Miten tehdä ottomaani

Kuinka tehdä ottomaani omalla kädelläsi: opetus

Kuinka tehdä ottomaani itsellesi, ilman rahaa? Tietenkin voit ostaa sen huonekalumyymälässä, mutta katsomalla yksinkertaisen tuotteen kustannuksia EAF: lta, on halu tehdä käsityötä kotona. Jos harkitsemme huonekaluja kokonaisuutena, suurin osa niistä liittyy melko monimutkaisiin rakenteisiin.

Jos haluat tehdä jotain tästä luettelosta omilla käsillä, on kokeneiden mestareiden vahvuus, ja vain pehmustettu jakkara tehdään ilman erikoistaitoja ja tietoa improvisoiduista keinoista. Käytännöllinen asia ilmenee, kun verhoilukangas on valittu vahvaksi ja laadukkaaksi, joka voidaan pyyhkiä, puhdistaa ja puhdistaa.

Näihin materiaaleihin kuuluvat erikoistuneissa myymälöissä myyt Jäljellä on vain tarkastella vaiheittaista ohjeita eri muotoisten pehmustettujen ulosteiden valmistamiseen.

Kuinka tehdä ottomaani, jos sinulla ei ole taitoja ja halua leikata, leikata, kierrättää? Käsityöläiset tarjoavat runsaasti ideoita ja ehdotuksia, jotka ovat elämässä. Työn tekeminen söpö puffin ei ole vaikeaa, mutta melko kiehtova, mutta itse tekemäsi asia tuottaa erityisen lämpöä ja sillä on kodin mukavuuden aura.

Luotettava muovipullojen pohja

 • Muovipulloja on saatavana jokaisessa talossa rajattomasti. Hanki ainakin pullon olutta ja vettä kapasiteetti 1,5-2 litraa, väri lopputuotteessa ei ole väliä, ja lievittää tukoksia pihalla talon ja ne ovat hyvin apua.
 1. Hyvän, vakaan puffin tuottamiseksi tarvitset vähintään 16 pulloa, joiden kapasiteetti on 1,5 litraa tai 9 kappaletta 2 litran pulloja.
 2. Kartonkipakkaukset kontit kodinkoneista on myöskin vuoroaan, ja ei heitetä vuosia, ja yhtäkkiä rikkoo jääkaappi, koska se kestää korjata? Tämän artikkelin video osoittaa, kuinka muovipullojen valmistuksessa käytetään pahvia.
 1. On tarpeen varustaa Scotch, vaahto ja verhoilu.
 1. Pistooli kuumalla liimalla, vetoketju kansiin.

Huomaa: Pyöreistä pulloista voi tehdä vielä suuremman ympyrän, neliön tai suorakulmion, eli tuotteen muoto valitaan sen mieltymyksistä.

 • Työskentelyn helpottamiseksi, jos hyvin suuri ottomaani on suunniteltu, pullot liitetään erillisiin sektoreihin ja jaksoihin sekametsäksi ja sitten alkaa yleisen rakenteen muodostuminen.
 1. Jos tuleva tuote on suunniteltu pyöreiksi muodoksi, ottomaani tulisi tehdä keskeltä.
 2. Tätä varten pullo otetaan ja säteittäiset liikkeet kiinnitetään siihen uusia elementtejä, jotka kiinnitetään toisiinsa liimanauhalla.
 3. Ympyrän loppumisen jälkeen pohja leikataan paksusta pahvista. Sen pitäisi olla hieman suurempi kuin pullojen muotoilu.
 1. Kartonki kiinnitetään myös teipillä useissa kerroksissa. Jälleen kerran, jäädä hetkeen, jolloin syyt pitäisi hankkia, ei ole tarvetta, joten kaikki on selvää.
 2. Se oli pehmeän verhoilun kääntyminen, jonka vuoksi kaksi osaa ylä- ja alareunasta leikataan paksuisesta vaahtokumikankaasta, joka on liimattu paikalleen.
 3. Jäljelle jäävästä vaahtokumituotannosta sivuseinän ympärysmitta ulottuu suorakulmio, joka kiertyy pouffein ympäri.
 4. Viimeinen vaihe ompelemalla huonekalukankaan peitettä, on toivottavaa salamannopeudella. Tämä toimenpide ei ainoastaan ​​helpota pyykkien irrottamista, vaan myös tekee useita vaihtoehtoja ja päivittää tuotteen ulkonäköä aika ajoin.

Kuinka tehdä ottomaani ulosvristä, jotta isoäidin harvinaisuus palvelisi yli vuoden?

Todellakin, lujasti naulattu aikansa, maalattu öljyvärimaalaus jakkara valmistettu kestävästä puusta, voi monta vuotta miellyttää omistajat, mutta ulkonäkö ei vastaa nykytilannetta. Sisäosan tasapainottaminen auttaa vanhojen ulosteiden uudistamiseen tyylikkäässä ottomaanissa.

 • Tuolin esikuvio vahvistetaan ruuveilla.
 • Jalat ovat hieman lyhyempiä - älä unohda tarkistaa tasoa niin, että ottomaanien nukkuminen myöhemmin.
 • Tuleva puffin kehys on, josta käytetään 4 vanerilevyä. Ne kiinnitetään ruuveilla jakkimen jalkoihin.
 • Viides vaneriarkki on pultattu alhaalta ja toimii tulevaisuuden veneiden pohjaksi.
 • Vaahtoa istuimelle leikataan 5 cm: n suuruisella annolla.

