Miten kutoa kori tangon

Basketry viiniköynnösten: Lessons aloittelijoille

Pajukori Punotut aloittelijoille ei ole mitään vaikeaa. Ja kuin haluaisimme olla kotona tehtyjä esineitä omin käsin! Erilaisia ​​koreja käytetään yhä laajalti jokapäiväisessä elämässä. Piknik, vaellus metsässä tai vain kaunis koriste lahjoja - kaikki tämä liittyy välttämättä tällainen taloustavarat. Joten miksi ei oppia tekemään koreja omin käsin sijaan ostaa yksitoikkoinen malli kauppoihin? Viiniköynnöksen, voit luoda paljon Uniikkiteoksia jotka miellyttävät silmää ja lämmin sielu.

Joten ensin sinun täytyy valmistautua tarvittavat materiaalit työtä. Miten valita kaltereiden työstä valmistella ja tallentaa, on kuvattu yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Mutta nimenomaan työskennellä koreja pajun oksia tulisi valita oranssi, violetti tai punainen. Myös oksat tulisi olla riittävän joustavia, jotta ne eivät riko oikein kädet kudonta. Karhunvatukka oksat ovat myös ihanteellisia kudonta. Niiden kerääminen on paras talvella, varmista, että ne eivät ole liian pitkiä eikä liian paksu. Koripajukorit kuoritaan.

Kuvaavia esimerkkejä valmistukseen koreja

Jotta kunnolla kutoa kori, mikä parasta, tietenkin oppia todellinen esimerkki. On paljon video oppituntia kudonnan koreja lozy.S avulla joitakin niistä voi tehdä kaunis asia, joilla ei ole mitään kokemusta. Tässä ovat opetukset, jotka auttavat sinua nopeasti päästä temppuja kudonta koreja:

Kutoa pyöreäpohjaiseen:

Tässä on esimerkki pajukori:

Kuten jo edellä mainittiin, spin alkaa pohja. Pohja kori voi olla pyöreä tai voi olla soikea. Kudonta koreja pohjasta viiniköynnösten voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen.

Kierros pohjaan 5x5:

1. Aloita ristit, jossa tikut on käytetty 5 pitkittäissivun 5 ja tarttuu poikittain. Tikut tulee olla samankokoisia. Missä tahansa näistä 5-sauvat tunkeutuvat reiän:

Loput 5 tikkuja kytketty yhteen ja työnnetään tuloksena reikä:

kanssa

Saan tarvittavat risti, alusta pohjaan.

2. Seuraava vaihe: Twining risti. Tämä edellyttää kahta pitkiä ja ohuita oksa. Laitamme heidät leikattu ja punos yli.

3. Kun punos ristiin, Twining olisi jatkettava, mutta tekniikka "köyden kahteen oksa."

Sen jälkeen, kun kuviossa spesifioitu ensimmäisellä kudottu kerros, jatkuvat edelleen, vasta oksa.

Olisi huolehdittava, jotta oksat että olemme Entwine ovat samalla etäisyydellä toisistaan.

Ja tässä on yksityiskohtainen opetusvideota:

Pohjalaatan on valmis, aloitamme toisen vaiheen

Täten pohja valmiina käsissäsi. Nyt sinun täytyy selvittää, miten kutoa koreja seinään. Tähän tarvitaan baareissa pidempään, sillä rungon korin, niitä kutsutaan telineitä. Ne työnnetään pohjaan varovasti naskalilla.

Kun kaikki telineet on lisätty, sinun täytyy proplesti toinen sarja, joka vahvistaa niitä. Sitten laitamme pohjalle kuorman - se voi olla kontti tai jotain muuta raskasta. Tärkeintä on, että kuorma on pienempi halkaisija kuin korin pohjalle. Kun kaikki pulla telineeseen ja liitä.

Kudonta koreja seinät tarvitsevat enemmän oksia. Laji kudonta koreja seiniä on muutamia, mutta harkitsemme yksinkertaisin - "Palttina".

Se vaatii vain yhdellä vavalla.

Kun haluttu korkeus rummun seinämää on saavutettu, sinun täytyy tehdä huuleen.

Ja tietenkin, loppuvaiheessa: punottu kahvat.

