Miten sekoittaa ruskea väri maalien

Miten saada ruskea väri maali sekoittamalla värit

Teoreettista tietoa värit antavat käsitystä siitä, että päävärit ovat: keltainen, punainen ja sininen. Minkä tahansa kahden näistä väreistä antaa ylimääräinen sekundäärinen väri. Väriympyrässä käsittää kaikki toissijaiset värit, jotka on saatu sekoittamalla tertiääristä väri.

Miten saada ruskean käytössä päävärit

Jos haluat oppia, miten saada ruskea väri maali ja joitakin värejä tarvitsevat, sinun täytyy hyödyntää värikolmiosta. Tärkeimmät värit ruskea on vihreä ja punainen, tai vastaavan yhdistelmän sininen, keltainen ja punainen.

Miten saada ruskea väri maali sekoittamalla ensisijainen ja toissijainen värit? Ollakseen sekoittaa:

 • vihreä ja punainen;
 • keltainen, sininen, punainen (väripigmentit täytyy ottaa yhtä suhde);
 • oranssi ja sininen;
 • harmaa ja oranssi;
 • magenta ja keltainen;
 • keltainen, oranssi ja violetti (pääasiallinen väri voidaan jakaa enemmän, värin perusteella ympyrä);
 • vihreä, violetti ja oranssi (vihreä - yhdistelmä keltainen ja sininen, violetti - sininen punainen ja oranssi - punainen keltainen).

Miten saada tummanruskeita

Halutun tumma ruskea punainen, oranssi ja keltainen pigmenttejä lisätään pieni määrä mustaa mustetta. Värikylläisyys saadaan sekoittamalla keltainen, punainen ja sininen eri suhteissa empiirisesti:

 • Sinappi väri yhdiste muodostuu punainen, keltainen ja musta pisara vihreä.
 • Sekoittaminen punainen, keltainen, valkoinen ja musta antaa tummanruskeaksi.
 • Punaruskea sävy saadaan ylivalta punapigmenttiä ruskea maali.

Keltainen, sininen ja punainen ovat tärkeimmät Kohler, että vastaus kysymykseen: miten saada ruskea väri maalin? Siksi ruskeaan lisää tarvittavat erilaisia ​​sävyjä, käytä ylivalta keltainen, sininen tai punainen yli muut värit (punainen väriaine tekee väri lämmin ripaus ruostetta, sininen - lisää syvyyttä ja kirkkaus).

Miten saada vaalean ruskea väri

Valkoinen lisätään, kun sekoitusväriä kun haluat luoda kevyempiä sävyjä. Sininen, punainen ja keltainen valkoisin värimaailma antaa vaaleanruskea väri. Enimmäismäärä keltainen pigmentti musteen koostumus muodostaa okran, joka edistää vaaleita sävyjä.

Luominen ruskean kirkkailla ensisijainen ja toissijainen värit eivät aina anna selkeää ja kaunis väri, jolla on työhön. Väri teoria perustuu maan, niin vastaus kysymykseen, miten saada ruskea väri maalin auttaa antaa luonnolliset värit mukana valmiissa maalin taidetta Sienna, okran ja umbra. Nämä maalit sisältävät luonnollisia, luonnon maa pigmenttejä, joten työ ei saisi rajoittaa vain hänen taitojaan väriä.

Luoda kaunis ruskean sävyjä opittava löytämään tasapaino värit (väri, jos väri on vihertävän sävyn, korjata se lisäämällä punaista pigmenttiä, ja poistaa ruosteen punaisen sävyä, lisää vihreä). Ruskea vaihtelut ovat moninaiset ja saat aina oikean ja haluttu sävy työskenneltäessä ensisijainen ja komplementtivärit, luonnon pigmentit.

Kun sekoitetaan tahansa väri muuttuu ruskeaksi?

Kun sekoitetaan väripigmenttejä joka voi kääntyä ruskea maali?

Voit selvittää mitä värejä sekoittaa saada värin haluat, se on parasta käyttää värikolmio, joka osoittaa hyvin selvästi sekoittuminen maalisirut saat haluamasi väri.

Brown, on välttämätöntä sekoittaa vihreää ja punaista.

Taiteilija voi sekoittaa vihreää ja punaista maalia saada ruskea. Lisäksi on useita muita tapoja saada ruskean eri sävyjä.