Huomio: Puhalluksen yläosa on tahriintunut liimalla, jolloin vaahtoa ei mene hukkaan ajassa, jossa on höyrytöntä.

 • Istuimen verhoilukangas on kiinnitetty yhdessä vaahtokumin kanssa nidontapintojen avulla.
 • Vaahtoa sivuilta voidaan liittää säleillä, jotka auttavat pyöreän muodon tekemiseen pehmustetuille jakkaroille ja tekevät siitä kauniimpaa.
 • Jäljelle jäävä rakenne koostuu niitteillä kiinnitetystä kankaasta.
 • Kierrä pyörät tai, kuten yllä olevassa kuvassa, flirty-verhoilusta peität remontoidun jakkarat mukavat jalat.
 • Tehtävä, miten tehdä ottomaani ulosteet, on ratkaistu lyhyessä ajassa.

Löytämisen ystäville

Rikkaan venäjän kieli herättää monia yhdistyksiä ja kysymyksiä. Kuinka kaataa, mistä koputtaa, milloin koputtaa? Niille, jotka haluavat taputtaa vasaraa naulasta, on suositeltavaa tehdä ottomaani omilla kädilläan levyiltä ja lastulevyiltä.

 • Ennalta valmistetut suorakaiteen muotoiset palat 40x30 cm lastulevystä 4 kpl.
 • Ympyrän halkaisija 30 cm ja puinen brusochki 4 kpl.
 • Liima puulle.
 • Huonekalupyörät erikoiskiinnikkeillä.
 • Metallikulmat, ruuvit.
 • Vaahto- ja verhoilukangas.

Kuten näette, joukko tarvittavia materiaaleja ei eroa paljon toisistaan, kun tehdään ottomaani omilla kädillämme eri tavoin:

 1. Laatikko kulkee suorakulmioista. Kurssi on metallikulmat, ruuvit, kohdista kaikki kulmat suunnittelussa, niiden on oltava suoria.
 2. Liiman pohjalla on kiinteät palkit, jotka myöhemmin pyöritetään.
 3. Pohjan päällä on kiinnitetty yksilöllisesti valittu muoto.
 4. Valmis kehys on verhoiltu samantyyppiseen tekniikkaan käyttämällä vaahtokumia, kankaita ja vetoketjuja.

Neulontaan ja täyttämiseen

Kuinka tehdä omat kädet ottomaani kehyksetön ja siksi pehmeä. Virkkuja omistavat neuletakit kykenevät sitomaan pehmeän ottomaani paljon nopeammin, mutta niiden ulkonäkö ei ehkä koske kaikkia.

Neulepuikon kanssa työskentelevät ystävät ovat mielenkiintoisia malleja pehmustetuista ulosteista, jotka on liitetty niihin:

 • Työskentelyyn tarvitset paksut neulepuikot, jotka ovat kaupoissa.
 • Melko paksu päällys soveltuu pinnat, joiden läpimitta on 9 mm.
 • Kaupallisissa kaupoissa tarjotut tavalliset kierteet ovat liian ohuita. Hinta ei ole korkea, mutta johtuu siitä, että sinulla on tehdä paksumpi, kudonta ne yhteen, täytyy ostaa melko paljon joka tuo lisäarvoa tuotteille.
 • Voit varmasti leikata, liukene, toivottuja kierre neuleita, joka vie paljon aikaa, ja löytää kotiin oikea määrä yksivärinen neuleet, ränsistynyt, se on ongelmallista.
 • Näyttäisi siltä, ​​että ongelman ratkaiseminen omiin käsiinsä tekemään ottomaani kaatui umpikujaan, mutta puuvillasta valmistetut vaatteiden linjat saivat silmänsä.

Huomio: Pellava synteettiset köydet eivät sovi tähän työhön, ja puuvillaiset köydet ovat hankalia ostaa pienissä kaupungeissa.

 • Pehmeä puff on riittävän suuri, tarvitaan 20-30 sellaista köyttä, jotka on liitetty pitkäksi suorakaiteeksi.
 • Köysi on kiinnitetty sivulle saadakseen tilava, leveä hame.
 • Samalla värillä oleva köysi on vedetty alaspäin ja saadaan pussi, joka on täytettävä jotain. Täällä on 2 vaihtoehtoa - käyttää vanhaa, siististi taitettuna kaapissa sijaitsevissa hyllyissä tai mennä kauppaan ja ostaa vaahtokumia tai holofayberia.
 • Tarpeeton roska, ottomaani osoittautuu raskas ja ei niin pyöreä ja rehevä kuin tallennusmateriaaleista, mutta tilaa vaatekaapissa uusia vaatteita tyhjennetään.
 • Puffin yläosa on valmistettu samasta köydestä ja voit kokeilla tuotetta.

