Miten tehdä kukat lautasliinat

Kukat lautasliinat käsillään, ohje valmistamaan + esimerkkejä valokuvien ja video oppituntia

Tyypillisesti pyyhkeitä käytetään koristeluun juhlapöydän. Mutta jos haluat yhden, voit tehdä hyvin omaperäinen käsitöitä koristella pakkaus lahjoja sukulaisille, erilaisia ​​kodin sisustuksen tai tullaan koristelu sama juhla pöytä, mutta hieman eri kapasiteettia.

On olemassa erilaisia ​​valmistettuihin lautasliinat :. Flowers, pikkumiehet, enkelit, eläimet, hyönteiset, linnut, jne Jotkut heistä tehdään helposti ja nopeasti, kun taas toiset vaativat aikaa ja tiettyjä taitoja. Puhumme miten kukat lautasliinat käsillään.

Kukkakimppu miellyttää sinua pitkään, lisäksi se ei vaadi taloudellisia investointeja ja pitkän valmistusajan. Vuodesta lautasliinat voi kukkia jokaiseen makuun.

Mestarikurssi aloittelijoille

Puhumme kaikkein yksinkertainen menetelmä valmistaa niin ihania käsitöitä.

Työskennellä tarvitsevat paperipyyhkeellä, sakset, lanka, liimaa ja kanavan varren tarvittaessa.

Ensimmäinen, huolellisesti kohdista reunat lautasliinat. Kertainen lautasliina puoli. Tee se haitaria: Taivuta reuna kankaalle sentin, niin seuraava senttimetri kangas taipuu vastakkaiseen suuntaan, seuraava senttimetri taipuu samaan suuntaan kuin ensimmäinen, ja niin edelleen, kunnes saat vaikutuksen harmonikka.

Litistetty harmonikka, määrittelemme keskellä lautasliinat ja sido sitä kierteellä.

Saat mielenkiintoinen eräänlainen kierroksella ulos reunat lautasliinat sakset.

Nyt fluffed kukka. Jos sinulla on pieniä lapsia, niin tämä hetki tuo heille paljon hauskaa. He ovat iloisia kääntämällä paperia pörröinen kukka. Jos olet luonut kukka, sitten laittaa hänet jalkaan (terävällä esineellä vartaassa) ja liimaa. Voit myös liimaa se paperille ruutuun sijoittaa lahjapaketti lahja.

Voit myös tehdä ruusu ulos lautasliinoja.

Rose aina näyttää hienolta ja on tehty melko nopeasti. Työskennellä tarvitsevat yksinkertaisen yksikerroksinen kangas. Jakaa siteen neljään osaan, jotka ovat ruusun terälehtiä. Pyyhkäistä eivät ole menettäneet kunnollisen ulkonäköä käytön aikana, niiden on oltava tiivis ja hyvälaatuisia.

Sitten sinun täytyy taivuttaa neljäsosaa kahtia ja kierrä ne. On tarkoitus olla sylinteri, jonka pohjalla on pakko kiristää säiettä. Saamme ydin alkuunsa. Ei tarvitse vetää lanka voimakkaasti.

Muut lautasliinat taitettu lävistäjä. Reunat kolmioiden saatavan taipua.

Sen jälkeen laittaa ydin kolmioksi ja kietoi vapaan kolmio päättyy. Parallel liittää kukka tarvittavan lomakkeen. Näin saatu luku korjata säiettä.

Samoin, teemme muun aihioita. Tämän tekniikan avulla voidaan valmistaa eri kokoisia ja nousi laskutus.

Väijyä voidaan käyttää lanka kääritään hikiliinalla. Pin paperilautasliinat tarvitse liimata.

Tämä kukka voidaan käyttää koostumuksessa erikseen.

Master-luokan tekemisessä kukkakimppu

On mahdollista valmistaa monimutkaisempi versio väriä lautasliinat. Varmistaa, että olet tehnyt kaiken oikein, tarjoamme askel askeleelta ohjeet tehdä kukkien täällä.

Tämä kukka voi näyttää hyvältä kukkaruukun, ja lisävarusteena sisustukseen. Välttämättömiä kukka kun teet juhlatila.

Tarvitset: nitoja, liima, lautasliinat, perustan kimpussa, sakset.

Keskellä ympyrän piirtää siteen ja leikata sitä. Riippuen substraatin koosta, kukkia voi olla eri kokoisia. Antaa mielenkiintoisempi eräänlainen meidän kukkia, etsii reunan ympäri ympyrän leikattu punainen merkki.

Sitten leikata ympyrän.

Kiinnitys nitoja ympyrän keskellä.

Saimme tyhjä kukka. Nyt siirrymme rekisteröintiä.

Keskeltä nostaa jokaisen lehtikudosta osoittamalla valokuvaa.

Poimien kaikki kerrokset kangasta, saat tässä kukka.

Meidän täytyy tehdä muutamia näistä kukkia. Se riitti kimpussa, he tarvitsevat 16 kappaletta.