Ensimmäinen kori on valmis. Olkoon se voi silti tulla ulos ei aivan täydellinen, mutta se tulee kokemus, joka on vakiintunut käytäntö. Internetissä on monia lähteitä, jotka kertovat, miten kutoa kori Punotut käsillään. Tarvitsee vain toivoa ja olla kärsivällinen. Ja pian se on mahdollista esitellä ystävillesi uusi luomus, tehty omin käsin. Onnea ja menestystä!

Tämän sivuston on mahdollista vain suoraa aktiivinen linkki sivustoon naisten Diana

korit Punontateosten aloittelijoille needlewomen

Basket kudottu oksia, erittäin toimiva ja hyödyllinen tilalla. Sitä voidaan käyttää, kun camping metsässä sieniä tai marjoja, laita se vihanneksia ja hedelmiä. Myös tällaisen korin voi olla järkevää mennä kauppaan. Kori tanko voidaan käyttää varastointiin erilaisten esineiden, kuten varjoja. Lopulta tuotanto koripajukorit voi olla ylimääräinen tulonlähde. Valmistelu viiniköynnöksen kudonta koreja on salaisuutensa ja vivahteet, jotka opit tässä osassa artikkelin. Yleensä kudonta koreja viiniköynnösten aloittelijoille tuntua pelottava tehtävä, mutta jos yrität onnistutte.

Monet kotiäidit halusi saada kori tilansa, kysyä miten kutoa koreja viiniköynnösten käsillään, ja jos se on suinkin mahdollista. Vastaus: Tietenkin on mahdollista! Kaikki mitä tarvitset on hieman kärsivällisyyttä ja materiaaleja, jotka löytyvät helposti.

Useimmiten nämä koreja punonta needlewomen käytetään pajunvarret tai karhunvatukka. Sopivia paju kutoa kierteet ovat oranssi, punainen tai violetti kuori ja helposti taivuttaa, joka muodostaa kulman 90 0, joten ne eivät rikkoudu. Paras aika kerätä oksat koko talven craftswomen tunnustettu. Pajukori tehty kuivattuja oksia. Ennen aloitusta kutoa kori, on suositeltavaa liota oksia, niin niistä tulee joustavampia, ja kutoa koreja on helpompaa. Huomaa, että jos jätetään kuori, niin liota on yksi viikko, jotta pinnasta helposti näkyneet oksat.

Työtä tehden kori

Luoda tällainen upea koreja tarvitset:

  • Valmistettu pajua risuja tai karhunvatukka
  • naskali
  • teroitettu veitsi
  • Reunaleikkuri

Ensimmäinen vaihe - pohjan verkolla. Ottaa 8 oksia, joista neljä keskellä porausreikien noin 3 cm. Muut neljä sauva työnnetään viillon. Tuloksena oli rajat. Nyt ottaa kaksi oksa ja aseta ne samaan viilto ja alkaa punos neljä sauvaa pohja. Kun verkolla on kaksi riviä noin neljä tankoa, alkaa punos kunkin oksa erikseen. Yrittää pitää tangot tasaisesti pitäisi olla sileä pyörä. Nyt kun olet kehrätty kaksi sarjaa, on tarpeen lisätä uusia sauvoja. Ota kiinni teräväkärkisiä ja työntää sen kahdella viimeisellä rivillä välillä muita baareja. Nyt taivuta sitä, ja vanha päättyi tanko, siististi leikattu. Seuraava suosittelemme korvata tangon ympyrän.

Kun opletete kaksi riviä sauvojen ympäri, alkaa kutomaan ohittaen rod oksa emäksiä ja sen ulkopuolella. Jatka letitys kunnes tulet halutun koon korin pohjalle. Edelleen, saada se lisätä 16 baarin perustusten toiseen. Laita se viimeisellä rivillä tankojen väliin.

