Miten laittaa majakoita video kipsi

Asennus Beacons: miten laittaa majakoita kipsi seinät (video)

Ilmankäsittelykoneita voi ostaa edulliseen hintaan ryhmässä Nimal yrityksiä.

Parantaa laatua rappauspinnoissa on valmiiksi asennettu majakat. Nämä tuotteet auttavat kohdistamaan seinään minimaalisella poikkeamia, että tuloksena on laadukasta pinnoite. Tärkeintä on tietää, miten laittaa majakoita kipsi sekä mitkä tuotteet valita.

Yleisimmin käytetty teräs ja muovi profiilit vilkkuu, mutta asiantuntijat-viimeistelijöihin joskus itse valmistettu majakan ratkaisu, joka voidaan käyttää rappaus. Aiemmin asennetut sälepohja ja jätti ne seinälle, mutta useimmissa tapauksissa ne alkoivat mädäntyä, mikä vähentää elämän pinnoitusta.

Ennen asennusta majakat ja kipsi seinät, on tärkeää päättää niiden valmistukseen tarkoitettu aines. Muovituotteet helppo ja halpa, mutta ne ovat hyvin joustavia, mikä hidastaa prosessia rappaus. Myös voimakasta painetta muovituotteet painumisen ja loimi, jotka voivat vaikuttaa tasaisen päällysteen.

Asennus majakoita metallista kipsi enemmän yksinkertainen, nopea ja luotettava. Useimmat taiteilijat haluavat työskennellä galvanoitu pohja, koska ne voidaan jättää seinän ja kipsi. Tällaiset tuotteet ovat kalliimpia kaikki, joten jos budjetti on pieni, täytyy ostaa halvempia tuotteita ilman suojakantta ja poistaa ne rappauksen jälkeen.

On myös tärkeää valita tuotteen muotoa. Moderni rakennus markkinat tarjoavat L-muotoinen ja T-muotoinen tuotteita. Kotona työtä on suositeltavaa käyttää T-muotoinen profiili. Kokoalue on myös melko laaja. L-muotoinen artikkeleita voi olla välillä 2,7 6 m Pienet käyttää asuintilojen, pidempi -. Teollinen. Leveys vaihtelee 3-30 mm. Paksuus T-muotoinen profiili voi olla 6 mm tai 10 mm, ja leveys vaihtelee 18-20 mm.

Asentamista majakat ja kipsi alkaa merkinnän pinta. Tietyissä tulee olemaan ammattilaisia ​​ja tasoitus laser tasolla, jolla tämä menettely on hyvin yksinkertainen toteuttaa, mutta jos tällaisia ​​laitteita käsillä ei ole suositeltavaa käyttää jotakin seuraavista tavoista.

Seuraavassa on tarpeen suorittaa operaation tehdä tämän merkinnän:

 1. Ensimmäinen asia leikata vilkkuva profiileja. Niiden pitäisi olla 30 cm lyhyempi kuin korkeus katot asunnossa.
 2. Kulma takaisin 30 cm katosta ja lattiasta 15 cm, sitten vetää tiukasti pystyviiva merkkiaineen kanssa ja rakennuksen tasolla.
 3. Ylempi ja alempi kohta poratun reiän ja ruuvattu Pierce vaarna ruuvi.
 4. Rascherchivayut seinän välinen etäisyys liuskojen tulee olla 100-160 mm.
 5. Välillä ruuvattu ruuvit vetää lanka, leikkauspiste langan muiden pystysuora viivat merkki.
 6. On tarpeen porata reikiä merkittyihin paikkoihin ja asenna ankkurit ruuveilla.
 7. Korkki ruuvit on sijoitettu samalle etäisyydelle pinnasta. Tämän sulkuseinän, esimerkiksi 2 cm: n päässä kannen profiilin paksuus (1 cm tai 0,6 cm), minkä jälkeen lisättiin 0,5 cm: n marginaali. Tuloksena on 3,1 cm. Kukin kierretään sellaiseen syvyyteen, että korkki on retreating etäisyys.
 8. Lopuksi, sinun täytyy tarkastaa asennetut kiinnikkeet. Voit tehdä tämän, vedä 2 vinoviivat, ja ajaa alle majakka. Jos tuote on kevyesti koskettaa lanka, sitten kaikki hyvin.

Tärkeää! Asennus majakat rappaus - se on tärkein hetki. Ei poikkeamia ei voi olla.

