Miten saada kylmää posliini kotiin

Kylmä posliini ilman keittämistä omiin käsiinsä kotona

Tähän mennessä hyvin nykyinen toimi on käsitöitä. Myymälässä voit ostaa mitään materiaalia hänen työstään, markkinat tarjoavat laajan valikoiman kaikenlaista työtä. Olkaamme viipyä tällaista toimintaa kuten valmistuksen kohteita kotona kylmää posliini. Posliini voidaan tehdä keittämällä, mutta pidämme tapauksessa ilman ruoanlaittoon. Tuotanto posliini kotona, ilman kalliita erikoistyökaluja suosio kasvaa. Tämä johtuu myös siitä, että ostaa valmiita posliini ei ole aina mahdollista, ja hinta voi olla hyvin pois mittakaavassa. Varsinkin, tee itsellesi kylmä posliini ilman ruoanlaitto on hyvin yksinkertainen ja helppo.

Miten tehdä omin käsin posliini massa, käsitellään jäljempänä. ilman ruokaa kotona tarvitaan seuraavat komponentit kylmiä posliini:

Suuri merkitys laadun posliini on soveltanut liima. On suositeltavaa käyttää tavallista PVA liima, sama liisteriä. Tulisi kiinnittää huomiota koostumusta liiman, sen täytyy olla modifioitu tärkkelys. tärkkelys sattuu myös olemaan erilainen, ja on sopiva tekemään posliini maissi. Tällainen tärkkelystä käytetään, johtaa valkoinen posliini tuote. osalta sitruunahappo ja vaseliini, ne voidaan korvata samanlaiset ominaisuudet ainesosia, kuten etikka ja kerma, vastaavasti. Kaikki osat ei ole vaikea ostaa normaalissa rautakaupasta.

Valmistamiseksi, posliini ensimmäinen asia satoa säiliö, jossa tuotteen valmistamiseksi. Kapasiteetti olisi syvä.

Puhtaaseen astiaan lisätään 2 ruokalusikallista tärkkelyksen ja yksi ruokalusikallinen vaseliini. Sekoita sisältö ja lisää ruokasoodaa ja glyseriiniä. Sooda tulisi lisätä neljäs osa tl ja muutama tippa glyseriiniä. Seuraavaksi sekoita uudestaan. Liiman tulisi lisätä sekoittamisen jälkeen, määränä, joka tarvitaan, jotta saadaan kiinteä massa. Näin ollen, tämä menettely olisi suoritettava äärimmäistä varovaisuutta noudattaen, vähän lisäämällä liima kapasiteettia. Tämä on viimeinen vaihe tuotannon posliini massa. Muodostumisen aikana massojen on suositeltavaa voidella käsivoide tuotteen valmistukseen ei tartu ja käsivarret itse eivät joudu alttiiksi allerginen ärsykkeisiin. Lisäksi voit lisätä sekoitus astianpesuaineella estämään oikeudenmukaisen ja tahmeutta posliini massa.

Aikana valmistamiseksi posliini seos voi antaa sille tietty väri käyttämällä väriaineita. Koska väriaine voidaan käyttää ruokaa värejä ja väriaineita (akryyli). Voit hakea lakka tuotteen. Myös käyttäen perunatärkkelystä voidaan saada massa harmahtava väri.

Ehdottomasti, jos vertaamme posliini valmistus resepti ja saatu tulos keitto- ja ilman sitä, ero on vain lopullisessa protsesse- ruoanlaittoon. Laatu lähdön tuotteen riippuu perusteellisesta sekoitusprosessin ja noudattamista tarkka määrä komponentteja lisätään sulppuun valmistusprosessissa. Tästä huolimatta on suuri "minus9raquo; posliini seos on valmistettu ilman ruoanlaittoon, se on lyhyt säilyvyysaika. Silloin, kun kyseessä on seos kypsennetään voidaan säilyttää 2 viikko jääkaapissa, mikä ei ole totta posliini seos ilman ruoanlaittoon.