Nyt alkaa kutomaan koreja seinään. Punonta seinät, tarvitsemme pajunvarret keskipaksua. Sinun on jälleen otettava teräväkärkiset lopussa paksu oksia ja pitkin jokaisen tangon emäkset laittaa uusi haara. On tärkeää, että kovera sivuoksat alaspäin. Kärjet oksat vanhan sadon ja jatkaa kutoa uusia jo. Mutka uusi oksa kahden vierekkäisen sauvan alas ja vasemmalle, sitten käännetään ylöspäin. Jatka taivuttaa ja loput baareissa. Nyt huomaat, että kaksi viimeistä oksa mahdotonta mutka, voit yksinkertaisesti twist ensimmäiseltä kierrokselta. Seuraavaksi meidän on yhdistettävä baareja yhteen, jotta ne eivät pääse putoamaan. Sitten kestää kolme uutta sauva, vasen-oikea kumartua muita baareja sijaitsevat lähellä, aloitamme kolmannen tangon ja menossa takaisin. Toista sama asia, ja kaksi muuta baaria. Nyt lisätään kuhunkin virkaan kehällä sauvan. Stand - haara, joka kulkee alhaalta ylöspäin. Sauva sauvan tangon ja siirtää sen vasemmalla edessä teline, nyt jo kolmatta ja aikaistetaan. Sama toistetaan ensi bar.

Jatkamme lisätä oksia, kunnes kori ei ole koko punotut. Sitten alkaa kutomaan tahansa sauvan juuri oikealla, juuri - mennä edestakaisin. Oikea, ota toinen sauva ja tehdä saman, risteilee kori ympyrä. Takaisin alussa, ottaa tanko, joka on alaosassa, ja sitten alkaa kutoa. Jatkamme kutoa tällä tavoin, kunhan oksia zapletutsya ei kärkeen. Nyt varovasti leikkaa ylimääräistä päät oksia ja sulkee sarjan kolme baaria. Lopussa mutkan sauvat telineet ja kutoa ne alas.

Viimeinen vaihe on luoda älykkäitä kori - kutoa kahva. Voit tehdä tämän, ota paksu paju paeta tai karhunvatukat, mutka ja kuvitella, kuinka kauan tarvitset kynää. Kun pää sadon. Vain olla varovainen mittaukset jos leikata enemmän kuin tarpeen, kori eivät pidä haluat. Terävöitetään edelleen loppuun sivuliikkeen ja aseta ne vastakkaisilla puolilla baareja. Nyt työnnetään vieressä kahvaan viisi pitkää versoja. Heidän täytyy kääri ne meidän kynä. Tarpeeton versoja langanpäät reunan alle korin. Me suorittaa tämän toiminnon molemmin puolin. Sen jälkeen otamme ohut withy ja alkaa kääri päät punos. Piilottaa päät muutaman kierroksen jälkeen ja karsia oksia.

Siinä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää luoda yksinomainen koreja omin käsin. Suoritettuaan näitä yksinkertaisia ​​ohjeita, saat paitsi käyttökelpoinen kapasiteetti tallentamiseen erilaisia ​​tuotteita, mutta myös kaunis koristelu kotiisi!

Tässä osiossa esitellään video oppitunteja kudonta koreja viiniköynnösten. Ne ovat hyvin järkevästi selittää sinulle joitakin hienouksia, joita ei mainita tässä artikkelissa.

Mitä sinun tulisi tietää kudonta koreja pajusta: materiaalitekniikka, valmistusprosessi

Ennen vanhaan, punonta eriä käytetään laajasti toimeentulorajan taloudessa. Tänään, kudonta koreja pajusta - on sekä taidetta ja harrastus ja liiketoimintaa. Kokenut master-prosessin koreja likipitäen täydellisiksi, ja itse tuote maksaa. Värikäs, kirkas, koreja erimuotoisia käytetään koriste-elementtejä. Mutta on olemassa joitakin malleja, joita käytetään jokapäiväisessä elämässä.

Lozopletenie - erittäin yksinkertainen vene, jonka voi täysin hallita itse. Valmis koreja, maljakoita, laatikoita on arvokas paikka sisätiloissa, ja mikä tärkeintä, ne ovat yhdessä kopiossa. Valmistettu käsin he ilahduttavat silmää, lämmittävät sielun ja säilyttävät ihmisen käsien lämmön.

Vaadittava materiaali kudosten korjuista viiniköynnöksistä

Kudotut pajut korit käyttävät pitkiä ja suoria tankoja ilman solmuja ja ulokkeita. Parhaimmat haarat ovat korkeintaan yhden senttimetrin paksuus, jotka ovat hyvin taivutettuja eivätkä säröitä taitteissa. Koristeiset oksat, joissa on oranssi, punainen tai violetti sävy, ovat sopivia veneet.

Mestarit, jotka hallitsevat kehruutaitoa, valmistelevat itse materiaalia. Paras aika kerätä pajukori tunnetaan talvikaudeksi tai kevättalvella. Työskentelyä varten palkit liotetaan ja kuivataan.