Tämä menetelmä on saanut nimensä, koska samankaltaisuuden kanssa verkossa. Näytteilleasettajat majakoita ja rappaus tässä tapauksessa ei ole instrumentointi, mutta siitä huolimatta on tarkka. Lisäksi tällä tekniikalla on mahdollista laskea optimaalinen paksuus liimakerroksessa, joka säästää kuiva seos. Ennen kuin asennat majakan seinälle, toimi seuraavasti:

 • Vetäytyä 15 cm nurkasta ja 5 cm katosta ja poraa reiät molemmille puolille seinää. Asenna tulpat reikiin siten, että ne työntyvät esiin rei'istä 5 cm. Ennen kuin sietää majakat ja rappaus, on tarpeen selvittää sijainnin johdotuksen jottei vahingoita pora.
 • Sitten sinun täytyy porata samaan reikään, mutta lattia, he asennettu kiinnittimet romahtavan. Tässä vaiheessa on tärkeää tehdä selväksi reiät vastakkain.
 • Kun etäisyys 2 cm pinnasta haluat sitoa luotilankaa ja odota, kunnes se ei lakkaa vaihdella.
 • Lisäksi on huomattava, tarkka sijainti puristimet plumb ja solmi langan merkitylle alueelle.
 • Tämän seurauksena, on kaksi pystysuoraa riviä. Nämä tie horisontaalinen säikeet, jotta ne voidaan siirtää.
 • Liikkuvat pituussuunnassa köydet täytyy selvittää suurin sulkuseinän, ja sitten lisätään se majakka ja paksuus 0,5 cm marginaali.

Vihje! Kun asennat majakoita tavalliseen tapaan seinään jää ruuveilla, tuote on alttiina josta. Tapauksessa "hämähäkin" -menetelmä, se on tarpeen joka kerta tehdä mittauksia mittanauha.

On suositeltavaa noudattaa näitä ohjeita oppiakseen miten oikein asentaa majakoita ja rappaus:

 1. Ennen työn aloittamista, pinnan on oltava täysin kuiva.
 2. Sen pitäisi poistaa vanhat pinnoitteet ja lika työskennellä suoraan seinään.
 3. Ennen asentamista majakka on tarpeen pohjamaalaus pintaan.
 4. Asettamisen jälkeen kipsi majakka profiili on parempi poistaa, sulkea pois sitä mahdollisuutta hapettumista.

Asentaminen majakoita eri tavoin

Pinnan esikäsittelyn jälkeen ja tarvikkeet kipsi majakat, olet valmis asentamaan ne. On kolme tapaa voit suorittaa tämän menettelyn.

Asennus kipsi tai laattaliima

Asennusohjeet:

 • Ensimmäinen asia majakat kipsi seinät täytyy karsia perustuu korkeus katot.
 • Sitten valmistautua pieni määrä liuosta. Tämä voidaan täydentää tavallisella kipsi kipsi nopeuttaa sen jähmettymisen, kipsi tai laattaliiman seos. Ohjeita tuotanto on pakkauksessa.
 • Jokainen 15 cm on tarpeen soveltaa pieni määrä ratkaisun laadittu linjat.
 • Sitten sinun täytyy ottaa majakka profiilin, kiinnitä se linja ja työnnä liuos haluttuun syvyyteen. Jos ruuveja käytetään, majakka on seisottava tasaisella heidän kanssaan. Jos käytit menetelmää "hämähäkki", sinun täytyy tarkistaa vertikaalisuutta majakan tasolla, ja etäisyys seinästä mittanauha.
 • Lopussa liuos, joka oli pinnalla poistettiin lastalla ja sitten liittää seuraava beacon.

Helpoin tapa käyttää muovivääntimet. Korkki ruuvit, jotka olivat aiemmin ruuvataan kiinni seinään, sinun täytyy asentaa erityisiä muovituotteet. Koska ne poistetaan lukitus, ja sitten johti yksityiskohtiin majakka ja laittaa lukkoa. Etuna tässä menetelmässä - on nopeus ja yksinkertaisuus, mutta On huomattava, että koska numero viimeistelyyn sisätilojen liuos on lisääntynyt huomattavasti. Paksuus osat on 6 mm, ja sen vuoksi on tämän kerroksen paksuus olisi lisättävä. Seurauksena, seinän 50 neliömetriä vaativat enemmän kuin 150-300 kg kuivaa seosta, riippuen sen tyypistä.

Sitä voidaan käyttää myös asentaa majakoita ja rappaus, nimeltään "floppy". Aiemmin nämä tuotteet tehtiin mestareita oman, mutta pian alkoi heidän sarjatuotantoon. Vuodesta kiinnityskorot varten kipsilevyt leikataan kapea kaistale, jossa on reikä ruuvin. Tähän reikään ruuvikierteitetyllä an, joka ruuvataan sitten ankkuri yhdessä koko suljin. Mayachny profiili nojaa kiinnikkeet, ja sitten korjata se metallijaloilla ja puristetaan pihdeillä. Tämän seurauksena, majakka painetaan tiiviisti pintaa vasten, niin lisäkerros tämäntyyppisten kiinnitin ei tarvita.