Kypsennyksen aikana, sinun täytyy tietää muutamia yksityiskohtia. Ensinnäkin, ei tarvitse lisätä vettä posliini massa, koska käytettävä liima keitto- liuos on jo vedessä. On syytä lisätä, samalla sekoittaen sakeutusainetta, tässä tapauksessa tärkkelyksen päästä eroon kosteutta.

Maalaus valmiin tuotteen tulisi levitetään siveltimellä ja maalata ruokaa välittömästi levittämisen jälkeen pitämään yllä vesihöyryä. Siten maali imeytyy tuote visuaalisesti näyttää hyvin luonnollinen.

On syytä sanomalla muutaman sanan niistä seuraa tuotteen, posliini massa. Posliini (valmistettu tuote siitä) kotona olisi:

 • ei halkeamia (kun kuivaan tuote on todettava halkeamia, murtumia);
 • minimaalinen kutistuminen koko;
 • pitää antaa sille muodon;
 • olla vedenkestävä (pääse purkautumaan kun osuma vähintään kosteutta pinnalla).

Lopuksi on huomattava, että valmistuksessa posliini voi olla mikä tahansa, se rajoittuu toimintaa vain mielikuvitus, ja mielikuvitus. Se voi olla seistä nukkeja, Koriste-esineet, sisustus. Kiinnittää erityistä yksinoikeus posliini, voit koristella sen erilaisilla materiaaleilla. Täällä voit hakea kaikenlaisia ​​asioita, napit, kiinnikkeet, langat, ketjut ja muut elementit. Mitä hyötyä on ehdotettu tässä resepti, joka ei tarvitse mitään erikoistyökaluja tekemiseen posliini, ja kaikki sinun täytyy luoda se lähimpään rautakaupasta.

Kylmät Posliini omissa käsissä

luova ammateissa joihin liittyvät työskentelystä eri materiaaleista. Mallinnettaessa luvut esimerkiksi lisäksi savea, voit käyttää kylmää posliini, käsitellä, että on paljon helpompaa. Tämä muovikoostumuksessa herkempää, joka takaa tunne painottomuuden valmiissa esineitä. Usein kylmää posliini kukkia ja hienoja yksityiskohtia, jotka vaativat huolellista harkintaa.

Tärkeimmät ainesosat, joita ilman on vaikea valmistaa tällainen posliini, pitkä pidetään glyseroli, maissitärkkelys, PVA liimaa ja öljy. Moderni reseptit tapahtua muutoksia koostumuksessa. Keksi yhtenäinen koostumus laudaksi oli alussa viime vuosisadan kaukainen Argentiinassa. Se on alun perin luotu valmistukseen pienten lukujen on monia yksityiskohtia. Taiteellinen mallintaminen kylmää posliini on suosittu aikuisten ja lasten takia yksinkertaisuutta työskennellä hänen kanssaan.

Miten saada kylmää posliini käsillään

Helppokäyttöinen pehmeää taipuisaa miksauksia luovuus on kyky valmistaa niitä kotona. Tee kylmä posliini voi olla omissa käsissä ilman paljon vaivaa ja rahaa. Askel askeleelta ohjeet vaihtelevat, mutta yleensä sisältää samat vaiheet ja ainesosia. Resepti kylmä posliini kotona voi sisältää vaiheen, kuten ruoanlaitto, ja voi tehdä ilman sitä. On jopa tapoja ruoanlaiton mikroaaltouunissa, mutta ne ovat enemmän aikaa vievää.