Ruskea voidaan saada sekoittamalla toissijaisen väri perusvärin. Esimerkiksi, on mahdollista sekoittaa punainen ja keltainen yhteen, jolloin saatiin oranssia, joka antaa väliväri, ja lisää sitten sininen (perusväri), joka muuttaa sen ruskea väri.

Toinen yksinkertainen tapa tehdä ruskea - on sekoittaa mitään oransseja ja mustia. Voit lisätä enemmän mustaa mustetta luoda tummanruskea tai lisätä valkoinen vaalentaa värejä pehmeämmän sävyn.

Get Brown on mahdollista, käyttäen useita tapoja värien sekoittaminen:

Klassisen sekoitettu ruskea

Saamiseksi eri sävyt seoksessa punainen, sininen ja keltainen värit antavat eri suhteissa näistä väreistä:

 • sininen lisää syvyyttä ja kontrastia ruskea;
 • hallitsevuus keltainen - tulee okra;
 • kasvaessa punainen lämpenee sävy ripaus ruostetta.

Lisäksi, jotta saadaan haluttu värisävy on punainen, keltainen, oranssi mustaa mustetta olisi lisättiin tipoittain. Ja saada sävyltään lisätä hieman valkoista.

Ruskea muodostettu sekoittamalla punainen ja vihreä

Vain eilen sekoittamiseen värjättiin lasi, ruskea väri saadaan punainen ja vihreä väri. Silti se kääntyy pois ei ole kovin mukavaa ruskea väri. Luonnollisille ruskea suosittelen että ensin tehdä punaisenoranssina (keltainen), ja sitten vihreä-keltainen. Ja sitten kokeilla sekoittamalla nämä värit halutun ruskea väri. Mutta vielä on joitakin vaihtoehtoja ruskean värin, en varmasti ei kerro kaikkea, ja voit käyttää mustaa väriä tummanruskeaksi.

Saada ruskea väri, sinun täytyy sekoittaa punainen ja vihreä. Ruskea voidaan saada myös sekoittamalla punainen, keltainen ja sininen. Värin intensiteetti riippuu maalin määrä voidaan sekoittaa. Näin ollen haluttu väri voidaan saada aikaan vain empiirisesti.

Jos haluat saada punaruskea väri, tässä tapauksessa, sinun täytyy sekoittaa punaista ja ruskeaa.

Ja tässä pieni plakin värien sekoittaminen.

Mitä värejä sekoittaa saada ruskea?

Keltainen + Punainen + Sininen.

Jos sinun on vaaleanruskea, lisäys on tarpeen lisätä valkoista keventää.

Jos sinun täytyy tehdä tummanruskeita, lisää hieman mustaa.

Maalata on kääntynyt kullanruskeaksi, on tarpeen lisätä keltainen.

että ruskea ja sen sävyjä, sinun täytyy sekoittaa:

 • keltainen, sininen ja punainen - jos lisäät valkoinen väri, niin saamme vaaleampi sävy, ja jos musta - tummempi
 • keltainen, punainen, musta ja pisara vihreä - saat sinappi väri
 • keltainen, punainen, musta ja valkoinen - tummanruskeaa
 • punainen ja vihreä

Olen hiljattain auttanut lapsi piirtää kuvan koulusta guassi, ja niin, meillä ei ollut ruskeaa maalata maahan. Me vain sekoitettu vihreä ja punainen maali - saada ruskeaksi. Ja hänen sävy säädettiin musta ja valkoinen väri, eli lisäämällä valkoinen - kevyt ja päinvastoin.

Tärkeimmät värit ruskea väri on vihreä ja punainen, tai vastaavan yhdistelmän sininen, keltainen ja punainen. Jotta ruskea väri on sekoitettu:

 1. vihreä ja punainen.
 2. oranssi ja sininen.
 3. harmaa ja oranssi.
 4. magenta ja keltainen.
 5. vihreä, violetti ja oranssi.

Saadakseen ruskean värin voi sekoittaa sininen ja oranssi, keltainen ja violetti, punainen ja vihreä.

Kukin värisävy vaihtelee hieman. Lisäämällä oikea väri, voit saada tarvittavat ruskea.

Ruskea väriaine saadaan sekoittamalla punaista, keltaista ja mustaa. Joten lisäksi 🙂

Do ruskea sekoittaminen muiden

Ruskea, mutta ei kirkas, mutta varsin suosittuja. Sitä käytetään peruskorjaus huoneistot, maalaus sisustustavaroita, vaikka piirtämällä akryylit ja muut maalit ja guassi, jossa hiusten värjäys, sekä muita toimia. Jolloin saatiin ruskea sekoittumisen käytetty tekniikka. Väri ottaa molemmat tumma ja vaalea, ja jotkut vain tietää, että myöhemmin artikkelissa.