Vihje! Asentaa majakoita niin, että voit, mutta sinun täytyy muistaa, että ne ovat vaikeampi poistaa seinästä ja kaikki löytötavaroita varjolla lyhentää kipsi.

Paljastaa majakat kipsi on mahdollista ilman ylimääräisiä kiinnittimiä. On oikein sanoa, että tämä menetelmä edellyttää kokemusta ja taitoa, joten se ei sovellu aloittelijoille. Ensimmäinen askel on suorittaa layout ja laskea haluttuun paksuuteen. Sen jälkeen hieroa pieni määrä liuosta. On tärkeää, että työ tehdään mahdollisimman nopeasti, jotta seos ei ole aikaa tarttua.

Liuos levitetään linjan yläosassa seinien on itsekiertyvä, sitten antaa sen suorakulmainen muoto ja korkeus on säädetty tasolle ruuvi. Sitten siirrytään pohjaan ruuvin niin. Asettamisen jälkeen, ratkaisu on asennettava tarkistamaan majakan rakentamisen taso. Siten, että on tarpeen laittaa majakat kipsi ympäri käsitelty pinta.

Kiinnitys majakoiden tällä tavoin poistaa tarpeen poistaa tuotteiden pinnoitteesta, mutta korkea monimutkaisuus.

Asianmukainen asennus majakoiden - on avain laadukkaan soveltaminen rappaus seinillä. Vaiheessa asennusta näiden tuotteiden on parempi tarkistamaan muutaman kerran, ja vasta sitten edetä.

Ongelma, joka laittaa niin paljon aikaa, vaati hänen välitöntä ratkaisuja. Vedä korjaukset enää, ja nyt on aika.

Lähes joka talossa seinät eivät ole täysin suorassa. Ennen viimeistely on tärkeää yhdenmukaistaa ne ponnistelut eivät olleet turhia. Jokainen, joka päättää toteuttaa sen.

Soveltamiseen koriste kipsi - yksi suosituimmista tavoista viimeistely seinät, katot, yksittäisiä elementtejä modernin remontin. Tämä verhous.

603024, Nizhny Novgorod, Boynovsky kohden., 9

Asennuksen vaiheet majakat varten kipsi seinät, video ja selitys

Monet eivät tiedä, miten asennat majakat ja rappaus seinät lähetetty video alla auttaa ymmärtämään prosessia. Oppaita säännöt ovat jopa ammatti viimeistelijät. Miten valita ja asentaa majakoita Kipsi?

Majakat kutsutaan ohut säleet on asennettu pystysuoraan pintaa pitkin ennen kipsi seinään, vaaditulla etäisyydellä kohdistusta varten. Reiki näytellä "kiskot" säännölle - työkalu dioja, levitys- ja kipsi jäljellä kohdennettua tasossa.

Käyttö majakoiden voit tehdä laadukasta työtä ja nopeuttaa kipsi seinät. Metallinen oppaat vahvistettu laastikerros, estää sen halki ja hilseilee kuivattaessa. Väliseinämä erillisiin osiin vähentää vetovoiman materiaali majakat toimivat vaimennus rooli.

Majakat ja on haitta. Jos käytät metallikiskot, materiaali voi alkaa ruostua, korroosiota kulutuspinnan pinnalla seinään - vaikka se tapahtuu harvoin. Tämän välttämiseksi voit käyttää kotitekoisia majakat ruostumattomista materiaaleista. Oikea valinta koko opas myös tärkeä rooli.

Majakat Eri materiaaleilla on erilaiset edut ja haitat - jotkut soveltuvat vain tietyin edellytyksin, toiset täytyy poistaa päättymisen jälkeen työn, ja toiset on suunniteltu ammattikäyttöön. Yleisiä valintoja ovat:

 • sementti-hiekka laasti;
 • sinkitty teräs;
 • muovi;
 • kipsilevyä;
 • Puu - teline massiivipuuta nauhojen tai MDF.

Kokeneille master majakat liuoksesta ovat kätevin vaihtoehto - ne tehdään nopeasti ja missä tahansa määrässä, rappauksen jälkeen tulee osa loppuun. Kuitenkin oikein asettaa niitä suhteellisen vaikeaa.

Majakat metalli profiilit ovat ohuita reikänauhat. Ne on valmistettu tehtaalla menetelmä voi olla erilainen pituus ja paksuus 3-10 mm.

Nämä oppaat ovat erittäin helppo asentaa, ne noudattavat hyvin pintaan, mutta soveltuvat vain viimeistely pieniä alueita. Puutteet riistää majakat teräsprofiili, jossa on neliömäinen poikkileikkaus tai ohut putki.