Tässä on toinen mielenkiintoinen ratkaisu jota tarvitsemme: vanha muovinen ämpäri, paksu köysi Juutti, aseen kuumaliimalla, steppler, sakset, kynän päässä kaappihuonekalu, Sis.teippitelineen, kangasverhoilu ja muutama uusi mikrokuituliina liinoja. Pahvi on myös tarpeen, mutta se on parempi, jos se korvataan ohuella vanerilla.

Seuraavassa on yksityiskohtainen vaiheittainen ohje:

 • Pese ensin kauha ja irrota metallikahva.
 • Seuraavaksi, käytä kuumaa liimaa, liimaa kauhan ulkopinta köysiin alhaalta lähtien.
 • Leikkaa köyden pää ja piilota se varovasti.
 • Laita kauha kartongin pohjaan ja ympyröi se. Suunnittele kuvio, avaa verhoilukangas ja leikkaa pyöreä neliö 5 cm: n vapautuksella.
 • Teemme reiän kartongin ja kankaan keskelle. Kuljetamme heidän läpi pultin huonekalukahvasta ja tuulen nuppia.
 • Sitten kuitataan kuitu putkiin ja kierretään säteittäisesti pultti kartongin ja paperin väliin ja luodaan eräänlainen rulla. Varmista, että kuitu ei repeydy, kiinnitä se tiiviisti liimalla.
 • Sitten kangas venytetään ja kiinnitetään takapuolella nitoja.
 • Jos haluat piilottaa kartongin jälkiä, sulje istuimen selkä toisella kankaalla, jonka tarvitset liimaa.
 • Leikkaa Velcro neljään yhtä suureen osaan ja liimaa ne poikittain pohjaan kauhan ja tukiaseman satulat - harjas ämpäri, ja pörröinen osa istuimen. Liitä kaksi osaa. Hurraa! Ottomaani on valmis!

Tuloksena saat niin hyödyllisen taideteoksen, jolla voit istua mukavasti.

Erilaiset vaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden ongelman ratkaisemiseen, kuinka tehdä otsonista improvisoiduista materiaaleista runsaasti saatavilla missä tahansa kotona. Ainoa halusin keskittyä oli huoneen lattia.

Laminaatti on melko herkkä mekaanisille kuormille, joten on parempi tehdä ottomaani ilman pyöriä ja jalkoja, eli kiinteällä pohjalla. Pehmeällä kansi, matto, matto ovat sopivia ottomaania rullissa, mutta rajoitusten laudoitusta ei ole olemassa, paitsi jos väärennetyt jalat voivat olla poikkeus.

Katso artikkelin puutteet? Epätäydelliset tai virheelliset tiedot? Tiedätkö, miten tehdä artikkeli paremmin? Tai voitko tarjota valokuvasi julkaisemiseen?

Auta meitä parantamaan. Jätä kommenttisi ja ehdotuksesi kommentteihin artikkelista. Ota yhteyttä sinuun ja viimeistelemme tämän artikkelin!

Vau, no, tietysti pullojen - kohtuuhintaisen perustan pehmustettu jakkarat, mutta pidän jotain vikaa, ne ovat myös "kahinaa»: D Mutta alhaisesta jakkara eniten. Luotettavasti seisoo. Hän itse teki ottomaani puuputken sylinteristä ja pattasi sen. Seisoin useita vuosia, sitten tuli, valitettavasti en tarvitse (

Olen ollut omassa huoneessa teki pyöreä ottomaanien, kuten "päärynä". Ensimmäinen kontakti valtavan pussiin ja täytti sen hollofaybera joka osti vuonna erikoisliike. Kävi ilmi hyvin)) Se on parempi kuin vain ostaa varastoon, koska laitat hänen sydämestään sitä)

Miten tehdä ottomaanien käsillään: mestarikurssi tekemisessä tyylikkään kalusteen

Joskus haluat päivittää sisustus, antaen sille uuden tyylin, ja lisäksi huonekaluja tulee tässä tapauksessa sopivin avustajia. Ja jos kaappi tai sohva on helpompi ostaa varastoon, jotta ottomaanien omin käsin on hyvin yksinkertainen.

Ottomaanit tulevat meille idästä vuosisatoja sitten, ja tuli heti suosittu. Viime aikoina, he olivat edenneet tärkeä sija kaupunkien huoneistoissa hieman materiaalia, koska samaan aikaan palvellut ja pöytä ja tuoli ja jalkatuki.

Me improvisoitua ottomaanien verrattuna tallentaa monia etuja. Voit valita sopivan muodon, koon, värin ja tyyppistä materiaalia. Lisäksi valmistuksessa tällaisten pehmustettu uloste voi käyttää kaikkia saatavilla olevia keinoja, ja tämä huonekalu maksaa lähes ilmaiseksi.

Pehmustetut jakkara: yksinkertainen ja helppo siitä, että käsillä

Ne on hyväksytty tuotantoon pehmustettu jakkarat, sävelmä, että näin yksinkertainen ja helppo työskennellä voit tehdä sen ilman liikaa vaivaa, ja me autamme sinua käytännön neuvoja ja vinkkejä. Tarvitset:

 • Ompelukone;
 • kangas;
 • Materiaalia täyte;
 • Paper toimittaa sapluunoiden.

Aloittaa valmistella mallia käyttäen ehdotettu järjestely alla. Linjat B ja C se ilmoittaa sijainnit paperin taitto. Se osoittaa myös, miten malli näyttää laajennetussa muodossa.