Lisätyötä pohjan kanssa kimpussa. Tämä voi olla yksinkertainen vaahto pallo. Voit tehdä säätiö ja henkilökohtaisesti. Voit tehdä tämän pallon sanomalehdistä, crumpling sitä, sitoa sen kierteellä, ja säätiö on valmis. Voit myös käyttää pohjan vaahtoa. Jos aiot ripustaa pallo niin sisustukseen, sitten etukäteen tehdä nauha tyvestä.

Seuraavaksi liitä kukkia pallo. Yksi toisensa jälkeen.

Tässä mitä saimme.

Jos laitat pallon kukkaruukun, hän voi tulla täysin osana sisustusta.

Jos et voi pysyä kukkia riittävän lähelle toisiaan, on mahdollista täyttää se sopivan väriavaruuden lautasliinoja. Esimerkiksi vihreät lehdet, jotka näyttävät oman kimpussa.

Älä missaa videon tarjosi meille, koska vain nähdä prosessin omin silmin, on mahdollista ymmärtää kaikkia vivahteita työn.

Miten tehdä kukat lautasliinat käsillään: täydellinen opas aloittelijoille

Kukkia - hieno luominen luonto - on tullut olennainen osa elämäämme! Kukat innostaa luovuuteen, kauniita asioita, maailma on täynnä sellaista kauneutta olennaiseen! Ei ole yllättävää, että siirrämme heidät maailmaan akvarelleja ja piirustuksia kankaalle ja paperille, posliini ja kankaalla. Ompelija ympäri maailmaa ehtymätön mielikuvitus luoda kauneutta kukka erilaisia ​​tekniikoita ja eri materiaaleista:

Ja kuinka paljon on vielä edessä uudessa tsvetodelii ole auki!)

Nykyään "Krestik9raquo; kertoo eniten kenties kustannustehokas ja yksinkertainen, mutta yhtä jännittäviä tapoja luoda epätavallinen kukat lautasliinat käsillään. Kyllä, tavallisuudesta paperipyyhkeet!

Tällaiseen luovuutta vaaditaan vähintään materiaaleja, eikä aina tarvitse ostaa pyyhkeitä erityisesti - paitsi juhliin kun haluat tehdä paljon värejä.

Tärkeää vihje: jopa tähteet lautasliinoja jäljellä töiden jälkeen, voit käyttää sitä on tehdä muita sisustustuotteita, esimerkiksi luoda kukka pallot.

Paperipyyhkeet on monenlaisia ​​ja lähes kaikki niistä ovat erinomainen materiaali valmistuksessa värejä. Kuitenkin valmisteltaessa työ on tarpeen kiinnittää huomiota joihinkin erottuva yksityiskohtia ja valitsemalla näitä kudoksia joka sopii sinulle parhaiten.

Lautasliinat päällystämätön kuvio

 • Suuremmat ja pienemmät - yleensä joko 33 x 33 cm tai 12 x 12 cm
 • yksi kerros tai useita kerroksia, kerrokset voi myös vaihdella yhdestä ensisijainen väri ja valkoinen "podlozhki9raquo; ennen, esimerkiksi, kaksi pääväriä ja valkoinen "podlozhki9raquo, tai useita kerroksia samaa väriä ilman valkoinen" podlozhki9raquo;
 • eri rakenne ja tiheys
 • kuvioitu tai ilman

Mitä olisit pyyhkii valmistukseen värit - olet varmasti kaunis lopputulos!

Tämä ruusukimppu on valmistettu valkoisesta yksikerroksisen lautasliinat, ja värillinen hapsut on muodostettu reuna markkereita

Kapeampi kaistale tussilla, niin lempeä ja ilma näyttäisi kukka.

Miten nämä nastat voit oppia video ZHMENTUS VIDEO:

Neilikka yksikerroksisen väri lautasliinat

Kukka yksikerroksisen lautasliinat

Rehevä kukkia iso monikerroksinen lautasliinat

Värit suurten monikerroksinen lautasliinat - kaunis koristelu juhlava tai romanttista otteeseen!

On pyyhkeet ja eri muodoissa: Tavanomaisten neliö, meillä on pyöreä, soikea, sydämen muotoinen, ja niin edelleen - niin sanottu "pitsiliinassa" .. Ne ovat ihanteellisia pohjana on hienostunut sisustus, mukaan lukien tuotantoon kukkia.

Ruusuja Lacy lautasliinat

Paperipyyhkeitä voidaan kuvioida ilman häntä hyödyntäen niistä ovat yleensä teemalla, mutta myös näiden kudosten myös tehdä kauniita kukkia.

Lautasliinat keittiö teema

Lautasliinat tehdä lempiväreistäsi

Paperipyyhkeet kukka teema

Yksi vaihtoehdoista miten kukat lautasliinat painettu kuvio, voit katsella videoita 365 Tips:

Kun ostat paperilautasliinat tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä se on maustettu tai ei.

Pääsääntöisesti täytäntöönpanon luovia ideoita ehdotti tuoksu valmistaja ei useinkaan sovi, tällaisista kudoksista on hävitettävä. Ompelija antaa joitakin kukka tuoksu paperi kukkia, esimerkiksi käyttämällä aromaterapiaöljyjä.