Sälepohja voidaan tehdä itsenäisesti, ne ovat halpoja, ne eivät ruostu ja sitä voidaan käyttää useita kertoja. Mutta niitä voidaan käyttää vain kuivissa olosuhteissa - kosteus tunkeutuu helposti läpi rappaus ja puu pilaantuu. Sama pätee kipsilevy kiskot. Muovi majakat ovat halpoja, helppoja asentaa ja kestävät kosteutta - koska tätä ei tarvitse purkaa, kun kipsi seinät majakat omin käsin on valmis.

sinkittyä terästä

Sementti-hiekka laasti puu

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Riippuen valitusta asennustapa vaatii erilaisen joukon työkaluja ja materiaaleja. Yleensä asennukseen majakat täytyy olla valmiina:

 • ohjauskiskoa;
 • sekoitusputken liuos;
 • Seosta, jossa liuos kahdesta vaihtoehdosta voidaan käyttää seosta: sementin-hiekka, jolla pehmitin lisätään alabasteria nopeuttaa jähmettymisen, tai kipsiä kipsi. Käytä kipsi on edullinen ratkaisu, koska se on helpompi hieroa, se on joustava ja sillä on riittävästi majakat paikan päällä;
 • kokoonpano sekoitin - käyttää poraa suutin ei suositella lapaluun se on nopea, mutta vähän virtaa, ja sekoittaen, suuri liuoksen tilavuus on todennäköisesti poltetaan;
 • tasolla, jotta ei tarvitse jatkuvasti pitää sen telakoituna sääntö, on mahdollista väliaikaisesti sinetöidä työkaluja keskenään;
 • romahtamaan;
 • nylon johto.

Myös tarvittavat kiinnittimet kiristämiseksi johdosta. Valmistamisen jälkeen kaikki laitteet voit alkaa esikäsittelyä.

Ennen kuin sietää majakat ja rappaus seinät, sinun täytyy valmistautua ja naarmuttavat. Ensin sinun täytyy tarkistaa sen tasaisuus - tähän koko pinta on arvioinut vaakatasosssa. Voi nopeuttaa prosessia, varmistaa ruuveja tai nauloja kulmissa seinämän ja veti johto niiden välillä - jos se putoaa pinnasta suunnilleen saman verran koko alueella, ongelmiin, jotta kipsi seinään, ei.

Sitten sinun täytyy löytää eniten ulkonevat pisteen seinään - se oli hänen asennetaan majakkaa. Jos käynnistät asennusohje kulmasta, tulevaisuudessa saattaa olla, että niiden korkeus ei riitä, ja pinnalla mäen näkyy läpi kipsi.

Puhdistuksen jälkeen seinän avulla teräsharjalla, voit siirtyä markup. Majakat sijaitsevat välein enintään 1,5 m, ja he seisovat täsmälleen päissä sääntöjä, ja työ on mukavin. Liuskassa on sopiva leveys jaetaan seinästä kulmasta.

Pintaa kipsi seinät tulevaisuuden suunnitellaan käyttämään nylon johtoa. Voit tehdä tämän, reunoille pinnan asentaa ruuvit ja vedä jousia niin, että ne vetäytyivät korkeimmalta kohdalta löydetty aiemmin. Sinun täytyy vetää johdot laadittu pystysuorat linjat ja horisontaalinen - kaksi ylhäällä ja alhaalla ja kaksi keskellä.

Pinta on arvioitu käyttäen vaakatasosssa Me hahmotella nylon johto merkintä prosessi Piirustus asennuspinnan merkinnät

majakat asennus tekniikka, seinälaastikerroksen

Kahdella eri tapaa asentaa majakoita ja rappaus seinät - liuokseen, pastillien tai avulla muovivääntimet. Lisäksi on mahdollista tehdä opas koko seos, ilman ylimääräisiä telineeseen.

Vaikein, aikaa vievää ja resursseja, mutta tehokas tapa järjestää majakoiden käyttämä ammattikäyttöön - on täyttää ohjaimien kipsin seoksesta. Tämä tehdään seuraavasti:

 • yläkulmiin seinämän, etäisyydellä noin 10 cm: n etäisyydellä katosta asennettu ruuveilla. Pinnalta, ne täytyy pitää vähintään 10 mm, riippuen aiotusta kerros kipsiä;
 • Kupujen välinen venytetty nylon johto varjoa pudota alas;
 • etäisyydellä 10 cm alareunasta seinän pystysuoraa ruuvataan lisäksi ruuveja. Ketjusta olisi säilytettävä noin 1 mm;
 • jos seinät leveys ylittää 4 m, ylimääräinen lanka vetää keskellä;
 • samanlainen lanka kiristetään välein 1,5-2 m pitkä riippuen käytetyt säännöt, sekä horisontaalisesti;
 • Kiinnitys Ruuvit tasaisuus taso on valittu, niin liuosta levitetään korkki. Hän on linjassa oikeus ohjata tässä tapauksessa tarvitse cap kiinnikkeiden;
 • jäädytettyjen pastillien tuo yleensä kyseisen sen alle kipsin seoksesta;
 • kun kipsi kovettuu, sääntö on poistettu, tuloksena oleva bändi rooli majakka.