Miten saada klassinen ruskea

Yksi tärkeimmistä ja helpoimmista tavoista tehdä on sekoittaa ruskea vihreä ja punainen väriainei. Nämä värit ovat joka väripaletti, kertymistä, joilla kiinnitetään paperirainaan. Käyttö tummanvihreä ja tummanpunainen ei ole sallittua, muuten saamme lähelle musta väri, mutta se ei tummanruskea.

Toinen menetelmä on sekoittamalla kolme väriaineet: punainen, sininen ja keltainen. Tämä menetelmä tulee edellä esitetystä, sen sijaan että käytettäisiin vihreä sininen ja keltainen, joka, kun se yhdistetään, jolloin saatiin vihreä, lopulta saamme väri Edellä kuvatun kaavan mukaisia. Tämä väriyhdistelmä hyvin, kun paletti on päättynyt vihreä.

Toinen tapa tehdä on sekoitus ruskea, oranssi ja harmaa tai oranssi ja sininen, joka on tärkeämpi tavallista paletti maaleja.

Viimeinen tapa saada klassisen ruskea - liitä magenta ja keltainen musteet. Sen sijaan voit käyttää purppura violetti. Tämä vaihtoehto on vähemmän suosittu, koska se on vaikea hallita tuloksena värien sekoittaminen, pienintäkään yliannostuksen ja värisävy ei ole sama.

Menetelmiä ruskeat

Teemme sävyt

Perinteiset paletti on hyvä, mutta ei aina tarvitse käyttää sitä, esimerkiksi maalaus seinät käytävällä on aiheellista kevyempi sävy, ja antaa realistisen kuvan värejä, joka kuvaa maan tavallisesti pimeässä maali. Seuraavat ohjeet kuinka saada sitä Brown oli tummemmaksi tai vaaleammaksi:

 • Miten saada tummanruskeita? Älkäämme keksiä pyörää ja tarjota tehokkain tapa - on lisäämällä mustan säveltäminen. Suosittelemme sekoittamalla pieniä pisaroita, muuten tuloksena riski pilata maali ja täytyy heittää sen. Kun on lisätty pieni annos mustaa, sekoitetaan huolellisesti tasaiseksi, vasta kun päätös ottaa enempää tarvetta tummumista.
 • Miten saada vaalean ruskea väri? Täällä myös me maistui mennä polku ja tarjoavat menetelmän käytöstä valkoinen tai valkoisia pigmenttejä. Lisäämällä Kirkastaa voidaan tehdä tehokkaammin verrattuna sähkökatkos. Tämä johtuu siitä, että jos uudelleen selvensi ruskea, voit aina palata pari sävyjä tummempi. Tärkeimpiä puolestapuhujia valkoinen valkoista maalia, paitsi sitä voidaan käyttää keltainen - jotka antavat sävy okra, punainen - anna sävyjä ruosteen ja sinisen tehdä syvemmäksi ja vastakkaisia.

Taiteen ystäville yhdessä Olga Bazanova valmistellut opetusvideota sekoittaa ruskea muu:

Edut ja haitat ruskeaa sekoituksen

Oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, mutta eivät ruskea maali kädet ei ole aina paras idea. Katsotaanpa, joissa kannattavan sekoitus, ja kun se on parempi ostaa valmiina väriaine:

  • Paint akryylimaaleilla kankaalle - voit tehdä täällä, ja ruskean sävyt määrät ja pro osia värejä;
  • Tehdä korjauksia ja jäi ylimääräisiä värejä, joista voi saada ruskea suunniteltu käytettäväksi suunnittelussa;
  • Tehdä mitään muuta kuin kauppa suorituskyky väripaletti on väärä;
  • Jos suunnittelu huone edellyttäen ruskea seinät, ei ole tarpeen ostaa muita värejä sekoittaa niitä rautakauppaa tarpeeksi värit ruskea valita oikea;
  • Jos värjätä hiukset, älä sekoita eri osia, vaikka samaa väriä, jos sitä ei ole säädetty asetuksissa;
  • Jos et ole varma etukäteen, että se käyttää ruskeaa.

ruskeat

    1. Jotta kaunis ruskea maali käyttäen tarkkoja mittoja.
    2. Jos saavutetaan haluttu sävy, lisää sitten väriä "laimennin" vielä vähän, tai muuten vaarassa pilaa kaiken.
    3. Yrittää testata tuloksena väriaine värjättiin pieni osa, koska väri pankin ja pinnalla voi vaihdella.
    4. Työskenneltäessä kuvan, yhteys voidaan toteuttaa maaleja suoraan kankaalle, jolloin saavutetaan mielenkiintoinen vaikutus.
    5. Ennen yhteyden muita värejä, lue ohjeet, väri kuivuneen maalin vain poiketa vahinkoa, pitäisi ottaa tämä huomioon.