  1. Ottaa paketoitu malli ja kiinnitä se kankaaseen. Sinun täytyy leikata pois 8 samanlaisten työkappaleiden kankaasta. Jotta ei rahaa uutta materiaalia käyttäen vanhoja vaatteita.
  2. Kussakin taivuttaa työkappaleen terävässä kulmassa 5-6 cm ja prostrochite jäädä kokoamisen jälkeen homo kahdeksankulmainen aukon yläosa, joka täyte on sijoitettu.
  3. Ommeltu aihion sisältä pareittain toisiinsa (leikkauksen aikana ei unohda jättää saumanvaroihin 1 cm kuvion päälle koko). Näin saat 4 kpl 2 aihioita, sostrochennyh toisiaan toisella puolella.
  4. Vastaavasti, ommella 2 osaa: se on kaksi puolikasta oman homo. Sostrochite ne yhteen ja irrota kansi.
  5. Asia Ready homo tamp valitut kuvat (se voi olla jopa leikata kangasta). Leikkaa toisen palan koon loput reiät, hoitoon reunat ja ommella käsin.

Vihje: se ei ole välttämätöntä käyttää kangasta pehmustettu uloste on sama väri. Värikäs ottomaanien elävöittää sisätilan, erityisesti taimitarhan tai teini huone.

Tämä ottomaanien on erittäin pehmeä ja kevyt, pienet lapset mielellään leikkiä hänen kanssaan, mutta et voi huolehtia turvallisuudesta.

Vieläkin yksinkertainen valmistus- järjestelmästä pehmustettu uloste

Ei aina ole aikaa ja halua korjailla mallia, joten tarjoamme sinulle toisen, yksinkertaisempi versio.

 1. Leikkaa ympyrän 2 kangasta. Niiden läpimitta on yhtä suuri kuin yläosan halkaisija ja pohjan artikkeleita. Älä unohda jättää saumanvarat!
 2. Nyt leikata kaksi suorakaiteen yhtä suureen osaan. Niiden leveys on homo korkeus ja pituus - puoli kehän ylä- ja alaosat.
 3. Suorakulmainen osaa ommella leveys on toisaalta, saada pitkä nauha. Baste siitä yhden piireissä ja sostrochite sauma. Tee sama toisella kierroksella. Jos sauma ei riitä tasainen tai siisti, voit päällystää hänen koristeellinen reunus.

Joten voit nopeasti ja helposti tehdä asia homo, joka on helppo täyttää mitä tahansa sopivaa materiaalia. Se on vain ommella vetoketju nezastrochennye Suorakaidemoduulin nauhan.

Samoin voit tehdä homo muotoinen kuutio. Ainoa ero on, että osat on neliön muotoinen, ja se kestää neljä kappaletta kankaan sivuille, pikemminkin kuin kaksi. Sostrochite osat keskenään, mutta jotta selkeämmin määritellä reunat kuution, käytä kangas kontrastin. Paksumpi kangas antaa enemmän voimaa, joustavuus ja auttaa pitämään kunnossa.

Huomautus: pakkausjätepuristimet homo on täydellinen pehmuste polyesteriä ja vaahto. Nämä materiaalit eivät turmele ja säilyttävät muotonsa.

Reikä jossa voit laittaa pakkausmateriaali, jotta pohja homo, että se on huomaamaton. Pyynnön voi jotted sen tiukasti jälkeen pullistaa pakataan tai ommella vetoketju pystyä vaihtamaan materiaalin tarvittaessa.

Käytämme käteviä työkaluja: osmanien muovipullot

Tämän vaihtoehdon avulla voit merkittävästi säästää pakkausmateriaaleja. Täyttö sisätilaan pehmustettu uloste, jonka muovipulloja. Joten sinun täytyy varastoida seuraavasti:

 • Muovipullot sama muoto ja tilavuus;
 • Paksua pahvia (käytä pahvilaatikoita, vain varmista, että ne eivät vaurioituneet);
 • Vaahto tai täyte polyesteri (voi myös käyttää lämmitintä tai useamman kerroksen paksuinen kangas);
 • Scotch;
 • savi;
 • Sakset.

Pahvista leikattu kaksi samanlaista ympyrää haluamasi halkaisija - se on ylhäällä ja alhaalla pehmustettu ulosteet. Asettaa alarajan pullojen niin, että ne täyttävät koko tilan, ja sitoa ne tiiviisti teipillä. Kansi päälle ympyrän ja jälleen kelata nauhaa niin, että kaikki osat olivat tasainen ja liitetty toisiinsa kiinteästi.

Perustana on valmis Siirrymme loppuun ottomaanien.