Tärkein hyöty, majakoita on, että ne eivät tarvitse purkaa sen jälkeen, kun ohjattu toiminto on valmis kipsi seinät majakat. Voit hakea rappaus välittömästi.

Asetusprofiileja seinälle Asenna ankkurit kulmissa seinistä Me venyttää nylon johto yleensä tuo

korjuu yleensä

Ammattimainen toimintatapa on hyvin monimutkainen. Lisäksi asennus majakat liuoksesta on useita haittoja:

 • ratkaisu ovat hitaita kasvattaa, sen kuivaus voi kestää useita tunteja, jos huone on kylmä ja märkä, mutta töiden jälkeen täytyy pestä välineitä;
 • joilla ei ole kokemusta, saavuttaa asennusoppaasta voi olla vaikeaa, on tarpeen jatkuvasti seurata tasaisuus asennuksen poiketa halutusta tasosta on hyvin yksinkertainen;
 • majakat vahvistamisesta lujuus on riittämätön vaikuttavan tasoitetyön kipsi ne voi pudota pois.

Jotta olisi helpompi, voit määrittää majakat profiilissa ratkaisu ilman muovivääntimet nimeltään "Ushastik", samanlainen ankkureita. Ne ovat halpoja noin 2-3 ruplaa kappaleelta. Avulla kiinnikkeiden majakoiden asetetaan seuraavasti:

 • tunnistetun pystyviivat valmistettu avulla rei'ittää halkaisijaltaan 8 mm jaolla 30-50 cm syvyys tulee olla noin 50 mm .;
 • työnnetään reikiin muovi tulpat;
 • vaarna ruuvattu ruuveja sopivan pituiseksi. Vakiopituus - 45 mm, se riittää normaali kerros kipsiä, mutta jos merkittäviä sääntöjenvastaisuuksia seinään, voit poimia suurempi ruuvi;
 • vahvistamisesta suojus on kohdistettu siten, että niiden välillä ja nylon johto on pieni tila. Tasaisuus tarkistetaan tasolla;
 • ruuvien laittaa "floppy";
 • vahvistamisesta kuluneet majakat, niitä painetaan vasten yläosaan telineeseen tulpat.

Kokemattomatkin viimeistelijä asentaa majakoita suurella tarkkuudella tällä menetelmällä. Työ kestää useita kertoja vähemmän aikaa kuin asennus ratkaisu, ja voi alkaa välittömästi asennuksen jälkeen opas Kipsi seinät majakat. On syytä huomata, ja taloudelliset hyödyt, vaikka viimeistely yhden huoneen asunnossa vakioasettelun tallennetaan vähintään 2 kuutiota kipsin lietteen.

Asentaminen majakat profiilissa

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy sekoittaa ratkaisua. Tee se helpoksi seuraamalla ohjeita säiliön seoksella. Suuri joukko ei tarvitse valmistella ratkaisu, koska se nopeasti kovettuu. Vaivaaminen voi olla kuin rakentaa sekoitin ja käsi seurauksena pitäisi olla paksu muovinen massa, sakeudeltaan tasaista ilman kokkareita.

Tämä menetelmä on yhdistelmä kahdesta edellisestä ja yhdistää niiden hyödyt. Asennus oppaan profiilin liuos seuraavasti:

 • ensimmäinen majakat on sijoitettu reunojen seinän kulma olisi 15-20 cm perääntyä;
 • piirretty viiva, jonka aikaisemmin pinottu liuos pastillit. niiden koon tulisi olla sellainen, että majakka oli aikataulun etäisyydellä pinnasta keskeneräisen seinät. Imeskelytabletteja tulee kattaa venytetty nylon johto, mutta älä poista sitä pinnasta;
 • pastillit sijoitetaan etäisyydelle noin 30 cm: n päähän toisistaan;
 • pastilleja painettuna sietää tasosta majakka;
 • Sovitus tasaisuus tarkistetaan luoti;
 • Jos näyttää siltä, ​​että ratkaisu pitää ohjain tiiviisti tarpeeksi lisäksi voida korjata profiilin ruuveilla. Jos käytät metalli majakoita, ruuvi kiinnikkeiden voi olla rei'itetty.

Samalla tavalla ohjainten toisella puolella seinää, ja sitten - välituotetta majakat. Kun liuos on kovettunut, nylon johdot voidaan poistaa ja alkaa soveltaa kipsi. Jos sinulla on kysyttävää kohdistaa keskitason majakat suhteen äärimmäisen käsillään videon lisätietoja selittää kaiken.