Menetelmiä ruskeat ja varjossa, niitä voidaan käyttää missä tahansa maalaustyöt, vaan pitäisi keskittyä mahdollisuutta sekoittamalla tai ostaa valmiita. Lisäksi emässeokseksi tehdä monia sävyjä vaihtelevat vaaleasta tummaan, päinvastoin kuin syvä. Älä pelkää kokeilla, koska kaikki kuuluisat mestariteoksia sisustus, maalaus ja muoti juttuja seurauksena suuri määrä näytteitä. Kerro meille kommentteja, ja mitä värejä käytät tehdä ruskea väriaine?

 1. Stensiilit ja mallit koristeluun tehdä käsillään, käsityötä koristelu ja luovuutta arvioidaan aina positiivisesti. Työ käsintehtyjä (käännös: käsintehtyjä) tällä kaudella.
 2. Kaikki pelimerkit miten maalien sekoittaminen saada violetti väri jokaisella on koskaan ajatellut, miten saada sitä tai tätä väriä taiteilijalta. Itse asiassa monet sävyt saadaan.
 3. Mikä tapa saada punainen väri sekoittamalla maali Kaikki tietävät, että yhdistämällä kolme pääväriä (punainen, keltainen ja sininen), voit saavuttaa mitään väriä. Tämä teoria on edelleen.

Kahdeksan tapoja kokki musta matta maali eri pinnoille

Musta maali on välttämätön aine kotitaloudessa. Se voidaan saatu erikoisliikkeestä tai ...

En edes tiedä, että sekoittamalla nämä värit, saat ruskea. Erinomainen artikkeli hyödyllinen.

Itse asiassa helpoin saada ruskea, on sekoittaa punainen ja vihreä. Mutta hunaja helttasieni, sillä kaikki riippuu väriaine, jos se ei ole niin laatu ja väri ei ole erityisen hyvä.

Vau. En koskaan ajatellut, että on olemassa niin monia tapoja saada ruskea. Erittäin hyödyllistä tietoa. Itse olen monta kertaa sen tosiasian edessä, että hän ei voinut löytää oikea sävy. Mutta voit saada sen itse.

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli, on erityisen hyödyllinen noin akryylimaaleja maalaus kankaalle paperille Kiitos!

Jopa asteella, opetettiin sekoittaa värejä ja saada haluttu väri. Muistan vielä, että sinun täytyy sekoittaa punaista ja vihreää, että saisi ruskea. En edes tiedä, että on olemassa muitakin vaihtoehtoja sekoittamista, jotta saadaan ruskea. Nyt tutkia pikkupoika kaikki vaihtoehdot!

Muistan, että meillä on vielä koulussa opetettu miten saada ruskea, vaan sekoittamalla magenta ja keltainen voi kuulla ensimmäistä kertaa yrittää. Tämä on luultavasti vielä sovelletaan tavallisiin maalit, hiusvärin pitäisi valita sekoittamatta.

Olin aikoinaan erittäin hyödyllistä sellaista tietoa kun aviomies maalattu viikonlopun talossa ei ollut noin 300-500 grammaa, on matkustanut paljon kauppoja, varastoissa, työpajoja, markkinoita ja niin edelleen, kaikki pyytää tarkkaa nimeä luettelossa.

Tarkka nimi ei ollut, ja valinta käsin, studiossa, maksavat liikaa, meidän oli oppia sävytetty maalilla. Kävi ilmi oppia voimaa kaikille.

Tarvitsi ruskean eri sävyt, yritti ensin halutun värisävyn, vain lisäämällä ruskeassa maalin tai vaalea tai tumma maali, eikä näin ei käynyt.

Niille löytyy Internetistä oikea materiaali, ja kaikki ihmeellinen tapahtui, melkein mistä ensimmäistä kertaa. Kiitos.

Leave a Comment

70 − 62 =