Ja tietenkin, sekä paperilla, luoda kukkakoristeet käytetty ja kangas lautasliinat.

Rose kankaalla

Decor ruokailuvälineet kukka kudoksesta pyyhkii

Ainutlaatuisia juhla toimivat samoin, ja tavalliset arjen pöytä, merkitse armolahja, täynnä käsintehtyjä kukkia lautasliinoja koristella sisätilojen talonsa - kaikki nämä ja monet muut ideat voidaan toteuttaa perinteisillä paperiset lautasliinat.

Miten saada kukkia pois tavallisten paperipyyhkeet

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä tehdä kukkia paperiservetit: kaikki riippuu siitä, millaisen kukan haluat luoda ja mitä pyyhkeitä tämän valita.

Monet värit lautasliinoja voidaan tehdä samalla tavalla kuin mitä tahansa muita kukkia paperista, kankaasta tai muusta sopivasta materiaalista.

Tarjoamme sinulle helpoin tapa unikkotuotanto paperia.

Työtä, tarvitsemme:

 • paperipyyhkeet punainen
 • lanka taidetta tai mitä tahansa muuta sopivaa johto perheesi inventaario
 • Teip nauha tai vihreä viripaperi
 • pihdit leikata halutun langan
 • pihdit tai pihdit voidaan tarvita muodostamaan puolivälissä kukka
 • sakset

Vuodesta lautasliinat leikkaa kaksi ympyrää läpimitaltaan erilaista riippuen siitä, kuinka suuri tarvitset unikko

Laittaa pienempi ympyrä suurempi, aiemmin taittuvat puoli ja puoli taas määritellään ympyrän keskipisteen.

Jos käytät piirustus piireissä kompassi, jonka keskellä, vastaavasti tulee reikä neulasta.

Keskus pujotetaan, kärki taipuu muodostamiseksi keskellä kukka tai petelechki kierre ympyrä.

Mac, jossa on ydin-silmukan

Mac, jossa on ydin-kierre ympyrän

Teip-nauha-kääritty lanka varsi, joten pieni paksuuntumista pohja (me tuuli nauha hieman suurempi).

Sen sijaan, nauha voidaan käyttää aaltopahvin tai paperipyyhkeitä vihreä: tässä tapauksessa korjata niitä lanka tarvitsee liimaa.

Nostamme terälehtiä ja muodostavat kukka; voit varovasti puristaa terälehtiä kädessään ja levisi. Tehtyään useita samanlaisia ​​kukkia, saat todellinen kimpun luonnonvaraisten unikkoa.

Tehty niin unikko kukka näyttää hyvältä, mutta jos haluat, voit keksiä ja lisätä kukka lehdet, "kaste" tai "poselit9raquo; terälehtensä koriste strekozku, perhonen, kaunis kovakuoriainen.

Samoin voit tehdä rehevä puutarha unikko, määrän lisääminen terälehtien - meidän tapauksessamme yhteisössä pysyy koossa keskellä. Hanki fantasia monimuotoisuus seredinok kukan terälehdet muodossa (se on mahdollista, esimerkiksi mallin leikkaa kukin terälehti erikseen) ja niin edelleen.

Kirjoittaja - Lia Griffith

Ja muutama ideoita luovuuden tsvetodelii paperin lautasliinat:

Syksy charmia krysanteemit

Kuvan alkuperäinen kimpussa

Kori yksivärinen ja kaksivärinen ruusut

Pieni ruusuke menetelmällä tuotettu leikkaus spiraalimaisesti

Sisustus juhlasali (kuva - Lia Griffith)

Voit jopa antaa kukkia lautasliinat ainutlaatuinen, yksinomainen värejä ja sävyjä! Ja se voidaan tehdä tavallisella guassi. Miten? Katso video joten se on helppo:

Suosittelemme lisäät kotivideo kokoelma merkittävän sarjan video tutorials Sepustus miten kauniisti taitettu kangas lautasliinat.

Vihje: kuten on esitetty näitä videoita, jotkin suoritusmuodot sisustus pitopalvelut kangas lautasliinat on täysin mahdollista kokeilla ja lautasliinat.

Ole luova, unelma! Luo oma, ainutlaatuinen mukavuutta ja kauneutta! Anna itsellesi ja ympäröivää maailmaa lomaa!

Artikkelin kirjoittaja - Tatiana Pozhidaeva (Podsolnushek)

"Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

luokka

Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

Kukkia lautasliinat

Kukat lautasliinat mestarikurssi askel askeleelta kuvat

Ruusuja lautasliinat

Muut kukat lautasliinat omin käsin askel askeleelta kuvat

Katso myös:

Kukaan ei ole vielä kommentoinut artikkelin, on ensimmäinen!

 • palaute
 • mainonta
 • Lataa Media Kit

Sivusto käyttää evästettä. Jatkamalla tämän sivuston selaamista, suostut evästeen käyttämisen.

Leave a Comment

65 − = 59