Käytä käsittelemättömiä ja puhdistettuja tanguja käsin. Kuorimattomista oksista kutoa yksinkertaisia ​​koria kotikäyttöön, aidat, varjot. Puhdistettua materiaalia käytetään koriste-esineisiin: maljakoihin, laatikoihin, lokeroihin, huonekaluihin. Ajan myötä kuoritut oksat hankkivat kultaisen sävyn, joka antaa tulevalle tuotteelle erityistä charmia.

Työssä käytetään seuraavia työkaluja:

Weaving koriprosessi pajusta

Kääremyyden parantamiseksi pikkukivistä kannattaa tutustua terminologiaan:

  • neulepuikot - suorat palkit, jotka poikkivat keskeltä säteiden muodossa, joista korin pohja on pehmustettu;
  • Räkit - taivutetut pinnat, joita tarvitaan seinien muodostamiseen;
  • neulonta tai kudonta - tangot, jotka punos pinnat ja tukia.

Klassinen kudontapuun prosessi paju alkaa pohjasta. Sitten pinnat taipuvat ylöspäin ja luo seinät. Viimeisessä vaiheessa muodostuu tuotteen reunaa ja lopuksi kahva.

Pohjasta kudotettaessa täytyy kiristää neulepuseroita ympäröivät oksat niin tiukasti kuin mahdollista. Neulontapuikkoa ei ole suositeltavaa ylös tai alas. Näin varmistetaan korien laatu ja luotettavuus.

Aloitamme kutoa koruja pajusta aloittelijoille sopivasti pyöreillä muotoilla tuotteilla yksinkertaisen kudontaprosessin avulla.

Tyypit ja tapit kutoa koria pajusta omilla käsillä

Korinmuodostuksen vakiomalli on pyöreä yhteen suuntaan (vasemmalta oikealle). Työskentelysauva on vasen sauva. Mutta ennen kudontapyyhkeitä, meidän pitäisi tutkia kudonnan menetelmiä.

Löytyy perusmenetelmiä:

  1. Yksinkertainen kudonta. Tämän tekniikan avulla käytetään yhtä haaraa. Pallojen pohjan muodostamisen jälkeen tämä sauva venytetään vuorotellen päiden läpi. Uudet rivit asetetaan spiraaliin. Kun työtangon pääty on, siihen on kiinnitetty uusi haara. Tätä menetelmää voidaan käyttää sekä pyöreiden että soikeiden tuotteiden kudontaan.

Jos kori on kudottu suljetussa silmukassa, on käytettävä parittomia telineitä. Tämä johtuu siitä, että yhdellä kierroksella sauva kääri telineeseen ulkona ja seuraavaan - sisäpuolelta. Muuten ympyrä ei sulkeudu.

  1. Köysi 2 (3, 4, 5) tangossa. Tämä tekniikka käsittää kahden (kolme, neljä, viisi) viiniköynnöksen haaran käyttöä, jotka pyöristää pylväitä ja sekoittuvat yhteen. Tämä menetelmä ompelukorvan kudontaan pyrkii lisäämään luotettavuutta ja antamaan tuotteen jäykkyyden.
  2. Kerroksellinen kudonta. Tällä menetelmällä kudonta tehdään useilla tangoilla. Niiden lukumäärää käytetään niin paljon kuin telineitä käytetään. Työ alkaa samaan aikaan kaikkien tangojen kanssa. Jokainen haara, jossa yksi teline ulkoa, sitten seuraava sisäpuolelta, vedetään ulos. Sitten prosessi toistuu jokaisen sauvan vapaan pään kanssa. Kun olet valmis, kaikki vavat ovat tuotteen sisällä.

Tässä tekniikassa käytetään samoja pituuksia ja paksuja oksia. Tämä luo saman verran rivejä, jotka vaikuttavat korin tasasivuihin.

Kudonnan tapoja on runsaasti, mutta kaikissa niissä käytetään perushuoneita. Aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan osallistuneet tällaiseen veneeseen, on syytä katsoa Internet-videota, kuinka kutoa pajun kori. Ja että tuotteet muuttuivat sileäksi ja kauniiksi, on parempi harjoitella tekemällä yksinkertaisia ​​esineitä - matkamuistoja, kattiloita ja laatikoita.

Leave a Comment

56 − 55 =