Workshop aloittelijoille

Opetella muoti kaunis lukuja, se vie aikaa, mutta pystyy valmistamaan kylmän posliini jopa aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan harjoittaneet laudaksi veneet helposti. Paino valmistetaan seuraavista komponenteista:

Yleisempi menetelmä ruoanlaittoon on seuraava:

 1. Ottaa sama määrä natriumia ja tärkkelyksen, liikkua yhdessä kattilassa.
 2. Vähitellen lisätään vettä kuivat komponentit. Osuudet on 2: 1.
 3. Kaada hieman öljyä.
 4. Laittaa meikkiä löysällä palo- ja jatkuvasti vymeshivaya, tuo paksuuntua. Posliini pitäisi saada paksu johdonmukaisuus.
 5. Sammuttamalla levy, kansi pannulla posliini, aiemmin kostutettu pyyhe.
 6. Saavutettuaan sopivassa lämpötilassa, Gmina Promna kädet materiaalin homogeenisuuden varmistamiseksi.

Resepti kylmää posliini ilman cooking

Kokki tai ei kokata? Että on kysymys! Koulutettuja työntekijöitä, jotka kylmiä posliini omin käsin, on jaettu kahteen ryhmään: ensimmäinen ruoanlaittoon, ja toinen sitä vastaan. Johdonmukaisuutta ja ominaisuudet käytännöllisesti katsoen mitään eroa. Kylmä posliini ilman keittämistä, kuten muovista ja on valmistettu helposti. joukossa on tarvittavat ainekset:

 1. Ottaa kuivaa ne astiaan ja kaada tärkkelys siinä. Voit ottaa maissi- tai perunan.
 2. Sulata hieman vaseliinia vesihauteessa, lisää se kuiva ainesosa.
 3. Ripottele hieman ruokasoodaa. Sekoita perusteellisesti tulevaisuuden posliini välttämiseksi kokkareiden muodostumisen.
 4. Seuraavaksi lisää tl liimaa saavuttaa koostumuksen pehmeyttä.
 5. Ennen käyttöä promyaty voitele tasaiseksi materiaalia vaseliinia.

Miten kokki perunatärkkelyksen levyllä

Tärkkelystä perunoista - enemmän tuttuja Weaver kulinaarinen aineena kuin sen maissi vastine. Hän on siellä melkein joka talossa, joten ruoanlaitto posliinia voi olla helpompaa kannalta saavutettavuus. Jos aiot luoda kevyempiä elementtejä, kuten ruusun terälehtiä, parempi luopua perunatärkkelystä, kuin osa tuotteen - harmahtava väri. Yksinkertainen klassinen Menetelmässä ruoanlaitto liedellä. Osaluettelo:

 • perunatärkkelystä - 180 g;
 • Liima - 180 ml;
 • sitruunamehua - 1 rkl. l.;
 • glyseriiniä - 1 rkl. l.;
 • Vaseliini - 1 rkl. l.
 1. Johdonmukaisesti yhdistää kaikki ainekset pienessä kattilassa. Paino on saatu neste, on välttämätöntä sekoittaa tasaiseksi yhdenmukaisuus ennen keittämistä lämpökäsittelyllä.
 2. Astiat liuoksella laittaa heikoin osa tulen ja sekoita. Valmius määritetään kiinni lusikka paino.
 3. Jäähdytetty materiaali vaivataan voide sotkee ​​kätensä vähintään 5 minuuttia.

Kuten väriaine Saatu massa

Kylmä posliini tehdä kotona, vaativat värjäystä. Antamaan väriä massakäyttö ruoka värit, pigmentit ja akryyli maalit. Kaksi ensimmäistä väriaineita käytetään keitto- posliini lisäämällä koostumukseen yhdessä pääkomponentit. Tällöin sinun täytyy valmistautua muutamia palloja posliini massa antaa jokaiselle eri väriä. Akrylaattimaalia käytetään, kun tuote on kuiva ja juuri tarvitse maalata. Tällainen vaihtoehto hieman helpompaa, käytännöllinen ja vähemmän aikaa vievää.

Kylmä posliini - materiaali, joka mainitaan usein työpajoissa valmistukseen värejä. Sokeasti he voivat, ilman erikoistyökaluja, joitakin käytännön, mutta parhaat tulokset saavutetaan hometta. Näiden lisäksi herkkä kukat tehdään käyttämällä muovilusikat. Muovinen massa kaulitaan ja pani syventämiseen lusikat, ja sitten muutama näistä elementeistä ovat menossa kukka, kuten tulppaani. Työkaluja, joiden avulla eri luomisprosessi rajoittaa vain mielikuvitus.

