ja kiinnitetty lattiaan niin, että se oli mahdollista kuivata ja pese lattia höyry. Näiden suosituksien perusteella, kuinka monta kerrosta lasketaan vaihtelemalla niiden korkeus ja optimaalista käyttöä lattiatilaa.

Materiaalivalinnat kylpy hyllyille

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä asianmukainen valinta parin hyllyt materiaalia. Pinottu rakenne tehty puusta, mutta se ei ole kaikkien rotujen sopivat kylpyyn. Niiden on täytettävä tietyt vaatimukset. On parasta valita höyrysauna laivanlankut lehmus, haapa tai abachi Afrikassa.

Nämä metsät ovat tiheä vankka rakenne ja alhaisin lämmönjohtavuus, joten ne ovat käytännössä mitään lämpöä. Puu on hyvin siedetty olosuhteissa korkeita lämpötiloja ja kosteutta, ilman että se menettää ominaisuuksia ja laatua selvästi. Vaikutuksen alaisena korkea lämpötila, kuten kivet säteilevät miellyttävä Tuoreen puun paranemista.

Puu haapa, lehmus ja abashi on sileä pinta on kaunis kuvio on helppo käsitellä ja on hyvä kestävyys. Se on antibakteerisia ominaisuuksia ja on vastustuskykyinen homeen ja muita sieniä.

Ominaisuudet valmistusprosessin

Rakennusalalla hyllyjen kylvyssä niiden erityistä lahjakkuutta ja osaamista käsien tarvitaan. Hyllyt on valmistettu tavalliseen tapaan, tärkeää noudattaa joitakin sääntöjä. Seinien väliin ja hyllyt on oltava ilmarako leveys on vähintään 10 cm.

Mitat puutavaran 50x70 mm, ovat optimaalisia hyllyt, koska puu tämän koko nopeammin ja täysin kuivuu. Valmistuksessa kehyksen hylly kylvyssä on valmistettu puusta, joka on tukilevy ja kiinnitä ylä- ja alaosan koko pituudelta. Hyllyt jalat pitäisi olla kumisuojilla jottei pilata pinnan höyrysauna lattialle.

Lezhanok välillä lankut on säilytettävä etäisyys on 1 cm. Koska kiinnikkeet sijasta metalli, se on parempi käyttää puisia nauloja tai tappeja, jotka lyödään ennalta porattuihin reikiin. Jos käytät metalli kynnet, korkki on kädenvääntöä syvälle palovammojen välttämiseksi kuumennettaessa.

Jollei kaikkia edellä vinkkejä siitä, miten hyllyille kylvyssä, ja tämän askel askeleelta opas, prosessi suju ilman vaikeuksia. Tärkeintä on kehittää suunnittelun tulevaisuuden rakenteita ja määritellä sen mitat voimassa olevien huoneen alueeseen.

Videoita miten tehdä hyllyille kylpy

 • luettu

Hyllyt parvekkeella käsillään

Kylpy vaahtopalat käsillään

Miten tehdä omin käsin höyrysauna

Näinkö? Näytä se ystävillesi:

 • luettu

Hyllyt parvekkeella käsillään

Kylpy vaahtopalat käsillään

Miten tehdä omin käsin höyrysauna

Viileät sisätilat kylpyjä, myös haluavat jotain tekemistä. Piti erityisesti hyllyille kylpy toiseksi viimeinen valokuva, jossa on valoa. Näyttää kunnollinen!

Leave a Comment

7 + 1 =