 1. Eristys (vaahto, täyte polyesteri), leikataan kaksi ympyrää ja suorakulmioita. Eriä olisi hieman enemmän seikkojen perusteella, ottaen huomioon saumanvara. Liittää ne yhteen ja ompele käsin tiheä silmukkaa.
 2. Tapauksessa sinun pehmustettu jakkarat ommella samalla periaatteella kuin toisessa kohdassa tämän artikkelin.
 3. Voit lisätä valmiiseen tuotteeseen ylimääräisen funktionaalisen elementin muodossa hihnan. Hän helpottaa siirrettävyyttä ja varmasti nauttia lapsista mielellään käyttää tätä ottomaanien leluna.
 4. Jos aiot tehdä ottomaanien, jota tullaan käyttämään itse, ota paksu kangas kattaa saumat ja vstrachivayte vanteen. Topatut kupit ja jakkarat lapset tarvitsevat pehmeää materiaalia sekalainen värejä. On toivottavaa käyttää paksumpaa vaahtokerroksen.

Tämä ottomaanien ei ole pelkästään helppo toteuttaa. Tehtyään omin käsin, säästät itsesi tarvitse hävittää muovipulloja, ja tämä on erinomainen tilaisuus osallistua taisteluun puhtaamman ympäristön!

Uusi katsaus vanhoja asioita: tehdä vaatteita kalusteet

Tämä ei ole satu eikä fiktiota, vanha villapaita voi todella muuttua alkuperäisen ottomaanien, se ei ole vain erittäin kätevä, mutta myös tärkeä osa sisustusta. Tee huonekalu on hyvin yksinkertainen, koska tärkein edellytys - on alkuperäinen, kirkas, kaunis tai hauskoja kuvio pusero, jota käytät työssään.

Joten, tarvitset:

 • Pusero, että et aio käyttää, mutta se on sääli heittää pois;
 • sakset;
 • Langat ja neulan;
 • huopa;
 • Kangas tuppi (vuori materiaali on täydellinen);
 • Penoprostirol pehmusteeksi.

Pohjasta huovan pehmustettu uloste leikattu pyöreä tai neliön muotoinen. Tämä yksityiskohta tarjoaa primaarisen aihion. Ottaa paidan ja kääntää holkin sisällä, loput reiät ommella jopa sauma. Esimuoto huovan ommeltu pohjaan villapaita kytketty pussin kansi.

Vihje: isolla villapaita, jossa on suuri viskoosi helpotus, esimerkiksi pastillit tai punokset, saat uskomattomia klassisesti vuosikerta ottomaanien joka näyttää hyvältä tahansa sisustukseen. Kuten neulotut kuviot sopivat neliön ja suorakaiteen muotoisia.

Nyt meidän täytyy valmistautua limakalvon pussi tiiviisti kudottu penoprostirola. Jos ensisijainen korjuu tuntui pyöreä muoto, niin segmentti tarvitsee sopivan kokoiseksi liinalla (esimerkiksi 50 cm leveä ja 70 cm pitkä), mutta jos päätät tehdä neliön ottomaanien, sitten laskea sopivaa neljän komponentteja.

Ompele kaikki yksityiskohdat keskenään, ja jätä alkuun helma pitsi joka viivästytti johdon jälkeen täyttää se täytevanu. Asia täyttää penoprostirolom olla kun laittaa se villapaitoja. Pitsi kiristää mahdollisimman paljon tiukempi täytteeseen ei herätä, suoristaa villapaita ja nauttia uuden huonekalun!

Ei-standardi ratkaisuja valmistuksessa ottomaanien

Pehmeä ottomaanit voi olla mikä tahansa muoto, jopa pallomaisia. Se olisi vain hyvä vaihtoehto lapsen huoneeseen, josta tulee yksi suosikki lelujen lapsesi.

Osmanien-pallo on helppoa tehdä itse, sillä tämä tarvitset:

 • Ompelukone;
 • lanka;
 • neula;
 • sakset;
 • Kankaat tiheässä, kaksi väriä;
 • Asteikko paperi piirustus kuvioita;
 • polyeteeni;
 • Silikoni täyteainetta muodossa palloja.

Luomassa pehmustettu uloste-piirissä on seuraavat vaiheet:

  1. Ensimmäinen asia tehdä kuvio kuvaaja jälkeen tarvittavat mitat. Asioiden helpottamiseksi, käyttää mitä tahansa pyöreä esine, kuten suuri puhallettava pallo tai varjostinta lattian lamppu. Mitataan sen ympärysmitta, ja tuloksena koko kuilun puoli. Jakaa tämä numero 5 osaa olettaen, että väliaineen 3 ja 2 ääripään käännetään samankokoisia. Saat pohjan halkaisija ympyrän ja leveys bändejä, jotka muodostavat pallomaisen kannen ottomaanien.
  2. Siirrä jäljet ​​objektin olet valinnut, alkaen yksityiskohtia ympyrän muotoon. Seuraavan rivin alla ja suorittaa laskettu kaistanleveys.
  3. Ottaa muovipussiin, leikataan se sivuun ja leikkaa pohja. Levitä ja laittaa etusivulle etiketin reunojen kiinnitä teipillä. Turn neljäsosa nauhat polyeteeni ja leikata. Samoin zagotovte kohde keskellä bändi. Siirrä tietoja kuvaaja ennen leikattu pois.
  4. Nyt sinun täytyy raivata pehmustettu uloste yksityiskohdat kankaan kahta väriä, jättäen 1 cm saumanvara. Ompele ne suikaleiksi, jättäen toisella puolella ei silloittunut, ja sileä rauta.
  5. Kiinnitä ensimmäinen liuska pyöreään osaan. Päät nauhan on täsmälleen sopivat keskenään. Ommel niitä ja yhteyden pyöreä pohja nauhan sauma, poikkeamatta 1 cm: n päässä reunasta.
  6. Ommella esimuotin samanlainen vastakkaiselle puolelle kanteen, ja ommel keskellä kaistaa. Tällöin päiden keskellä bändi ei zastrachivayte. Samalla tavalla toinen puoliympyrän muotoinen ommel esimuotin, jonka keskimääräinen kaistanleveys ja otutyuzhte saumat.