Vaikeuksia voi syntyä niihin osiin, seinän, jossa putken tai arkkitehtonisia elementtejä. Näissä paikoissa ei ehkä ole tarpeeksi majakoita tilanteen mukaan, sinun on lisättävä koko majakka tai osa siitä.

Jos käytetään metallisia majakoita, ne voidaan poistaa kun kipsi kuivuu. Teräsohjaimien purkaminen ei ole välttämätöntä vain, jos koristekeramiikkaa käytetään keraamisten laattojen avulla. Se suojaa teräskaivoja kosteudelta. Purkamisen suorittamiseksi kuivatun kipin on leikattava asennuspaikoissa, jolloin majakka nostetaan työkalulla ja irrotetaan varovasti. Jäljelle jäävät vaipat suljetaan liuoksella. Nyt tiedät kuinka asentaa majakkaa kipsiseinille ja niille, jotka eivät ymmärrä sanoin, sinun täytyy nähdä video.

Majakan asennus ratkaisuun

Kun olet katsonut videota, opit kuinka asentaa majakat seinille kipsiä varten.

Eri tapoja asentaa majakat

Laastetun pinnan laadun parantamiseksi asennetaan valmiiksi asennettu majakka. Nämä tuotteet auttavat tasoittamaan seinät mahdollisimman pienillä poikkeuksilla saadakseen laadukkaan pinnoitteen. Tärkeintä on vain tietää, kuinka oikein sijoitetaan majakat kipsiin, ja myös mitä tuotteita on parempi valita.

Useimmin käytetään teräs- ja muoviväreprofiileja, mutta erikoisvalmistajat toisinaan tekevät itsenäisesti majakan liuoksesta, jota käytetään kipsaamiseen. Aiemmin puiset telineet asennettiin ja jätettiin seinälle, mutta useimmissa tapauksissa ne alkoivat kaatua, mikä vähensi huomattavasti pinnoitteen käyttöikää.

Ennen kuin asennat majakat kipsiseinille, on tärkeää määrittää niiden valmistuksen materiaali. Muovituotteet ovat kevyitä ja halpoja, mutta ne ovat hyvin joustavia, mikä hidastaa kipsiprosessia. Myös voimakkaalla työntöllä muovituote taipuu ja muuttuu, mikä voi vaikuttaa pinnoitteen tasaisuuteen.

Muoviset majakkaprofiilit ovat halvimpia, mutta niillä on monia haittoja

Metallipintaisten majakkojen asennus on yksinkertaisempi, nopeampi ja luotettavampi. Useimmat mestarit haluavat työskennellä galvanoitujen alustojen kanssa, koska ne voidaan jättää seinään ja rappautua. Tällaiset tuotteet ovat kalliimpia kuin kaikki, joten jos budjetti on pieni, sinun täytyy ostaa halvempia tuotteita ilman suojaavaa päällystettä ja poistaa ne kipinöinnin jälkeen.

On myös tärkeää valita tuotteen muoto. Nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla on L-muotoisia ja T-muotoisia tuotteita. On suositeltavaa käyttää T-muotoista profiilia kodin päällikölle. Koko on myös melko laaja. L-muotoisia tuotteita voi olla pituudeltaan 2,7 m - 6 m. Pieniä käytetään sisustukseen asuintiloihin, pitempiin teollisiin. Leveys vaihtelee 3-30 mm. T-muotoisen profiilin paksuus voi olla 6 mm tai 10 mm ja leveys vaihtelee 18 - 20 mm.

Moderni rakennusmarkkinoilla on erilaisia ​​muotoja

Kiinnittimien asentaminen kipsiin alkaa pinnan merkinnällä. Ammattilaisille on varmasti laser taso ja taso, jolla tämä menettely on erittäin helppoa, mutta jos tällaisia ​​laitteita ei ole käytettävissä, on suositeltavaa käyttää jotain seuraavista menetelmistä.

Tällaisen merkinnän tekemiseksi sinun on suoritettava seuraavat toimet:

 1. Ensimmäinen asia leikata majakka-profiileja. Niiden tulee olla 30 cm lyhyempiä kuin huoneiston kattojen korkeus.
 2. Nurkakulmasta 30 cm, katosta ja lattiasta 15 cm: iin, piirrä tarkasti pystysuora rivi merkkiin ja rakennustasoon.
 3. Ylä- ja alareunassa porataan reikä, työnnetään tappi ja ruuvi ruuvataan.
 4. Piirrä koko seinä, jolloin raidojen välinen etäisyys on 100 - 160 mm.
 5. Ruuvattujen ruuvien välissä kiristetään kierteet, langan leikkauspiste muiden pystysuorien viivojen kanssa on merkitty merkinnällä.
 6. Poraa reikiä merkittyihin alueisiin ja asenna ruuveilla varustetut ruuveja.
 7. Aseta itsekierteittävät ruuvit samalla etäisyydellä pinnasta. Tällöin seinän romahtaminen, esimerkiksi 2 cm, lisätään profiilin paksuuteen (0,6 cm tai 1 cm), minkä jälkeen lisätään 0,5 cm: n kanta. Tämän seurauksena saadaan 3,1 cm. Jokainen ruuvi on ruuvattu niin syvyyteen, että hattu vetäytyy juuri tällä etäisyydellä.
 8. Lopuksi on tarpeen tarkistaa kiinnittimien oikea asennus. Tee näin, vedä 2 lävistävää viivaa ja aja niitä majakkaan. Jos tuote koskettaa kierteitä kevyesti, kaikki on oikein.

Merkintä kipsiheijastimien asennusta varten

Tärkeää! Kiinnittimien asentaminen kipsiin on tärkein hetki. Ei voi olla poikkeamia.

Tämä menetelmä sai nimensä johtuen samankaltaisuudesta Cobwebin kanssa. Tässä tapauksessa kipsiin asennettavien majakkaiden asennus tapahtuu ilman minkäänlaisia ​​mittauslaitteita, mutta se on kuitenkin paikkansapitävyys. Lisäksi tämän tekniikan avulla on mahdollista laskea kipsikerroksen optimaalinen paksuus, joka säästää kuivaan seokseen. Ennen kuin asennat majakoita seinälle, sinun on tehtävä seuraavat toimenpiteet:

 • Nosta 15 cm nurkasta ja 5 cm katosta ja poraa reiät molemmin puolin seinää. Asenna tapit reikiin niin, että ne työntyvät rei'istä 5 cm. Ennen kuin laitat majakat kipsiin, sinun on selvitettävä johdotuksen sijainti, jotta se ei vahingoitu porauksella.
 • Sitten sinun täytyy porata samat reiät, mutta lähellä lattiaa, ne kiinnittävät kiinnitysvälineet röyhkeille. Tässä vaiheessa on tärkeää tehdä reiät selvästi toisiaan vastapäätä.
 • Pituudeltaan 2 cm: n etäisyydellä sinun täytyy sitoa luodinviiva ja odottaa, kunnes se pysähtyy.
 • Seuraavaksi sinun on merkitettävä lukkoin tarkka pistooli ja kiinnitä lanka merkityssä paikassa.
 • Tuloksena on kaksi pystysuoraa viivaa. Sido ne vaakasuuntaiset kierteet niin, että ne voidaan siirtää.
 • Pitkittäisten köysien siirtäminen on välttämätöntä selvittää seinämän maksimaalinen tukkeuma ja lisätä siihen majakan paksuus ja 0,5 cm: n kanta.

Huomautus! Asennettaessa majakat tavalliseen tapaan seinässä pysyvät itsekierteittävät ruuvit, joilla on esillä tuotteita. Jos käytät "hämähäkki" -menetelmää, joka kerta kun haluat mitata rulettia.

On suositeltavaa noudattaa näitä ohjeita oppiaksesi asentamaan laastaria varten asianmukaiset majakat:

 1. Ennen työn aloittamista pinnan on oltava täysin kuiva.
 2. Poista vanhat päällysteet ja lika toimimaan suoraan seinän kanssa.
 3. Ennen majakien asennusta pinnan on oltava pohjustettu.
 4. Stukun tarttumisen jälkeen beacon-profiili on poistettava hapettumisen estämiseksi.

Kun kipsi tarttuu, on välttämätöntä poistaa majakat

Majakkaiden asettaminen eri tavoin

Kun olet valmistanut kipsilevyjen pinnan ja kiinnittimet, voit jatkaa niiden asentamista. Tämä menettely voidaan toteuttaa kolmella tavalla.

Asennus kipsiin tai laattoihin

Asennusohjeet:

 • Ensimmäinen asia on se, että kipsinseinien majakat on leikattava ottaen huomioon katon korkeus.
 • Sitten valmistetaan pieni määrä liuosta. Se voi olla tavallinen kipsi alabasterin lisäyksen avulla kovettumisen, kipsiseoksen tai laattaliiman nopeuttamiseksi. Valmistusohje on pakkauksessa.
 • Jokaisen 15 cm: n välein on otettava pieni määrä liuosta vedetyt viivat.
 • Tämän jälkeen sinun on otettava merkkiprofiili, kiinnitä se linjaan ja paina se liuokseen haluttuun syvyyteen. Jos käytetään itsekierteittäviä ruuveja, majakan pitäisi olla yhdessä tasossa niiden kanssa. Jos käytit "hämähäkki" -menetelmää, sinun on tarkistettava majakka-arvon pystysuuntaisuus ja etäisyys seinästä mittanauhaan.
 • Lopulta pintaan kohdistuva ratkaisu poistetaan lastalla ja sitten seuraava majakka on kiinteä.