Miten kuivua lopputuotteen

Kuivaus valmiin käsityö - tärkeä vaihe koko operaation kylmällä posliini. On tapauksia, joissa valmiin tuotteen kuivauksen aikana halkeamia, jolloin ruma uria. Kuten on myös totta kuiva hakata? Tämä tapahtuu huoneen lämpötilassa, vähintään päivän aikana. On tärkeää kääntää tuote, jos se on toisella puolella, eikä pystyasennossa. Nopeuttaa prosessia, jotkut ompelija hieman lämmitetty uuni, ja sitten poistaa se käytöstä, lyhyesti esittää käsitöitä.

Video: miten tehdä neste posliini omissa käsissä

Verkko on täynnä mestarikursseja craftswomen, tallennettu video, jossa he jakavat salaisuuksia kuvanveisto kylmää posliini. Nämä opetukset ovat hyvin selkeitä, ne sisältävät askel askeleelta resepti tehdä materiaali- ja useita vaihtoehtoja käsitellä niitä. Usein visuaalisesti ymmärtää, miten työskennellä muovimassaan, se on helpompaa kuin koskaan lavastettu kehittämiseen käsitöitä sanallisesti. Opi tarkemmat videon ohjeita.

Miten saada kylmää posliini kotiin: vinkkejä aloittelijoille Masters

Hahmoja, koriste, kukkakimppuja tekokukkien valmistettu kylmää posliinista (muovi), kaunis ja realistinen. Harkitsee niitä, se näyttää tekevän tällaista tuotetta vain erittäin taitava ja lahjakas käsityöläisiä. Itse asiassa, tyyppi kangas tekniikka on melko yksinkertainen, ja hallita sitä voi olla kuka tahansa.

Miten aloittaa aloittelija webmaster? Ensinnäkin sinun täytyy varastoida on kipsimateriaalia. Sitä voi ostaa kaupasta tavaroita käsitöitä, ja voidaan tehdä omin käsin. Saat tietoa siitä, miten kylmä posliini kotona, haluavat sisustaa sen eri väreissä, sekä perusteet valmistus kauniinpaa lukijat voivat oppia tiedoista artikkelissa. Kaunis valokuvien katseluun tämän valumateriaalissa varmasti antaa positiivisia tunteita ja inspiraatiota luovuutta.

Mielenkiintoisia faktoja kylmä posliini

Muovituotteiden valu pidetään uudenlainen käsitöitä. Itse alus ilmestyi keskellä viime vuosisadan Argentiinassa. Miksi tätä kamaa kutsutaan "kylmä posliini", koska se ei sisällä komponentteja luonnollisen keraamisen massan? Se, että tavarat, muovia kuivuu, tulee ulospäin hyvin samanlainen kuin posliini. "Kylmä" - koska koostumukset valmistettu niistä ei vaadi lämpökäsittelyä. Ne kuivuvat nopeasti luonnollisella tavalla.

Miten saada kylmää posliini kotona: tie №1 (hot)

Jotta omiin käsiinsä valettu materiaalia Valmista seuraavat osat:

 • maissitärkkelystä - 1 iso (200 g) lasia;
 • glyseroli Apteekki - 2 pientä lusikat;
 • PVA liimaa - 3,5 suuret lasit;
 • vesi - 100 grammaa.

Miten tehdä kylmä posliini itse oppia seuraavaan käskyyn. Pannulla paksu pohja kaada puhdasta kylmää vettä, liimaa ja glyseroli. Komponentit sekoitetaan. Potin asetettu miedolla lämmöllä lämmittää. Liuosta sekoitettiin jatkuvasti. Lisäksi pieniä osia kaada pannulla tärkkelys. Tässä vaiheessa työ on tarpeen tehostaa sekoittumista kuuma massa, tai tärkkelyksen knock paloiksi. Johdonmukaisuus aihion tulee paksu.