Kotelo pallo-pehmustettu uloste valmis, sinun täytyy vain täyttää hänen ajoneuvoon. Muodostamiseksi on joustava, lisää paloja vaahdon sisällä pieni koko. Sulje reikä piilotettu sauma.

Vaikeuttaa tehtävän: puinen ottomaanien säilytyslokero pienille tavaroille

Jos sinulla on valmiudet työskennellä puuseppä, niin voit helposti voi tehdä melko yksinkertainen, mutta erittäin kaunis ja toimiva ottomaanien säilytyslokerolla puusta pyörillä. Tässä ottomaanien voi lisätä leluja, lehtiä, kenkiä tai vaatteita. Hänelle tarvitset:

 • laminoidun lastulevyn levy tai levyn valmistamiseksi ympyrän halkaisijaltaan 30 cm ja 4 suorakulmioita 40 x 33 cm;
 • 4 puinen puuta mitat 4 x 8 x 8 cm;
 • PVA liima;
 • Huonekalut pyörät - 4 kpl;
 • metalli kulmat - 4 kpl;
 • ruuvi;
 • ruuvimeisseli (ruuvimeisseli, pora);
 • vaahto täyte;
 • kangas kannen suunnittelu;
 • ompelukone.

Toteutettava valmistettu koko lastulevy ja yhdistää ne saada laatikko leveys 40 x 40 cm ja korkeus 30 cm. Yhteydet edelleen promazhte liima.

Alemman laatikon nurkkien, aseta puupalikat. Kiinnitä ne ruuveilla, liimalla promazyvaya luotettavampaa kiinnitys. Nämä tangot kiinnittää huonekalupyörät. Asenna kansi liimalla ja ruuveilla.

pehmustettu jakkarat runko valmiina, nyt meidän on tehtävä asiassa. Ole erityisen huonekalukankailla, se on vähemmän kulumista. Muoto kärjen tulppa vykroyte viitat, ja ommella kankaan kaistale 10 cm muotoa pitkin. Voimme myös ommeltu röyhelöitä, verhot, kangas mieleisekseen.

Kannessa makasi pehmustettu uloste vaahtokerros antaa pehmeyttä. Vedä kansi. Hänen suorituskykyä, voit käyttää mitä tahansa kangasta ja koriste-elementtejä.

Video luomisesta pehmustettu uloste käsillään

Kuten näette, se on erittäin helppo tehdä ottomaanien omin käsin, ja valokuvia, joista olemme tässä artikkelissa auttaa. Kerro meille kommentteja kokemuksistanne valmistuksessa näiden huonekalujen, ja tulemme mielellämme keskustelemaan kanssanne kaikkia vivahteita ja erityispiirteet tätä työtä! Viihtyisyys kotiisi!

korjaus aakkoset

Rakentaa oman kodin perustuksesta kattoon

Ottomaanien käsissä. Useimmat työpajoissa askel askeleelta kuvat

Do ottomaanien kätensä klassiseen tyyliin alkavat jalat. Kaksi lautaa 48 cm pitkä ja 5x5cm osa leikattu kulmassa 45 astetta. Ne tippuu rajat.

Tuloksena tahna ristikappaleen pituudella 35 cm. Edelleen voidaan kiinnittää ruuveilla.

YLÄKIINNITETTY toinen samanlainen risti.

miten ottomaanien käsillään. valokuva

varten istuin otettu 1cm paksu vaneri ja mitat 40x60 cm. Vaneri on asetettu vaahtokerroksen ja 10 cm: n paksuinen syntepon reservinä voidakseen taipua.

Sintepon mutkia ja naulataan vaneri. Sitten ottaa verhoilukankaita ja kiinnitetty sisäpuolelta.

varten ornamentiikka pehmustettu ulosteet koriste nauloja käytetään kiinnittämään verhoilu edelleen.

Ottomaanien käsissä. mestarikurssi

Lisätä jalat ylittää linjan. Koko rakenne on käsitelty tahroja.

Kiinnitä auton alustaan ​​jaloilla. Se kääntyy helposti, tehty omin käsin, ottomaanien.

Jotta ottomaanien pyörän, on tarpeen ottaa pyörän oikeaa kokoa ja pestään huolellisesti sen.

ottomaanien renkaan kanssa kädet. valokuva

alkaen vaneri leikkaa kaksi ympyrää. Yksi sisähalkaisijan renkaan, ja toinen ulompi, mutta siten, että rengas ei työnny rajan.

Valmistukseen jalkojen ottaa sapluuna, saartaa ja sitten leikataan pois linjan. Vain vaatii neljä jalkaa.

Jalat on kiinnitetty alustaan-ympyrä. Ne asetetaan säännöllisin välein ja vahvistaa baarit.