Helpoin tapa on käyttää muovisia kiinnittimiä. Seinissä ruuvattuihin itsekierteisiin ruuveihin on tarpeen asentaa erityisiä muovituotteita. He poistavat salvan, laittavat tarkennuksen yksityiskohtiin ja kiinnittävät salvan uudelleen. Tämän menetelmän etu on nopeus ja yksinkertaisuus, mutta Olisi otettava huomioon, että huoneen viimeistelylaastin määrä on niin merkittävästi lisääntynyt. Osien paksuus on 6 mm, mikä tarkoittaa, että kerros olisi lisättävä tällä paksuudella. Tämän seurauksena 50 neliömetrin seinä vaatii 150-300 kg kuivamassaa, riippuen sen tyypistä.

On myös mahdollista käyttää kiinnittimen kipsiin, nimeltään "korvat". Aiemmin tällaiset tuotteet valmistivat itsenäisesti mestarit, mutta pian niiden sarjapäästö alkoi. Kipsilevyn kiinnittimiin leikattiin kapea nauha, jossa oli reikää itsekierteelle. Ruuvi oli kierretty tähän reikään, joka sitten ruuvataan tukaan yhdessä koko kiinnittimen kanssa. Beacon-profiili on kiinnitetty kiinnikkeeseen, jonka jälkeen se kiinnitetään metallisilla tassuilla ja puristetaan pyöreillä pihdeillä. Tämän seurauksena majakka painetaan tiukasti pintaa vasten, joten tätä tyyppiä oleville kiinnittimille ei tarvita lisäkerrosta.

Kipsilevyjen kiinnitys kiinnikkeillä

Huomautus! Voit asentaa majakkaa tällä tavalla, mutta sinun on otettava huomioon, että ne on vaikeampi poistaa seinästä ja kaikki päällysteen alla olevat esineet vähentävät kipsin käyttöikää.

Laattojen asettaminen kipsiin on mahdollista ja ilman ylimääräisiä kiinnittimiä. Vain heti sanotaan, että tämä menetelmä vaatii kokemusta ja taitoa, joten tulokkaat eivät tule tekemään. Ensimmäinen vaihe on tehdä merkintä ja laskea tarvittava kerroksen paksuus. Sekoita sitten pieni määrä liuosta. On tärkeää, että työ tapahtuu mahdollisimman nopeasti, jotta seoksella ei ole aikaa tarttua.

Ratkaisu levitetään seinän yläosassa olevaan viivaan itseleikkurilla, sen jälkeen se annetaan suorakaiteen muotoiseksi ja tuodaan itsekierteittävän ruuvin tasolle. Sitten ne liikkuvat alimpaan itsekierteittäiseen ruuviin. Ratkaisun ymmärtämisen jälkeen on tarpeen tarkistaa asennettu majakka rakennustasolla. Näin ollen on välttämätöntä laittaa kipsilevyjä koko käsiteltävän pinnan päälle.

Kiinnitysvalaisin tällä tavoin eliminoi tarvetta tuotteen poimimisesta pinnoitteesta, mutta sillä on suuri monimutkaisuus.

Majakat on asennettu oikein, ja se on tärkeä asia kipsin seinien laadulle. Näiden tuotteiden asennusvaiheessa on parasta tarkistaa kaikkitarkasti, vasta sen jälkeen jatkaa työskentelyä.

 • leikata
  • katto
  • seinät
  • Paavali
  • Ovet, kaaret
  • ikkunat
  • Uuni, Takka
 • Viimeistely tilat
  • keittiö
  • Kylpyhuone, wc
  • Käytävä, halli
  • Parveke, Loggia
  • muut huoneet
 • viimeistely rakennuksia
  • Kesämökit ja koteihin
  • puutalot
  • Saunat
 • viimeistelytarvikkeet
  • kipsilevy
  • verhouslevyn
  • Tapetti, korkki
  • laatta
  • Laminaatti, linoleumi
  • koriste kipsi
 • viimeistelytyöt
  • kipsi
  • pohjamaali
  • caulking
  • Maalaus, kaunistellaan
 • ulkopinnat
  • julkisivu

Korjaamme voi olla useita syitä. Suurimpia, korjaus kaarevuuden pintojen. Suosituin.

Mutta ei niin kauan sitten Taustakuva siirtynyt luokkaan vanhentuneiden materiaalien koristeluun pinnoille. Kuitenkin.

Penoblok - tämä on yksi suosituimmista rakennusmateriaaleja tasalla. Lisäksi korkean suorituskyvyn.

Leave a Comment

16 − 12 =