Keitä kunnes muovi, kunnes se tulee kuin taikina. Kun massa kokoaa palloksi, levitä se kostealla pyyhkeellä ja kääri. Seuraavaksi vaivaa muovi suoraan sen sisään noin 10 minuuttia. Kun kylmä posliini jäähtyy valtiolle, että se voi kestää jopa tämä hyvin sotke uudelleen ja jaa se osiin. Tässä vaiheessa, muovi maali haluttu väri. Saat tietoa siitä, miten kylmä posliini väri, puhua myöhemmin.

Tee itsellesi muovi: Menetelmä №2 (kylmä)

Tämä muovattu materiaali voidaan valmistaa ilman lämpökäsittelyä sen osia. Perehtyä cooking resepti muovien kylmä menetelmä. Töihin tarvitaan seuraavat osat:

 • maissi- tai perunatärkkelystä - 200 g;
 • Vaseliini tai vauva öljy hieronta - 1 iso lusikka;
 • PVA liimaa - 200 grammaa;
 • hajusteita tai toilettivedet - 1 pieni lusikka;
 • Vaseliini - 2 isoa lusikat.

Miten saada kylmää posliini kotia, lukea prosessissa kuvauksessa. Sekoita kulhossa liimaa, öljy ja vaseliini. Lisätään pieninä annoksina ne tärkkelystä. Sekoita massa rakenteeltaan tasaista. Tärkkelys kaataa kunnes työkappale ei näyttämään kertakorvauksen taikinan. Edelleen kääri valmistettua materiaalia muovipussiin tai muovikelmuun ja jätä viileässä 12 tuntia, ja vielä paremmin yöllä. Tämän jälkeen voit hometta muovituotteet.

Miten saada kylmä posliini väri?

Muovi maali voidaan kotitekoisia eri materiaaleista: akryyli maali, öljy, elintarvikeväriä. Tehdä tämän, ne lisätään valmiiseen massa vaiheessa vaivaamista.

Jos haluat maalata valmiin jäädytetty tuote tai yksittäisiä osia, se tarvitsee harjalla, vanupuikkoja ja kuiva elintarvikeväriä. Muovi- elementit levitetyn maalin. Osa poimitaan pinseteillä ja pidettiin minuutin tai kaksi yli höyryn kiehuvan veden. Näin kylmä posliini imee väriainetta.

Varastointi kotitekoinen muovia

Miten hyödyntää kylmä posliini, tiedäthän. Miten säilyttää sitä jonkin aikaa? Ruuveilla nippu muovi muovikelmu ja paikka hyllylle jääkaapin (ei pakastin). Varastointi tällä tavalla mahdollistaa materiaalin säilyttää ominaisuutensa noin 2 viikko.

Seuraavassa on mestarikurssi, joka kuvaa, kuinka tehdä ruusu kylmä posliini. Pienestä kertakorvauksen muovinen tehdä työkappaleen pisaroina. Hammastikku kärki rasva valkoinen liima ja laittaa tämän yksityiskohdan siihen. Edelleen veistää useita työkappaleita Tämäntyyppisissä vain koko hieman. Litistä niitä, jolloin muoto terälehtiä. Voitelee pohjan liiman ja kietoa "ytimet-pisaroita". Reunat terälehtien hieman painetaan alas.

Jokainen pieni yksityiskohta tämä asettaa toisiaan. Siten me suorittavat halutun määrän terälehtiä. Hammastikku lisätään taloudellista sienellä ja anna kuivua tuotteen. Tällainen kukka voidaan käyttää valmistuksessa koruja, rihkamaa, kimppuja.

Miten saada kylmää posliini kotona? Toivomme, että tässä artikkelissa saat täyden vastauksen tähän kysymykseen. Nauti luovuutta!

Leave a Comment

− 5 = 2