Jalat ovat värjätään ja liimattu pohjaan, ja sitten kiinnitetään avulla lisäosia.

Liima levitetään substraatille ja pyörä on ylhäältäpäin.

Sen päälle sotkee ​​liimalla ja liimataan yläkansi.

bussi okleivayut köysi sulaliiman. Köysi voidaan käyttää eri värejä.

Päätteeksi ylimääräisen maalin jalat.

Vuodepenkit käsillään vaiheita. valokuva

Se auttaa tekemään ottomaanien käsillään askel askeleelta ohjeet. ottaa Vanerilevyjen mitat 45x45 cm ja siivu 45 astetta.

Koon vaneriin lisäksi kaksi tai kolme senttimetriä varastossa leikata vinyyli. Hän makasi päälle pehmeällä kankaalla, voit ottaa ei paksu, ja sulje vanerilevy.

Vinyyli verhoilu on taitettu ja korjata nitoja, ylimäärä leikataan pois.

Kiinnittämiseen käyttö kulmat. Ruuvit tulisi olla pienempi kuin paksuus vanerin.

Vinyyli pinnat järjestetty kuvioidun paperin.

ottomaanien kätensä. mestarikurssi

Koriste nastoja käyttää tätä lukua, luoda mielenkiintoisen kuvion ja edelleen turvata verhoilu. Sen jälkeen paperi helposti poistaa. Tuloksena on kaunis ottomaanien vaneriin alkuperäisestä ohjeesta.

Vanha ottomaanien vaneri voidaan päivittää, vaippa hänen uutta materiaalia. Voit tehdä tämän, poista kannen yläreunaa.

Yrittää on uusi kangas leikataan ja kiinnitetään, obbivaya nitoja kulmissa.

Yläkanteen pultattu alhaalta uudelleen.

Seuraavaksi löytää ihon sivusto kiinnitys alareunassa pehmustettu ulosteet ja poista se.

Mittaa määrä kudosta, jolloin kalusto.

kangas merkitä. Tekee kätevä Ottomaanien, merkintä neuloja istuin saumat.

Kokeile kaiken Ottomaanien.

Ylimääräinen kudos leikataan pois ja liitoksen rauta rautaa.

Kiinnitä kankaalla huipulle ottomaanien, käärimistä se.

Sitten kääri sisällä tuotteen.

Kangas kiristetään pohja ja naulataan sulkeet. Tuloksena on uusi pehmustettu uloste kädet vanhoista.

mänty puutavara homo tehty kylkiluut.

alkaen kuitulevy leikata neliöt samankokoisia. Joukossa tehdään pohjasta ja istuin.

Ruuveilla menossa kehys tuotteita. Puolella hänen puolella kannen vanerilevy.

Ensimmäinen pohja okleivayut polyuretaanivaahdon. Antaa ottomaanien MDF ja vaneri lisää pehmeyttä, sen komplementaarinen synteettinen täyte.

Vaikka rakentaminen kuivuu, cut out kansi. Voit ottaa lauman tai nahkaa.

Tiedot kannen ommellaan vahvat kierteet.

Valmis Case laittaa homo.

Alla kiinteän huonekalut nitoja tai puhaltimien.

Tuotteen näyttää enemmän esteettinen, pohja liimattu välivuori.

Lopussa jalat on kiinnitetty.

Lieriömäinen ottomaanien omin käsin

Harkita master luokan tekemään pehmustettu ulosteet lieriön muotoinen. Tehdä tämän, leikkaa ympyrän lastulevyn oikea koko ja puutavaraa osaa tietyn pituinen.

Ympyrät ja palkit yhdistää ruuvit kehys.

Pitkin kehä kehyksen korjata levyn lastulevy, jolloin seinä.

Ottaa vaahtomuovi täyte polyesteriä. Viime tarpeen saattaa kertaiseksi.

Levitetään liimaa vaahdon runkoon.

Istuimen on kiinteä kerros vaahto neljä senttimetriä paksu. Sitten, koko rakenne liima ominaisuuksia keinokuitutäyte.

Tapauksessa on valmistettu sopivasta materiaalista.

Asia laittaa ja kiinnitä pohjaan niittejä tai nauloja.

Pohjassa kiinnitetyt sivulla olevat jalat.

Tee lieriömäinen ottomaanien omin käsin ei ole vaikeaa, jos seuraa ohjeita.

Jotta ottomaanien omin käsin, jossa laatikko säilytykseen, on tarpeen seurata ohjeita. Ensimmäinen, valmistamiseksi materiaali: leikataan kaksi kappaletta lastulevyn mitat 37h40 ja 37h37 cm cm sekä 40x40 cm neliö.

alkaen puutavara osa 4h4sm Leikkaa neljä 37cm pitkä osia.

Tuloksena fragmentit kerätään laatikko, jonka korkeus on 37 cm.

Sisäkulmatartunta kirvesmiehen liima liittää puun. Ulkopuolelta kulmat on kiinnitetty ruuveilla tai metallia kulmat.

Liimaa levitetään pohjalle puun ja. Liimataan pohja ja annetaan kuivua.

Kuivauksen jälkeen, pohja kiinteän ruuveja.

tehdä kansi, levy on kiinnitetty neliön neljä tukitanko kattamaan on kiinnitetty laatikkoon.

Verhoilla kansi jää pehmeää materiaalia. Tehdä tämän, käyttää vaahtoa, vanu, täyte polyesteriä, sekä verhoilu.

Jotta tällainen tuote auttaa mestarikurssi tekemiseen ottomaanien. Hänelle se kestää neljä valmista huonekalujen jaloissa ja ympyrä vaneri tai puuta.

Koon ympyrän leikata vaahto, ja sulje se tekokuitutäytteinen. Ylimääräinen materiaali leikataan ja kiinnitetään alapuolelta ydin.

Seuraavaksi saatu istuin kääritty pala tekoturkikset. Se on leikattu kanssa ylisuuren ja on kiinnitetty takapuolelle.

Korjata jalat porattu neljä reikää. He ruuvattu jalat ja valmiina ottomaanien voidaan käyttää. Mutta se näytti houkuttelevan pohjasta kankaan leikataan ympyrän reiät jalat. Se laitetaan pohjaan ja on kiinni verhoilu kynnet.

Ommella toimimaan pehmeä ottomaanien vaiheittain. Ensin sisempi pussi on tehty, mikä on täyte. Voit tehdä tämän, leikattu kaksi ympyrää paksua kangasta. Niiden läpimitta on noin puoli metriä. Jos tarvitsemme neliön ottomaanien, sitten kaksi ruutua. Tämä on ylä- ja alaosan yksikön.

Liuska leikataan pituus on yhtä suuri kuin kehän tai kehän, ja leveys - korkeus homo. Muista ottaa huomioon korvaukset saumat.

Saatu nauha on ommeltu kääntöpuolelle. Ensin ommeltu pohjaan ja sitten ylhäältä ottomaanien. Asia Ready Evert, pakattu sopivalla materiaalilla ja aukko ommeltiin.

Se on edelleen ottomaanien koristella. Tätä varten ommella koristeellinen kansi sitä. Sama menettely kuin edellä. Vain keskellä reikä ei ole vallassa, ja aseta se vetoketju, Velcro tai kiinnitä napit. Tyynyn koristeellinen kansi voidaan käyttää ehdottomasti mitään.

Ottomaanien alkaen muovipullo käsillään

Mieti miten ottomaanien pulloa omiin käsiinsä. Ottanut kaksi suurta muovipulloja vettä. Ne leikkaavat ja yhdistää kaksi saada kohde halutulle korkeudelle.

Tiedot siitä, miten tehdä ottomaanien pulloa kättensä näet kuvassa.

Varten pohja ja paikka varattu piireistä lastulevyn. Yksi kiinteä muovisubstraatin, ja toinen on kiinnitetty yläosaan.

Istuimen vaahto on kiinnitetty, ja sitten samaa materiaalia on kääritty ja sivut tulevaisuuden ottomaanien.

Leikata ympyrän pohjasta tekonahka. Jotta loput pussin pois mitään materiaalia pidit. Hänen vedä ottomaanien.

Ottomaanien muoviputkia omin käsin

Harkitse mestarikurssi tekemisessä pehmustettu uloste Vesijohdon.

ensimmäinen putki leikkaus paloiksi pituus on noin kolmekymmentä senttimetriä. Se kestää noin yhdeksän kappaletta tällaisia ​​segmenttejä.

likainen putket akryylimaalia kullan väri. Sinun täytyy maalata useita kerroksia. Kunkin kerroksen annetaan kuivua noin kaksikymmentä minuuttia ennen kuin uusi.

Top maalatuille pinnoille käsitelty suojaava lakka. Se antaa vesitiiviyden.

Putket sidottu liima ase. Savi lyön nopeasti, joten tekemään kaiken tarvittavan ja viivytyksettä.

polyuretaani matot Kylpyhuone Taita, ja he tekevät rakoja pitkin rei'itys. Pituus leikkauksia noin viisi senttimetriä.

Mat rullalle, ja se muuttuu eräänlainen alkuunsa.

Tällaisissa teloissa on silmuja työnnetään putkeen. Niihin olisi sisällyttävä tiukka. Tällöin lisätukilevyä ei ole tarpeen.

Tuloksena on alkuperäinen ottomaanien joka näyttää hyvältä kylpyhuoneessa.

Ottoman muovipullot. Askel askeleelta opas

Harkitse mestarikurssi, miten ottomaanien pulloa omiin käsiinsä.

ensimmäinen pullo kytkeä teipillä, että pyöreä osa.

alkaen pahvi riittävä tiheys ja paksuus leikataan sen jälkeen, kun haluttu halkaisija. Tämä on satulan pohjaan ja homo.

Pullot kytketty kartonkien nauha.

Pinta tuloksena ruho on suljettu keinokuitutäyte tai vaahtoa.

Kangas leikattu kaksi ympyrää ja suorakaide. Kattavat osittain ommellaan koneeseen, sitten laittaa suunnitteluun ja doshivayut käsissä.

Langasta neuloa fleece päälle ja sivuille, ja käyttää kangasta pohjaan.

Kaikki osat koristekuorella yhteyden manuaalisesti.

Leave a Comment

− 5 = 5